Mäklare Ali Mroveh

Ali Mroveh

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Hjälmshultsgatan 11, Tågaborg, Helsingborgs kommun
 • Tor 9 feb kl 18:00

Hjälmshultsgatan 11

Lägenhet
Tågaborg, Helsingborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

1 895 000 kr

94 m²

3 rum

6 994 kr/mån

20 160 kr/m²

Välkommen till en bostad som utan tvekan bjuder på säregen karaktär på Tågaborg med adress Hjälmshultsgatan 11. Utöver den mycket generösa boytan om 94 kvm förstärks den luftiga känslan tack vare den extra takhöjden. Ni möts av trevlig hall och ögonen fastnar på den läckra spiraltrappan som leder till vindsvåningen. Här disponeras ett sovrum och kontorshörna, de synliga takbjälkarna adderar helt klart extra charm. Från hallen nås sällskapsrummet som samspelar med köket och matplatsen. Köksluckorna går i snygg, bestämd grå kulör med klädsam bänkskiva i vitt och stänkskydd i grått. Väggarna pryds av ljuvliga fönster i perfekt vinkel som i sin tur bjuder in solstrålarna. Härifrån nås en mysig balkong med soltimmar större delen av dagen och kvällen, perfekt plats att koppla av med tystnaden som enda stämma. Slutligen erbjuder bostaden ett fräscht, helkaklat badrum med dusch och ett generöst sovrum med gott om förvaringsmöjligheter. Sammantaget, en klockren trea på attraktiv adress med närhet till det bästa av stadens utbud. Välkommen att boka in dig på visning med fastighetsmäklare Ali Mroveh och Erik Olsson fastighetsförmedling!

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
 • Hiss
Rååvägen 71, Råå, Helsingborgs kommun

Rååvägen 71

Tomt
Råå, Helsingborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

4 200 000 kr

337 m² tomt

Exceptionell chans! Hörntomt på havsnära läge på folkkära Råå. Nu erbjuds en fantastisk hörntomt på Rååvägen 71 i pittoreska Råå med ca 250m till hav och sand. Här kan du låta uppföra en drömlik familjevilla, in bland fiskeområdets charmiga smågator och doften av havsbrisen i luften. Strategiskt beläget på hörnan med riktigt bekvämt avstånd till bl.a. strand och bad i Öresund och långa promenader längs solnedgången i horisonten. Byggnadsarea får uppgå till 33% av tomtarean (ca 111kvm) i två plan. Vatten och avlopp finns på tomten samt el i tomtgräns. All information och eventuella byggplaner bör kontrolleras av köpare hos berörd kommun innan köp. Tillträde på tomten är tillåtet för spekulanter. Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information.

Hövitsmansgatan 15, Olympia, Helsingborgs kommun
 • Budgivning pågår
 • Idag kl 09:30
Hövitsmansgatan 15, Olympia, Helsingborgs kommun, bild 2
Hövitsmansgatan 15, Olympia, Helsingborgs kommun, bild 3

Hövitsmansgatan 15

Lägenhet
Olympia, Helsingborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

3 995 000 kr

100 m²

3 rum

4 439 kr/mån

39 950 kr/m²

Inspireras lite extra av denna slående vackra jugendvilla med bibehållen sekelskiftescharm anno 1907! En välbevarad fastighet och drömlik bostad om 100 kvm att längta hem till med traditionell och luftig planlösning. De enorma fönsterpartierna ger en svårslagen ljusboost och en harmonisk känsla tack vare färgsättningen på väggarna i kombination med materialval på golv. Känslan av luftiga ytor ingjuter lugn och värme i själen, med häpnadsväckande 3,3m i takhöjd och unik och påkostad toppdesign skapar en helt perfekt balans. Här får ni ett kök i toppklass med tidlös design, sällskapsrum med plats för matbord och utgång till balkong, två sovrum, ett kontorsutrymme, smakfullt badrum med dusch samt separat tvättutrymme. I avgiften ingår en p-plats, värme, vatten, bostadsrättstillägg, Kabel-TV (Com Hem). Några minuters promenad leder till centrum, shopping, restauranger, kultur och nöjen grönområden och parker. Välkommen att boka in dig på visning med fastighetsmäklare Ali Mroveh och Erik Olsson fastighetsförmedling!

