Erik Olsson Fastighetsförmedling

Erik Olsson Fastighetsförmedling

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Jägersrovägen 13C, Västra Kattarp, Malmö kommun
  • Sön 28 apr kl 10:00
Jägersrovägen 13C, Västra Kattarp, Malmö kommun, bild 2
Jägersrovägen 13C, Västra Kattarp, Malmö kommun, bild 3

Jägersrovägen 13C

Lägenhet
Västra Kattarp, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
745 000 kr
56 m²
2 rum
vån 4/4
3 970 kr/mån
13 304 kr/m²

Välkommen till Jägersrovägen 13C- en genomgående tvårummare med bra förutsättningar för renovering för dig som vill sätta din egen prägel på hemmet! Bostaden erbjuder ett rymligt vardagsrum med bevarad fiskbenparkett och en stor inglasad balkong i härligt söderläge med fri utsikt över föreningens trevliga innergård. Vidare når vi ett välplanerat sovrum, stort badrum, kök med utrymme för matbord samt rymlig hall med god förvaring. Här bor vi i en välskött förening i inhägnat område med möjlighet till varmgarage. En kort promenad från porten finns en busshållplats med täta avgångar in till centrum och det är endast 600 meter till Persborgs tågstation. Lika nära är det till en stor mataffär och på cykelavstånd finns även Jägersro köpcentrum med butiker och service.

  • Premium
  • Balkong
Eriksfältsgatan 83C, Eriksfält, Malmö kommun

Eriksfältsgatan 83C

Lägenhet
Eriksfält, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 195 000 kr
68 m²
3 rum
vån 4/4
3 503 kr/mån
17 574 kr/m²

Välkommen till Eriksfältsgatan 83c- en väldisponerad trerummare med ljus och stilren interiör. Hemmet erbjuder en gårdsvänd inglasad balkong i härligt söderläge. Hemmet erbjuder även ett stilrent och välutrustat kök, två välplanerade sovrum med tilltagna förvaringsmöjligheter, rymligt vardagsrum samt kaklat badrum. Boendes här erbjuds bra bussförbindelser som tar oss smidigt in till centrum samtidigt som vi har snabb access till ringvägarna som gör läget idealiskt för pendlaren. Vid närliggande Nydalatorget finns gym, närbutiker och service. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
Gymnasistgatan 5D, Gullvik, Malmö kommun

Gymnasistgatan 5D

Lägenhet
Gullvik, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 195 000 kr
65 m²
3 rum
vån 3/3
4 879 kr/mån
18 385 kr/m²

Välkommen till Gymnasistgatan 5D! Denna ljusa och välutnyttjade bostadsrätt om 65 kvadratmeter ligger optimalt på översta våningen i en välskött förening. Hemmet har smart omvandlats från en tvåa till en trea och erbjuder nu två sovrum och ett vardagsrum med utrymme för en matplats. Köket och badrummet har nyligen renoverats och pryds nu av eleganta marmormönster och kvalitativa materialval, vilket ger en lyxig känsla till bostaden. Från vardagsrummet leder en dörr ut till den inglasade balkongen där du kan njuta av soliga dagar och kvällar med en underbar utsikt över området. Med närhet till livsmedelsbutiker, busshållplats och inre ringvägen, ligger lägenheten perfekt för dig som önskar närhet till stadens puls samtidigt som du har snabb tillgång till stadens utkanter. Föreningen står stabilt ekonomiskt med en låg belåningsgrad och inga större renoveringar planerade, vilket innebär en trygg framtid för dess medlemmar. Detta är en idealisk bostad för den som värderar komfort, stil och ett centralt men lugnt läge.

