Fastighets AB Balder

Fastighets AB Balder

Mäklare

Träkilsgatan 50, Björkekärr, Göteborgs kommun
  • Sön 27 okt kl 12:30
Träkilsgatan 50, Björkekärr, Göteborgs kommun, bild 2
Träkilsgatan 50, Björkekärr, Göteborgs kommun, bild 3

Träkilsgatan 50

Lägenhet
Björkekärr, Göteborgs kommun
Fastighets AB Balder
3 845 000 kr
84 m²
3 rum
vån 1/8
5 409 kr/mån
45 774 kr/m²

Oavsett om ni är ett par, en familj med ett eller flera barn, eller kanske vill lämna villalivet för ett lättskött hem utan renoveringsbehov, är denna bostad ett utmärkt val. Här kan ni njuta av att vara de allra första att flytta in, med en rymlig balkong på 6 kvm där ni kan börja dagen med soliga frukostar och omges av lummig grönska. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum bjuder in till trevliga middagar och sociala tillställningar, medan de stora fönstren i två väderstreck fyller hemmet med ett fantastiskt naturligt ljus. Det stilfulla badrummet erbjuder lyxig komfort med helkaklade väggar, moderna spotlights och en praktisk tvättavdelning utrustad med både tvättmaskin, torktumlare och arbetsbänk. De två generöst tilltagna sovrummen har gott om förvaringsmöjligheter, vilket gör det lätt att skapa ett harmoniskt och funktionellt hem. Garageplatsen i huset gör det dessutom smidigt och bekvämt i vardagen. Miljöcertifiering och möjlighet till gröna bolån Brf Björkkronan är miljöcertifierad enligt Miljöbyggnad Silver, vilket säkerställer låg energiåtgång, god inomhusmiljö och hög luftkvalitet – en trygg investering för framtiden som dessutom kan ge er förmånliga gröna bolån. Perfekt för familjeliv med närhet till naturen I Björkekärr får ni det bästa av två världar – stadens bekvämligheter kombinerat med naturens lugn. Börja dagen med en promenad till Delsjöområdet, endast en knapp kilometer bort, där barnen kan upptäcka skogens hemligheter och leka fritt. I området finns även flera skolor, en nybyggd och populär förskola samt lekplatser som gör vardagen enkel och rolig för de små. Med bara 15 minuters bussresa når ni centrala Göteborg för jobb, shopping eller en lunch på stan, och när ni kommer hem väntar sköna stunder tillsammans i den vackra naturen runt Härlanda Tjärn. Boka visning redan idag och ta första steget mot ett tryggt och modernt liv i Björkekärr!

  • Premium
  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Träkilsgatan 50, Björkekärr, Göteborgs kommun
  • Sön 27 okt kl 12:30
Träkilsgatan 50, Björkekärr, Göteborgs kommun, bild 2
Träkilsgatan 50, Björkekärr, Göteborgs kommun, bild 3

Träkilsgatan 50

Lägenhet
Björkekärr, Göteborgs kommun
Fastighets AB Balder
4 395 000 kr
93 m²
4 rum
vån 1/8
5 918 kr/mån
47 258 kr/m²

Inflyttningsklar fyra med generösa ytor och en solig balkong i sydväst i populära Björkekärr! Bli den första att flytta in i detta moderna boende med garanterad garageplats i huset. Njut av generösa sociala ytor där vardagsrummet och det fullutrustade köket smälter samman, perfekt för både avslappnade kvällar och festliga tillställningar. Med två rymliga sovrum på 15 och 14 kvadratmeter samt ett mindre på 8 kvadratmeter, finns det gott om plats för hela familjen eller för att skapa ditt eget personliga utrymme. Förvaringsmöjligheterna är överlägsna med inte mindre än två skjutdörrsgarderober och flera andra garderober, vilket gör det enkelt att hålla ordning och ha allt på sin plats. Badrummet är en fröjd för ögat med sin stilrena design, komplett med helkaklade väggar, eleganta spotlights i taket, golvvärme samt en separat tvättavdelning med både tvättmaskin och torktumlare. Här finns också en praktisk gästtoalett för extra bekvämlighet. Gröna bolån Brf Björkkronan byggs enligt en ambitiös miljöcertifiering, Miljöbyggnad silver, ett hem där energiåtgång, innemiljö och luftkvalitet prioriteras. Denna certifiering ger rätt till ränterabatt för gröna bolån hos de flesta bankerna. Det bästa av två världar Björkekärr är det perfekta området för familjer som vill kombinera stadens bekvämligheter med närheten till naturen. Här kan ni börja dagen med en utflykt till Delsjöområdet, bara en knapp kilometer från dörren, där barnen kan leka och utforska skogen. I närområdet finns flera skolor, i ett av grannhusen finns en nybyggd populär förskola med naturgård och området har flera lekplatser, vilket gör vardagen smidig och rolig för de små. Endast en kort bussresa – 15 minuter – tar er till centrala Göteborg för jobb, lunch eller shopping. Hemma igen på eftermiddagen väntar sköna familjestunder vid badplatsen vid Härlanda tjärn, eller kanske ett besök till de närliggande utegymmen i Skatås medan barnen leker i naturen.

