Erik Olsson Fastighetsförmedling

Erik Olsson Fastighetsförmedling

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Lilla Lappskär 705, null, Söderhamns kommun

Lilla Lappskär 705

Fritidshus
Söderhamns kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 295 000 kr
40 m²
2 rum
1 190 m² tomt

Välkommen till Lilla Lappskär 705 & denna skärgårdsdröm i Söderhamn! Här kan du enkelt lägga till vid bryggan för att trivas med familj och vänner i den mysiga stugan med sitt toppenläge. Här finns gästvänlig friggebod med sovplats, samt en tilltänkt gäststuga där man enkelt kan få till sovplatser. I storstugan finns hall, kök, vardagsrum med kamin samt ett sovrum med härlig utsikt. Välkommen att boka in dig på visning för att uppleva fastigheten på plats!

Lodvägen 9, null, Söderhamns kommun
  • Mån 29 jul kl 17:00

Lodvägen 9

Villa
Söderhamns kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 795 000 kr
155 m²
5 rum
1 779 m² tomt

Nu har du möjlighet att förvärva denna villa i populära Stugsund! Här njuter du av en stor tomt med naturen runt husknuten och hörntomt med insynsskyddat läge. Bostaden fördelar sig på två plan och erbjuder social yta på nedre plan med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Här kan du laga mat medan du umgås med gästerna. Huset har tre bevarade kakelugnar och en vedspis vilket både skapar en mysig atmosfär under årets kallare månader och är dekorativa detaljer. På övre plan är sovrummen och ett till vardagsrum är avskilt förlagda , samt en mindre WC. I Stugsund bor du i ett familjevänligt område med närhet till förskola, skola och idrottsanläggningar. Det är också nära till skog och vatten, och ett par minuter bilresa in till Söderhamn och centrum.

  • Plus
Strandvägen 35, null, Söderhamns kommun
  • Lör 10 aug kl 11:00

Strandvägen 35

Villa
Söderhamns kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
5 295 000 kr
252 + 127 m²
6 rum
785 m² tomt

Välkommen till Strandvägen 35 och denna lyxiga villa som är något unikt! Detta exklusiva hem kombinerar lyx, komfort och en fantastisk utsikt över havet. Köket är utrustat med moderna vitvaror och erbjuder en unik planlösning som måste upplevas. Härifrån kan du både njuta av havsutsikten och fantastiskt ljusinsläpp genom de stora fönstren, samtidigt som du lagar mat. Här finns en väl tilltagen relaxavdelning som erbjuder avkopplande bastu, en unik jacuzzi och ett harmoniskt relaxrum. Perfekt för att ladda om och njuta av livets bästa stunder, precis i ditt eget hem. På övre plan finns två väl tilltagna sovrum varav ett med en härlig balkong och eget kaklat duschrum. Det andra sovrummet smyckas av en vacker kakelugn. Här finns också en separat walk-in closet. Samt ytterligare ett sovrum, som idag är används som en stor walk-in-closet. På övre plan finns dessutom möblerbar hall. Detta hus erbjuder överraskande planlösning och dess olika rum. Huset omringas av en inbjudande trädgård med flera välplanerade och vackra planteringar. Från altanen kan du njuta av solen hela dagen och koppla av i det inbyggda spa-badet.

  • Plus
Tjärnvik 410, null, Söderhamns kommun
Tjärnvik 410, null, Söderhamns kommun, bild 2
Tjärnvik 410, null, Söderhamns kommun, bild 3

Tjärnvik 410

Villa
Söderhamns kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 495 000 kr
140 m²
4 rum
4,5 ha tomt