  • Balkong
Industrigatan 8L, Norra Sorgenfri, Malmö kommun
  • Tis 23 apr kl 18:00
Industrigatan 8L, Norra Sorgenfri, Malmö kommun, bild 2
Industrigatan 8L, Norra Sorgenfri, Malmö kommun, bild 3

Industrigatan 8L

Lägenhet
Norra Sorgenfri, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 095 000 kr
51 m²
2 rum
vån 1/4
3 590 kr/mån
41 078 kr/m²

Letar du efter en lägenhet med det där lilla extra? Då har du kommit helt rätt! Nu har vi äran att presentera en magisk bostad på praktiskt markplan och med tillgång till två uteplatser i kompletterande väderstreck som tillsammans ger solchanser under hela dagen. Utanför entrén och i anslutning till den rofyllda gården finns en stenlagd uteplats i sydost och ifrån vardagsrummet nås balkongen med kvällssol. Livskvalitet när det är som bäst! Invändigt väntar en modern interiör med genomgående vitpigmenterat parkettgolv och väggar i greige kulör. Köksinredningen smälter in fint och erbjuder komplett maskinpark i en öppen planlösning med vardagsrummet. Sovrummet ligger rofyllt mot gården och badrummet är generöst med egen tvättutrustning. Vi har med andra ord inget att sakna! Här bor vi i ett nybyggt kvarter med närhet till S:t Knuts gemytliga torg, Rörsjöstadens grönskande allé, gym, butiker, kommunikationer och citypuls. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Norrbäcksgatan 7, Kroksbäck, Malmö kommun

Norrbäcksgatan 7

Lägenhet
Kroksbäck, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 795 000 kr
85,5 m²
3 rum
vån 3/3
5 792 kr/mån
20 994 kr/m²

I lugna kvarter med härliga grönområden och trevliga promenadstråk finner vi HSB Brf Kroksbäcks välskötta fastigheter. Här presenterar vi nu en stor genomgående trea om 85.5 kvm på tredje våningen. Vi erbjuds ett stilrent kök, egen tvättstuga, två rymliga sovrum samt en trevlig planlösning med härligt ljusflöde. Från det ena sovrummet når vi dessutom den stora inglasade balkongen varifrån vi kan njuta av den gröna och välskötta utemiljön på innergården. Här bor du nära intill Hyllieområdet och dess utsökta shopping och kommunikationsmöjligheter som bara nås på några minuter. För oss som är ute efter det något mer lugna vardagslivet finns här massvis med grönområden och promenadstråk längst med trevliga villaområden. Vi erbjuds också omedelbar närhet till allt du behöver för en fungerande vardag såsom vårdcentral, apotek, bibliotek, stora matbutiker, bensinmack samt idrottsfaciliteter med Stadionområdet bara ett stenkast bort. Allt detta i en välrenommerad och familjär HSB-förening. Varmt välkommen till Norrbäcksgatan 7!

  • Balkong
Östra Farmvägen 42C, Östra Sorgenfri, Malmö kommun
  • Imorgon kl 14:30
Östra Farmvägen 42C, Östra Sorgenfri, Malmö kommun, bild 2
Östra Farmvägen 42C, Östra Sorgenfri, Malmö kommun, bild 3

Östra Farmvägen 42C

Lägenhet
Östra Sorgenfri, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 395 000 kr
60 m²
2 rum
vån 2/4
4 142 kr/mån
23 250 kr/m²

Nu finns denna harmoniska tvåa med genomtänkt planlösning att förvärva. Denna välkomnande bostad badar i naturligt ljus från fönster i två väderstreck och erbjuder ett generöst kök som inbjuder till många trevliga middagar, ett rymligt vardagsrum och en inglasad balkong vänd mot föreningens grönskande innergård. Med bevarade originaldetaljer från 50-talet, inklusive dörrar och handtag, ger denna lägenhet en fin karaktär som kompletteras av vita ytor och parkettgolv. Sovrummet bjuder in till avkoppling och lugn. Föreningen har en välskött innergård med grillplatser, boulebana och lekplatser samt en rad faciliteter såsom bastu, bordtennisrum och festlokal för föreningens medlemmar att njuta av. Området är fridfullt med närhet till charmiga caféer, lokala pubar och grönområden. Beläget en kort promenad från S:t Knut och Folkets park. Utmärkta kommunikationsmöjligheter med busslinjer precis utanför dörren och på bara ca 12 minuter tar buss 5 dig till Malmö C medan tågstationen ligger inom bekvämt gångavstånd. Med närhet till mataffärer och andra butiker finns allt du behöver inom bekvämt räckhåll. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
Branteviksgatan 4 B, Östra Sorgenfri, Malmö kommun
  • Imorgon kl 16:00
Branteviksgatan 4 B, Östra Sorgenfri, Malmö kommun, bild 2
Branteviksgatan 4 B, Östra Sorgenfri, Malmö kommun, bild 3

