Mäklare Oskar Olsson

Oskar Olsson

Om mig

Att byta bostad är en av livets största affärer och min uppgift är att göra det till en av ditt livs bästa. Med ett stort engagemang och stor kunskap hjälper jag mina kunder till lyckade bostadsaffärer. Genom att alltid vara påläst, närvarande och ligga i framkant får jag kunden att känna sig trygg och delaktig före, under och efter bostadsaffären. Tack vare hög servicegrad, goda kunskaper och hängivenhet lyckas jag leverera och prestera enligt kundernas önskemål.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Åbrinksvägen 29, S:t Lars, Lunds kommun
  • Borttagen före visning

Åbrinksvägen 29

Lägenhet
S:t Lars, Lunds kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 295 000 kr
87 m²
3 rum
vån 3/4
6 427 kr/mån
37 874 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Balkong
  • Hiss
Sunnanväg 18M, Klostergården, Lunds kommun
  • Sön 21 apr kl 14:00
Sunnanväg 18M, Klostergården, Lunds kommun, bild 2
Sunnanväg 18M, Klostergården, Lunds kommun, bild 3

Sunnanväg 18M

Lägenhet
Klostergården, Lunds kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 895 000 kr
78,5 m²
3 rum
vån 6/7
4 024 kr/mån
36 879 kr/m²

Välkomna till denna magnifika trea på våning 6. Visning Söndag 7/4 11:45. Belägen i det attraktiva området Klostergården! Här presenterar vi stolt en av de generösa bostäderna i Brf Vårregnets gemenskap. Med fönster i två väderstreck flödar ljuset in och skapar en behaglig atmosfär genom hela bostaden. Välplanerad planlösning och vardagsrummet leder ut till den rymliga balkongen som vetter mot en lummig innergård i västerläge – en perfekt plats för avkoppling och sociala stunder med soliga dagar! I avgiften ingår redan bostadsrättstillägg, bredband och kabel-TV. Här kan ni njuta av den grönskande innergården, med lekplatser och grill- samt sittmöjligheter i detta lugna område. På kort avstånd nås ljuvliga promenadstråk kring Höje å, Källbybadet och Klostergårdens tågstation. Önskas mer puls når vi stadskärnan på en kort cykeltur. Kontakta mäklare Oskar Olsson idag för mer information!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Åbrinksvägen 29, S:t Lars, Lunds kommun

Åbrinksvägen 29

Lägenhet
S:t Lars, Lunds kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 495 000 kr
54,5 m²
2 rum
vån 2/4
4 611 kr/mån
45 780 kr/m²

På andra våningen omringat av ett naturskönt område strax intill Höje å ligger denna väldisponerade tvårummaren. Här kan ni flytta rakt in och njuta av den fridfulla innemiljö, fantastiskt ljusinsläpp, trivsamma sällskapsytor och en inglasad balkong i söderläge som blir som ett ytterligare rum under årets varmare dagar. Bostaden har därtill ett sovrum, inbyggda garderober och bekvämligheter så som badrum och egna tvättmöjligheter. Närområdet, S:t Lars Park, erbjuder vacker natur, lugn och stillsamhet samtidigt som Lunds centrum nås på en kort cykeltur. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 3