Välkommen till Tjärnvik 410 – ett unikt ställe med oändliga möjligheter för verksamhet inom konst, keramik, kultur, yoga, rehab och mycket mer. Denna fantastiska fastighet erbjuder hela 200 kvadratmeter ateljéer och lokaler. I boningshuset möts du av en luftig planlösning med genomgångar till de olika rummen. Köket har rostfria och svarta vitvaror, ljusa köksluckor och en inbjudande öppen spis. Altandörren i köket leder ut till en av altanerna, vilket ger ett härligt ljusinsläpp. En perfekt kombination av modern design och hemtrevlig atmosfär. Det rymliga och ljusa vardagsrummet har öppen planlösning som skapar en inbjudande atmosfär för social samvaro. Från vardagsrummet når du ut till den inglasade altanen. Här kan du njuta värmen från infravärmarna om vädret inte tillåter att vara utomhus. På entréplan finns även två WC, varav av ett större med dusch och bastu och ett av husets tre sovrum. Två av sovrummen är förlagda på övervåningen, och från ett av dem tar du dig ut till balkongen där du kan koppla av i kvällssolen. För odlingsintresserade finns stora möjligheter till ekologisk odling, med fem växthus och obegränsad bevattning från ån. Här kan du fortsätta en KRAV-godkänd odling, odla fruktträd och perenna grönsaker. Gården har en nybyggd, rikskänd jordkällare och en skogsträdgård under uppbyggnad. Tomtgränsen går mitt i den idylliska Lötån som är känd för sitt ädelfiske. Här finns också badplatser och närliggande vandringsleder för avkopplande promenader och äventyr. Skogen på ägorna ger dig möjligheten att själv ta ved och utforska dina jaktintressen med jakträtt inom Söderhamn Norrala VVO. Det finns flera övernattningsstugor/gäststugor, varav tre är redo för att anpassas efter dina behov. Här kan du erbjuda gästerna en vistelse med närhet till naturen och en lugn, inspirerande miljö. Egendomen inkluderar en "skogsby" med flera byggnader, såsom vindskydd vid ån, en fjällkåta och en kolarkoja. På fastigheten finns även en snickarbod, en liten verkstad och en solcellsanläggning. Det finns möjligheter att köpa till utrustning och lösöre för odling, keramik, konst eller kursverksamhet, vilket ger dig en komplett start för dina projekt. Trots sitt naturnära läge har fastigheten nära till skola, affär och havet. Här får du det bästa av två världar – naturens lugn och bekvämligheten av att ha allt du behöver inom räckhåll. Detta är en unik chans att förverkliga dina drömmar i en miljö som erbjuder något för alla. Oavsett om du vill skapa ett hem med lantbruk eller djurhållning, en plats för kreativt skapande, en ekologisk gård eller en naturnära tillflyktsort, så är möjligheterna oändliga här.

  • Premium
Rullstensvägen 1, null, Söderhamns kommun

Rullstensvägen 1

Villa
Söderhamns kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 495 000 kr
135 m²
4 rum
1 220 m² tomt

Välkomna till Rullstensvägen 1 och denna 1-plansvilla om 135 kvm med sjöutsikt. Huset är välskött och erbjuder bra planlösning. Stort kök med plats för rejält matbord och i anslutning finns vardagsrummet som har flera fönster i två väderstreck. Ännu ett vardagsrum finns i anslutning till hallen, detta har braskamin och fönster mot sjön. Helkaklat duschrum som idag används som WC. Tvättstuga och groventré med dusch, tvättmaskin, torktumlare och tvättho. I huset finns två sovrum, och möjlighet att omvandla det mindre vardagsrummet till ännu ett sovrum. Ljus och öppen hall som är mycket inbjudande. Garagebyggnad. Förrådsbyggnad. Gäststuga. Här bor ni med badplats ett par minuter från huset samt gång- och cykelavstånd till butiker och all tänkbar service i centrum.

  • Plus
Abraham bäckgatan 11B, null, Söderhamns kommun
  • Ons 31 jul kl 16:30

Abraham bäckgatan 11B

Lägenhet
Söderhamns kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
925 000 kr
72 m²
3 rum
vån 1/4
4 955 kr/mån
12 847 kr/m²

