Mäklare Ali Mroveh

Ali Mroveh

Om mig

Som renodlad säljare med utmärkt lokalkännedom och stort affärssinne är jag rätt fastighetsmäklare för dig som ställer höga krav, engagemang och total transparens genom din bostadsaffär! Hela mitt yrkesverksamma liv har jag arbetat med människor och försäljning. Som mäklare kan jag arbeta med det som jag älskar mest - människor, försäljning och bostadsaffärer. Nöjet och förtroendet att få vara en del av er största affär i livet är något som jag värdesätter väldigt högt!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Bjuvsleden 33, null, Helsingborgs kommun
  • Sön 28 apr kl 13:00
Bjuvsleden 33, null, Helsingborgs kommun, bild 2
Bjuvsleden 33, null, Helsingborgs kommun, bild 3

Bjuvsleden 33

Villa
Helsingborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 995 000 kr
120 + 71 m²
4 rum
807 m² tomt

Varmt välkommen till ditt drömhem på Bjuvsleden 33 i det natursköna Mörarp, Helsingborg! Det här fantastiska huset har genomgått en fullständig renovering med omtanke både på ytskikt och invändigt, vilket gör det till en oas av komfort och stil. När du kliver in genom dörren möts du av en öppen planlösning som flödar med vackert ljusinsläpp, skapande en atmosfär av lugn och harmoni. Det rymliga utrymmet ger möjlighet till både avslappnat vardagsliv och underhållande av gäster. Den generösa uteplatsen på cirka 75 kvadratmeter inbjuder till utomhusliv året runt. Här kan du njuta av solens strålar från morgon till kväll och skapa minnen med familj och vänner. Uterummet är en pärla i sig med öppningsbara altandörrar, vackert ljust klinkergolv och modern träpanel på väggen. Det är en perfekt plats att koppla av och njuta av naturen samtidigt som du är skyddad från väder och vind. Det stora, lyxiga badrummet är en fristad för avkoppling med sitt bubbelbadkar och eleganta design. Här kan du skämma bort dig själv efter en lång dag och låta stressen rinna av dig. Huset har också många moderna bekvämligheter, inklusive elburen golvvärme i matsal och badrum, samt en mysig kamin att elda i för extra värme och atmosfär. Det genomgående tåliga laminatgolvet ger en enhetlig och stilren look i hela huset. För den bilentusiasten finns elbilsladdare på uppfarten och en stor garageuppfart med plats för 5-6 bilar, vilket gör det enkelt att parkera och ta hand om fordonen. Dessutom finns ett spabad för att ytterligare förhöja din upplevelse av lyx och avkoppling. De rymliga trädäcken som omger huset ger gott om utrymme för utomhusaktiviteter och sociala tillställningar, medan den lyxiga walk-in-closeten och sovrummet med skjutdörrar mot trädgården erbjuder en perfekt kombination av stil och funktion. Sammanfattningsvis är detta ett hem som erbjuder det bästa av både inomhus- och utomhusliv. Missa inte chansen att äga denna pärla på Bjuvsleden 33! Kontakta Ali Mroveh idag för att boka en visning!

  • Premium
Kaprifolgatan 12, null, Helsingborgs kommun

Kaprifolgatan 12

Villa
Helsingborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 200 000 kr
127 m²
5 rum
410 m² tomt

Välkommen till Kaprifolgatan 12, en charmig villa som lockar med sin trivsamma atmosfär och en fantastiskt insynsskyddad trädgård! Denna välplanerade villa erbjuder en bekväm boendemiljö med en tomtarea på 410 kvm och en boarea om 127 kvm. Här finns gott om utrymme för hela familjen att trivas och njuta av både inomhus- och utomhusmiljön. När du kliver in i villan möts du av ett ljust och rymligt kök med gott om förvaringsmöjligheter. Intill köket finns även en praktisk tvättstuga som förenklar vardagsbestyren. Villan erbjuder tre bekväma sovrum som ger familjen utrymme och komfort. Dessutom finns det ett extra rum som kan användas som kontor, perfekt för att skapa en dedikerad arbetsplats eller studieområde. Från köket når man det rymliga vardagsrummet med utgång till trädgård, trädäck och uterum. Detta är en perfekt plats att njuta av soliga dagar eller umgås med vänner och familj. Med det praktiska uterummet du kan förlänga sommarkvällarna och ta del av den vackra trädgården året om. Den insynsskyddade trädgården är en grönskande oas där du kan koppla av och njuta av privatlivet. Här finns gott om utrymme för lek, trädgårdsodling och sociala samlingar. Trädgården är en vacker inramning till ditt nya hem och ger möjlighet till avkoppling och rekreation. Beläget på Kaprifolgatan 12 i Helsingborg har du bekvämt tillgång till stadens utbud av kultur, shopping och restauranger. Dessutom finns det närliggande skolor, parker och grönområden som passar perfekt för familjeaktiviteter och avkoppling. Varmt välkommen på visning med Ali Mroveh och Erik Olsson Fastighetsförmedling!

Senderödsvägen 25, Pålsjö, Helsingborgs kommun
Senderödsvägen 25, Pålsjö, Helsingborgs kommun, bild 2
Senderödsvägen 25, Pålsjö, Helsingborgs kommun, bild 3

Senderödsvägen 25

Lägenhet
Pålsjö, Helsingborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 650 000 kr
87 m²
3 rum
vån 1/6
4 423 kr/mån
41 954 kr/m²

Denna helt nyproducerad pärla på Pålsjö, erbjuder inte bara ett hem utan en fulländad livsstilsupplevelse. Med en generös yta på 87 kvadratmeter, omfamnar denna markplanslägenhet dig med en känsla av ett eget radhus, komplett med alla moderna bekvämligheter. Öppningsbara inglasade balkongdörrar, där fönsterpartierna kan skjutas och vikas åt sidan för att öppna upp balkongen mot omgivningen, låter dig blanda inomhus och utomhus. Ljuset strömmar in genom de stora fönstren och badar varje vrå, vilket skapar en atmosfär av lugn och ljus. Naturstensfönsterbänkar är en elegant detalj som förhöjer den redan sofistikerade känslan i hemmet. Uteplatsen, utrustad med stilrena betongmarkplattor, bjuder in till avkoppling och sociala sammankomster under öppen himmel. Den öppna planlösningen i kök och vardagsrum skapar en harmonisk och välkomnande atmosfär som inbjuder till gemenskap och samvaro. Det rymliga badrummet rymmer en praktisk tvättstuga, vilket ytterligare förhöjer bekvämligheten i detta exklusiva boende. Köket är helt nytt och utrustat med ljusgråa luckor och en vacker bänkskiva som blir en naturlig samlingspunkt för dina kulinariska äventyr. För extra förvaring finns ett källarförråd till ditt förfogande. Välkommen till din nya hörna av harmoni och elegans i Maria park! Varmt välkomna att höra av er och boka er visning med Ali Mroveh på Erik Olssons hemsida!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Frostgatan 8, null, Helsingborgs kommun
Frostgatan 8, null, Helsingborgs kommun, bild 2
Frostgatan 8, null, Helsingborgs kommun, bild 3