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Flybjärsvägen 174, null, Helsingborgs kommun

Flybjärsvägen 174

Lägenhet
Helsingborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

2 295 000 kr

118,5 m²

4 rum

6 585 kr/mån

19 367 kr/m²

Välkommen till Flybjärsvägen 174 i familjära Påarp. Förmånlig avgift i trygg och stabil förening. I avgiften ingår värme, vatten och en garageplats (i övrigt finns ett stort antal fria parkeringar), basutbud av kanaler via ComHem (samt rabatterat pris på bredband). Denna pärla erbjuder fina inom- och utomhus ytor, perfekt utformade för sociala tillställningar. En trevlig uteplats på både fram- och baksida med givna utrymmen för utemöbler. Koppla av i jacuzzin, njut av grillen under pergolan och avrunda kvällen kring eldstaden i trädgården. Bostadens 118,5kvm rymmer ett ljust och modernt kök med läcker köksö. Två fräscha och rymliga badrum samt separat tvättstuga. Tre fina sovrum med goda inrednings- och förvaringsmöjligheter. Slutligen ett generöst sällskapsrum med fina fönsterpartier och utgång till uterum och vidare till utemiljön. Ett riktigt trevligt boende för familjen på lugnt läge! Välkomna på visning med Erik Olsson fastighetsförmedling. Övrigt om föreningen och området: Föreningen har ett badhus med pool och bastu, även boule/tennis/basketplan. Övernattningslägenhet som kostar 200kr/natt att hyra. Grovtvättstuga finns vid samlingslokal/badhus. I tvättstugan finns 1 tvättmaskin, 1 torktumlare och 1 mangel. Bokning sker via kalender. Det finns även en gemensam grillplats med sittplats vid samlingslokalen. Påarp är beläget strax utanför Helsingborg, med bara några minuters körtid. Goda tåg- och bilförbindelser för pendlare men med närhet till stadslivet. För familjen finns flertalet förskolor, skola 1-9 och fritidsgård, lekplatser, idrottsplats, trevliga promenadstråk, ICA, pizzeria mm.

Kummelgatan 152, null, Helsingborgs kommun

Kummelgatan 152

Villa
Helsingborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

3 550 000 kr

126 m²

5 rum

270 m² tomt

Äntligen kan vi presentera denna härliga 1,5plansvilla på Kummelgatan 152, Ramlösa med perfekt gavelläge. Antingen ställs bilen i längan eller smidigt i garaget med fjärrstyrd öppning. Ni möts av en trevlig framsida med plats för caféset eller annan trevlig inredning. Bostaden är välplanerad och rummen är generösa. Ni möts av en luftig hall, ett helkaklat och modernt badrum och separat tvättstuga på nedanplan. Vidare finner ni det stora sällskapsrummet, plats för både större soffbordsmöblemang med även för att duka upp för en rejäl familjemiddag. Ytorna är inbjudande och ljusa med ljuvligt ljusinsläpp ifrån fönsterpartierna. Altandörren leder till ett riktigt trevligt uterum som förlänger de varmare årstiderna. Ögonen vilar på en skön och lättskött trädgård med gräsmatta, trädäck och häckar som kramar omgivningarna och skänker insynsskydd. Förråd finns. Ovanplan tillhandahåller tre fina sovrum, ett badrum och toalett. Här bor ni på eftertraktad adress för familjer och par, tack vare den lugna och grönskande omgivningen. Renoveringar/förbättringar: Badrum 2018 Taket tvättat/behandlat 2017 Välkomna på visning med fastighetsmäklare Ali Mroveh och Erik Olsson Fastighetsförmedling. Övrigt: Ramlösa är ett av Helsingborgs mest eftertraktade och barnvänliga områden i Helsingborg. Skolor, förskolor, VC, apotek, matbutiker, gym, Jordbodalen, Ramlösa brunnspark med promenadstråk inom några hundra meters avstånd. Omedelbar närhet till motorväg, väg 111 och mycket goda buss- och tågförbindelser för pendlaren.