Välkommen till denna fina lägenhet med tre rum och kök och trevlig planlösning, som är belägen på Abraham bäckgatan! Här erbjuds du allt du behöver för att trivas i ett centralt och attraktivt läge. Lägenheten har ljusinsläpp från två väderstreck, och erbjuder smakfullt kök som har all komfort du behöver och gott om bänk yta och förvaring samt plats för matbord. Den rymliga hallen leder dig vidare till lägenhetens alla rum. Vardagsrummet har fint ljusinsläpp och utgång till balkong i soligt läge. Två väl tilltagna sovrum med plats för dubbelsängar. Lägenheten erbjuder dessutom två WC, varav ett nyrenoverat helkaklat med dusch och tvättmaskin. Materialvalen är stilrena och moderna detaljer. Här bor du i en trivsam lägenhet och nära till allt! Välkommen att boka in dig på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Fagervik 114, Söderhamn, Söderhamns kommun
  • Lör 10 aug kl 13:00
Fagervik 114, Söderhamn, Söderhamns kommun, bild 2
Fagervik 114, Söderhamn, Söderhamns kommun, bild 3

Fagervik 114

Villa
Söderhamn, Söderhamns kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
7 395 000 kr
200 m²
6 rum
1,5 ha tomt

Unik möjlighet att förvärva en fastighet utöver det vanliga! Här erbjuds ett exklusivt, lyxigt, charmigt och rymligt boende med egen havstomt! En tomt om 14 770 kvm som går ända ner mot strandlinjen, en relaxavdelning som känns mer som ett lyxigt spa, en egen lekpark för barnen och ett stort garage om 100 kvm med hög port. Den västra flygeln består av en stor och välkomnade hall, toalett, 3 sovrum, sovalkov, ett badrum med bastu, badkar, dusch och toalett samt ett stort kök och allrum med havsutsikt och ryggåstak. I den östra flygeln finner du den stora relaxen med sittplatser, stor bastu, exklusiv omklädningsdel med dubbeldusch, avskild toalett samt ett stort sovrum och groventré. De båda flyglarna binds samman med ett stort och härligt inglasat rum med vikdörrar och glaspartier som skapar en wow-känsla och suddar ut gränsen mellan ute och inne samtidigt som det ger en genomsikt så att havet visar sig redan från entrésidan. Huset är uppbyggt i sin helhet år 2015-2017 med den västra delen byggd av timmer från den egna skogen och inslag av detaljer som sätter en prägel av historia till huset så som spegeldörrar med patina, inmurad vedspis med fläktkåpa och gedigna trägolv. Den stora altanen löper runt hela huset med möjlighet till flera olika uteplatser för sol, skugga, lä och havsutsikt med utgångar från flera rum i olika väderstreck och en tillbyggd del med vedeldat/el-kar utanför den stora relaxen med utsikt mot havet. Nere vid strandlinjen finns den egna flytbryggan med möjlighet till bad och båtplats. Missa inte att kontakta ansvarig mäklare för att anmäla ditt intresse!

  • Premium
Turistvägen 56D, Järvsö, Ljusdals kommun

Turistvägen 56D

Lägenhet
Järvsö, Ljusdals kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 395 000 kr
48 m²
1.5 rum
3 731 kr/mån
29 063 kr/m²

I turistorten Järvsö hittar du denna totalrenoverade lägenhet. Lägenheten har sobert val av både material och färgsättning. Den öppna planlösningen mellan det karaktärsfulla köket och vardagsrum skapar en härlig känsla av rymd och sammanhållning. Här kan du laga mat och umgås samtidigt. Den öppna ytan gör det enkelt att anpassa möbleringen efter dina behov och stil, oavsett om du vill skapa en mysig hörna eller en samlingsplats för familj och vänner. Här bor du du i en smakfull bostad i centrala Järvsö med butiker, restauranger, caféer och Järvsö station runt hörnet. Från lägenheten når du Järvsöbacken och slalomåkning med en promenad på mindre än 10 minuter. Under sommaren är Järvsö ett av Hälsinglands mest populära destinationer. Järvsö erbjuder ett stort varierat utbud av aktiviteter och sevärdheter- zoo, cykelpark, golf och Hälsingegårdar för att bara nämna några. Här finns något för alla!

  • Plus
Kaptensgatan 3A, null, Söderhamns kommun

Kaptensgatan 3A

Lägenhet
Söderhamns kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
250 000 kr
23,2 m²
1 rum
vån 2/3
1 607 kr/mån
10 776 kr/m²

Välkommen till denna kompletta enrummare med ljusa ytskikt och fräscht kök, belägen mitt i centrum. Perfekt planerad för maximalt utnyttjande av ytan. Här bor du i en stilren och bekväm lägenhet med allt du behöver precis utanför dörren - mataffärer, butiker, caféer, restauranger, skolor/förskolor, busshållplats, gym och idrottsanläggningar. En pärla du inte får missa!