Frostgatan 8

Villa
Helsingborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
5 500 000 kr
177 + 9 m²
6 rum
586 m² tomt

Den här trevliga 1,5-plansvillan är optimalt planerad för familjen med sällskapsytor på båda våningarna och möjlighet till många sovrum. I dagsläget erbjuds fyra sovrum men planlösningen är anpassningsbar och ni kan med enkla medel skapa två till. Från vardagsrummet nås ett inglasat uterum med skjutdörrar som öppnar upp mot trädäcket utanför, perfekt för mingel och fest! Köket är inbjudande med härligt öppna ytor som ger gott om svängrum för kocken samt en trevlig matplats intill. Därtill finns ett rymligt badrum med dusch och badkar samt gästtoalett både upp och nere vilket underlättar i vardagen. Den prydliga trädgården ligger i soligt sydvästläge och är omgärdad av häck och en vacker vitputsad mur som ger bra insynsskydd. På tomten finns även ett garage med ett fräscht förråd i anslutning. Här bor ni barnvänligt längst ner på en liten återvändsgata i lugna villakvarter med närhet till skola och förskola, lekplatser samt fritidsintressen som ridskola och tennishall. Ödåkra är strategiskt beläget nära Väla köpcentrum med dryga 200 butiker för shopping, restauranger, caféer, gym och nöje samt andra stormarknader och matbutiker. Kommunikationerna är goda med bussförbindelser och pågatågstation vilket gör att ni smidigt kan ta er in till centrala Helsingborg, och för bilpendlaren går det snabbt att ansluta till E4 och E6 samt väg 111 för vidare färd. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
Grävlingstigen 1, null, Åstorps kommun
Grävlingstigen 1, null, Åstorps kommun, bild 2
Grävlingstigen 1, null, Åstorps kommun, bild 3

Grävlingstigen 1

Villa
Åstorps kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 395 000 kr
5 rum
545 m² tomt

Denna familjevilla i toppskick på Grävlingstigen 1 i Åstorp erbjuder en lyxig och bekväm bostadsmiljö för den kräsne köparen. Villan rymmer totalt fyra rymliga sovrum, perfekta för den växande familjen eller för gästrum och kontor. Här finns gott om utrymme för var och en att ha sin egen personliga oas. Samtidigt finns det även ett allrum som kan användas som lekrum, bibliotek eller en extra vardagsrumsyta för avkoppling. Det stora vardagsrummet är belyst av generösa fönsterpartier som släpper in rikligt med naturligt ljus och skapar en ljus och luftig atmosfär. Det öppna köket, som ligger i anslutning till vardagsrummet, har en modern design och är utrustat med toppmoderna apparater. Kökets öppna planlösning skapar en social och inbjudande atmosfär, perfekt för att umgås och laga mat samtidigt. Villan erbjuder även två badrum, vilket ger både komfort och bekvämlighet för de boende. Badrummen är elegant utformade med stilrena ytor och högkvalitativa badrumsutrustningar. En rymlig tvättstuga med groventré finns också tillgänglig, vilket gör det lätt att hantera tvätt och förvara grovdammsugaren eller andra rengöringsredskap. Den här enplansvillan har en trädgård som erbjuder möjligheter till lek, avkoppling och trädgårdsodling. Fastigheten har också tillräckligt med utrymme för parkering av fordon på den stensatta uppfarten. Läget på Grävlingstigen 1 i Åstorp är utmärkt, med närhet till skolor, butiker och andra bekvämligheter. Dess lugna omgivningar och närhet till naturen gör det till en idealisk plats att kalla hemma. Denna enplansvilla i toppskick på Grävlingstigen 1 i Åstorp är ett perfekt val för den som söker en lyxig och modern bostad med generösa utrymmen och högkvalitativa detaljer. Varmt välkommen på visning med Ali Mroveh och Erik Olsson Fastighetsförmedling!

  • Premium
Saturnusgatan 174, null, Helsingborgs kommun
Saturnusgatan 174, null, Helsingborgs kommun, bild 2
Saturnusgatan 174, null, Helsingborgs kommun, bild 3

Saturnusgatan 174

Lägenhet
Helsingborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 395 000 kr
94 m²
4 rum
vån 1/1
4 782 kr/mån
25 479 kr/m²

Varmt välkommen till Saturnusgatan 174 i charmiga Ödåkra! Detta eleganta bostadsrättsradhus erbjuder en harmonisk och välskapad boendemiljö som passar perfekt för den moderna familjen. Här möts du av en rad fantastiska funktioner och detaljer som kommer att göra varje dag till en njutning. Det rymliga köket är verkligen hjärtat i detta hem. Med generösa arbetsytor och högkvalitativa material och det generösa naturliga ljusinsläppet som skapar en varm och inbjudande atmosfär och ger dig energi och inspiration under hela dagen. Här finns gott om plats för ett matbord där familjen kan samlas för trevliga måltider och skapa minnen tillsammans. De stora fönsterpartierna ger inte bara en imponerande rymd till rummet utan skapar också en vacker förening mellan inomhus och utomhus. Den öppna planlösningen skapar en naturlig övergång mellan kök och sällskapsytor, perfekt för att umgås med vänner och familj. Denna bostad ger verkligen en exklusiv villakänsla i ett praktiskt radhusformat. En särskild lyx är de två badrummen som erbjuder både praktiskitet och komfort. Här kan familjen enkelt organisera morgonrutinerna utan stress och trängsel. Ett badrum är verkligen en oas för avkoppling, medan det andra är praktiskt placerat för att passa din vardag. Bostaden erbjuder en oas av avkoppling och underhållning i utemiljön. Trädgården är smakfullt utformad med ett generöst trädäck som rymmer en inbyggd pool. Här kan du njuta av soliga dagar och kvällar med dopp i poolen och sedan koppla av på trädäckets rymliga ytor. Den härliga utemiljön inbjuder till utomhusmiddagar, grillkvällar och sociala sammankomster med vänner och familj. Trädgården är en fridfull tillflyktsort med den perfekta balansen mellan grönska och bekvämligheter. Ett drömhem för den som uppskattar en unik utomhusupplevelse. Läget är optimalt för den moderna familjen. Med närheten till skolor och förskolor kan du vara trygg i vetskapen om att dina barn har en enkel och säker väg till utbildning. Det lugna och trivsamma området skapar en rofylld miljö där du kan koppla av efter en lång dag. Och med bara ett stenkast till Väla park har du tillgång till alla möjliga butiker och restauranger och rekreation i din direkta närhet. Sammanfattningsvis erbjuder Saturnusgatan 174 en unik möjlighet att uppleva det bästa av både bekvämlighet och naturskönhet. Med dess idealiska läge, generösa ytor och moderna design är detta bostadsrättsradhus en pärla som du inte vill missa. Välkommen till ditt nya drömhem i Ödåkra!

