Mäklare Ali Mroveh

Ali Mroveh

Om mig

Som renodlad säljare med utmärkt lokalkännedom och stort affärssinne är jag rätt fastighetsmäklare för dig som ställer höga krav, engagemang och total transparens genom din bostadsaffär! Hela mitt yrkesverksamma liv har jag arbetat med människor och försäljning. Som mäklare kan jag arbeta med det som jag älskar mest - människor, försäljning och bostadsaffärer. Nöjet och förtroendet att få vara en del av er största affär i livet är något som jag värdesätter väldigt högt!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Södra strandgatan 15, Centrum, Helsingborgs kommun

Södra strandgatan 15

Övrigt
Centrum, Helsingborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
5 495 000 kr
174 m²
5 rum
174 m² tomt

Välkommen till denna exklusiva etagevåning mitt i Helsingborg centrum, där stadens puls möter lugnet i charmiga gränder. Här bor du i en ägarlägenhet, en sällsynt möjlighet på marknaden som ger dig full frihet att forma ditt boende efter egna önskemål. Slipp de traditionella månadsavgifterna och njut av förmånen att kunna bestämma över uthyrning, oavsett om du är privatperson eller juridisk person. Denna välbevarade fastighet i rött tegel, typisk för nyrenässansstilen, pryder hörnet av Möllegränden och Södra Strandgatan. Här bor du i ett stillsamt kvarter, präglat av pittoreska gränder och anrika byggnader, endast ett stenkast från stadens shoppingstråk, kaféer och restauranger. Helsingborg Centralstation med alla sina förbindelser ligger bara 85 meter bort – en oslagbar bekvämlighet för dig som pendlar. Lägenheten sträcker sig över våning fyra och fem och erbjuder en fantastisk boendemiljö med fönster som vetter mot den fridfulla innergården och himlen. På entréplanet möts du av två rymliga sovrum, ett modernt badrum och ett stort sällskapsrum som smälter samman med det stilrena köket. En trappa upp väntar en äkta vindsvåningskaraktär med takhöjd upp till nock, exponerade takbjälkar, en stämningsfull kamin och glasväggar som ger ett fantastiskt ljusinsläpp. Här finns ett stort allrum med fransk balkong och ett master bedroom med ett magnifikt badrum en suite. Samtliga rum har takfönster som skänker ljus och utsikt över innergårdarna och hustaken. Denna bostad är totalrenoverad från topp till tå, där varje detalj är genomtänkt för att skapa en enhetlig känsla där gammalt möter nytt på ett harmoniskt sätt. Till bostaden hör även en mysig gemensam innergård med vackra planteringar och en uteplats, perfekt för sköna sommardagar. Parkeringsmöjligheter finns bekvämt på gatorna utanför, vilket gör vardagen ännu smidigare. Missa inte chansen att förvärva denna unika etagevåning i hjärtat av Helsingborg – ett boende som kombinerar stadens puls med stillhet och charm. Boka din visning via Erik Olssons hemsida med Ali Mroveh och upplev detta fantastiska boende själv!

Kopparmöllegatan 14B, Slottshöjden, Helsingborgs kommun
Kopparmöllegatan 14B, Slottshöjden, Helsingborgs kommun, bild 2
Kopparmöllegatan 14B, Slottshöjden, Helsingborgs kommun, bild 3

Kopparmöllegatan 14B

Lägenhet
Slottshöjden, Helsingborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 195 000 kr
43 m²
2 rum
vån 1/5
4 371 kr/mån
27 791 kr/m²

Den här bostaden är verkligen en pärla med sitt perfekta läge och kvadratsmarta yta. Med en välkomnande hall, ett ljust och rymligt vardagsrum med en charmig fransk balkong som vetter mot en grönskande innergård, är det ett underbart utrymme att koppla av i. Köket är modernt och komplett utrustat, perfekt för matlagningsentusiasten Badrummet är rymligt och stilrent, med gott om förvaringsmöjligheter. Sovrummet är rogivande med plats för en dubbelsäng och har en generös garderob. Utanför erbjuder grönområdet en trevlig gemenskapsplats med bänkar och bord, perfekt för sommardagar med vänner och familj, och även lekplats för barnen. Slottshöjden, med sin närhet till centrum, grönområden och bekväma bussförbindelser, erbjuder en idealisk livsstil. Med allt från närhet till fritidsaktiviteter till bekvämligheter som butiker och skolor är det en dröm för alla som söker det perfekta boendet. Varmt välkomna att upptäcka denna underbara tvåa med Ali Mroveh!

  • Premium
Enoch thulins väg 30B, null, Landskrona kommun

Enoch thulins väg 30B

Lägenhet
Landskrona kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 695 000 kr
76 m²
3 rum
vån 7/8
4 832 kr/mån
22 303 kr/m²

Välkommen till detta fantastiska hem som kombinerar modern elegans med praktisk funktion. Stig in i en rymlig hall med vita, släta väggar och vackert parkettgolv. Här finns gott om plats för avhängning och möjlighet att inreda med byrå, skoskåp eller garderob. Det vita köket är en dröm för matlagningsentusiasten, med stänkskydd i marmorerat kakel och matchande ljus bänkskiva. Utrustningen inkluderar en rostfri, integrerad ugn, svart spishäll och micro, allt upplyst av eleganta spotlights längs med väggskåpen. Den trevliga matplatsen vid fönstret har en ljusbeige fondvägg och parkettgolv, perfekt för mysiga måltider. Båda sovrummen är inredda med vita, släta väggar och parkettgolv. Dubbelfönster i varje rum släpper in ett härligt dagsljus, och det finns gott om plats för en dubbelsäng och andra möbler. Vardagsrummet är en ljus oas med balkongdörr och fönster längs hela väggen som släpper in ett fantastiskt ljus. Det är vitmålat med trägolv och leder ut till en inglasad balkong med skjutfönsterparti. Här kan du njuta av en underbar utsikt över himmel och grönskande träd, och det finns plats för både soffa och matbord. Badrummet är helkaklat i en behaglig beige kulör med board. Det är utrustat med vikbara duschväggar i frostat glas, vit kommod, handfat, spegelskåp och wc, allt för att maximera både stil och funktion. Låt detta bli ditt nya hem där varje rum erbjuder något unikt och speciellt. Boka din visning via Erik Olssons hemsida och upplev detta fantastiska boende själv!

  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Södra strandgatan 17, Centrum, Helsingborgs kommun
  • Tor 1 aug
Södra strandgatan 17, Centrum, Helsingborgs kommun, bild 2
Södra strandgatan 17, Centrum, Helsingborgs kommun, bild 3

