Mäklare Karin Ekström

Karin Ekström

Om mig

Jag har arbetat som fastighetsmäklare sedan starten av 2007, och efter många år i branschen tycker jag fortfarande att det är lika roligt. Under årens lopp har jag samlat på mig massor av kunskap, dels rent tekniskt, men ännu mer av det man lär sig i mötet med andra människor, och den ödmjukhet det ger. Som mäklare är jag rak och tydlig, med en plan för varje enskild affär. Oavsett hur du bor i dag, kan du alltid fråga mig om råd och vem vet, kanske kan jag hjälpa dig att hitta ditt drömboende!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Åldermansvägen 14, Dalby, Lunds kommun

Åldermansvägen 14

Radhus
Dalby, Lunds kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 300 000 kr
93,4 m²
4 rum
vån 1/1
6 681 kr/mån
24 625 kr/m²

Mysigt 1-plansradhus i bostadsrättsform i populära och välskötta Brf Bredängen. Lägenheten utgörs av 4 rum och kök, med en väl genomtänkt planlösning och stora ljusa rum. Hjärtat i huset är det generösa vardagsrummet med stora fönsterpartier ut mot framsidan. Lättskött trädgård med gräsmattor som kantas av perennrabatter och olika blommande buskar. På husets framsida finns en generös uteplats i västerläge där man kan njuta av solen från mitt på dagen ända fram till solnedgången och på baksidan har man ytterligare en uteplats, denna med morgonsol. I anslutning till huset finns en asfalterad uppfart samt garage med plats för förvaring. Strategiskt läge med gångavstånd till centrum och hela Skrylles naturreservat bara ett kort promenad bort. Bostaden är väl underhållen med vackra parkettgolv och ljusa färger. Kök och badrum är i äldre skick och har ett renoveringsbehov men detta har alla förutsättningar för att kunna bli en drömbostad med lite kärlek!

Hällestadsvägen 9, Södra Sandby, Lunds kommun

Hällestadsvägen 9

Villa
Södra Sandby, Lunds kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 800 000 kr
151 + 15 m²
6 rum
932 m² tomt

Som en dröm från en svunnen tid är detta vackra korsvirkeshus ursprungligen uppfört i slutet av 1800-talet. Huset är varsamt renoverat genom åren och bjuder på en blandning av charmiga originaldetaljer och modern standard. En praktisk planlösning med generösa sällskapsytor och ett härligt lantkök där man kan laga mat tillsammans inbjuder till social samvaro. Möjlighet till fyra sovrum ger gott om plats för en växande familj. Två smakfullt renoverade badrum inredda med kakel och klinkers ger utrymme så familjen slipper trängas i kö för att borsta tänderna på morgonen. Huset har ett vattenburet värmesystem kopplat till en jordvärmepump som håller nere värmeförbrukningen. Under ruggiga vinterkvällar kan man dessutom elda i kaminen för den där extra ombonade och mysiga känslan. På husets insynsskyddade baksida gömmer sig en mysig trädgård med flera uteplatser i olika lägen samt gott om plats för den som gillar att odla. För soldyrkaren finns ett stort trädäck där man kan placera solstolar eller hängmattor och för den som föredrar ett lite mer skyddat läge passar uterummet bäst. Här sitter man omgiven av vinrankor som slingrar sig upp och skapar ett grönt tak. Läget kan knappast bli mer centralt, med gångavstånd till det mesta man kan behöva så som t ex förskola, skola, affär och vårdcentral. Dessutom avgår bussar till Lund en kort promenad bort. För den hurtiga finns det utmärkta möjligheter för cykelpendling till Lund. Sandy är omgivet av vacker natur, här finns bl a Fjärilsdalen där marken täcks av vitsippor på våren. Måryd, med sina böljande kullar och vackra natur och inte minst Sandby Mosse och Revingeheds slättlandsskap där man kan vandra, rida eller cykla.

Spannmålsvägen 2, Dalby, Lunds kommun

Spannmålsvägen 2

Villa
Dalby, Lunds kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 700 000 kr
136 m²
6 rum
312,1 m² tomt

I lugnt och barnvänligt kvarter finns detta ljusa och välplanerade parhus. Huset är beläget på en hörna med högt och trevligt läge. Alldeles runt knuten börjar Rökepipans naturreservat som sträcker sig vidare upp mot Skrylle, perfekt för den som gillar att vara ute i naturen! Här kan barnen springa rakt ut i fårhagen och leka på sommaren och åka pulka på vintern. På framsidan har man en uteplats med uppsikt över lekplatsen på gården och på baksidan har man en insynsskyddad trädgård där man kan sitta lite mer privat. I anslutning till huset finns en uteplats med trädäck i västerläge, där man kan njuta av sol från mitt på dagen och fram till sent inpå kvällen. Huset är väl underhållet och det har renoverats löpande genom åren. Smakfullt inrett i ljusa och neutrala färger som ger ett harmoniskt intryck. Mycket tilltalande planlösning med hela 5 separata sovrum, 2 renoverade badrum och generösa sällskapsytor. Området erbjuder en riktig "Bullerby-miljö" med flertalet lekplatser som barnen kan springa mellan på de olika gårdarna. Strategiskt läge med gångavstånd till det mesta man behöver, och flertalet skolor/förskolor i närområdet. Från Dalby är det enkelt att pendla med buss till både Malmö och Lund, och det är fina cykelvägar för den som känner för lite extra vardagsmotion. Välkommen att boka in tid för visning!

Visar alla 3