  • Premium
  • Uteplats
Drottninggatan 48, Centrum, Helsingborgs kommun
  • Tor 2 maj
Drottninggatan 48, Centrum, Helsingborgs kommun, bild 2
Drottninggatan 48, Centrum, Helsingborgs kommun, bild 3

Drottninggatan 48

Lägenhet
Centrum, Helsingborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 295 000 kr
43 m²
2 rum
vån 3/6
2 668 kr/mån
53 372 kr/m²

Vi är glada att presentera denna kvadratsmarta, välplanerade lägenhet på 43 kvadratmeter mitt i centrala Helsingborg. Lägenheten är en etta som är omgjord till en tvåa med sovalkov. Lägenheten är fylld med naturligt ljus som tillsammans med den generösa takhöjden ger en fantastisk atmosfär. Den moderna och stilfulla inredningen inkluderar ett imponerande kök, komplett med alla moderna bekvämligheter, samt ett helkaklat badrum med dusch. Sällskapsrummet är mysigt och inbjudande, och en elegant industriell vägg skapar en trevlig avdelning. Dessutom finns det ett extra rum som idag används som kontor, vilket ger flexibilitet och anpassningsmöjligheter. Läget på Drottninggatan 48 är oslagbart med en matbutik precis nedanför, och du har enkel tillgång till allt som staden har att erbjuda, inklusive caféer, strandpromenad, shopping och underhållning. Dessutom är tåg- och busstationen inom bekvämt gångavstånd. Detta är verkligen en bostad som erbjuder både stil och bekvämlighet. Välkommen på visning med fastighetsmäklare Ali Mroveh och Erik Olsson fastighetsförmedling!

  • Premium
  • Hiss
Fyrhögagatan 29, Bårslöv, Helsingborgs kommun
Fyrhögagatan 29, Bårslöv, Helsingborgs kommun, bild 2
Fyrhögagatan 29, Bårslöv, Helsingborgs kommun, bild 3

Fyrhögagatan 29

Radhus
Bårslöv, Helsingborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 395 000 kr
110 m²
4 rum
vån 1/2
8 229 kr/mån
12 682 kr/m²

Välkommen till detta charmiga bostadsrättsradhus på Fyrhögagatan 29 i Bårslöv. Detta välskötta radhus erbjuder en bekväm och modern livsstil med sina två våningar, totalt 110 kvadratmeter och fyra härliga rum. Med 110 kvadratmeter boarea har detta radhus gott om plats att erbjuda. Här finns utrymme för både avkoppling och sociala aktiviteter. Köket är stilrent och modernt utformat med plats för matlagning och gemensamma måltider. Det finns gott om arbetsytor och förvaringsmöjligheter. Vardagsrummet är ljust och inbjudande med stora fönster som släpper in naturligt ljus. Det är en perfekt plats för avkoppling och umgänge med familj och vänner. Radhuset har tre rymliga sovrum, vilket ger gott om plats för en växande familj eller gästrum för besökare. Vidare underlättar den avskilda och praktiska tvättstugan vardagslivet. En privat trädgård med en trevlig uteplats gör detta radhus till en idealisk plats för utomhusaktiviteter och avkoppling under varma dagar. Här kan du njuta av grillkvällar och trädgårdsarbete. I trädgården finns även ett förråd vilket ger extra utrymme för förvaring. Bostadsrättsradhuset är beläget i det lugna och trevliga området Bårslöv, med närhet till grönområden och bra skolor. Det är även smidigt att ta sig till både Helsingborg och Malmö med bil eller kollektivtrafik. Detta radhus är en perfekt kombination av modern komfort och trivsam livsstil. Om du söker ett hem som erbjuder gott om utrymme, bekvämlighet och en trevlig utomhusmiljö, så är Fyrhögagatan 29 det perfekta alternativet. Välkomna på visning med Ali Mroveh och Erik Olsson Fastighetsförmedling!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Björnåsvägen 10, null, Åstorps kommun
Björnåsvägen 10, null, Åstorps kommun, bild 2
Björnåsvägen 10, null, Åstorps kommun, bild 3

Björnåsvägen 10

Villa
Åstorps kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 495 000 kr
190 + 43 m²
5 rum
997 m² tomt

Välkommen till Björnåsvägen, en unik pärla belägen i det pittoreska Åstorp. Denna charmiga fastighet erbjuder en rad spännande funktioner och bekvämligheter som gör den till det perfekta hemmet för den kräsna köparen. Med sin ovanliga planlösning är detta hem något utöver det vanliga. Här finns gott om plats för att både leva och förvara dina ägodelar. Det finns till och med två trappor till ovanvåningen, vilket ger extra dimension och karaktär till huset. Den stora, öppna garderoben på nedervåningen ger dig möjlighet att enkelt organisera dina kläder och tillbehör, vilket är ett fantastiskt komplement till denna redan rymliga bostad. Läget är en annan höjdpunkt. Björnåsvägen ligger i direkt anslutning till den vackra skogen och det natursköna Söderåsen-området. Detta ger dig möjlighet att njuta av naturens skönhet och utforska omgivningarna när som helst du önskar. För avkoppling och underhållning finns ett stort trädäck med jacuzzi, perfekt för att varva ner och njuta av stjärnhimlen. Dessutom kan du njuta av soliga dagar i det inglasade uterummet, som sträcker sig över hela 24 kvadratmeter och ger extra utrymme för umgänge och avkoppling. Björnåsvägen är belägen i ett lugnt och barnvänligt område, vilket gör det till den perfekta platsen för en familj att trivas och växa. Här kan barnen leka fritt och säkert medan du njuter av det fridfulla och harmoniska området. Detta hem är en sällsynt möjlighet att äga en fastighet som kombinerar komfort, unik planlösning, närhet till natur, och en avkopplande atmosfär. Kontakta oss gärna för att boka en visning och uppleva allt som Björnåsvägen har att erbjuda. Detta är en bostad som du inte vill missa. Välkommen på visning!

