Fastighets AB Balder

Fastighets AB Balder

Mäklare

Sankt Göransgatan 167, Stockholm - Kungsholmen, Stockholms kommun

Sankt Göransgatan 167

Lägenhet
Stockholm - Kungsholmen, Stockholms kommun
Fastighets AB Balder
2 925 000 kr
29 m²
1 rum
vån 9/12
2 694 kr/mån
100 862 kr/m²

Nyproducerad, inflyttningsklar från månadsskiftet april/maj och fast pris! Med ett högt läge i huset finns denna fina etta med stort fönsterparti. Påkostade materialval för dig som söker det lilla extra med hårdvaxade ekgolv i tidlöst rutmönster, granitkeramikklinker i hall och fönsterbänkar i kalksten. Köket har en sober färgskala med sandfärgade luckor och en bänkskiva i tålig granitkeramik med kalkstensutseende. Bra utrustat med kombiugn som har både ugn och micro-funktion samt integrerad kyl/frys och diskmaskin. Hall med hatthylla och garderober. Från hallen nås wc/dusch med kommod, duschväggar i glas samt kombimaskin. Utöver förvaringen i lägenheten finns även ett separat källarförråd. I månadsavgiften ingår värme, kallvatten, TV/bredband. Utöver månadsavgiften debiteras varje bostadsrättshavare för egen förbrukning av varmvatten och hushållsel. Fabrique 46 byggs med ambitionen att miljömärka husen enligt Svanen, vilket möjliggör gröna bolån med möjlighet till lägre ränta. Fabrique 46 har ett fantastiskt läge med ett stort utbud av restauranger, caféer, badbryggor och annan service i området. Här finns en nyöppnad Hemköp-butik tvärs över gatan och närhet till Lindhagens Galleria med en välsorterad Ica Maxi, Systembolaget och Apotek. Här kan du gå till det mesta, men har också lyxen att tunnelbanan finns några steg från porten och flertalet bussar runt hörnet.

  • Nyproduktion
  • Hiss
Lergöksgatan 3C, Frölunda, Göteborgs kommun

Lergöksgatan 3C

Lägenhet
Frölunda, Göteborgs kommun
Fastighets AB Balder
1 765 000 kr
35 m²
1.5 rum
vån 3/7
2 747 kr/mån
50 429 kr/m²

Inflyttningsklar och nyproducerad - Stor balkong i fint läge med möjlighet till avskärmad alkov. Boka visning idag! Här erbjuds en 1,5 rok med den ultimata kombinationen av stil och funktion. Köket skapar en öppen planlösning som välkomnar dig direkt när du kliver in. Den stora balkongen blir nästan som ett extra rum och sovalkoven är rymlig och flexibel. För dig som vill finns här möjlighet att skapa ett avskilt sovrum genom att sätta upp en stilren glasvägg med spröjs eller annan avskärmning. Glasväggen beställs separat mot en tillvalskostnad, och skapar en mer given sovrumsdel. Valet behöver tas innan inflyttning och väggen monteras strax efter att du fått nycklarna till din bostad. I vardagsrummet finns det gott om utrymme för att skapa en mysig soffhörna där du kan koppla av och trivas. Badrummet är elegant inrett med tidlöst kakel och klinker, och en praktisk kombimaskin finns för att göra din vardag ännu smidigare. En dröm för den som söker både stil och funktionalitet, och den är redo att bli ditt nya hem! Under de senaste tio åren har Balder arbetat hårt för att utveckla Frölunda park gröna och trygga gårdar är en del i detta. I Korallen bor du i ett av Göteborgs mest kommunikationsvänliga lägen även om du egentligen aldrig behöver lämna dina kvarter för att uträtta dina dagliga ärenden. Med två minuters promenad till Frölunda Torgs oändliga utbud och 15 minuter till centrum har du alltid något att göra på helgerna. Vill du njuta av salta bad finns dessa inte heller långt bort. För dig med barn kan du gå hand i hand med dina minsta till förskolan i närheten. De äldre cyklar själv till Frölundaskolan bara ett par minuter bort. Tillträde från februari 2024. Boka visning idag!

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Warfvinges väg 34A, Stockholm - Kungsholmen, Stockholms kommun

Warfvinges väg 34A

Lägenhet
Stockholm - Kungsholmen, Stockholms kommun
Fastighets AB Balder
3 445 000 kr
35 m²
2 rum
vån 2/8
3 075 kr/mån
98 429 kr/m²

