Mäklare Jonas Haglund

Jonas Haglund

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Valbovägen 107, Valbo, Gävle kommun
  • Sön 4 aug kl 13:00
Valbovägen 107, Valbo, Gävle kommun, bild 2
Valbovägen 107, Valbo, Gävle kommun, bild 3

Valbovägen 107

Villa
Valbo, Gävle kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 990 000 kr
107 + 119 m²
5 rum
1 998 m² tomt

Välkommen till denna mycket trevliga 1-plansvilla med källare om 107 + 119 kvm i ett populärt och barnvänligt område med närhet till allt för bekvämt familjeliv. Det första ni möts av när ni stiger in i huset är en ljus, öppen och välkomnande hall. Från hallen når ni ett stort, praktiskt och fullutrustat IKEA-kök med kökshalvö från 2017. Från köket når ni en stor trädäckad altan om ca 100 kvm med sol större delen av dagen. Vidare har ni vardagsrummet med en mysig eldstad och plats för en stor soffa. Från vardagsrummet finner ni en mycket stilfullt renoverad matsal, även där med utgång till den stora altanen. Hall, kök, vardagsrum och matsal är försedd med vattenburen golvvärme. Entréplanet har utöver detta tre fina sovrum i varierande storlekar och ett helkaklat badrum med badkar och el-golvvärme renoverat 2016. Det är även förberett för dusch (kvalitetsintyg finns). En trappa ner når ni källaren som i skrivande stund till största del disponeras såsom källare. Nuvarande ägare har tagit bort all utreglad konstruktion och låtit dränera huset 2019 genom Kentas Entreprenad. Badrummet i källaren renoverades 2016, då också av fackman så kvalitetintyg finns. I källaren finner ni en stor verkstad, samt att det kvarstår en del efterarbeten så som målning med mera efter eget önskemål. Tomten om ca 2000 kvm bjuder in till lek och sociala aktiviteter. Här finns utöver gräsytor, en stor grusad yta för gott om parkeringsmöjligheter framför huset, en matkällare, en pergola med en mysig och charmig känsla samt en isolerad friggebod med el-golvvärme och som är förberett med vattendragning från huset. Summerat är detta ett hem med en fantastisk möjlighet för den som söker ett bekvämt och smakfullt renoverat boende med fina utomhusytor och ett utmärkt läge där flertalet stora renoveringar är utförda. Allt detta i ett barnvänligt område med närhet till kommunikation, skola, förskola, Valbo köpcentrum, Åbyvallen, pizzeria, Mackmyra, Gävle och Sandviken. OBS. Planritning kommer inom kort. Besiktningen utförs den 5/8. Välkommen hem!

  • Premium
Norra Centralgatan 11A, Centrum, Gävle kommun
  • Mån 29 jul kl 16:30
Norra Centralgatan 11A, Centrum, Gävle kommun, bild 2
Norra Centralgatan 11A, Centrum, Gävle kommun, bild 3

Norra Centralgatan 11A

Lägenhet
Centrum, Gävle kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
960 000 kr
33 m²
1 rum
vån 2/5
2 409 kr/mån
29 091 kr/m²

Yteffektiv och välskött etta om 33 kvm med hög standard och sovloft. Högt i tak och generösa fönsterpartier bidrar ljus och rymd. Lägenheten är smakfullt renoverad med en öppen och social planlösning, ljusa materialval och genomgående parkettgolv för ett sammanhållet intryck. Lägenheten har ett modernt kök utrustat med rostfria och integrerade vitvaror i form av diskmaskin, Micro, spis, kyl/frys och fläkt. Praktiskt, helkaklat badrum med glasduschvägg och golvvärme. Aummet är lätt att möblera och har ett smart sovloft som sparar golvyta till fördel för soffgrupp. Det finns en avsatt yta för matbord i anslutning till köket. I hallen finns platsbyggda garderober som erbjuder bra förvaring. Intill entrédörren i korridoren finns ett väl tilltaget förrådsutrymme. Föreningen är välskött och erbjuder flera gemensamma ytor för medlemmarna, såsom en trivsam innergård, relaxavdelning och bastu, tvättstuga och stort garage. Lägenheten ligger centralt med närhet till Centralstationen, Högskolan och Boulognerskogen med badplats. Stadens nöjen och service finns en kort promenad bort. Perfekt som studentlägenhet, pendlarlägenhet eller första bostad. Kontakta ansvarig mäklare vid frågor eller för att boka en privatvisning.