  • Premium
Byalagsgatan 58, null, Helsingborgs kommun
Byalagsgatan 58, null, Helsingborgs kommun, bild 2
Byalagsgatan 58, null, Helsingborgs kommun, bild 3

Byalagsgatan 58

Tomt
Helsingborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 500 000 kr
1 054 m² tomt

Varmt välkommen till en unik möjlighet att förverkliga dina drömmar om det perfekta hemmet på Byalagsgatan 58 i det eftertraktade området Eskilsminne. Denna generösa tomt om cirka 1054 kvm erbjuder en exceptionell plats för att skapa din egna personliga oas. Läget på Byalagsgatan 58 präglas av en trivsam atmosfär och närhet till allt det bästa Eskilsminne har att erbjuda. Med sin charmiga karaktär och gröna omgivningar är detta område känt för att vara en idealisk plats för familjer och personer som söker en harmonisk livsstil. Tomten erbjuder gott om utrymme för kreativitet och design, vilket möjliggör skapandet av ett hem som passar just dina behov och önskemål. Med en yta på 1054 kvm finns det gott om plats för trädgårdsskötsel, uteplatser och lekutrymmen för barnen. Eskilsminne är känt för sina bekvämligheter, inklusive närheten till skolor, shopping och rekreation. Här kan du njuta av den lugna omgivningen samtidigt som du har enkel tillgång till allt du behöver för en bekväm vardag. Ge dig själv möjligheten att skapa ditt drömhem på denna fantastiska tomt! Kontakta ansvarig fastighetsmäklare Ali Mroveh för mer information.

  • Premium
Ramlösavägen 112A, Eskilsminne, Helsingborgs kommun
Ramlösavägen 112A, Eskilsminne, Helsingborgs kommun, bild 2
Ramlösavägen 112A, Eskilsminne, Helsingborgs kommun, bild 3

Ramlösavägen 112A

Villa
Eskilsminne, Helsingborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
8 950 000 kr
160 + 80 m²
8 rum
658 m² tomt

Välkommen till Ramlösavägen 112A, ett magnifikt hus som kombinerar tidlös elegans med modern bekvämlighet. Denna imponerande bostad är belägen på en generös tomt om 658 kvm och erbjuder en total boarea på 160 kvm samt 80 kvm biarea. Huset, som är en del av ett bevarandeprogram, bär stolt sitt arv från år 1925 och är designat av dåtidens framstående arkitekt Gottfrid Nilsson. Huset sträcker sig över fyra våningsplan och är uppbyggt som en suterrängvilla, vilket skapar en unik dynamik och rymd. Varje detalj i detta hem andas kvalitet och genomgår en totalrenovering som förenar modern komfort med en bevarad historisk charm. Här möts du av en exklusiv atmosfär, där varje materialval är noggrant utvalt för att ge en känsla av lyx och hållbarhet. Den gedigna köksinredningen skapar en varm och inbjudande atmosfär, med en härlig köksö som blir navet för gemensamma måltider och samvaro. Moderna detaljer, inklusive en stilfull fläkt, ger köket en touch av samtida elegans och funktionalitet. Från husets olika nivåer kan du njuta av olika utsikter och atmosfärer. Huset erbjuder både ett isolerat uterum, en terras samt en balkong. Detta möjliggör maximal avkoppling och en fantastisk överblick över omgivningarna, perfekt för sociala tillställningar eller att helt enkelt koppla av och njuta av den vackra trädgården. Huset har genomgått omfattande förbättringar, inklusive dränering för att skydda mot fuktproblem och hålla källarutrymmen torra och bekväma. Dessutom har taket fått extra isolering, vilket inte bara bidrar till att hålla temperaturen stabil och energikostnaderna nere, utan också skapar en mer miljövänlig boendemiljö. På framsidan av huset välkomnas du av en rymlig carport, komplett med solceller för hållbar energianvändning. Den generösa uppfarten ger gott om plats för flera fordon, vilket är perfekt för den moderna familjen. Den välskötta trädgården är en fröjd för ögat och erbjuder en harmonisk oas att njuta av året runt. Detta hem på Ramlösavägen 112A är inte bara en bostad, det är en levande historia och en plats där tradition möter modernitet. Med sin unika arkitektur, uppmärksammade bevarandeåtgärder och noggrant utvalda material, erbjuder detta hus en unik möjlighet att bo i stil och komfort. Välkomna på visning med Ali Mroveh och Erik Olsson Fastighetsförmedling!

  • Premium
Södra strandgatan 17, Centrum, Helsingborgs kommun
Södra strandgatan 17, Centrum, Helsingborgs kommun, bild 2
Södra strandgatan 17, Centrum, Helsingborgs kommun, bild 3

Södra strandgatan 17

Lägenhet
Centrum, Helsingborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 600 000 kr
81 m²
3 rum
vån 4/6
4 010 kr/mån
44 444 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska lägenhet på Södra Strandgatan 17 i Helsingborg – ett hem som kombinerar stadscentrets puls med modern komfort och bekvämlighet. Belägen mitt i hjärtat av staden erbjuder denna trerumslägenhet en optimal livsstil med närhet till allt. Lägenheten, om 81 kvadratmeter, välkomnar dig med en ljus och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Den generösa ytan skapar en inbjudande atmosfär och möjliggör smidig social interaktion mellan de olika utrymmena. Köket är modernt och fullt utrustat, perfekt för den som älskar att laga mat och umgås samtidigt. En av höjdpunkterna i denna bostad är den inglasade altanen som vetter mot en fridfull innergård samt den inglasade balkongen i västerläge. Här kan du njuta av ditt morgonkaffe eller skapa en avkopplande plats för kvällsunderhållning. Altanen och balkongen blir en förlängning av boendeytan och ger extra rum att njuta av året om. Föreningen är välskött och stabil, vilket skapar en trygg och trevlig boendemiljö. Möjligheten till garage i föreningen ger bekvämlighet och trygghet för din bil. Detta hem erbjuder en perfekt balans mellan urban livsstil och privat komfort. Med närhet till shopping, restauranger och kommunikation, samt de bekvämligheter som en stabil förening kan erbjuda, är Södra Strandgatan 17 en plats där du kan skapa minnen och trivas i många år framöver. Välkomna på visning med fasighetsmäklare Ali Mroveh och Emma Lange!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Ringstorpsvägen 49B, Ringstorp, Helsingborgs kommun
Ringstorpsvägen 49B, Ringstorp, Helsingborgs kommun, bild 2
Ringstorpsvägen 49B, Ringstorp, Helsingborgs kommun, bild 3

