Mäklare Anna Åberg

Anna Åberg

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Granvägen 31, Brunnsberg, Varbergs kommun

Granvägen 31

Lägenhet
Brunnsberg, Varbergs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 800 000 kr
59 m²
2 rum
vån 1/3
3 576 kr/mån
30 508 kr/m²

Riktigt fin tvåa med inglasad balkong och mysig planlösning! Hemmet bjuder på vackra 50-talsdetaljer så som parkettgolv i holländsk läggning samt stora fönster med fina fönsterbrädor i sten. Men här finns även ett renoverat kök och moderna detaljer i form av inbyggd belysning och handdukstork. Ljusinsläpp från två håll, sober färgsättning och lättmöblerade rum med gott om förvaring i flera inbyggda garderober samt i det tillhörande förrådet och matkällaren. Riksbyggens BRF Varbergshus nr 2 är en mycket välskött förening med trygg ekonomi, mysiga innergårdar, parkering från 80 kr/mån m.m. Ett stenkast från ICA Hajen och gym, och endast en kort promenad tar dig ner till såväl citypuls som lugnet vid hav och natur.

  • Balkong
Högabergsvägen 5, Skrea, Falkenbergs kommun

Högabergsvägen 5

Villa
Skrea, Falkenbergs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
5 900 000 kr
200 m²
5 rum
1 067 m² tomt

Stilrent, smakfullt och genomtänkt. Denna personliga och spännande villa uppfördes 1970 och byggdes om och till under 2009 och 2013. Här finns en underbar sällskapsyta som utgörs av kök och matsal med en stor köksö som naturlig mittpunkt. Köket bjuder på fina materialval, snabb induktionshäll, två side by side varav en med ismaskin samt miljöskapande element i form av vedspis och öppen spis. I både matsal och vardagsrum är väggarna klädda i en vacker ljuddämpande panel i valnöt. Generösa fönsterytor släpper in massor av ljus och under sommaren kan ni öppna upp mot härlig uteplats med utekök med rinnande vatten och plats för grill – perfekt för midsommarfirande, sena grillkvällar och umgänge med familjen. I husets TV-rum finns gott om plats för sköna soffor, stora växter och mysig belysning. Detta exklusiva boende bjuder även på lyxig SPA-avdelning med bubbelpool, bastu och bar, ett rymligt badrum och en tillika rymlig tvättstuga. Till husets mer privata sfär hör två sovrum och en extra toalett. Utomhus finner ni en lättskött trädgård med plana gräsytor, fina buskar i harmonisk färgskala, friggebod/förråd och ett förråd samt en stor stensatt parkeringsplats med plats för flertalet bilar. Här finns dessutom uttag för elbilsladdning. Här bor ni i ett populärt och havsnära samhälle med sandstränder, skogsområden, ängar och betesmark. Bebyggelsen är blandad och det är familjevänligt, tryggt, lugnt och vackert. Men för den delen saknas inte aktiviteter. Här finns möjlighet till orientering och friluftsliv. Falkenbergs golfklubb med fin golfbana ligger några få minuter bort. I samhället finns även idrottsplats, fina promenadstråk, elljusslinga och cykelvägar som tar dig till centrala Falkenberg. Här ligger flertalet förskolor och skolor samt vårdcentral och veterinär. I det kulinariska utbudet ingår golfbanans restaurang, Prostens pizzeria och Skrea Matbruk. Strax söder om Falkenberg ligger även den populära vägkrogen Laxbutiken. Bussar går kontinuerligt och det är nära till motorvägens påfart i Heberg. Till Göteborg och Helsingborg tar det ungefär en timme.

  • Plus
Brearedsvägen 98, Breared, Varbergs kommun

Brearedsvägen 98

Lägenhet
Breared, Varbergs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 600 000 kr
61,5 m²
2 rum
vån 8/12
3 391 kr/mån
42 276 kr/m²

På våning åtta med balkong i högt och fritt läge ligger denna genomtänkta och smakfulla tvåa som är nyproducerad med stilren monokrom design och vitvaror av hög kvalité. Öppna sociala ytor med utgång till balkongen, sovrum med garderobsvägg och rymligt badrum med både tvättmaskin och torktumlare. Ett trivsamt och modernt hem med allt man kan önska i ett växande område med närhet till så väl centrum som till hav och natur. Som medlem i föreningen har man rätt till parkeringsplats i garaget. Breared är ett lugnt och omtyckt område med närhet till centrum, havet och naturen. Här finns förskolor och skolor, kvartersrestauranger och kollektivtrafik, allt inom bekvämt gångavstånd. För er som tycker om att motionera finns åtskilliga möjligheter i Breared. I närområdet finns ett elljusspår, Påskbergsvallens fotbollsanläggning och inomhushallar för en rad olika aktiviteter. Nere vid Apelvikens strand hittar ni ett utbud av restauranger, vattenaktiviteter samt strandpromenaden som går hela vägen in till centrum.

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 3