Mäklare Joakim Tevell

Joakim Tevell

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Fredrik Bagges gata 15, Marstrand, Kungälvs kommun
  • Sön 2 jun kl 15:00
Fredrik Bagges gata 15, Marstrand, Kungälvs kommun, bild 2
Fredrik Bagges gata 15, Marstrand, Kungälvs kommun, bild 3

Fredrik Bagges gata 15

Villa
Marstrand, Kungälvs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
15 000 000 kr
114 + 38 m²
5 rum
729 m² tomt

Välkommen till denna fantastiska villa på bästa läge. Med ett stenkast till Muskeviken och havet är denna bostad en dröm för den som längtar efter ett hem i Marstrand. Bostaden ligger med närhet till Marstrands nöjesliv, och samtidigt ha ett ostört läge i ett av Bohusläns fantastiska skärgårdsidyller. Stor tomt med plan gräsmatta som badar i sol hela dagen och ligger skyddat utan grannar bakom fastigheten. Denna tvåvåningsvilla har en lång historia som sträcker sig över generationer, där endast två familjer ägt fastigheten. Fastigheten karaktäriseras av den massiva höga stengrund som påminner om det gedigna stenarbetet på Marstrands fästning. På det första våningsplanet välkomnas du av ett rymligt och ljust kök med fönster i två väderstreck. Med gott om plats för både matlagning och umgänge, stora vardagsrummet rymmer gott och väl matsalsbord och stor soffgrupp. Här finns utgång till stor altan. Våningsplanet har väl tilltagen takhöjd. På andra våningsplanet finner du tre mysiga sovrum och ett stort sällskapsrum. Förr i tiden flyttade familjen ner till källarvåningen till förmån för sommargästerna som då fick hyra övervåningen. Detta våningsplan lämpar sig som gästrum, SPA-rum eller varför inte ett eget hemmagym. Utanför dörren sträcker sig en stor gräsmatta och en mindre byggnad som kan inreda till gäststuga. På Marstrands finns alla bekvämligheter inom räckhåll, från pittoreska kaféer och restauranger till historiska sevärdheter och kulturella evenemang, är möjligheterna för äventyr oändliga. För den seglingsintresserade ligger Marstrands Segelsällskaps jolleslip endast ett par hundra meter bort. Välkommen till ditt nya hem på Fredrik Bagges gata 15!

  • Premium
Rishammar 220, Kareby, Kungälvs kommun
Rishammar 220, Kareby, Kungälvs kommun, bild 2
Rishammar 220, Kareby, Kungälvs kommun, bild 3

Rishammar 220

Villa
Kareby, Kungälvs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 695 000 kr
112 + 20 m²
3 rum
803 m² tomt

Välkommen till magiska Rishammar 220, ett hem skapat för den som ställer höga krav på sitt boende och är mån om miljön och framtiden. I varje steg i skapandet av detta hem har man nogrannt beaktat påverkan på klimatet. Från materialval till energieffektiva system har varje detalj utformats för att minimera miljöavtryck och maximera hållbarhet. Vid behov kan man med enkelhet ändra den nuvarande planlösningen för att få in fler rum för t.ex. den växande familjen. Ni välkomnas in i den ljuvliga inglasade verandan i söderläge där ni njuter av solens strålar året om. Därefter kommer vi in i den rymliga hallen som binder samman hemmets alla rum. Direkt till vänster har vi hemmets hjärta: Köket! Ljust och rymligt där hela familjen får plats och köket är som gjort för att umgås med sina nära och kära. Påkostade materialval och ett magiskt ljusinsläpp i hela tre väderstreck! Från hallen når vi groventrén/tvättstugan, perfekt när man kommer in från en tur i skogen. Badrummet är ljust med helkaklade väggar snyggt matchat med ett stilrent klinkergolv, handfat med kommod, badkar, wc och ett praktiskt vädringsfönster. Därefter kommer vi till det första sovrummet som är rymligt men som också har gott om plats för annat möblemang för den som så önskar. Som en extra bonus finner vi även här ett fullt utrustat kök! Perfekt för långväga gäster som stannar lite längre, generationsboende eller uthyrning. En våning upp finner vi generösa och öppna sällskapsytor där det finns möjlighet att göra ytterligare sovrum om det finns behov. På detta våningsplan finner vi även ytterligare ett väl tilltaget sovrum med plats för både dubbelsäng och gott av förvaring! Huset har genomgående ljusa och harmoniska toner och ett vackert trägolv som den nuvarande ägaren lutat och såpskurat, som bara gör golven vackrare med tiden! Varmt välkommen att visa ert intresse!

  • Premium
Åkergatan 18, null, Kungälvs kommun
  • Mån 3 jun kl 17:00
Åkergatan 18, null, Kungälvs kommun, bild 2
Åkergatan 18, null, Kungälvs kommun, bild 3

Åkergatan 18

Lägenhet
Kungälvs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 995 000 kr
69 m²
3 rum
vån 4/4
5 562 kr/mån
28 913 kr/m²

I populära BRF Skogsbrynet, högst upp på våning fyra utan insyn, ligger denna trea med balkong. Fräscht funkiskök med uppdaterade vitvaror och nymålade ytskikt i lägenheten. Bostaden består av två sovrum, rymligt kök med matplats, badrum med tvättmaskin, och vardagsrum med utgång till balkong. Här bor du granne med trevliga Fontinskogen och dess promenad och motionsslingor. Här har du nära till kollektivtrafik, affärer, lekplats och förskola. Det mycket uppskattade ICA Skafferiet ligger ett bara stenkast bort. Ett perfekt boende för den som vill kombinera lugnet och Kungälvs växande utbud.