Nyproducerad, inflyttningsklar från månadsskiftet april/maj och fast pris! Bli först med att flytta in i denna välplanerade bostad med öppen planlösning. Påkostade materialval för dig som söker det lilla extra med hårdvaxade ekgolv i tidlöst rutmönster, granitkeramikklinker i hall och fönsterbänkar i kalksten. Köket har en sober färgskala med sandfärgade luckor och en bänkskiva i tålig granitkeramik med kalkstensutseende. Kyl/frys och diskmaskin är integrerade. Hall med hatthylla och garderober. Från hallen nås wc/dusch med kommod, duschväggar i glas samt kombimaskin. Utöver förvaringen i lägenheten finns även ett separat källarförråd. I månadsavgiften ingår värme, kallvatten, TV/bredband. Utöver månadsavgiften debiteras varje bostadsrättshavare för egen förbrukning av varmvatten och hushållsel. Fabrique 46 byggs med ambitionen att miljömärka husen enligt Svanen, vilket möjliggör gröna bolån med möjlighet till lägre ränta. Fabrique 46 har ett fantastiskt läge med ett stort utbud av restauranger, caféer, badbryggor och annan service i området. Här finns en nyöppnad Hemköp-butik tvärs över gatan och närhet till Lindhagens Galleria med en välsorterad Ica Maxi, Systembolaget och Apotek. Här kan du gå till det mesta, men har också lyxen att tunnelbanan finns några steg från porten och flertalet bussar runt hörnet.

  • Nyproduktion
  • Hiss
Träkilsgatan 50, Björkekärr, Göteborgs kommun

Träkilsgatan 50

Lägenhet
Björkekärr, Göteborgs kommun
Fastighets AB Balder
1 945 000 kr
34 m²
1 rum
vån 0/8
2 616 kr/mån
57 206 kr/m²

Få ett helt år fri avgift! Gäller till den 25 april. Inflyttningsklart i augusti 2024. Perfekt planerad etta med stor balkong och ett insynsskyddat läge med grönskande utsikt. En snygg industriglasvägg skapar känslan av en minitvåa. Lägenheten är inredd med en modern och neutral bas där det snygga industriglaset skapar en naturlig avgränsning mellan sovalkoven och allrummet. Dessutom erbjuds en stor balkong med utsikt över lummig grönska. Köket är fullutrustat med gott om arbetsyta, diskmaskin och integrerad mikro. Stilfullt badrum med komfortgolvvärme, spotlights, och praktisk kombitvättmaskin. Avgiftsfritt Till dig som köper en bostad innan 25 april erbjuder vi avgiftsfritt i hela 12 månader. Kampanjen innebär att Balder står för avgiften under ett år vilket inte påverkar föreningens ekonomi. Gröna resvanor Som boende i Brf Björkkronan har du direktaccess via hissen till garaget där det finns möjlighet att hyra el-laddplats och man har även tillgång till el-bilpool. Som nyinflyttad får du även värdecheckar från Västtrafik motsvarande ett 90-dagars kort i zon A för att nyttja kollektivtrafiken i Göteborg. Hållbart boende Balder sätter miljön och ditt välbefinnande i fokus och Brf Björkkronan byggs därför enligt en ambitiös miljöcertifiering, Miljöbyggnad silver, ett hem där energiåtgång, innemiljö och luftkvalitet prioriteras. Det bästa av två världar När du bor i Björkekärr kan du börja dagen med att vandra i Delsjöområdet en knapp kilometer från din dörr. Duscha, byt om och ta bussen en kvart in till centrala Göteborg för en mysig lunch på stan. Hemåt igen för yoga nere vid badplatsen i Härlanda tjärn eller variera löpträning med styrketräning på utegymmen vid Skatås och därefter tillbaka in till Göteborg på kvällen för konsert eller restaurangbesök. Fram och tillbaka. Ena stunden med träningskläder bland tallar och berg. Andra stunden i innerstan bland fest och vänner.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Träkilsgatan 50, Björkekärr, Göteborgs kommun

Träkilsgatan 50

Lägenhet
Björkekärr, Göteborgs kommun
Fastighets AB Balder
2 045 000 kr
34 m²
1 rum
vån 4/8
2 616 kr/mån
60 147 kr/m²

Få ett helt år fri avgift! Gäller till den 25 april. Inflyttningsklart i augusti 2024. Perfekt planerad etta med stor balkong och ett härligt läge med grönskande utsikt uppe bland trädtopparna. En snygg industriglasvägg skapar känslan av en minitvåa. Lägenheten är inredd med en modern och neutral bas där det snygga industriglaset skapar en naturlig avgränsning mellan sovalkoven och allrummet. Dessutom erbjuds en stor balkong med utsikt över lummig grönska. Köket är fullutrustat med gott om arbetsyta, diskmaskin och integrerad mikro. Stilfullt badrum med komfortgolvvärme, spotlights, och praktisk kombitvättmaskin. Avgiftsfritt Till dig som köper en bostad innan 25 april erbjuder vi avgiftsfritt i hela 12 månader. Kampanjen innebär att Balder står för avgiften under ett år vilket inte påverkar föreningens ekonomi. Gröna resvanor Som boende i Brf Björkkronan har du direktaccess via hissen till garaget där det finns möjlighet att hyra el-laddplats och man har även tillgång till el-bilpool. Som nyinflyttad får du även värdecheckar från Västtrafik motsvarande ett 90-dagars kort i zon A för att nyttja kollektivtrafiken i Göteborg. Hållbart boende Balder sätter miljön och ditt välbefinnande i fokus och Brf Björkkronan byggs därför enligt en ambitiös miljöcertifiering, Miljöbyggnad silver, ett hem där energiåtgång, innemiljö och luftkvalitet prioriteras. Det bästa av två världar När du bor i Björkekärr kan du börja dagen med att vandra i Delsjöområdet en knapp kilometer från din dörr. Duscha, byt om och ta bussen en kvart in till centrala Göteborg för en mysig lunch på stan. Hemåt igen för yoga nere vid badplatsen i Härlanda tjärn eller variera löpträning med styrketräning på utegymmen vid Skatås och därefter tillbaka in till Göteborg på kvällen för konsert eller restaurangbesök. Fram och tillbaka. Ena stunden med träningskläder bland tallar och berg. Andra stunden i innerstan bland fest och vänner.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Warfvinges väg 34A, Stockholm - Kungsholmen, Stockholms kommun

