Mäklare Lindie Petrofski Lotzner

Lindie Petrofski Lotzner

Om mig

En bostadsaffär kan vara något av de största man gör i sitt liv. Det är därför viktigt för mig att sätta mina kunder i fokus. Jag anpassar därför varje affär och kommer med lösningar utifrån varje kund, situation och behov - det yttersta för att både säljare och köpare ska gå mer än nöjda ur affären. Jag uppskattar långsiktiga relationer och tycker det är viktigt att vara närvarande och tillgänglig.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Skansgatan 23B, Centrum, Varbergs kommun

Skansgatan 23B

Lägenhet
Centrum, Varbergs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 650 000 kr
64,9 m²
3 rum
vån 1/2
5 850 kr/mån
40 832 kr/m²

Inbjudande lägenhet med tillgång till stenlagd uteplats och gräsyta - en härlig plats att njuta av solen under ljumma sommarkvällar. Lägenheten är väl disponerad med ett luftigt vardagsrum, plats för soffgrupp och tillhörande möblemang, två rofyllda sovrum samt ett mysigt kök där morgonsolen letar sig in till matplatsen. I det rymliga badrummet finns dessutom en praktisk kombimaskin och handdukstork. Huset totalrenoverades så sent som 2017 och här bor ni i en engagerad förening med god sammanhållning. Ni har cirka fem minuter till hela centrala Varbergs fulla utbud av trevliga butiker, spännande restauranger och bra service precis utanför dörren. Rosenfredsskolan och Påskbergsskolan ligger på bekvämt gångavstånd och det är även nära till Hästhaga och Påskberget med elljusspår och promenadvägar. Det är även nära till strandpromenaden och härliga vandringar längs med det skummande Västerhavet.

  • Uteplats
Fredsgatan 13, Centrum, Varbergs kommun
  • Lör 4 maj kl 11:00

Fredsgatan 13

Lägenhet
Centrum, Varbergs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 950 000 kr
54,1 m²
2 rum
vån 4/5
4 006 kr/mån
54 529 kr/m²

Belägen i centrumkärnans sydligaste kvarter är detta läget för dig som ser fördelarna med att bo mitt i stan, men samtidigt önskar en lite lugnare puls precis utanför dörren. Endast fyra tvärgator bort från Varbergs torg och tvärs över vägen ansluter du till promenadslingorna i natursköna Påskbergsskogen. Väljer du istället att strosa ner längs Ringvägen så har du havet, strandpromenaden och Ankaret rakt föröver. Välkomna till en inbjudande, ljus och stilren tvåa med noggrant utvalda tillval och detaljer med en ljuvlig balkong och vidsträckt utsikt. Här uppe från höjden blickar ni ut över takåsar och havet i väster och i nordväst ståtar Varbergs fästning som vacker kuliss. Inred balkongen med bord, stolar, stora växter och vackra ljusslingor för att njuta av ljumma sommarkvällar och den härliga brisen från havet. Lägenheten har en öppen planlösning med kök och vardagsrum i ett samt ett stort fräscht badrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare. I det inbjudande sovrummet finns alla förutsättningar att sova gott om natten tack vare det lugna läget. Fastigheterna i Brf Krukmakaren färdigställdes 2019 och känns igen på dess vackra kopparfärgade tegelfasader och branta taklutningar. Här har du ett bekvämt boende som håller hög standard och du har tillgång till en mysig innergård med pergola, uteplats och möjligheter att grilla.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Bacchus väg 2, Bacchus, Falkenbergs kommun

Bacchus väg 2

Lägenhet
Bacchus, Falkenbergs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 950 000 kr
65 m²
2 rum
vån 6/8
3 939 kr/mån
45 385 kr/m²

Läget är ett av Falkenbergs bästa med Skrea strand, horisonten och solnedgången i rakt blickfång. Sobert, högkvalitativt och elegant samt med gångavstånd till centrum. Byggnaden uppfördes så sent som 2018 och lägenheten får tack vare sitt läge på västergaveln ett härligt ljusinsläpp. Flerfamiljshuset har en vacker utformning i form av en solfjäder som fällts upp mot solen i sydväst. Välkommen till denna underbara tvåa, där du året om kan njuta av den ljuvliga havsutsikten. Den ljusa och inbjudande hallen utmynnar i kök och vardagsrum som ligger i öppen plan med stora fönsterpartier mot hav och natur. Här finns en stor inglasad balkong som förlänger sommarsäsongen och fungerar utmärkt som extrarum. Glaspartierna är anpassade för vårt nordiska balkongliv med smarta och flexibla system som kan anpassas efter väder och temperatur. Från vardagsrummet når ni sen ett generöst sovrum med bra förvaringsmöjligheter. Här finns dessutom en integrerad kylanläggning för varma sommarnätter som knappt hörs på natten. Lägenhetens stilrena och stora badrum bjuder på både golvvärme, handdukstork, tvättmaskin och torktumlare. Som medlem i Brf Bacchus 1 har ni tillgång till en fantastisk gemensam takterrass på åttonde våningen med både samlingslokal, bastu, dusch och SPA-bad. Om ni har långväga gäster på besök finns det dessutom en bokningsbar övernattningslägenhet i källarplan. Bacchus är en ny levande stadsdel precis vid Skrea strand och Ätrans mynning i den ljuvliga sommarstaden Falkenberg. Området är uppfört på en konstgjord halvö som skapades av Vin & Sprit AB under 1970-talet för att producera och lagra Sveriges behov av vin och sprit. Här kommer, förutom nyproducerade bostadshus, också att finnas småbåtshamn, badplatser, parker, caféer och livsmedelsbutik till förskola, skola och äldreboende. Det finns också planer för en teater- och kongresshall med tillhörande restaurang samt en anläggning för idrottsevenemang. I dagsläget ligger Falkenberg centrums fulla utbud av spännande restauranger, trevliga butiker och daglig service. endast en kort promenad bort.

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 3