Mäklare Urban Ackre

Urban Ackre

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Päronstigen 8, Lugnet, Varbergs kommun
  • Lör 4 maj kl 13:30

Päronstigen 8

Villa
Lugnet, Varbergs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 475 000 kr
172 + 15 m²
4 rum
442 m² tomt

Varmt välkomna till gemytliga Lugnet och Päronstigen 8! Här finner ni ett trevligt kedjehus i behov av lite kärlek. Ett ypperligt tillfälle för att skapa ert alldeles egna drömboende. Entréplan bjuder på ett rymligt kök samt ett ljust vardagsrum som leder er vidare ut i trädgården och en stenlagd uteplats i soligt läge. I anslutning till köket finns en praktisk tvättstuga med groventré, perfekt för blöta stövlar och leriga dagiskläder. Här finns även tre sovrum samt ett badrum och en toalett. Övre plan är i dagsläget oinrett men här finns stor potential. Skapa ett ljust allrum där barnen eller ungdomarna kan dra sig undan framför en spännande film eller ett roligt TV-spel. Ett stort rum med härlig takhöjd kan inredas som ateljé eller delas av för att skapa ytterligare två sovrum. På övre plan finns även ett mindre rum där ett badrum skulle passa och en klädkammare för säsongskläder eller diverse pynt. Tidigare har det varit tre sovrum samt ett litet allrum på övre plan. Här bor ni i ett lugnt bostadsområde med närhet till natur, hav och centrala Varberg. I närområdet finns skola, förskolor, caféer, restauranger, motionsanläggningar, affärer och annan service. Bra bussförbindelser. Fastigheten säljs med friskskrivningsklausul pga. att det är ett dödsbo Obs. Ordinarie visning är den 4 maj. Ingen förhandsvisning enligt överenskommelse med säljarna.

  • Plus
Mosippevägen 4, Skogstorp, Falkenbergs kommun
  • Imorgon kl 11:00
Mosippevägen 4, Skogstorp, Falkenbergs kommun, bild 2
Mosippevägen 4, Skogstorp, Falkenbergs kommun, bild 3

Mosippevägen 4

Villa
Skogstorp, Falkenbergs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 975 000 kr
138 + 64 m²
6 rum
860 m² tomt

En rymlig och generös 70-talsvilla perfekt för den växande familjen. Invändigt - rejäla sociala sällskapsytor, flertalet sovrum, tvättstuga och två badrum. Utomhus – en uppvuxen södervänd trädgård med perenner, altan, inglasat uterum och rymligt växthus. Trädgården gränsar dessutom till en grönskande allmänning och stora delar av den är därför insynsskyddad under sommarmånaderna. Tack vare en praktisk carport tar ni er torrskodda in under häftiga sommarregn eller snöiga vinterdagar. Leriga barnkläder kan dessutom tas av direkt i tvättstugan. Via de närliggande cykelvägarna tar ni er ner till havet och det ljuvliga badplatserna som ligger längs med kuststräckan. Under sommaren är Falkenberg ett riktigt semesterparadis. Några kilometer in åt landet finner ni härliga utflyktsmål såsom bokskogar med skir grönska, badplatser vid insjöar och möjlighet till svamp- samt bärplockning. Här bor ni i ett lugnt och barnvänligt bostadsområde med närhet till förskola och skola (ca 700 m, barnvänliga vägar), kommunaltrafik (flera busshållplatser på gångavstånd, regelbundna turer) och det är cirka 3,5 km från mataffär och centrum. Vid den närliggande skolan finns en sporthall som kan hyras på kvällar och helger. Det finns fotbollsplan och motionsslinga i området.

  • Premium
Cafévägen 2F, Kärradal, Varbergs kommun

Cafévägen 2F

Villa
Kärradal, Varbergs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 475 000 kr
99 m²
5 rum
300 m² tomt