Warfvinges väg 34A

Lägenhet
Stockholm - Kungsholmen, Stockholms kommun
Fastighets AB Balder
6 395 000 kr
79 m²
4 rum
vån 3/8
4 915 kr/mån
80 949 kr/m²

Nybyggd fyra som är inflyttningsklar runt månadsskiftet april/maj. I den här lägenheten har kvadratmetrarna nyttjats på rätt sätt och den gör verkligen skäl för uttrycket välplanerad. Den har en genomgående planlösning med fönster mot både gård och gata. Fina sociala ytor med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Sovrummen samlas i lägenhetens mer privata del, mot innergården. Det stora sovrummet har bra förvaring med både klädkammare och garderob, samt en fransk balkong. Förutom ett rymligt badrum finns även en extra gästwc.. Lägenheten har påkostade materialval för dig som söker det lilla extra med hårdvaxade ekgolv i tidlöst rutmönster, granitkeramikklinker i hall och fönsterbänkar i kalksten. Köket har en sober färgskala med sandfärgade luckor och en bänkskiva i tålig granitkeramik med kalkstensutseende som går upp en bit på väggen som stänkskydd. Kyl, frys och diskmaskin är integrerade. Utöver den goda förvaringen i lägenheten finns även ett separat källarförråd. I månadsavgiften ingår värme, kallvatten och tv/bredband. Utöver månadsavgiften debiteras varje bostadsrättshavare för egen förbrukning av varmvatten och hushållsel. Fabrique 46 byggs med ambitionen att miljömärka husen enligt Svanen, vilket möjliggör gröna bolån med möjlighet till lägre ränta. Fabrique 46 har ett fantastiskt läge med ett stort utbud av restauranger, caféer, badbryggor och annan service i området. Här finns en nyöppnad Hemköp-butik tvärs över gatan och närhet till Lindhagens Galleria med en välsorterad Ica Maxi, Systembolaget och Apotek. Här kan du gå till det mesta, men har också lyxen att tunnelbanan finns några steg från porten och flertalet bussar runt hörnet.

  • Nyproduktion
  • Hiss
Sankt Göransgatan 159, Stockholm - Kungsholmen, Stockholms kommun

Sankt Göransgatan 159

Lägenhet
Stockholm - Kungsholmen, Stockholms kommun
Fastighets AB Balder
6 795 000 kr
79 m²
4 rum
vån 2/9
4 915 kr/mån
86 013 kr/m²

Inflyttningsklar nyproducerad genomgångslägenhet med balkong. Boka visning idag! Välplanerad och yteffektiv fyra med genomgående planlösning. Fina sociala ytor med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Sovrummen samlas i lägenhetens mer privata del, mot innergården. Det stora sovrummet har bra förvaring med både klädkammare och garderob, samt balkong i västerläge. Här ryms hela familjen och förutom ett rymligt badrum finns även en extra gästwc. En mycket trivsam lägenhet där samtliga kvadratmeter nyttjas på rätt sätt! Lägenheten har påkostade materialval för dig som söker det lilla extra med hårdvaxade ekgolv i tidlöst rutmönster, granitkeramikklinker i hall och fönsterbänkar i kalksten. Köket har en sober färgskala med sandfärgade luckor och en bänkskiva i tålig granitkeramik med kalkstensutseende som går upp en bit på väggen som stänkskydd. Kyl, frys och diskmaskin är integrerade. Utöver den goda förvaringen i lägenheten finns även ett separat källarförråd. I månadsavgiften ingår värme, kallvatten, tv, bredband och telefoni. Utöver månadsavgiften debiteras varje bostadsrättshavare för egen förbrukning av varmvatten och hushållsel. Fabrique 46 byggs med ambitionen att miljömärka husen enligt Svanen, vilket möjliggör gröna bolån med möjlighet till lägre ränta. Fabrique 46 har ett fantastiskt läge med ett stort utbud av restauranger, caféer, badbryggor och annan service i området. Här finns en nyöppnad Hemköp-butik tvärs över gatan och närhet till Lindhagens Galleria med en välsorterad Ica Maxi, Systembolaget och Apotek. Här kan du gå till det mesta, men har också lyxen att tunnelbanan finns några steg från porten och flertalet bussar runt hörnet. Västra Kungsholmen är ett område under förvandling. Här planeras för 1800 nya bostäder, nya förskolor och en ny grundskola, gröna parker och gångstråk. I takt med utvecklingen vävs Västra Kungsholmen ihop med öns mer centrala delar. Kontakta mäklaren och boka in dig på visning redan idag!