Södra strandgatan 17

Lägenhet
Centrum, Helsingborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 300 000 kr
81 m²
3 rum
vån 4/6
4 010 kr/mån
40 741 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska lägenhet på Södra Strandgatan 17 i Helsingborg – ett hem som kombinerar stadscentrets puls med modern komfort och bekvämlighet. Belägen mitt i hjärtat av staden erbjuder denna trerumslägenhet en optimal livsstil med närhet till allt. Lägenheten, om 81 kvadratmeter, välkomnar dig med en ljus och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Den generösa ytan skapar en inbjudande atmosfär och möjliggör smidig social interaktion mellan de olika utrymmena. Köket är modernt och fullt utrustat, perfekt för den som älskar att laga mat och umgås samtidigt. En av höjdpunkterna i denna bostad är den inglasade altanen som vetter mot en fridfull innergård samt den inglasade balkongen i västerläge. Här kan du njuta av ditt morgonkaffe eller skapa en avkopplande plats för kvällsunderhållning. Altanen och balkongen blir en förlängning av boendeytan och ger extra rum att njuta av året om. Föreningen är välskött och stabil, vilket skapar en trygg och trevlig boendemiljö. Möjligheten till garage i föreningen ger bekvämlighet och trygghet för din bil. Detta hem erbjuder en perfekt balans mellan urban livsstil och privat komfort. Med närhet till shopping, restauranger och kommunikation, samt de bekvämligheter som en stabil förening kan erbjuda, är Södra Strandgatan 17 en plats där du kan skapa minnen och trivas i många år framöver. Välkomna på visning med fasighetsmäklare Ali Mroveh och Emma Lange!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Grävlingstigen 1, null, Åstorps kommun
  • Mån 5 aug kl 13:00
Grävlingstigen 1, null, Åstorps kommun, bild 2
Grävlingstigen 1, null, Åstorps kommun, bild 3

Grävlingstigen 1

Villa
Åstorps kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 395 000 kr
5 rum
545 m² tomt

Denna familjevilla i toppskick på Grävlingstigen 1 i Åstorp erbjuder en lyxig och bekväm bostadsmiljö för den kräsne köparen. Villan rymmer totalt fyra rymliga sovrum, perfekta för den växande familjen eller för gästrum och kontor. Här finns gott om utrymme för var och en att ha sin egen personliga oas. Samtidigt finns det även ett allrum som kan användas som lekrum, bibliotek eller en extra vardagsrumsyta för avkoppling. Det stora vardagsrummet är belyst av generösa fönsterpartier som släpper in rikligt med naturligt ljus och skapar en ljus och luftig atmosfär. Det öppna köket, som ligger i anslutning till vardagsrummet, har en modern design och är utrustat med toppmoderna apparater. Kökets öppna planlösning skapar en social och inbjudande atmosfär, perfekt för att umgås och laga mat samtidigt. Villan erbjuder även två badrum, vilket ger både komfort och bekvämlighet för de boende. Badrummen är elegant utformade med stilrena ytor och högkvalitativa badrumsutrustningar. En rymlig tvättstuga med groventré finns också tillgänglig, vilket gör det lätt att hantera tvätt och förvara grovdammsugaren eller andra rengöringsredskap. Den här enplansvillan har en trädgård som erbjuder möjligheter till lek, avkoppling och trädgårdsodling. Fastigheten har också tillräckligt med utrymme för parkering av fordon på den stensatta uppfarten. Läget på Grävlingstigen 1 i Åstorp är utmärkt, med närhet till skolor, butiker och andra bekvämligheter. Dess lugna omgivningar och närhet till naturen gör det till en idealisk plats att kalla hemma. Denna enplansvilla i toppskick på Grävlingstigen 1 i Åstorp är ett perfekt val för den som söker en lyxig och modern bostad med generösa utrymmen och högkvalitativa detaljer. Varmt välkommen på visning med Ali Mroveh och Erik Olsson Fastighetsförmedling!

  • Premium
Saturnusgatan 174, null, Helsingborgs kommun
Saturnusgatan 174, null, Helsingborgs kommun, bild 2
Saturnusgatan 174, null, Helsingborgs kommun, bild 3

Saturnusgatan 174

Lägenhet
Helsingborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 395 000 kr
94 m²
4 rum
vån 1/1
4 782 kr/mån
25 479 kr/m²

Varmt välkommen till Saturnusgatan 174 i charmiga Ödåkra! Detta eleganta bostadsrättsradhus erbjuder en harmonisk och välskapad boendemiljö som passar perfekt för den moderna familjen. Här möts du av en rad fantastiska funktioner och detaljer som kommer att göra varje dag till en njutning. Det rymliga köket är verkligen hjärtat i detta hem. Med generösa arbetsytor och högkvalitativa material och det generösa naturliga ljusinsläppet som skapar en varm och inbjudande atmosfär och ger dig energi och inspiration under hela dagen. Här finns gott om plats för ett matbord där familjen kan samlas för trevliga måltider och skapa minnen tillsammans. De stora fönsterpartierna ger inte bara en imponerande rymd till rummet utan skapar också en vacker förening mellan inomhus och utomhus. Den öppna planlösningen skapar en naturlig övergång mellan kök och sällskapsytor, perfekt för att umgås med vänner och familj. Denna bostad ger verkligen en exklusiv villakänsla i ett praktiskt radhusformat. En särskild lyx är de två badrummen som erbjuder både praktiskitet och komfort. Här kan familjen enkelt organisera morgonrutinerna utan stress och trängsel. Ett badrum är verkligen en oas för avkoppling, medan det andra är praktiskt placerat för att passa din vardag. Bostaden erbjuder en oas av avkoppling och underhållning i utemiljön. Trädgården är smakfullt utformad med ett generöst trädäck som rymmer en inbyggd pool. Här kan du njuta av soliga dagar och kvällar med dopp i poolen och sedan koppla av på trädäckets rymliga ytor. Den härliga utemiljön inbjuder till utomhusmiddagar, grillkvällar och sociala sammankomster med vänner och familj. Trädgården är en fridfull tillflyktsort med den perfekta balansen mellan grönska och bekvämligheter. Ett drömhem för den som uppskattar en unik utomhusupplevelse. Läget är optimalt för den moderna familjen. Med närheten till skolor och förskolor kan du vara trygg i vetskapen om att dina barn har en enkel och säker väg till utbildning. Det lugna och trivsamma området skapar en rofylld miljö där du kan koppla av efter en lång dag. Och med bara ett stenkast till Väla park har du tillgång till alla möjliga butiker och restauranger och rekreation i din direkta närhet. Sammanfattningsvis erbjuder Saturnusgatan 174 en unik möjlighet att uppleva det bästa av både bekvämlighet och naturskönhet. Med dess idealiska läge, generösa ytor och moderna design är detta bostadsrättsradhus en pärla som du inte vill missa. Välkommen till ditt nya drömhem i Ödåkra!

  • Premium
  • Uteplats
Drottninggatan 48, Centrum, Helsingborgs kommun
Drottninggatan 48, Centrum, Helsingborgs kommun, bild 2
Drottninggatan 48, Centrum, Helsingborgs kommun, bild 3

Drottninggatan 48

Lägenhet
Centrum, Helsingborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 150 000 kr
43 m²
2 rum
vån 3/6
2 668 kr/mån
50 000 kr/m²

Vi är glada att presentera denna kvadratsmarta, välplanerade lägenhet på 43 kvadratmeter mitt i centrala Helsingborg. Lägenheten är en etta som är omgjord till en tvåa med sovalkov. Lägenheten är fylld med naturligt ljus som tillsammans med den generösa takhöjden ger en fantastisk atmosfär. Den moderna och stilfulla inredningen inkluderar ett imponerande kök, komplett med alla moderna bekvämligheter, samt ett helkaklat badrum med dusch. Sällskapsrummet är mysigt och inbjudande, och en elegant industriell vägg skapar en trevlig avdelning. Dessutom finns det ett extra rum som idag används som kontor, vilket ger flexibilitet och anpassningsmöjligheter. Läget på Drottninggatan 48 är oslagbart med en matbutik precis nedanför, och du har enkel tillgång till allt som staden har att erbjuda, inklusive caféer, strandpromenad, shopping och underhållning. Dessutom är tåg- och busstationen inom bekvämt gångavstånd. Detta är verkligen en bostad som erbjuder både stil och bekvämlighet. Välkommen på visning med fastighetsmäklare Ali Mroveh och Erik Olsson fastighetsförmedling!

