Mäklare Vilma Becirovic

Vilma Becirovic

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Fältskärsleden 1, Brynäs, Gävle kommun
  • Mån 20 maj kl 16:00
Fältskärsleden 1, Brynäs, Gävle kommun, bild 2
Fältskärsleden 1, Brynäs, Gävle kommun, bild 3

Fältskärsleden 1

Lägenhet
Brynäs, Gävle kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 095 000 kr
101 m²
2.5 rum
vån 3/4
7 152 kr/mån
20 743 kr/m²

Nu har du en unik möjlighet att förvärva denna noggrant renoverade sekelskiftslägenhet i ståtliga Dalapalatset. Här erbjuds du både tidstrogen stil som bevarade parkettgolv, stuckaturer och serveringsgång, men också moderna bekvämligheter. Bostaden ligger på tredje våningen och du tar dig enkelt upp med hiss direkt från markplan. Innanför dörren till denna lägenhet finner du en hall med gott om förvaring i praktiska garderober. Lägenheten har under det senaste året renoverats för att frambringa karaktären som denna sekelskiftslägenhet erbjuder. Vardagsrummet har en slående takhöjd och är väl tilltaget, de stora fönstren ger ett fint ljusinsläpp och härifrån når du även ut till balkongen i svagt sydväst-läge. Sovrummet inrymmer möblemang efter behov och är beläget i ett av husets torn, genom fönstret syns stora delar av Gävle City och solnedgångarna är svårslagna. Köket inrymmer ett mindre matbord och innehar alla bekvämligheter man kan önska sig i ett kök. Badrummet är helkaklat med en toppmatad tvättmaskin och dusch. Dessutom finns ett andra rum som kan användas som barnrum, kontor eller annat efter behov. I denna bostadsrättsförening finns också många fördelar när det gäller gemensamma utrymmen. Den lugna innergården har en gemensam pergola med många uteplatser. En charmig gemensamhetslokal i källaren erbjuder möjligheten att samla större sällskap för olika evenemang. Det finns dessutom en gemensamt barnvagnsförråd vid innergården. Parkeringsplatser finns på innergården som är inhägnade med ett taggsystem och här råder kösystem. Nu finns även laddstolpar för elbilar på dessa platser. Denna bostad har ett utmärkt läge med endast ett stenkast till tågstationen som gör det enkelt att pendla mot bl.a. Uppsala och Sthlm. Du har också närhet till olika skolor och förskolor. För matinköp har du numera närhet till Ica Nära Ahlgrens torg och Coop på Norra Skeppsbron. För dem som är intresserade av träning och fysisk aktivitet finns Sporthuset Gävle strand med olika träningsmöjligheter, inklusive crossfit, badminton, pickleball, innebandy och gruppträningar. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Sätrahöjden 27, Sätra, Gävle kommun
Sätrahöjden 27, Sätra, Gävle kommun, bild 2
Sätrahöjden 27, Sätra, Gävle kommun, bild 3

Sätrahöjden 27

Lägenhet
Sätra, Gävle kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 175 000 kr
82 m²
3 rum
vån 5/5
3 736 kr/mån
14 329 kr/m²

Gavel-lägenhet belägen högst upp i huset med hiss, där du välkomnas av generösa och välvårdade utrymmen för ett bekvämt boende! När du kommer in i bostaden möts du av en hall med plats för avhängning, förvaring i garderober samt direkt tillgång till en stor klädkammare. Från hallen stiger du rakt in i köket som tar in ljus från fönster i två väderstreck. Här finner du gott om förvaring och plats för matlagning, du får dessutom plats med ett matbord. Vidare finner du ett rymligt sovrum med två rejäla garderober för optimal förvaring. Här inryms en fullstor säng eller annat möblemang enligt önskemål. Vardagsrummet är väl tilltaget och inrymmer både matbord och soffgrupp om så önskas. Här ifrån når du dessutom ut till den stora inglasade balkongen. Sovrum nummer två är även det rymligt, har plats för både fullstor säng och andra möbler efter behov samt inbyggda garderober, här ifrån når du också till badrummet med WC, dusch, tvättmaskin och förvaring. Gavelläget högst upp i huset, med fönster i tre väderstreck gör denna bostad väldigt ljus och inger en känsla av rymd! Brf Gävlehus Nr 11 är en stabil HSB-förening. Den erbjuder bl.a. gemensamma utrymmen som hobbyrum, boulebana och gästlägenhet, men också låga månadsavgifter. Här bor du med närhet till mataffär, vårdcentral, goda bussförbindelser men också Gavlehovs sportanläggning. Välkommen att anmäla ditt intresse!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Hattmakargatan 13C, null, Gävle kommun
Hattmakargatan 13C, null, Gävle kommun, bild 2
Hattmakargatan 13C, null, Gävle kommun, bild 3