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Lergöksgatan 3A, Frölunda, Göteborgs kommun

Lergöksgatan 3A

Lägenhet
Frölunda, Göteborgs kommun
Fastighets AB Balder
2 650 000 kr
67 m²
3 rum
vån 2/5
4 176 kr/mån
39 552 kr/m²

Tillträde feb 2024, stor balkong mot gården och det öppna köket bjuder in till sociala sammankomster. I den stora och luftiga entrén möts du av ett fint ljusinsläpp och bra förvaring, perfekt för ordning och reda. Du leds sedan vidare in till lägenhetens kök som knyts samman med vardagsrummet. Denna sociala och välkomnande yta blir navet i bostaden. Här är den perfekta platsen för middagar och sociala stunder. Planlösningens luftiga känsla och de stora fönstren öppnar upp mot den rymliga balkongen. Här kan du njuta av solen och höra barnens skratt på gården. Denna bostad erbjuder flexibilitet utefter dina önskemål. Vill du finns möjlighet att justera planlösningen genom att bygga igen öppningen mellan vardagsrum och hall och på så vis skapa en mysig och mer avskild tv hörna. Bostaden har två sovrum. Ett mindre som lämpar sig utmärkt som barnrum eller plats för hemmaarbete eller gästrum samt ett större sovrum. I det stora sovrummet finner du optimala förvaringsytor. Ännu en skjutdörrsgarderob och denna i kombination med lägenhetens externa förråd medför inga undanflykter för ett välorganiserat liv. Badrummet är klassiskt inrett med spottar och både tvättmaskin och torktumlare som underlättar ditt vardagspussel och ger dig tid över till annat än att passa tvättider. Denna bostad är en smart planerad trea för den lilla familjen eller dig som bor själv och önskar ett mindre extrarum. Under de senaste tio åren har Balder arbetat för att utveckla Frölunda park och för att skapa en trivsel har man satsat mycket på gröna och trygga gårdar. Här bor du i ett av Göteborgs mest kommunikationsvänliga lägen även om du egentligen aldrig behöver lämna dina kvarter för att uträtta dina dagliga ärenden. Med två minuters promenad till Frölunda Torgs oändliga utbud och 15 minuter till centrum har du alltid något att göra på helgerna. Vill du njuta av salta bad finns dessa inte heller långt bort. Tillträde från februari 2024. Boka visning idag!

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Sankt Göransgatan 163, Stockholm - Kungsholmen, Stockholms kommun

Sankt Göransgatan 163

Lägenhet
Stockholm - Kungsholmen, Stockholms kommun
Fastighets AB Balder
7 695 000 kr
99 m²
4 rum
vån 1/8
5 644 kr/mån
77 727 kr/m²

Inflyttningsklar nyproduktion, stort kök och balkong. Boka visning idag! Bli först att flytta in! En rymlig fyra med fina sociala ytor i ett stort kök och vardagsrum om nästan 40 kvm. Härifrån nås också balkongen med österläge mot det lilla torget utanför. De tre sovrummen är samlade i en mer privat del av lägenheten. Här återfinns också det större badrummet med egen tvättmaskin och torktumlare. Lägenheten har även en gäst-wc. Påkostade materialval för dig som söker det lilla extra med hårdvaxade ekgolv i tidlöst rutmönster, granitkeramikklinker i hall och fönsterbänkar i kalksten. Köket har en sober färgskala med sandfärgade luckor och en bänkskiva i tålig granitkeramik med kalkstensutseende som går upp en bit på väggen som stänkskydd. Kyl, frys och diskmaskin är integrerade. I månadsavgiften ingår värme, kallvatten och tv/bredband. Utöver månadsavgiften debiteras varje bostadsrättshavare för egen förbrukning av varmvatten och hushållsel. Fabrique 46 byggs med ambitionen att miljömärka husen enligt Svanen, vilket möjliggör gröna bolån med möjlighet till lägre ränta. Fabrique 46 har ett fantastiskt läge med ett stort utbud av restauranger, caféer, badbryggor och annan service i området. Här finns en nyöppnad Hemköp-butik tvärs över gatan och närhet till Lindhagens Galleria med en välsorterad Ica Maxi, Systembolaget och Apotek. Här kan du gå till det mesta, men har också lyxen att tunnelbanan finns några steg från porten och flertalet bussar runt hörnet.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Lergöksgatan 3A, Frölunda, Göteborgs kommun

Lergöksgatan 3A

Lägenhet
Frölunda, Göteborgs kommun
Fastighets AB Balder
2 675 000 kr
67 m²
3 rum
vån 2/5
4 210 kr/mån
39 925 kr/m²

