Mäklare Christopher Grandin

Christopher Grandin

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Alphyddevägen 6, Alphyddan, Nacka kommun
  • Sön 28 apr kl 12:00

Alphyddevägen 6

Lägenhet
Alphyddan, Nacka kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 995 000 kr
98 m²
4 rum
vån 6/12
6 389 kr/mån
50 969 kr/m²

Välkommen hem till denna smakfulla och välplanerade 4:a i fint skick. Här bor du centralt men helt avskilt med högt fritt läge och milsvid utsikt. Köket är renoverat 2018 och bjuder på smakfulla materialval, god maskinell utrustning och rejäla arbetsytor. Här finns en trevlig matplats intill fönster med fri utsikt över Svindersvik. Vardagsrummet är väl tilltaget med stort burspråk och utgång till den inbjudande och inglasade balkongen. Tack vare sin inglasning fungerar balkongen som ett extra rum under stora delar av året. Läget bjuder på eftermiddags- och kvällssol med fantastiska solnedgångar. Här njuter du av ett ostört läge överblickande lummig natur och Svindersvikens glittrande vatten. Lägenheten är genomgående välskött med ljusa ytskikt och fina golv samt stora fönsterpartier som släpper in rikligt med ljus. Bostadens erbjuder tre sovrum som är väl tilltagna med gott om förvaringsmöjligheter i garderober. Ytterligare förvaringsmöjlighet finns i separat klädkammare samt två externa förråd i källaren. Helkaklade badrum och gästtoalett som renoverades i samband med stambytet 2012. Mycket välskött förening, i fastigheten når du enkelt både tvättstuga, förråd, hobbyrum, cykelrum och barnvagnsrum via huset hiss. I anslutning till husen finns lummiga omgivningar med egen lekplats och pergola med grillmöjligheter. Här bor du med direkt närhet till ett stort antal av Nackas busslinjer och tvärbanan. Attraktiva Alphyddan är ett mycket lugnt och trivsamt bostadsområde precis intill Sickla Köpkvarter som är ett charmigt centrum med stort utbud av både butiker och restauranger. Sickla genomgår en stor utveckling som innebär att centrumet kommer erbjuda ännu bättre utbud, man kommer bygga ihop Sickla med Hammarby sjöstad och här kommer också den nya tunnelbanan skapa en knutpunkt för all trafik på Stockholms östra sida. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Vallavägen 191, Handen, Haninge kommun

Vallavägen 191

Lägenhet
Handen, Haninge kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 795 000 kr
90 m²
4 rum
vån 3/3
8 505 kr/mån
19 944 kr/m²

HISS FINNS och TVÅ NYA BADRUM KOMMER ATT INSTALLERAS! KONTAKTA MÄKLAREN FÖR VISNING: Välkommen till denna generösa fyra med inglasad balkong mot gården på barnvänliga Vallavägen. Det kommer att bli två helt nya badrum genom stamrenoveringen. Bostaden har fönster i två väderstreck vilket gör att ljuset flödar in. Genomgående gott skick med ljusa väggar och fina golv. Köket har renoverats och är såväl stilrent som modernt med full maskinell utrustning. Från det generösa vardagsrummet har ni utgång till den inglasade balkongen i grönskande läge mot gården. Ett stort sovrum samt två mindre sovrum. Två badrum, ett med badkar och ett med dusch. Här bor man i en stor och välskött förening med låg belåning. Flera lummiga gårdar och omgivning samt närhet till förskolor och skolor. Även gångavstånd till affärer, butiker, närservice, Torvalla IP samt goda bussförbindelser.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Röstavallen 112, Funäsdalen, Härjedalens kommun

Röstavallen 112

Villa
Funäsdalen, Härjedalens kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
15 995 000 kr
400 m²
18 rum
5 900 m² tomt

Välkomna till fantastiska Chateau Mountainztream i populära Funäsdalen, som ligger på en höjd av 840 meter över havet där du omges av 650 hektar stort naturreservat. En magisk plats omgiven av vacker natur som gör att huset är privat med ingen insyn från grannar. Bo här och ha den här magnifika fastighet privat eller varför inte starta en verksamhet? För den som gärna ger sig på längdskidor, kommer glädjas åt området med hela 300 km av Sveriges allra bästa spår. Under en runda i spåren kan du passa på att njuta av lugnet och dess tystnad, där du kan känna den krispiga luften och solens varma strålar. Under sommaren finns flera roliga aktiviteter som naturen erbjuder där du bland annat kan paddla, spela fiskegolv och mycket mer. Här finns även flera populära strövområden. Husets placering och dess närhet till naturen gör detta till en magisk tillflyktsort året runt. Huset är bekvämt beläget nära affärer, skiduthyrning och stormarknader, som endast ligger en kort bilresa bort. Med ett pålitligt årligt snöfall ligger hotellet bara 500 meter från Svansjöliften. Detta är en del av Tänndalens skidsystem, som har 53 nedfarter och 12 liftar, vilket gör det till ett av Skandinaviens bästa skidområden. Besök deras egna hemsida för mer information. https://www.mountainztream.com/ Kontakta Christopher Grandin för mer information!

Visar alla 3