Mäklare Robert Brandt

Robert Brandt

Om mig

Målmedveten och driven fastighetsmäklare som trivs med högt tempo och givande kundmöten. En tävlingsmänniska med högt engagemang och kundens bästa i fokus. Affärsmässig och noggrann i hela försäljningsprocessen med rekommendationer och återkommande kunder som stark drivkraft. Tillsammans med ett starkt varumärke är målet att överträffa kundernas förväntningar. Har varit verksam som fastighetsmäklare i Gävle sedan 2009 och har därför lång erfarenhet av marknaden och god lokal kännedom.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Älggräsvägen 15, Engesberg, Gävle kommun
Älggräsvägen 15, Engesberg, Gävle kommun, bild 2
Älggräsvägen 15, Engesberg, Gävle kommun, bild 3

Älggräsvägen 15

Tomt
Engesberg, Gävle kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 250 000 kr
1 011 m² tomt

Trevlig tomt, om 1 011 kvm, i populära Engesberg med direkt anslutning till hav, skog och grönska. Attraktiv hörntomt med bra solläge, vilket ger möjlighet för avkoppling och utevistelser året om. På gångavstånd har du populära Husiliiharens gästhamn och restaurang som serverar både lunch och middag från maj till augusti. Ett stenkast till Engesbergs camping där du kan njuta av långgrund sand- och grässtrand med badbrygga, café, restaurang och bar, minilivs, minigolf och stugby. Dessutom finns Kustleden, Brädvikens badplats och natursköna Bönan med mysigt café och badplats på nära avstånd. Förutom detta finns det matbutik, tandläkare, apotek, blomsterhandel och golfbana endast ca 10 minuter bort med bil och centrala Gävle når du på ca 15 minuter. Sammanfattningsvis är denna tomt ett idealiskt val för dig som uppskattar närhet till natur och bekvämligheter. Så letar du efter en plats att bygga ditt drömhus på, är detta definitivt det område du söker. Kommunalt VA, el och fiber finns vid tomtgräns, anslutningsavgifter bekostas av köparen. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

  • Premium
Hamrångevägen 255 & 257, Hamrånge, Gävle kommun
Hamrångevägen 255 & 257, Hamrånge, Gävle kommun, bild 2
Hamrångevägen 255 & 257, Hamrånge, Gävle kommun, bild 3

Hamrångevägen 255 & 257

Övrigt
Hamrånge, Gävle kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
5 990 000 kr
575 m²
6 795 m² tomt

Välkomna till Hamrångevägen 255 & 257 och denna hyresfastighet med två bostadshus vilka inrymmer totalt 9 lägenheter i varierande storlek. På fastigheten finns även ett gårdshus med tvättstuga och förvaring samt goda parkeringsmöjligheter på grusad gårdsplan och flertalet carportplatser. Hyresintäkterna uppgår till 645 084 kr per år och driftkostnad inkl. fastighetsskatt är för närvarande 111 274 kr per år vilket ger driftsnetto på 533 810 kr per år. Dessutom finns möjlighet till bolagsaffär. Fastigheten är belägen på ett fridfullt läge vid natur och Hamrångefjärden med fina promenadstråk och badplats. Goda kommunikationer med närmsta busshållplats på gatan utanför och endast ett par minuters bilfärd till E4. Förskola, skola och matbutik finner ni i Bergby, endast 4 km bort. De 9 lägenheterna fördelar sig enligt följande: Lgh 1- 55 kvm 2 rok Lgh 2- 65 kvm 3 rok Lgh 3 - 55 kvm 2 rok Lgh 4 - 71 kvm 3 rok Lgh 5 - 45 kvm 1,5 rok Lgh 6 - 64 kvm 2 rok Lgh 7 - 85 kvm 3 rok Lgh 8 - 55 kvm 2 rok Lgh 9 - 80 kvm 3 rok Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

  • Premium
Forsbyvägen 195, Bjuräng, Gävle kommun
Forsbyvägen 195, Bjuräng, Gävle kommun, bild 2
Forsbyvägen 195, Bjuräng, Gävle kommun, bild 3

Forsbyvägen 195

Villa
Bjuräng, Gävle kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 690 000 kr
134 m²
5 rum
1 507 m² tomt

