Mäklare Karin Lekander

Karin Lekander

Om mig

Jag har jobbat som mäklare sedan 2013 och har lång erfarenhet av försäljning av både villor och bostadsrätter i Lund. Jag brinner för mitt yrke och är idag en av Lunds mest anlitade och rekommenderade fastighetsmäklare. Mitt stora engagemang, ödmjukhet och driv har lett till många återkommande kunder och rekommendationer genom åren. Lyhörd, tillgänglig och professionell är ledord som beskriver mig väl och gör att du som kund kommer uppleva trygghet och hög kvalitet genom hela processen.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Södra vägen 9C, Centrum, Lunds kommun

Södra vägen 9C

Lägenhet
Centrum, Lunds kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 650 000 kr
48 m²
2 rum
vån 1/1
3 225 kr/mån
55 208 kr/m²

Med egen ingång från en lummig och mysig innergård finns nu denna moderna bostad att förvärva i citynära läge! Hemmet präglas av ett stort ljusinsläpp tack vare de generösa fönsterpartierna och en luftig samt trivsam atmosfär skapas tillsammans med den tilltagna takhöjden. Den franska balkongen med pardörrar ligger i soligt söderläge där ni kan njuta av solen från morgon till kväll. Med smart och öppen social planlösning går här lätt att inreda efter de sobra färgvalen och dessutom finns goda inbyggda förvaringsmöjligheter. I köket lagar ni maten lätt med alla vitvaror en modern bostad ska ha och i badrummet finner ni er egna tvättutrustning - ett hem att riktigt trivs i med alla bekvämligheter! Utanför ytterdörren väntar föreningens rofyllda grönskande innergård med sittmöjligheter och önskas det mer puls nås stadskärnan på en kort promenad. Varmt välkomna på visning!

Skyttelinjen 67, Annehem, Lunds kommun

Skyttelinjen 67

Villa
Annehem, Lunds kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
7 900 000 kr
148 m²
5 rum
312 m² tomt

Välkomna till detta moderna hus som under 2018 genomgått en påkostad renovering med känsla för detaljer i exklusiva material. Här välkomnas ni av en öppen planlösning med plats för både vänner och familj. Huset ligger i ett populärt och barnvänligt område. Huset känns nytt och här har man även tagit till vara på utemiljöerna med en stenlagd uteplats med plats för både lek och umgänge. Här möts ni av en öppen social planlösning med generösa ytor, perfekt för både vardag och sociala tillställningar. Entréplan har vackert ljusinsläpp och parkettgolv av hög kvalitet. Vardagsrum med öppen planlösning mot köket och utgång till trädgården och den härliga uteplatsen. Köket är smakfullt renoverat med generösa arbetsytor, påkostad bänkskiva i komposit, köksö och fina vitvaror. Plats för frukost eller häng vid köksö, middag i matsalen som ansluter till vardagsrummet och rymmer det stora sällskapet. På entréplan finns lyxigt badrum med dusch samt tvättstuga med utgång till trädgården. Tre sovrum på övre plan och ett vackert allrum med högt till tak och stort fönsterparti. Här finns ett stort och smakfullt badrum med badkar och takfönster. Övre plan har även två klädkammare och flera garderober. På entréplan finns även möjlighet att skapa ytterligare ett sovrum i det väl tilltagna vardagsrummet. På uppfarten finns carport och förråd. Dessutom har ni alla bekvämligheter inom räckhåll – nära till förskolor, skolor och Fäladstorget med dess service. Området är barnvänligt och ligger nära Sankt Hans backar med sina vackra promenadstråk. Med goda kommunikationer, endast 2 minuters promenad till busshållplatsen och Lund C inom 10 minuters räckhåll med buss, är detta en idealisk plats för er som söker det perfekta hemmet i kombination med en bekväm livsstil. Här är ett hem ni kommer trivas i, varmt välkomna på visning!