Branteviksgatan 4 B

Lägenhet
Östra Sorgenfri, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 295 000 kr
56 m²
2 rum
vån 4/4
3 838 kr/mån
23 125 kr/m²

Nu ges chansen att förvärva denna genomtänkta bostad högst upp i huset med en stor inglasad balkong i soligt läge som gärna avnjuts många månader om året. Den luftiga hallen öppnar upp till samtliga rum som alla priviligierats med kloka kvadrat och en inbjudande rymd. I såväl vardagsrummet som i köket ryms matplats om så önskas och i sovrummet en dubbelsäng samt en arbetshörna. Köket går i stilrent vitt och grått med komplett maskinpark, badrummet är helkaklat och i hallen väntar praktisk platsbyggd förvaring bakom skjutdörrar. Utanför dörren väntar grönska med stor gård och närområdet erbjuder service och matbutik samt goda kommunikationer med både buss och tåg. Välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
Östra farmvägen 44B, Östra Sorgenfri, Malmö kommun
  • Imorgon kl 15:15
Östra farmvägen 44B, Östra Sorgenfri, Malmö kommun, bild 2
Östra farmvägen 44B, Östra Sorgenfri, Malmö kommun, bild 3

Östra farmvägen 44B

Lägenhet
Östra Sorgenfri, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 195 000 kr
60 m²
3 rum
vån 3/4
4 142 kr/mån
19 917 kr/m²

Välkommen till denna trevliga trerumslägenhet som bjuder på en kvadratsmart planlösning och genomgående ljusa ytskikt. Här kan ni njuta av kvällssolen på den inglasade balkongen i västerläge, perfekt för avkoppling och sociala stunder. Lägenheten pryds av parkettgolv som ger en tidlös känsla och det helkaklade badrummet är förberett för tvättmaskin. Hallen erbjuder flertalet garderober vilket gör det enkelt att hålla ordning och reda. Detta är verkligen en hemtrevlig bostad med alla bekvämligheter för en bekväm vardag! Föreningen har en välskött innergård med grillplatser, boulebana och lekplatser samt en rad faciliteter såsom bastu, bordtennisrum och festlokal för föreningens medlemmar att njuta av. Området är fridfullt med närhet till charmiga caféer, lokala pubar och grönområden. Beläget en kort promenad från S:t Knut och Folkets park. Utmärkta kommunikationsmöjligheter med busslinjer precis utanför dörren och på bara ca 12 minuter tar buss 5 dig till Malmö C medan tågstationen ligger inom bekvämt gångavstånd. Med närhet till mataffärer och andra butiker finns allt du behöver inom bekvämt räckhåll. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
Helenetorpsgatan 22, Gullvik, Malmö kommun

Helenetorpsgatan 22

Radhus
Gullvik, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 395 000 kr
93 m²
4 rum
vån 1
5 751 kr/mån
25 753 kr/m²

Varmt välkomna till detta välplanerade bostadsrättsradhus i trevliga och omtyckta Gullvik. Här erbjuds en familjevänlig planlösning med avskilda sovrum på ovanvåningen och mer sociala ytor på nedanvåningen. Vardagsrummet, matplatsen och köket ligger i anslutning till varandra vilket ger sociala och mingelvänliga ytor. Vi erbjuds två renoverade badrum i stilrent utförande och fräscha ytskikt alltigenom samt optimal förvaring med rymlig klädkammare, förvaring under trappan, vindsförråd samt förråd på framsidan. Trädgård i olika väderstreck finns att tillgå för maximala solchanser och här avnjuts en lummig och ombonad utemiljö med fruktträd och bärbuskar. Lägg därtill värmepump med AC funktion som håller nere driftkostnaderna och en härlig huskänsla men med de bekvämligheter som det innebär att tillhöra en bostadsrättsförening. Området är otroligt barnvänligt där ingen onödig genomfartstrafik finns och vi har nära till garaget som ingår i avgiften. Vi har även nära till såväl förskolor, skolor, Nydala Torg som till city. Hjärtligt välkomna på visning!