Inflyttningsklar och nyproducerad - stor balkong mot gården och det öppna köket bjuder in till sociala sammankomster. I den stora och luftiga entrén möts du av ett fint ljusinsläpp och bra förvaring, perfekt för ordning och reda. Du leds sedan vidare in till lägenhetens kök som knyts samman med vardagsrummet. Denna sociala och välkomnande yta blir navet i bostaden. Här är den perfekta platsen för middagar och sociala stunder. Planlösningens luftiga känsla och de stora fönstren öppnar upp mot den rymliga balkongen. Här kan du njuta av solen och höra barnens skratt på gården. Denna bostad erbjuder flexibilitet utefter dina önskemål. Vill du finns möjlighet att justera planlösningen genom att bygga igen öppningen mellan vardagsrum och hall och på så vis skapa en mysig och mer avskild tv hörna. Bostaden har två sovrum. Ett mindre som lämpar sig utmärkt som barnrum eller plats för hemmaarbete eller gästrum samt ett större sovrum. I det stora sovrummet finner du optimala förvaringsytor. Ännu en skjutdörrsgarderob och denna i kombination med lägenhetens externa förråd medför inga undanflykter för ett välorganiserat liv. Badrummet är klassiskt inrett med spottar och både tvättmaskin och torktumlare som underlättar ditt vardagspussel och ger dig tid över till annat än att passa tvättider. Denna bostad är en smart planerad trea för den lilla familjen eller dig som bor själv och önskar ett mindre extrarum. Under de senaste tio åren har Balder arbetat för att utveckla Frölunda park och för att skapa en trivsel har man satsat mycket på gröna och trygga gårdar. Här bor du i ett av Göteborgs mest kommunikationsvänliga lägen även om du egentligen aldrig behöver lämna dina kvarter för att uträtta dina dagliga ärenden. Med två minuters promenad till Frölunda Torgs oändliga utbud och 15 minuter till centrum har du alltid något att göra på helgerna. Vill du njuta av salta bad finns dessa inte heller långt bort. Tillträde från februari 2024. Boka visning idag!

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Lergöksgatan 3C, Frölunda, Göteborgs kommun

Lergöksgatan 3C

Lägenhet
Frölunda, Göteborgs kommun
Fastighets AB Balder
2 295 000 kr
54 m²
2 rum
vån 2/7
3 495 kr/mån
42 500 kr/m²

Inflyttning feb. 2024. Stor balkong, trivsamma sociala ytor och två klädkammare. Boka visning! Välplanerad tvåa som imponerar med sina förvaringsmöjligheter. Den klinkerlagda hallen har både skjutdörrsgarderob och direktaccess till en väl tilltagen klädkammare, perfekt för ordning och reda. Köket i vinkel som samsas med vardagsrummet blir den perfekta platsen för sociala stunder och måltider med vänner och familj. Ta endast ett kliv ut och du kan njuta av frisk luft på balkongen. I sovrummet finner optimala förvaringsytor. Ännu en klädkammare vid sidan av bostadens förråd medför inga undanflykter för ett välorganiserat liv. För den med fantasi kan utrymmena även med lätthet förvandlas till kontor eller som ett utmärkt barnrum för de minsta. Det två separata klädkamrarna gör att du kan bo kvar länge med all plats du behöver. Badrummet är smart planerat med en kombimaskin och överskåp. I Korallen bor du i ett av Göteborgs mest kommunikationsvänliga lägen även om du egentligen aldrig behöver lämna dina kvarter för att uträtta dina dagliga ärenden. Med två minuters promenad till Frölunda Torgs oändliga utbud och 15 minuter till centrum har du alltid något att göra på helgerna. Vill du njuta av salta bad finns dessa inte heller långt bort. Denna bostad erbjuder en fantastisk kombination av smarta förvaringslösningar och trivsamma utrymmen för socialt umgänge. Tillträde från februari 2024. Boka visning idag!

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Träkilsgatan 50, Björkekärr, Göteborgs kommun

Träkilsgatan 50

Lägenhet
Björkekärr, Göteborgs kommun
Fastighets AB Balder
4 025 000 kr
84 m²
3 rum
vån 1/8
4 544 kr/mån
47 917 kr/m²

Välplanerad gaveltrea om 84 kvm med en härlig balkong om 6 kvm. Det öppna sambandet mellan kök och vardagsrum skapar ett luftigt intryck. Den generösa fönstersättningen i två väderstreck borgar för ett härligt ljusinsläpp. Badrummet är stilrent utformat med helkaklade väggar, spotlights i tak, dusch, handfat i kommod, spegelskåp och en separat tvättavdelning bestående av tvättmaskin och torktumlare, en praktisk arbetsbänk samt överskåp. Två rejäla sovrum om 15 kvm respektive 9 kvm och goda förvaringsmöjligheter genom både klädkammare, skjutdörrsgarderob och flertalet garderober.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Bohusgatan , Heden, Göteborgs kommun
  • Tor 21 mar kl 16:00
Bohusgatan , Heden, Göteborgs kommun, bild 2
Bohusgatan , Heden, Göteborgs kommun, bild 3

