Mäklare Robert Brandt

Robert Brandt

Om mig

Målmedveten och driven fastighetsmäklare som trivs med högt tempo och givande kundmöten. En tävlingsmänniska med högt engagemang och kundens bästa i fokus. Affärsmässig och noggrann i hela försäljningsprocessen med rekommendationer och återkommande kunder som stark drivkraft. Tillsammans med ett starkt varumärke är målet att överträffa kundernas förväntningar. Har varit verksam som fastighetsmäklare i Gävle sedan 2009 och har därför lång erfarenhet av marknaden och god lokal kännedom.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Trumslagarvägen 11C, Bomhus, Gävle kommun
  • Mån 4 nov kl 16:30
Trumslagarvägen 11C, Bomhus, Gävle kommun, bild 2
Trumslagarvägen 11C, Bomhus, Gävle kommun, bild 3

Trumslagarvägen 11C

Radhus
Bomhus, Gävle kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 290 000 kr
92,5 m²
3.5 rum
6 497 kr/mån
13 946 kr/m²

Välkommen till detta 2-plansradhus med fint läge i barnvänliga Bomhus. Bostaden erbjuder två underbara uteplatser, en med västerläge för soliga eftermiddagar och kvällar, medan den andra ligger i österläge och ger dig möjlighet att njuta av morgonsolen. Bostaden är ljus och har en bra planlösning med rymliga rum. Här bor du i ett barnvänligt område med en fin innergård och lekplats precis utanför dörren. Entréplan består av en rymlig hall, stilrent kök, vardagsrum samt duschrum med tvättmaskin och torktumlare. Vardagsrummet är stort och rymligt och idag används en del av vardagsrummet som sovalkov för den som söker ett sovrum på nedre plan. Det finns även en utgång till baksidan och altanen från vardagsrummet. På övervåningen finns en hall, ett fint duschrum och två rymliga sovrum. Närhet till skolor, förskolor och matbutiker gör vardagen smidig och bekväm. Med busshållplatsen bara 100 meter bort, och tillgång till utmärkta busskommunikationer, är det enkelt att ta sig. För sportintresserade finns Kastvallen bara 3 km bort med möjligheter till hockey, fotboll och innebandy. Dessutom finns en cykel- och gångbana som sträcker sig hela vägen till Stortorget i Gävle, som är endast 6 km bort. I avgiften ingår en garageplats i längan, föreningen har även en kvarterslokal, övernattningsrum, fritidslokal och bastu tillgänglig för uthyrning. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

  • Premium
  • Uteplats
Stormgatan 14, Andersberg, Gävle kommun
  • Imorgon kl 18:30
Stormgatan 14, Andersberg, Gävle kommun, bild 2
Stormgatan 14, Andersberg, Gävle kommun, bild 3

Stormgatan 14

Radhus
Andersberg, Gävle kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 690 000 kr
134 m²
5 rum
282 m² tomt

Välkommen till detta trevliga 2-plans kedjehus beläget på en lättskött och friköpt gaveltomt, inramad av en häck som ger naturligt insynsskydd. Här kan du njuta av eftermiddags- och kvällssolen på den mysiga altanen i västerläge. Huset har genomgått flera omfattande renoveringar, bl.a. nytt tak 2023, nya fönster, installation av fjärrvärme med helt nya radiatorer 2010, uppdaterade väggar och golv samt ett modernt, helkaklat badrum på nedervåningen år 2021. Med både fiber och fjärrvärme är huset utrustat för bästa möjliga bekvämlighet. Den soliga uteplatsen bjuder på många härliga soltimmar, och strax utanför tomten finns en lekplats och liten fotbollsplan perfekt för barnfamiljer. På entréplanet hittar du ett rymligt sovrum, ett stilrent badrum som renoverades 2021, en praktisk tvättstuga och ett kök med bra förvaringsmöjligheter och arbetsytor. Vardagsrummet, som pryds av en mysig öppen spis, har en utgång till altanen i ett härligt västerläge som leder vidare till den trevliga trädgården. Den öppna planlösningen mot matrummet ger en luftig och social känsla. På övervåningen finns två sovrum, där ett tidigare var uppdelat i två, för den som önskar fler rum. Dessutom finns här ett helkaklat duschrum med bastu, perfekt för avkoppling och lyx i vardagen Här bor du i ett lugnt och barnvänligt område med god gemenskap. I närheten finns matbutiker, skolor och förskolan Björngården som ligger på samma gata. För den som uppskattar friluftsliv finns Hemlingby friluftsområde med skidspår, löparspår och skidbacke endast några minuter bort. Området erbjuder även närhet till basket- och fotbollsplaner, och bra bussförbindelser gör det enkelt att ta sig in till stan. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för bokning av visning!