  • Uteplats
Humanistgatan 6D, Nydala, Malmö kommun

Humanistgatan 6D

Lägenhet
Nydala, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 195 000 kr
69,5 m²
3 rum
vån 4/4
3 481 kr/mån
17 194 kr/m²

Välkommen till Humanistgatan 6D, en välplanerad trerummare med vacker utsikt över Malmö! Detta hem erbjuder ett stort och öppet vardagsrum med utgång till inglasad balkong i härligt söderläge. Vidare når vi två rymliga sovrum med bra förvaring, stort välutrustat kök och stilrent badrum. Här bor vi i närheten av Mobila köpcenter och Nydalatorget som erbjuder närbutiker, restauranger och gym. Bra bussförbindelser in till centrum och för dig som pendlar är läget perfekt med snabb påfart till Yttre ringvägen.

  • Balkong
Branteviksgatan 4E, Östra Sorgenfri, Malmö kommun
  • Imorgon kl 11:00

Branteviksgatan 4E

Lägenhet
Östra Sorgenfri, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 495 000 kr
63,5 m²
3 rum
vån 4/4
4 334 kr/mån
23 543 kr/m²

I rofyllt område välkomnar denna charmiga trerummare med härlig inglasad balkong i söderläge & fin utsikt. Den välplanerade planlösningen bjuder på ett renoverat kök med stilren vit köksinredning och bra förvaringsmöjligheter. Vardagsrummet bjuder på ett fint naturligt ljusinsläpp med plats för såväl soffgrupp som matmöblemang och leder ut till den inglasade balkongen, en självklar favoritplats under stor del av året. Samtliga sovrum ligger harmoniskt belägna mot föreningens grönskande innergård och i hallen ges bra förvaring i inbyggda garderober. Bostaden nås från en mysig innergård med utemöbler samt tillgång till lekplats, grillplats och en boulebana. Här bor vi på trivsamt läge med närhet till Möllevångstorget, Folkets Park och S:t Knut som ligger på kort promenadavstånd och du tar dig snabbt in till Citypulsen med cykel eller buss.

  • Plus
  • Balkong
Keramikvägen 40, Oxie, Malmö kommun

Keramikvägen 40

Radhus
Oxie, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 495 000 kr
124 m²
5 rum
vån 1
7 697 kr/mån
20 121 kr/m²

I trivsamma Oxie välkomnar detta välplanerade bostadsrättsradhus på hörntomt som bjuder oss på en lyxig villa-känsla med såväl uteplats som inglasat uterum i härlig kvällssol! Interiört möts vi av ett modernt kök, stort och öppet vardagsrum och rymligt badrum med bekväma tvättmöjligheter. Övre plan erbjuder tre rymliga sovrum och nyrenoverat stilrent badrum. Bostaden är belägen i ett bilfritt och familjevänligt område nära skola, förskola och park. För pendlare är läget optimalt med endast ca 100 meter till busshållplats och en behaglig 7 minuters promenad till tågstationen. Här bor vi i en trivsam föreningen där garageplats ingår i avgiften och både lokal samt bastu går att hyra.