  • Premium
  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Träkilsgatan 50, Björkekärr, Göteborgs kommun

Träkilsgatan 50

Lägenhet
Björkekärr, Göteborgs kommun
Fastighets AB Balder
2 195 000 kr
34 m²
1 rum
vån 11/11
3 058 kr/mån
64 559 kr/m²

EXKLUSIVT ERBJUDANDE - 24 MÅNADER AVGIFTSFRITT! Högst upp i huset med stor balkong med vidsträckt utsikt över trädtopparna. En snygg industriglasvägg skapar känslan av en minitvåa. Köp en etta i Björkkronan och njut av två år utan månadsavgifter! Vid tillträdet får du en klumpsumma på 73 392 kr* utbetald, perfekt för att inreda ditt nya hem, planera en drömresa, eller lägga undan som en buffert. Lägenheten är inredd med en modern och neutral bas där det snygga industriglaset skapar en naturlig avgränsning mellan sovalkoven och allrummet. Dessutom erbjuds en stor balkong med utsikt över lummig grönska. Köket är fullutrustat med gott om arbetsyta, diskmaskin och integrerad mikro. Stilfullt badrum med komfortgolvvärme, spotlights, och praktisk kombitvättmaskin. Gröna resvanor Som boende i Brf Björkkronan har du direktaccess via hissen till garaget där det finns möjlighet att hyra el-laddplats och man har även tillgång till el-bilpool. Som nyinflyttad får du även värdecheckar från Västtrafik motsvarande ett 90-dagars kort i zon A för att nyttja kollektivtrafiken i Göteborg. Hållbart boende Balder sätter miljön och ditt välbefinnande i fokus och Brf Björkkronan byggs därför enligt en ambitiös miljöcertifiering, Miljöbyggnad silver, ett hem där energiåtgång, innemiljö och luftkvalitet prioriteras. Det bästa av två världar När du bor i Björkekärr kan du börja dagen med att vandra i Delsjöområdet en knapp kilometer från din dörr. Duscha, byt om och ta bussen en kvart in till centrala Göteborg för en mysig lunch på stan. Hemåt igen för yoga nere vid badplatsen i Härlanda tjärn eller variera löpträning med styrketräning på utegymmen vid Skatås och därefter tillbaka in till Göteborg på kvällen för konsert eller restaurangbesök. Fram och tillbaka. Ena stunden med träningskläder bland tallar och berg. Andra stunden i innerstan bland fest och vänner.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Bohusgatan 7A, Heden, Göteborgs kommun

Bohusgatan 7A

Lägenhet
Heden, Göteborgs kommun
Fastighets AB Balder
3 725 000 kr
48 m²
2 rum
vån 9/13
3 155 kr/mån
77 604 kr/m²

Nyproducerad premiumbostad med balkong mot Bohusgatan. Tillträde 2026. Boka visning av projektets modell idag! Välkommen in i en trevligt planerad tvåa med gott om utrymme. Lägenheten vetter mot Bohusgatan och man är nära storstadens härliga puls. Praktiskt planlösning och gott om förvaring. Extra förvaring i lägenheten. Hall med plats för avhängning. Från hallen nås wc/dusch med tvättmöjligheter. Vardagsrum och kök i öppet samband. Här kommer du ut på lägenhetens, vad vi kallar, spanska balkong. Balkongen nås via ett härligt skjutdörrsparti som ger gott med ljus in i lägenheten. Sovrum i modern stil som avgränsas med glasvägg och skjutdörrar. Garderobsvägg och plats för en rejäl säng. Stilren inredning samt golvvärme i hela lägenheten. I föreningen finns garage med elbilspool, cykelförvaring och en gemensam takterrass på miljöhuset. Bohusgatan är ett nytt och vackert projekt mitt i centrala Göteborg med närhet till allt, 1920 möter 2020 på ett alldeles ypperligt sätt. I månadsavgiften ingår värme, kallvatten samt tv, bredband och telefoni. Utöver månadsavgiften debiteras varje bostadsrättshavare för egen förbrukning av varmvatten och hushållsel.

  • Nyproduktion
  • Hiss
Bohusgatan , Heden, Göteborgs kommun

Bohusgatan

Lägenhet
Heden, Göteborgs kommun
Fastighets AB Balder
5 445 000 kr
71 m²
3 rum
vån 5/18
4 800 kr/mån
76 690 kr/m²

Stor balkong i söder, köksö och klädkammare är bara några av de kvaliteter denna nyproducerade bostad med tillträde 2026 erbjuder. Här presenteras en öppen planlösning med en underbar söderbalkong och där stora fönster skänker ett naturligt och genomgående ljusflöde. Kvalitetsinteriör och genomgående tvåstavsparkett och golvvärme skapar ett exklusivt hem rätt i tiden på en av Göteborgs mest attraktiva adresser. I denna öppna planlösning blir det stilfulla köket med köksö en uppskattad detalj där det ges utrymme för både matlagning och uppläggning för sällskapliga tillställningar. Låt dörren till den stora balkongen i söderläge stå på glänt och släpp brisen i ditt hem. Eller kliv ut och slå dig ner med en kopp kaffe och njuta av stadens puls. Lägenheten har två rymliga sovrum båda med bra förvaring för alla dina saker. Här kan du slappna av efter en dag i vimlet och njuta av utsikten genom dina stora fönster. Badrummet är inrett i en stilren kombination med vitt kakel och ljusgrå klinker i granitkeramik. Vill du trots detta sätta din personliga prägel finns fortsatt möjligheten att göra tillval. Utanför porten finner du trendiga caféer och restauranger, gym och övrig serviceverksamhet som gör att du har allt du kan tänkas behöva inom räckhåll. Här kan du gå till allt du behöver. Vill du trotts det åka i väg har du närhet till både buss, spårvagn och tåg. Detta är ett lyxigt och bekvämt boende med Avenyn ett stenkast bort! Ta chansen att bo på en av Göteborgs mest attraktivaste adresser. Kontakta mäklaren och boka in dig på visning av projektets modell!