 • Plus
Stationsgatan 24, null, Helsingborgs kommun

Stationsgatan 24

Villa
Helsingborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

4 395 000 kr

175 m²

6 rum

996 m² tomt

Välkomna till Stationsgatan 24, Gantofta. En vacker och generös 1,5plansvilla om 175kvm för familjen som söker ett boende i lugnt område men med närhet till Helsingborg C. Otroligt vackert hem med exklusiv touch och läckra detaljer, hit kan ni flytta in direkt och trivas utan att fixa och renovera. En gedigen och hemtrevlig villa som bjuder på ett härligt och ljust sällskapsrum med direkt anslutning till ett modernt, läckert kök med plats för matbord för större sällskap. Tre sovrum, varpå ett mindre som kan användas som kontor eller barnrum. Gästtoalett och ett härligt, rymligt badrum med otroligt fina inredningsdetaljer utfört med kärlek för design och varenda liten del. Separat tvättstuga är vardagslyx. Ovanplan erbjuder ännu ett sovrum och ett stort allrum med otroligt ljus som väller in från stora fönsterpartier. Ljust golv i laminat med fiskbensmönster adderar extra charm tillsammans med takdekoren. Slutligen finns ännu ett smakfullt badrum med dusch. Tomten kramar fastigheten fint och lämnar stora ytor på baksidan för tillställningar, lek och grill, delvis stensatt men till stora delar i form av gräsmatta. Väldigt lättskött och inhängnad. Varmt välkomna på visning med oss på Erik Olsson fastighetsförmedling. Anmälan krävs. Gantofta är en lugn och naturskön tätort i Helsingborgs kommun i Skåne län. Skolomsorg i form av förskola och Gantofta Skola, en F-9 skola med cirka 300 elever detta med nybyggd multiarena och mindre skatepark finns. Här finns en livsmedelsaffär, café, Ica Möllan och en pizzeria, Gantofta Pizzeria. Goda kommunikationsmöjligheter med både buss och pågatåg som tar er till och från Helsingborg med omnejd eller ca 7min till centrum.

Storgatan 57, Höganäs, Höganäs kommun

Storgatan 57

Övrigt
Höganäs, Höganäs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

750 000 kr

146 m²

10 872 kr/mån

Det är oftast förmånligt att äga sin egen lokal, nu ges tillfälle att köpa din bostadsrättslokal i Höganäs i välskött Riksbyggen-förening med låg belåning samt friköpt mark. Lokalen är centralt belägen, före detta "Direkten" i ett plan med en lokalyta om totalt ca 146 kvm. Ingång ifrån markplan med tre stora skyltfönster för maximal exponering. Skyltläget är utmärkt då många passerar i bil, på cykel eller går. Här är ett ställe där man syns. På framsidan finns det gott om parkeringsplatser. Lokalen har använts som butik och är anpassad för den verksamheten. Här finns ett kök, dubbla WC samt ett städ/förråd. I anslutning till lokalen finns två rum som har fönster mot innergården som med fördel kan användas som lager/kontor. Fastigheten är ansluten till fjärrvärme. Nerpendlat undertak med spotlightskenor med fantastiskt ljus, kamera och larmsystem. Lokalen har även förstärkt inbrottsskydd på baksidan samt på entrédörr. En bostadrättslokal är avsedd för näringsverksamhet och lokalen får ej användas som permanentbostad! Välkommen att boka in dig på visning med fastighetsmäklare Ali Mroveh och Erik Olsson fastighetsförmedling!

