Mäklare Karin Ekström

Karin Ekström

Om mig

Jag har arbetat som fastighetsmäklare sedan starten av 2007, och efter många år i branschen tycker jag fortfarande att det är lika roligt. Under årens lopp har jag samlat på mig massor av kunskap, dels rent tekniskt, men ännu mer av det man lär sig i mötet med andra människor, och den ödmjukhet det ger. Som mäklare är jag rak och tydlig, med en plan för varje enskild affär. Oavsett hur du bor i dag, kan du alltid fråga mig om råd och vem vet, kanske kan jag hjälpa dig att hitta ditt drömboende!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Allégatan 26, null, Lunds kommun
  • Budgivning pågår

Allégatan 26

Villa
Lunds kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 700 000 kr
120 + 24 m²
4 rum
466 m² tomt

Smakfullt och välplanerat radhus på hörnläge, med stor tomt och uteplatser i flera olika lägen. Lummig trädgård med gräsmatta som omgärdas av häckar och olika perenner. På husets framsida finns ett generöst trädäck i västerläge, som ramas in fint av en pergola. Här kan man njuta av kvällssolen. För riktigt heta dagar när man föredrar lite mer skugga flyttar man helt enkelt över till husets gavel, där det finns ytterligare en mysig uteplats. Som en extra bonus har man ett stort uterum på husets baksida, där man är helt skyddad från väder och vind och kan sitta och umgås långt in på småtimmarna. Invändigt gör huset ingen besviken. Genomgående renoverat i ljusa, smakfulla färger med ett nytt kök och två totalrenoverade badrum. Huset är tillbyggt på ovanvåningen och erbjuder hela tre rymliga och bra sovrum. Luftiga sällskapsytor där fönster i två väderstreck skapar ett härligt ljusflöde. Vattenburen värme med luft/vattenvärmepump ger en effektiv uppvärmning och låga driftskostnader. Perfekt läge med Dalby centrum alldeles runt knuten med affärer, service och bussar. På bekvämt gångavstånd nås dessutom inte mindre än tre vackra naturreservat för den som gillar att vara ute i naturen. Välkommen att boka in en visning!

Bokvägen 12, null, Lunds kommun

Bokvägen 12

Villa
Lunds kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 495 000 kr
196 m²
8 rum
480 m² tomt

Välkommen till denna smakfulla och rymliga familjevilla med plats för den lite större familjen. Huset erbjudet idag stora ljusa sällskapsytor, ett generöst nyrenoverat kök samt hela 5 rymliga sovrum. Dessutom finns en loftvåning som erbjuder ett praktiskt bonusutrymme som kan nyttjas efter behov, lekrum, tv-häng eller kontor kanske? Perfekt för den som behöver lite extra yta att sprida ut familjen på! Uppvuxen trädgård med en mysig uteplats i söderläge i anslutning till vardagsrummet. Här kan man njuta av solen samtidigt som barnen härjar runt på tomten eller på gröningen utanför. Beläget i lugnt bilfritt område med förskola och skola alldeles runt knuten. I området finns gott om cykelvägar och flertalet lekplatser. På promenadavstånd finns flera naturområden, bl a vackra Skrylle med sina motionsmöjligheter och Fjärilsdalen med dess slingrande å. I Södra Sandby finns alla tänkbara bekvämligheter med affärer, café, restaurang och vårdcentral. Goda bussförbindelser, och utmärkta förutsättningar för att kunna cykelpendla till Lund för den som söker lite extra vardagsmotion.

Vikhems bygata 105, Vikhem, Staffanstorps kommun

Vikhems bygata 105

Lägenhet
Vikhem, Staffanstorps kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 250 000 kr
69,3 m²
3 rum
vån 3/3
3 205 kr/mån
32 468 kr/m²

KONTAKTA MÄKLAREN FÖR ATT BOKA IN VISNING! I populära Vikhem finner vi denna ljusa lägenhet med väldisponerade kvadratmeter där varje rum är välplanerat och varje kvadratmeter använts på bästa sätt. Vi bjuds på en öppen planlösning med en enhetlig interiör som tillsammans med de stora fönsterpartierna ger ett genomgående ljusflöde genom hela bostaden. Här finner vi kvalitetsvitvaror, stilrena materialval och lyxen med gemensam pool i föreningen. Lägenhetens rymliga balkong finner vi i söderläge som sträcker sig längs bostadens ena sida. Lägg därtill två rofyllda sovrum , goda förvaringsmöjligher i inbyggda garderober och egna tvättmöjligheter - allt för att förenkla vardagen. Runt om i området har vi nära till områdets pizzeria, skola och Vendelparken. Ett stenkast ifrån finner vi även gym på Nordic Wellness. Med lätt tillgång till motorvägen, regionsbussar och precis utanför tar vi oss enkelt vidare mot jobb, skola eller ner mot Staffanstorps centrum. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 3