  • Premium
  • Hiss
Ställets Bygata 91, Stället, Kungälvs kommun
  • Sön 2 jun kl 13:30

Ställets Bygata 91

Lägenhet
Stället, Kungälvs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 695 000 kr
83 m²
3 rum
vån 1/2
6 050 kr/mån
32 470 kr/m²

Välkommen till denna gaveltrea i BRF Ställets Bygata! Här finns två väl tilltagna sovrum, stort kök med god förvaring och plats för större matgrupp. Här finns också ett nyrenoverat helkaklat badrum, separat tvättstuga och en rejäl klädkammare i lägenheten. Runt om lägenheten har det byggts altan som löper runt gaveln, här kan du följa solens alla timmar. Gräsytan är omgärdad av staket och har goda odlingsmöjligheter för den som vill ha en egen kryddträdgård utanför dörren. En bilplats i carport ingår till lägenheten. Här har också en laddbox installerats. Ytterligare ett förråd finns på gården. På BRF Ställets Bygata samsas 76 lägenheter på mysiga innergårdar. Det är lugna gator, promenadavstånd till tåget och närhet till skolor, mataffärer och fantastisk natur. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Återvändsgatan 7, Marstrand, Kungälvs kommun

Återvändsgatan 7

Lägenhet
Marstrand, Kungälvs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 695 000 kr
37 m²
1 rum
7 412 kr/mån
45 811 kr/m²

Nu har vi fått förmånen att förmedla en unik bostad på Marstrandsön. Effektivt planerad på 37 kvm på lugn gata bortom kajen ligger den här mysiga renoverade lägenheten. Perfekt för den som vill ha ett bekvämt boende på ön för att kunna njuta av livet på Marstrand. Bostaden består av en sällskapsdel som rymmer både säng och soffgrupp. Helkaklat badrum med dusch, WC och handfat. Köket har utrymme för matbord, köksö och bra med förvaring. Fastigheten har genomgått många renoveringar så som fasad och installation av en bergvärmepanna. Välkommen på visning!

Floragatan 6, null, Kungälvs kommun
  • Mån 3 jun kl 18:00
Floragatan 6, null, Kungälvs kommun, bild 2
Floragatan 6, null, Kungälvs kommun, bild 3

Floragatan 6

Lägenhet
Kungälvs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 595 000 kr
79,5 m²
3 rum
vån 4/5
5 652 kr/mån
32 642 kr/m²

Välkommen till Floragatan 6 och HSB BRF Floran! Med synnerligen låg belåning ligger den här fantastiska föreningen strategiskt till. Bara en kort promenad till Kungälvs centrum med allt vad vår stadskärna har att erbjuda, och samtidigt kan du nyttja genvägen upp till Fontinskogen. Bostaden består av två väl tilltagna sovrum, kök med matplats, vardagsrum med plats för både matsalsbord och soffgrupp. Stor inglasad balkong i högt läge utan insyn och härligt sydvästläge med många soltimmar. Badrum och WC som kan slås ihop om så önskas. Föreningen har påbörjat installation av hissar i föreningens hus. Arbetet har påbörjats huskropp nr 2 och kommer så småningom komma till 6:an. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Olles gata 8, null, Kungälvs kommun
  • Imorgon kl 11:00
Olles gata 8, null, Kungälvs kommun, bild 2
Olles gata 8, null, Kungälvs kommun, bild 3

Olles gata 8

Lägenhet
Kungälvs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 695 000 kr
66 m²
3 rum
vån 2/4
5 909 kr/mån
40 833 kr/m²

Välkommen till Olles gata 8. Här bor du i nybyggd lägenhet med stor balkong. Smart planerad, med stora sovrum, vardagsrum och kök i delvis öppen planlösning. I köket finns det gott om förvaring och bänkyta. Plats för stort matbord med fönster i två väderstreck. På den stora balkongen ryms både matbord och soffgrupp. Sovrummen är väl tilltagna. Badrummet har dusch, WC, tvättmaskin och torktumlare. Välkommen till en lägenhet utöver det vanliga!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Heavägen 12, null, Kungälvs kommun

Heavägen 12

Tomt
Kungälvs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 800 000 kr
1 478 m² tomt

Nu har vi fått förmånen att förmedla en fin tomt i barnvänligt område. Nära till hav, skog och fantastiskt natur. Lycke golfklubb, Tofta Herrgård och flera badplatser finns i närområdet. Dessutom är denna tomt inte bunden till någon husleverantör, men önskar du kontakt och rådgivning gällande husbyggnation kan vi varmt rekommendera William Engsfelt på A-Hus 070-564 80 22 som kan hjälpa till att skräddarsy ert drömhus och planera byggnationen. Förhandsbesked finns för 1-planshus med garage. Att bo i nybyggt hus ger låga driftskostnader och likaså väldigt låga underhållskostnader kommande åren. Vid nybyggnation slipper du som fastighetsägare fastighetsskatten i hela 15 år vilket ger en besparing på över hundra tusen kronor! Välkommen att kontakta Joakim Tevell för mer information och visning.

Visar alla 8