  • Premium
Jägargatan 10A, Sörby, Gävle kommun
  • Idag kl 16:30
Jägargatan 10A, Sörby, Gävle kommun, bild 2
Jägargatan 10A, Sörby, Gävle kommun, bild 3

Jägargatan 10A

Radhus
Sörby, Gävle kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 250 000 kr
98 + 15 m²
5 rum
5 996 kr/mån
33 163 kr/m²

Välkommen till attraktiva Sörby och detta helrenoverade och utbyggda br-radhus med ett av områdets bästa lägen och eget garage! Här möts du av en öppen planlösning, påkostade materialval, nya ytskikt, infällda spotlights och enhetligt parkettgolv som löper genom samtliga rum. Hela radhuset genomsyras av en ljus färgsättning och en varm känsla som välkomnar dig. Utanför finns en altan i söderläge, vilket garanterar sol hela dagen, samt en insynsskyddad uteplats. På entréplanet välkomnas du av en hall med praktiskt klinkergolv och en toalett. Från hallen har du direkt vy in till det generösa matrummet, där stora fönster släpper in härligt ljus. Matrummet och det stilrena, lyxiga köket från 2021 har en öppen och social planlösning. Ett utbyggt vardagsrum med utgång till altanen och den insynsskyddade trädgården kompletterar entréplanet. På övre plan möts du av en generös takhöjd och otroligt ljus från fönster i två väderstreck. Här finner du tre rymliga sovrum, varav ett är utrustat med en fransk balkong, och samtliga erbjuder gott om förvaringsutrymme i flera garderober. Dessutom finns ett modernt, helkaklat badrum med takfönster, renoverat 2021. I källaren, under det utbyggda vardagsrummet, hittar du en tvättstuga med klinkergolv och ett förråd för extra förvaring. Här bor du med ett grönt och avskilt läge med direkt anslutning till föreningens grönområde, både på fram- och baksida, perfekt för familjen med extra utrymme för lek och spel. Området är barnvänligt och har bekvämt gångavstånd till skolor, förskolor, mataffär och badhus. Gävle centrum ligger endast cirka 2 kilometer bort och gång- och cykelbana sträcker sig hela vägen dit. Dessutom finns två busslinjer bara några steg bort för smidig kommunikation. För de som är intresserade av träning finns det gym och badhus på Fjärran höjder medan Sörby IP, intill Coop-krysset, erbjuder fotbollsplaner och andra sportfaciliteter. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

  • Premium
  • Uteplats
Lokattvägen 3, Olsbacka, Gävle kommun
  • Idag kl 17:30
Lokattvägen 3, Olsbacka, Gävle kommun, bild 2
Lokattvägen 3, Olsbacka, Gävle kommun, bild 3

Lokattvägen 3

Villa
Olsbacka, Gävle kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 350 000 kr
106 + 116 m²
4 rum
963 m² tomt