Ringstorpsvägen 49B

Radhus
Ringstorp, Helsingborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 300 000 kr
114 m²
4 rum
vån 1/1
10 500 kr/mån
28 947 kr/m²

Välkommen till detta charmiga bostadsrättsparhus på Ringstorpsvägen 49B. Med en yta på 114 kvm, fördelat över två plan och egen trädgård är detta parhus perfekt för familjen. Byggnaden, som uppfördes år 2017, bjuder in till modern och bekväm boendemiljö. Här finns fyra rum, varav tre sovrum belägna på andra våningen. På bottenvåningen möts du av ett fräscht och rymligt kök med gott om arbetsytor och plats för en stor matplats. Det generösa naturliga ljusinsläppet skapar en ljus och inbjudande atmosfär i hela rummet. Köket är modernt och funktionellt, utrustat med bland annat diskmaskin för ökad bekvämlighet. Det finns två badrum, ett på varje plan, varav det ena är utrustat med tvättmaskin och torktumlare för ökad bekvämlighet i vardagen. De tre sovrummen på andra våningen erbjuder skön avskildhet och ger möjlighet till en flexibel planlösning. Bostaden imponerar med fönster i tre väderstreck, vilket ger optimalt ljusflöde och en känsla av rymd. Stora fönsterpartier skapar inte bara en ljus interiör utan ger också en fantastisk utsikt över den omgivande trädgården. Trädgården erbjuder en privat och lugn plats att njuta av soliga dagar eller skapa trevliga stunder med familj och vänner. Fastigheten präglas av en modern arkitektur och har en villakänsla samtidigt som den erbjuder alla bekvämligheter som följer med ett nybyggt radhus. Här bor du i en trivsam miljö med närhet till både naturen och stadens bekvämligheter. Välkommen på visning med Ali Mroveh och Erik Olsson Fastighetsförmedling!

  • Premium
  • Uteplats
Saturnusgatan 270, null, Helsingborgs kommun
Saturnusgatan 270, null, Helsingborgs kommun, bild 2
Saturnusgatan 270, null, Helsingborgs kommun, bild 3

Saturnusgatan 270

Radhus
Helsingborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 495 000 kr
94 m²
4 rum
vån 1/1
4 783 kr/mån
26 543 kr/m²

Välkommen till Saturnusgatan 270 i det trivsamma Ödåkra, där detta fantastiska bostadsrättsradhus utgör en perfekt kombination av stil, funktionalitet och bekvämlighet. Med sina 94 kvadratmeter fördelat över 1,5 plan öppnar detta välplanerade hem upp för ljusa och generösa ytor. Boendet stoltserar med tre rymliga sovrum, vilket gör det till den idealiska bostaden för en växande familj eller för dem som önskar extra utrymme för arbete och gäster. De två stilrena badrummen bidrar till bekvämligheten och gör morgonrutinerna till en smidig och njutbar del av dagen. Det fräscha och renoverade köket är en inbjudande plats för kulinariska äventyr. Med gott om arbetsytor och moderna bekvämligheter blir matlagningen en glädje. Här kombineras praktiska funktioner med estetiskt tilltalande detaljer. Uteplatsen är en förlängning av boendet och bjuder in till avkoppling och sociala stunder. Trädäcket och den vackra pergolan skapar en atmosfär där man kan njuta av soliga dagar och milda kvällar. Ett eget förråd ger praktisk förvaring för trädgårdsredskap och andra tillbehör. Bostadsrättsradhuset präglas av en genomgående känsla av modernitet och välskött omsorg. Beläget i ett lugnt och familjevänligt område, nära till skolor, parker och shoppingområden, ger det en trygg och trivsam boendemiljö. Sammanfattningsvis är Saturnusgatan 270 en pärla där varje detalj är noggrant övervägd för att skapa en harmonisk och bekväm livsstil. Varmt välkomna på visning med Ali Mroveh och Erik Olsson fastighetsförmedling!

  • Premium
  • Uteplats
Smugglargränd 4, Oceanhamnen, Helsingborgs kommun
Smugglargränd 4, Oceanhamnen, Helsingborgs kommun, bild 2
Smugglargränd 4, Oceanhamnen, Helsingborgs kommun, bild 3

Smugglargränd 4

Lägenhet
Oceanhamnen, Helsingborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 195 000 kr
61 m²
2 rum
vån 5/6
4 830 kr/mån
52 377 kr/m²

Välkommen till Smugglargränd 4 i Helsingborg, där denna exklusiva 2-rumslägenhet förenar modern elegans med en fantastisk havsutsikt. Belägen i en nybyggd fastighet från 2021, erbjuder denna bostad en perfekt kombination av stil, bekvämlighet och en fantastisk utsikt över det böljande havet. Lägenheten erbjuder ett rymligt vardagsrum med generösa fönsterpartier, vilket genast skapar en luftig och välkomnande atmosfär. Vardagsrummet sträcker sig elegant ut mot en härlig balkong med imponerande havsutsikt, där du kan njuta av kustens friska bris och solnedgångens magi. Det moderna köket är utformat med noggrann uppmärksamhet på detaljer och är fullt utrustat med de senaste apparaterna. Här finns gott om plats för matlagning och social samvaro. Även köket erbjuder en härlig balkong, perfekt för en kopp kaffe under morgonkvisten. Lägenheten erbjuder även ett rymligt badrum som inte bara är stilrent, utan även funktionellt med en bekväm tvättmaskin och torktumlare. Sammanfattningsvis är Smugglargränd 4 det ultimata valet för den som söker en modern och välskött bostad med stilfull design, praktiska bekvämligheter och två underbara balkonger. Välkomna på visning med Ali Mroveh och Erik Olsson Fastighetsförmedling!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Östra Storgatan 15A, null, Åstorps kommun
Östra Storgatan 15A, null, Åstorps kommun, bild 2
Östra Storgatan 15A, null, Åstorps kommun, bild 3

Östra Storgatan 15A

Villa
Åstorps kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 999 999 kr
214 + 102 m²
8 rum
1 233 m² tomt

