Erik Olsson Fastighetsförmedling

Erik Olsson Fastighetsförmedling

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Ernst torulfsgatan 4A, Munkebäck, Göteborgs kommun
  • Sön 12 maj kl 13:00

Ernst torulfsgatan 4A

Lägenhet
Munkebäck, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 495 000 kr
52 m²
2 rum
vån 3/3
4 559 kr/mån
47 981 kr/m²

Högst upp i huset väntas ett stilrent renoverat hem med balkonger i både öst- och västläge! Tack vare balkongerna i motsatta väderstreck kan ni under sommarhalvåret ostört avnjuta solstrålarna från tidig morgon till sen kväll. Det smakfullt inredda köket från Kvik förgyller matlagningen och i badrummet som uppdaterades under 2020 har ni er egen tvättmaskin. Bra förvaringsutrymme i klädkammare och tillhörande förråd. Gårdarna mellan husen bjuder på lugn grönska och områdets utbud av kommunikationer och service är stort. Spårvagn 1 och 5 tar er till stan på ca en kvart och Alingsåspendeln nås enkelt från Sävenäshållplatsen. Även Skatås, Delsjön och Härlanda tjärn nås snabbt och smidigt via cykel eller till fots. Här bor ni med alla bekvämligheter i hjärtat av populära Munkebäck. I föreningen finns tillgång till många faciliteter såsom ombonad innergård, gemensamhetslokal, tre barnvagnsrum, två cykelrum samt soprum med miljöstation. Bilen kan parkeras bekvämt i garaget under huset som även erbjuder laddstolpe för elbil. Från hemmet har ni perfekt gångavstånd till det mesta tänkbara såsom spårvagn- och busshållplats, Munkebäckstorget med bl.a. apotek, bageri och matbutik, Torpavallens handelsplats med SATS-gym och MAX-restaurang, välsorterade ICA Kvantum med mycket generösa öppettider, lokala restauranger, närområdets mysiga småbutiker samt skolor och förskolor. Dessutom är det nära till sköna grönområden och fina badplatser som Delsjön, Skatås och Härlanda Tjärn, och innerstaden ligger på bekvämt cykelavstånd. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
  • Balkong
Ostgatan 16, Kallebäck, Göteborgs kommun
  • Sön 19 maj kl 12:30
Ostgatan 16, Kallebäck, Göteborgs kommun, bild 2
Ostgatan 16, Kallebäck, Göteborgs kommun, bild 3

Ostgatan 16

Lägenhet
Kallebäck, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 790 000 kr
44 m²
2 rum
vån 2/9
3 806 kr/mån
40 682 kr/m²

Här presenteras en väldisponerad tvårumslägenhet som omsorgsfullt renoverats med fina inredningsval. Sobra väggfärger och parkettgolv pryder hemmet tillsammans med ett rikligt ljusinsläpp från stora fönster mot söder. Planlösningen har en social utformning med öppning mellan kök och vardagsrum vid matplatsdelen. Här finns en fransk balkong som ger goda vädringsmöjligheter med utsikt ut över föreningens gröna innergård. Praktiskt sovrum och i anslutning till hallen finns ett rymligt förråd som smidigt tar hand om hemmets alla tillhörigheter. Bostaden återfinns i det expansiva området Kallebäck som ligger mellan Göteborgs innerstad och Delsjöområdets vackra natur. En snabbväxande stadsdel med både frisörsalong, pizzeria, mataffär och ett nyöppnat gym i närområdet. Från Kallebäck tar ni er lätt med buss till både Korsvägen och Avenyn på ca 10-15 minuter. Kallebäck är en bra utgångspunkt, oavsett var i Göteborgsregionen ni vill åka. Med bil tar ni er snabbt och enkelt ut på de stora trafiklederna E6 och väg 40! Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare Eric Lagerlöf för mer information om bostaden!