Denna rymliga villa har en trevlig planlösning som gör den perfekt för en familj som söker gott om utrymme. Belägen på en stor tomt med en utmärkt solläge erbjuder den gott om möjligheter för utomhusaktiviteter och lek. Villan har en altan under tak där du kan njuta av måltider och umgänge utomhus. För avkoppling och välbefinnande finns även ett spabad där du kan koppla av och varva ned. Ett extra fördelaktigt inslag i denna fastighet är den separata lägenheten som ger möjlighet till uthyrning, vilket kan generera extra intäkter eller erbjuda boende för gäster eller familjemedlemmar. Dessutom finns en stor uppfart som rymmer många bilar. Läget är också mycket bekvämt med gångavstånd till Åbyggebyskola för årskurs F-3 och en kort bilresa till både Milboskolan och Strömsbroskola. Närliggande livsmedelsbutiker som Coop, ICA och Lidl i Strömsbro/Stigslund gör det enkelt att handla för vardagsbehov. Dessutom finns det en busshållplats inom gångavstånd med buss nummer 11, vilket gör det lätt att ta sig till andra delar av staden. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

  • Premium
Lerduvevägen 8G, Sörby, Gävle kommun
  • Mån 22 apr kl 16:30
Lerduvevägen 8G, Sörby, Gävle kommun, bild 2
Lerduvevägen 8G, Sörby, Gävle kommun, bild 3

Lerduvevägen 8G

Radhus
Sörby, Gävle kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 490 000 kr
88 + 13 m²
4 rum
5 131 kr/mån
28 295 kr/m²

Bostadsrättsradhus i attraktiva och familjevänliga området Sörby. Här finns allt du behöver för en bekväm och trivsam livsstil. Bostadsområdet är perfekt för barnfamiljer med baksida i bästa sydvästläge och som gränsar till stort grönområde som inkluderar både fotbollsplan, lekpark och skridskobana på vintern. Föreningen är stabil med låg belåning, vilket ger en trygg boendesituation. Isolerat uterum förlänger utomhussäsongen och ger dig extra utrymme att koppla av och umgås. Parkering utanför radhuset ingår i avgiften. På entréplanet finns en praktisk hall med klinkergolv och gott om avhängningsmöjligheter samt platsbyggd garderob. Från hallen har du en öppen vy in i det rymliga vardagsrummet med utgång till det isolerade uterummet och baksidan. Kök och vardagsrum är välplanerade och har en bardisk som öppnar upp mellan rummen. På detta plan hittar du även en toalett. På övervåningen finns en hall med generös förvaringsutrymme i garderober. Där finns också tre sovrum och ett helkaklat badrum. I källaren finns ett rymligt allrum som kan användas som kontor, ungdomsrum eller för andra ändamål. Detta område är inte bara barnvänligt utan även praktiskt. Du bor med bekvämt gångavstånd till skolor, förskolor, mataffär och badhus. Gävle centrum ligger endast cirka 3,5 kilometer bort och är lättillgängligt via en dedikerad gång- och cykelbana. Två busslinjer finns bara några steg bort för smidig kommunikation. För de som uppskattar träning och sport finns gym och badhus på Fjärran höjder, och Sörby IP vid Coop-krysset erbjuder fotbollsplaner och andra sportfaciliteter. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

  • Premium
  • Uteplats
Esplanaden 4, Forsbacka, Gävle kommun
Esplanaden 4, Forsbacka, Gävle kommun, bild 2
Esplanaden 4, Forsbacka, Gävle kommun, bild 3

Esplanaden 4

Lägenhet
Forsbacka, Gävle kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
895 000 kr
65 m²
3 rum
vån 2/3
5 026 kr/mån
13 769 kr/m²