Bohusgatan

Lägenhet
Heden, Göteborgs kommun
Fastighets AB Balder
3 045 000 kr
35 m²
2 rum
vån 4/18
3 200 kr/mån
87 000 kr/m²

Premiumbostad på attraktiv adress - golvvärme och stor balkong. Tillträde 2026. Boka visning av modellen idag! Trivsamt planerad premiumlägenhet med sovrum och balkong i öster. Här möts du av genomtänkta materialval och inget lämnas åt slumpen. Bostaden har en genomgående vacker tvåstavsparkett, golvvärme, målade väggar i sober kulör och påkostade materialval som ger en direkt känsla av ett unikt boende. Skulle du vilja finns möjlighet att sätta din personliga prägel kan tillval göras bland de förslag som Balder tagit fram. Bostaden är genomtänkt med öppna ytor för maximal rymd. Njut av ett stilrent kök med kvalitativa vitvaror i ett rum som ger plats åt både matbord och soffgrupp intill den rymliga balkongen. Sovrummet nås bakom dubbla skjutdörrar vilket möjliggör placering av större säng intill den smarta förvaringen. I badrummet möts du av en klassisk kombination med vitt kakel och ljusgrå klinker i granitkeramik. I föreningen finns garage med elbilspool, cykelförvaring och en gemensam takterrass på miljöhuset. Bohusgatan är ett nytt och vackert projekt mitt i centrala Göteborg med närhet till allt, 1920 möter 2020 på ett alldeles ypperligt sätt. Utanför porten finner du trendiga caféer och restauranger, gym och övrig serviceverksamhet som gör att du har allt du kan tänkas behöva inom räckhåll. Här kan du gå till allt du behöver. Vill du trotts det åka i väg har du närhet till både buss, spårvagn och tåg. Detta är ett lyxigt och bekvämt boende med Avenyn ett stenkast bort! Ta chansen att bo på en av Göteborgs mest attraktivaste adresser.

  • Premium
  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Bohusgatan 11A, Heden, Göteborgs kommun

Bohusgatan 11A

Lägenhet
Heden, Göteborgs kommun
Fastighets AB Balder
3 345 000 kr
44 m²
2 rum
vån 3/6
3 034 kr/mån
76 023 kr/m²

Välkommen in i en kvadratsmart tvåa om 44 kvm. Praktiskt planlösning och gott om förvaring. Hall med plats för avhängning. Från hallen nås wc/dusch med tvättmöjligheter. Vardagsrum och kök i öppet samband och balkong mot sydost. I lägenheten finns även ett förråd för extra förvaring. Sovrum med hel garderobsvägg och plats för dubbelsäng. Modern och stilren inredning samt golvvärme i hela lägenheten. Möjlighet finns att göra tillval bland de inredningsstilar Balder har tagit fram. I föreningen finns garage med elbilspool, cykelförvaring och en gemensam takterrass på miljöhuset. Bohusgatan är ett nytt och vackert projekt mitt i centrala Göteborg med närhet till allt, 1920 möter 2020 på ett alldeles ypperligt sätt. I månadsavgiften ingår värme, kallvatten samt tv, bredband och telefoni. Utöver månadsavgiften debiteras varje bostadsrättshavare för egen förbrukning av varmvatten och hushållsel.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Bohusgatan 7A, Heden, Göteborgs kommun

Bohusgatan 7A

Lägenhet
Heden, Göteborgs kommun
Fastighets AB Balder
3 725 000 kr
48 m²
2 rum
vån 9/13
3 155 kr/mån
77 604 kr/m²

Premiumbostad med balkong mot Bohusgatan. Tillträde 2026 boka visning idag! Välkommen in i en trevligt planerad tvåa med gott om utrymme. Lägenheten vetter mot Bohusgatan och man är nära storstadens härliga puls. Praktiskt planlösning och gott om förvaring. Extra förråd i lägenheten. Hall med plats för avhängning. Från hallen nås wc/dusch med tvättmöjligheter. Vardagsrum och kök i öppet samband. Här ifrån nås lägenhetens, vad vi kallar, spanska balkong. Balkongen nås via ett härligt skjutdörrsparti som ger gott med ljus in i lägenheten. Sovrum i modern stil som avgränsas med glasvägg och skjutdörrar. Garderobsvägg och plats för en rejäl säng. Stilren inredning samt golvvärme i hela lägenheten. Möjlighet finns att göra tillval bland de inredningsstilar Balder har tagit fram. I föreningen finns garage med elbilspool, cykelförvaring och en gemensam takterrass på miljöhuset. Bohusgatan är ett nytt och vackert projekt mitt i centrala Göteborg med närhet till allt, 1920 möter 2020 på ett alldeles ypperligt sätt. I månadsavgiften ingår värme, kallvatten samt tv, bredband och telefoni. Utöver månadsavgiften debiteras varje bostadsrättshavare för egen förbrukning av varmvatten och hushållsel.