  • Hiss
Baggargatan 12A, null, Söderhamns kommun

Baggargatan 12A

Lägenhet
Söderhamns kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
430 000 kr
41 m²
1.5 rum
2 802 kr/mån
10 488 kr/m²

Välkommen till Baggargatan och denna fina 1,5 rummare! Det här är en lägenhet med sekelskifteskänsla, förstärkt av de vackert slipade trägolven, den generösa takhöjden och de höga golvsocklarna. Harmoniska färger är genomgående i lägenheten och skapar en mysig och avslappnad känsla. Lägenheten har härligt ljusinsläpp. Från vardagsrummet når du till balkongen och där kan du njuta av kvällssolen. Med låg månadsavgift och närhet till allt är det här ett ställe att bara flytta in till och börja trivas!

Jonases väg 18, null, Söderhamns kommun
  • Budgivning pågår
Jonases väg 18, null, Söderhamns kommun, bild 2
Jonases väg 18, null, Söderhamns kommun, bild 3

Jonases väg 18

Fritidshus
Söderhamns kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 095 000 kr
70 m²
4 rum
1 633 m² tomt

Välkommen till detta totalrenoverade året-runt-boende i Söderhamns skärgård! Det här är ett hus som är så nära nybyggt det går att komma och omges av både nyanlagd uppfart och gräsmatta. Direkt du stiger in i huset möts du av en harmonisk känsla genom de naturnära färgvalen som går ton i med varandra. Hallen är rymlig med plats för både avhängning och förvaring i garderober. Klinker på golv. Vidare från hallen når du köket. Köket är smakfullt renoverat och har all komfort du behöver. Exklusiv kolmårdsmarmor ovanför ekbänkskivan - en perfekt kombination av lyx och mysighet. De vackra trägolven som pryder alla rum skapar känsla av värme och mjukhet. Vardagsrummet har generösa och fina ljusinsläpp och är en plats för både avslappning och umgänge. Braskaminen ger extra mysfaktor och bakom pryder den lyxiga stenen kolmårdsmarmor. Detaljerna i huset är noga utvalda. Huset har tre sovrum vilket gör att de finns gott om plats för familjen. I det större sovrummet ryms dubbelsäng med tillhörande möblemang och bra förvaringsmöjligheter i garderob. Samtliga sovrum har vackra smakfulla tapeter en känsla av lugn. Den röda tråden fortsätter i duschrummet med naturnära färgval och lyxiga detaljer i mässing. Duschrummet är försett med dusch, tvättställ, WC, tvättmaskin och golvvärme. Längs husets framsida sträcker sig en stor inbjudande altan där du kan njuta av solen hela dagen. Du når ut till altanen både genom ytterdörren och altandörren - vilket gör det extra praktiskt. På altanen finns gott om utrymme för att inreda efter egna önskemål med matgrupper och loungemöbler. En del av altanen är skyddad under tak vilket gör att du kan fortsätta njuta utomhus även om inte vädret tillåter. Inom badrocksavstånd kommer du fram till havet och badplats. För dig som vill utforska de omgivande vattnen och njuta av en marin livsstil finns möjlighet att ha båtplats via samfälligheten. Skärså fiskeläge och populära restaurangen Albertina når du genom en cykeltur på bara 4 kilometer. Från Jonases väg 18 når du Söderhamns centrum och stadens bekvämligheter med bara 20-minuters bilresa och 2,5 timme till Stockholm - vilket gör detta ställe ännu mer lockande!