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Hövdingavägen 1C, Södra Bomhus, Gävle kommun
  • Ons 31 jul kl 16:30
Hövdingavägen 1C, Södra Bomhus, Gävle kommun, bild 2
Hövdingavägen 1C, Södra Bomhus, Gävle kommun, bild 3

Hövdingavägen 1C

Radhus
Södra Bomhus, Gävle kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 290 000 kr
110 m²
4 rum
7 634 kr/mån
11 727 kr/m²

Det första du möts av när närmar dig radhuset är en lummig liten trädgård med körsbärsträd, gräsmatta och annan grönskande växtlighet. Här finns en trädäckad yta för möblering och ett stort förråd. Väl inne i huset har du en rymlig och möblerbar hall med avhängningsmöjligheter samt gott om förvaringsmöjligheter i den intilliggande tvättstugan. Vidare finns ett fint duschrum som renoverats år 2016 med våtrumsmatta och ett sovrum med plats för dubbelsäng. Till favoritrummen hör vardagsrummet, som är väl tilltaget och med plats för stor soffa och middagsmöblering. Från vardagsrummet når du insynsskyddad bakgård med altan under tak, gräsmatta och fruktträd. Praktiskt kök med gott om yta för avlastning och förvaring, kökets utrustning består av fullstor kyl, frys, diskmaskin, spis, ung och fläkt. Övervåningen erbjuder en möblerbar hall och två sovrum, varav ett av dem är av större modell med plats för dubbelsäng. Vidare finns också ett badrum med badkar, tvättställkommod och toalett sist men inte minst en klädkammare med gott om förvaringsutrymme. Summerat är detta ett mycket barnvänligt boende/område med närhet till allt en familj kan tänkas behöva, såsom skola, matbutik, restaurang och lokaltrafik, som snabbt och enkelt tar dig in till Gävle City! Riksbyggen Gävlehus nr 20 är en bra förening med stort utbud av gemensamma aktiviteter samt strukturerade framtidsplaner. Nu senast så bytes alla dörrar och fönster. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer info eller visningsbokning.

  • Premium
  • Uteplats
Svedjevägen 10, Hamrånge, Gävle kommun
Svedjevägen 10, Hamrånge, Gävle kommun, bild 2
Svedjevägen 10, Hamrånge, Gävle kommun, bild 3

Svedjevägen 10

Villa
Hamrånge, Gävle kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 090 000 kr
117,5 + 69 m²
6 rum
1 039 m² tomt

Varmt välkommen till Svedjevägen 10 och denna trevliga 1 1/2-plansvilla i omtyckt och barnvänligt område med närhet till både insjö och hav. Här bor du rymligt och bra med hela 6 rum och kök varav 5 möjliga sovrum. På husets övre plan finner du två sovrum med fina plankgolv från husets byggnadsår. Från det större sovrummet når du dessutom en balkong mot innergården (balkongen behöver kompletteras med ett räcke). På entréplan finns fullt fungerade kök med plats för bord och stolar, vardagsrum med parkettgolv och utgång till altan delvis under tak. I tillägg till detta finns ett helkaklat badrum renoverat omkring 00-talet och tre stora sovrum varav ett genomgångsrum. En trapp ner möter du en källare med tvättstuga, pannrum och gott om förvaringsutrymmen. Huset omringas av en grönskade trädgård med uteplats mot skogsparti i bra solläge och generösa gräsytor för lek och sociala aktiviteter. Summerat är detta ett välplanerat hus med bra förvaringsmöjligheter i lugna och trevliga kvarter med många sovrum och en nästintill ny bergvärmepump, vilket bidrar till låga uppvärmningskostnader. Endast 5 minuter med bil från huset når du Totrabadet som är ett insjöbad med långgrund sandstrand. För den som är båt och fiskeintresserad finns möjlighet till båtplats och bra fiskemöjligheter. Besiktning är beställd. Allt för ett trevligt boende finner du här. Kontakta ansvarig mäklare Jonas Haglund 070-7234485 för mer information eller privatvisning!

  • Premium
Månskensgatan 46B, Andersberg, Gävle kommun
Månskensgatan 46B, Andersberg, Gävle kommun, bild 2
Månskensgatan 46B, Andersberg, Gävle kommun, bild 3

Månskensgatan 46B

Radhus
Andersberg, Gävle kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 595 000 kr
80,5 m²
3 rum
4 132 kr/mån
19 814 kr/m²

