Mäklare Emma Lange

Emma Lange

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Malmögatan 3B, Eneborg, Helsingborgs kommun

Malmögatan 3B

Lägenhet
Eneborg, Helsingborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 300 000 kr
52 m²
2 rum
vån 4/4
3 830 kr/mån
25 000 kr/m²

Denna charmiga 2a om 52 kvm på Malmögatan 3B bjuder på enastående boendekvalitet och bekvämlighet. Belägen högst upp i byggnaden, erbjuder den en härlig utsikt som sträcker sig över stadens takåsar och bortom horisonten, samtidigt som den säkerställer fullständig integritet utan insyn. Den rymliga balkongen är en privat plats för avkoppling och gemenskap med nära och kära. Inne i lägenheten är varje hörn utnyttjat för smart förvaring, vilket skapar en harmonisk atmosfär av ordning och funktion. Badrummet, vars stambyte och renovering genomfördes under 2019/2020, utstrålar en atmosfär av modernitet och funktionalitet. Den generösa tillgången på naturligt ljus och de stora fönsterpartierna lyfter fram varje rum med en luftig känsla av rymd och ljus. Föreningen är välskött och trygg, med en mysig innergård som bjuder in till avkoppling. För de som prioriterar hälsa och fitness finns ett välutrustat gym tillgängligt för föreningens medlemmar. Med sina väldisponerade kvadratmeter och smarta förvaringsmöjligheter erbjuder denna lägenhet en bekymmersfri och stilfull livsstil mitt i hjärtat av staden. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
Södra hunnetorpsvägen 63A, Adolfsberg, Helsingborgs kommun

Södra hunnetorpsvägen 63A

Lägenhet
Adolfsberg, Helsingborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
825 000 kr
48 m²
2 rum
vån 2/3
3 464 kr/mån
17 188 kr/m²

Välkommen till Södra Hunnetorpsvägen 63A, där denna smakfullt omgjorda 1a till en 2a på 48 kvadratmeter erbjuder en modern och trivsam atmosfär! Denna stilrena lägenhet inkluderar ett fräscht kök som är både modernt och funktionellt. Här hittar du gott om arbetsytor för matlagning, samt plats för ett matbord där du kan njuta av dina måltider. Det generösa ljusinsläppet från fönsterna ger en härlig atmosfär och lyfter fram det smakfulla och genomgående golvet. Badrummet har fått en uppfräschning med ny inredning, vilket ger en känsla av lyx och bekvämlighet. Medan du avnjuter din morgonkaffe på den inglasade balkongen kan du njuta av den vackra utsikten och det naturliga ljuset som strömmar in. Stambyte är planerat att genomföras under hösten 2024. Denna lägenhet har väldisponerade kvadratmeter som gör att varje hörn känns användbart och välplanerat. Den öppna och luftiga planlösningen skapar en känsla av rymd och hemtrevnad. Med gavelläge och fönster i två väderstreck är ljusflödet i lägenheten fantastiskt och ger en känsla av kontakt med omgivningen. För extra bekvämlighet finns tvättstuga och källarförråd i samma byggnad, vilket gör vardagen smidigare och mer bekväm. Sammanfattningsvis erbjuder Södra Hunnetorpsvägen 63A en fantastisk möjlighet att bo i en lägenhet med moderna faciliteter och bekvämligheter. Med dess välskötta kök, generösa ljusinsläpp och sköna balkonghäng kommer detta hem definitivt att bli din personliga oas i vardagen. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
Lilla strandgatan 5, Centrum, Helsingborgs kommun

Lilla strandgatan 5

Lägenhet
Centrum, Helsingborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
395 000 kr
9,4 m²
1 rum
vån 3/5
3 032 kr/mån
42 021 kr/m²

Stig in och upptäck en exklusiv möjlighet på Lilla Strandgatan 5, där rum 307 välkomnar dig till en välskött och charmig sekelskiftesfastighet i hjärtat av Helsingborg centrum. Med sin historiska prägel från 1898 bjuder denna fastighet in till en unik atmosfär och en fridfull innergård där du kan njuta av lugnet mitt i stadens puls. Denna pärla, belägen i det populära Hotell H5, ger dig chansen att äga ditt eget hotellrum i form av en bostadsrätt. Det innebär att du kan dra nytta av rummet själv under kortare perioder och samtidigt hyra ut det genom föreningens gemensamma driftstjänst. Föreningen välkomnar även juridiska personer, och med en attraktiv avkastning blir detta en investering att beakta. Rummet är omsorgsfullt utrustat för din bekvämlighet och erbjuder en våningsäng, arbetsplats med mindre skrivbord, förvaringsmöjligheter i form av byrå och minikyl, underhållning med TV samt ett eget badrum med dusch. För att komplettera din vistelse finns även tillgång till trevliga gemensamma utrymmen såsom en loungedel, kök och en innergård med utemöbler där du kan koppla av och umgås med andra boende. Ta steget in i detta unika erbjudande och upplev det bästa av både boende och investering. Se mer detaljerad information i dokumenten nedan eller kontakta mäklaren.