  • Premium
  • Hiss
Doktor Forselius gata 26, Guldheden, Göteborgs kommun
  • Sön 12 maj kl 11:00

Doktor Forselius gata 26

Lägenhet
Guldheden, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 450 000 kr
81,5 m²
4 rum
vån 6/10
5 493 kr/mån
42 331 kr/m²

Trivsam fyra med inglasad balkong i soligt västerläge! Genomtänkt planlösning och den öppna miljön mellan kök och vardagsrum gör att ljuset flödar fritt och ger trevligt sociala ytor. Bostadens inglasade balkong nås både från köket och ett av sovrummen, här kan ni njuta av solens strålar härliga eftermiddagar och kvällar. Högt läge och från de stora fönsterpartierna har ni vackert grönskande utsikt. Genomgående ljusa och fina ytskikt gör det lätt för er att trivas och förvaringsmöjligheter erbjuds i flera garderober och rymlig i en klädkammare. Här bor ni i en stor och välskött förening där bredband ingår i avgiften och ni har närhet till grönskande Änggårdsbergen och Slottsskogen såväl som centrums stadspuls. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Lövskogsgatan 13C, Norra Guldheden, Göteborgs kommun
  • Sön 12 maj kl 13:00

Lövskogsgatan 13C

Lägenhet
Norra Guldheden, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 695 000 kr
44,5 m²
2 rum
vån 3/3
2 393 kr/mån
60 562 kr/m²

I fritt och luftigt läge på översta våning ligger denna mycket välplanerade tvåa i harmoniskt genomgångsläge. Hemmet präglas av vacker tidstypisk charm med högt i tak, stora fönster och golven pryds av fin parkett och trevliga brädgolv. Generöst vardagsrum och härifrån nås den underbara balkongen som vetter åt väst för fina eftermiddagar och kvällar i solen. Gott om förvaring såväl i bostaden som två tillhörande förråd. Här blir ni en del av en stor och populär förening med tillgång till såväl bastu, övernattningsrum och hobbyrum som härliga grönytor som knyter samman husen. Gångavstånd till flera av stadens universitet samt Sahlgrenska, Linné och Avenyn. Promenader och motionsmöjligheter har ni i närliggande Änggårdsbergen och Slottsskogen. På gångavstånd har ni bra närservice med matbutik och dessutom goda kommunikationer med flera linjer vid Wavrinskys plats. Välkomna på visning!

  • Plus
  • Balkong
Lövskogsgatan 4B, Norra Guldheden, Göteborgs kommun

Lövskogsgatan 4B

Lägenhet
Norra Guldheden, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 995 000 kr
52,5 m²
3 rum
vån 3/3
2 807 kr/mån
57 048 kr/m²

På översta våningsplan ligger denna välplanerade trea som bjuder på välutformade rum och balkong i underbart sydvästläge med många fina soltimmar! Här välkomnas ni av ett hem där den fina 40-talscharmen gör sig påmind med bland annat stiliga parkettgolv, djupa fönsternischer, inbyggd förvaring och luftig takhöjd. Genomgångsläget med fönster i motsatta väderstreck ger er ett härligt ljusinsläpp och tack vare det höga läget i huset har ni vacker grönskande utsikt. Här blir ni en del av en stor och populär förening med tillgång till såväl bastu, övernattningsrum och hobbyrum som härliga grönytor som knyter samman husen. Gångavstånd till flera av stadens universitet samt Sahlgrenska, Linné och Avenyn. Promenader och motionsmöjligheter har ni i närliggande Änggårdsbergen och Slottsskogen. På gångavstånd har ni bra närservice med matbutik och dessutom goda kommunikationer med flera linjer vid Wavrinskys plats. Välkomna på visning!