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Sankt Göransgatan 167, Stockholm - Kungsholmen, Stockholms kommun

Sankt Göransgatan 167

Lägenhet
Stockholm - Kungsholmen, Stockholms kommun
Fastighets AB Balder
4 695 000 kr
54 m²
2 rum
vån 1/12
3 700 kr/mån
86 944 kr/m²

Nyproducerad och inflyttningsklar tvåa med genomgående planlösning. Kök och vardagsrum har ett högt läge mot gata och med ett lugnare läge ligger sovrum samt uteplats mot föreningens upphöjda innergård. Här finns god förvaring med ett rymligt förråd i lägenheten samt flera garderober. En lägenhet med fina materialval för dig som söker det lilla extra, med hårdvaxade ekgolv i tidlöst rutmönster, granitkeramik klinker i hall och fönsterbänkar i kalksten. Köket i vinkel har en sober färgskala med sandfärgade luckor och en bänkskiva i tålig granitkeramik med kalkstensutseende. Kyl/frys och diskmaskin är integrerade och ugnen är en kombiugn med microfunktion. Från hallen nås wc/dusch med kommod, duschväggar i glas samt kombimaskin. (Bilderna är exempelbilder från visningslägenhet) I månadsavgiften ingår värme, kallvatten samt TV/bredband . Utöver månadsavgiften debiteras varje bostadsrättshavare för egen förbrukning av varmvatten och hushållsel. Läget är fantastiskt med ett stort utbud av restauranger, caféer, badbryggor och annan service i området. Här finns en nyöppnad Hemköp-butik tvärs över gatan och närhet till Lindhagens Galleria med en välsorterad Ica Maxi, Systembolaget och Apotek. Här kan du gå till det mesta, men har också lyxen att tunnelbanan finns några steg från porten och flertalet bussar runt hörnet.

  • Nyproduktion
  • Hiss
  • Energieffektiv
Sankt Göransgatan 167, Stockholm - Kungsholmen, Stockholms kommun

Sankt Göransgatan 167

Lägenhet
Stockholm - Kungsholmen, Stockholms kommun
Fastighets AB Balder
2 895 000 kr
24 m²
1 rum
vån 9/12
2 520 kr/mån
120 625 kr/m²

Nyproducerad, inflyttningsklar och till fast pris! Med ett högt läge på våning 9 finns denna yteffektiva etta med fint ljusinsläpp och alla bekvämligheter. Påkostade materialval för den stilmedvetna - med hårdvaxade ekgolv i rutmönster, granitkeramik klinker i hall och fönsterbänkar i kalksten. Det stilrena köket smälter in i bostaden med integrerad kyl/frys och diskmaskin, kombiugn och en sober färgskala med sandfärgade luckor och en tålig bänksskiva i granitkeramik med kalkstensuttryck. En idé för den kreativa är att montera ned de två garderoberna i rummet till förmån för att skapa en sovalkov. Utöver förvaring i lägenheten finns även separat lägenhetsförråd i källaren. I månadsavgiften ingår värme, kallvatten, TV/bredband. Utöver månadsavgiften debiteras varje bostadsrättshavare för egen förbrukning av varmvatten och hushållsel. Fabrique 46 är Svanen-märkt och huset har energiklass B, vilket gör det möjligt att ansöka om grönt bolån som kan ge lägre ränta. Fabrique 46 har ett fantastiskt läge med ett stort utbud av restauranger, caféer, badbryggor och annan service i området. Här finns en nyöppnad Hemköp-butik tvärs över gatan och närhet till Lindhagens Galleria med en välsorterad Ica Maxi, Systembolaget och Apotek. Här kan du gå till det mesta, men har också lyxen att tunnelbanan finns några steg från porten och flertalet bussar runt hörnet.

  • Nyproduktion
  • Hiss
  • Energieffektiv
Träkilsgatan 50, Björkekärr, Göteborgs kommun

Träkilsgatan 50

Lägenhet
Björkekärr, Göteborgs kommun
Fastighets AB Balder
2 075 000 kr
35 m²
1 rum
vån 8/11
3 098 kr/mån
59 286 kr/m²