Drömmer ni om att bo med direkt närhet till salta bad i ett lugnt och naturskönt område? Vill ni ändå inte ge avkall på närhet till bra service, trevliga restauranger och stora städer - Välkomna till Cafévägen 2F. Här hittar ni ett inbjudande gavelradhus med spännande arkitektur, stor solsäker balkong, två uteplatser, trädgårdstäppa, golvvärme och stora fönsterytor. Från den härliga balkongen skymtar det glittrande Västerhavet vid Kärradals strand. Här finns även ljuvliga sällskapsrum, moderna vitvaror, tre ombonade sovrum samt ett stilrent badrum med både golvvärme, handdukstork, tvättmaskin och torktumlare. I trädgården växer druvor, syrenbuddleja och en tujahäck. Huset är i nyskick och i princip underhållsfritt. I Kärradal bor ni med närhet till salta bad och grönskande natur. I närområdet ligger ett flertal badplatser med kristallklart vatten. Här är det även populärt att windsurfa eller kitesurfa. Är ni sugna på underhållning och god mat så ligger Fridas restaurang en kort promenad bort. Vill ni hellre ha surdegspizza så hittar ni Jippies veranda alldeles i närheten. Är du golfintresserad så finns Klosterfjordens golfbana cirka 8 minuter bort med bil. Här finns nio härliga greener med 18 hål samt både drivingrange och övningsområde. Till Varberg kan man enkelt cykla utmed Ginstleden.

Vare Ry 4, Vare, Varbergs kommun
Vare Ry 4, Vare, Varbergs kommun, bild 2
Vare Ry 4, Vare, Varbergs kommun, bild 3

Vare Ry 4

Villa
Vare, Varbergs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
9 900 000 kr
341 m²
8 rum
3 228 m² tomt

Unik möjlighet att få förvärva och delvis färdigställa en rejäl och fantastisk fastighet med ostört läge och vidsträckt utsikt över fält och ängar. Huset bjuder på generösa sällskapsytor, exklusiva materialval, moderna vitvaror, stort kök och allrum på nedre plan för sociala sammankomster, fem sovrum vara tre med walk-in-closets och två terrasser med utsikt över ängar och betesmark. Förberett för kamin i vardagsrummet. Räcke till terrasserna är införskaffat men ännu ej monterat. Ovanför dubbelgaraget finns dessutom en ännu ej färdigställd gästlägenhet om ca 60 kvm, med två rum och kök som man kommer att kunna hyra ut eller alternativt använda som generationsboende. Fasaden är nyputsad i en neutral naturfärgad ton. El är framdraget för lampor. Vårdcentral, ICA nära och en skola finns på andra sidan rondellen ca 1 km bort. Två minuter bort med bilen ligger Johnssons gård, en lantlig galleria, där ni finner stenugnsbageri, blommor/inredning, träningscenter, keramikverkstad, vintagebutik, bryggeri, foodtruck och den omtalade gårdsrestaurangen Spiseriet. Nära huset finns många alternativa grusvägar för promenader i den öppna naturen och det finns dessutom planer från kommunens sida att anlägga cykel/gångbana. Här bor ni endast några km från Träslövsläge (Läjet) som är ett levande fiskeläge med restauranger och affärer samt flera fina badstränder. Under sommarmånaderna myllrar hamnen av människor och vintertid är det tyst och lugnt förutom surfarnas ständiga närvaro. Cirka 10 minuter bort med bil ligger populära Apelviken, ett riktigt surf-mecka med en lång sandstrand och ett flertal restauranger och i närliggande Breared hittar ni dessutom ett flertal större affärer, läkarmottagning, folktandvård, apotek, stor padelhall, gym m.m. Åker ni istället 7 minuter söderut finner ni centrala Tvååker med affär, florist, förskola, grundskola, vårdcentral, apotek, ett bibliotek och en idrottshall. I närheten finns även Höråsen, ett lummigt skogsparti, perfekt för promenader och motionsrundor samt med en härlig pulkabacke. Strömma Farmlodge, fik och butik, är en underbar samlingspunkt med god fika och trevliga aktiviteter. Det är också bästa tänkbara pendlingsläge till både Göteborg, Falkenberg och Halmstad. Kontakta mäklaren för visning! Antingen via mail eller telefon. [email protected] 0708-209441

  • Premium
Åkerövägen 25, Göingegården, Varbergs kommun
  • Budgivning pågår

Åkerövägen 25

Villa
Göingegården, Varbergs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
6 275 000 kr
153 m²
6 rum
824 m² tomt

Underbart inbjudande enplansvilla - perfekt för den växande familjen! Huset är välplanerat och tillbyggt med ett magiskt uterum med braskamin och golvvärme under klinkern. I huset finns även trevliga sällskapsrum, tre-fyra sovrum samt två badrum och tvättstuga med groventré. Trädgården är lättskött med altandäck i olika väderstreck och trevlig gräsyta - perfekt för lata sommardagar, fika, middagar eller kräftskiva. Här finns dessutom ett fristående gästhus och ett garage med vidbyggt förråd. En härlig björnbärsbuske bidrar med bär för pajer, saft eller sylt. I Göingegården bor ni i ett modernt och spännande bostadsområde där nutidsarkitektur blandas med vackra stengärdesgårdar, hagar och ängar. Service och barnomsorg finns i närheten med bland annat Kullerbyttans förskola, populära Trönningeskolan, butiker m.m. Busshållplats finns utmed Lindbergsvägen och det är cykelavstånd till såväl centrum som hav och salta bad.

