Mäklare Pia Lasses

Pia Lasses

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Sankt Göransgatan 102, Kungsholmen, Stockholms kommun
  • Imorgon kl 13:30
Sankt Göransgatan 102, Kungsholmen, Stockholms kommun, bild 2
Sankt Göransgatan 102, Kungsholmen, Stockholms kommun, bild 3

Sankt Göransgatan 102

Lägenhet
Kungsholmen, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
7 395 000 kr
93 m²
3 rum
vån 4/7
4 377 kr/mån
79 516 kr/m²

Här möts du av en stilren bostad med social planlösning och härlig balkong i söderläge. Denna mycket rymliga trerummare har gott om förvaring med två klädkammare, garderober och stort förråd i källaren. Trevlig strålande ljus lägenhet med fönster i två väderstreck och öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. Detta är en mycket populär förening med en fantastisk stor och lummig innergård som till och med har en fontän. På Sankt Göransgatan bor du centralt på Kungsholmen. Här finner du även flera matbutiker, gym, apotek, butiker samt andra mysiga krypin i närheten. Kommunikationerna är goda tack vare sitt centrala läge där både Gröna och Blå linjen trafikerar Fridhemsplan. Samtidigt som ett flertal busslinjer stannar precis utanför fastigheten. Runt knuten finns även ett gediget utbud av populära restauranger och caféer. Fört barnfamiljen finns här flera förskolor, skolor och gymnasium. Det är också nära till ett flertal vackra och grönskande parker. Under varma och soliga dagar är Norr Mälarstrand med sitt glittrande vatten, den perfekta platsen att spendera tid på. i närområdet finns ett flertal trevliga restauranger och caféer som lockar såväl den yngre som den äldre generationen. Varmt välkomna till en bostad att trivas i!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Nordenflychtsvägen 65, Hornsbergs Strand, Stockholms kommun
  • Imorgon kl 11:30
Nordenflychtsvägen 65, Hornsbergs Strand, Stockholms kommun, bild 2
Nordenflychtsvägen 65, Hornsbergs Strand, Stockholms kommun, bild 3

Nordenflychtsvägen 65

Lägenhet
Hornsbergs Strand, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
7 895 000 kr
92 m²
3 rum
vån 7/7
4 102 kr/mån
85 815 kr/m²

Hjärtligt välkomna till denna unika och väldisponerade bostad med ett fantastiskt ljusinsläpp på trivsamma Nordenflychtsvägen. Här möts du av en stilfull bostad med extra takhöjd och en genomgående öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, där solen fyller rummet med ljus som skapar harmoni. Köket har bra arbetsytor och plats för matbord som rymmer även den stora familjen. Från vardagsrummet nås den rymliga balkongen som blir en självklar plats härliga sommardagar när solen värmer. Vidare erbjuder bostaden två rymliga sovrum, helkaklat badrum med tvättmöjligheter som underlättar vardagens bestyr samt goda förvaringsmöjligheter i garderober. Föreningen har nyligen installerat solceller vilket kommer att sänka driftskostnaderna framåt. Denna mycket välskötta föreningen har en mycket bra ekonomi där de amorterar kontinuerligt och ansvarsfullt. Historiskt sett har de kunnat genomföra två avgiftssänkningar och inga framtida höjningar är planerade. Föreningen har bra intäkter från stora hyreslokaler vilket också bidrar till en sund och god ekonomi. På Nordenflychtsvägen 65 bor du precis invid den underbara strandpromenaden med bad, restauranger och caféer precis runt husknuten. Ett perfekt område som lockar såväl den yngre som den äldre generationen. Området erbjuder flera förskolor, skolor och gymnasium i omnejd samt flera vackra parker för hela familjen. Varmt välkomna till en bostad att trivas i!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Hjalmar Söderbergs väg 2, Kristineberg, Stockholms kommun
  • Imorgon kl 12:30
Hjalmar Söderbergs väg 2, Kristineberg, Stockholms kommun, bild 2
Hjalmar Söderbergs väg 2, Kristineberg, Stockholms kommun, bild 3

