Mäklare Fredrik Hellström

Fredrik Hellström

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Apoteksvägen 2, Åkersberga Centralt, Österåkers kommun

Apoteksvägen 2

Lägenhet
Åkersberga Centralt, Österåkers kommun
Fastighetsbyrån Åkersberga

1 695 000 kr

44 m²

1 rum

3 095 kr/mån

38 523 kr/m²

Yteffektiv 1:a med sovalkov och separat kök. Matplats för ca 6 personer. Västervänd balkong. Ytterst centralt läge med köpcentrum, restauranger och bra kommunikationer runt knuten. Gångavstånd till vackra strövområden och Åkers kanal.

 • Balkong
Skarpängsvägen 37 E, Svinninge / Svavelsö / Rydbo Saltsjöbad, Österåkers kommun

Skarpängsvägen 37 E

Radhus
Svinninge / Svavelsö / Rydbo Saltsjöbad, Österåkers kommun
Fastighetsbyrån Åkersberga

5 700 000 kr

161 m²

6 rum

5 725 kr/mån

35 404 kr/m²

Nyproducerat parhus med baksida rakt i söder med utsikt mot Skåvsjöholmssundet. Här bor man med access till havet, naturen och Stockholms vackra skärgård. Gångavstånd till badplats, båtbryggor och bastu. Hög interiör standard med påkostade materialval. Uteplatser både framför och bakom huset och två bilplatser intill huskroppen. Förråd ingår. Tillträde efter överenskommelse. Möjlighet till båtplats genom Hästängsudds fastighetsägarförening.

 • Uteplats
Bastugärdesvägen 34, Margretelund - Högsättra, Österåkers kommun
Bastugärdesvägen 34, Margretelund - Högsättra, Österåkers kommun, bild 2
Bastugärdesvägen 34, Margretelund - Högsättra, Österåkers kommun, bild 3

Bastugärdesvägen 34

Radhus
Margretelund - Högsättra, Österåkers kommun
Fastighetsbyrån Åkersberga

2 895 000 kr

101,2 m²

6 rum

6 353 kr/mån

28 607 kr/m²

Välskött och genomgående fräscht bostadsrättsparhus i lugnt och populärt område. Nybyggda härliga altaner där man fångar solen i stort sett hela dagen. Två helkaklade badrum omgjorda 2012 respektive 2016. Externt rymligt förråd. Inredd vind. Garageplats tillkommer 500 kr/mån. Nära bra kommunikationer, skolor, förskolor, Margretelund centrum och vackra strövområden. Fiber finns indraget. Bilfritt utanför huset och en trevlig innergård finns med lekplats.

 • Premium
 • Uteplats
Tallsättravägen 12, Åkersberga Centralt, Österåkers kommun

Tallsättravägen 12

Radhus
Åkersberga Centralt, Österåkers kommun
Fastighetsbyrån Åkersberga

2 745 000 kr

74 m²

3 rum

4 994 kr/mån

37 095 kr/m²

Inbjudande 3:a om ca 74 kvm med dubbla uteplatser, lugnt belägen i trevliga Tallsättra! Modernt kök och nybyggt badrum (2021). Gruppanslutning bredband (169 kr/mån). Närhet till skolor, havsbad, kommunikationer, affärer samt trevliga promenadstråk. Möjligt att inreda vind. OBS Bygglov krävs av både kommun och förening.

 • Uteplats
Bergaparksvägen 34, Åkersberga Centralt, Österåkers kommun

Bergaparksvägen 34

Lägenhet
Åkersberga Centralt, Österåkers kommun
Fastighetsbyrån Åkersberga

1 750 000 kr

49,3 m²

1 rum

2 983 kr/mån

35 497 kr/m²

Högst upp i huset finns denna inbjudande och fina vindslägenhet om 49 välutnyttjade kvadratmeter. Stora fönsterpartier samt takfönster ger lägenheten ett fint ljusinsläpp och ger en härlig och insynsfri utsikt. Lägenheten är i genomgående bra skick. Här erbjuds en öppen och social planlösning, ekparkettgolv och genomgående vitmålade väggar. När man stiger över tröskeln välkomnas man av en trevlig hall med plats för avhängning. I anslutning till hallen finns lägenhetens klädkammare. Sovrum och vardagsrum är belägna i varsin ände av lägenheten som ger en avskild känsla medans köket och vardagsrum har en öppen lösning som ger ett luftigt och rymligt intryck. Modernt och fräscht kök med vita luckor, kyl & frys, diskmaskin, spis och fläkt i rostfritt och spotlights som lyser upp köket. I badrummet möts man av en vit våtrumsmatta och helkaklade vita väggar. Här finns WC, handukstork, tvättställ, duschhörna och spegel. Förberett för tvättmaskin. Åkersberga centrum ligger bara ett stenkast bort med restauranger, butiker, gym, biograf, bibliotek, trevliga grönområden och promenadstråk längs Åkers kanal. Direkt närhet till goda kommunikationer. Välkommen på visning!