  • Premium
Ankarvägen 22, null, Söderhamns kommun

Ankarvägen 22

Villa
Söderhamns kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 595 000 kr
107 m²
4 rum
997 m² tomt

I populära Stugsund hittar du denna villa, som ligger i familjevänligt område! Direkt du kommer in i huset möts du av en välkomnande och rymlig hall med gott om möjligheter för förvaring. Hallen tar dig sedan vidare till samtliga rum på entréplan. Husets kök är ljust och har ett smakfullt val av utrustning och vitvaror vilket ger en fräsch känsla. I vardagsrummet finns pelletskamin som sprider en varm och mysig atmosfär i hela rummet. Samtliga sovrum är förlagda på övervåningen och två av rummen är vältilltagna och går att anpassa efter egna önskemål. Huset är beläget på lugn återvändsgata med gångavstånd till promenadstråk i skog och längs havet!

Tegelbruksvägen 16, null, Söderhamns kommun

Tegelbruksvägen 16

Villa
Söderhamns kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 895 000 kr
105 + 78 m²
4 rum
850 m² tomt

Välkomna till Tegelbruksvägen 16! Fint renoverad 1 1/2-plansvilla med källare, där hall, sovrum, duschrum, kök, matrum och vardagsrum ryms på entréplan, på det övre planet finns två sovrum och WC. I källarplan finns användbart allrum, flera förrådsrum och tvättstuga. Barnvänligt område med närhet till förskola, skola, mataffär och kommunikationer.

Båtstigen 4, null, Söderhamns kommun

Båtstigen 4

Villa
Söderhamns kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 495 000 kr
54 m²
2 rum
1 471 m² tomt

Ett stenkast från havet hittar du detta vinterbonade fritidshus med soligt läge. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med utgång till altan. Promenadavstånd till strand och den egna båtplatsen och du kan därmed utforska de omgivande vattnen och njuta av den marina livsstilen. Gäststugor erbjuder sängplatser för besökande. Med bastu och jacuzzi finns möjlighet till maximal avkoppling. Den välplanerade uteplatsen som omringas av vackra planteringar och stenarrangemang inbjuder till trevliga stunder.

  • Plus
Trumslagaregatan 16, Söderhamn, Söderhamns kommun

Trumslagaregatan 16

Villa
Söderhamn, Söderhamns kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 295 000 kr
127 m²
5 rum
566 m² tomt

Varmt välkomna till Trumslagaregatan 16 och denna hemtrevliga villa från 1920-talet. Här erbjuds du ett boende i genomgående fint skick som fördelar sig på 1 1/2 plan. På entréplanet möts du av en rymlig hall med gott om avhängningsmöjligheter. Det trevliga vardagsrummet blir den naturliga samlingsplatsen vid sociala sammankomster då ytorna för stora sällskap erbjuds. Kakelugnen samt burspråket är vackra detaljer som bevarats i huset och som ger den där extra mys-faktorn. Köket är en kombination av äldre charm tillsammans med funktionalitet, då detta köket erbjuder allt du kan önska dig för en bekväm vardag. Övre plan fördelar sig på ett rymligt allrum samt tre sovrum, perfekt för att skilja de sociala ytorna från de mer privata. Dessutom finns en uthusbyggnad innehållande varmbonat gästrum samt en separat lägenhet innehållande kök, duschrum och sov-del som nås via spiraltrappa till övervåningen. Högst upp på populära Öster hittar du denna villa, med närhet till allt som Söderhamn har att erbjuda. På gångavstånd finner du både skola och förskola samt centrum med dess utbud. Detta är ett hus för dig som vill leva i ett funktionellt hus med närhet till allt! Huset står på en rogivande och lummig tomt med fruktträd, bärbuskar och många soltimmar. Här finns också ett garage och ett pool-däck. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
Sofieholm 861, null, Söderhamns kommun

Sofieholm 861

Villa
Söderhamns kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
6 495 000 kr
240 + 9 m²
6 rum
3 879 m² tomt