Här presenterar vi en fantastisk möjlighet att förvärva denna imponerande fastighet med två separata adresser: Östra Storgatan 15A och Östra Storgatan 15B. Totalt omfattar denna imponerande fastighet 214 kvadratmeter med 2 stora och rymliga lägenheter, var och en med en separat ingång, vilket ger en idealisk investeringsmöjlighet. Nuvarande hyresgäster finns redan på plats, vilket ger en stabil och pålitlig inkomstkälla från dag ett, med en hyra på 10 000 kr per månad per lägenhet. Fastigheten har genomgått en omfattande renovering år 2022 och erbjuder en modern och fräsch miljö. Renoveringar inkluderar nya kök, två nya badrum, ny el-central samt ledningar, och nytt golv. Den rymliga källaren på 107 kvadratmeter erbjuder möjligheter till extra förvaringsutrymme eller utrymme för ytterligare utveckling. Fastigheten är omgiven av en stor gräsmatta och har tre garage för bekväm parkering. Den inhägnade gården med stängsel ger säkerhet och integritet. Dessutom är området barnvänligt med en balkong och ett inglasat uterum på gården som erbjuder möjligheter till avkoppling och rekreation. Denna fastighet är en sällsynt möjlighet och måste ses för att uppskattas fullt ut. Kontakta oss för mer information eller för att schemalägga en visning idag! Boka visning på vår hemsida med Ali Mroveh och Erik Olsson Fastighetsförmedling!

  • Premium
Hantverkaregatan 27B, Söder, Helsingborgs kommun
Hantverkaregatan 27B, Söder, Helsingborgs kommun, bild 2
Hantverkaregatan 27B, Söder, Helsingborgs kommun, bild 3

Hantverkaregatan 27B

Lägenhet
Söder, Helsingborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 850 000 kr
73,5 m²
2 rum
vån 1/6
3 898 kr/mån
25 170 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska och moderna lägenhet på Hantverkaregatan 27b i Helsingborg! Här erbjuds en stor och ljuvlig tvårummare med en inglasad balkong som kan öppnas upp till en härlig uteplats, perfekt för avkoppling och sociala stunder. Köket är utrustat med en praktisk köksö och badrummet är vackert med inbyggda hyllor och smakfulla materialval genomgående i hela lägenheten. Sovrummet har en inbyggd garderob och fantastiskt ljusinsläpp som ger en luftig och ljus atmosfär. Lägenheten är stilfullt renoverad och erbjuder både tvättmaskin och diskmaskin för bekvämlighetens skull. Med generösa ytor och en rymlig klädkammare är detta hemmet där du kan trivas och skapa minnen. Missa inte chansen att uppleva denna genomgående lägenhet av hög kvalitet! Kontakta Ali Mroveh för att boka en visning på vår hemsida och låt oss visa dig ditt nya hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Ättekullagatan 10, Ättekulla, Helsingborgs kommun

Ättekullagatan 10

Lägenhet
Ättekulla, Helsingborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
950 000 kr
41 m²
1 rum
vån 2/8
3 229 kr/mån
23 171 kr/m²

Stig in i din nya oas på Ättekullagatan 10! Denna rymliga etta med sovalkov är den perfekta kombinationen av komfort och stil. Med generösa ytor och en härlig inglasad balkong är detta hemmet där du kan koppla av och trivas. Njut av ljuset som strömmar in genom stora fönster och skapar en luftig atmosfär i hela bostaden. Det stora köket är designat för både praktiskt bruk och stil, med gott om förvaringsutrymme och plats för matbordet där du kan njuta av måltider med nära och kära. Den smarta sovalkoven med ljusinsläpp från vardagsrummet ger en känsla av rymd och flexibilitet. För den kräsne klädälskaren erbjuder den generösa walk-in closeten gott om plats för att organisera och visa upp din garderob på ett stilfullt sätt. Och inte att förglömma, den inbjudande inglasade balkongen, perfekt för avkopplande stunder. Det slitstarka ytskiktet på golv och väggar tillsammans med det stora kaklade badrummet med badkar ger en känsla av lyx och komfort. Dessutom kan du glädja dig åt att bo i en stabil förening med god grannsämja. Varmt välkommen! Kontakta mäklaren Ali Mroveh och boka din visning på Erik Olssons hemsida!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Södra brunnsvägen 77, Ramlösa, Helsingborgs kommun
Södra brunnsvägen 77, Ramlösa, Helsingborgs kommun, bild 2
Södra brunnsvägen 77, Ramlösa, Helsingborgs kommun, bild 3

Södra brunnsvägen 77

Villa
Ramlösa, Helsingborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 995 000 kr
151 + 44 m²
5 rum
594 m² tomt

Välkommen till Södra brunnsvägen 77 i omåttligt populära Ramlösa, där historiens elegans möter modern komfort! Denna vackra fastighet, uppförd år 1936 som nyligen varit föremål för en smakfull renovering med omsorgsfullt utvalda materialval, erbjuder en exklusiv möjlighet till familjeliv i ett eftertraktat område. Med enastående närhet till allt som staden Helsingborg har att erbjuda, är detta hem en oas av lugn och lyx. Kliv in i en atmosfär av tidlös elegans där varje detalj är genomtänkt för att skapa en harmonisk tillflyktsort för dig och din familj. Detta boende imponerar inte bara med sin klassiska arkitektur utan även med sin moderna funktion och bekvämlighet. Med generösa sällskapsytor, ljusa och trevliga rum samt en öppen planlösning som inbjuder till umgänge och gemenskap är detta hus perfekt för familjer som värdesätter rymd och trivsel. Två rum som kan vara en perfekt tillflykt för tonåringar att nyttja på tomten. Upplev den fantastiska trädgården som bjuder på en fridfull oas för avkoppling och lek. Här finns en inbjudande pool där du kan svalka dig under soliga dagar och njuta av det härliga utomhuslivet året om. Under vintern finns ett härligt spabad att nyttja. Spabadet, poolen och trädäcket har sol under hela dagen/kvällen. Den soliga terrassen är perfekt för grillkvällar och sociala tillställningar med vänner och familj. Sammanfattningsvis erbjuder Södra brunnsvägen 77 en unik möjlighet till familjeliv i en historiskt värdefull och smakfullt renoverad fastighet. Med dess utmärkta läge, generösa ytor och härliga trädgård med pool är detta boende mer än bara ett hem – det är en livsstil. Missa inte chansen att uppleva detta exklusiva familjeboende i Ramlösa! 2023 Ny ytterdörr mot vägen 2023 Nyrenoverat rum övervåning 2023 Nymålat invändigt 2023 Installation laddstolpe för elbil 2023 Målning av skortsten 2023 Nytt trädäck entre trädgård 2022 Installerat ny duschkabin och badrumsmöbler med nytt handfat i lilla badrummet samt nya badrumsmöbler och två nya handfat i stora badrummet. 2023 Trädäck och odling trädgård 2023 Nytt trädäck runt bubbelpool 2023 Nytt gästrum i trädgård 2022 Nytt trädäck runt poolen 2022 Nytt kök 2022 Nytt golv undervåning 2022 Ny bubbelpool inne Förra säljarens renoveringar enligt nedan: "Fiber finns indraget i huset. 2020 Bytt papptak på uterum 2020 Bytt fönster, målat fasaden löpande på den vidbyggda delen 2020 Varmvattenberedare 2019 Bytt panel och målat fasaden 2006 Renoverat badrum, duschrum samt tvättstuga 2004 Installerat och besiktigat braskaminen 2003 Nytt tak med tilläggsisolering 2001 Delar av yttervägg ny (öster) 2001 Ny betongplatta (del öster) Murad skorsten med insatsrör."