  • Premium
  • Hiss
Fyrhögagatan 29, Bårslöv, Helsingborgs kommun
Fyrhögagatan 29, Bårslöv, Helsingborgs kommun, bild 2
Fyrhögagatan 29, Bårslöv, Helsingborgs kommun, bild 3

Fyrhögagatan 29

Radhus
Bårslöv, Helsingborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 395 000 kr
110 m²
4 rum
vån 1/2
8 229 kr/mån
12 682 kr/m²

Välkommen till detta charmiga bostadsrättsradhus på Fyrhögagatan 29 i Bårslöv. Detta välskötta radhus erbjuder en bekväm och modern livsstil med sina två våningar, totalt 110 kvadratmeter och fyra härliga rum. Med 110 kvadratmeter boarea har detta radhus gott om plats att erbjuda. Här finns utrymme för både avkoppling och sociala aktiviteter. Köket är stilrent och modernt utformat med plats för matlagning och gemensamma måltider. Det finns gott om arbetsytor och förvaringsmöjligheter. Vardagsrummet är ljust och inbjudande med stora fönster som släpper in naturligt ljus. Det är en perfekt plats för avkoppling och umgänge med familj och vänner. Radhuset har tre rymliga sovrum, vilket ger gott om plats för en växande familj eller gästrum för besökare. Vidare underlättar den avskilda och praktiska tvättstugan vardagslivet. En privat trädgård med en trevlig uteplats gör detta radhus till en idealisk plats för utomhusaktiviteter och avkoppling under varma dagar. Här kan du njuta av grillkvällar och trädgårdsarbete. I trädgården finns även ett förråd vilket ger extra utrymme för förvaring. Bostadsrättsradhuset är beläget i det lugna och trevliga området Bårslöv, med närhet till grönområden och bra skolor. Det är även smidigt att ta sig till både Helsingborg och Malmö med bil eller kollektivtrafik. Detta radhus är en perfekt kombination av modern komfort och trivsam livsstil. Om du söker ett hem som erbjuder gott om utrymme, bekvämlighet och en trevlig utomhusmiljö, så är Fyrhögagatan 29 det perfekta alternativet. Välkomna på visning med Ali Mroveh och Erik Olsson Fastighetsförmedling!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Tullaregatan 16, Norra Hamnen, Helsingborgs kommun
Tullaregatan 16, Norra Hamnen, Helsingborgs kommun, bild 2
Tullaregatan 16, Norra Hamnen, Helsingborgs kommun, bild 3

Tullaregatan 16

Lägenhet
Norra Hamnen, Helsingborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
5 195 000 kr
76,5 m²
3 rum
vån 1/4
6 125 kr/mån
67 908 kr/m²

En bostad i Norra hamnen med unik möjlighet att på egna uteplatsen kunna grilla och njuta av folklivet vid kajen! Vem vill inte blicka ut och njuta av en klarblå himmel och vila ögonen på det lugna havet precis utanför hemmet? Musiken från havsbrisen och vattnets lugnande vågor blir ett nytt tempo för både kropp och själ. Denna magnifika bostad på Tullaregatan 16, Norra hamnen, kan erbjuda precis det. Från bostadens stora fönsterpartier och terrassen avnjuts en slående utsikt över Öresund som balanseras harmoniskt med en färgklick från det gröna gräset och masttopparna från båtarna som står i hamn. Det varma, nybryggda kaffet avnjuts på morgonkvisten på terrassen i norrläge, den kalla champagnen, charken och det nygrillade serveras på eftermiddagen i solen på uteplatsen i söder. Lyxa till det lite extra på kvällen, terrasstrappan utanför tar dig till en av kajpromenadens smakliga restauranger. Ett boende som sällan når marknaden men som nu äntligen kan förvekliga bostadsdrömmen och uppfylla den livskvalité vi alla strävar efter. Interiört är arkitekturen lätt, luftig och stilren. Bostaden passar dig som vill ha ett modernt hem med det lilla extra och som uppskattar öppna ytor. Lägenheten är generös i storlek och samspelar med omgivningarna med havet i fokus. Den öppna och sociala planlösningen i kombination med fritt ljusinsläpp förstärker känslan av rymd och gemenskap. Optimala förvaringsutrymmen, exklusiva sovrum, stort badrum och materialval av högsta kvalitet, inget har lämnats åt slumpen. De gedigna uteplatserna i söder- och norrläge är båda under tak. Det ger dig ett härligt "uterum" med gott om plats för vila, avkoppling, sällskap och festligheter. Bostäderna på Tullaregatan andas en exklusiv känsla tack vare det unika läget intill vattnet. Utanför dörren har du Norra Hamnens fina kajpromenad med restauranger längs hela sträckan. Några minuter bort ligger Knutpunkten där du med tåg eller buss tar dig dit du önskar. Här bor man på bästa läge med ett lugn och en härlig atmosfär som måste upplevas på plats! Missa inte chansen! Välkommen på visning med Ali Mroveh och Ida Andersson.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Björnåsvägen 10, null, Åstorps kommun
  • Sön 11 aug kl 10:00
Björnåsvägen 10, null, Åstorps kommun, bild 2
Björnåsvägen 10, null, Åstorps kommun, bild 3

Björnåsvägen 10

Villa
Åstorps kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 495 000 kr
190 + 43 m²
5 rum
997 m² tomt

Välkommen till Björnåsvägen, en unik pärla belägen i det pittoreska Åstorp. Denna charmiga fastighet erbjuder en rad spännande funktioner och bekvämligheter som gör den till det perfekta hemmet för den kräsna köparen. Med sin ovanliga planlösning är detta hem något utöver det vanliga. Här finns gott om plats för att både leva och förvara dina ägodelar. Det finns till och med två trappor till ovanvåningen, vilket ger extra dimension och karaktär till huset. Den stora, öppna garderoben på nedervåningen ger dig möjlighet att enkelt organisera dina kläder och tillbehör, vilket är ett fantastiskt komplement till denna redan rymliga bostad. Läget är en annan höjdpunkt. Björnåsvägen ligger i direkt anslutning till den vackra skogen och det natursköna Söderåsen-området. Detta ger dig möjlighet att njuta av naturens skönhet och utforska omgivningarna när som helst du önskar. För avkoppling och underhållning finns ett stort trädäck med jacuzzi, perfekt för att varva ner och njuta av stjärnhimlen. Dessutom kan du njuta av soliga dagar i det inglasade uterummet, som sträcker sig över hela 24 kvadratmeter och ger extra utrymme för umgänge och avkoppling. Björnåsvägen är belägen i ett lugnt och barnvänligt område, vilket gör det till den perfekta platsen för en familj att trivas och växa. Här kan barnen leka fritt och säkert medan du njuter av det fridfulla och harmoniska området. Detta hem är en sällsynt möjlighet att äga en fastighet som kombinerar komfort, unik planlösning, närhet till natur, och en avkopplande atmosfär. Kontakta oss gärna för att boka en visning och uppleva allt som Björnåsvägen har att erbjuda. Detta är en bostad som du inte vill missa. Välkommen på visning!