  • Uteplats
Bomgatan 14, Västra Hamnen, Malmö kommun
  • Idag kl 12:30

Bomgatan 14

Lägenhet
Västra Hamnen, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 495 000 kr
51 m²
2 rum
vån 3/6
3 834 kr/mån
48 922 kr/m²

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare om du önskar boka en tid för visning! Tre trappor upp med hiss välkomnar denna toppmoderna bostad på härligt gårdsvänt läge. Här väntar öppna sällskapsytor med enhetlig interiör och ett fantastiskt ljusinsläpp ifrån flera fönster. En modern industrivägg i glas med svart profilram separerar den öppna planlösningen från det mysiga sovrummet vilket gör bostaden ljus och luftig samt ger en unik karaktär. Sovrummet öppnar upp till en gårdsvänd balkong i öster där vi rofyllt avnjuter morgonsolen i en tyst miljö och med fin arkitektur samt grönskande innergård på första parkett. Därtill erbjuds ett klassiskt vitt kök med komplett maskinpark, ett helkaklat badrum med egna tvättmöjligheter samt god förvaring i platsbyggda garderober. Läget är oslagbart med promenadavstånd till havet och oavsett om det är en morgonpromenad eller en solnedgång vid vattnet är detta ett privilegium som kommer att berika er vardag. Här bor vi i trivsamma kvarter med Scaniabadet och Varvsparken inom bekvämt promenadavstånd och dessutom med närhet till mataffärer, gym och övrig kommunikation.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Regissörgatan 5, Lindeborg, Malmö kommun

Regissörgatan 5

Lägenhet
Lindeborg, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 095 000 kr
78,5 m²
3 rum
vån 6/8
4 885 kr/mån
26 688 kr/m²

Välkomna till denna magnifika bostad med en yteffektiv och välplanerad planlösning. Från det större sovrummet möts vi av en generös inglasad söderbalkong där vi kan njuta av en underbar utsikt och soliga dagar året om. Ljuset flödar genomgående i bostaden och skapar en inbjudande atmosfär i varje rum. Det stilrena och modernt designade köket är utrustat med högkvalitativa apparater och erbjuder optimal funktionalitet för matlagning och sociala sammankomster. I anslutning till köket finner vi de sociala sällskapsytorna där vi kan umgås och trivas med familj och vänner. Badrummet och gäst-WC:n är helkaklade och elegant utformade. Dessutom ingår bland annat höghastighetsbredband i avgiften. Här bor vi i ett välskött och trevligt område bland flerfamiljsbostäder med fina grönskande gårdar där vi kan njuta av soliga dagar. Dessutom har vi bekväm närhet till allt vardagen kräver så som skolor, förskolor, matbutiker, shopping och nöjen på Hyllie samtidigt som vi enkelt når Malmö centrum med bil, buss eller tåg. Ett hem att trivas i helt enkelt. Hjärtligt välkomna på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Räfsgatan 25, Elinegård, Malmö kommun
Räfsgatan 25, Elinegård, Malmö kommun, bild 2
Räfsgatan 25, Elinegård, Malmö kommun, bild 3

Räfsgatan 25

Lägenhet
Elinegård, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 275 000 kr
34 m²
1 rum
vån 1/6
3 025 kr/mån
37 500 kr/m²

Ta möjligheten att flytta in i denna välplanerade etta med tillhörande uteplats med härlig eftermiddags- och kvällssol! Här avnjuts en fräsch interiör där rummet och köket samspelar med varandra och där vi har lyxen av komplett maskinpark i kök samt egen tvättutrustning i badrummet. Lägg därtill en stor skjutdörrsgarderob med gott om förvaring och det finns inget att sakna! Elinegård ligger perfekt placerat med unikt naturreservat och skånsk natur runt knuten samtidigt som vi har cykelavstånd till både Limhamn centrum, Emporia och Malmö City. På ena sidan Elinegård finner vi det imponerande Kalkbrottet med magisk vy mot Öresundsbron samt fina promenadstråk och på andra sidan finner vi ljuvlig parkmiljö, perfekt för en stunds avkoppling. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för visning!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
  • Energieffektiv
Einar Hansens esplanad 34, Västra Hamnen, Malmö kommun
Einar Hansens esplanad 34, Västra Hamnen, Malmö kommun, bild 2
Einar Hansens esplanad 34, Västra Hamnen, Malmö kommun, bild 3

Einar Hansens esplanad 34

Lägenhet
Västra Hamnen, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 295 000 kr
76 m²
3 rum
vån 2/7
5 881 kr/mån
43 355 kr/m²

