Erik Olsson Fastighetsförmedling

Erik Olsson Fastighetsförmedling

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Gesällvägen 21, Hantverkarbacken, Sandvikens kommun

Gesällvägen 21

Lägenhet
Hantverkarbacken, Sandvikens kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
725 000 kr
71 m²
3 rum
vån 2/3
6 317 kr/mån
10 211 kr/m²

Välkommen till Gesällvägen 21 och denna välplanerade 3:a om totalt 71 kvm. Denna bostad erbjuder lugn och komfort i ett insynsskyddat läge. Med en inglasad balkong för avkoppling, ett stort vardagsrum och separata kök, är det den perfekta platsen att kalla hem. Rymliga sovrum, ett helkaklat badrum med tvättmaskin och en gäst WC gör detta till en praktisk lägenhet för dig som söker bekvämlighet. I HSB Brf Vesslan bor du i en stabil förening med tillgång bland annat till gym, bastu och uthyrningslokal. Dessutom bor du i ett lugnt område med närhet till Jernvallsskolan och Göransson Arena området. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Balkong
Vallhovsvägen 142, Vallhov, Sandvikens kommun

Vallhovsvägen 142

Villa
Vallhov, Sandvikens kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 250 000 kr
145 m²
6 rum
447 m² tomt

Välkomna till familjevänliga Vallhov och denna ljusa och välplanerade 2-plansvilla om 145 kvm. Ljust och fräscht kök med bra utrustning, goda arbetsytor och kökshalvö med plats för barstolar samt separat matplats. I anslutning till köket finns tvättstugan med fint gömd utrustning. Stort och charmigt vardagsrum med högt i tak och fönster åt tre håll, och på övre plan finns ett allrum som kan användas som TV-rum, kontor eller lekrum. I huset finns fyra sovrum varav ett på entréplan. Det större sovrummet på övre plan kan med fördel delas av för att skapa ett kontor eller walk-in-closet. Här finns ett badrum på vardera våningsplan, varav det på entréplan med hörnbadkar och det på övre plan med dusch. Rymlig hall med förvaring i skjutdörrsgarderob och gott om plats att köra in barnvagn för att underlätta vardagslivet. Hörntomt om 447 kvm med inglasad altan i västerläge och utgång till insynsskyddad altan i sydvästläge med spabad och trätrall. Lättskött trädgård med gräsmatta och möjlighet till odling i pallkragar. Fastigheten har del i en välskött gemensamhetsanläggning där kostnaden på 1 500 kr/månad inkluderar TV, bredband, garage i länga med fjärrstyrd port, parkeringsplatser i området, sophämtning och snöröjning. För de som gillar natur och friluftsliv finns det ett skogsområde precis bredvid huset vilket är perfekt för promenader, joggingturer samt svamp- och bärplockning. Här bor ni med närhet till skola, förskola, lekplats och idrottsplats vilket gör boendet till en idealisk plats för barnfamiljer. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

Övre Storviksvägen 5, Storvik, Sandvikens kommun

Övre Storviksvägen 5

Villa
Storvik, Sandvikens kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 600 000 kr
200 m²
5 rum
2 238 m² tomt

Välkomna till Storvik och denna 1½-plansvilla om 200 kvm med rymliga ytor. Stort och välplanerat kök med matplats och mycket goda arbetsytor, ljust vardagsrum med mysig braskamin, stor hall med plats att ställa in barnvagn, och groventré med ingång från altanen vilket underlättar vardagslivet. Totalrenoverat badrum och tvättstuga från 2023 på övre plan. Huset inrymmer fyra sovrum i bra storlek, varav tre på övre plan. På övre plan finns även en stor balkong som renoverades 2023. Bra isolering och 3-glasfönster bidrar till lägre energiförbrukning och tyst läge. Stor tomt om hela 2 238 kvm med altan på två sidor av huset och sol under dygnets alla timmar. Fin trädgård med gräsmatta och omringad av hästhagar, med skog och elljusspår i anslutning till fastigheten. Här bor ni i ett lugnt och familjevänligt område med lite trafik. Centrala Storvik finner ni ca 2,5 km från bostaden och här finns mataffärer, butiker, tågstation och restauranger. Här finns även närmsta skola och förskola, och skolbussen stannar utanför bostaden. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

Odengatan 52A, Centralt, Sandvikens kommun

Odengatan 52A

Lägenhet
Centralt, Sandvikens kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
495 000 kr
42 m²
1 rum
vån 3/3
3 192 kr/mån
11 786 kr/m²

Högst upp i huset välkomnas ni in i denna välplanerade 1 rok med högt i tak och fina slipade parkettgolv. Separat kök med matplats, helkaklat badrum med badkar och rymlig hall med praktiskt klinkergolv. I allrummet får ni plats med såväl soffa som dubbelsäng, och här finns möjlighet att sätta upp en vägg för att skärma av sovdelen för den som önskar. Stor inglasad balkong i soligt läge med skjutbara glaspartier och plats för möblering. Bostadsrättsförening med stabil ekonomi, intäkter från hyresrättslokaler och månadsavgift som inkluderar grundutbud för TV. Föreningen tillämpar individuell avläsning av hushållsel vilket bidrar till lägre driftkostnader. Här bor ni med kort gångavstånd till service, butiker, mataffärer, gym, kommunikationer och restauranger. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

  • Balkong

Visar alla 4