Mäklare Michel Kowalski

Michel Kowalski

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Västergatan 21A, null, Åstorps kommun

Västergatan 21A

Lägenhet
Åstorps kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
595 000 kr
59,5 m²
2 rum
vån 3/3
4 975 kr/mån
10 000 kr/m²

Nu har du möjlighet att förvärva denna fina genomgående 2:a om 59,5 kvm, belägen på våning 3 med hiss. Denna välplanerade och yteffektiva bostad erbjuder genomgående fint skick med ett trevligt och påkostat kök från 2018 med plats för matbord antingen i köket eller vardagsrummet. Det rymliga vardagsrummet ger möjligheter till inredning av större soffgrupp och härifrån nås även balkongen. Sovrummet är likaså stort med plats för ytterligare förvaring, inbyggd garderob finns. Badrummet har blivit stambytt år 2005. Balkongen ligger i ett soligt läge där du kan njuta av härliga stunder med familj och vänner, trall på golv. Förråd till lägenheten finns både i källarplan samt högst upp i huset på vinden. I området finns flertalet livsmedelsbutiker och restauranger att välja mellan med kollektivtrafik i form av buss och tåg bara en kortare promenad bort. Välkommen till ditt nya hem på Västergatan 21A – en plats där du kan trivas och njuta av livet! Bilder kommer inom kort!

  • Balkong
  • Hiss
Ekerödsgatan 26, Mariastaden, Helsingborgs kommun
Ekerödsgatan 26, Mariastaden, Helsingborgs kommun, bild 2
Ekerödsgatan 26, Mariastaden, Helsingborgs kommun, bild 3

Ekerödsgatan 26

Lägenhet
Mariastaden, Helsingborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 475 000 kr
46 m²
2 rum
vån 2/6
4 664 kr/mån
32 065 kr/m²

Välkommen att bli den första personen att nyttja denna nyproducerade 2:a om 46 kvm i populära Mariastaden. Här bor du bekymmersfritt på andra våningen med påkostade materialval som ett stiligt kök från Marbodal med stenskiva. Lägenhetens genomtänkta planlösning ger god social interaktion mellan kök och vardagsrum samt en balkong i soligt söderläge. Rymligt sovrum med klädkammare för en effektiv förvaring. Helkaklat smakfullt badrum med alla dess bekvämligheter. Föreningen tillhandahåller både bil- och cykelpool, garage samt parkeringsplatser. Möjlighet till snabbt tillträde finns med inflytt planerad till mars 2024. Bilderna i annonseringen är säljarens egna bilder. Kontakta mäklaren för mer information!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Fågelsångsgatan 16, null, Åstorps kommun

Fågelsångsgatan 16

Villa
Åstorps kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 395 000 kr
195 + 125 m²
5 rum
884 m² tomt

Letar du efter ett rymligt och charmigt hus med hörntomt där hela familjen kan trivas och där du dessutom kan bedriva egen verksamhet med separat ingång från källarplan? Då är denna väl tilltagna tegelvilla på 195 kvm boyta och 125 kvm biyta perfekt för dig! Beläget i det populära och lugna området Åstorp, erbjuder detta hus allt du kan önska dig och mer därtill. Tre plan med generösa utrymmen Huset är fördelat på tre plan: entréplan, källarplan och övre plan. Här finns gott om plats för den stora familjen att umgås och njuta av livets bästa stunder. Entréplanets trevliga umgängesytor gör det enkelt att bjuda in vänner och familj till middagar och fina stunder. Köket är renoverat 2019 och fullt utrustat med moderna bekvämligheter som gör matlagningen till ett nöje. De löpande utbytta fönstren (från 2006 och framåt) bidrar till husets energibesparing och komfort. Uppvärmningen sker via en effektiv luftvattenvärmepump, vilket säkerställer behaglig temperatur året runt. Utanför huset väntar en lummig och härlig tomt som bjuder in till avkoppling och utomhusaktiviteter. Här kan du njuta av sommarkvällar med grillning eller bara koppla av bland de gröna växtligheterna som finns i trädgården. För den som behöver extra utrymme finns ett garage som kompletterar de redan generösa biytorna. Detta hus är beläget i ett lugnt och eftertraktat område i Åstorp, med alla nödvändigheter inom gångavstånd. Skolor, affärer och kommunikationer ligger nära, vilket gör vardagslivet enkelt och bekvämt. Möjlighet att bedriva egen verksamhet Med sin generösa storlek och smarta planlösning erbjuder huset också fantastiska möjligheter för dig som vill bedriva egen verksamhet. Oavsett om du drömmer om ett hemmakontor, en studio eller något annat, finns här alla förutsättningar för att förverkliga dina idéer. Detta hus har allt: storlek, komfort och charm. Det är ett hem att trivas i, ett hem att skapa minnen i och ett hem att älska. Missa inte chansen om denna fantastiska villa i Åstorp. Kontakta oss för en visning och upplev allt detta fantastiska hus har att erbjuda!