Bli de första att flytta in i denna underbara nyproduktion som stod klar i februari 2024. Med sitt hörnläge får ni ett härligt ljusinsläpp som också kan njutas av på de två franska balkongerna i olika väderstreck. Den öppna sociala planlösningen skapar en rymlig och luftig atmosfär, perfekt för sociala stunder med vänner och familj. De ljusa ytskikten tillsammans med den höga tekniska standarden ger ett modernt och inbjudande intryck. Ett stilrent och funktionellt boende där vi njuter av bekvämligheterna, inklusive egen tvättutrustning och utmärkta förvaringsmöjligheter med förråd direkt i bostaden. Som boende i Brf Jogga har ni dessutom tillgång till både bil- och cykelpool samt en övernattningslägenhet för långväga besökare. Närheten till såväl vidsträckta stränder som cityliv ger en kontinental känsla och inom bara 10 minuters promenad når ni mataffär, service, gym och havsbad. Välkomna att kontakta mäklare Labinot Krasniqi idag för vidare information!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Högatan 11, Elinegård, Malmö kommun
  • Imorgon kl 13:00
Högatan 11, Elinegård, Malmö kommun, bild 2
Högatan 11, Elinegård, Malmö kommun, bild 3

Högatan 11

Lägenhet
Elinegård, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 695 000 kr
77 m²
3 rum
vån 1/5
5 559 kr/mån
35 000 kr/m²

Välkomna till ert nya hem! Här möts vi av en smart planlösning med en harmonisk kombination av en solig uteplats i söderläge och en fridfull balkong åt norr. Det genomgående ljusflödet och de ljusa ytskikten i kombination med generösa ytor skapar en behaglig atmosfär. Den öppna och sociala planlösningen ger utrymme för trivsamma stunder. Förvaringsutrymmet är generöst tilltaget, vilket ger ordning och reda i hemmet. Tvättmöjligheter på plats gör vardagen bekväm och effektiv. Utanför porten erbjuds fantastiska promenadstråk runt kalkbrottet, Limhamns fina villaområden och ner till havet vid Sibbarp. Området är populärt tack vare närheten till naturen, Hyllie station, Limhamns centrum och välsorterad matbutik. Helt enkelt ett trivsamt kvarter där moderna hus smälter samman på ett sätt som skapar charmiga gränder för en tidlös boendemiljö. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
  • Energieffektiv
Roslins väg 12B, Ribersborg, Malmö kommun
Roslins väg 12B, Ribersborg, Malmö kommun, bild 2
Roslins väg 12B, Ribersborg, Malmö kommun, bild 3

Roslins väg 12B

Lägenhet
Ribersborg, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 195 000 kr
51 m²
2 rum
vån 2/4
5 136 kr/mån
43 039 kr/m²

I perfekt hörnläge med en tidlös design välkomnas ni till denna hemtrevliga bostad. Vardagsrummet har plats för både soffgrupp och matbord och i köket finns goda arbetsytor. De vackra parkettgolven och det fina brädgolvet skapar en harmonisk känsla och ger varje rum en tidlös karaktär. Badrummet är helkaklat och det finns smarta inbyggda förvaringsmöjligheter i hallen som ger optimal användning av varje kvadratmeter. På föreningens populära takterrass kan ni tillbringa soliga dagar likväl på bakgården med utemöbler. Runt knuten ligger Ribersborgs mysiga promenadstråk som enkelt tar er ner till såväl glimrande hav som mer citypuls. Dessutom ligger det matbutik, service, mysiga butiker och cafeér inom kort gångavstånd. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
Limhamnsgårdens Allé 69, null, Malmö kommun

Limhamnsgårdens Allé 69

Lägenhet
Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 095 000 kr
76 m²
3 rum
vån 2/5
5 034 kr/mån
40 724 kr/m²