Få 24 mån avgiftsfritt! Bli först att flytta in i detta drömhem med balkong med kvällssol i populära Björkekärr! Detta smart planerade hem om 35 kvm erbjuder både stil och funktion. Exklusivt erbjudande: Köper du innan den 18 oktober får du 24 månaders avgift utbetald till dig vid tillträdet – motsvarande 73 392 kr*! Lägenheten som är högt belägen på våning 8 av 11 är inredd med en modern och neutral bas där det snygga industriglaset skapar en naturlig avgränsning mellan sovalkoven och köket. Dessutom erbjuds en stor balkong med utsikt över den trevliga innergården. Köket är fullutrustat med gott om arbetsyta, diskmaskin och integrerad mikro. Stilfullt badrum med komfortgolvvärme, spotlights, och praktisk kombitvättmaskin. Gröna resvanor Som boende i Brf Björkkronan har du direktaccess via hissen till garaget där det finns möjlighet att hyra el-laddplats och man har även tillgång till el-bilpool. Som nyinflyttad får du även värdecheckar från Västtrafik motsvarande ett 90-dagars kort i zon A för att nyttja kollektivtrafiken i Göteborg. Hållbart boende Balder sätter miljön och ditt välbefinnande i fokus och Brf Björkkronan byggs därför enligt en ambitiös miljöcertifiering, Miljöbyggnad silver, ett hem där energiåtgång, innemiljö och luftkvalitet prioriteras. Det bästa av två världar När du bor i Björkekärr kan du börja dagen med att vandra i Delsjöområdet en knapp kilometer från din dörr. Duscha, byt om och ta bussen en kvart in till centrala Göteborg för en mysig lunch på stan. Hemåt igen för yoga nere vid badplatsen i Härlanda tjärn eller variera löpträning med styrketräning på utegymmen vid Skatås och därefter tillbaka in till Göteborg på kvällen för konsert eller restaurangbesök. Fram och tillbaka. Ena stunden med träningskläder bland tallar och berg. Andra stunden i innerstan bland fest och vänner.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Bohusgatan , Heden, Göteborgs kommun

Bohusgatan

Lägenhet
Heden, Göteborgs kommun
Fastighets AB Balder
3 845 000 kr
45 m²
2 rum
vån 9/18
3 600 kr/mån
85 444 kr/m²

På hög höjd blir den rymliga balkongen ett signum för bostaden. Här hamnar du i stadens vyer på första parkett! En bostad som lämpar sig lika bra för en som två. Inte minst tack vare bostadens generösa förvaringsmöjligheter. Här pryds golven av såväl golvvärme som en vacker enstavsparkett som i kombination med de sobert målade väggarna skapar en lugn oas. Köket från Kvänum skänker en lika klassisk som modern känsla, inklusive vinkyl, och badrummet är rymligt med stilrent tidlösa kvalitéer. Vardagsrummet bjuder på ljus från de generösa fönstrena och möjliggör yta för härliga middagar i en bostad som med sina detaljer upplevs som väl genomtänkt.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Bohusgatan , Heden, Göteborgs kommun

Bohusgatan

Lägenhet
Heden, Göteborgs kommun
Fastighets AB Balder
3 345 000 kr
45 m²
2 rum
vån 4/18
3 600 kr/mån
74 333 kr/m²

Välstrukturerad planlösning med balkong och stor garderob. Här erbjuds golvvärme, genomgående tvåstavsparkett och internförråd som likväl kan nyttjas som en walk- in- closet. Njut av ett stilrent kök med kvalitativa vitvaror i ett rum som ger plats åt både matbord och soffgrupp intill den rymliga balkongen. Sovrummet nås bakom skjutdörrar vilket möjliggör placering av större säng. I badrummet möts du av en klassisk kombination med vitt kakel och ljusgrå klinker i granitkeramik.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Sankt Göransgatan 163, Stockholm - Kungsholmen, Stockholms kommun

Sankt Göransgatan 163

Lägenhet
Stockholm - Kungsholmen, Stockholms kommun
Fastighets AB Balder
11 695 000 kr
106 m²
5 rum
vån 8/8
5 991 kr/mån
110 330 kr/m²

Inflyttningsklar nyproduktion högst upp i huset med möjlig uthyrningsdel! Bli först att flytta in! En trevlig femma med fina sociala ytor i ett stort kök och vardagsrum om nästan 40 kvm. Härifrån nås också en inglasad balkong med österläge och magisk utsikt över staden. Inglasningen går även att öppna. Ett stort plus i bostaden är att det ges möjlighet att stänga av en del för att skapa en separat uthyrningsdel som kan bringa inkomst i din lägenhet. Perfekt att hyra ut eller för egen verksamhet hemma. Då det är en del av din bostad räknas det som inneboende och ansökan om att hyra ut i andra hand behövs inte. I bostaden finns 4 sovrum och två badrum med dusch och tvättmöjligheter. Bostaden är utrustad med påkostade materialval för dig som söker det lilla extra, Hårdvaxade ekgolv i tidlöst rutmönster, granitkeramik-klinker i hall och fönsterbänkar i kalksten. Köket har en sober färgskala och bänkskiva i tålig granitkeramik med kalkstensutseende. Ugnen är en kombiugn med mikrofunktion och kyl, frys och diskmaskin är integrerade. I månadsavgiften ingår värme, kallvatten och tv/bredband. Utöver månadsavgiften debiteras varje bostadsrättshavare för egen förbrukning av varmvatten och hushållsel. Fabrique 46 byggs med ambitionen att miljömärka husen enligt Svanen, vilket möjliggör gröna bolån med möjlighet till lägre ränta. Fabrique 46 har ett fantastiskt läge med ett stort utbud av restauranger, caféer, badbryggor och annan service i området. Här finns en nyöppnad Hemköp-butik tvärs över gatan och närhet till Lindhagens Galleria med en välsorterad Ica Maxi, Systembolaget och Apotek. Här kan du gå till det mesta, men har också lyxen att tunnelbanan finns några steg från porten och flertalet bussar runt hörnet.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Warfvinges väg 34A, Stockholm - Kungsholmen, Stockholms kommun