Hattmakargatan 13C

Lägenhet
Gävle kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 715 000 kr
71 m²
3 rum
vån 1/4
4 664 kr/mån
24 155 kr/m²

Varmt välkommen till denna moderna och trevliga 3:a belägen i centrala Gävle! När du kliver in i lägenheten så möts du av en rymlig hall med mycket god förvaring och laminatgolv genomgående i både hall, kök och vardagsrum. I köket erbjuds du ett härligt ljusinsläpp, stilrena materialval och plats för matbord. Lägenheten erbjuder ett socialt och öppet vardagsrum som med enkelhet rymmer ett större möblemang. Vardagsrummet leder i sin tur ut till den stora och trevliga balkongen mot innergården i västerläge. Lägenhetens badrum är praktiskt helkaklat och är även utrustat med en tvättmaskin som självklart underlättar vardagen. De två sovrummen i lägenheten bryter av det ljusa golvet som är genomgående i övriga lägenheten med ett mörkt laminatgolv, som ger den lilla extra mysiga känslan. Båda sovrummen är utrustade med god förvaring och inrymmer möblemang enligt önskemål och behov. Läget på den här otroligt fina lägenheten är svårslaget. Med cirka 5 minuters gångavstånd till både Gävle centrum, Gävle centralstation samt närhet till bussförbindelser gör att du tar dig snabbt och enkelt till allt det som Gävle har att erbjuda. Den här lägenheten erbjuder allt du vill ha i en lägenhet vilket gör den svår att inte bli förälskad i. Välkommen att anmäla ditt intresse redan idag!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Kansligränd 12 b, Centralt Norr, Gävle kommun
  • Tor 16 maj kl 16:30
Kansligränd 12 b, Centralt Norr, Gävle kommun, bild 2
Kansligränd 12 b, Centralt Norr, Gävle kommun, bild 3

Kansligränd 12 b

Lägenhet
Centralt Norr, Gävle kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 495 000 kr
61,3 m²
2 rum
vån 1/5
4 121 kr/mån
24 388 kr/m²

Välkommen till denna fint renoverade lägenhet belägen på Kansligränd 12B. Här finner du en fint renoverad tvåa på första våningen med hiss i huset. Bostaden erbjuder en stor hall med klinker, golvvärme och gott om plats för förvaring. Vardagsrummet är rymligt med utrymme både för soffgrupp och matbord, härifrån når du också ut till balkongen i västerläge. Sovrummet har en praktisk platsbyggd förvaring runt sängen, och dessutom garderober längs med en hel vägg så att du enkelt kan organisera dig. Köket renoverades 2023 i moderna färger och allt du behöver i ett kök för optimal bekvämlighet! Badrummet är fräscht och erbjuder en ny WC, dusch, skåp för förvaring, kommod och nytt spegelskåp. Brf Nikolai har en mysig och avskärmad innergård med grönytor, pergola och grillmöjligheter. Här finns dessutom bastu och relax att nyttja för dig som boende i föreningen. Välskött bostadsrättsförening där även kostnad för bredband ingår i månadsavgiften. Här bor man med ett lugnt läge, men ändå mitt i stan med närhet till affärer, restauranger och kommunikationer. Det är ca fem minuters promenad till både Stortorget och Boulognerskogen. I fastigheten finns garage med elbilsladdare. Separat kö till dessa. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Norra slottsgatan 24A, null, Gävle kommun
  • Fre 10 maj kl 16:30
Norra slottsgatan 24A, null, Gävle kommun, bild 2
Norra slottsgatan 24A, null, Gävle kommun, bild 3

Norra slottsgatan 24A

Lägenhet
Gävle kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 195 000 kr
39 m²
2 rum
vån 3/3
3 251 kr/mån
30 641 kr/m²