Persgatan 51, Norr, Helsingborgs kommun
 • Idag kl 15:00
Persgatan 51, Norr, Helsingborgs kommun, bild 2
Persgatan 51, Norr, Helsingborgs kommun, bild 3

Persgatan 51

Lägenhet
Norr, Helsingborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

2 200 000 kr

90 m²

2 rum

6 270 kr/mån

24 444 kr/m²

Lägenheten ligger på attraktiv adress med närhet till allt som underbara norr har att erbjuda! När vi kommer in möts vi av en luftig hall med stora klinkerplattor i svart/antracitkulör som är genomgående in till köket. Till vänster från hallen når vi köket med fullutrustad maskinpark. Här finns plats för matbord för 6 personer samt utgång till balkong i västerläge. Tar vi oss vidare i lägenheten erbjuds ett stort genomgående vardagsrum med ekparkett som inger ett ljust och luftigt intryck. Här får man plats med en större soffgrupp. Vidare finns ett stort sovrum med plats för dubbelsäng, sängbord eller annat tänkbart möblemang. Längs ena väggen finns en praktisk skjutdörrsgarderob. Helkaklat badrum med golvvärme samt en praktisk klädkammare. För dig med bil finns det möjlighet att hyra antingen garage eller P-plats, separat kö tillämpas. Här bor man i en trivsam och välskött förening. Sammantaget en perfekt bostad för paret eller den lilla familjen som vill bo tryggt med närhet till både strand, skog och stad. Välkommen att boka in dig på visning med fastighetsmäklare Ali Mroveh och Erik Olsson fastighetsförmedling!

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
 • Hiss
Björkliden 22A, Eskilsminne, Helsingborgs kommun

Björkliden 22A

Villa
Eskilsminne, Helsingborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

5 950 000 kr

156 m²

5 rum

559 m² tomt

Förbesiktigad juni 2022 av auktoriserad besiktningsfirma & försäkrad mot dolda fel. Björkliden 22A, belägen i ett av stadens mest eftertraktade områden - Eskilsminne. Nu finns chansen att förvärva en solid och ytterst charmig 1,5plansvilla med närhet till grönskande parker och promenadavstånd till serviceutbud. Du ställer smidigt bilen på uppfarten (plats för två bilar) eller garaget som finns i anslutning till huset. Optimal planlösning om 156kvm, ljuvligt ljusinsläpp och luftiga ytorna präglar bostaden. Generöst och ljust kök med plats för större middagsdukningar. Stora fönsterpartier bjuder in solljus och altandörren leder ut till utemiljön. Sällskapsrummet är inrett med braskamin, plats för soff- och matsalsmöblemang. Utöver detta finns en separat, fräsch tvättstuga, badrum på vardera plan med ytterligare ett allrum och tre fina sovrum på ovanplan med fantastiskt ljusinsläpp. Utemiljön är inhägnad och består bl.a. färgglatt blomsterliv, stensättning och gräsmatta. Missa inte chansen! Ett boende med riktigt fina förutsättningar i ett av stadens mest eftertraktade områden. Välkommen på visning med Ali Mroveh och Erik Olsson fastighetsförmedling! Anmälan krävs. Övrigt Eskilsminne är ett barnvänligt och mycket eftertraktat område i Helsingborg. Skolor, förskolor, matbutiker, gym, jordbodalen samt Ramlösa brunnspark med promenadstråk inom några hundra meters avstånd. Omedelbar närhet till bl.a. motorväg, väg 111 och mycket goda buss- och tågförbindelser.