Warfvinges väg 34A

Lägenhet
Stockholm - Kungsholmen, Stockholms kommun
Fastighets AB Balder
3 695 000 kr
35 m²
2 rum
vån 7/8
3 075 kr/mån
105 571 kr/m²

Nyproducerad, inflyttningsklar, minitvåa med plats för två! Bli först med att flytta in i denna välplanerade bostad, högt upp i huset och med fint ljusinsläpp från fönster i västläge. Kök och vardagsrum i öppen lösning med plats för både matgrupp och soffa. I det mysiga sovrummet kan en eller två personer sova gott. Påkostade materialval för dig som söker det lilla extra med hårdvaxade ekgolv i tidlöst rutmönster, granitkeramik-klinker i hall och fönsterbänkar i kalksten. Köket har en sober färgskala med sandfärgade luckor och en bänkskiva i tålig granitkeramik med kalkstensutseende. Kyl/frys och diskmaskin är integrerade och ugnen är en kombiugn med mikrofunktion. Hall med både hatthylla och flera garderober, ytterligare en garderob finns i sovrummet. Från hallen nås wc/dusch med kommod, duschväggar i glas och kombimaskin. Utöver förvaringen i lägenheten finns även ett separat källarförråd. I månadsavgiften ingår värme, kallvatten, tv, bredband och telefoni. Utöver månadsavgiften debiteras varje bostadsrättshavare för egen förbrukning av varmvatten och hushållsel. Fabrique 46 byggs med ambitionen att miljömärka husen enligt Svanen, vilket möjliggör gröna bolån med möjlighet till lägre ränta. Fabrique 46 har ett fantastiskt läge med ett stort utbud av restauranger, caféer, badbryggor och annan service i området. Här finns en nyöppnad Hemköp-butik tvärs över gatan och närhet till Lindhagens Galleria med en välsorterad Ica Maxi, Systembolaget och Apotek. Här kan du gå till det mesta, men har också lyxen att tunnelbanan finns några steg från porten och flertalet bussar runt hörnet. Västra Kungsholmen är ett område under förvandling. Här planeras för 1800 nya bostäder, nya förskolor och en ny grundskola, gröna parker och gångstråk. I takt med utvecklingen vävs Västra Kungsholmen ihop med öns mer centrala delar. Kontakta mäklaren och boka in dig på visning redan idag!

  • Nyproduktion
  • Hiss
  • Energieffektiv
Bohusgatan 11A, Heden, Göteborgs kommun

Bohusgatan 11A

Lägenhet
Heden, Göteborgs kommun
Fastighets AB Balder
7 500 000 kr
77 m²
3 rum
vån 6/6
4 209 kr/mån
97 403 kr/m²

Högst upp i projektets mysiga gårdshus finns en lägenhet utöver det vanliga. Välkommen in en hörnlägenhet med praktisk och kul utformning. Fönster i tre väderstreck vilket ger ett gott ljus in i lägenheten. Hall med bra förvaringsmöjligheter i förråd. I hallen finns även bostadens dusch/wc med tvättmöjligheter. Dessutom ett mindre rum som kan användas antingen som sovrum eller hemmakontor. Vardagsrum och kök i halvöppet samband och ett kök med trevlig vinkellösning. Högt i tak och från vardagsrummet nås terrassen som är på hela 18 kvm, perfekt ställe att avnjuta sommarmiddagarna på. Det stora sovrummet ligger längst in i bostaden och här finns skjutdörrsgarderob och gott om plats för en rejäl säng. Från sovrummet nås balkongen som ligger i nordvästligt läge. Modern och stilren inredning samt golvvärme i hela lägenheten. I föreningen finns garage med elbilspool, cykelförvaring och en gemensam takterrass på miljöhuset. Bohusgatan är ett nytt och vackert projekt mitt i centrala Göteborg med närhet till allt, 1920 möter 2020 på ett alldeles ypperligt sätt. I månadsavgiften ingår värme, kallvatten samt tv, bredband och telefoni. Utöver månadsavgiften debiteras varje bostadsrättsinnehavare för egen förbrukning av varmvatten och hushållsel.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Bohusgatan , Heden, Göteborgs kommun
  • Imorgon kl 16:00
Bohusgatan , Heden, Göteborgs kommun, bild 2
Bohusgatan , Heden, Göteborgs kommun, bild 3

Bohusgatan

Lägenhet
Heden, Göteborgs kommun
Fastighets AB Balder
3 045 000 kr
35 m²
2 rum
vån 4/18
3 200 kr/mån
87 000 kr/m²