Hjalmar Söderbergs väg 2

Lägenhet
Kristineberg, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
7 100 000 kr
82 m²
3.5 rum
vån 4/6
5 331 kr/mån
86 585 kr/m²

Välkomna till denna stilrena och sociala bostad på trivsam adress. Här möts du av en välplanerad bostad med stilrena materialval och ett underbart ljusinsläpp från generösa fönsterpartier. Från vardagsrummet nås den stora balkongen som har en trevlig vy över föreningens innergård. Räcket som är i glas maximerar ljusinsläppet men även vyn. Den välplanerade planlösningen ger utrymmer för sociala sammanhang med både nära och kära. Vidare finner ni det stilrena köket med all utrustning som kan tänkas, generöst vardagsrum och två rymliga sovrum. Det helkaklade badrummet är utrustat med egna tvättmöjligheter som förenklar vardagens bestyr. Bostaden är Svanenmärkt, vilket innebär god ljudisolering, bra ventilation och ett energisnålt boende. I föreningen finns en stor och trivsam innergård med gårdshus samt grönytor med möjlighet att använda odlingslådor. Det finns även en gemensamhetslokal i ett separat gårdshus som går att hyra, cykel förråd kombinerat barnvagns- och rullstollsförråd med möjlighet att ladda rullstol. På Hjalmar Söderbergs väg 2, bor du i ett optimalt läge med närhet till precis allt, så som populära restauranger och caféer samt mycket goda kommunikationer. För barnfamiljen finns ett stort utbud av förskolor, skolor och gymnasium i omnejd samt flera vackra parker för hela familjen. För varma och soliga dagar finns Fredhällsbadet, Hornsbergstrand samt Rålambshovsparken med sitt glittrande vatten, som blir den perfekta platsen att spendera dagen eller kvällen på. Här finns flera trevliga restauranger som lockar såväl den yngre som den äldre generationen. Välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Kristinebergs slottsväg 1, Kristineberg, Stockholms kommun
  • Mån 29 apr kl 18:00

Kristinebergs slottsväg 1

Lägenhet
Kristineberg, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 450 000 kr
42 m²
1.5 rum
vån 1/6
3 311 kr/mån
82 143 kr/m²

Missa inte denna stilfulla och toppmoderna bostad på omtyckta Kristinebergs Slottsväg. Här möts du av en härlig bostad med en underbar uteplats i sydvästläge. En perfekt plats att avnjuta varma dagar i trevligt sällskap med en svalkande lemonad eller kopp kaffe i handen. Väldisponerad planlösning med plats för valfritt möblemang och möjlighet till mysiga middagar med vänner och familj. Stilrent kök med all utrustning som kan tänkas, generöst vardagsrum och en sovalkov som rymmer både dubbelsäng och garderober. Det helkaklade badrummet är utrustat med egna tvättmöjligheter som förenklar vardagens bestyr. Här finns goda förvaringsmöjligheter i både bostaden men även i ett tillhörande källarförråd. Bostaden är Svanenmärkt, vilket innebär god ljudisolering, bra ventilation och ett energisnålt boende. I föreningen finns en stor och trivsam innergård med gårdshus samt grönytor med möjlighet att använda odlingslådor. Det finns även en gemensamhetslokal i ett separat gårdshus som går att hyra, cykel förråd kombinerat barnvagns- och rullstollsförråd med möjlighet att ladda rullstol. På Kristinebergs slottsväg 1 bor du i ett optimalt läge med närhet till precis allt, så som populära restauranger och caféer samt mycket goda kommunikationer. För barnfamiljen finns ett stort utbud av förskolor, skolor och gymnasium i omnejd samt flera vackra parker för hela familjen. För varma och soliga dagar finns Fredhällsbadet, Hornsbergstrand samt Rålambshovsparken med sitt glittrande vatten, som blir den perfekta platsen att spendera dagen eller kvällen på. Här finns flera trevliga restauranger som lockar såväl den yngre som den äldre generationen. Varmt välkomna till en bostad att trivas i!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 4