Furuhöjdsvägen 2, Skene, Marks kommun
  • Budgivning pågår

Furuhöjdsvägen 2

Tomt
Skene, Marks kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
625 000 kr
1 297 m² tomt

Varmt välkomna till Furuhöjdsvägen 2, en vackert belägen tomt med generös storlek perfekt för dig som vill bo centralt med närhet till flertalet bekvämligheter men samtidigt omgärdas av grönskande natur, fantastiska promenadvägar, öppna ängar, lummiga skogar och sötvattensbad. Här har du chansen att förverkliga din dröm om ett nybyggt hus där naturen blir en av dina närmaste grannar samtidigt som du har Skene och grannorten Kinnas breda utbud av service. Här finns mataffärer, café, köpcenter, skolor, gym, engagerade idrottsföreningar, golfbana, restauranger med mera alldeles i närheten. Tomten är inte knuten till någon husleverantör utan här ges möjligheten att skapa just ditt drömhem och vid tomtgräns finns både el och fiber framdraget samt förberett för inkoppling till en gemensam avloppsanläggning. I Haby bor du i en rogivande och naturskön miljö. Den knastrande grusvägen tar dig fram till tomten, det är du och dina grannar som nyttjar vägen där du en kort sträcka senare når slutet av vägen. Här bor du på en plats utan brus och genomfartstrafik där du istället blir omfamnad av susande träd, fågelkvitter och grannarnas gemenskap. Ett stenkast från tomten ligger Habygårdens förskola och för de lite äldre barnen finns grundskolor i närliggande Örby, Skene och Kinna och i Skene ligger Marks gymnasieskola. Med ett perfekt pendlingsläge är du på r:41 och väg 156 inom 2 minuter som tar dig vidare mot Göteborg, Varberg, Kinna och Borås. Cirka 1,5 km från tomten finns järnvägsstation och cirka 700 m finns närmaste busshållplats som tar dig till Skene och Kinna resecentrum för vidare resa mot Göteborg, Varberg och Borås. Så sätt dig på cykeln eller ta en promenad ner till stationen, en stund senare sitter du på en av Varbergs eller Göteborgs fina uteserveringar och njuter av stadslivet en stund. Eller varför inte packa picknickkorgen, hoppa i badrocken och cykla ner till en av Öresjöns härliga, långgrunda badvikar och avnjut kvällsmaten i solnedgångens sällskap. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

Klockebergsvägen 16, Kungsäter, Varbergs kommun

Klockebergsvägen 16

Tomt
Kungsäter, Varbergs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
450 000 kr
2 615 m² tomt

Grönskande tomt med delvis asfalterade ytor vilka kommer att underlätta vid framtida byggprojekt. Det har tidigare stått ett hus på tomten. Mysigt litet bostadsområde i lugna omgivningar. Bra pendlingsläge. Gunnarsjö ligger öster om Kungsäter som är en expansiv tätort. Här drivs ett turismutvecklingsprojekt och en fördjupad översiktsplan har tagits fram för att utveckla det lilla samhället och skapa en god livs- och företagsmiljö. Orten är en gammal kulturbygd som omnämns i källor redan på 1300-talet. Kungsäter kyrka är dessutom en av landets få åttakantiga centralkyrkor. Kungsäter ligger mellan sjöarna Fävren och Oklången. FAKTA GÄLLANDE TOMTEN -------------------------------------------------------------------------------------------------- RÄTTIGHETER Avtalsservitut gällande vatten- och vattenledning. Detta är en last. Akt: 1383IM-11/29537.1 PLANER OCH MARKREGLERINGAR Byggnadsplan Gunnarsjö (del av Gunnarsjö Stommen 1:1 m.fl.) Akt: 13-GUÖ-96. Beslutsdatum: 1965-02-18. Senaste ändring: 2011-06-30. ANDEL I GEMENSAMHETSANLÄGGNING Varberg Gunnarsjö GA:1 (Vägar) BRUNNAR Användning: Energibrunn värme och/eller kyla. Borrdatum: 2013-01-07.

Visar alla 7