  • Premium
Ramlösavägen 112A, Eskilsminne, Helsingborgs kommun
Ramlösavägen 112A, Eskilsminne, Helsingborgs kommun, bild 2
Ramlösavägen 112A, Eskilsminne, Helsingborgs kommun, bild 3

Ramlösavägen 112A

Villa
Eskilsminne, Helsingborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
6 300 000 kr
160 + 80 m²
8 rum
658 m² tomt

NYTT PRIS! NYTT PRIS! Välkommen till Ramlösavägen 112A, ett magnifikt hus som kombinerar tidlös elegans med modern bekvämlighet. Denna imponerande bostad är belägen på en generös tomt om 658 kvm och erbjuder en total boarea på 160 kvm samt 80 kvm biarea. Huset, som är en del av ett bevarandeprogram, bär stolt sitt arv från år 1925 och är designat av dåtidens framstående arkitekt Gottfrid Nilsson. Huset sträcker sig över fyra våningsplan och är uppbyggt som en suterrängvilla, vilket skapar en unik dynamik och rymd. Varje detalj i detta hem andas kvalitet och genomgår en totalrenovering som förenar modern komfort med en bevarad historisk charm. Här möts du av en exklusiv atmosfär, där varje materialval är noggrant utvalt för att ge en känsla av lyx och hållbarhet. Den gedigna köksinredningen skapar en varm och inbjudande atmosfär, med en härlig köksö som blir navet för gemensamma måltider och samvaro. Moderna detaljer, inklusive en stilfull fläkt, ger köket en touch av samtida elegans och funktionalitet. Från husets olika nivåer kan du njuta av olika utsikter och atmosfärer. Huset erbjuder både ett isolerat uterum, en terras samt en balkong. Detta möjliggör maximal avkoppling och en fantastisk överblick över omgivningarna, perfekt för sociala tillställningar eller att helt enkelt koppla av och njuta av den vackra trädgården. Huset har genomgått omfattande förbättringar, inklusive dränering för att skydda mot fuktproblem och hålla källarutrymmen torra och bekväma. Dessutom har taket fått extra isolering, vilket inte bara bidrar till att hålla temperaturen stabil och energikostnaderna nere, utan också skapar en mer miljövänlig boendemiljö. På framsidan av huset välkomnas du av en rymlig carport, komplett med solceller för hållbar energianvändning. Den generösa uppfarten ger gott om plats för flera fordon, vilket är perfekt för den moderna familjen. Den välskötta trädgården är en fröjd för ögat och erbjuder en harmonisk oas att njuta av året runt. Detta hem på Ramlösavägen 112A är inte bara en bostad, det är en levande historia och en plats där tradition möter modernitet. Med sin unika arkitektur, uppmärksammade bevarandeåtgärder och noggrant utvalda material, erbjuder detta hus en unik möjlighet att bo i stil och komfort. Välkomna på visning med Ali Mroveh och Erik Olsson Fastighetsförmedling!

  • Premium
Saturnusgatan 270, null, Helsingborgs kommun
Saturnusgatan 270, null, Helsingborgs kommun, bild 2
Saturnusgatan 270, null, Helsingborgs kommun, bild 3

Saturnusgatan 270

Radhus
Helsingborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 495 000 kr
94 m²
4 rum
vån 1/1
4 783 kr/mån
26 543 kr/m²

Välkommen till Saturnusgatan 270 i det trivsamma Ödåkra, där detta fantastiska bostadsrättsradhus utgör en perfekt kombination av stil, funktionalitet och bekvämlighet. Med sina 94 kvadratmeter fördelat över 1,5 plan öppnar detta välplanerade hem upp för ljusa och generösa ytor. Boendet stoltserar med tre rymliga sovrum, vilket gör det till den idealiska bostaden för en växande familj eller för dem som önskar extra utrymme för arbete och gäster. De två stilrena badrummen bidrar till bekvämligheten och gör morgonrutinerna till en smidig och njutbar del av dagen. Det fräscha och renoverade köket är en inbjudande plats för kulinariska äventyr. Med gott om arbetsytor och moderna bekvämligheter blir matlagningen en glädje. Här kombineras praktiska funktioner med estetiskt tilltalande detaljer. Uteplatsen är en förlängning av boendet och bjuder in till avkoppling och sociala stunder. Trädäcket och den vackra pergolan skapar en atmosfär där man kan njuta av soliga dagar och milda kvällar. Ett eget förråd ger praktisk förvaring för trädgårdsredskap och andra tillbehör. Bostadsrättsradhuset präglas av en genomgående känsla av modernitet och välskött omsorg. Beläget i ett lugnt och familjevänligt område, nära till skolor, parker och shoppingområden, ger det en trygg och trivsam boendemiljö. Sammanfattningsvis är Saturnusgatan 270 en pärla där varje detalj är noggrant övervägd för att skapa en harmonisk och bekväm livsstil. Varmt välkomna på visning med Ali Mroveh och Erik Olsson fastighetsförmedling!

  • Premium
  • Uteplats
Hantverkaregatan 27B, Söder, Helsingborgs kommun
Hantverkaregatan 27B, Söder, Helsingborgs kommun, bild 2
Hantverkaregatan 27B, Söder, Helsingborgs kommun, bild 3

Hantverkaregatan 27B

Lägenhet
Söder, Helsingborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 850 000 kr
73,5 m²
2 rum
vån 1/6
3 898 kr/mån
25 170 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska och moderna lägenhet på Hantverkaregatan 27b i Helsingborg! Här erbjuds en stor och ljuvlig tvårummare med en inglasad balkong som kan öppnas upp till en härlig uteplats, perfekt för avkoppling och sociala stunder. Köket är utrustat med en praktisk köksö och badrummet är vackert med inbyggda hyllor och smakfulla materialval genomgående i hela lägenheten. Sovrummet har en inbyggd garderob och fantastiskt ljusinsläpp som ger en luftig och ljus atmosfär. Lägenheten är stilfullt renoverad och erbjuder både tvättmaskin och diskmaskin för bekvämlighetens skull. Med generösa ytor och en rymlig klädkammare är detta hemmet där du kan trivas och skapa minnen. Missa inte chansen att uppleva denna genomgående lägenhet av hög kvalitet! Kontakta Ali Mroveh för att boka en visning på vår hemsida och låt oss visa dig ditt nya hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Rävstigen 3, null, Åstorps kommun
Rävstigen 3, null, Åstorps kommun, bild 2
Rävstigen 3, null, Åstorps kommun, bild 3

Rävstigen 3

Villa
Åstorps kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 250 000 kr
123 m²
4 rum
577 m² tomt