  • Hiss
Trädgårdsgatan 21, Centrum, Helsingborgs kommun
  • Idag

Trädgårdsgatan 21

Lägenhet
Centrum, Helsingborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 395 000 kr
72 m²
2 rum
vån 2/4
5 434 kr/mån
33 264 kr/m²

Välkommen till Trädgårdsgatan 21, din framtida oas i hjärtat av Helsingborg! Denna generösa 2:a om 72 kvm öppnar upp för en mängd möjligheter, med potential att förvandlas till en 3:a och skapa det perfekta hemmet för dig. De höga taken, de vackra stukaturerna samt fiskbensparkettgolvet ger bostaden en charmig sekelskifteskaraktär. Här möts det historiska och det moderna på ett förtrollande sätt. Läget är oslagbart för den som lever ett aktivt liv. Med gångavstånd till Helsingborg Central blir pendlandet en smidig och bekväm del av din vardag. Från din nya bostad har du även fri utsikt över en vacker parkmiljö, vilket skapar en harmonisk atmosfär och ger en känsla av lugn mitt i stadens puls. Det nyligen renoverade badrummet bjuder på en modern och stilren design, där varken bekvämlighet eller funktion har fått ge vika. Här är varje detalj noggrant utvald för att skapa en trivsam och bekväm atmosfär. Inbyggda förvaringsmöjligheter bidrar till en smart och effektiv användning av varje kvadratmeter. Detta är hemmet där du kan organisera och ordna dina ägodelar på ett snyggt och praktiskt sätt. Möjligheten att skapa ett extra rum ger dig friheten att anpassa hemmet efter dina behov. Varför inte omvandla denna pärla till en rymlig 3a? Här kan du låta kreativiteten flöda fritt och skapa det perfekta utrymmet, vare sig det är ett drömsovrum eller ett inspirerande arbetsrum. Varmt välkomna på visning med Emma Lange och Erik Olsson Fastighetsförmedling!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Vagnmansgatan 28, null, Helsingborgs kommun

Vagnmansgatan 28

Lägenhet
Helsingborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
675 000 kr
27 m²
1 rum
vån 1/4
3 449 kr/mån
25 000 kr/m²

Välkommen till denna charmiga 1-rumslägenhet om 27 kvm belägen på Vagnmansgatan 28 i Helsingborg. Lägenheten erbjuder en praktisk och effektiv planlösning, perfekt för den moderna livsstilen. Det fräscha köket är utrustat med moderna apparater och ger en trivsam atmosfär för matlagning. Badrummet är stilrent och funktionellt med alla nödvändiga bekvämligheter. Det unika med denna lägenhet är den inbyggda bokhyllan som inte bara ger extra förvaringsutrymme utan också skapar en mysig atmosfär. En industriell vägg separerar sovdel och vardagsrum, vilket ger en modern och trendig touch till boendet. Dessutom finns en fransk balkong som skapar en härlig kontakt mellan ute och inne. I hallen finns smart designad förvaring med skjutgarderober, vilket gör det enkelt att hålla ordning på dina kläder och personliga tillhörigheter. Läget på Vagnmansgatan 28 är optimalt med endast några minuters promenad till stadens puls. En matbutik runt hörnet gör vardagen smidig och bekväm. Denna lägenhet är särskilt lämplig för en student som söker ett praktiskt och modernt boende med närhet till både utbildningsinstitutioner och stadens bekvämligheter. Missa inte chansen att kalla denna pärla för ditt hem! Välkommen på visning med Emma Lange och Erik Olsson Fastighetsförmedling!

Södra hunnetorpsvägen 46A, Adolfsberg, Helsingborgs kommun

Södra hunnetorpsvägen 46A

Lägenhet
Adolfsberg, Helsingborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 150 000 kr
77,5 m²
3 rum
vån 3/3
5 484 kr/mån
14 839 kr/m²

Välkomna till denna rymliga 3:a på Hunnetorpsvägen 46A med inflyttningsmöjlighet omgående. Praktisk och fin trerummare med helkaklat dubbelbadrum, stort vardagsrum, två sovrum och ett fräscht kök med bra arbetsytor och matplats. Här kan man sätta sin egen prägel eller bara flytta rakt in. Bostaden bjuder även på rymlig inglasad balkong med plats för loungegrupp för vårens härliga stunder vilket ger lägenhet extra yta att umgås i. Utanför lägenheten finns lekplats och med bara ett par minuters gång finns Livsmedelsbutik och kollektivtrafik som tar dig in till Helsingborgs Centrum på bara 15 minuter. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
Nedre långvinkelsgatan 31, Centrum, Helsingborgs kommun

Nedre långvinkelsgatan 31

Lägenhet
Centrum, Helsingborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 595 000 kr
77 m²
3 rum
vån 1/5
4 492 kr/mån
33 701 kr/m²

