Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Erica Skoglund

Erica Skoglund

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Isättraviksvägen 46, Isättravik, Österåkers kommun
  • Sön 4 aug kl 11:30
Isättraviksvägen 46, Isättravik, Österåkers kommun, bild 2
Isättraviksvägen 46, Isättravik, Österåkers kommun, bild 3

Isättraviksvägen 46

Villa
Isättravik, Österåkers kommun
Fastighetsbyrån Åkersberga
7 995 000 kr
209 m²
7 rum
1 894 m² tomt

Välkommen till denna unika pärla vid Isättraviken och skärgården! Detta moderna och fantastiska hus erbjuder en magisk utsikt från sin höjd. Med en generös altan på cirka 100 kvm är detta verkligen platsen att njuta av storslagna sällskap både dag och kväll. Tomten gränsar till vacker natur, vilket ger en känsla av harmoni och lugn. De cirka 200 kvm av husets yta är smart fördelade över två plan. Vid entrén möts du av en öppen och rymlig hall som leder in till det stora och fina vardagsrummet. Här möts du av en öppen planlösning mellan vardagsrum och kök, där en välplacerad kamin skapar en varm och inbjudande atmosfär, och köksön gör detta till den ultimata samlingspunkten. Stora, magnifika fönster och glasdörrar öppnar upp till den imponerande altanen, där den hisnande utsikten tar andan ur dig. På sin väg mellan Stockholm och Åland samt finska fastlandet syns finlandsbåtarnas skorstenar när de passerar utanför på Saxarfjärden i Furusundsleden. Altanen erbjuder gott om plats för stora middagar och social samvaron. På det nedre planet finner du även två sovrum, ett modernt badrum och en praktisk tvättstuga. Övre planet bjuder på tre sovrum, varav ett större med generöst med förvaringsutrymme. Det lyxiga badrummet på övervåningen är en fröjd för ögat med sina stora fönster och en panoramautsikt över vattnet. Här kan du till och med njuta av ett avslappnande bad i badkaret medan du låter dig förföras av den omgivande naturen. På tomten finner du dessutom ett modernt gästhus om cirka 60 kvm, fullt utrustat med alla bekvämligheter. Detta kan hyras ut och utgör då en perfekt extra inkomstkälla. Hit kommer du i norr från 276'an mot Skärgårdsstad till Margretelundsvägen eller från söder via Söralidsvägen till Margretelundsvägen. I öster ligger havet där Skärgårdstrafiken på fastlandet endast angör Lervik och därefter endast angör öarna norrut mot Ljusterö. Österåkers sportfiskeklubb bidrar till reproduktion av havsöring i isättraviken. Här bor du i ett naturskönt område där man kan ha tillgång till båthamn, badplatser, bastu och väldigt mycket mer, läs mer på föreningens hemsida, se länkar under "Dokument & Länkar". Missa inte chansen att äga denna unika fastighet där modern design möter en spektakulär naturskön plats. Kontakta mäklaren för mer information och för att boka din privata visning. Här väntar ditt drömhem! Fastigheten kommer att besiktigas med dolda fel försäkring.

  • Premium
Huldrestigen 2, Hagbyhöjden, Österåkers kommun
  • Sön 11 aug kl 15:00
Huldrestigen 2, Hagbyhöjden, Österåkers kommun, bild 2
Huldrestigen 2, Hagbyhöjden, Österåkers kommun, bild 3

Huldrestigen 2

Villa
Hagbyhöjden, Österåkers kommun
Fastighetsbyrån Åkersberga
5 995 000 kr
135 m²
5 rum
311 m² tomt

Välkommen till denna charmiga tvåplansvilla, perfekt för barnfamiljen som vill ha nära till allt! Villan erbjuder ett rymligt kök som flödar av naturligt ljus. Från köket når man ut till den mysiga uteplatsen på framsidan av huset som bjuder på ett härligt utekök i helgjuten betong samt en stor odlingslåda! Intill köket ligger det inbjudande vardagsrummet, där en varm och välkomnande kamin skapar en mysig atmosfär. Här finns gott om plats för både matgrupp och en bekväm soffa, vilket gör rummet perfekt för både avkoppling och social samvaro. På övre plan finner du fyra väl tilltagna sovrum samt ett stort badrum. Från vardagsrummet leder en dörr ut till den mysiga altanen som ligger i ett skyddat läge. Här finns även ett spabad för extra avkoppling. Huset har också en carport som skyddar din bil mot väder och vind. Ett stort förråd ger gott om plats för förvaring av verktyg, trädgårdsredskap och annan utrustning. Denna villa är utrustad med solceller på taket, vilket inte bara bidrar till en mer hållbar livsstil utan även minskar dina elkostnader och gör ditt hem mer energieffektivt. Huset är anslutet till fiber vilket ger en pålitlig internetlösning. Huset ligger i hjärtat av Hagbyhöjden, med närhet till det bästa som Österåker har att erbjuda – perfekt för dig som har höga krav på din boendemiljö! Österåkers Golfklubb ligger inom gångavstånd, och du har även nära till matbutik, lekplatser, förskolor, skolor, bra kommunikationer och vackra grönområden med badplats. Kontakta ansvarig mäklare vid frågor eller funderingar - Erica Skoglund 070- 771 36 81.