Huset blev färdigställt 2022 och ligger på ett väldigt bra läge i ett omtyckt familjeområde! När du kommer hem efter en lång arbetsdag parkerar du bilen bekvämt i anslutning till huset. När du väl kliver in i huset så möts du av ljus och rymd. Huset har genomtänkta materialval och erbjuder härliga sällskapsytor. Ytorna i denna bostad är väldisponerade med öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum. Här erbjuds tre rymliga sovrum i behagliga färger, ett stort badrum, gäst-wc samt tvättstuga. I hallen vilar stora klinkerplattor och vitmålade väggar. Härifrån når du husets första helkaklade badrum som är utrustat med badkar. Vidare ligger vardagsrummet i fil med köket med utrymme för härliga sällskapsytor så som soffgrupp och härliga matplats. I vardagsrummet har ni stora härliga fönsterpartier vilka är öppningsbara med utgång till trädäcket och trädgård. Köket är stilrent och funktionellt och knyts nt ihop på ett fantastiskt sätt med övriga vardagsrummet. Från vardagsrummet når man övriga sovrum som är i perfekt storlek samt det andra helkaklade badrummet som erbjuder dusch! Genomgående i bostaden är ljust ekparkett, vilket skapar en följsamhet genom hemmet. De fantastiska fönsterpartierna gör att bostaden upplevs rymlig och skänker ett fint ljusinsläpp. Boendet är modernt och stilsäkert - här är det bara att flytta in! På golvet vilar ett parkettgolv vilket är genomgående för hela bostaden. Golvvärme i hela huset Förbesiktad fastighet och försäkrat mot dolda fel. Välkommen på visning! Övrigt Åstorp är en hemtrevlig tätort beläget i nordvästra Skåne. Det ligger mellan jordbruk, bebyggelse och friluftslivet ständigt närvarande. Närheten till Söderåsen, Ängelholm och Helsingborg möjliggör goda förbindelser till allt man kan önska sig i sin vardag. Här finns även bra service med restauranger, livsmedelsbutik, några affärer och bibliotek. Åstorp har också förskolor och en skola där barnen kan gå upp till årskurs 9. Här har du även nära till tågstation, busshållplats och E4/E6, vilket skapar goda pendlingsmöjligheter med bil, buss eller tåg.

  • Premium
Linjegatan 22, null, Helsingborgs kommun
Linjegatan 22, null, Helsingborgs kommun, bild 2
Linjegatan 22, null, Helsingborgs kommun, bild 3

Linjegatan 22

Villa
Helsingborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 695 000 kr
145 + 10 m²
5 rum
658 m² tomt

Välkommen till ditt drömhem i Mörarp, en kort bit utanför Helsingborg! Denna enplansvilla är perfekt för familjen som söker det allra bästa i sitt boende. Med en optimal planlösning och en underbar pool är detta hemmet där både avkoppling och sociala tillställningar får ta plats. Köket är fullt utrustat med en komplett maskinpark samt en hel kyl och frys, vilket gör matlagningen till ett nöje. Huset är omsorgsfullt omhändertaget med en lättskött trädgård som ger dig mer tid att njuta. De olika väderstrecken erbjuder solchanser hela dagen, och de stora fönstren i hela huset samt den öppna planlösningen skapar en fri och ljus atmosfär. Med fyra rymliga sovrum och generösa sällskapsytor både inne och ute finns det gott om plats för hela familjen. Utöver de invändiga bekvämligheterna finns ett uterum som leder ut till en altan med staket och ett vackert trädäck runt poolen, perfekt för sommarens varma dagar. Huset har ett duschrum, en gäst-wc och ett stort badrum med badkar och spakänsla, komplett med tvättmaskiner och utgång till altanen. På baksidan väntar ett trädäck och en stor gräsmatta, perfekt för barnens lek och trädgårdsfester. Huset har fått nya fönster löpande och nytt tak från 2011, samt en elbilsladdare installerad på uppfarten. Beläget i ett lugnt och trivsamt område med gångavstånd till Ica närbutik, grönområden och lekplats, är detta hem idealiskt för familjelivet. Dessutom är det bara 15 minuters bilresa in till Helsingborgs centrum. Välkommen hem till ditt nya liv i Mörarp, där varje dag är en möjlighet att njuta av det bästa livet har att erbjuda. Boka din visning med Ali Mroveh på Erik Olssons hemsida!

  • Premium
Vågbrytargränd 6, null, Helsingborgs kommun
Vågbrytargränd 6, null, Helsingborgs kommun, bild 2
Vågbrytargränd 6, null, Helsingborgs kommun, bild 3

Vågbrytargränd 6

Lägenhet
Helsingborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 995 000 kr
68 m²
2 rum
vån 1/6
4 281 kr/mån
44 044 kr/m²

Välkommen till en stilsäker och lyxig etagelägenhet i hjärtat av den nya stadsdelen Oceanhamnen i Helsingborg. Denna välplanerade bostad på markplan erbjuder en unik boendemiljö med exklusiva bekvämligheter och en modern design som gör detta till en dröm för den kräsna köparen. När du stiger in i denna magnifika lägenhet möts du av ett härligt vardagsrum med högt i tak och stora fönsterpartier som badar rummet i naturligt ljus. Genomgående vackert parkettgolv ger en känsla av elegans och sammanhållning i hela bostaden. Vardagsrummet och köket är förenade i en öppen planlösning som skapar en social och inbjudande atmosfär, perfekt för både vardagsliv och festliga tillställningar. Sovrummet är rymligt och erbjuder gott om plats för en dubbelsäng och ytterligare möblemang. Här finner du även en praktisk klädkammare som tillgodoser alla dina förvaringsbehov. Badrummet är generöst tilltaget och utrustat med en handdukstork, kombinerad tvättmaskin samt smart förvaring med kommod, badrumsskåp och överskåp. Från vardagsrummet når du den stenlagda uteplatsen som vetter mot föreningens lugna innergård – en perfekt plats för avkoppling eller socialt umgänge under varma sommardagar. I bostadsrättsföreningen Oceanpiren, som består av två flerbostadshus i sex våningar, har du dessutom tillgång till en gemensam takterrass i hus 1 med fantastisk utsikt över omgivningarna. För din bekvämlighet finns även garage och bilpool att hyra i föreningen. Att bo i Oceanhamnen är att leva i en stadsdel där havet alltid är nära. Här finns en perfekt balans mellan stadens puls och naturens rogivande inverkan. Njut av promenader längs de vackra kajerna, besök de många trendiga caféerna och restaurangerna. Låt Ali Mroveh hjälpa dig att förverkliga din bostadsdröm i denna fantastiska lägenhet. Kontakta oss idag för att boka en visning och uppleva allt som detta exklusiva hem och Oceanhamnen har att erbjuda!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
  • Energieffektiv
Paprikagatan 7, Bårslöv, Helsingborgs kommun
Paprikagatan 7, Bårslöv, Helsingborgs kommun, bild 2
Paprikagatan 7, Bårslöv, Helsingborgs kommun, bild 3

Paprikagatan 7

Villa
Bårslöv, Helsingborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 250 000 kr
120 m²
5 rum
690 m² tomt

Välkommen till detta charmiga enplanshus i Bårslöv, som erbjuder allt du kan önska dig för ett bekvämt och stilfullt boende. Här får du en inbjudande hall med goda avhängningsmöjligheter och en dubbel garderob med skjutdörrar där ni kan förvara era ytterkläder. Husets hjärta är det fantastiska köket med öppen planlösning och en fullt utrustad maskinpark. Här finns hel kyl och frys, en vacker svart bänkskiva i sten med underlimmad diskho, samt en köksö med integrerad svart spishäll och takhängd rostfri fläkt ovanför. Den öppna planlösningen gör köket till en social och trivsam plats för både vardag och fest. Det finns tre sovrum, varav ett har utgång till ett inglasat uterum med öppningsbara skjutdörrar i glas – perfekt för att njuta av trädgården oavsett väder. Vardagsrummet har också en utgång till en träbelagd altan med tak och trästaket, där du kan njuta av sommarkvällarna. Huset har dessutom ett extra allrum som kan användas som lekrum, kontor eller gästrum. Det vackra helkaklade badrummet har gråmelerat kakel och klinker, en vit kommod och spegelskåp med integrerad belysning. Ett fönster ger fint ljusinsläpp. Det mörkgrå, slitstarka klinkergolvet sträcker sig från hallen in i köket och tvättstugan, vilket ger en enhetlig och lättstädad yta. De vita släta väggarna och de många fönsterpartierna ger ett vackert ljusinsläpp i hela huset. Tvättstugan är praktisk och välutrustad med hyllor, skåp och en tvättbänk. Uteplatsen på baksidan är stenlagd och har en insynsskyddande häck, medan framsidan och sidan av huset har en välskött gräsmatta med odlingslådor. Till huset hör även ett garage och en stenlagd uppfart med plats för flera fordon. Detta hem erbjuder en perfekt kombination av funktionalitet, stil och komfort. Välkomna att boka visning med Ali Mroveh på Erik Olssons hemsida!