  • Balkong
Nordhemsgatan 74, Linné, Göteborgs kommun
Nordhemsgatan 74, Linné, Göteborgs kommun, bild 2
Nordhemsgatan 74, Linné, Göteborgs kommun, bild 3

Nordhemsgatan 74

Lägenhet
Linné, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 595 000 kr
59 m²
2 rum
3 776 kr/mån
60 932 kr/m²

Karismatisk tvåa på en av Göteborgs charmigaste gator. Med egen ingång från den skyddade porten och gården tar du dig en våning upp med hjälp av egen stilfull trappa. Genom vackra fönster flödar ett fantastiskt ljusinsläpp och i det smakfullt renoverade köket har du generösa arbetsytor, diskmaskin och gott om förvaring. Det rofyllda sovrummet, beläget två trappsteg upp från köket, ger en avskild plats för vila och återhämtning. Lägg därtill badrum i ljus italienskt kakel med marmormotiv ger en extra touch av lyx. Trevlig innegård med utemöbler samt grillplats och med Linnégatans myller precis runt knuten. Linnéstaden är ett område där vackra hus kantar det livfulla stråket längs Linnégatan och kringliggande gator. Utbudet av restauranger, caféer och mysiga butiker är förstklassigt. All service finns dessutom inom bekvämt promenadavstånd. Närheten till Slottsskogen med sina natursköna promenadstråk får inte heller glömmas bort. Kommunikationerna är goda och att promenera till Linnégatans hållplatser tar endast några få minuter. Varmt välkommen!

  • Premium
  • Hiss
Dalheimersgatan 2B, Norra Guldheden, Göteborgs kommun
  • Borttagen före visning
Dalheimersgatan 2B, Norra Guldheden, Göteborgs kommun, bild 2
Dalheimersgatan 2B, Norra Guldheden, Göteborgs kommun, bild 3

Dalheimersgatan 2B

Lägenhet
Norra Guldheden, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 495 000 kr
64 m²
2.5 rum
vån 1/3
4 932 kr/mån
54 609 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Doktor Bex gata 11A, Södra Guldheden, Göteborgs kommun
  • Borttagen före visning

Doktor Bex gata 11A

Lägenhet
Södra Guldheden, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 850 000 kr
54 m²
2 rum
vån 3/3
2 972 kr/mån
52 778 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Plus
  • Balkong
Doktor Hjorts gata 12C, Södra Guldheden, Göteborgs kommun
  • Borttagen före visning

Doktor Hjorts gata 12C

Lägenhet
Södra Guldheden, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 350 000 kr
65 m²
3 rum
vån 1/4
3 332 kr/mån
51 538 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Balkong
Doktor Allards gata 12, Guldheden, Göteborgs kommun
  • Imorgon kl 11:00
Doktor Allards gata 12, Guldheden, Göteborgs kommun, bild 2
Doktor Allards gata 12, Guldheden, Göteborgs kommun, bild 3

Doktor Allards gata 12

Lägenhet
Guldheden, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
5 950 000 kr
97 m²
5 rum
vån 5/5
6 501 kr/mån
61 340 kr/m²

Nu finns chansen att förvärva denna moderna pärla högst upp i huset där exklusivitet möter bekvämlighet i ett lugnt område nära innerstaden. Upplev soluppgång till solnedgång på hemmets balkonger som ligger i öster- och västerläge. Den ena balkongen öppnar upp mot ett lugnt skogsområde och erbjuder enastående panoramautsikt. Nyproduktion från 2019 med genomgående kvalitativa och stilrena material. Luftig planlösning med socialt kök och vardagsrum, fyra fina sovrum och dessutom två badrum. Rikt genomgående ljusinsläpp via de generösa fönsterpartierna och ni har flera dörrar ut till de stora balkongerna. Hemmet har bra förvaring i flera inbyggda garderober och en väl tilltagen klädkammare. Här är det bara att flytta in och njuta av tillvaron! Bo i brf Viva som är ett unikt nyproduktionsprojekt i Riksbyggens nya koncept Positive Footprint Housing. Hållbarhet och miljö går som en röd tråd genom hela föreningen med allt från husens och gårdens utformning till de fantastiska gemensamhetslokalerna Orangeriet, Växthuset och Livsrummet. I ditt medlemskap ingår tillgång till en gemensam fordonspool med elbilar och elcyklar, men föredrar du att åka kollektivt stannar spårvagn 10 och buss 52 inom kort gångavstånd. Gång- och cykelvägar tar dig snabbt och smidigt från Guldhedens gröna oas till centrums stadspuls och endast fem minuter bort ligger både Chalmers, Sahlgrenska och Handelshögskolan. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv

Visar alla 10