Mäklare Niklas Knudsen

Niklas Knudsen

Om mig

Niklas Knudsen är en proffsig mäklare och engagerad mäklare och är lätt att tycka om enligt sina kunder. Mäklaren har varit registrerad fastighetsmäklare sedan 2004 och fick sin licens efter avslutade högskolestudier. Bakgrund: Examen Boråshögskola 2004 Bokedjan mäkleri 2004-2008 Ledamot mäklarsamfundet 2004-2015 Bjurfors 2008-2015 Erik Olsson 2015 tillsvidare. Partneransvarig i väst Erik Olsson 2017-2019

Mäklarens försäljning på Hemnet
Noltorpsgatan 7G, Noltorp, Alingsås kommun

Noltorpsgatan 7G

Lägenhet
Noltorp, Alingsås kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 250 000 kr
34 m²
1 rum
vån 2/3
2 597 kr/mån
36 765 kr/m²

Två trappor upp ligger denna välplanerade enrummare som präglas av härliga ljusinsläpp och trevlig atmosfär. Köket renoverades 2022 och är smakfullt inrett med stilfulla materialval. Vardagsrummet har flera fönster med fönsterbänkar i natursten som skänker rummet ljus. Golvet är nylagt 2023 och här finns gott om plats för soffa med tillhörande möblemang. I vardagsrummet finns även en praktisk sovalkov för en bredare säng. Det helkaklade badrummet är inrett med klassiska färgval och här finns behaglig golvvärme samt vardagslyx i form av tvättmaskin. Här bor du i en stabil och trevlig förening med en gemensam gård med uteplats och grillmöjligheter – perfekt för årets varma dagar! Bredband ingår i avgiften och föreningen har dessutom installerat solceller för lägre elförbrukning. Gångavstånd till matbutik, gym och gymnasium. På cykelavstånd ligger Alingsås centrum med stadens utbud av caféer, restauranger, butiker och service.

Solgläntan 10, Säve, Göteborgs kommun
  • Imorgon kl 14:00
Solgläntan 10, Säve, Göteborgs kommun, bild 2
Solgläntan 10, Säve, Göteborgs kommun, bild 3

Solgläntan 10

Villa
Säve, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 800 000 kr
139 m²
3 rum
1 236 m² tomt

Charmig 1½-plansvilla med hänförande utsikt och lantliga omgivningar. Här bor ni med ett avskilt läge och rofylld naturomgivning. Bostaden genomsyras av härliga ljusinsläpp och förgylls med vackra detaljer som öppen spis och spegeldörrar. Den mysiga tomten är en grönskande oas sommartid och en underbar tillgång under årets varma dagar! Ni välkomnas av hemmets mysiga tomt. Bostaden har två altaner varav den ena i västerläge där ni kan njuta av sommarkvällarna medan ni ser solen gå ner över fälten. Här finns dessutom vardagslyx i form av ett spabad. Bostadens sovrum är praktiskt belägna på övre plan med en planlösning som möjliggör fler sovrum om önskas. Entréplan har öppet mellan kök och vardagsrum, perfekt för sociala tillställningar. Köket är smakfullt inrett och här finns gott om både arbetsytor och förvaringsutrymmen. På entréplan finner ni även bostadens helkaklade badrum samt en separat tvättstuga med groventré. Här bor ni i en lantlig idyll med grönområde alldeles runt hörnet samt närhet till storstadens puls med endast cirka 30 minuters bilresa. Busshållplats finns även en kort promenad bort som tar er till Backaplan, Kungälv och Bohus centrum. Varmt välkomna att kontakta Niklas Knudsen för mer information!

  • Premium

Visar alla 2