Laboratoriegatan 2, Centrum, Lunds kommun
  • Sön 5 maj kl 13:00
Laboratoriegatan 2, Centrum, Lunds kommun, bild 2
Laboratoriegatan 2, Centrum, Lunds kommun, bild 3

Laboratoriegatan 2

Lägenhet
Centrum, Lunds kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 200 000 kr
53 m²
2 rum
vån 2/3
3 439 kr/mån
60 377 kr/m²

Högt upp i huset har vi nu glädjen att få presentera denna ljusa bostad med vackert genomgående ljusinsläpp i populära kvarter. Här möts vi av en slående takhöjd samt en tilltalande känsla med fina trägolv i hela lägenheten. Därtill finner vi vackra detaljer från byggåret om storslagna dubbeldörrar och takrosett. Väl tilltaget vardagsrum med ett stort fönsterparti. Välutrustat kök med gott om förvaring, skafferi och matplats intill fönstret. Här finns även ett rofyllt sovrum för en god natts sömn med ett insynsskyddat läge med vy över Lunds takåsar. Separat dusch och toalett med klinkergolv och kaklade väggar i enhetlig färgsättning. Utanför porten väntar ett centralt läge samtidigt som det är nära till grönska i Botaniska trädgården. Här kan vi strosa runt bland blommor och träd från hela världen eller varför inte ta en picknick eller kaffe i det mysig caféet. Dessutom är det nära både till Universitet och sjukhuset såväl centrala delar med dess utbud av butiker och restauranger. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
Munkgatan 3, Rådmansvången, Malmö kommun
  • Sön 28 apr kl 11:10
Munkgatan 3, Rådmansvången, Malmö kommun, bild 2
Munkgatan 3, Rådmansvången, Malmö kommun, bild 3

Munkgatan 3

Lägenhet
Rådmansvången, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 695 000 kr
35 m²
1 rum
vån 1/6
3 107 kr/mån
48 429 kr/m²

Välkomna in till denna underbara bostad och upplev en perfekt kombination av modern komfort och klassisk charm. Det renoverade köket bjuder in till bekväm och stilfull vardag med gott om plats för matbord. Allrummet erbjuder plats för såväl soffgrupp som större säng. Charmen från originaldetaljerna möter oss vid varje steg, från de spröjsade fönstren, spegeldörrarna, takrosett och höga golvlister till de vackra trägolven som sträcker sig genom hela hemmet. Stora fönsterpartier släpper in generösa mängder naturligt ljus och skapar en luftig atmosfär som förstärks av den höga takhöjden. Den välskötta föreningen erbjuder ett lugnt och ostört boende. Njut av gemenskapen på den mysiga innergården eller utforska det populära området som erbjuder direkt närhet till stadspulsen. Triangeln är ett perfekt läge för den som värdesätter stadslivet, kommunikationer samt ett brett utbud av närliggande restauranger och affärer. Här finns en blandning av bebyggelse. Om inte shoppingutbudet på Triangeln skulle vara tillräckligt så går man promenaden ner längs gågatan till Gustav Adolfs Torg och Stortorget. Precis runt hörnet ligger Pildammsparken, populärt både för löpturen och avkopplade promenader. På sommaren blir Friisgatan en av Malmös mysigaste gågator. Boendet är optimalt för en pendlare med citytunneln bara en minut från bostaden likväl buss och Malmö by bike. Vi ses på visning!

  • Premium
  • Hiss
Lagerbrings väg 7B, Galjevången, Lunds kommun
  • Sön 28 apr kl 13:00
Lagerbrings väg 7B, Galjevången, Lunds kommun, bild 2
Lagerbrings väg 7B, Galjevången, Lunds kommun, bild 3

Lagerbrings väg 7B

Lägenhet
Galjevången, Lunds kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 600 000 kr
121,8 m²
6 rum
vån 3/4
9 371 kr/mån
37 767 kr/m²

Denna unika bostad finns nu att förvärva i populära Galjevången där allt det praktiska redan ingår i månadsavgiften som värme, vatten, hushållsel, bostadsrättstillägg och kabel-TV! Hemmet kombinerar två separata lägenheter ihopslagna till en imponerande sexrummare, perfekt för er som söker det lilla extra. Med två balkonger i västerläge kan ni njuta av spektakulära solnedgångar med en vidsträckt utsikt över omgivningen. Den spännande planlösningen och gavelläget skapar en atmosfär av rymd och ljus som välkomnar er in i varje rum. De sociala sällskapsytorna binds samman vardagsrum, kök och matplats, perfekt för underhållning och trevliga middagar. Fina parkettgolv sträcker sig över bostaden och skapar en elegant atmosfär. Denna unika bostad har inte mindre än två badrum och egen tvättutrustning, vilket ger extra bekvämlighet och komfort i vardagen. Inbyggd förvaring och fyra tillhörande förråd säkerställer att det finns gott om plats för era ägodelar. Med alternativa planlösningar finns det möjlighet att anpassa bostaden efter era specifika behov och önskemål. Belägen i ett eftertraktat område med närhet till grönområden och goda kommunikationer. Välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
Södra Esplanaden 10, Centrum, Lunds kommun
  • Borttagen före visning