Upptäck denna fantastiska friliggande villa som är som en pärla längs Söderhamns skärgård! Byggd med omsorg år 1991 och sprudlande med karaktär och charm, erbjuder denna 240 kvm stora oas en enastående möjlighet att leva bekvämt vid vattnet. Vid första anblicken möts du av en imponerande 125 kvm stor altan, perfekt för att avnjuta solen stora delar av dagen med en utsikt som få. Den inbjudande interiören är prydd med en vacker kakelugn som skapar en varm och inbjudande atmosfär, perfekt för mysiga kvällar med familj och vänner. Med sina 6 väldisponerade rum finns det gott om plats för alla behov och önskemål. Varje detalj är noggrant planerad för att maximera både komfort och funktionalitet. För de som älskar bekvämlighet erbjuder denna pärla även ett dubbelgarage och en generös uppfart. Här kan du parkera dina fordon med lätthet och ha gott om utrymme för gästparkering. Sammanfattningsvis är denna villa en dröm som blir verklighet för den som längtar efter det ultimata livet vid vattnet. Med sitt oslagbara läge, charmiga design och praktiska faciliteter, är detta en chans som inte får missas. Kontakta ansvarig mäklare för att boka privat visning!

Skolvägen 4A, null, Söderhamns kommun

Skolvägen 4A

Övrigt
Söderhamns kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
12 995 000 kr
834 m²
4 321 m² tomt

I Marma presenteras nu denna väl omhändertagna hyresfastighet med 18 bostäder fördelat på två våningsplan. Samtliga bostäder är i mycket gott och renoverat skick med stilrena och klassiska kök samt helkaklade badrum i modern färgsättning. På båda våningsplan finns loftgångar. Här finns möjlighet till många hyresgäster och goda intäkter. Bra läge med fotbollsplan vid Marmavallen, busshållplats runt hörnet samt gång- och cykelavstånd till skola, förskola och matbutik.

Norrtullsgatan 23B, null, Söderhamns kommun

Norrtullsgatan 23B

Lägenhet
Söderhamns kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
395 000 kr
46 m²
1 rum
2 888 kr/mån
8 587 kr/m²

Nu har du äntligen möjlighet att förvärva denna väl tilltagna 1:a om hela 46 kvm. Bostaden fördelar sig på en hall med gott om förvaring och ett separat kök med moderna materialval. Här finns gott om arbetsyta och plats för ett matbord för ca 4 personer. Vidare hittar du ett stort vardagsrum med en separat sovalkov för att praktiskt få undan sängen från vardagsrummet. Badrummet är rymligt och utrustat med dusch. Denna bostad måste upplevas på plats! Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

  • Plus
  • Balkong
Kaptensgatan 1B, null, Söderhamns kommun

Kaptensgatan 1B

Lägenhet
Söderhamns kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
950 000 kr
75 m²
3 rum
vån 3/4
3 585 kr/mån
12 667 kr/m²

Välkomna till Kaptensgatan 1B och denna fina 3:a. Bostaden är belägen högt upp i huset och har en balkong som vetter i soligt sydväst-läge. Här erbjuds du ett ljust och rymligt hem med välplanerad planlösning. Hallen är bred och har plats för både möblemang och avhängning av kläder. Köket går i gråa fina toner och är utrustat med alla bekvämligheter du behöver för en bekväm vardag. Vidare hittar du två stora sovrum och ett väl tilltaget vardagsrum med utgång till balkongen. Badrummet är helkaklat och där finns dessutom tvättmaskin. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Balkong
Alavägen 22 A-F, null, Söderhamns kommun

Alavägen 22 A-F

Övrigt
Söderhamns kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 295 000 kr
1 310 m² tomt

Välkomna till Ljusne och detta flerbostadshus med hyreslägenheter om totalt 378 kvm. De sex lägenheterna är 2 rok om 63 kvm vardera och nås via egna ingångar. Byggnaden är totalrenoverad senaste åren och fönster, fasad och tak är således i mycket gott skick. Även lägenheterna är renoverade med ljusa och fräscha ytskikt, vitvaror i gott skick samt badrum med linoleummatta, våtrumstapet och tvättmaskin. Samtliga sex lägenheter hyrs ut med kallhyra exklusive uppvärmning och hushållsel, vilket ger totala intäkter på 307 164 kr per år. Lättskött tomt om 1 310 kvm med grusad parkeringsplats och grönytor.