Välkommen till denna fina och välplanerade trerummare mitt i charmiga Forsbacka! Lägenheten erbjuder en utmärkt planlösning med naturligt ljus från fönster i flera väderstreck. Det påkostade duschrummet och de nya ytskikten i hela lägenheten från -22 ger ett fräscht och modernt intryck. När du kommer in i lägenheten möts du av en rymlig hall med gott om avhängningsmöjligheter och generöst med plats för förvaring. En smart lösning har implementerats i hallen med både tvättmaskin och torktumlare för extra bekvämlighet. Det stilrena och smakfulla köket, delvis renoverat -22, är smart planerat med generöst utrymme för förvaring. Vardagsrummet imponerar med fönster åt två håll och utgång till den härliga balkongen i bästa söderläge, komplett med markis för skugga under soliga dagar. Lägenheten rymmer även två sovrum och ett snyggt, helkaklat duschrum. I föreningen har du tillgång till gemensam tvättstuga, bastu och hobbyrum. Förvaringsmöjligheterna är goda med intilliggande vindsförråd och källarförråd. Här bor du med närhet till livsmedelsbutik, förskola, skola och den vackra Storsjön med både badplats, båtplatser och fina grönområden. Smidiga förbindelser möjliggör snabbt och enkelt resande till Valbo, Gävle och Sandviken. För den som är aktiv finns ett brett utbud av faciliteter i närheten, inklusive idrottsplats, sporthall, utegym och elljusspår. För härliga sommardagar finns en uteservering i närheten och du har även möjlighet att besöka Forsbacka bruk med museum och café, vilket ytterligare förstärker det attraktiva läget mitt i centrala Forsbacka. Här har du verkligen allt inom bekvämt räckhåll för en trivsam vardag! Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

  • Premium
  • Balkong
Grafikergatan 33, Hemlingby, Gävle kommun
  • Mån 22 apr kl 17:30
Grafikergatan 33, Hemlingby, Gävle kommun, bild 2
Grafikergatan 33, Hemlingby, Gävle kommun, bild 3

Grafikergatan 33

Lägenhet
Hemlingby, Gävle kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 390 000 kr
51 m²
2 rum
vån 1/4
4 677 kr/mån
27 255 kr/m²

Välkommen till denna nybyggda och påkostade tvårummare med balkong, hiss och möjlighet till egen parkering. Med sina ljusa och luftiga ytor välkomnar denna lägenhet i absolut toppskick er till ett bekvämt och modernt boende. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en inbjudande känsla som är perfekt för umgänge. Stora fönster släpper in härligt ljus och skapar en ljus och trivsam miljö. Från vardagsrummet tar ni er smidigt ut till den rymliga balkongen där ni kan njuta av soliga eftermiddagar och sköna stunder utomhus. Sovrummet är rymligt och generöst tilltaget, dessutom finns en platsbyggd garderob från golv till tak för optimal förvaring. Badrummet är rymligt och fräscht med helkaklade ytor, egen tvättutrustning och en stilren färgsättning. Bostaden har genomgående god förvaring med garderober både i sovrummet och i hallen samt en praktisk klädkammare för ytterligare förvaringsmöjligheter. Belägen på första våningen och rymlig hiss finns för bekvämlighetens skull. I Södra Hemlingby bor du i ett nybyggt och trivsamt område med närhet till kommunikationer, Hemlingby köpcentrum med affärer och till fina promenadstråk i skogen. Det är gångavstånd till Hemlingby friluftsområde och Hemlingbystugan. Du tar enkelt busslinje nummer 14 in till Gävle City och dess stadspuls. Hemlingborgs förskola och skola ligger precis intill. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Lillbrovägen 9, Långsand, Älvkarleby kommun

Lillbrovägen 9

Tomt
Långsand, Älvkarleby kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
300 000 kr
1 945 m² tomt

Nu finns möjlighet att förvärva denna fint belägna hörntomt, om hela 1945 kvm, i populära Långsand. Toppläge i området, längst ner på återvändsgata utan genomfartstrafik och bästa solläge mot söder/väster. Kommunalt vatten och avlopp finns vid tomtgräns. Fastigheten får bebyggas enligt bilagd byggnadsplan. På fastigheten finns det idag ett enklare förråd. Möjlighet till båtplats via samfälligheten. Området Långsand är ett naturskönt område med direkt närhet till havet och erbjuder fantastiska, långgrunda sandstränder och camping endast ett stenkast från dörren. Från Långsand är det ca 3 mil till centrala Gävle samt ca 10 respektive 16 mil till Uppsala och Stockholm. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

Visar alla 7