Klintgatan 8, null, Åstorps kommun

Klintgatan 8

Villa
Åstorps kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

3 595 000 kr

136 m²

7 rum

819 m² tomt

Nu finns tillfälle att bli ägare till ett fantastiskt hus i Åstorp - Här bor man centralt med bekvämt gångavstånd till skolor och stadens serviceutbud. Väl inne i huset möts man av en stor hall som leder oss vidare till det exklusiva köket, i fil med vardagsrummet. Här kan man bjuda hem hela släkten för att avnjuta en god middag tillsammans och mingla hela kvällen! Kökets vita luckor i kombination med den svarta kompositbänkskivan ger en lyxig känsla samt med ett fantastiskt ljusinsläpp tack vare alla stora fönster. Köket har fullutrustad maskinpark i form av både ugn, micro, induktionshäll med fläkt, kyl och frys med skärm samt diskmaskin! Härifrån når vi även uterummet man kan nyttja året om! Huset präglas av en ombonad atmosfär med modern stil, som skapar ett unikt och personligt hem. Bostaden erbjuder upp till tre sovrum på övervåningens mer privata del och från master bedroom kan man dessutom ta sig ut på en fantastisk terrass! Här finns även ett badrum med dusch. Källarplan ses med både ett sovrum samt en helkaklad tvättstuga kombinerat med en spaliknande avdelning med både dubbla kommoder och bubbelbadkar. Trädgården sträcker sig ut på framsidan med grönytor för lek, odling och avkoppling. Stor tillbyggt uterum i söderläge, som skapad för en härlig utesäsong! Här kan man avnjuta allt från vårens första kaffe utomhus till sensommarens ljumma kvällar med tända ljus och en bra bok, omfamnad av en mysig filt. På tomten finns ett utespa som man både kan nyttja sommar som vinter! Fastigheten är förbesiktigad, protokoll finns under dokument. Säljaren har även tecknat en dolda felförsäkring. Missa inte chansen! Hjärtligt välkomna att boka tid för visning!

Bröderna Pihls gränd 7, null, Helsingborgs kommun
Bröderna Pihls gränd 7, null, Helsingborgs kommun, bild 2
Bröderna Pihls gränd 7, null, Helsingborgs kommun, bild 3

Bröderna Pihls gränd 7

Lägenhet
Helsingborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

7 695 000 kr

86 m²

3 rum

4 514 kr/mån

89 477 kr/m²

Ett enastående boende intill sundet, total livskvalité och känslan av att vara på rätt plats. Bostaden är fördelad på 3rok om 86 välplanerade kvm. Lägenheten blev färdigställd 2022 och är i fantastiskt skick. Interiört erbjuds en genomgående hög standard och lägenheten som lämnar väldigt lite kvar att önska. Här njuter man av fantastiska solnedgångar året om från den härliga balkongen i soligt västerläge. Var 20:e minut passerar färjorna och närheten till vattnet är en ständig påminnelse och ett lugn. Det finns gott om plats för både soffgrupp och grill. Eller varför inte beundra havsutsikten både från det exklusiva köket från HTH, vardagsrummet och sovrummet genom de stora fönstren som sträcker sig helt över lägenhetens långsida, något som definitivt kommer att imponera på middagssällskapet. Här finns många partier som är helt insynsskyddade vilket är superhärligt. Dessutom har nuvarande ägare tänkt till på förvaringsutrymmena och satt dit extra garderober i sovrummen. Här erbjuds öppna sociala ytor med perfekta umgängesytor för familj och vänner. Ett ståtligt hem som faller den mest kräsna i smaken och retar bekantskapen gröna av avund. I helhet och in i minsta detalj, en otroligt vacker lägenhet på absolut bästa parkett! Oceanhamnen är ett nytt och populärt bostadsområde bara ett stenkast från både hav och Knutpunkten. Här finns både bostäder, kontor, hotell och restauranger. Promenadstråket längs kajerna är en förlängning av stadens centrala kajpromenad, medan gång- och cykelbron mellan Oceanhamnen och Helsingborg C gör det lätt att ta sig mellan Oceanhamnen och centrum. Välkomna på visning! Anmälan krävs.