  • Premium
  • Energieffektiv
Skeppsdalsvägen 74, Skeppsdal, Österåkers kommun

Skeppsdalsvägen 74

Villa
Skeppsdal, Österåkers kommun
Fastighetsbyrån Åkersberga
5 995 000 kr
184 m²
5 rum
3 270 m² tomt

** Kontakta ansvarig mäklare Erica Skoglund på 070-771 33 81 för visning ** Välkommen till denna underbara lösvirkesbyggda villa, där tradition möter modernitet på bästa möjliga sätt. Med tre bekväma sovrum, varav två på övervåningen och ett på bottenvåningen, finns gott om plats för hela familjen att trivas. Den generösa öppna planlösningen bjuder på en luftig och inbjudande atmosfär som är lika idealisk för avkoppling som för socialt umgänge. Stora fönster i det rymliga vardagsrummet ger en magisk utsikt över det omgivande grönskan. Från vardagsrummet leder dörrarna ut till balkongen, där soliga dagar och stilla kvällar kan avnjutas. Och för att sätta den perfekta stämningen finns där även en mysig täljstenskamin, redo att skänka värme och charm till varje tillfälle. - Två stugor på tomten, en renoverad isolerad gäststuga (året runt) och den andra stugan behöver renovering för taket men det finns indraget el och vatten. - Stor uppfart med plats för flera bilar. - Fiber indraget. - Skolbuss går ute på stora vägen. Denna villa är det perfekta stället att kalla hemma, med sin charmiga karaktär och praktiska utformning. Kom och upplev allt det har att erbjuda! Läget på denna fastighet ger känslan av vara långt ute på landet. Hästhagar, öppna vidder och skog ger harmoni. Svamp, hallon, lingon och blåbär finns runt husknuten och det tar ca 5 min ner till småbåtshamnen där den trevliga sjökrogen Skeppskatten finns! Samtidigt är du inte långt ifrån civilisation och alla tänkbara förnödenheter. Tretton minuter bort, med buss eller bil, ligger Åkersberga centrum med direktkommunikation in till Stockholms stad. Går även bussar direkt till tunnelbanestationerna Mörby centrum och Danderyds sjukhus. Huset säljs besiktigat med dolda fel försäkring.

  • Plus
Kråkbärsstigen 7, Åkersberga norr, Österåkers kommun

Kråkbärsstigen 7

Villa
Åkersberga norr, Österåkers kommun
Fastighetsbyrån Åkersberga
2 995 000 kr
71 m²
3 rum
2 495 m² tomt

** Kontakta ansvarig mäklare för att boka visning ** Detta charmiga 1-planshus, uppfört år 1991 och delvis renoverat, välkomnar dig med en nybyggd praktisk hall som leder in till öppna och ljusa utrymmen. Huset erbjuder två mysiga sovrum, ett vardagsrum som smidigt flödar in i köket, komplett med en kamin för extra värme och atmosfär. Badrum och tvättstuga finns också för din bekvämlighet. Från det öppna vardagsrummet har du tillgång till en rymlig altan, nybyggd och utrustad med ett spabad för avkoppling. Altanen är också perfekt belägen med ett solig söderläge. Här kan du njuta av lugna stunder och sociala sammankomster i den friska luften. Tomten är lättskött med en grönskande trädgård som inkluderar blommor, bärbuskar, fruktträd och granar intill skogen. Genom skogen når du Domarudden, och på fastighetens ovansida finns ett förrådshus på cirka 30 kvm och en friggebod som kan omvandlas till ett gästhus med koppling till sommarvatten och el. Fastigheten har en egen borrad brunn och fri tillgång till sommarvatten genom föreningen. Föreningen själv är välkomnande och organiserar olika evenemang. Området är mycket barnvänligt med en lekplats och fotbollsplan. En närhet till badplatsen vid sjön Skiren erbjuder badmöjlighet. Nuvarande ägare har investerat i olika renoveringar och förbättringar. Huset kommer att säljas besiktigat med dolda fel försäkring. Kontakta ansvarig mäklare vid frågor eller funderingar - Erica Skoglund 070- 771 36 81.

  • Uteplats
Björnhuvudvägen 51, Björnhuvud, Österåkers kommun

Björnhuvudvägen 51

Villa
Björnhuvud, Österåkers kommun
Fastighetsbyrån Åkersberga
2 495 000 kr
57 m²
3 rum
3 013 m² tomt

** ACCEPTERAT PRIS 2 495 000 KR ** Välkommen till detta charmerande hus med en fin placering i Björnhuvud, nära vattnet och med högt läge. Det här är drömhemmet för dig som söker en fridfull tillflyktsort med pool, generös altan och fantastisk trädgård. Huset är en pärla med sina 2 sovrum och ett badrum med en avkopplande bastu. Slå dig ner i det mysiga vardagsrummet framför den öppna spisen och njut av den rogivande utsikten över skogen som sträcker sig nedför tomten. Köket är ljust och inbjudande med plats för måltider, och du har tillgång till en balkong som nås från vardagsrummet, perfekt för en kaffe i lugn och ro. Dessutom finns ett komplementhus med ett rymligt vardagsrum och sovdel, perfekt för gäster, familj eller som en extra plats att koppla av. Komplementhuset har ny el och ett nytt tak, ca 9-10 år sedan. Källare med förrådsutrymme och tvättmaskin. Utomhus har du en fantastisk uteplats där du kan koppla av vid poolen, njuta av solen på den stora altanen, ta hand om dina egna höns i det charmiga hönshuset, och ge din fyrbenta vän en egen plats att leka i hundgården och med ett isolerat hundhus. Och som en extra bonus ingår en båtplats (en liten strand man kan dra upp båten på) inklusive en liten roddbåt med en motor, perfekt för utflykter på det närbelägna vattnet. Det här är verkligen ett drömhus för den som vill kombinera charm och närhet till naturen. Tveka inte att kontakta mäklaren för att boka en visning och upptäcka allt som detta underbara hem har att erbjuda. Välkommen till din framtida oas i Björnhuvud! Kontakta ansvarig mäklare vid frågor eller funderingar - Erica Skoglund 070- 771 36 81. Säljes med friskrivnings klausul.

  • Uteplats

Visar alla 5