Södra Esplanaden 10

Lägenhet
Centrum, Lunds kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 650 000 kr
36 m²
1 rum
vån 1/4
2 444 kr/mån
73 611 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

Steglitsvägen 9B, Väster, Lunds kommun
  • Borttagen före visning

Steglitsvägen 9B

Lägenhet
Väster, Lunds kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 395 000 kr
72 m²
2 rum
vån 2/5
4 290 kr/mån
33 264 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Balkong
  • Hiss
Stora Södergatan 28A, Centrum, Lunds kommun
  • Sön 28 apr kl 10:00
Stora Södergatan 28A, Centrum, Lunds kommun, bild 2
Stora Södergatan 28A, Centrum, Lunds kommun, bild 3

Stora Södergatan 28A

Lägenhet
Centrum, Lunds kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 495 000 kr
52 m²
2 rum
vån 1/4
3 984 kr/mån
47 981 kr/m²

Välkomna till denna trivsamma tvåa i hjärtat av Lund! Lägenhet erbjuder en öppen planlösning med rymliga rum och genomgående ljusinsläpp som skapar en ljus och trevlig atmosfär. Njut av stilfulla ytskikt, ett kök med moderna vitvaror och goda arbetsytor. Badrummet är helkaklat och det finns gott om garderober i bostaden för förvaring. Bekvämt ligger garaget i källaren och på den trevliga innergården kan ni koppla av och umgås med grannarna. Här bor vi på centralt läge med närhet till allt vad Lund city har att erbjuda, varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Hiss
Blodboksvägen 1, Södra Sandby, Lunds kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Blodboksvägen 1

Radhus
Södra Sandby, Lunds kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 995 000 kr
117 m²
5 rum
6 529 kr/mån
25 598 kr/m²

På det expansiva Norreholm har vi nu glädjen att presentera detta moderna och ljusa bostadsrättsradhus med vacker rogivande utsikt över åkrarna. Boendet bjuder på väldisponerade kvadratmeter fördelade över två våningsplan och byggdes så sent som år 2018. Här andas fortfarande en genomgående känsla av nytt och fräscht med en mängd bekvämligheter som överträffar förväntningarna. Det attraktiva hörnläget ingiver en harmonisk känsla med grönskan som absolut närmsta granne och ett fantastiskt ljusflöde tack vare de stora fönsterpartierna. För matlagningsentusiasten har vi här ett smakfullt kök med gott om såväl arbetsyta som förvaring samt lyxen om kyl och frys i fullhöjd. Det luftiga vardagsrummet leder ut till en härlig altan där dagens frukost för hela familjen kan avnjutas, med en magisk vy över de öppna fälten. Solens värmande strålar skapar en förtrollande atmosfär. Den unika placeringen ger oss tillgång till en generös tomt som sträcker sig runt knuten. Här finns möjligheten att kunna välja mellan sol och skugga, beroende på om vi befinner oss på framsidan eller baksidan av huset. En våning upp väntar en mer privatingivande avdelning. Här erbjuds tre rymliga sovrum, varav ett master bedroom och ett mysigt allrum som enkelt kan förvandlas till ytterligare ett extra sovrum utefter önskemål. Utsikten över fälten sätter pricken över i:et. Därtill bjuds vi här på dubbla badrumsmiljöer, egen tvättutrustning och ypperliga förvaringsmöjligheter såväl inne som ute. Här bor vi i en engagerad förening som alltid vill förbättra och göra enklare för medlemmarna att bo i. I vardagen har vi närhet till allt vi behöver, så som skolor, förskolor, service och matbutiker. Med bil tar vi oss smidigt till Lund eller Malmö och med regionbuss tar vi oss rakt in till Lund C på cirka 30 min. Här är en bostad vi inte får missa - varmt välkomna på visning!