Svarvarvägen 1 A-D & 3 A-C, null, Söderhamns kommun

Svarvarvägen 1 A-D & 3 A-C

Övrigt
Söderhamns kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 395 000 kr
2 694 m² tomt

Välkomna till centrala Ljusne och denna fastighet med två flerbostadshus med totalt sju hyreslägenheter om 420 kvm. Lägenheterna är uppdelade i två hus, varav det ena huset med fyra lägenheter och det andra med tre. Husen är totalrenoverade de senaste åren och fönster, fasad och tak är således i mycket gott skick. Även invändigt är lägenheterna renoverade med parkettgolv och ljust målade väggar, vitvaror i bra skick samt badrum med plastmatta, våtrumstapet, tvättmaskin och torktumlare. Lägenheterna är i varierande skick med en 1 rok om 30 kvm, fem 2 rok om 63 kvm och en 3 rok om 75 kvm. Hyresintäkterna uppgår i dagsläget till 395 400 kr per år. Tomt om 2 694 kvm med grusade parkeringsplatser och gräsytor för de boende. Centralt läge med gångavstånd till all service som kan tänkas behövas.

Roddvägen 9, null, Söderhamns kommun

Roddvägen 9

Villa
Söderhamns kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 495 000 kr
230 + 14 m²
7 rum
1 168 m² tomt

Välkomna till Ljusne och denna hyresfastighet som inrymmer två lägenheter om totalt 230 kvm, belägna på ett varsitt våningsplan i huset. Den ena lägenheten är 3 rok och den andra 4 rok, och de båda är i mycket gott skick med nyrenoverade ytskikt och kök. Tomt om 1 168 kvm med grönytor, grusad parkeringsplats med plats för flera bilar samt förråd och garage på baksidan av huset. Nuvarande ägare har en hyresgäst i vardera lägenhet med totala intäkter på 112 272 kr per år, men här finns även möjlighet att själv bo i den ena lägenheten och samtidigt hyra ut den andra för extra intäkter.

Marviksvägen 30, null, Söderhamns kommun

Marviksvägen 30

Fritidshus
Söderhamns kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
950 000 kr
65 m²
3 rum
279 m² tomt

Längs fina och mysiga Marviksvägen i Vallvik finns denna stuga där du kan njuta av havsutsikten, nyrenoverade och utbyggda delar i smakfull stil. Kök med utgång till altan, vardagsrum med trägolv och entrédörr, två sovrum i utbyggd del, samt nytt duschrum i utbyggd del. Ett stenkast bort har du tillgång till din egna båtplats. Vackra omgivningar och promenadavstånd till badstrand!

Kattövägen 2, null, Söderhamns kommun

Kattövägen 2

Övrigt
Söderhamns kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 995 000 kr
4 801 m² tomt

Välkomna till Marmaverken och denna restaurangbyggnad som idag används som kolgrill och pizzeria. Här finns ett bra utrustat kök i anslutning till kassadisken vilket underlättar beställningar, och på andra sidan disken finns en pizzaugn och ytterligare arbetsytor. Från köket nås diskrummet. Två WC med toalett och handfat, samt separat dubbelhandfat. Restaurangen har stora kundytor med plats för många sittande som kan välja ifall de vill sitta inomhus, på den inglasade altanen eller utomhus där det finns picknickbord under tak. Utvändigt finns även en lekplats och gräsytor. Här finns alla möjligheter att locka många gäster med bra läge precis vid vägen i ett industriområde, och med många parkeringsplatser får alla enkelt plats. Nuvarande ägare håller öppet från lunch till kväll vilket ger möjlighet för både lunch- och middagsgäster vilket gynnar ekonomin.

Heden 708, null, Söderhamns kommun

Heden 708

Villa
Söderhamns kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 595 000 kr
149 + 30 m²
5 rum
1 359 m² tomt

Välkomna till denna välplanerade 1-plansvilla om 149 + 30 kvm med trevlig lösning. Ljust och rymligt vardagsrum med öppen spis, stort kök med goda förvaringsutrymmen samt fyra sovrum varav två med utgång till trädgården. Här finns förutom badrum med dusch även en separat tvättstuga med WC, dusch och bastu. Trevlig tomt om 1 359 kvm med altan, trädgård, garage och carport. Här finns även en isolerad friggebod med el indraget. Här bor ni på härligt läge med utsikt över åkrarna.

  • Plus

Visar 1 - 25 av 28