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
 • Hiss
Redaregatan 57, null, Helsingborgs kommun

Redaregatan 57

Lägenhet
Helsingborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

2 595 000 kr

45 m²

2 rum

3 098 kr/mån

57 667 kr/m²

Varmt välkomna till denna välplanerade tvåa på Redaregatan 57 i populära Oceanhamnen! Du välkomnas in i den ljusa och rymliga hallen som erbjuder gott om förvaringsmöjligheter. Vidare leds ni in till den sociala ytan med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Stilfullt och modernt kök i harmonisk grå ton. Från vardagsrummet når du den härliga balkongen, med plats för mindre caféset. Lägenhetens sovrum erbjuder gott om förvaring samt fint ljus tack vare fönster från två väderstreck. På taket finner du föreningens gemensamma takterrass med utegym och bänkar där man kan umgås och träna med familj och vänner. Föreningen har även en trevlig innergård med ett växthus att umgås i under kallare dagar. Välkomna på visning med fastighetsmäklare Ali Mroveh och Erik Olsson Fastighetsförmedling. Anmälan krävs. Övrigt Oceanhamnen är ett nytt och populärt bostadsområde bara ett stenkast från både hav och knutpunkten. Här finns både bostäder, kontor, hotell och restauranger. Promenadstråket längs kajerna är en förlängning av stadens centrala kajpromenad, medan gång- och cykelbron mellan Oceanhamnen och Helsingborg C gör det lätt att ta sig mellan Oceanhamnen och centrum.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Kantorsgatan 22, null, Helsingborgs kommun
Kantorsgatan 22, null, Helsingborgs kommun, bild 2
Kantorsgatan 22, null, Helsingborgs kommun, bild 3

Kantorsgatan 22

Lägenhet
Helsingborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

2 295 000 kr

65 m²

2 rum

3 812 kr/mån

35 308 kr/m²

Snabbt tillträde! Varmt välkomna till denna rymliga tvåa om 65 kvm på perfekt läge och förmånlig avgift. Innanför väggarna infinner sig en modern och enhetlig känsla med slätspacklade väggar, ljuvligt ljusinsläpp och genomgående trestavsparkett i ek med ytor som samspelar tack vare öppen och modern planlösning. Köket är klätt i gråa luckor med fina arbetsytor och utrymme för matbordmöblemang, harmoniskt sovrum, helkaklat badrum med dusch och tvättmöjligheter. Riktigt mysig balkong som förgyller vardagen ytterligare. Utanför entrén finns ett isolerat förråd, med möjlighet till förvaring, alternativt ett extra rum med plats för till exempel kontor. Välkomna på visning med fastighetsmäklare Ali Mroveh och Erik Olsson Fastighetsförmedling! Övrigt: Lägenheten angränsar till vackra Pålsjö Skog som erbjuder både goda motionsspår och promenadstråk. Goda bussförbindelser, Maria Station samt närhet till det allra mesta som underlättar dagens måsten.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Industrigatan 69, null, Helsingborgs kommun
 • Budgivning pågår

Industrigatan 69

Villa
Helsingborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

2 795 000 kr

87 m²

3 rum

600 m² tomt

Varmt välkomna till denna trevliga familjevilla belägen på Industrigatan 69 med relativt centralt läge. Generös uppfart med plats för flera bilar. Ni möts av en charmig röd fasad som disponerar och 87 kvm boarea samt 87 kvm biarea. Innanför dörrarna finner ni ett generöst kök med matplats samt ett trevligt sällskapsrum med gott om ljusinsläpp. Detta plan disponerar även ett bra badrum och två sovrum. Källarplan ger även utrymme till ytterligare två rum samt ett badrum med dusch. Tomten är stor och fint placerad kring huset och inhägnad med staket. Ett hem med stor potential! Välkomna på visning med ansvarig fastighetsmäklare och Erik Olsson Fastighetsförmedling! Anmälan krävs. Övrigt: Det är svårt att komma närmare centrum, Planteringen är strategiskt beläget med närhet till söder och norr, goda bussförbindelser och närhet till Ramlösa Station. Skolomsorg, VC, grönområdet, pizzerior, restauranger, stormarknader inom gångavstånd och skogen är ett stenkast bort.