  • Premium
Dalhemsvägen 24, Dalhem, Helsingborgs kommun
Dalhemsvägen 24, Dalhem, Helsingborgs kommun, bild 2
Dalhemsvägen 24, Dalhem, Helsingborgs kommun, bild 3

Dalhemsvägen 24

Villa
Dalhem, Helsingborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 500 000 kr
145 + 21 m²
5 rum
275 m² tomt

Välkommen till det lugna villaområdet på Dalhemsvägen, där detta charmigt invändigt nyrenoverade hus väntar på att bli ditt nya hem! Med en stilren och unik 2-plansvilla, har detta hem genomgått en totalrenovering som garanterar modern komfort med bevarad charm. Stig in i ett hem där varje rum har blivit omsorgsfullt renoverat för att ge en känsla av modernitet och elegans. Här möts du av en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, perfekt för att umgås med familj och vänner. Ljuset flödar in genom stora fönster och skapar en härlig atmosfär. Njut av den stora gräsmattan och den träbelagda uteplatsen där du kan avnjuta sommarens dagar eller svalka dig under skuggan av trädens lövverk. Från köket når du även ett underbart inglasat uterum, perfekt för avkoppling året runt. Med generösa sällskapsytor i hela huset finns det gott om plats för både vardagliga aktiviteter och festliga tillställningar. De två rymliga sovrummen erbjuder stora garderober och ljuvliga tapeter som skapar en fridfull atmosfär för avkoppling och återhämtning. Behöver du mer förvaringsutrymme? Inga problem! Här finns en praktisk walk-in closet och en tvättstuga för att göra vardagen smidigare och mer organiserad. Upplev Dalhems förtrollande närområde med närhet till affärer och skolor, vilket gör det till den perfekta platsen för familjer att kalla sitt hem. Med allt detta att erbjuda, är detta hus på Dalhemsvägen en möjlighet du inte vill missa. Kontakta oss idag för att boka en visning och upptäck din dröm om det perfekta hemmet i Helsingborg! Välkomna att kontakta Ali Mroveh för att boka en visning via vår hemsida!

  • Premium
Saturnusgatan 168, Björka, Helsingborgs kommun
Saturnusgatan 168, Björka, Helsingborgs kommun, bild 2
Saturnusgatan 168, Björka, Helsingborgs kommun, bild 3

Saturnusgatan 168

Radhus
Björka, Helsingborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 195 000 kr
94 m²
3 rum
vån 1/1
4 782 kr/mån
23 351 kr/m²

Välkommen till Saturnusgatan 168 i charmiga Ödåkra! Här väntar ett elegant bostadsrättsradhus som inte bara är ett hem utan en harmonisk och välskapad boendemiljö skräddarsydd för den moderna familjen. Redan vid dörren möts du av fantastiska funktioner och detaljer som förvandlar varje dag till en njutning. Köket är hjärtat i detta hem, och det är inget mindre än imponerande. Generösa arbetsytor och högkvalitativa material ger dig allt du behöver för att skapa kulinariska mästerverk, och det naturliga ljuset fyller rummet med energi och inspiration. Med gott om plats för ett matbord är det enkelt för hela familjen att samlas för trevliga måltider och skapa minnen tillsammans. Men köket är bara början. Stora fönsterpartier skapar inte bara rymd utan också en vacker förening mellan inomhus och utomhus. Den öppna planlösningen gör det lätt att röra sig mellan kök och sällskapsytor, perfekt för umgänge med vänner och familj. Här får du en exklusiv villakänsla i ett praktiskt radhusformat, en ovanlig kombination. De två lyxiga badrummen är en annan höjdpunkt. Här har familjen allt de behöver för att enkelt organisera sina morgonrutiner utan stress. Ett av badrummen är en oas för avkoppling, medan det andra är strategiskt placerat för vardagsbehov. Utomhusmiljön är lika imponerande med en trädgård designad för avkoppling och underhållning. Ett generöst trädäck perfekt för soliga dagar och avslappning. Den härliga utemiljön bjuder in till utomhusmiddagar, grillkvällar och sociala sammankomster med vänner och familj. Det är en fridfull tillflyktsort med balans mellan grönska och bekvämligheter. När det gäller läget är det knappast bättre. Nära till skolor och förskolor är du trygg med att dina barn har en enkel och säker väg till utbildning. Det lugna området skapar en rofylld miljö där du kan koppla av. Dessutom finns Väla park bara ett stenkast bort med alla möjliga butiker, restauranger och rekreation. Sammanfattningsvis erbjuder Saturnusgatan 168 en unik möjlighet att uppleva det bästa av bekvämlighet och naturskönhet. Med sitt idealiska läge, generösa ytor och moderna design är detta bostadsrättsradhus en pärla som du inte vill missa. Välkommen till ditt nya drömhem i Ödåkra! Välkommen att kontakta Mäklare Ali Mroveh för mer information!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Planteringsvägen 100B, Miatorp, Helsingborgs kommun
Planteringsvägen 100B, Miatorp, Helsingborgs kommun, bild 2
Planteringsvägen 100B, Miatorp, Helsingborgs kommun, bild 3

Planteringsvägen 100B

Lägenhet
Miatorp, Helsingborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 295 000 kr
68,5 m²
3 rum
vån 1/3
6 140 kr/mån
18 905 kr/m²

Denna underbara lägenhet med fräscht ytskikt är belägen i ett välskött område med prydliga och vackra omgivningar. Det ljusa och rymliga vardagsrummet bjuder in till avkoppling och gemenskap med gott om plats för större möblemang. Från vardagsrummet leder en dörr ut till den härliga inglasade balkongen där du kan njuta av frisk luft och grönskande utsikt. Lägenheten erbjuder även en praktisk klädkammare med gott om förvaringsutrymme. För familjer med barn är närheten till skolor och förskolor en stor fördel, vilket gör vardagen smidig och bekväm. Det moderna köket är utrustat med integrerad ugn, mikrovågsugn och spishäll för enkel matlagning och bekvämlighet. Området kring lägenheten är rikt på grönområden och lekplatser, perfekt för barn att leka och utforska. Med närhet till buss nummer 1 har du enkel tillgång till stadens olika delar och dess omgivningar. Tvättstugan i källaren är välutrustad med två tvättmaskiner, torktumlare, torkskåp och torkrum för att göra tvätten enkel och bekväm. Det lugna och barnvänliga området ligger centralt med fri parkering. För den som önskar finns även möjlighet till garage och parkering i föreningen mot kostnad. Detta är ett tillfälle att förvärva en lägenhet som erbjuder en harmonisk livsstil. Kontakta Ali Mroveh för att boka din visning och upptäck allt detta fantastiska boende har att erbjuda!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Närlundavägen 6, Närlunda, Helsingborgs kommun
Närlundavägen 6, Närlunda, Helsingborgs kommun, bild 2
Närlundavägen 6, Närlunda, Helsingborgs kommun, bild 3

