Fabergé Fastighetsmäkleri AB

Fabergé Fastighetsmäkleri AB

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Etsarvägen 2, Gullmarsplan/Johanneshov, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår

Etsarvägen 2

Lägenhet
Gullmarsplan/Johanneshov, Stockholms kommun
5 995 000 kr
74,5 m²
3 rum
vån 6/7
4 879 kr/mån
80 470 kr/m²

KONTAKTA MÄKLAREN FÖR PRIVAT VISNING! Ljus och högt belägen hörnlägenhet med fri utsikt över Stockholm och Globen. Planlösningen är väl genomtänkt och har ett stort kök som renoverades 2019 med matplats med fantastisk utsikt över Södermalm. Stort vardagsrum med fungerande öppen spis samt balkong med utsikt mot Globen. Sovrum med generösa garderober samt ytterligare ett väl tilltaget sovrum som ligger i uthyrningsdelen. Vill man inte hyra ut är lägenheten en perfekt 3:a med badrum samt gäst-WC.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Länsvägen 46, Stora Mellansjö, Huddinge kommun

Länsvägen 46

Villa
Stora Mellansjö, Huddinge kommun
13 750 000 kr
142 m²
6 rum
2 395 m² tomt

Nu finns möjligheten att bli ny ägare till ett riktigt drömboende med egen sjötomt vid sjön Magelungen. Villan är modern och håller en mycket bra standard med modern och väl genomtänkt planlösning samt stor altan mot sjön. Mycket lugnt och barnvänligt område med närhet till allt som kan önskas. Villan uppfördes av nuvarande ägare 2017 av Intressanta Hus där ägarna varit med och påverkat material, planlösning mm för att passa den moderna familjen. Möjlighet finns att bygga ut huset!

Österunda-Hällby 2, Österunda, Enköpings kommun

Österunda-Hällby 2

Villa
Österunda, Enköpings kommun
1 795 000 kr
97,5 + 63,5 m²
4 rum
3 610 m² tomt

Charmigt mindre hus på lantligt läge med utsikt över äng och åkermark. Huset är 1½-plan med den äldre charmen kvar och mycket vinklar och vrår. Stor tomt delvis med en del skogsmark. Flera bodar/förråd, garage (äldre), jordkällare och renoverat pumphus förberett för tvättmöjligheter. Huset har används till permanent boende. Bra pendlingsavstånd till flera städer, Enköping 20 min, Västerås 35 min, Uppsala 40 min och Stockholm ca 70 min med bil.

Edsviksvägen 50, Grovstanäs, Norrtälje kommun
  • Budgivning pågår

Edsviksvägen 50

Fritidshus
Grovstanäs, Norrtälje kommun
2 295 000 kr
60 + 60 m²
5 rum
2 301 m² tomt

VÄNLIGEN KONTAKTA MÄKLAREN FÖR PRIVATVISNING! Välkommen till ett fantastiskt vinterbonat fritidshus i det eftertraktade Grovstanäs. Lokaliserad i Roslagens skärgård och med naturen precis intill fastigheten så kan du uppleva det bästa med att "komma bort" från stan. Endast ca 1 timme från Stockholms inre kärna finner du detta idylliska hem, byggt från grunden av nuvarande ägare. Detta är ett perfekt boende för hela familjen med stora sociala ytor och flera sovrum. Huvudingången till övre plan i huset påbörjas med en altan i söderläge med sommarens bästa soltimmar kastade över den. För den som är morgonpigg finns även en altan genom köksingången i österläge, här kan morgonkaffet avnjutas i solens strålar. Vidare från köket nås matplatsen samt vardagsrummet som har stora fönsterpartier för maximalt ljusinsläpp och utsikt över den vackra trädgården. I övrigt finns det 3 sovrum samt en toalett på detta plan. Källarplanet inleds med en gillestuga där det finns en vacker bar i trä, en braskamin med energikassett och en stor social yta för både dagar som nätter med vänner och familj. Tre fönster längs husets södra sida släpper in naturligt ljus till rummet och skapar en mysig känsla. Vidare på detta plan finns det en tvättstuga/duschrum som dessutom leder till en bastu. På detta plan finns även ett pannrum och en verkstad. Fastigheten har delvis naturtomt, stora partier med träd, främst vid en allé från infarten som leder upp till huset. På tomten finns också två friggebodar varav den ena använts som gästhus på ca 10kvm. Denna byggnad har även en altan där solen kan avnjutas utan att störa huvudhuset. Stora och plana gräspartier erbjuder både planteringsmöjligheter samt umgängesplatser för högtider eller liknande aktiviteter.

Kungsgatan 37, Centrum Enköping, Enköpings kommun

Kungsgatan 37

Lägenhet
Centrum Enköping, Enköpings kommun
2 595 000 kr
114 m²
5 rum
vån 2/3
7 689 kr/mån
22 763 kr/m²

Välplanerad etagelägenhet med centralt läge och utsikt över Enköpingsån. 114 kvm med 5 rum och kök samt 2 badrum. Balkong med kvällssol och fin utsikt över ån samt loftgångsbalkong med morgonsol. Grön innergård med uteplats för sköna stunder. Välutrustad tvättstuga i källaren (hiss finns). Flexibelt tillträde! Välskött bostadsrättsförening.

  • Balkong
  • Hiss
Kabelgatan 1, Galgvreten, Enköpings kommun

Kabelgatan 1

Övrigt
Galgvreten, Enköpings kommun
5 700 000 kr
135 + 101 m²
5 rum
2 162 m² tomt

Projekt säljes! Med centrum på 5 minuters avstånd finns detta kommande byggprojekt som går att påverka innan detaljplan spikas. Denna fastighet består av lite mindre än 2200 kvm mark med ett äldre hus med renoveringsbehov. Kommunen ska detaljplanera denna fastighet och har flera förslag som man kan göra med fastigheten. Som köpare av denna fastighet kan man vara med och påverka detaljplaneringen för att eventuellt kunna bygga som man önskar. Tomten är avstyckningsbar och passar till villor eller radhus/parhus. Det befintliga huset får inte rivas och därför kan det vara bra med en avstyckning för denna del. Se dokument.

  • Plus

Visar alla 6