Mäklare Michel Kowalski

Michel Kowalski

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Kometgatan 23, null, Helsingborgs kommun
 • Sön 28 apr kl 11:00

Kometgatan 23

Radhus
Helsingborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 750 000 kr
92,3 m²
4 rum
4 391 kr/mån
29 794 kr/m²

Välkommen till detta genomtänkta och moderna 2-plans radhus med vattenburen golvvärme på entréplan från 2017 på Kometgatan 23 i omtyckta Ödåkra. Med sin genomtänkta planlösning med högt i tak, generösa ljusinsläpp och trevliga utemiljö erbjuder denna bostad den perfekta kombinationen av bekvämlighet i lyxförpackning för den stora som lilla familjen. Lägenheten imponerar med sin takhöjd både på entréplan (ca 2.8m) som över plan (ca 2.6m) och smakfulla design. För 250kr/månad har man möjlighet att köpa sig en parkeringsplats i föreningen ett stenkast ifrån bostaden. På entréplan möts du av ett ljust och rymligt vardagsrum med direkt interaktion med köket. Den öppna planlösningen skapar en social atmosfär där du kan njuta av trevliga stunder med familj och vänner. Köket är utrustat med toppmoderna apparater och har gott om förvaringsutrymme med genomtänkt funktionalitet samt en trevlig köksö. På samma plan finns också ett sovrum, perfekt för den som önskar ha ett sovrum på bottenvåningen för att tillgodose olika behov och preferenser. På entréplan finns även ett stilfullt badrum med bekvämligheter som kombinerad tvättmaskin/torktumlare och rikligt med skåps förvaring. Här kan du njuta av praktiska lösningar i en komfortabel vardag. På övre plan finns ytterligare två väl tilltagna sovrum (ett av sovrummen kan delas upp till två mindre om så önskas). Allt utifrån vilka behov man har i familjen. Alla rum är ljusa och luftiga med gott om utrymme för möblering. Här finns också ett badrum med moderna bekvämligheter. På övre plan finns ett takfönster som förhöjer upplevelsen direkt i trappuppgången och ger rikligt med ljusinsläpp. Detta bidrar till en ljus och inbjudande atmosfär på ovanvåningen. Uteplatsen är perfekt belägen i söderläge, vilket innebär att du kan avnjuta solen och vackra dagar utomhus. Den trevliga utemiljön har gott om plats för odlingslådor och annat trevligt buskage. Här finns även ett förråd att nyttja. Detta radhus har ett utmärkt läge på lugn gata med närhet till skolor, förskolor, butiker och kollektivtrafik. Området erbjuder även vackra grönområden och promenadstråk, perfekt för den som uppskattar naturen. Välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Kadettgatan 60B, Västra Berga, Helsingborgs kommun
 • Idag kl 17:00
Kadettgatan 60B, Västra Berga, Helsingborgs kommun, bild 2
Kadettgatan 60B, Västra Berga, Helsingborgs kommun, bild 3

Kadettgatan 60B

Lägenhet
Västra Berga, Helsingborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 195 000 kr
87 m²
3 rum
vån 1/3
6 081 kr/mån
13 736 kr/m²

Välkomna till Kadettgatan 60B och denna ljuvliga trea med sina generösa 87kvm i boarea. En trappa upp från porten möts ni av en rymlig och välplanerad bostad som passar både den yngre och äldre generationen. Optimal planlösning med genomgående fint golv i hela bostaden. Ljust och väl tilltaget vardagsrum, ett smakfullt inrett kök med gott om förvaringsutrymme, två rymliga sovrum med gott om plats för större möblemang samt ett stambytt badrum från 2017. Här bor ni med närhet till alla nyttigheter i en ordningsam och stabil förening. Närhet till kollektivtrafik och trevliga grönområde. Upplev bostaden på plats! Varmt välkomna att kontakta Michel Kowalski för en visning!