  • Nyproduktion
  • Hiss
Bohusgatan 7A, Heden, Göteborgs kommun

Bohusgatan 7A

Lägenhet
Heden, Göteborgs kommun
Fastighets AB Balder
2 945 000 kr
38 m²
2 rum
vån 5/13
2 893 kr/mån
77 500 kr/m²

Välkommen in i en kvadratsmart tvåa om 38 kvm. Lägenheten vetter mot Bohusgatan och man är nära storstadens härliga puls. Praktiskt planlösning och gott om förvaring. Hall med plats för avhängning. Från hallen nås wc/dusch med tvättmöjligheter. Vardagsrum och kök i öppet samband. Här ifrån nås lägenhetens, vad vi kallar, spanska balkong. Balkongen nås via ett härligt skjutdörrsparti som ger gott med ljus in i lägenheten. Sovrum med garderobsvägg och plats för en rejäl säng. Modern och stilren inredning samt golvvärme i hela lägenheten. Möjlighet finns att göra tillval bland de inredningsstilar Balder har tagit fram. I föreningen finns garage med elbilspool, cykelförvaring och en gemensam takterrass på miljöhuset. Bohusgatan är ett nytt och vackert projekt mitt i centrala Göteborg med närhet till allt, 1920 möter 2020 på ett alldeles ypperligt sätt. I månadsavgiften ingår värme, kallvatten samt tv, bredband och telefoni. Utöver månadsavgiften debiteras varje bostadsrättshavare för egen förbrukning av varmvatten och hushållsel.

  • Nyproduktion
  • Hiss
Bohusgatan 7A, Heden, Göteborgs kommun

Bohusgatan 7A

Lägenhet
Heden, Göteborgs kommun
Fastighets AB Balder
4 995 000 kr
73 m²
3 rum
vån 3/13
4 205 kr/mån
68 425 kr/m²

Stor balkong, köksö och klädkammare är bara några av de kvaliteter denna nyproducerade bostad med tillträde 2026 erbjuder. Här presenteras en öppen planlösning med en underbar balkong och där stora fönster skänker ett naturligt och genomgående ljusflöde. Kvalitetsinteriör och genomgående tvåstavsparkett och golvvärme skapar ett exklusivt hem rätt i tiden på en av Göteborgs mest attraktiva adresser. I denna öppna planlösning blir det stilfulla köket med köksö en uppskattad detalj där det ges utrymme för både matlagning och uppläggning för sällskapliga tillställningar. Låt dörren till den stora balkongen stå på glänt och släpp in brisen i ditt hem. Eller kliv ut och slå dig ner med en kopp kaffe och njuta av stadens puls. Lägenheten har två rymliga sovrum båda med bra förvaring för alla dina saker. Här kan du slappna av efter en dag i vimlet och njuta av utsikten genom dina stora fönster. Badrummet är inrett i en stilren kombination och vill du trots detta sätta din personliga prägel finns fortsatt möjligheten att göra tillval. Utanför porten finner du trendiga caféer och restauranger, gym och övrig serviceverksamhet som gör att du har allt du kan tänkas behöva inom räckhåll. Här kan du gå till allt du behöver. Vill du trotts det åka i väg har du närhet till både buss, spårvagn och tåg. Detta är ett lyxigt och bekvämt boende med Avenyn ett stenkast bort! Ta chansen att bo på en av Göteborgs mest attraktivaste adresser. Kontakta mäklaren och boka in dig på visning redan idag!

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Bohusgatan , Heden, Göteborgs kommun

Bohusgatan

Lägenhet
Heden, Göteborgs kommun
Fastighets AB Balder
9 745 000 kr
95 m²
4 rum
vån 17/18
5 800 kr/mån
102 579 kr/m²

En utmärkande 4 rum och kök med inte bara en utan två balkonger i olika väderstreck att blicka ut från och inta stadens vyer. Här både börjar och slutar dagen och vilken ynnest med boendekvalitéer som vinkyl, kök från Kvänum, badrum inrett i granitkeramik och i övrigt lika genomtänkta som påkostade materialval. Golven är klädda med en vacker enstavsparkett med behaglig golvvärme, väggarna målade i en sober kulör vilket tillsammans ger en god bas att inreda utefter.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Bohusgatan , Heden, Göteborgs kommun
  • Borttagen före visning

Bohusgatan

Lägenhet
Heden, Göteborgs kommun
Fastighets AB Balder
3 395 000 kr
45 m²
2 rum
vån 5/18
3 600 kr/mån
75 444 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Bohusgatan , Heden, Göteborgs kommun

Bohusgatan

Lägenhet
Heden, Göteborgs kommun
Fastighets AB Balder
4 345 000 kr
38 m²
2 rum
vån 17/18
3 400 kr/mån
114 342 kr/m²

