Mäklare Kevin Andersson

Kevin Andersson

Om mig

Med mångårig bakgrund inom lagidrott så vet jag hur det är att jobba mot ett gemensamt mål. En liknelse som går att översätta till en bostadsaffär. Där mitt mål är att tillsammans med er som säljare kartlägga era behov och önskemål för att sedan överträffa dem genom en glödande tävlingsinstinkt! Jag lägger stor vikt vid att vara påläst, engagerad och framförallt tillgänglig för att mina kunder alltid ska känna sig trygga och få svar på sina frågor. Är det egenskaper ni värderar, kontakta mig!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Gyhultsvägen 46, Mariastaden, Helsingborgs kommun
  • Tor 2 maj kl 17:00

Gyhultsvägen 46

Lägenhet
Mariastaden, Helsingborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 150 000 kr
79 m²
3 rum
vån 4/5
5 456 kr/mån
27 215 kr/m²

Varmt välkomna till Gyhultsvägen – här har du chansen att förvärva en fantastisk bostad på fjärde våningen med 79 väldisponerade kvadratmeter om tre rum och kök. Här erbjuds ni inte bara en bekväm bostad, utan även en egen härlig balkong där ni kan njuta av soliga dagar och långa kvällar. Bostadens stora fördel är det generösa ljusinsläppet som erbjuds tack vare fönster i bra läge utan några byggnader som täcker er vy. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum gör att det sociala spelet verkligen omfamnas här. Således blir matlagningen i familj och vänners sällskap en fröjd. Köket från Vedum är både elegant men också fullutrustat med kvalitativa vitvaror för att säkerställa en hög nivå på ert boende. Badrummet är helkaklat i neutrala toner och utrustat med tvättmaskin och torktumlare för att göra vardagen ännu mer bekväm. Vidare erbjuds ni två sovrum i bra storlek och gott om förvaring i anslutande klädkammare samt skjutdörrsgarderob och förråd i hallen. Som boende på Gyhultsvägen så bor du med närhet till det mesta. I det direkta närområdet hittar ni matbutiker, gym, restauranger, förskolor, skolor och mycket mer! För pendlaren nås både motorväg och kollektivtrafik på ett bekvämt avstånd. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Olvonvägen 1, Strövelstorp, Ängelholms kommun
Olvonvägen 1, Strövelstorp, Ängelholms kommun, bild 2
Olvonvägen 1, Strövelstorp, Ängelholms kommun, bild 3

Olvonvägen 1

Villa
Strövelstorp, Ängelholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 950 000 kr
137 + 25 m²
4 rum
926 m² tomt

Varmt välkomna till Olvonvägen 1 i idylliska Strövelstorp! Detta enplanshus ingjuter den perfekta kombinationen av modern elegans och funktionellt boende. Med en yta på 137kvm har detta hem utrymme att förverkliga alla era drömmar. Här kan du njuta av en öppen planlösning mellan köket och vardagsrummet, där den slående takhöjden ger en känsla av rymd och ljus tack vare de generösa fönsterpartierna i bästa västerläge! Som pricken över i:et finns här även en kamin, perfekt för hösten/vinterns kalla dagar. Huset erbjuder tre rymliga sovrum, perfekt för hela familjen. Ett av sovrummen är utrustat med en praktisk walk-in-closet, som ger gott om förvaringsutrymme för dina kläder samt en känsla av lyx! Vidare erbjuds ni två helkaklade badrum i sobra färger med golvvärme som även är genomgående för hela huset, en rymlig tvättstuga samt ett stort garage med elektrisk port. Utomhuslivet avnjuter ni bäst på det generösa trädäcket på baksidan, som sträcker sig över ca 67 kvm. Här kan du koppla av i spabadet eller bjuda in vänner och familj för trevliga stunder utomhus. Trädäcket ger också gott om utrymme för utemöbler och kreativt utomhusarrangemang. Den välväxta häcken runt trädgården skapar en känsla av avskildhet och integritet på baksidan. Framsidan av huset erbjuder en stenlagd uppfart med plats för tre bilar, vilket gör parkeringen smidig och bekväm för hushållet och gäster. Som boende på Olvonvägen har ni nära till allt ni behöver. På knappt en minuts promenad når ni byns förskola Torlarp och ytterligare någon minut så kommer ni ner till Strövelstorps skola (F-9). Utöver det så har ni idrottsplats, livsmedelsbutik, pizzeria samt lekplatser i byn och tack vare byns placering så har ni cirka 10 minuter till Ängelholm, 20 minuter till Helsingborg och 15 minuter till Höganäs. Varmt välkomna på visning av detta underbara boende!

  • Premium
Erik dahlbergs gata 7A, Tågaborg, Helsingborgs kommun
Erik dahlbergs gata 7A, Tågaborg, Helsingborgs kommun, bild 2
Erik dahlbergs gata 7A, Tågaborg, Helsingborgs kommun, bild 3

Erik dahlbergs gata 7A

Lägenhet
Tågaborg, Helsingborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 795 000 kr
43 m²
2 rum
vån 3/4
3 861 kr/mån
41 744 kr/m²

Nu har vi nöjet att presentera denna renoverade och ombyggda bostad om 43 kvm på anrika Tågaborg. Bostaden har genomgått stora förändringar där köket har flyttats till centrum av lägenheten för att kunna få ett separat sovrum och allrum. Vidare erbjuds ett helkaklat badrum i sobra färger, goda förvaringsmöjligheter i form av en skjutdörrsgarderob i allrummet och en mysig balkong för sena kvällar. På Erik Dahlbergs gata bor man med endast fem minuters gångavstånd till strandpromenaden och havet. Med närhet till vackra Pålsjö skog via Landborgspromenaden och centrum med dess rika utbud av kultur, restauranger och butiker har ni allting ni behöver. I närheten ligger Ica Borgen med generösa öppettider och i närliggande gator finner ni ett konditori, surdegbageri, frisörsalonger, blomsterbutiker, vårdcentral, apotek etc. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong

Visar alla 3