Premiumbostad på attraktiv adress - golvvärme och stor balkong. Tillträde 2026. Boka visning av modellen idag! Trivsamt planerad premiumlägenhet med sovrum och balkong i öster. Här möts du av genomtänkta materialval och inget lämnas åt slumpen. Bostaden har en genomgående vacker tvåstavsparkett, golvvärme, målade väggar i sober kulör och påkostade materialval som ger en direkt känsla av ett unikt boende. Skulle du vilja finns möjlighet att sätta din personliga prägel kan tillval göras bland de förslag som Balder tagit fram. Bostaden är genomtänkt med öppna ytor för maximal rymd. Njut av ett stilrent kök med kvalitativa vitvaror i ett rum som ger plats åt både matbord och soffgrupp intill den rymliga balkongen. Sovrummet nås bakom dubbla skjutdörrar vilket möjliggör placering av större säng intill den smarta förvaringen. I badrummet möts du av en klassisk kombination med vitt kakel och ljusgrå klinker i granitkeramik. I föreningen finns garage med elbilspool, cykelförvaring och en gemensam takterrass på miljöhuset. Bohusgatan är ett nytt och vackert projekt mitt i centrala Göteborg med närhet till allt, 1920 möter 2020 på ett alldeles ypperligt sätt. Utanför porten finner du trendiga caféer och restauranger, gym och övrig serviceverksamhet som gör att du har allt du kan tänkas behöva inom räckhåll. Här kan du gå till allt du behöver. Vill du trotts det åka i väg har du närhet till både buss, spårvagn och tåg. Detta är ett lyxigt och bekvämt boende med Avenyn ett stenkast bort! Ta chansen att bo på en av Göteborgs mest attraktivaste adresser.

  • Premium
  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Bohusgatan 11A, Heden, Göteborgs kommun
  • Imorgon kl 16:00
Bohusgatan 11A, Heden, Göteborgs kommun, bild 2
Bohusgatan 11A, Heden, Göteborgs kommun, bild 3

Bohusgatan 11A

Lägenhet
Heden, Göteborgs kommun
Fastighets AB Balder
4 495 000 kr
66 m²
3 rum
vån 5/6
3 921 kr/mån
68 106 kr/m²

Stor balkong och klädkammare i lugnt läge är bara några av de kvaliteter denna nyproducerade bostad med tillträde 2026 erbjuder. Här presenteras en öppen planlösning med en underbar balkong och där stora fönster skänker ett naturligt och genomgående ljusflöde. Burspråket ger karaktär åt bostaden och kvalitetsinredning, genomgående tvåstavsparkett och golvvärme skapar ett exklusivt hem rätt i tiden på en av Göteborgs mest attraktiva adresser. I denna öppna planlösning blir det stilfulla köket en uppskattad detalj där det ges utrymme för både matlagning och sällskapliga tillställningar. Låt dörren till den stora balkongen stå på glänt och släpp in brisen i ditt hem. Eller kliv ut och slå dig ner med en kopp kaffe och njuta av stadens puls. Lägenheten har två sovrum. Det stora sovrummet har bra förvaring för alla dina saker. Här kan du slappna av efter en dag i vimlet. Det mindre sovrummet kan även nyttjas som arbetsrum eller gästrum. Badrummet är inrett i en stilren kombination. I föreningen finns garage med elbilspool, cykelförvaring och en gemensam takterrass på miljöhuset. Bohusgatan är ett nytt och vackert projekt mitt i centrala Göteborg med närhet till allt, 1920 möter 2020 på ett alldeles ypperligt sätt. Utanför porten finner du trendiga caféer och restauranger, gym och övrig serviceverksamhet som gör att du har allt du kan tänkas behöva inom räckhåll. Här kan du gå till allt du behöver. Vill du trots det åka i väg har du närhet till både buss, spårvagn och tåg. Detta är ett lyxigt och bekvämt boende med Avenyn ett stenkast bort! Ta chansen att bo på en av Göteborgs mest attraktivaste adresser. Kontakta mäklaren och boka in dig på visning av modellen!

  • Premium
  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Bohusgatan , Heden, Göteborgs kommun

Bohusgatan

Lägenhet
Heden, Göteborgs kommun
Fastighets AB Balder
4 445 000 kr
72 m²
3 rum
vån 1/18
4 900 kr/mån
61 736 kr/m²

Fransk balkong i söder, köksö och klädkammare är bara några av de kvaliteter denna nyproducerade bostad med tillträde 2026 erbjuder. Här presenteras en öppen planlösning med en underbar söderbalkong och där stora fönster skänker ett naturligt och genomgående ljusflöde. Kvalitetsinteriör och genomgående tvåstavsparkett och golvvärme skapar ett exklusivt hem rätt i tiden på en av Göteborgs mest attraktiva adresser. I denna öppna planlösning blir det stilfulla köket med köksö en uppskattad detalj där det ges utrymme för både matlagning och uppläggning för sällskapliga tillställningar. Låt dörren till den franska balkongen stå öppen och släpp in brisen i ditt hem. Lägenheten har två rymliga sovrum båda med bra förvaring för alla dina saker. Här kan du slappna av efter en dag i vimlet och njuta av utsikten genom dina stora fönster. Badrummet är inrett i en stilren kombination med vitt kakel och ljusgrå klinker i granitkeramik. Vill du trots detta sätta din personliga prägel finns fortsatt möjligheten att göra tillval. Utanför porten finner du trendiga caféer och restauranger, gym och övrig serviceverksamhet som gör att du har allt du kan tänkas behöva inom räckhåll. Här kan du gå till allt du behöver. Vill du trotts det åka i väg har du närhet till både buss, spårvagn och tåg. Detta är ett lyxigt och bekvämt boende med Avenyn ett stenkast bort! Ta chansen att bo på en av Göteborgs mest attraktivaste adresser. Kontakta mäklaren och boka in dig på visning redan idag!