Äntligen har du möjlighet att förvärva denna 2:a med inglasad balkong mitt i Gävle City! Här hittar du en bostad om välplanerade 39 kvm, utrustad med alla bekvämligheter du kan önska dig. Bostaden fördelar sig på en hall med gott om förvaring i garderober, samt plats för avhängning. Vardagsrummet är rymligt och ljust då fönster i två väderstreck ger ett fint ljusinsläpp. Från vardagsrummet når du ut till den fina inglasade balkongen som med fördel kan användas som ett extra rum när vädret tillåter. Köket går i tidlösa toner och badrummet likaså. I sovrummet får du plats med en fullstor säng. I BRF Norra Slotts bor du i en stabil förening med god ekonomi. Bussförbindelserna hittar du bara några meter från porten och centrum promenerar du till på några få minuter. Dessutom är det gångavstånd till både Gävle sjukhus och Högskolan. Här bor du också med närhet till Boulognerskogen med fina promenadstråk, utegym och badplats. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Premium
  • Balkong
Femte tvärgatan 34A, Brynäs, Gävle kommun

Femte tvärgatan 34A

Lägenhet
Brynäs, Gävle kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 650 000 kr
75 m²
3 rum
vån 1/3
2 742 kr/mån
22 000 kr/m²

Välkommen till denna charmiga och ljus trea med både funktionella och estetiska fördelar. Lägenheten har en låg avgift vilket är mycket fördelaktigt för den som söker en prisvärd bostad. Lägenheten har också en separat ingång som kan användas som en uthyrningsdel för extra intäkter om så önskas. Hallen är rymlig och har gott om plats för avhängning, här finns även goda förvaringsmöjligheter i form av garderober. Lägenheten har två helkaklade badrum, ett luftigt och ljust kök med bra arbetsytor och förvaring i både över och underskåp. Vardagsrummet är stort och rymmer både soffgrupp och matbord, så det finns gott om plats för sociala tillställningar. Det finns också två stora sovrum med flertalet garderober så att du enkelt kan ha ordning och reda, varav ett av dem har utgång till balkongen. Lägenheten ligger i ett attraktivt område med gångavstånd till matbutik, hälsocentral, pizzeria, gym, skola, förskola, parkområde och frisör. Detta gör det både praktiskt och bekvämt att bo här. För den som vill ta sig till stortorget är det bara en kort cykeltur på 5 minuter. Det finns också bra bussförbindelser som gör det enkelt att ta sig runt. Detta är en trevlig trea med många fördelar både inom och utanför lägenheten. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

  • Balkong
Norra Kungsgatan 27, Gävle City, Gävle kommun
  • Tis 14 maj kl 17:30
Norra Kungsgatan 27, Gävle City, Gävle kommun, bild 2
Norra Kungsgatan 27, Gävle City, Gävle kommun, bild 3

Norra Kungsgatan 27

Lägenhet
Gävle City, Gävle kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 750 000 kr
151 + 5 m²
4 rum
vån 4/5
8 852 kr/mån
24 834 kr/m²

Nu har du en unik chans att förvärva denna extraordinära etage-lägenhet i centrala Gävle som erbjuder modern komfort och elegans. Med imponerande 151 kvm fördelade över våning 4 & 5 erbjuder denna bostad en unik livsstil som kombinerar utrymme och bekvämlighet. Det första som möter dig är det välplanerade entréplanet där du hittar två generösa sovrum, varav det ena erbjuder en härlig balkong där du kan njuta av morgonkaffet eller ta in frisk luft på kvällen. Badrummet är smakfullt utformat med kommod och dusch och köket är en inbjudande plats för både matlagning och samvaro. Köket erbjuder gott om arbetsyta, en köksö med lyxiga vinkylar, fullstor kyl och frys, diskmaskin, integrerad ugn och micro. Det övre planet erbjuder ett stort badrum med badkar från 2022, dusch, tvättmaskin och torktumlare vilket ger en känsla av lyx och bekvämlighet. Det rymliga vardagsrummet är badat i naturligt ljus tack vare takfönstren och leder dig till den fantastiska takterrassen i västerläge. Här finns möjligheter för avkoppling och sociala tillställningar med enastående utsikt över takåsarna. Det andra sovrummet/allrummet på övre plan är flexibelt och kan anpassas efter dina behov och önskemål, och det bästa är att det också ger tillgång till en praktisk vind om ca 5 kvm för extra förvaring - perfekt för att hålla ordning på dina ägodelar utan att tumma på det generösa utrymmet. Denna unika etage-lägenhet är en sällsynt lägenhet som kombinerar bekvämlighet, stil och funktionalitet. Ta bekvämt hissen ned från trapphuset till varmgaraget, nyrustad tvättstuga med nya maskiner och stort källarförråd! Missa inte chansen att förvärva din drömbostad. Välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Femte Tvärgatan  19E, Brynäs, Gävle kommun
Femte Tvärgatan  19E, Brynäs, Gävle kommun, bild 2
Femte Tvärgatan  19E, Brynäs, Gävle kommun, bild 3