Välkommen till denna välplanerade enplansvilla med källare, belägen i det familjevänliga och attraktiva området Olsbacka. Här erbjuds en friköpt tomt, väl spenderade kvadratmeter och smart planlösning. Villan är genomgående i fint skick, med sober färgsättning och har nyligen genomgått omfattande renovering. Den smarta planlösningen och de ljusa, öppna ytorna bidrar till en inbjudande känsla som genomsyrar hela huset. Bland renoveringarna märks ett nytt elsystem och elcentral, köket har uppdaterats med en modern design och fått en öppen planlösning som smidigt smälter samman med vardagsrummet. Nytt, falsat plåttak med nya hängrännor och stuprör. I vardagsrummet och källaren har nya radiatorer installerats, i gillestugan har även en kamin installeras för extra värme och trivsel. Dessutom har både ytterdörren och källartrappan uppdaterats för att ge en snygg och praktisk entré till hemmet. För att säkerställa en miljövänlig uppvärmning och låga driftskostnader är huset försedd med fjärrvärme och fiberanslutning för modern kommunikation. På entréplanet möts du av en välkomnande hall som leder in till ett ljust och rymligt vardagsrum med öppen anslutning till det moderna köket. Här finns även 3-4 sovrum och ett helkaklat badrum. Källarplanet rymmer en rymlig gillestuga med kamin, perfekt för mysiga kvällar eller sociala tillställningar. Här finns också en separat WC, tvättstuga, förråd och ett extra sovrum. Med egen ingång via groventrén kan källaren även fungera som en avskild del för ungdomar eller gäster. Tomten erbjuder gott om utrymme för både lek och avkoppling. På framsidan av huset finns ett garage med förråd, och uppfarten har plats för ytterligare bilar. Området är känt för sin lugna och familjevänliga atmosfär med närhet till naturen. Här kan du njuta av promenader längs vackra stigar, joggingrundor eller utflykter till Fjärran Höjder. Trots det rofyllda läget är det bara 2,5 km till Gävle centrum med ett brett utbud av shopping, restauranger och kultur. Med förskolor, skolor och busshållplats på gångavstånd är detta en perfekt bostad för barnfamiljen som vill kombinera det bästa av stad och natur. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

  • Premium
Parkvägen 32A, Olsbacka, Gävle kommun
Parkvägen 32A, Olsbacka, Gävle kommun, bild 2
Parkvägen 32A, Olsbacka, Gävle kommun, bild 3

Parkvägen 32A

Lägenhet
Olsbacka, Gävle kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 450 000 kr
51 m²
2 rum
vån 1/2
3 264 kr/mån
28 431 kr/m²

Välkommen till denna trivsamma och ljusa lägenhet i det populära Olsbacka! Denna stilrena bostad erbjuder ett genomgående fint skick, med smart planlösning och bra förvaringsmöjligheter. Lägenheten har en låg avgift och är perfekt för dig som söker ett bekvämt och välskött hem. Vardagsrummet är rymligt och ljust med parkettgolv och utgång till en trevlig balkong. Det stilrena köket erbjuder gott om förvaring och en trevlig matplats. Hallens inbyggda garderober ger praktisk förvaring och det generösa sovrummet har garderober med skjutdörrar som optimerar utrymmet. Badrummet är helkaklat och utrustat med både dusch och tvättmaskin. Du bor i en liten och trivsam bostadsrättsförening med fina grönytor och en lugn atmosfär. Till lägenheten hör två förråd i källarplanet och föreningen erbjuder även en gemensam tvättstuga med god tillgänglighet. Vid inflytt blir du automatiskt placerad i kö till parkeringsplats och garage. På Parkvägen 32A bor du med gångavstånd till centrum, affärer, högskolan och de vackra promenadstråken i Boulognerskogen. Dessutom ligger Fjärran Höjderbadet och Söders restauranger, pubar och caféer bara en kort promenad bort. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

  • Premium
  • Balkong
Forsbyvägen 195, Bjuräng, Gävle kommun
  • Imorgon kl 17:30
Forsbyvägen 195, Bjuräng, Gävle kommun, bild 2
Forsbyvägen 195, Bjuräng, Gävle kommun, bild 3

Forsbyvägen 195

Villa
Bjuräng, Gävle kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 490 000 kr
134 m²
5 rum
1 507 m² tomt