Premiumbostad på attraktiv adress - golvvärme och balkong. Tillträde 2026. Boka visning idag! Välkommen in i en kvadratsmart planlösning med sovrum och balkong i väster. Lägenheten vetter mot gårdens lugna sida, samtidigt har du nära storstadens härliga puls. Vardagsrum och kök i öppet samband gör att lägenheten känns rymlig. Det stilrena köket sträcker sig längs hela väggen och är utrustat med kvalitativa vitvaror för den intresserade kocken och middagen dukas upp på balkongen med härlig kvällssol. De stora fönstren ger dig en magnifik utsikt samtidigt som de låter ljuset flöda in i bostaden. I sovrummet kan koppla av i din dubbelsäng och den stora garderobsväggen gör att du får plats med alla dina saker. I badrummet möts man av en tidlös kombination med vitt kakel och ljusgrå klinker i granitkeramik. I denna bostad får du extra kvaliteter med genomgående tvåstavsparkett, golvvärme och fina materialval. Skulle du ändå vilja sätta din personliga prägel finns möjlighet att göra tillval bland de inredningsstilar Balder har tagit fram. I föreningen finns garage med elbilspool, cykelförvaring och en gemensam takterrass på miljöhuset. Bohusgatan är ett nytt och vackert projekt mitt i centrala Göteborg med närhet till allt, 1920 möter 2020 på ett alldeles ypperligt sätt. Utanför porten finner du trendiga caféer och restauranger, gym och övrig serviceverksamhet som gör att du har allt du kan tänkas behöva inom räckhåll. Här kan du gå till allt du behöver. Vill du trotts det åka i väg har du närhet till både buss, spårvagn och tåg. Detta är ett lyxigt och bekvämt boende med Avenyn ett stenkast bort! Ta chansen att bo på en av Göteborgs mest attraktivaste adresser. Kontakta mäklaren och boka in dig på visning redan idag!

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Bohusgatan , Heden, Göteborgs kommun

Bohusgatan

Lägenhet
Heden, Göteborgs kommun
Fastighets AB Balder
5 895 000 kr
72 m²
3 rum
vån 9/18
4 900 kr/mån
81 875 kr/m²

Premiumlägenhet med utsikt och köksö! Boka visning I denna sociala och öppna bostad blir köksön en uppskattad detalj. I köket finns härligt utrymme för både matlagning och uppläggning för sällskapliga tillställningar och drycken plockas ut från vinkylen. Ditt påkostade kök från Kvänum gör matlagningen till en fröjd. Låt dörren ut till balkongen står gärna på glänt och känn brisen eller ta ett kliv ut och och inta stadens puls vid ditt cafébord med en kopp kaffe. I sovrummen kan du slappna av och du finner bra förvaring som underlättar din vardag. Även i hallen erbjuds en praktisk klädkammare som med enkla medel kan skapa magi för din förvaring. Badrummet är inrett i en stilren kombination med vitt kakel och ljusgrå klinker i granitkeramik. Den genomgående tvåstavsparketten med behaglig golvvärme binder ihop rummen. Vill du dessutom sätta din personliga prägel finns här möjligheter att påverka inredningen själv genom vårt utbud av tillval. Boka dig på visning idag!

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Bohusgatan 11A, Heden, Göteborgs kommun

Bohusgatan 11A

Lägenhet
Heden, Göteborgs kommun
Fastighets AB Balder
4 345 000 kr
66 m²
3 rum
vån 3/6
3 921 kr/mån
65 833 kr/m²

Stor balkong och klädkammare i lugnt läge är bara några av de kvaliteter denna nyproducerade bostad med tillträde 2026 erbjuder. Här presenteras en öppen planlösning med en underbar balkong och där stora fönster skänker ett naturligt och genomgående ljusflöde. Burspråket ger karaktär åt bostaden och kvalitetsinredning, genomgående tvåstavsparkett och golvvärme skapar ett exklusivt hem rätt i tiden på en av Göteborgs mest attraktiva adresser. I denna öppna planlösning blir det stilfulla köket en uppskattad detalj där det ges utrymme för både matlagning och sällskapliga tillställningar. Låt dörren till den stora balkongen stå på glänt och släpp in brisen i ditt hem. Eller kliv ut och slå dig ner med en kopp kaffe och njuta av stadens puls. Lägenheten har två sovrum. Det stora sovrummet har bra förvaring för alla dina saker. Här kan du slappna av efter en dag i vimlet och njuta av utsikten genom dina stora fönster. Det lilla även nyttjas som arbetsrum eller gästrum. Badrummet är inrett i en stilren kombination och vill du trots detta sätta din personliga prägel finns fortsatt möjligheten att göra tillval bland de inredningsstilar Balder har tagit fram. I föreningen finns garage med elbilspool, cykelförvaring och en gemensam takterrass på miljöhuset. Bohusgatan är ett nytt och vackert projekt mitt i centrala Göteborg med närhet till allt, 1920 möter 2020 på ett alldeles ypperligt sätt. Utanför porten finner du trendiga caféer och restauranger, gym och övrig serviceverksamhet som gör att du har allt du kan tänkas behöva inom räckhåll. Här kan du gå till allt du behöver. Vill du trotts det åka i väg har du närhet till både buss, spårvagn och tåg. Detta är ett lyxigt och bekvämt boende med Avenyn ett stenkast bort! Ta chansen att bo på en av Göteborgs mest attraktivaste adresser. Kontakta mäklaren och boka in dig på visning redan idag!

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 22