Närlundavägen 6

Lägenhet
Närlunda, Helsingborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 749 000 kr
79,5 m²
3 rum
vån 3/4
5 437 kr/mån
22 000 kr/m²

Välkommen till ditt nya drömboende på Närlunda i Helsingborg! Ali Mroveh på Erik Olsson Fastighetsförmedling presenterar stolt denna fantastiska lägenhet som erbjuder allt du kan önska dig och lite till. Lägenheten har ett lyxigt helkaklat badrum med både tvättmaskin och torktumlare, vilket gör att du slipper vänta på tvättstugan. Förvaringsmöjligheterna är utmärkta, med en rymlig klädkammare som rymmer hela din garderob. Släta vita väggar och vackert parkettgolv i hela lägenheten gör det enkelt att inreda och lätt att trivas i. En optimalt fördelad planlösning maximerar varje kvadratmeter, vilket skapar ett harmoniskt och funktionellt boende. Det fräscha köket har en matplats och är komplett med hel kyl och frys, vilket ger gott om plats för all mat för familjen samt fullt utrustad maskinpark. Den härliga inglasade balkongen ger extra utrymme för avkoppling och umgänge, med plats för möblemang. Dessutom finns möjlighet att hyra parkering via föreningen för endast 275 kr per månad, gratis parkering på gatan bredvid, samt möjligheten att hyra via Helsingborgshem. Du kan enkelt betala parkeringen med Easypark. Bo i en fastighet med en lugn atmosfär och god grannsämja – här känner du dig hemma från första stund. Närlunda är känt för sin gröna omgivning och trevliga atmosfär. Här bor du i ett område som kombinerar det bästa av stadens bekvämligheter och naturens lugn. Det tar endast 5 minuter att promenera bort till jordbodalen naturreservat. Det tar bara cirka 10 minuter att köra till Helsingborg central, och Väla köpcenter når du på cirka 15 minuter. Om du föredrar kollektivtrafik, finns det flera bussar och tåg som snabbt tar dig dit du behöver. Bussarna 1, 22 och 26 går frekvent genom området samt direktbussen 24 till Väla Köpcenter, och från Helsingborg C har du tillgång till ett omfattande tågnätverk. I Närlunda finns det mataffärer. Området har också ett bra utbud av skolor, vilket gör det till ett utmärkt val för barnfamiljer. Missa inte chansen att uppleva denna pärla i Närlunda! Kontakta Ali Mroveh på Erik Olsson Fastighetsförmedling för mer information och boka en visning idag. Välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Månskensgatan 30, null, Helsingborgs kommun
Månskensgatan 30, null, Helsingborgs kommun, bild 2
Månskensgatan 30, null, Helsingborgs kommun, bild 3

Månskensgatan 30

Villa
Helsingborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 695 000 kr
178 m²
9 rum
581 m² tomt

Välkommen till denna fantastiska 1,5-plansvilla på eftertraktade Månskensgatan 30 i Helsingborg. Här möts du av en stilfullt renoverad bostad om hela 178 kvm, fördelade på 9 rum, som erbjuder både modern komfort och rymliga ytor för den stora familjen eller för dig som älskar att umgås och ha gott om plats. Hjärtat i huset är det nyrenoverade köket, utrustat med högkvalitativa vitvaror. Här finns gott om förvaring och arbetsyta, vilket gör matlagningen till en ren fröjd. Den öppna planlösningen mot matplatsen och de generösa sällskapsytorna skapar en inbjudande atmosfär för både vardag och fest. De stora, öppna sällskapsytorna erbjuder en perfekt balans mellan elegans och funktionalitet. Här finns plats för både stora middagsbjudningar och mysiga familjekvällar. Det rikliga ljusinsläppet från stora fönsterpartier ger rummen en ljus och luftig känsla. Villan rymmer totalt 9 rum, vilket ger flexibla lösningar för både sovrum, arbetsrum och gästrum. Möjligheterna är många för att anpassa rummen efter just dina behov. De två nyrenoverade badrummen är smakfullt inredda med moderna material och stilren design. Här finns både badkar och dusch, vilket ger en känsla av vardagslyx. En praktisk tvättstuga underlättar vardagsbestyren med gott om arbetsyta och förvaring. Den härliga, insynsskyddade trädgården är en grön oas som inbjuder till avkoppling och utomhusaktiviteter. Här kan du njuta av lugna stunder i solen, odla dina favoritväxter eller låta barnen leka fritt på den rymliga gräsmattan. Goda parkeringsmöjligheter finns på tomten. Denna villa på Månskensgatan 30 är det perfekta hemmet för dig som söker en modern och rymlig bostad med generösa sociala ytor och en privat trädgård. Här bor du i ett lugnt och familjevänligt område med närhet till skolor, kommunikationer och all tänkbar service. Välkommen på visning!

  • Premium
Brohultsvägen 8B, Brohult, Helsingborgs kommun
Brohultsvägen 8B, Brohult, Helsingborgs kommun, bild 2
Brohultsvägen 8B, Brohult, Helsingborgs kommun, bild 3

Brohultsvägen 8B

Villa
Brohult, Helsingborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
10 995 000 kr
517 + 9 m²
1 306 m² tomt

Välkommen till Brohultsvägen 8B i Helsingborg, en fastighet som erbjuder enastående möjligheter för både boende och verksamhet. Här finns två byggnader med stora möjligheter för generationsboende, kombinerat boende och företagande, eller boende för den stora familjen med potential för uthyrning. Huvudbyggnaden från 1970 har nyligen genomgått en totalrenovering och utstrålar modern elegans och komfort. Huvudbyggnaden från 1970 har en total boyta på 367 kvm, uppdelad i tre plan: nedre våningen (195 kvm), ovanvåningen och vinden (tillsammans 172 kvm). Byggnaden har nyligen totalrenoverats för att möta alla moderna krav. På nedre våningen hittar du ett modernt kök utrustat med de senaste vitvarorna, ett stort vardagsrum som ger utrymme för både matgrupp och soffhörna, samt ett allrum. Här finns också ett stilfullt badrum, en praktisk tvättstuga med tvättmaskin och sex flexibla rum som kan användas som sovrum, kontor eller för andra ändamål. Ovanvåningen, tillsammans med den inredda vinden, kan användas som en separat lägenhet – perfekt för generationsboende eller uthyrning. Här finns ett fullt utrustat kök, två moderna badrum, tvättmaskin, tre rymliga sovrum och ett vardagsrum med utgång till balkong. Den inredda vinden ger ytterligare boendeyta och förstärker flexibiliteten. Till huvudbyggnaden finns även ett förråd samt ett soprum. Byggnad 2, som uppfördes 2023, är belägen i direkt anslutning till huvudbyggnaden men har ingen intern förbindelse, vilket ger möjlighet till avskildhet. Denna byggnad är idealisk för både boende och verksamhet, eller för uthyrning. Byggnaden har en boyta på 150 kvm. På nedre plan finns ett stort allrum med öppna ytor och stora skjutbara fönsterpartier som ger ett fantastiskt ljusinsläpp, ett modernt kök, ett badrum, en tvättstuga och möjlighet att inreda ett sovrum. På hela nedre plan finns även vattenburen golvvärme. På ovanplan finner du ett allrum, ett badrum och tre sovrum, vilket ger rikligt med utrymme för boende eller annan användning. Fastigheten är belägen längst in på en återvändsgata, vilket ger ett lugnt och tryggt läge med minimalt med trafik. Detta är en idealisk placering för familjer som söker en fridfull boendemiljö. Fastigheten är även ansluten till Fiber. Totalt finns det 7 parkeringsplatser på fastigheten, varav 5 till huvudbyggnaden (1 carport) och 2 till den nya tillbyggnaden, vilket ger gott om utrymme för alla boende och gäster. Brohultsvägen 8B är en unik fastighet som erbjuder en mängd möjligheter. Här kan du skapa ett generationsboende där flera familjer kan leva tillsammans men ändå ha egna privata utrymmen. Fastigheten är också idealisk för den stora familjen som behöver mycket plats, eller för den som vill kombinera boende med verksamhet. Dessutom finns det stora möjligheter till uthyrning för att skapa extra inkomst. Med två separata byggnader – en nyligen totalrenoverad huvudbyggnad och en nybyggd fristående enhet – får du flexibiliteten att anpassa boendet efter dina specifika behov. Den moderna och välplanerade huvudbyggnaden, tillsammans med den nybyggda enhetens öppna och ljusa ytor, gör detta till en fastighet med oändliga möjligheter. Fastighetens placering på en lugn återvändsgata och de generösa parkeringsmöjligheterna bidrar ytterligare till dess attraktionskraft. Välkommen att boka visning och upplev potentialen i denna fantastiska fastighet på Brohultsvägen 8B!