Bostaden är belägen på andra våningen med fantastiskt ut över kalkbrottet. Med sitt sydöstliga läge på fönsterna bjuds vi på ett ljus som får lägenheten att kännas rymlig och hemtrevlig. Byggnaden är från 2021 vilket gör att alla ytskikt är fina och att garantier finns kvar flera år till. Stort plus för bostaden är att den förutom badrummet har en gäst-wc också. Tack vare en genomtänkt planlösning får vi två sovrum i bra storlekar med fönster i öster - vilket gör de svala även under sommaren. Köket och vardagsrummet samspelar fint i den öppna planlösningen med fri utsikt över kalkbrottet. Köket är i stilrent vitt utförande med en lyxig bänkskiva. Huvudnumret i bostaden är dock den stora inglasade balkongen med utsikt över kalkbrottet. Med många soltimmar under sommaren blir balkongen en självklar plats att njuta på med familj och vänner.

  • Balkong
  • Hiss
Östra farmvägen 32D, Östra Sorgenfri, Malmö kommun
  • Ons 24 apr kl 17:00
Östra farmvägen 32D, Östra Sorgenfri, Malmö kommun, bild 2
Östra farmvägen 32D, Östra Sorgenfri, Malmö kommun, bild 3

Östra farmvägen 32D

Lägenhet
Östra Sorgenfri, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 395 000 kr
60 m²
2 rum
vån 1/4
4 020 kr/mån
23 250 kr/m²

En halv trappa upp hälsas vi välkomna in till denna genomgående bostad, belägen i ett lugnt och grönt område med en trevlig gårdsentré. Vi möts av en härlig rymd i samspel med vackert naturligt ljus och en lugnt belägen inglasad balkong för minnesvärda stunder året om. Den väldisponerade planlösningen bjuder på ett luftigt kök i modern anda i anslutning till ett socialt vardagsrum som karaktäriseras av bevarade pardörrar och originalparkett. Charmen fortsätter i sovrummet med tidsenlig stavparkett och bjuder in till en god natts sömn. Här finner vi inte bara på en till ytan tilltalande bostad utan även bekvämligheter om ett helkaklat badrum och en hall med utomordentligt bra förvaring. Boendet är en del av en stabil förening med tillgång till stora grönområden runt byggnaden med bekvämt cykelavstånd till Triangeln och centrala staden. Goda kommunikationsmöjligheter med tåg och buss finns också inom nära räckhåll. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
Branteviksgatan 5A, Östra Sorgenfri, Malmö kommun
  • Imorgon kl 16:45
Branteviksgatan 5A, Östra Sorgenfri, Malmö kommun, bild 2
Branteviksgatan 5A, Östra Sorgenfri, Malmö kommun, bild 3

Branteviksgatan 5A

Lägenhet
Östra Sorgenfri, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 595 000 kr
66,5 m²
3 rum
vån 7/10
4 490 kr/mån
23 985 kr/m²

Varmt välkomna till denna fina bostad som erbjuder renoverat kök och badrum samt stor inglasad balkong i öster med en vy som verkligen imponerar! Balkongen är något utöver det vanliga med fri och luftig utsikt över gård och takåsar och med sin generösa yta blir det som ett extra rum året runt. Tack vare läget på hörnan får vi ett fint naturligt ljusinsläpp som gör detta till ett hem att trivas i år efter år. Genomgående finner vi ljusa tidsenliga färgval med kök och badrum i svart, vitt och beige och förvaring är inget vi kommer sakna med gott om flertalet garderober. Här bor vi i ett välskött och trevligt bostadsområde med grönskande innergårdar med sittplatser där soliga dagar gärna avnjuts. Dessutom har vi närhet till allt från matbutiker, parker, buss- och tågförbindelser samt kort avstånd till Citykärnans härliga puls. Ett kvadratsmart hem att trivas i. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Kollegiegatan 1D, Nydala, Malmö kommun

Kollegiegatan 1D

Lägenhet
Nydala, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 095 000 kr
68 m²
3 rum
vån 4/4
3 503 kr/mån
16 103 kr/m²