  • Energieffektiv
Hässlundavägen 119, null, Helsingborgs kommun
Hässlundavägen 119, null, Helsingborgs kommun, bild 2
Hässlundavägen 119, null, Helsingborgs kommun, bild 3

Hässlundavägen 119

Tomt
Helsingborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 350 000 kr
722 m² tomt

Exempelvilla i annonseringen från "Smålandsvillan - Villa Kalmar" som idag driver en kampanj med förmånliga priser gällande nybyggnation. Läs mer på leverantörens hemsida. Varmt välkomna till Hässlundavägen 119 som erbjuder en avskild och insynsskyddad miljö samt en vacker utsikt över vidsträckta vete- och rapsfält. Här kan du skapa ditt drömboende och det bästa är att V/A samt el redan finns förberett på tomten. Fiber är indraget. På fastigheten finns en nybyggd vinterbonad gäststuga som uppfördes år 2022. Stugan är byggd med lecablock och är isolerad vilket säkerställer god värmeisolering. För extra komfort och värme har stugan vattenburen uppvärmning i betonggolvet. Slutligen är det förberett för uppförande av badrum. Sammanfattningsvis erbjuder denna fastighet en attraktiv hörntomt med en vacker naturmiljö och insynsskyddad placering. Viktig information för potentiella köpare är att de bör kontrollera all information hos den berörda kommunen innan köp. Köparen kommer att behöva lämna in byggplaner och ritningar till kommunen innan byggstart kan påbörjas. Det befintliga bygglovet finns hos kommunen och kan erhållas vid förfrågan. På fastigheten finns där ingen byggnad uppförd bortsett från en gäststuga. Byggnaden på bilderna i annonseringen är ett förslag på uppförande av en villabyggnad från Smålandsvillan - Villa Kalmar. Uppskattad kostnad för villan på bild är ca 3.0 miljoner kr exklusive kostnaden för tomten. Kontakta mäklaren eller leverantören om den typen av villa kan vara av intresse för er.

  • Premium
Prästgatan 26, Centrum, Helsingborgs kommun
Prästgatan 26, Centrum, Helsingborgs kommun, bild 2
Prästgatan 26, Centrum, Helsingborgs kommun, bild 3

Prästgatan 26

Lägenhet
Centrum, Helsingborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 650 000 kr
76 m²
2 rum
vån 2/3
4 403 kr/mån
34 868 kr/m²

Denna underbara lägenhet på 76 kvm på andra våningen med hiss är en dröm för den som söker en harmonisk tillvaro mitt i stadens puls. Med en balkong i söderläge som vetter mot innergården skapar denna bostad en privat och lugn oas där du kan njuta av lugnet och solen från morgon till kväll. Inuti bostaden välkomnas du av högt i tak ca 2.8 - 2.9 m och fina fönster med ordentligt ljusinsläpp. Bostaden erbjuder stora sociala ytor och är genomgående i fint skick, vilket ger en känsla av rymd och elegans. Här finns allt du behöver för att trivas och känna dig hemma från första stund. Prästgatan 26 har en fantastisk belägenhet i centrala Helsingborg, vilket gör det enkelt att utforska stadens alla sevärdheter, restauranger och shoppingmöjligheter. Samtidigt erbjuder föreningen en trevlig vinkällare för vinälskaren att njuta av och dela sina favoritviner med vänner och familj. Välkommen till Prästgatan 26 - där livet är enkelt, bekvämt och fyllt med små lyxiga detaljer som gör vardagen speciell.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Brödavägen 22 & 24, null, Helsingborgs kommun
  • Budgivning pågår

Brödavägen 22 & 24

Gård/Skog
Helsingborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
8 495 000 kr
154 + 88 m²
5 rum
6,7 ha tomt

Välkommen till Brödavägen 22 & 24 - Ett Paradis för Hästälskare! Denna unika hästgård är en dröm som går i uppfyllelse för alla hästentusiaster. Belägen på ett lugnt läge med närhet till Helsingborg city, erbjuder Brödavägen 22 & 24 en fantastisk kombination av bekvämlighet och naturskön omgivning. Huvudbyggnaden är en större villa med tre generösa sovrum och två nyare badrum, perfekt för familjer eller den som önskar gott om utrymme. Här kan du njuta av bekvämt boende samtidigt som du har naturen och hästlivet runt knuten. Stallbyggnaden är en central del av gården och erbjuder sex större boxar och fyra ponny boxar, komplett med spolspilta, sadelkammare samt tvättmaskin för optimal komfort och skötsel av dina hästar. Ekonomibyggnaderna ger gott om förvaringsmöjligheter för all utrustning och foder. Den som önskar kan dock med fördel använda ekonomibyggnaden till annan verksamhet eller utöka med ytterligare stallplatser då utrymmet finns. För den som har behov av bilparkering och andra hobbies finns ett dubbelgarage som kan anpassas efter individuella preferenser. På gården finns även ett äldre bostadshus som innehåller en renoverad tvårumslägenhet om ca 75 kvm med inglasad veranda och inhägnad trädgård. Denna bostad är för närvarande uthyrd. Den ca 6.5 hektar stora tomten ger gott om plats för den hästintresserade att utforska och njuta av. Här finns en gummiflisridbana 25 x 60 meter för träning och aktiviteter, och med ett tidigare (ca 2011) beviljat förhandsbesked för ridhus finns det också potential för ytterligare utveckling - kontakta mäklaren för mer information. Gårdsstödet är ett arealbaserat inkomststöd som ska bidra till skäliga inkomster för lantbrukarna. Du måste ha minst 4 hektar jordbruksmark för att få gårdsstöd. På jordbruksverkets hemsida kan man undersöka möjligheten till stödet. Välkommen till Brödavägen 22 & 24, där drömmen om ett liv med hästar blir verklighet. Kom och upplev möjligheterna som denna fantastiska fastighet har att erbjuda! Kontakta mäklaren för mer information!

Visar alla 6