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Bohusgatan 11A, Heden, Göteborgs kommun

Bohusgatan 11A

Lägenhet
Heden, Göteborgs kommun
Fastighets AB Balder
6 195 000 kr
91 m²
4 rum
vån 1/6
4 850 kr/mån
68 077 kr/m²

Premiumlägenhet mitt i centrum - ett läge för bra för att vänta. Tillträde 2026 boka visning av modellen idag! Gavellägenhet med fönster i tre väderstreck. I hallen finns bra förvaringsmöjligheter i form av skjutdörrsgarderob, perfekt för ordning och reda. I hallen finns även bostadens gäst-wc. Vardagsrum och kök breder ut sig i öppet samband med ett stort kök i vinkel. Här kan du laga allt från lugna familjemiddagar eller stora middagar med vännerna. Från vardagsrummet öppnar du med lätthet upp skjutdörren och kliver ut på balkongen som ligger mysigt belägen in mot föreningens gård. För att uppnå den privata känslan i bostadens lugnare delar har sovrummen och dusch/wc med tvättmöjligheter samlats i ena delen av bostaden. Stora sovrummet har en hel garderobsvägg där du smidigt får plats med allt. Här får du känslan av premium. Kvalitetsinredning, golvvärme och stora fönster är bara några av alla detaljer som gör att man vill upptäcka mer av vad bostaden har att ge. I föreningen finns garage med elbilspool, cykel förvaring och en gemensam takterrass på miljöhuset. Bohusgatan är ett nytt och vackert projekt mitt i centrala Göteborg med närhet till allt, 1920 möter 2020 på ett alldeles ypperligt sätt. Utanför porten finner du trevliga restauranger, gym och övrig serviceverksamhet som gör att du har allt du kan tänkas behöva inom räckhåll. Här kan du gå till allt du behöver. Vill du trotts det åka i väg har du närhet till både buss, spårvagn och tåg. Detta är ett lyxigt och bekvämt boende med Avenyn ett stenkast bort! Ta chansen att bo på en av Göteborgs mest attraktivaste adresser. Kontakta mäklaren och boka in dig på visning redan idag!

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Bohusgatan 11A, Heden, Göteborgs kommun

Bohusgatan 11A

Lägenhet
Heden, Göteborgs kommun
Fastighets AB Balder
3 345 000 kr
44 m²
2 rum
vån 3/6
3 034 kr/mån
76 023 kr/m²

Kvadratsmart tvåa om 44 kvm. Praktiskt planlösning och gott om förvaring. Hall med plats för avhängning. Från hallen nås wc/dusch med tvättmöjligheter. Vardagsrum och kök i öppet samband och balkong mot sydost. I lägenheten finns även ett förråd för extra förvaring. Sovrum med hel garderobsvägg och plats för dubbelsäng. Modern och stilren inredning samt golvvärme i hela lägenheten. I föreningen finns garage med elbilspool, cykelförvaring och en gemensam takterrass på miljöhuset. Bohusgatan är ett nytt och vackert projekt mitt i centrala Göteborg med närhet till allt, 1920 möter 2020 på ett alldeles ypperligt sätt. I månadsavgiften ingår värme, kallvatten samt tv, bredband och telefoni. Utöver månadsavgiften debiteras varje bostadsrättshavare för egen förbrukning av varmvatten och hushållsel.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Lergöksgatan 3A, Frölunda, Göteborgs kommun

Lergöksgatan 3A

Lägenhet
Frölunda, Göteborgs kommun
Fastighets AB Balder
1 195 000 kr
23 m²
1 rum
vån 1/5
2 338 kr/mån
51 957 kr/m²

Kvadratsmart med balkong – inflyttningsklar. Boka visning! Perfekt för dig som söker din första bostad eller som en praktisk övernattningslägenhet. Kvadratsmart etta med en social och öppen planlösning. Här finner du en rymlig balkong som förlänger bostadens yta, perfekt för avkoppling och sociala stunder. Det stilrena köket är både stiligt och funktionellt och här finns plats för mindre matplats invid fönsterpartiet. Sängen kan kombineras med soffa och skapa en dubbelfunktion till den kvadratsmarta ytan. I badrummet möts du av en tidlös kombination av kakel och klinkers. Boka visning idag

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Lergöksgatan 3C, Frölunda, Göteborgs kommun

Lergöksgatan 3C

Lägenhet
Frölunda, Göteborgs kommun
Fastighets AB Balder
1 870 000 kr
35 m²
1.5 rum
vån 7/7
2 781 kr/mån
53 429 kr/m²

Inflyttningsklar nyproducerad - Stor balkong i fint läge med möjlighet till avskärmad alkov. Boka visning idag! Här erbjuds en 1,5 rok med den ultimata kombinationen av stil och funktion. Köket skapar en öppen planlösning som välkomnar dig direkt när du kliver in. Den stora balkongen blir nästan som ett extra rum och sovalkoven är rymlig och flexibel. För dig som vill finns här möjlighet att skapa ett avskilt sovrum genom att sätta upp en stilren glasvägg med spröjs eller annan avskärmning. Glasväggen beställs separat mot en tillvalskostnad, och skapar en mer given sovrumsdel. Valet behöver tas innan inflyttning och väggen monteras strax efter att du fått nycklarna till din bostad. Det finns gott om utrymme för att skapa en mysig soffhörna där du kan koppla av och trivas. Badrummet är elegant inrett med tidlöst kakel och klinker, och en praktisk kombimaskin finns för att göra din vardag ännu smidigare. En dröm för den som söker både stil och funktionalitet, och den är redo att bli ditt nya hem! Under de senaste tio åren har Balder arbetat hårt för att utveckla Frölunda park och gröna, trygga gårdar är en del i detta. I Korallen bor du i ett av Göteborgs mest kommunikationsvänliga lägen även om du egentligen aldrig behöver lämna dina kvarter för att uträtta dina dagliga ärenden. Med två minuters promenad till Frölunda Torgs oändliga utbud och 15 minuter till centrum har du alltid något att göra på helgerna. Vill du njuta av salta bad finns dessa inte heller långt bort. För dig med barn kan du gå hand i hand med dina minsta till förskolan i närheten. De äldre cyklar själv till Frölundaskolan bara ett par minuter bort. Boka visning idag!