Denna rymliga villa har en trevlig planlösning som gör den perfekt för en familj som söker gott om utrymme. Belägen på en stor tomt med en utmärkt solläge erbjuder den gott om möjligheter för utomhusaktiviteter och lek. Villan har en altan under tak där du kan njuta av måltider och umgänge utomhus. För avkoppling och välbefinnande finns även ett spabad där du kan koppla av och varva ned. Ett extra fördelaktigt inslag i denna fastighet är den separata lägenheten som ger möjlighet till uthyrning, vilket kan generera extra intäkter eller erbjuda boende för gäster eller familjemedlemmar. Dessutom finns en stor uppfart som rymmer många bilar. Läget är också mycket bekvämt med gångavstånd till Åbyggebyskola för årskurs F-3 och en kort bilresa till både Milboskolan och Strömsbroskola. Närliggande livsmedelsbutiker som Coop, ICA och Lidl i Strömsbro/Stigslund gör det enkelt att handla för vardagsbehov. Dessutom finns det en busshållplats inom gångavstånd med buss nummer 11, vilket gör det lätt att ta sig till andra delar av staden. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

  • Premium
Grafikergatan 33, Hemlingby, Gävle kommun
Grafikergatan 33, Hemlingby, Gävle kommun, bild 2
Grafikergatan 33, Hemlingby, Gävle kommun, bild 3

Grafikergatan 33

Lägenhet
Hemlingby, Gävle kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 290 000 kr
51 m²
2 rum
vån 2/4
4 677 kr/mån
25 294 kr/m²

Välkommen till denna nybyggda och påkostade tvårummare med balkong, hiss och möjlighet till egen parkering. Med sina ljusa och luftiga ytor välkomnar denna lägenhet i absolut toppskick er till ett bekvämt och modernt boende. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en inbjudande känsla som är perfekt för umgänge. Stora fönster släpper in härligt ljus och skapar en ljus och trivsam miljö. Från vardagsrummet tar ni er smidigt ut till den rymliga balkongen där ni kan njuta av soliga eftermiddagar och sköna stunder utomhus. Sovrummet är rymligt och generöst tilltaget, dessutom finns en platsbyggd garderob från golv till tak för optimal förvaring. Badrummet är rymligt och fräscht med helkaklade ytor, egen tvättutrustning och en stilren färgsättning. Bostaden har genomgående god förvaring med garderober både i sovrummet och i hallen samt en praktisk klädkammare för ytterligare förvaringsmöjligheter. Belägen på första våningen och rymlig hiss finns för bekvämlighetens skull. I Södra Hemlingby bor du i ett nybyggt och trivsamt område med närhet till kommunikationer, Hemlingby köpcentrum med affärer och till fina promenadstråk i skogen. Det är gångavstånd till Hemlingby friluftsområde och Hemlingbystugan. Du tar enkelt busslinje nummer 14 in till Gävle City och dess stadspuls. Hemlingborgs förskola och skola ligger precis intill. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Furumovägen 33A, Stigslund, Gävle kommun
  • Imorgon kl 16:30
Furumovägen 33A, Stigslund, Gävle kommun, bild 2
Furumovägen 33A, Stigslund, Gävle kommun, bild 3

Furumovägen 33A

Radhus
Stigslund, Gävle kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 350 000 kr
87 m²
4 rum
5 729 kr/mån
27 011 kr/m²

Välkommen till detta charmiga bostadsrättsradhus i det familjevänliga Stigslund! Här bor du i ett stilrent och smakfullt inrett hem med generösa ytor och härliga uteplatser både på fram- och baksidan. På baksidan möts du av en lummig trädgård med gott om utrymme för plantering, samt en inglasad altan som rymmer både matplats och loungehörna – perfekt för sommarens alla tillställningar. Uteplatsen på framsidan badar i sol fram till lunch, medan altanen på baksidan får sol från lunchtid ända till kvällen. Detta gavelradhus erbjuder ett helt nytt kök och hall, renoverat 2023. Köket är ljust och inbjudande med en köksö som skapar både arbetsyta och social samlingsplats. På entréplan finns också två sovrum och en wc smidigt placerad under trappan. Övervåningen rymmer ett ljust och luftigt vardagsrum, ett sovrum med klädkammare och ett helkaklat duschrum. Till bostaden hör en egen carport med intilliggande förråd, och för elbilsägare finns dessutom gemensamma laddpunkter på föreningens parkering. Runtomkring huset finns gott om grönområden, med en stor gemensam gräsmatta precis utanför altanen samt en lekplats på föreningens tomt, perfekt för barnfamiljen. Läget i Stigslund erbjuder en idealisk kombination av närhet till naturen och stadens bekvämligheter. Skolor, förskolor, och flera livsmedelsbutiker, som Lidl och Coop, finns på bekvämt avstånd. Området har även ett utbud av restauranger och idrottsanläggningar, som Gavlehovshallen och Monitor ERP Arena, för den sportintresserade. Kommunikationerna är utmärkta med busslinje 3 och 25 bara 100 meter bort och tågstationen nås enkelt med cykel på 10 minuter eller via buss. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