  • Plus
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Södra Esplanaden 23A, Centrum, Lunds kommun
  • Sön 28 apr kl 12:10
Södra Esplanaden 23A, Centrum, Lunds kommun, bild 2
Södra Esplanaden 23A, Centrum, Lunds kommun, bild 3

Södra Esplanaden 23A

Lägenhet
Centrum, Lunds kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 195 000 kr
70 m²
2 rum
vån 3/5
5 194 kr/mån
45 643 kr/m²

Välkomna till detta förtjusande hem som erbjuder en harmonisk kombination av modern komfort och tidlös elegans med välbevarade tidsenliga detaljer, tilltagen takhöjd, fantastiska stuckaturer och vacker fiskbensparkett. Här möts ni av en underbar öppen spis i vardagsrummet som skapar en varm och inbjudande atmosfär, perfekt för avslappnade mysiga kvällar med nära och kära. Vidare förlängs vardagsrummet av den härliga balkongen i sydostläge. Här skapas en känsla av rymd och öppenhet med genomgående ljusinsläpp via generösa fönsterpartier. De sociala sällskapsytorna är perfekta för både intima sammankomster och större tillställningar. De båda badrummen är stambytta och ena utrustat med kombinerad tvättmaskin/torktumlare vilket ger er en praktisk och bekväm vardag. Till lägenheten hör två förråd som sköter förvaringen perfekt. Nere på bottenplan når vi föreningens gemensamma innergård, här råder lugnet och vi slår oss gärna ner i ett av möblemangen och njuter av härlig lummig miljö med ståtligt äppelträd som pryder innergården. Bo i ett lugnt läge med allt Lund har att erbjuda inom några minuters promenad och längre ner på vägen finner vi grönskande Stadsparken. Kontakta mäklare Karin Lekander redan idag för mer information!

  • Premium
  • Balkong
Måsvägen 18B, Väster, Lunds kommun

Måsvägen 18B

Lägenhet
Väster, Lunds kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 195 000 kr
55 m²
2 rum
vån 3/3
4 257 kr/mån
39 909 kr/m²

Nu finns denna trivsamma tvåa att förvärva i hjärtat av populära Väster! Lägenheten bjuder in till en ljus och luftig atmosfär, med en optimal planlösning som utnyttjar varje kvadratmeter på bästa sätt. I det moderna och stilrena köket, som renoverades 2022, finns alla bekvämligheter ni kan önska, och de vackra brädgolven skänker rummen en tidlös elegans. Stig ut på den rogivande balkongen i sydvästläge och njut av soliga dagar med en mysig utsikt över den lummiga innergården. Badrummet är helkaklat med sobra färgval och i föreningens finns en festlokal med tillhörande övernattningslägenhet. Området präglas av natursköna omgivningar, samtidigt som ni har bekvämt promenadavstånd till centrum med shopping och nöjen samt närliggande busshållplatser för goda kommunikationer. Kontakta mäklare Karin Lekander idag och visa ert intresse - Vi ses på visning!

  • Balkong
Raketgatan 8, Planetstaden, Lunds kommun

Raketgatan 8

Villa
Planetstaden, Lunds kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
11 000 000 kr
207 + 41 m²
9 rum
641 m² tomt

