Erik Olsson Fastighetsförmedling

Erik Olsson Fastighetsförmedling

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Landskronavägen 45, Häljarp, Landskrona kommun

Landskronavägen 45

Villa
Häljarp, Landskrona kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 300 000 kr
115 + 70 m²
4 rum
1 340 m² tomt

Ett boende på ett unikt läge som lämpar sig ypperligt för paret som för familjen. Fastigheten erbjuder härliga sociala ytor, tre till fyra sovrum, ett badrum och en stor singelklädd uppfart med stort garage. Som om detta inte vore nog finner ni även en stor insynsskyddad trädgård med härliga utomhusmiljöer intill Saxån. Från trädgården kan du promenera ner till ån med ditt morgonkaffe i handen där du finner en mysig brygga eller varför inte ta roddbåten och ge dig ut på en fisketur? Ni välkomnas in i hallen med möjlighet för att hänga av ytterkläderna där det även finns bra med förvaring. Vidare går vi till allrummet som är ett väl tilltaget rum med fint ljusinsläpp. Här finns det möjlighet att möblera med soffgrupp och mediamöbler. Från vardagsrummet har ni även utgång till till baksidan av trädgården. Köket som är stilrent erbjuder en god förvaring och bra med avlastningsytor. Köksinredningen är inredd med köksfläkt, diskmaskin, spis och ugn, diskho samt kyl och frys. Intill köket ligger matsalen, detta rum kan även nyttjas som sovrum för den som önskar. Ett ljust rum med fönster som vetter i två väderstreck. Tar ni sedan till vänster ut från köket finner ni förvaringsyta i form av avställningsplats. Vi finner även ett badrum som är inrett med dusch, toalett, samt vask med tillhörande kommod. På övre plan möts ni av snedtak som ger en mysig och ombonad känsla. Två sovrum i väl tilltagna kvadratmeter med möjlighet att möblera efter eget tycke och smak. På källarplan hittar vi tvättstugan inredd med tvättmaskin och torktumlare. Men även en verkstad och pannrummet. Här ifrån har ni även utgång till trädgården baksida. Fastigheten säljs med friskrivningsklausul. Fastigheten är perfekt placerad för dig som pendlar med bil då närheten till E6:an är en klar fördel. Har du barn, hund eller själv tycker om att vistas i naturen så finner ni både Saxtorpsskogen och Järavallen precis runt husknuten. Fastigheten är belägen i Häljarps by. Här finner ni alla bekvämligheter man kan behöva såsom livsmedelsaffär med paketutlämning, pizzeria och med golfbanan på fem minuters promenadavstånd. Här finns förskolor och skolor upp till åk 9 samt bra förbindelser med såväl tåg som buss till övriga orter i regionen och landet. Välkommen på visning!

Suellsgatan 1 A, null, Landskrona kommun

Suellsgatan 1 A

Lägenhet
Landskrona kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 295 000 kr
63 m²
2 rum
vån 3/4
4 149 kr/mån
20 556 kr/m²

Välkomna till denna välplanerade tvårumslägenhet. Rymlig hall med laminatgolv och ljusa väggar med plats för avhängning samt ytterligare förvaringsmöblemang. Badrummet som är fräscht och helkaklat med wc, dusch, handfat, kommod och handdukstork. Vidare har vi köket som är ljust med matplats och är utrustat med kyl och frys, diskmaskin, inbyggd ugn, spishäll samt fläkt. Sist men inte minst har vi ett stort sovrum är rymligt och lättmöblerat med laminatgolv. Vardagsrum med laminatgolv store fönster partier med utsikt över Suellesgatan. Välkommen på visning!

  • Hiss
Norra Infartsgatan 55 D, Väster, Landskrona kommun

Norra Infartsgatan 55 D

Lägenhet
Väster, Landskrona kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 295 000 kr
58 m²
2 rum
vån 3/4
3 574 kr/mån
22 328 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska 2 rumslägenhet som är nyrenoverad. En lägenhet med stora fönsterpartier, helkaklat badrum, en stor balkong i västerläge samt låg avgift - denna lägenhet är en chans man inte vill missa. Lägenhetens stora fönsterpartier släpper in massor av naturligt ljus där du kommer att älska den ljusa och luftiga känslan som denna bostad ger. Det helkaklade badrummet ger en modern och fräsch känsla samtidigt som det är lätt att hålla rent och snyggt. Köket är även modernt och ljust. Med en väldigt stor balkong i västerläge kommer du att kunna njuta av den berömda eftermiddagssolen varje dag. En innergård med grönska och blommor omkring dig är detta en oas av lugn & ro. Perfekt för en avkopplande stund eller en trevlig grillkväll med vänner och familj. Den välskötta bostadsrättsföreningen Granada har en oerhört stabil och trygg ekonomi som avspeglar i den låga månadsavgiften. I Landskronas stads västra delar har man "nära till allt" som man brukar säga. Gång eller cykelavstånd till stadens centrum, havet, parker, idrottsanläggningar, skolor och förskolor för att nämna något. Varmt välkommen till visning!

  • Balkong
Gjörloffsgatan 22, null, Landskrona kommun

Gjörloffsgatan 22

Lägenhet
Landskrona kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 095 000 kr
47,2 m²
2 rum
vån 2/4
4 289 kr/mån
23 199 kr/m²

Välkomna till denna välplanerade genomgående tvårumslägenhet på andra våningen. Boendet bjuder ett stort vardagsrum med laminatgolv samt utgång till den stora balkongen med utsikt över innegården. Rymlig hall med laminatgolv och ljusa väggar med plats för avgängning samt ytterligare förvaringsmöblemang. Badrummet som renoverades i samband med föreningens total renovering år 2018 är fräscht och helkaklat med wc, dusch, handfat, kommod och handdukstork. Vidare har vi köket som är ljust och öppet och är utrustat med kyl och frys, diskmaskin, inbyggd ugn, spishäll samt fläkt. Sist men inte minst har vi sovrummet är rymligt och lättmöblerat med laminatgolv. Välkommen på visning!

  • Balkong

Visar alla 4