Erik Olsson Fastighetsförmedling

Erik Olsson Fastighetsförmedling

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Solnavägen 29J, Solna Centrum, Solna kommun
  • Sön 19 maj kl 13:00
Solnavägen 29J, Solna Centrum, Solna kommun, bild 2
Solnavägen 29J, Solna Centrum, Solna kommun, bild 3

Solnavägen 29J

Lägenhet
Solna Centrum, Solna kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
8 995 000 kr
129 m²
5 rum
vån 9/9
7 491 kr/mån
69 729 kr/m²

Nu saluförs denna eleganta 5a i gavelläge, högst upp i huset med två terrasser. Lyxiga materialval, sobra kulörer och vitpigmenterade parkettgolv. Genomgående planlösning med eftermiddag & kvällssol på ena sidan och morgonsol på den andra. Kök från Vedum med kompositsten och beslag i krom. I bostaden finns både ett badrum och separat WC, kaklade i ljusgråvit ton. Välplanerad och social planlösning med flertalet fönster i fil. Fyra rymliga sovrum och goda förvaringsmöjligheter. Välskött och stabil förening. Möjlighet till parkeringsplats och eget förråd. Här bor du i ett område som är i förvandling med ett centrumläge och Solnavägens nya alléprydda stadsgata som binder samman gamla Råsunda i norr med nya Hagastaden i söder. Närhet till goda kommunikationer via pendeltåg, tunnelbana och buss, cykelavstånd till innerstan, vackra naturområden samt nya restauranger och butiker. Välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Gjutargatan 4A, Kungsholmen, Stockholms kommun
  • Sön 12 maj kl 12:30
Gjutargatan 4A, Kungsholmen, Stockholms kommun, bild 2
Gjutargatan 4A, Kungsholmen, Stockholms kommun, bild 3

Gjutargatan 4A

Lägenhet
Kungsholmen, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 295 000 kr
38 m²
1.5 rum
1 504 kr/mån
86 711 kr/m²

I ett charmigt funkishus intill Kungsholms Strand kan vi nu presentera denna ljuvliga 1,5a med solig uteplats. Här bjuds det på tilltalande attribut från byggåret såsom generös takhöjd och fiskbensparkett som kompletteras med välplanerat och exklusivt kök. Hela interiören går i en sammanhållen harmonisk färgskala, och den genomtänkta planlösningen tillsammans med stora fönster bidrar till ett härligt ljusinsläpp. De generösa sällskapsytorna gör det lätt att umgås med bra plats för såväl soffgruppen som matbordet. Härifrån nås även uteplatsen som ligger i solsäkert läge. Lägg därtill en inre hall som disponeras perfekt som ett rofyllt sovrum med smart inbyggd förvaring samt ett stilrent badrum med uppdaterad inredning. Föreningen är stabil med låg avgift och här har man även möjlighet till en parkeringsplats. Belägen på återvändsgata i lugn oas med direkt närhet till trevligheter så som grönskande parker, glittrande vatten, charmiga kvarterskrogar, myllret vid Västermalmsgallerian och allting som Kungsholmen har ett erbjuda. Kommunikationerna är utmärkta med både blå och grön tunnelbanelinje (station Fridhemsplan), tre stombusslinjer (1, 3, 4), samt ett flertal lokalbusslinjer. Varmt välkomna!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Krysshammarvägen 38, Huvudsta, Solna kommun

Krysshammarvägen 38

Lägenhet
Huvudsta, Solna kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 595 000 kr
81,6 m²
3 rum
vån 3/9
5 646 kr/mån
44 056 kr/m²

Presenterar denna topprenoverade pärla med genomgående planlösning och balkong i sydvästläge! Lyxigt kök med stilrena färgval, carraramarmor och kaklade väggar ovan. Helkaklat badrum med hotellkänsla. Massiv ekparkett och sobra färgsättningar på väggarna. Otroligt goda förvaringsmöjligheter. Insynsskyddat läge med stora fönster och generöst ljusinsläpp. Stabil förening med låg avgift. Här bor du i ett lugnt område med närhet till både centrum, natur och goda kommunikationer. Missa inte chansen att förvärva denna typ av bostad då dom kommer ut på marknaden ytterst sällan. Kontakta ansvarig mäklare vid intresse.

  • Balkong
  • Hiss
Alströmergatan 32G, Kungsholmen, Stockholms kommun
  • Sön 12 maj kl 11:30
Alströmergatan 32G, Kungsholmen, Stockholms kommun, bild 2
Alströmergatan 32G, Kungsholmen, Stockholms kommun, bild 3

Alströmergatan 32G

Lägenhet
Kungsholmen, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 795 000 kr
41 m²
2 rum
vån 3/5
2 699 kr/mån
92 561 kr/m²

Charmig tvåa med vackra originaldetaljer och genomgående planlösning med ljusinsläpp från två väderstreck. Belägen mot föreningens prisbelönta innergård och enkelriktade Svarvargatan. Ytterst välplanerad med funktionellt kök, öppen planlösning mot vardagsrum och ett rogivande sovrum. I badrummet erbjuds det tvättmaskin för att förenkla vardagens måsten. Bostaden är otroligt ljus i sin helhet vilket skapar en stilren och behaglig hemma-känsla. Brf Färjan är en populär och välskött förening med en av Stockholms absolut vackraste innergårdar med fontän, rikligt med grönska samt grillplats med utemöbler. Denna pärla är lugnt belägen i Tulo- kvarteren med endast ett stenkast från Fridhemsplan som erbjuder ett imponerande utbud av caféer, välkända restauranger, shopping i Västermalmsgallerian samt promenadstråk längs Kungsholms strand alltid inom räckhåll. Kommunikationerna med både gröna och blå linjen samt innerstadsbussar gör att man lätt tar sig dit man önskar. Varmt välkomna!

  • Premium
  • Hiss
Masugnsvägen 54, Mariehäll, Stockholms kommun
Masugnsvägen 54, Mariehäll, Stockholms kommun, bild 2
Masugnsvägen 54, Mariehäll, Stockholms kommun, bild 3

Masugnsvägen 54

Lägenhet
Mariehäll, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 200 000 kr
45 m²
2 rum
vån 5/8
3 828 kr/mån
71 111 kr/m²

*Accepterat pris* På våning 5 i nyproducerade Brf Pråmen ligger denna ljusa 2:a med balkong i söderläge och fantastisk utsikt mot Bällstaviken. Vi välkomnas till en genomtänkt planlösning, ljusa färgval, och en väl tilltagen balkong bidrar till en härlig atmosfär. Stora fönsterpartier släpper in rikligt med ljus. Fullutrustat kök i sober kulör och öppen planlösning mot vardagsrum skapar en perfekt plats för sociala tillställningar och lugna hemmakvällar. Sovrummet är generöst till storleken med gott om förvaring i garderober från Elfa. Vidare finner vi ett helkaklat badrum med golvvärme och egna tvättmöjligheter för extra komfort. Här bor ni på bästa läge med direkt anslutning till goda kommunikationer, centrala Sundbyberg och Bromma Blocks på gångavstånd med all service som kan önskas. Längst Bällstavikens strand löper en lummig promenadväg som fortsätter utmed Ulvsundasjön till Hornsberg på Kungsholmen.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 5