Varmt välkomna hem till ett väldisponerat och funktionellt familjehem i ett attraktivt citynära läge, omringat av grönska och trädgårdens lugn. Den öppna planlösningen i vardagsrum och kök skapar en social atmosfär där familjen kan samlas och skapa minnen. Det praktiska köket, komplett med köksö, är både funktionellt och stilrent. Men det som verkligen gör detta hem unikt är den 5-partivikdörren som öppnar upp mot den soliga altanen i söderläge. En perfekt plats för underhållning och fest, där gränsen mellan inne och ute suddas ut. På nedre våningen finner ni tre sovrum, vilket är idealiskt för familjer med småbarn. Tvättstugan på samma våningsplan gör vardagen smidigare. Ovanvåningen har extra rum som blir perfekta när barnen blir äldre eller för gäster. Det mysiga allrummet där uppe, med halvöppen nock och eldstaden, ger en extra dimension till boendet. Men det absolut bästa med detta hem är trädgården! En lagom stor trädgård för lekande barn, inhägnad och med ett högt plank som ger integritet. Trädgården känns som en oas mitt i stan, med kvittrande fåglar och springande ekorrar. Här finns en underbar magnolia och en rosprydd rabatt längs altanen i söderläge, perfekt för grillfester och avkoppling. Och en extra bonus för miljövänliga bilägare - huset kommer med en praktisk carport utrustad med en Tesla-laddare, och nylagt tak är optimerat för solceller på södersidan. Det oslagbara läget gör detta hem ännu mer attraktivt. Beläget på en lugn sidogata där barnen tryggt kan leka utanför dörren. Nära till E22 för snabb och enkel access till Malmö, Köpenhamn och norrut. Lekplats och promenadstråk precis bakom trädgården, samt närhet till skolor, förskolor, mataffär, och stadskärnan gör detta till ett perfekt boende för hela familjen. Vi ses på visning!

Scheelevägen 2C, Tuna, Lunds kommun

Scheelevägen 2C

Lägenhet
Tuna, Lunds kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 400 000 kr
71 m²
3 rum
vån 7/7
4 089 kr/mån
47 887 kr/m²

Ta chansen att flytta in i er drömbostad på attraktiva Scheelevägen, en toppmodern nyproduktion som står klar i maj 2024. Belägen på den eftertraktade toppvåningen på sjunde våningen ger denna bostad enastående utsikt och exklusivitet. Med en optimalt planerad planlösning erbjuder denna bostad både funktion och elegans. De sociala ytorna förlängs av en underbar balkong om 5 kvm i nordväst, perfekt för att njuta av kvällssolen och avkopplande stunder. Inuti bjuder bostaden på en ljus och sober inredning med stilrent, tidlöst kök och vacker mattlackad ekparkett som ger en exklusiv känsla. Genomgående ljusflöde och fönsterbänkar i natursten kompletterar den eleganta atmosfären. Här finns inte bara fin inredning utan också bekvämligheten – med egen tvättmaskin och torktumlare samt rymlig klädkammare och skjutdörrsgarderob är vardagen både enkel och smidig. Njut av modern teknik med fiberanslutning via Telia Triple Play för er underhållning och kommunikation. Brf Cubo gränsar till Tuna och ligger mitt på Lunds nya kunskapsstråk i nordöstra Lund. Här samsas eftertraktade bostadsområden och ni bor på kort avstånd till Medicon Village, Ideon, universitetssjukhuset och centrum. I närområdet finns all service ni kan tänkas behöva, till exempel gym, vårdcentral, caféer och restauranger. Det finns flera välrenommerade förskolor, grundskolor och en omtyckt ICA Kvantum med lokalproducerade varor och ekologiskt utbud. Trots att Cubo ligger så nära centrum behöver ni inte kompromissa med natur och grönska. Lummiga parker bjuder in till promenad och avkoppling. I närheten löper Hardebergaspåret genom en mångfald av natursköna grönområden, från Stadsparken i centrum ända ut till Fågelsångsdalen och Södra Sandby. Perfekt för joggingrundor och långpromenader! Närliggande Ideontorget är en levande knutpunkt med hållplats för spårvagnslinjen som sammanlänkar Lunds unika forsknings och innovationsmiljöer med den historiska stadskärnan. Vill ni ta bussen in till stan finns en busshållplats nästan precis utanför er bostad på Tunavägen. Med kollektivtrafik eller cykel tar ni er snabbt till Lund centrum och Centralstationen. Från Lund C tar ni er till Malmö,Helsingborg och Köpenhamn med Öresundståget. Flera regionbussar stannar på Tornavägen och tar er till Malmö. Området är väldigt attraktivt för bilpendlare i hela Öresundsregionen då man har nära på- och avfarter till motorvägen (E22). Sammanfattningsvis så kännetecknas livet i Brf Cubo av smidighet, här bor ni med promenadavstånd till natur, trampavstånd till centrum och på ett mycket pendlarvänligt läge oavsett färdmedel.

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 13