Vildrosgatan 75, null, Helsingborgs kommun

Vildrosgatan 75

Lägenhet
Helsingborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

2 495 000 kr

72 m²

3 rum

4 170 kr/mån

34 653 kr/m²

Varmt välkomna till denna moderna 3:a med stor egen uteplats och trädäck, på Vildrosgatan 75 i Vasatorps Trädgård. Här presenteras ett lättskött hem med öppna ytor och stilrena detaljer. Två väl tilltagna sovrum och ett rymligt badrum som erbjuder både tvättmaskin och torktumlare samt ett lyxigt badkar, för maximal avslappning. Vidare finner ni det härliga vardagsrummet som ligger i öppen planlösning med det stilrena köket, med stora fönsterpartier samt utgång till egen uteplats och trädäck. Härifrån nås en lättskött utemiljö för både vuxna och barn att umgås i och njuta av soltimmarna. Sammanfattningsvis ett underhållsfritt och modernt hem med en ljuvlig utemiljö och närhet till det mesta. Välkomna på visning med fastighetsmäklare Ali Mroveh och Erik Olsson fastighetsförmedling. Övrigt: Vasatorps trädgård är ett populärt bostadsområde söder om Vasatorpsvägen och öster om bostadsområdet Fredriksdal. Ett naturskönt område med närhet till Bruces skog med fina promenadstråk och Vasatorps golfklubb för den golfintresserade. Även närhet till skolor, ICA Maxi samt Filborna Arena.

 • Uteplats
Järnvägsgatan 8, null, Åstorps kommun

Järnvägsgatan 8

Villa
Åstorps kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

Pris saknas

112 m²

4 rum

300 m² tomt

När bara det bästa är bra nog! Nu har vi nöjet att erbjuda en nyproducerad och högkvalitativ familjevilla med byggår 2022 på strategiskt läge i Åstorp. Känslan av nutid, modernitet och framtid är definierad och rymmer inom dessa 112kvm (+ 10kvm biarea) med fyra rum, kök, två badrum, separat tvättstuga. Här möts ni av en vacker exteriör i elegant kulör, lättskött utemiljö och stilren interiör. Bilen ställs smidigt och bekvämt utanför ytterdörren. Välkomna till Järnvägsgatan 8, vitspacklade, släta väggar och genomgående ekparkett på golven sätter tonen i hemmet. Köket är stilrent (IKEA) och går i en simpel clean-look i vita luckor och fullutrustad maskinpark (inbyggnadsfläkt, induktionshäll, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro, diskmaskin, kyl och frys). En härlig transparens mellan köksplats och sällskapsrum tack vare den öppna planlösningen och ljusinsläpp från fönsterpartier. Altandörren leder ut till utemiljön med gräsmatta och ca. 30kvm trädäck, perfekt för loungemöbler och grillmiddagar. På entréplan finner ni en separat tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare ifrån Bosch och skåpförvaring med vita luckor, matchande vit laminatskiva som optimerar arbetsytan och grå klinker på golv. Här finns plats för tekniken, värmepanna ifrån Nibe F730 (frånluft). På vardera plan finns ett helkaklat badrum i vackra gråa toner, inrett med dusch, kommod, tvättställ och spegel. Ovanplan erbjuder tre härliga sovrum som går i samma röda tråd som entréplan med ekparkett på golv och slätspacklade vita väggar. På tomten står ett förråd i träpanel klätt i mörkare kulör och svart plåtdetaljer samt belysning. Välkomna att kontakta ansvarig fastighetsmäklare Ali Mroveh. Obs! Visionsbilder kan avvika från husets slutliga utförande samt att rumsbeskrivningen kan komma att ändras något. Övrigt: Åstorps strategiska läge bidrar till att kommunen är perfekt för paret, familjen och pendlaren. Matbutiker, skolor, förskola, lekplatser och centrum ligger inom bekvämt avstånd. Här finns bibliotek, bowlinghall, träningshall och det välbesökta rekreations- och strövområdet Tingvalla. Kommunikationerna till och från Åstorp är mycket goda med bil men även med kollektivtrafik, då den är utbyggd för smidig framkomlighet med buss och tåg.