Högst upp i huset välkomnas vi av denna stilrena bostad med optimal planlösning. Här njuter vi av stora fönsterpartier och fantastiskt ljusinsläpp som vackert letar sig igenom hela hemmet. Lägenheten erbjuder kök med goda arbetsytor och tilltagen matplats. Via det sociala och generösa vardagsrummet når vi den mysiga inglasade balkongen belägen i härligt sydväst-läge. Lägg därtill två gårdsvända sovrum och helkaklat badrum. Vid närliggande Nydalatorget finns gym, närbutiker och service. Bra bussförbindelser tar oss smidigt in till centrum samtidigt som vi har snabb access till ringvägarna som gör läget idealiskt för pendlaren. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
Bomgatan 18, Västra Hamnen, Malmö kommun
  • Idag kl 11:45

Bomgatan 18

Lägenhet
Västra Hamnen, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 195 000 kr
65 m²
3 rum
vån 6/7
5 401 kr/mån
49 154 kr/m²

Välkomna till denna fantastiska lägenhet nyproducerad 2023 som erbjuder ett modernt och stilfullt boende. Den generösa söderbalkongen som nås från ett sovrummen bjuder in till soliga dagar och avkopplande kvällar. Bostaden ligger högt beläget i hörnläge och skänker ett härligt ljusflöde till de rymliga rummen. Lägenheten präglas av snygga & kvalitativa materialval samt en uppskattad öppen planlösning mellan kök och vardagsrum där ni kan blicka ut över Turning Torso och mot Öresundsbron. Ypperlig förvaring erbjuds i hall, sovrum och i det välplanerade köket som har gott om skåp. Dessutom är badrummet stort och stilfullt och har tvättutrustning samt skön takdusch för att maximera bekvämligheten. I detta härliga bostadsområde finns en vacker innergård för avkoppling och samvaro samt bekvämligheter som garage och en cykelpool till de boende. Beläget i eftertraktade Västra Hamnen med absolut närhet till Varvsparken, lekplats och service vid Masttorget samt med strandpromenad och havsbad inom räckhåll. Dessutom erbjuds utmärkta bussförbindelser som tar oss snabbt och smidigt in till pulsen i City. Varmt välkomna!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Kronetorpsgatan 92C, Segevång, Malmö kommun
  • Budgivning pågår

Kronetorpsgatan 92C

Lägenhet
Segevång, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
995 000 kr
63 m²
2 rum
vån 4/4
5 006 kr/mån
15 794 kr/m²

På översta våningen välkomnar denna genomgående tvårummare med en mycket trevlig planlösning där samtliga rum är i bra storlek. Från vardagsrummet nås den inglasade balkongen i soligt sydost som är behaglig att sitta på även under den kallare årstiden när solen skiner in. Köket är stilrent renoverat med komplett maskinpark och plats för större matbord. Här kan du utveckla dina kulinariska färdigheter och bjuda in vänner och familj till smakfulla måltider. I hallen finns en rymlig klädkammare samt plats för ytterligare garderober som tar hand om förvaringen och sovrummet rymmer arbetsplats om så önskas. Här bor du ostört utan grannar ovanpå i välskött förening med en grönskande gård och många faciliteter som exempelvis gym, festlokal, bastu och övernattningslägenhet för långväga gäster. Läget är bra för pendlaren med smidig access till motorvägen och in till stadspulsen cyklar du på bara en kvart. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
Serenadgatan 52, Högaholm, Malmö kommun

Serenadgatan 52

Lägenhet
Högaholm, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 795 000 kr
99,5 m²
4 rum
vån 3/3
5 448 kr/mån
18 040 kr/m²

Varmt välkommen till en välplanerad fyrarummare perfekt för barnfamiljen! Bostaden erbjuder tre välplanerade sovrum och ett rymligt vardagsrum med utgång till stor inglasad balkong med härlig eftermiddags-sol. Välutrustat kök med stor yta för matplats som rymmer upp till åtta personer. Lägg därtill bekvämligheten med både badrum och gäst-toalett. Föreningen bjuder på en vacker parkliknande innergård med grillmöjligheter och lekplats för de små. Här bor vi på ett bekvämt läge med närhet till skolor, grönområden, mataffärer och smidig access till motorvägen. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong

Visar 1 - 25 av 44