  • Premium
Strågatan 3, Bårslöv, Helsingborgs kommun
Strågatan 3, Bårslöv, Helsingborgs kommun, bild 2
Strågatan 3, Bårslöv, Helsingborgs kommun, bild 3

Strågatan 3

Villa
Bårslöv, Helsingborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 645 000 kr
105 m²
4 rum
565 m² tomt

Ali Mroveh presenterar stolt denna lyxigt renoverade och inflyttningsklara villa på Strågatan 3 i Bårslöv. Här erbjuds en exceptionell bostad som uppfyller alla dina drömmar om ett bekvämt och stilfullt boende. Denna fantastiska villa är smakfullt renoverad 2020-2021 och redo att välkomna sin nya ägare. Med ett lättskött yttre och inre, genomgående eleganta golv och en välgenomtänkt planlösning, är detta hem perfekt för både avkoppling och umgänge. Här kan du röra dig fritt på rymliga ytor både inne och ute. Utomhusmiljön är en dröm med stenlagda ytor, ett generöst trädäck, välskött gräsmatta och en härlig pool. Här kan man också ha en grillplats och det finns ett spa som inbjuder till avkopplande stunder i solen. Framsidan av huset är prydligt inramad av ett trästaket och lättskött mark. För bilentusiasten finns ett garage och en uppfart med plats för flera fordon. Ett imponerande kök med dubbel kyl och frys, en trevlig matplats och ett vackert fönster ovanför diskbänken som ger härligt ljusinsläpp när du lagar mat. Alla sovrum är praktiskt placerade i ena änden av huset, medan de sociala ytorna och en gäst-WC är strategiskt belägna i den andra. Ett stort vardagsrum med kamin, stora fönster som släpper in rikligt med dagsljus, och altandörrar som leder ut till ett mysigt uterum med plats för matbord och andra möbler. En härlig tvättstuga med fönster ovanför tvättbänken och fin bänkskiva. Helkaklade och vackra badrum med bra förvaring i form av kommoder och badrumsskåp. Bårslöv är ett eftertraktat område med en fantastisk närhet till allt man kan önska sig. Förskolor och en mataffär finns bekvämt belägna i närheten, vilket gör vardagen enkel och smidig. Dessutom ligger Helsingborg endast 10 minuter bort med bil, vilket ger snabb och enkel tillgång till stadens alla bekvämligheter och nöjen. Bårslöv erbjuder en lugn och trygg boendemiljö med närhet till naturen. Området är perfekt för familjer och de som söker en rofylld tillvaro med alla nödvändiga bekvämligheter inom räckhåll. Här får du det bästa av två världar – en lugn landsbygdskänsla med närhet till storstadens puls. Missa inte chansen att bli ägare till denna fantastiska villa. Välkommen att boka visning och uppleva ett boende utöver det vanliga! Boka din visning idag på Erik Olssons hemsida!

  • Premium
Nygårdavägen 54A, null, Höganäs kommun
Nygårdavägen 54A, null, Höganäs kommun, bild 2
Nygårdavägen 54A, null, Höganäs kommun, bild 3

Nygårdavägen 54A

Villa
Höganäs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
5 995 000 kr
220 + 30 m²
8 rum
801 m² tomt

Nu erbjuds en unik 2- familjs villa med två separata ingångar och bostäder! Detta är en 1- plans villa på en och samma betongplatta med två separata ingångar, varav en på ca 125 kvm och den andra på ca 95 kvm. Välkommen till ett enastående hem som förenar modern design med högsta funktionalitet. Denna villa, byggd 2018, är utformad för att möta alla dina behov, oavsett om du söker ett familjärt hem eller vill dra nytta av uthyrnings möjligheter. Med separata el-, vatten- och internetanslutningar samt individuella adresser (54a och 54b) erbjuder detta boende en unik flexibilitet. Beläget i Höganäs hjärta har du naturen som granne samtidigt som du endast har några minuter till city, skolor, stranden, affärer och apotek. Här får du det bästa av två världar – rofylld grönska och bekvämt stadsliv. Hela fastigheten är utrustad med Nibes vattenburna golvvärme system, vilket garanterar både komfort och energieffektivitet. Välkomnas av en stor och luftig hall som genast skapar ett varmt och inbjudande intryck. Köket är ett mästerverk, utrustat med högkvalitativa Siemens maskiner och integrerade vita luckor. Här finns dubbel kyl och frys, diskmaskin, dubbla ugnar, mikro och kaffemaskin – allt du behöver för att skapa kulinariska upplevelser. En imponerande stor köksö förenar kök och vardagsrum i en öppen planlösning, perfekt för socialt umgänge. Genomgående laserade massiva vita askgolv på 22 mm i båda bostäderna, samt klinker i hallen i ena hemmet, skapar en enhetlig och lyxig känsla. Två eldstäder i varje bostad bjuder in till mysiga stunder året runt, och det ljusa vardagsrummet med stora fönsterpartier från golv till tak erbjuder en magnifik utsikt över trädgården och altanen. Detta hem är ett smart hem där du enkelt kan styra all belysning, både invändigt och utvändigt. Perfekta ytor för matgrupper både inomhus och utomhus samt en generös lounge på ca 40 kvm med fantastisk solnedgångsutsikt gör detta till en oas av avkoppling. Båda hemmen har stora och generösa sovrum, varav en master bedroom med walk-in closet och eget badrum. Det finns tre badrum och en gästtoalett i fastigheten, vilket säkerställer bekvämlighet för alla. Fastigheten inkluderar ett större garage på ca 30 kvm som erbjuder plats för bil, elbilsladdare och mycket förvaring. Dessutom finns en färdig betongplatta för ytterligare byggnation, perfekt för ett utekök eller grillplats. En rymlig och fräsch tvättstuga med städskåp kompletterar detta fantastiska hem. Detta hem erbjuder inte bara moderna bekvämligheter och stilfull design, utan också en fridfull och tyst miljö perfekt för avkoppling och njutning. Välkommen hem till ett boende där varje detalj är genomtänkt för att ge dig och din familj det bästa möjliga livet. Kontakta Ali Mroveh idag för att boka en visning och upplev allt denna fantastiska fastighet har att erbjuda!

  • Premium

Visar 1 - 25 av 46