 • Nyproduktion
Järnvägsgatan 10, null, Åstorps kommun

Järnvägsgatan 10

Villa
Åstorps kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

Pris saknas

112 m²

4 rum

441 m² tomt

När bara det bästa är bra nog! Nu har vi nöjet att erbjuda en nyproducerad och högkvalitativ familjevilla med byggår 2022 på strategiskt läge i Åstorp. Känslan av nutid, modernitet och framtid är definierad och rymmer inom dessa 112kvm (+ 10kvm biarea) med fyra rum, kök, två badrum, separat tvättstuga. Här möts ni av en vacker exteriör i elegant kulör, lättskött utemiljö och stilren interiör. Bilen ställs smidigt och bekvämt utanför ytterdörren. Välkomna till Järnvägsgatan 8, vitspacklade, släta väggar och genomgående ekparkett på golven sätter tonen i hemmet. Köket är stilrent (IKEA) och går i en simpel clean-look i vita luckor och fullutrustad maskinpark (inbyggnadsfläkt, induktionshäll, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro, diskmaskin, kyl och frys). En härlig transparens mellan köksplats och sällskapsrum tack vare den öppna planlösningen och ljusinsläpp från fönsterpartier. Altandörren leder ut till utemiljön med gräsmatta och ca. 30kvm trädäck, perfekt för loungemöbler och grillmiddagar. På entréplan finner ni en separat tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare ifrån Bosch och skåpförvaring med vita luckor, matchande vit laminatskiva som optimerar arbetsytan och grå klinker på golv. Här finns plats för tekniken, värmepanna ifrån Nibe F730 (frånluft). På vardera plan finns ett helkaklat badrum i vackra gråa toner, inrett med dusch, kommod, tvättställ och spegel. Ovanplan erbjuder tre härliga sovrum som går i samma röda tråd som entréplan med ekparkett på golv och slätspacklade vita väggar. På tomten står ett förråd i träpanel klätt i mörkare kulör och svart plåtdetaljer samt belysning. Välkomna att kontakta ansvarig fastighetsmäklare Ali Mroveh. Obs! Visionsbilder kan avvika från husets slutliga utförande samt att rumsbeskrivningen kan komma att ändras något. Övrigt: Åstorps strategiska läge bidrar till att kommunen är perfekt för paret, familjen och pendlaren. Matbutiker, skolor, förskola, lekplatser och centrum ligger inom bekvämt avstånd. Här finns bibliotek, bowlinghall, träningshall och det välbesökta rekreations- och strövområdet Tingvalla. Kommunikationerna till och från Åstorp är mycket goda med bil men även med kollektivtrafik, då den är utbyggd för smidig framkomlighet med buss och tåg.

 • Nyproduktion
Parkgatan 2, null, Åstorps kommun

Parkgatan 2

Tomt
Åstorps kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

1 495 000 kr

643 m² tomt

Möjlighet att förvärva en generös småhustomt och uppföra din drömbostad, om du inte vill ha kvar huset utan tak det vill säga. I så fall är fastigheten i omfattande renoveringsbehov. Detta är ett projekt för nytänkaren, visionären och/eller den fantasifulla. Uppgifter från säljaren: - Vatten, avlopp och el är tillkopplat. - Rivningstillstånd är godkänt av kommunen. - Bygglov för om- och tillbyggnation godkänt av Åstorps kommun. Handlingar kan begäras ut av kommunen vid förfrågan. - Huset på tomten har utsatts för brand och marken är sanerad under 2020. Tomten är belägen i Hyllinge med närhet till det mesta. Tillträde på tomten är tillåtet för spekulanter. Kontakta ansvarig fastighetsmäklare Ali Mroveh för mer information. Övrigt: All information bör kontrolleras av köpare hos berörd kommun innan köp. Byggplan och ritningar lämnas in av köpare till Åstorps kommun innan byggstart. Befintligt bygglov finns hos kommunen och kan hämtas ut därifrån vid förfrågan.

Visar alla 18