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Energieffektiv
Lergöksgatan 3B, Frölunda, Göteborgs kommun

Lergöksgatan 3B

Lägenhet
Frölunda, Göteborgs kommun
Fastighets AB Balder
2 495 000 kr
67 m²
3 rum
vån 5/5
4 210 kr/mån
37 239 kr/m²

Inflyttningsklar och nyproducerad - stor balkong mot gården och det öppna köket bjuder in till sociala sammankomster. I den stora och luftiga entrén möts du av ett fint ljusinsläpp och bra förvaring, perfekt för ordning och reda. Du leds sedan vidare in till lägenhetens kök som knyts samman med vardagsrummet. Denna sociala och välkomnande yta blir navet i bostaden. Här är den perfekta platsen för middagar och sociala stunder. Planlösningens luftiga känsla och de stora fönstren öppnar upp mot den rymliga balkongen. Här kan du njuta av solen och höra barnens skratt på gården. Denna bostad erbjuder flexibilitet utefter dina önskemål. Vill du finns möjlighet att justera planlösningen genom att bygga igen öppningen mellan vardagsrum och hall och på så vis skapa en mysig och mer avskild tv hörna. Bostaden har två sovrum. Ett mindre som lämpar sig utmärkt som barnrum eller plats för hemmaarbete eller gästrum samt ett större sovrum. I det stora sovrummet finner du optimala förvaringsytor. Ännu en skjutdörrsgarderob och denna i kombination med lägenhetens externa förråd medför inga undanflykter för ett välorganiserat liv. Badrummet är klassiskt inrett med spottar och både tvättmaskin och torktumlare som underlättar ditt vardagspussel och ger dig tid över till annat än att passa tvättider. Denna bostad är en smart planerad trea för den lilla familjen eller dig som bor själv och önskar ett mindre extrarum. Under de senaste tio åren har Balder arbetat för att utveckla Frölunda park och för att skapa en trivsel har man satsat mycket på gröna och trygga gårdar. Här bor du i ett av Göteborgs mest kommunikationsvänliga lägen även om du egentligen aldrig behöver lämna dina kvarter för att uträtta dina dagliga ärenden. Med två minuters promenad till Frölunda Torgs oändliga utbud och 15 minuter till centrum har du alltid något att göra på helgerna. Vill du njuta av salta bad finns dessa inte heller långt bort. Boka visning idag!

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Energieffektiv
Lergöksgatan 3A, Frölunda, Göteborgs kommun

Lergöksgatan 3A

Lägenhet
Frölunda, Göteborgs kommun
Fastighets AB Balder
1 495 000 kr
36 m²
1.5 rum
vån 5/5
2 781 kr/mån
41 528 kr/m²

Inflyttningsklar och nyproducerad – Fransk balkong i fint läge med möjlighet till avskärmad alkov. Boka visning idag! Här erbjuds en 1,5 rok med den ultimata kombinationen av stil och funktion. I hallen slås du av det fina ljusinsläppet som de stora fönstren skänker och klinkern i hallen gör det enkelt att hålla rent. Köket skapar en öppen planlösning som välkomnar dig direkt när du kliver in och du kan enkelt öppna upp balkongen för att förlägga rymden av bostaden. Sovalkoven blir nästan som ett extra rum och är rymlig och flexibel nog för två. För dig som vill finns här möjlighet att skapa ett avskilt sovrum genom att sätta upp en stilren glasvägg med spröjs eller annan avskärmning. Glasväggen beställs separat mot en tillvalskostnad, och skapar en mer given sovrumsdel. Valet behöver tas innan inflyttning och väggen monteras strax efter att du fått nycklarna till din bostad. Det finns gott om utrymme för att skapa en mysig soffhörna där du kan koppla av och trivas. Badrummet är elegant inrett med tidlöst kakel och klinker, och en praktisk kombimaskin finns för att göra din vardag ännu smidigare. En dröm för den som söker både stil och funktionalitet, och den är redo att bli ditt nya hem! Under de senaste tio åren har Balder arbetat för att utveckla Frölunda park och för att skapa en trivsel har man satsat mycket på gröna och trygga gårdar. I Korallen bor du i ett av Göteborgs mest kommunikationsvänliga lägen även om du egentligen aldrig behöver lämna dina kvarter för att uträtta dina dagliga ärenden. Med två minuters promenad till Frölunda Torgs oändliga utbud och 15 minuter till centrum har du alltid något att göra på helgerna. Vill du njuta av salta bad finns dessa inte heller långt bort. För dig med barn kan du gå hand i hand med dina minsta till förskolan i närheten. De äldre cyklar själv till Frölundaskolan bara ett par minuter bort. Boka visning idag!

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Energieffektiv

Visar alla 22