 • Premium
 • Balkong
Ekerödsgatan 26, Mariastaden, Helsingborgs kommun
 • Lör 27 apr kl 13:00
Ekerödsgatan 26, Mariastaden, Helsingborgs kommun, bild 2
Ekerödsgatan 26, Mariastaden, Helsingborgs kommun, bild 3

Ekerödsgatan 26

Lägenhet
Mariastaden, Helsingborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 495 000 kr
46 m²
2 rum
vån 2/6
4 664 kr/mån
32 500 kr/m²

Välkommen att bli den första personen att nyttja denna nyproducerade 2:a om 46 kvm i populära Mariastaden. Här bor du bekymmersfritt på andra våningen med påkostade materialval som ett stiligt kök från Marbodal med stenskiva. Lägenhetens genomtänkta planlösning ger god social interaktion mellan kök och vardagsrum samt en balkong i soligt söderläge. Rymligt sovrum med klädkammare för en effektiv förvaring. Helkaklat smakfullt badrum med alla dess bekvämligheter. Föreningen tillhandahåller både bil- och cykelpool, garage samt parkeringsplatser. Möjlighet till snabbt tillträde finns med inflytt planerad till mars 2024. Bilderna i annonseringen är säljarens egna bilder. Kontakta mäklaren för mer information!

 • Premium
 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
 • Energieffektiv
Ängavångsgatan 97, null, Helsingborgs kommun
Ängavångsgatan 97, null, Helsingborgs kommun, bild 2
Ängavångsgatan 97, null, Helsingborgs kommun, bild 3

Ängavångsgatan 97

Radhus
Helsingborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 760 000 kr
107,7 m²
4 rum
vån 1/2
6 347 kr/mån
25 627 kr/m²

Detta underbara bostadsrättsradhus i gavelläge beläget på Ängavångsgatan 97 i Ödåkra erbjuder en perfekt kombination av modern bekvämlighet och en harmonisk livsstil. Med 2 våningar, 4 rum och en boendeyta på 107 kvadratmeter, finns det gott om plats för familjen att trivas och växa. Husets sydliga placering garanterar generösa soltider från kl. 12:00 till solnedgång. De ljusa och öppna ytorna skapar en behaglig atmosfär med gott om naturligt ljus som flödar in, vilket ger en känsla av rymd och värme. Den öppna planlösningen möjliggör smidig kommunikation mellan kök, vardagsrum och matplats. Här finns tre rymliga sovrum med inbyggda förvaringsmöjligheter samt en praktisk walk in closet som tillför extra bekvämlighet till din vardag. Bostaden erbjuder två stycken stilrena badrum, ett på varje våningsplan. Badrummet på nedervåningen har gott om plats och inkluderar tvättmaskin, torktumlare, förvaringsutrymmen samt bänkyta. På baksidan av huset finner du en stor och lugnt belägen terrass, perfekt för utomhusmåltider och avkoppling. Trädgården är lättskött och väl underhållen, vilket gör det enkelt att njuta av utomhuslivet. Din bil kommer att vara väl skyddad i carporten och det finns plats för ytterligare två fordon på uppfarten. Intilliggande grönområden ger dig möjligheten till trevliga promenader och aktiviteter, perfekt för barnfamiljer. Det här bostadsrättsradhuset är en idealisk plats för den som söker en modern och bekväm livsstil i en trivsam och lugn omgivning. Missa inte chansen att se detta fantastiska hem med egna ögon. Välkomna på visning med Michel Kowalski och Erik Olsson Fastighetsförmedling!

 • Premium
 • Uteplats
Domaregatan 4 B, Elineberg, Helsingborgs kommun

Domaregatan 4 B

Lägenhet
Elineberg, Helsingborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 595 000 kr
79 m²
4 rum
vån 2/3
4 963 kr/mån
20 190 kr/m²

Välkommen till denna nyrenoverade och väldisponerade fyra om ca 79 kvm med balkong i västerläge! Här bor ni på våning två med insynsskyddat läge och vackra grönområden. Den stora balkongen som nås från vardagsrummet blir som ett extra rum med plats för att socialisera i goda vänners lag. Köket är stort med goda arbetsytor där förvaringsmöjligheterna är stora. Vardagsrummet bjuder på ett härligt ljusinsläpp från den härliga balkongen med gott om plats för möblering. Samtliga sovrum är i bra storlek och alla tre nås från hallen. Här finns även en praktisk klädkammare att nyttja. På Elineberg hittar du en hel del grönskade område. Goda kommunikationer och nära till Helsingborgs nöjespark Sundspärlan. Nära till Elinebergs Centrum med service i form av bl. a livsmedelsbutik, restaurangen, vårdcentral, pizzeria, apotek samt postombud. Välkommen på visning!