  • Premium
Södra hunnetorpsvägen 59A, null, Helsingborgs kommun
Södra hunnetorpsvägen 59A, null, Helsingborgs kommun, bild 2
Södra hunnetorpsvägen 59A, null, Helsingborgs kommun, bild 3

Södra hunnetorpsvägen 59A

Lägenhet
Helsingborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
995 000 kr
48 m²
2 rum
vån 1/2
3 435 kr/mån
20 729 kr/m²

Välkommen till Södra Hunnetorpsvägen 59A, där denna smakfullt renoverade 1a omgjord till 2a på 48 kvadratmeter erbjuder en modern och trivsam bostadsupplevelse. Genomgående renoverad under det senaste året, detta hem strålar av nyhetens glans och välkomnar dig med sina fräscha detaljer och praktiska layout. Den stilrena renoveringen inkluderar ett helt nytt kök som är både modernt och funktionellt. Här hittar du gott om arbetsytor för matlagning, samt plats för ett matbord där du kan njuta av dina måltider. Det generösa ljusinsläppet från de stora fönsterpartierna ger en härlig atmosfär och lyfter fram det vackra genomgående golvet. Badrummet har också fått en uppfräschning med ny inredning, vilket ger en känsla av lyx och bekvämlighet. Medan du avnjuter din morgonkaffe på den inglasade balkongen kan du njuta av den vackra utsikten och det naturliga ljuset som strömmar in. Denna lägenhet har väldisponerade kvadratmeter som gör att varje hörn känns användbart och välplanerat. Den öppna och luftiga planlösningen skapar en känsla av rymd och hemtrevnad. Och när kvällen kommer är balkongen den perfekta platsen att koppla av och njuta av lugnet i området. Sammanfattningsvis erbjuder Södra Hunnetorpsvägen 59A en fantastisk möjlighet att bo i en nyligen renoverad lägenhet med moderna faciliteter och bekvämligheter. Med dess välskötta kök, generösa ljusinsläpp och sköna balkonghäng kommer detta hem definitivt att bli din personliga oas i vardagen. Välkomna på visning med Ali Mroveh och Erik Olsson Fastighetsförmedling!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Vetegatan 2, Bårslöv, Helsingborgs kommun

Vetegatan 2

Radhus
Bårslöv, Helsingborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 999 999 kr
125 m²
5 rum
555 m² tomt

Välkommen till Vetegatan 2 i charmiga Bårslöv! Denna enplansvilla bjuder in till ett liv fyllt av bekvämlighet och harmoni, perfekt för både familjer och den som söker ett lugnt boende med närhet till naturen. Med en imponerande stor och välskött trädgård omger detta hem dig med en känsla av lugn och ro. Här kan du njuta av långa sommarkvällar, odla dina egna grönsaker eller bara koppla av i solen. Inne i huset möts du av en optimal planlösning och härligt ljusinsläpp som skapar en luftig och inbjudande atmosfär. Med fem rum, inklusive fyra rymliga sovrum, finns det gott om plats för hela familjen att trivas och växa. Det helkaklade badrummet, komplett med ett litet fönster som släpper in naturligt ljus, erbjuder en fräsch och praktiskt utformad plats för morgonrutinerna. Dessutom finns en gästtoalett för extra bekvämlighet. Köket är utrustat med moderna apparater inklusive hel kyl/frys och diskmaskin, fönstret gör matlagningen till en extra trevlig stund. Utgången till trädgården från det stora sovrummet ger dig möjlighet att vakna upp till naturens lugn varje morgon. Uteplatsen, delvis stenlagd utanför vardagsrummet och med trädäck utanför köket, erbjuder gott om plats för utomhusmiddagar och avkoppling. Dessutom finns garage och uppfart för enkel parkering och förvaring av fordon och verktyg. Med en trädgård belägen i söderläge och stort potential för att skapa något eget är detta hem en sällsynt pärla som inte får missas. Kontakta oss idag för att boka en visning och upptäck möjligheterna som väntar på Vetegatan 4! Välkommen att kontakta Mäklare Ali Mroveh för mer information!

Saturnusgatan 168, Björka, Helsingborgs kommun
  • Mån 29 apr kl 16:30
Saturnusgatan 168, Björka, Helsingborgs kommun, bild 2
Saturnusgatan 168, Björka, Helsingborgs kommun, bild 3

Saturnusgatan 168

Radhus
Björka, Helsingborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 295 000 kr
94 m²
3 rum
vån 1/1
4 782 kr/mån
24 415 kr/m²