  • Premium
  • Uteplats
Lokattvägen 24, Olsbacka, Gävle kommun
Lokattvägen 24, Olsbacka, Gävle kommun, bild 2
Lokattvägen 24, Olsbacka, Gävle kommun, bild 3

Lokattvägen 24

Villa
Olsbacka, Gävle kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 250 000 kr
94 m²
4 rum
630 m² tomt

Välkommen till denna charmiga enplansvilla, perfekt belägen i det eftertraktade och familjevänliga området Olsbacka. Med allt du behöver inom bekvämt gångavstånd, från skolor och förskolor till matbutiker och lekplatser, är detta verkligen perfekt för familjer. Njut av lugnet och skönheten i den omgivande naturen från den inglasade altanen eller slappna av på den insynsskyddade hörntomten. Denna villa, belägen på en friköpt hörntomt och utrustad med fjärrvärme erbjuder allt på ett plan för maximal bekvämlighet. Med både garage och carport finns det gott om utrymme för fordon och förvaring. Trädgården är en fröjd för ögat med bästa solläge och plats för trädgårdsaktiviteter eller bara för att koppla av och njuta. Med endast 2,5 km till Gävle centrum finns allt du behöver inom bekvämt avstånd, från shopping och restauranger till kulturella evenemang och nöjen. Du kan också utforska de gröna skogarna i Fjärran Höjder-skogen, ta en joggingtur längs motionsspåren på Kungsbäck eller helt enkelt njuta av promenadvägar direkt utanför dörren. Ta chansen att uppleva det bästa av både stadsliv och naturskönhet med denna underbara enplansvilla i Olsbacka. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

  • Premium
Trollvägen 34, Olsbacka, Gävle kommun
Trollvägen 34, Olsbacka, Gävle kommun, bild 2
Trollvägen 34, Olsbacka, Gävle kommun, bild 3

Trollvägen 34

Villa
Olsbacka, Gävle kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 850 000 kr
174 + 96 m²
8 rum
1 227 m² tomt

Denna rymliga familjevilla, belägen i eftertraktade Olsbacka, erbjuder ett idylliskt boende med en friköpt gaveltomt om hela 1227 kvm. Med gång- och cykelavstånd till både förskola och skola är detta ett perfekt hem för barnfamiljer. Uppfarten och det tillhörande garaget ger gott om parkeringsmöjligheter. Huset har bergvärme för kostnadseffektiv uppvärmning och är utrustat med fiber för snabbt internet. Invändigt finner du generösa samvaroutrymmen i en öppen planlösning, perfekt för både vardagsliv och umgänge. Ett stort plus är att hela källarplanet nyligen renoverades, ett projekt som färdigställdes i augusti 2024. Villan har en solig altan i sydvästläge, perfekt för eftermiddagar och kvällar utomhus. Altanen är nybyggd och utrustad med en eldriven markis för extra komfort. Trädgården är lummig och privat med flera fruktträd som bidrar till en mysig känsla. Med bara ca 2 kilometer till Gävle centrum har du nära till stadens alla bekvämligheter som shopping, restauranger och nöjen. Dessutom finns natursköna Fjärran Höjder-skogen, badhus samt Kungsbäck med motionsspår och promenadvägar alldeles runt hörnet, vilket ger dig möjligheten att njuta av både stadsliv och natur. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

