Mäklare Jonas Haglund

Jonas Haglund

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Tegelvägen 34, Hagaström, Gävle kommun
  • Sön 12 maj kl 12:00
Tegelvägen 34, Hagaström, Gävle kommun, bild 2
Tegelvägen 34, Hagaström, Gävle kommun, bild 3

Tegelvägen 34

Villa
Hagaström, Gävle kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 190 000 kr
136 + 64 m²
6 rum
1 071 m² tomt

Varmt välkommen till Tegelvägen 34 i Hagaström och denna trevliga enplansvilla i vinkel om 136 + 64 kvadratmeter fördelat på 6 rum och kök. Husets beskaffenhet bjuder in till flertalet olika planlösningsalternativ. Grönskande och kuperad trädgård bidrar till insynsskyddad och härlig miljö! Här kliver du in i en fin hall med gott om utrymme för avhängning och med en renoverad WC för gäster i anslutning. Vidare möts du av husets sociala del, mer bestämt kök, matrum och vardagsrum med braskamin som husets mittpunkt, här finns möjligheter att ta bort den avgränsande väggen för en mer öppen planlösning. Från mat- och vardagsrummet når du två altaner i olika väderstreck. Sovrumavdelningen ligger lite avskilt och blir därmed familjens mer privata avdelning med ett helkaklat badrum, tre sovrum, kontor och walk-in-closet (kan enkelt göras om till sovrum). Vidbyggt garage med plats för två bilar, fjärrstyrd garageport, laddstation för elbil och groventré till tvättstuga och duschutrymme. Hörntomt om 1 071 kvm har tre altaner i olika väderstreck vilket ger sol hela dagen, här finns plats för olika slags möbleringar. Utemiljön och växtligheten är välskött och i trädgården finner du fruktträd, bärbuskar, växthus, lekstuga och en härlig jacuzzi. Bakom huset finns ett trevligt naturområde vilket bidrar till känslan av att bo på landet men ändå ha nära till allt. Gångavstånd till skola, förskola, matbutik och idrottsplats, samt goda kommunikationer med endast 400 meter till närmsta busshållplats. Summerat bor du här med närhet till E4:an, sjukhuset och centrum, allt finns med andra ord inom bekvämt avstånd. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för frågor eller privatvisning!

  • Premium
Svedjevägen 10, Hamrånge, Gävle kommun
  • Sön 12 maj kl 14:00
Svedjevägen 10, Hamrånge, Gävle kommun, bild 2
Svedjevägen 10, Hamrånge, Gävle kommun, bild 3

Svedjevägen 10

Villa
Hamrånge, Gävle kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 250 000 kr
117,5 + 69 m²
1 039 m² tomt

Varmt välkommen till Svedjevägen 10 och denna trevliga 1 1/2-plansvilla i omtyckt och barnvänligt område. Här bor du rymligt och bra med hela 6 rum och kök varav 5 möjliga sovrum. På husets övre plan finner du två sovrum med fina plankgolv från husets byggnadsår. Från det större sovrummet når du dessutom en balkong mot innergården (balkongen behöver kompletteras med ett räcke). På entréplan finns fullt fungerade kök med plats för bord och stolar, vardagsrum med parkettgolv och utgång till altan delvis under tak. I tillägg till detta finns ett helkaklat badrum renoverat omkring 00-talet och tre stora sovrum varav ett genomgångsrum. En trapp ner möter du en källare med tvättstuga, pannrum och gott om förvaringsutrymmen. Huset omringas av en grönskade trädgård med uteplats mot skogsparti i bra solläge och generösa gräsytor för lek och sociala aktiviteter. Summerat är detta ett välplanerat hus med bra förvaringsmöjligheter i lugna och trevliga kvarter med många sovrum och en nästintill ny bergvärmepump, vilket bidrar till låga uppvärmningskostnader. Allt för ett trevligt boende finner du här. Kontakta ansvarig mäklare Jonas Haglund 070-7234485 för mer information eller privatvisning!

  • Premium
Månskensgatan 46B, Andersberg, Gävle kommun
  • Sön 5 maj kl 12:00
Månskensgatan 46B, Andersberg, Gävle kommun, bild 2
Månskensgatan 46B, Andersberg, Gävle kommun, bild 3

Månskensgatan 46B

Radhus
Andersberg, Gävle kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 595 000 kr
80,5 m²
3 rum
4 132 kr/mån
19 814 kr/m²

I ett lugnt och barnvänligt område finner du detta välplanerade och fina radhus fördelat på två plan och en vind med bra förvaring. Här bor du med en stor uteplats som blir radhusets egen lilla oas med planteringslådor och förrådsbod. Detta blir den naturliga samlingsplatsen för vänner och familj under sommarens ljuva dagar. När du stiger in bostaden så möts du av ett väl omhändertaget hem med ett stort kök där utrymme för matbord och stolar finns. Köket har uppdaterats med nya vitvaror 2023/2024 och har ett fint platsbyggt vitrinskåp från 2015. Vidare finns en toalett som har fått nytt porslin, en praktisk klädkammare med hyllsystem under trappen, en tvättstuga med nyare tvätt- och torktumlare samt ett sovrum/allrum med utgång till den trevliga uteplatsen. En våning upp finns ett stort ljust och fint vardagsrum och ett sovrum med plats för dubbelsäng. Från sovrummet når du en rymlig balkong med härlig morgonsol, här avnjuts morgonkaffet som bäst under soliga dagar. I tillägg till detta når du från sovrummet ett helkaklat badrum med dusch, wc, tvättställskommod och golvvärme från 2015. Sist men inte minst så når du vinden från sovrummet med mycket bra förvaringsutrymme. Summerat är detta ett väldigt trevligt radhus, som under åren genomgått renoveringar (de flesta 2015), så att det idag upprätthåller god standard. Allt detta i en stor och stabil förening med låg skuldsättning där det råder ordning och reda. Garage i länga med elbilsladdare ingår i avgiften (elförbrukningen betalas separat). Barnvänligt och populärt område med närhet till både förskola och skola. Föreningen tillhandahåller fina gemensamma utrymmen, såsom föreningslokal, bastu, motionslokal, grovtvättstuga, skyddsrum/hall för reparation av bilar och en tvättplatta. Gröna och fina omgivningar där det finns en mindre lekplats med rutschkana och sandlåda i varje gårdsgrupp. Den stora parken omgiven av stenmur har gungor, linbana och en större klätterställning. En gräsyta med två fullstora fotbollsmål finns liksom möjlighet till badminton. Tennisbana med asfalt och nät. I området finns bussförbindelse och närhet till E4:an. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Jonas Haglund 070-7234485 vid frågor eller visnningsbokning!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats

Visar alla 3