 • Plus
 • Hiss
Kungsängsvägen 1, Åkersberga Centralt, Österåkers kommun

Kungsängsvägen 1

Lägenhet
Åkersberga Centralt, Österåkers kommun
Fastighetsbyrån Åkersberga

3 895 000 kr

90 m²

4 rum

5 541 kr/mån

43 278 kr/m²

Ljus och öppen fyra med stor uteplats i söder mot lugn innergård. Välplanerad med tre bra sovrum, både gäst-wc och badrum samt öppet mellan kök och vardagsrum. Gångavstånd till Åkersberga Centrum med bra kommunikationer och butiker. Huset ligger utefter strandpromenaden längs Åkers Kanal. Välkommen på visning!

 • Uteplats
 • Hiss
Bastugärdesvägen 6, Margretelund, Österåkers kommun

Bastugärdesvägen 6

Radhus
Margretelund, Österåkers kommun
Fastighetsbyrån Åkersberga

3 150 000 kr

80 m²

3 rum

4 865 kr/mån

39 375 kr/m²

Välskött och genomgående fräscht bostadsrättsparhus i lugnt och populärt område. Bilplats i garagelänga och externt rymligt förråd ingår. Inredd vind. Inglasat uterum på baksidan i söderläge. Braskamin. Nära bra kommunikationer, skolor, förskolor, Margretelund centrum och vackra strövområden. Fiber finns indraget och ingår i avgiften. Bilfritt utanför huset och en trevlig innergård finns med lekplats.

 • Uteplats
Vikingavägen 52, Åkersberga Centralt, Österåkers kommun

Vikingavägen 52

Villa
Åkersberga Centralt, Österåkers kommun
Fastighetsbyrån Åkersberga

4 995 000 kr

154 m²

5 rum

296 m² tomt

Nu finns chansen att förvärva en nyligen producerad 2-plansvilla med carport i centrala Åkersberga! Arkitektritat och modern design invändigt som utvändigt tillsammans med hög standard. Gott om plats för den växande familjen. Nära alla bekvämligheter som skola, förskola, buss och centrum.

Åkerhielms väg 47 B, Margretelund, Österåkers kommun

Åkerhielms väg 47 B

Radhus
Margretelund, Österåkers kommun
Fastighetsbyrån Åkersberga

3 995 000 kr

94 m²

4 rum

3 888 kr/mån

42 500 kr/m²

Arkitektritat och stilsäkert radhus med stor terrass i Margretelund! Högklassigt boende i parhusform om 94 kvm. Harmonisk skog med tall/lövträd direkt utanför altanen i väster. Flexibelt tillträde. Bostäderna karakteriseras av väl utvalda och påkostade material utöver det vanliga och mycket genomtänkta planlösningar. Byggnadernas träfasader är målade i brunt och med lockläktspanel. En idealisk kombination mellan naturens material och de skarpa och arkitektoniska vinklarna. Nära förskolor, skolor, idrottsplats samt bra kommunikationer mot Stockholm och Åkersberga Centrum. Gångavstånd mysigt insjöbad och vackra strövområden. Cykelavsstånd till fina havsbad i Brevik, Sätterfjärden samt Österskär. Nära till Åkersberga centrum och Ica Favoriten i Margretelund.

 • Balkong
 • Uteplats
Vikingavägen 41, Åkersberga Centralt, Österåkers kommun

Vikingavägen 41

Radhus
Åkersberga Centralt, Österåkers kommun
Fastighetsbyrån Åkersberga

4 495 000 kr

168 m²

6 rum

5 037 kr/mån

26 756 kr/m²

Arkitektritat kedjehus från 2017 med carport centralt i Åkersberga. Ett boende för er som söker en modern bostad med 4 sovrum och generösa sällskapsytor. För er som värderar fina materialval, smart planlösning, carport och uteplats i söderläge. Här finns det gott om förråd och förvaringsytor samt laddbox. Här finns även två stora badrum med dusch och badkar samt en rymlig tvättstuga. Huset har 168kvm varav 32kvm är biarea. På baksidan finns en uteplats med bra solläge, här kan man njuta av sena sommarkvällar i solen. Denna uteplats når man ifrån två av sovrummen. Trappan känns oerhört magnifik, stort fönster i kombination med den härliga takhöjden gör detta väldigt attraktivt! Detta bostadsrättskedjehus kan bli ditt.

Rallarbacken 20, null, Österåkers kommun

Rallarbacken 20

Övrigt
Österåkers kommun
Fastighetsbyrån Åkersberga

2 495 000 kr

81 m²

2 rum

4 589 kr/mån

Investeringstillfälle. Gavelläge. För dig med egen verksamhet ges här tillfälle att förvärva en rymlig lokal med möjlighet till två gästlägenheter för uthyrning eller som vill ha verksamhet och kontor åtskiljt men i samma byggnad. Lägenheten en trappa upp har separat entré och är helt avskiljd från butikslokalen som idag även den är kompletterad med kök och duschrum. Bra läge i området och nära till Pilstugetorget vid Åkersbergas infart. Föreningen tillåter endast juridiska personer med momspliktig verksamhet. P-plats ingår i avgiften.

 • Uteplats

Visar alla 11