  • Premium
Fältspatvägen 14K, Sätra, Gävle kommun
Fältspatvägen 14K, Sätra, Gävle kommun, bild 2
Fältspatvägen 14K, Sätra, Gävle kommun, bild 3

Fältspatvägen 14K

Lägenhet
Sätra, Gävle kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 990 000 kr
97 + 48 m²
4 rum
5 078 kr/mån
20 515 kr/m²

Välkommen till denna rymliga och välplanerade bostad i det populära föreningen Brf Bäckhagen! Här erbjuds ett boende med stora sociala ytor, generös förvaring och ett lugnt läge perfekt för barnfamiljen. På entréplan finner du ett stort, stilrent kök med utgång till altanen och trädgården i sydläge, vilket skapar en perfekt plats för utomhusmåltider och avkoppling i solen. Vardagsrummet är rymligt och ljusinsläppet ger en inbjudande känsla. Här finns även en praktisk gästtoalett. På övre plan väntar tre sovrum, varav ett med utgång till egen balkong i söderläge. Dessutom finns här en rymlig klädkammare och ett helkaklat duschrum. Bostadens källarplan erbjuder en stor gillestuga som kan användas som gästrum, tonårsrum eller varför inte en hemmabio? Här finns även två förråd med gott om praktiska utrymmen för förvaring och en helkaklad tvättstuga med dusch och toalett. Utomhus har du en solig uteplats och balkong i söderläge på baksidan. Området erbjuder stora allmänna ytor som främst nyttjas av barnen, och med både gång- och cykelbanor precis intill är det tryggt och säkert. Till bostaden hör ett eget garage i länga, och det finns gott om parkeringsmöjligheter för både dig och dina gäster. Läget är utmärkt i den omtyckta föreningen Brf Bäckhagen, som är känd för sin stabila ekonomi och förmånliga månadsavgift där "allt" ingår – el, vatten, värme, bredband, kabel-tv och garage med motorvärmare. Endast hemförsäkring tillkommer, vilket ger ett bekymmersfritt boende. Området är familjevänligt med närhet till förskolor, skolor och härliga naturområden som inbjuder till promenader och utomhusliv. Utmärkta kommunikationer med buss och cykelbanor tar dig snabbt och enkelt till Gävles centrum. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Hamrångevägen 255 & 257, Hamrånge, Gävle kommun
Hamrångevägen 255 & 257, Hamrånge, Gävle kommun, bild 2
Hamrångevägen 255 & 257, Hamrånge, Gävle kommun, bild 3

Hamrångevägen 255 & 257

Övrigt
Hamrånge, Gävle kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
5 990 000 kr
575 m²
6 795 m² tomt

Välkomna till Hamrångevägen 255 & 257 och denna hyresfastighet med två bostadshus vilka inrymmer totalt 9 lägenheter i varierande storlek. På fastigheten finns även ett gårdshus med tvättstuga och förvaring samt goda parkeringsmöjligheter på grusad gårdsplan och flertalet carportplatser. Hyresintäkterna uppgår till 645 084 kr per år och driftkostnad inkl. fastighetsskatt är för närvarande 111 274 kr per år vilket ger driftsnetto på 533 810 kr per år. Dessutom finns möjlighet till bolagsaffär. Fastigheten är belägen på ett fridfullt läge vid natur och Hamrångefjärden med fina promenadstråk och badplats. Goda kommunikationer med närmsta busshållplats på gatan utanför och endast ett par minuters bilfärd till E4. Förskola, skola och matbutik finner ni i Bergby, endast 4 km bort. De 9 lägenheterna fördelar sig enligt följande: Lgh 1- 55 kvm 2 rok Lgh 2- 65 kvm 3 rok Lgh 3 - 55 kvm 2 rok Lgh 4 - 71 kvm 3 rok Lgh 5 - 45 kvm 1,5 rok Lgh 6 - 64 kvm 2 rok Lgh 7 - 85 kvm 3 rok Lgh 8 - 55 kvm 2 rok Lgh 9 - 80 kvm 3 rok Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

  • Premium

Visar alla 12