 • Balkong
Hässlundavägen 119, null, Helsingborgs kommun
Hässlundavägen 119, null, Helsingborgs kommun, bild 2
Hässlundavägen 119, null, Helsingborgs kommun, bild 3

Hässlundavägen 119

Tomt
Helsingborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 595 000 kr
722 m² tomt

Exempelvilla i annonseringen från "Smålandsvillan - Villa Kalmar" som idag driver en kampanj med förmånliga priser gällande nybyggnation. Läs mer på leverantörens hemsida. Varmt välkomna till Hässlundavägen 119 som erbjuder en avskild och insynsskyddad miljö samt en vacker utsikt över vidsträckta vete- och rapsfält. Här kan du skapa ditt drömboende och det bästa är att V/A samt el redan finns förberett på tomten. Fiber är indraget. På fastigheten finns en nybyggd vinterbonad gäststuga som uppfördes år 2022. Stugan är byggd med lecablock och är isolerad vilket säkerställer god värmeisolering. För extra komfort och värme har stugan vattenburen uppvärmning i betonggolvet. Slutligen är det förberett för uppförande av badrum. Sammanfattningsvis erbjuder denna fastighet en attraktiv hörntomt med en vacker naturmiljö och insynsskyddad placering. Viktig information för potentiella köpare är att de bör kontrollera all information hos den berörda kommunen innan köp. Köparen kommer att behöva lämna in byggplaner och ritningar till kommunen innan byggstart kan påbörjas. Det befintliga bygglovet finns hos kommunen och kan erhållas vid förfrågan. På fastigheten finns där ingen byggnad uppförd bortsett från en gäststuga. Byggnaden på bilderna i annonseringen är ett förslag på uppförande av en villabyggnad från Smålandsvillan - Villa Kalmar. Uppskattad kostnad för villan på bild är ca 3.0 miljoner kr exklusive kostnaden för tomten. Kontakta mäklaren eller leverantören om den typen av villa kan vara av intresse för er.

 • Premium
Diamantvägen 19C, Hyllinge, Åstorps kommun

Diamantvägen 19C

Radhus
Hyllinge, Åstorps kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 595 000 kr
122 m²
4 rum
vån 1
6 452 kr/mån
21 270 kr/m²

Nu har vi äran att presentera ett nybyggt radhus i ett trivsamt kvarter där moderna hus smälter samman på ett sätt som skapar en charmig och tidlös boendemiljö. Radhuset har agerat visningshus och står klart för inflytt och ni kommer bli de första som flyttar in! Innemiljön är ljuvlig där kök och vardagsrum förenas i en semiöppen planlösning, vilket skapar en naturlig plats för socialt umgänge. De stora fönsterpartierna mot uteplatsen gör att ute- och innemiljön blir till ett och här avnjuts en solig och insynsskyddad uteplats i bästa sydvästläge. Vi finner genomgående ett kvalitetstänk i materialvalen med kök från Marbodal, arbetsbänk i kvartskomposit och vi har lyxen av komplett maskinpark. Den privata delen av hemmet har smart placerats på ovanvåningen, där tre rymliga sovrum väntar varav ett har direkt access till klädkammare. Vi har ett badrum på vardera våning med hög standard och i stilrent utförande och det finns inget att sakna! Miljötänket i radhusen är genomgående i allt från solcellerna på taket, den vattenburna uppvärmningen (som ger låga driftskostnader), träfasaden och den egna p-platsen med laddstolpe för elbilen. Fridfulla Hyllinge ligger i naturskönt område och på bekvämt pendlingsavstånd från Helsingborg. Området har förskola, skola 1-9, en aktiv fotbollsförening, fritidsgård och Nordens största lekpark Funplays för barn ligger nära. Här finns även ICA Maxi och snart öppnar även Willys. I Hyllinge ligger även den eleganta golfklubben Lydinge Resort som erbjuder sina besökare en lantlig atmosfär mitt i naturen med faciliteter som restaurang, konferensrum, hotell, golf, padel och spabad. Varmt välkomma och njut av livskvalitet när det är som bäst!

 • Uteplats

Visar alla 7