Erik Olsson Fastighetsförmedling

Erik Olsson Fastighetsförmedling

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Lövskogsgatan 6A, Norra Guldheden, Göteborgs kommun

Lövskogsgatan 6A

Lägenhet
Norra Guldheden, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 095 000 kr
59,5 m²
2.5 rum
vån 2/3
3 070 kr/mån
52 017 kr/m²

Rikligt ljusinsläpp från fönster i tre väderstreck och härlig balkong med många soltimmar! Här väntar en fin 2,5a med många möbleringsalternativ och ett praktiskt hemmakontor. Fina originaldetaljer med bland annat fönsterbräden i sten, luftig takhöjd, parkettgolv i holländskt förband och charmiga brädgolv. Här bor ni i en stabil och lågt belånad förening med tillgång till såväl bastu, övernattningsrum och hobbyrum som de härliga grönytorna som knyter samman husen. Gångavstånd till flera av stadens universitet samt Sahlgrenska, Linné och Avenyn. Mysiga promenader tar ni i närliggande Änggårdsbergen och Slottsskogen. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
Ängemarken 7A, Norra Guldheden, Göteborgs kommun

Ängemarken 7A

Lägenhet
Norra Guldheden, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 900 000 kr
51,5 m²
2 rum
vån 2/3
4 142 kr/mån
56 311 kr/m²

Varmt välkomna till denna genomtänkta tvåa som har en solfylld balkong i västerläge. Det stilrena köket totalrenoverades 2019 där matbord får plats och maten kan lagas lätt med goda arbetsytor och moderna vitvaror. Med fönster i motsatta väderstreck skapas ett fint ljusflöde och skapar en luftig atmosfär tillsammans med den högre takhöjden. Gott om förvaring erbjuds så väl inne i lägenheten med rymliga klädkammare som i de två tillhörande förråden. Här bor ni i en stabil förening med god ekonomi och populära gemensamhetslokaler. Bekvämt gångavstånd till flera av Göteborgs universitet, grönområden i Änggårdsbergen och Slottsskogen samt citypulsen i Linné och Vasastaden. Välkomna på visning!

  • Balkong
Helenebergsgatan 2C, Johanneberg, Göteborgs kommun
  • Imorgon kl 15:00
Helenebergsgatan 2C, Johanneberg, Göteborgs kommun, bild 2
Helenebergsgatan 2C, Johanneberg, Göteborgs kommun, bild 3

Helenebergsgatan 2C

Lägenhet
Johanneberg, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 980 000 kr
49,5 m²
2 rum
vån 2/2
3 572 kr/mån
60 202 kr/m²

Tycker ni om bekvämligheten av att bo i bostadsrätt men ändå vill åt lite av villakänslan? På Helenebergsgatan bor ni i Johannebergs attraktiva villaområde med kort gångavstånd till Göteborgs mest centrala delar. Två rum och kök med optimal planlösning som gör att varje kvadratmeter är välutnyttjad och skapar luftiga rum med en känsla av rymd. Hemmet är beläget högst upp i huset med ljuvligt ljusinsläpp från tre väderstreck och en balkong i sydväst som nås från köket. Här kan ni avnjuta många soltimmar och blicka ut över det lugna grannskapet. Vardagsrummet har stor umgängesyta med plats för både soffhörna och större matsalsbord som bjuder in till sociala tillställningar. I anslutning ligger sovrummet med utmärkt förvaringsutrymme i sex garderober. Badrummet totalrenoverades år 2020 med fina materialval och hög komfort i form av golvvärme och egen tvättutrustning. Missa inte chansen att äga denna pärla med enastående egenskaper och underbart läge! Brf Näckten är en mysig förening bestående av fem villor med härlig gemenskap och Bullerbyn-känsla. Husen omfamnas av en grönskande innergård med fin gräsyta och gemensamma sittgrupper. Ett stenkast från bostaden ligger vackra Buråsparken med bland annat en fin stadsodling för rekreation och odling. I attraktiva Johanneberg bor ni rofyllt med gångavstånd till Chalmers, Göteborgs universitet och paradgatan Kungsportsavenyn. Bostaden ligger nära flera populära restauranger, kvarterskrogar, mataffärer och apotek. Det finns många härliga grönområden i närheten så som Carlanderska Parken, Näckrosdammen, Johannebergsparken samt Mossens IP med naturnära motionsspår. Precis utanför ligger Pilgårdsgatan där flertalet busslinjer avgår med täta avgångar. På mindre än 10 minuter bussresa tar ni er till Korsvägen med förbindelser till stadens alla hörn. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare Eric Lagerlöf för mer information om bostaden!

  • Premium
  • Balkong
Kolonigatan 1A, Landala Egnahem, Göteborgs kommun
  • Borttagen före visning

Kolonigatan 1A

Lägenhet
Landala Egnahem, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 900 000 kr
76 m²
3 rum
vån 3/3
4 375 kr/mån
51 316 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

Visar alla 4