Välkommen till Saturnusgatan 168 i charmiga Ödåkra! Här väntar ett elegant bostadsrättsradhus som inte bara är ett hem utan en harmonisk och välskapad boendemiljö skräddarsydd för den moderna familjen. Redan vid dörren möts du av fantastiska funktioner och detaljer som förvandlar varje dag till en njutning. Köket är hjärtat i detta hem, och det är inget mindre än imponerande. Generösa arbetsytor och högkvalitativa material ger dig allt du behöver för att skapa kulinariska mästerverk, och det naturliga ljuset fyller rummet med energi och inspiration. Med gott om plats för ett matbord är det enkelt för hela familjen att samlas för trevliga måltider och skapa minnen tillsammans. Men köket är bara början. Stora fönsterpartier skapar inte bara rymd utan också en vacker förening mellan inomhus och utomhus. Den öppna planlösningen gör det lätt att röra sig mellan kök och sällskapsytor, perfekt för umgänge med vänner och familj. Här får du en exklusiv villakänsla i ett praktiskt radhusformat, en ovanlig kombination. De två lyxiga badrummen är en annan höjdpunkt. Här har familjen allt de behöver för att enkelt organisera sina morgonrutiner utan stress. Ett av badrummen är en oas för avkoppling, medan det andra är strategiskt placerat för vardagsbehov. Utomhusmiljön är lika imponerande med en trädgård designad för avkoppling och underhållning. Ett generöst trädäck perfekt för soliga dagar och avslappning. Den härliga utemiljön bjuder in till utomhusmiddagar, grillkvällar och sociala sammankomster med vänner och familj. Det är en fridfull tillflyktsort med balans mellan grönska och bekvämligheter. När det gäller läget är det knappast bättre. Nära till skolor och förskolor är du trygg med att dina barn har en enkel och säker väg till utbildning. Det lugna området skapar en rofylld miljö där du kan koppla av. Dessutom finns Väla park bara ett stenkast bort med alla möjliga butiker, restauranger och rekreation. Sammanfattningsvis erbjuder Saturnusgatan 168 en unik möjlighet att uppleva det bästa av bekvämlighet och naturskönhet. Med sitt idealiska läge, generösa ytor och moderna design är detta bostadsrättsradhus en pärla som du inte vill missa. Välkommen till ditt nya drömhem i Ödåkra! Välkommen att kontakta Mäklare Ali Mroveh för mer information!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Ekerödsgatan 32, Mariastaden, Helsingborgs kommun

Ekerödsgatan 32

Lägenhet
Mariastaden, Helsingborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 595 000 kr
46 m²
2 rum
vån 5/6
4 459 kr/mån
34 674 kr/m²

Välkommen till denna moderna och välplanerade 2a belägen på Ekerödsgatan 32 i det populära området Maria staden. På 5e våningen, med en yta om 46 kvm och byggd år 2023, erbjuder denna lägenhet en bekväm och stilfull boendemiljö. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en luftig och ljus atmosfär där du enkelt kan umgås och underhålla. Stora fönsterpartier ger rikligt med naturligt ljus och ger också en fantastisk utsikt över omgivningarna. Köket är modernt och fullt utrustat med alla bekvämligheter för matlagning och förvaring. Inbyggda förvaringsmöjligheter i köket och hallen bidrar till att hålla ordning och skapa en minimalistisk känsla. Sovrummet är lugnt och avskilt och har en rymlig klädkammare i anslutning, vilket ger gott om utrymme för klädförvaring och organisering. En av höjdpunkterna med denna lägenhet är den stora och härliga balkongen, perfekt för avkoppling och socialt umgänge under varma dagar och kvällar. Ekerödsgatan 32 erbjuder även närhet till bekvämligheter såsom affärer, restauranger och kommunikationer, vilket gör det till ett idealiskt val för den som söker både komfort och bekvämlighet i sin boendemiljö. Välkomna på visning med Ali Mroveh och Erik Olsson Fastighetsförmedling!

  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Dalhemsvägen 24, Dalhem, Helsingborgs kommun
Dalhemsvägen 24, Dalhem, Helsingborgs kommun, bild 2
Dalhemsvägen 24, Dalhem, Helsingborgs kommun, bild 3

Dalhemsvägen 24

Villa
Dalhem, Helsingborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 500 000 kr
145 + 21 m²
5 rum
275 m² tomt

Välkommen till det lugna villaområdet på Dalhemsvägen, där detta charmigt invändigt nyrenoverade hus väntar på att bli ditt nya hem! Med en stilren och unik 2-plansvilla, har detta hem genomgått en totalrenovering som garanterar modern komfort med bevarad charm. Stig in i ett hem där varje rum har blivit omsorgsfullt renoverat för att ge en känsla av modernitet och elegans. Här möts du av en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, perfekt för att umgås med familj och vänner. Ljuset flödar in genom stora fönster och skapar en härlig atmosfär. Njut av den stora gräsmattan och den träbelagda uteplatsen där du kan avnjuta sommarens dagar eller svalka dig under skuggan av trädens lövverk. Från köket når du även ett underbart inglasat uterum, perfekt för avkoppling året runt. Med generösa sällskapsytor i hela huset finns det gott om plats för både vardagliga aktiviteter och festliga tillställningar. De två rymliga sovrummen erbjuder stora garderober och ljuvliga tapeter som skapar en fridfull atmosfär för avkoppling och återhämtning. Behöver du mer förvaringsutrymme? Inga problem! Här finns en praktisk walk-in closet och en tvättstuga för att göra vardagen smidigare och mer organiserad. Upplev Dalhems förtrollande närområde med närhet till affärer och skolor, vilket gör det till den perfekta platsen för familjer att kalla sitt hem. Med allt detta att erbjuda, är detta hus på Dalhemsvägen en möjlighet du inte vill missa. Kontakta oss idag för att boka en visning och upptäck din dröm om det perfekta hemmet i Helsingborg! Välkomna att kontakta Ali Mroveh för att boka en visning via vår hemsida!

  • Premium
Kopparmöllegatan 14B, Slottshöjden, Helsingborgs kommun

Kopparmöllegatan 14B

Lägenhet
Slottshöjden, Helsingborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 350 000 kr
43 m²
2 rum
vån 1/5
4 371 kr/mån
31 395 kr/m²

Den här bostaden är verkligen en pärla med sitt perfekta läge och kvadratsmarta yta. Med en välkomnande hall, ett ljust och rymligt vardagsrum med en charmig fransk balkong som vetter mot en grönskande innergård, är det ett underbart utrymme att koppla av i. Köket är modernt och komplett utrustat, perfekt för matlagningsentusiasten Badrummet är rymligt och stilrent, med gott om förvaringsmöjligheter. Sovrummet är rogivande med plats för en dubbelsäng och har en generös garderob. Utanför erbjuder grönområdet en trevlig gemenskapsplats med bänkar och bord, perfekt för sommardagar med vänner och familj, och även lekplats för barnen. Slottshöjden, med sin närhet till centrum, grönområden och bekväma bussförbindelser, erbjuder en idealisk livsstil. Med allt från närhet till fritidsaktiviteter till bekvämligheter som butiker och skolor är det en dröm för alla som söker det perfekta boendet. Varmt välkomna att upptäcka denna underbara tvåa med Ali Mroveh!

Visar 1 - 25 av 41