I ett lugnt och barnvänligt område finner du detta välplanerade och fina radhus fördelat på två plan och en vind med bra förvaring. Här bor du med en stor uteplats som blir radhusets egen lilla oas med planteringslådor och förrådsbod. Detta blir den naturliga samlingsplatsen för vänner och familj under sommarens ljuva dagar. När du stiger in bostaden så möts du av ett väl omhändertaget hem med ett stort kök där utrymme för matbord och stolar finns. Köket har uppdaterats med nya vitvaror 2023/2024 och har ett fint platsbyggt vitrinskåp från 2015. Vidare finns en toalett som har fått nytt porslin, en praktisk klädkammare med hyllsystem under trappen, en tvättstuga med nyare tvätt- och torktumlare samt ett sovrum/allrum med utgång till den trevliga uteplatsen. En våning upp finns ett stort ljust och fint vardagsrum och ett sovrum med plats för dubbelsäng. Från sovrummet når du en rymlig balkong med härlig morgonsol, här avnjuts morgonkaffet som bäst under soliga dagar. I tillägg till detta når du från sovrummet ett helkaklat badrum med dusch, wc, tvättställskommod och golvvärme från 2015. Sist men inte minst så når du vinden från sovrummet med mycket bra förvaringsutrymme. Summerat är detta ett väldigt trevligt radhus, som under åren genomgått renoveringar (de flesta 2015), så att det idag upprätthåller god standard. Allt detta i en stor och stabil förening med låg skuldsättning där det råder ordning och reda. Garage i länga med elbilsladdare ingår i avgiften (elförbrukningen betalas separat). Barnvänligt och populärt område med närhet till både förskola och skola. Föreningen tillhandahåller fina gemensamma utrymmen, såsom föreningslokal, bastu, motionslokal, grovtvättstuga, skyddsrum/hall för reparation av bilar och en tvättplatta. Gröna och fina omgivningar där det finns en mindre lekplats med rutschkana och sandlåda i varje gårdsgrupp. Den stora parken omgiven av stenmur har gungor, linbana och en större klätterställning. En gräsyta med två fullstora fotbollsmål finns liksom möjlighet till badminton. Tennisbana med asfalt och nät. I området finns bussförbindelse och närhet till E4:an. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Jonas Haglund 070-7234485 vid frågor eller visnningsbokning!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Vikingavägen 108, Södra Bomhus, Gävle kommun
Vikingavägen 108, Södra Bomhus, Gävle kommun, bild 2
Vikingavägen 108, Södra Bomhus, Gävle kommun, bild 3

Vikingavägen 108

Radhus
Södra Bomhus, Gävle kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 795 000 kr
135 m²
6 rum
298 m² tomt

Välkommen till detta rymliga kedjehus med bra läge i populära och barnvänliga Södra Bomhus. Välplanerat boende med generösa umgängesytor, praktisk tvättstuga, renoverade badrum (2012 resp. 2022) och 4 sovrum (möjlighet till 5). Trivsamma utemiljöer med villakänsla, här finns bland annat stort insynsskyddat trädäck med pergola på framsida och en ny inglasad altan på baksidan. Lättskött och insynsskyddad tomt med plats för lek och sociala aktiviteter. Driftskostnaderna hålls låga och stabila i och med att de boende har en samfällighet som hanterar uppvärmning, VA, sophämtning, snöskottning, sandning, basutbud för tv, utvändig el och garage i länga. Samfällighetsavgiften är 2635 kr/månad. Utöver denna så är det endast försäkring, bredband och elkostnad du betalar som boende. Området är lugnt och bebott av människor i blandade åldrar, allt från barnfamiljer till pensionärer och genomsyras av en mycket god gemenskap. Det är nära till busshållplatsen där stadsbussarna avgår mot Gävle centrum var 15:e minut på vardagar. Det är även nära till matbutik, skola och förskola, natursköna områden samt slalombacke. Välkommen att kontakta ansvarig Fastighetsmäklare Jonas Haglund 070-7234485 för med info och visningsbokning.

  • Premium
Nedre vägen 24, Hille, Gävle kommun
Nedre vägen 24, Hille, Gävle kommun, bild 2
Nedre vägen 24, Hille, Gävle kommun, bild 3

Nedre vägen 24

Tomt
Hille, Gävle kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 400 000 kr
1 069 m² tomt

I en lantlig och idyllisk miljö, bland hästgårdar och hagar har nu du möjlighet att förvärva en tomt av sällsynt slag i Hille. Fastighetens storlek 1069 kvm och är med tanke på beskaffenhet och läge väl lämpat för såväl fritids- som permanentboende. Förhandsbesked utfärdat 2020 ger möjlighet att uppföra en enplansvilla med inredd vind och ha en byggnadsarea om ca 200 kvm fördelat på hus och garage. Kommunalt V/A är draget till tomtgräns och anslutningsavgiften är betald. El finns draget till tomtgränsen. Inom ett bekvämt avstånd finner du välsorterad ICA-butik, Apotek, trädgårdshandel, restaurang, skola, idrottsanläggning samt golfbana. Hillesjön som är en populär fisk- och badsjö finns i närheten. Här bedrivs ett intensivt friluftsliv, såväl sommar som vinter. Sommartid är det bad, fiske och båtliv som dominerar, under vintertid är det pimpling, skridsko och skidåkning. Här bor du inte allt för långt ifrån Gävles vackra skärgårdsmiljö. Varför inte ta en cykeltur till Gävles smultronställen såsom Engeltoftabadet eller Bönan Café. Dessa platser är mycket populära utflyktsmål under sommarperioden. OBSERVERA att huset som visas på bild är endast ett exempelhus från leverantören Hjältevadshus. Önskar du komma i kontakt med tidigare nämnd husleverantör så har vi ett tätt samarbete med dem, där du får snabb och bra service. Tomten är dock EJ buden till någon specifik husleverantör. För med information eller visningsbokning kontakta ansvarig mäklare Jonas Haglund 070-7234485.

  • Premium

Visar alla 7