Femte Tvärgatan 19E

Lägenhet
Brynäs, Gävle kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 290 000 kr
58 m²
2 rum
vån 2/3
3 867 kr/mån
22 241 kr/m²

Välkommen in till Femte Tvärgatan 19E och till denna nyrenoverade tvåa som erbjuder en smakfull, modern och exklusiv känsla i sina materialval. Bostaden disponeras på 58 välplanerade kvadratmetrar, och här möts du av en ljus öppen planlösning. Hallen leder dig direkt till köket som är utrustat med alla nödvändigheter du kan önska dig, samt plats för den större matgruppen. Vardagsrummet med sitt varma och ombonande utförande har ett fint ljusinsläpp från fönstren och utgång till balkongen som bjuder på fin morgon och kvällssol. Det helkaklade badrummet känns exklusivt med glasvägg, takdusch, gott om förvaring och extra belysning bakom spegeln. Sovrummet inrymmer en fullstor säng och eventuell annan möblering enligt behov. I månadsavgiften ingår värme, vatten, digital-TV, bostadsrättstillägg & bredband! Föreningen tillämpar enhetsmätning av hushållselen, vilket betyder att du bara betalar för den faktiska förbrukningen. Här bor du på en lugn återvändsgata med ett stenkast från Brynäs centrum och dess utbud. På promenadavstånd når du både Gävles stadskärna men också härliga stråk längs med vattnet. På cykelavstånd eller lättillgänglig kommunikation når du Gävle Högskola och sjukhuset. Dessutom bor du ett stenkast från Godisfabriken och ett helt nyöppnat ICA, snart kommer dessutom saluhall och restauranger öppna! Välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
Grafikergatan 29, Hemlingby, Gävle kommun
Grafikergatan 29, Hemlingby, Gävle kommun, bild 2
Grafikergatan 29, Hemlingby, Gävle kommun, bild 3

Grafikergatan 29

Lägenhet
Hemlingby, Gävle kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 950 000 kr
68 m²
3 rum
vån 3/4
5 913 kr/mån
28 676 kr/m²

Varmt välkomna till Grafikergatan 29 och denna smakfullt påkostade lägenhet. Här bor du bekvämt i en nyproducerad bostad med närhet till allt du kan önska dig! Här erbjuds en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, och de stora fönsterpartierna ger ett härligt ljusinsläpp. Bostaden fördelar sig på ett rymligt sovrum med plats för en fullstor säng och eventuell annan möblering enligt behov, ett mindre sovrum som kan användas som kontor eller varför inte gästrum? I direkt anslutning till vardagsrummet finns även en klädkammare för optimal förvaring. Badrummet är väl tilltaget och helkaklat i diskreta färger, utrustat med bl.a. tvättmaskin, torktumlare och golvvärme. Köket är utrustat med micro, induktionshäll, ugn och diskmaskin och erbjuder gott om förvaring. Föreningen erbjuder dessutom laddstolpar för elbilar! I Södra Hemlingby bor du i ett nybyggt och trivsamt område med närhet till kommunikationer, Hemlingby köpcentrum med affärer och till fina promenadstråk i skogen. Det är gångavstånd till Hemlingby friluftsområde och Hemlingbystugan. Du tar enkelt busslinje nummer 14 in till Gävle City och dess stadspuls. Hemlingborgs förskola och skola ligger precis intill. Varmt välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 9