Välkommen till denna renoverade 3:a mitt i centrum! Här bor du toppmodernt med snygga materialval, fiskbensparkett, lyxigt kök, endast ett stenkast från centrum och bara några minuter från havet. Känslan när du stiger in genom dörren är en unik blandning av modernitet, varmt och ombonat. Köket är underbart, stilrent och praktiskt med bra förvaringsmöjligheter, påkostade material, generösa arbetsytor, rejäl köksbänk och vita skåpsluckor. Det absolut charmigaste med detta kök är såklart den teglade fondväggen som ger en varm känsla. Här finns även plats för ett köksbord för 4 personer. Master bedroom når man från vardagsrummet och rymmer säng och förvaring. Intill finns en inredd walk-in closet. Bostadens andra sovrum når man från hallen och det rymmer både säng och sängbord. Från hallen finns även bostadens nyrenoverade badrum som är helkaklat. Här finns dusch, kommod, inbyggd nisch för förvaring, toalett samt plats för tvättmaskin. Hela lägenheten genomsyrar lyx med sina påkostade materialval. På Nedre Långvinkelsgatan bor ni så centralt ni kan komma i Helsingborg med endast ett par minuters gångväg till strand, gågata och kultur. Nedanför backen finns åtskilliga caféer, barer och restauranger. På varma sommardagar kan ni gå ner och svalka er på gröningen och fri bad på promenadavstånd. På detta centrala läge kan ni vara i princip hur spontana som helst. För er som pendlar finner ni centralstationen på 10 minuter. Det kan inte bli så mycket bättre! Välkommen hem till ett storslaget boende på attraktiv, central adress med oss på Erik Olsson fastighetsförmedling.

  • Uteplats
  • Hiss
Malmögatan 7B, Eneborg, Helsingborgs kommun
  • Sön 5 maj kl 11:00

Malmögatan 7B

Lägenhet
Eneborg, Helsingborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
999 999 kr
45 m²
1 rum
vån 1/4
3 161 kr/mån
22 222 kr/m²

PRISSÄNKNING PÅ DENNA FANTASTISKA LÄGENHET! Malmögatan 7B är en lockande bostad som erbjuder en rad fördelaktiga egenskaper. Köket är fräscht och kommer från Ikea, vilket garanterar kvalitet och modern design. Det finns gott om plats för en matgrupp, vilket gör det möjligt att njuta av måltider i en trevlig miljö. Köket erbjuder en fullutrustad maskinpark med kyl/frys, diskmaskin, häll, fläkt, ugn och mikrovågsugn. Detta gör att du har alla nödvändiga apparater för att tillaga mat och hantera hushållsuppgifter på ett effektivt sätt. Planlösningen är väl genomtänkt och optimerad för att maximera användbarheten. Du kommer att uppskatta den rymliga balkongen där du kan njuta av frisk luft och utomhusutrymme. Lägenheten är belägen på första våningen, vilket ger enkel tillgång och bekvämlighet. Dess västliga läge gör att man drar nytta av solen på eftermiddagen och kvällen, vilket skapar en ljus och inbjudande atmosfär. Vardagsrummet erbjuder gott om utrymme för både en bekväm soffgrupp och en matplats. Detta ger dig möjlighet att skapa en trevlig och mångsidig yta för avkoppling och sociala sammankomster. Badrummet har genomgått en renovering (stambyte) och är helkaklat, vilket ger en stilfull och modern känsla. Sammanfattningsvis är Malmögatan 7B en attraktiv bostad med moderna och funktionella egenskaper. Den erbjuder en rymlig balkong, stambytt badrum, väldisponerade kvadratmeter, öppen planlösning, nya ytskikt, fint naturligt ljusinsläpp, stora fönsterpartier, goda förvaringsmöjligheter, en fantastisk förening, inhägnad gård och gym i föreningen.

  • Plus
  • Balkong
Södra Hunnetorpsvägen 46B, Adolfsberg, Helsingborgs kommun

Södra Hunnetorpsvägen 46B

Lägenhet
Adolfsberg, Helsingborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
895 000 kr
42 m²
2 rum
vån 3/3
3 169 kr/mån
21 310 kr/m²

Varmt välkommen till denna fina och välplanerade etta på 42 kvm. Bostaden erbjuder något utöver det vanliga med fina materialval och tilltalande planlösning som skapar en extra rymlig känsla. Från entrén möts du av en ljus hall med goda förvaringsmöjligheter. Vidare på höger sida från entrén finns ett helkaklat badrum. Rakt fram har vi köket. Köket har fullutrustad maskinpark med plats för ett matbord. Fint och välplanerat vardagsrum som erbjuder bra möbleringsmöjligheter efter önskemål. Här får man plats med en soffgrupp eller annat tänkbart möblemang. Säljaren har byggt till ett litet sovrum som är ljust och trevligt och erbjuder plats för säng och tillhörande möblemang. Från vardagsrummet når vi även den inglasade balkongen som ligger i österläge. Solen passerar lagom till lunch vilket är bra för den som vill vistas på sin balkong utan att det blir allt för varmt. Denna lägenhet passar perfekt för den som kanske precis flyttar hemifrån eller söker en kostnadseffektiv bostad i bra förening. Till lägenheten tillhör ett förråd i källaren med väldigt bra förvaringsutrymme.

  • Balkong

Visar alla 9