Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Jessica Lasson

Jessica Lasson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Smedvägen 12, Ljusterö, Österåkers kommun

Smedvägen 12

Villa
Ljusterö, Österåkers kommun
Fastighetsbyrån Åkersberga
3 395 000 kr
104 m²
3 rum
2 665 m² tomt

Välkommen till denna charmiga och praktiska bostad belägen på Ljusterö. Här erbjuds en trivsam boyta om 104 kvadratmeter och en rymlig tomt på 2665 kvadratmeter. Byggåret är 2009 vilket ger en modern känsla och ett hem i gott skick. Denna enplansvilla välkomnar dig till ett bekvämt och funktionellt boende. I hjärtat av hemmet möter du en öppen planlösning där kök och vardagsrum smälter samman och med en skön kamin. Stort rymligt badrum, tvättstuga med egen ingång ger extra praktiskt utrymme för den moderna livsstilen. Två bra tilltagna sovrum, varav det ena sovrummet erbjuder extra flexibel yta som kan användas som en klädkammare/walkin-closet eller kanske som ett hemmakontor. Utomhus väntar ett carport, ett litet extra hus med nya ytskikt där man kan övernatta. Och med en stor, rymlig tomt runt omkring har du oändliga möjligheter att skapa din egen drömträdgård. Ljusterö är en ö med rik historia och mångfaldiga möjligheter till rekreation. Här kan du utforska fiskelägen, besöka gravfält från järnåldern och njuta av det levande jordbrukslandskapet. Konst, opera, fiske, bad och båtliv är bara några av de aktiviteter som denna ö har att erbjuda. Det är verkligen en plats där du kan skapa minnen för livet. Ta chansen att uppleva friheten och potentialen själv – välkommen hem till en ny era av komfort och stil. Huset säljs besiktigat med dolda fel försäkring. Kontakta ansvarig mäklare vid intresse, Jessica Lasson 070-729 43 98.

  • Uteplats
Noretvägen 40C, Ljusterö, Österåkers kommun

Noretvägen 40C

Villa
Ljusterö, Österåkers kommun
Fastighetsbyrån Åkersberga
6 295 000 kr
109 + 42 m²
5 rum
2 875 m² tomt

Stig in i drömvillan från "Forsbergs Timmerhus" och upptäck en exklusiv och modern pärla med enastående materialval. Varje kvadratmeter är intelligent planerad för optimalt utnyttjande. Vid entrén möts du av en praktisk hall med förvaringsutrymme och till och med en torkskåp för extra bekvämlighet. När du sedan kliver in i det magnifika vardagsrummet öppnar sig en vy som tar andan ur dig. Här möts du av generösa takhöjder, stora fönsterpartier som släpper in naturligt ljus och ramar in den vackra omgivningen. En elegant kamin skapar en varm och inbjudande atmosfär, medan noggrant utvalda detaljer och material lyfter helhetsintrycket till en nivå av ren lyx. Köket är integrerat i den öppna planlösningen, vilket gör det till en idealisk plats för både avkoppling och underhållning. Här kan du laga kulinariska mästerverk medan du samtidigt umgås med familj och vänner i det generösa vardagsrummet. Fantastiskt uterum från Villa Garden har inte bara ett vackert utseende utan erbjuder även en praktisk och elegant utformning som gör livet både bekvämt och lyxigt. Med en yta på ca 37 kvm förstärker det eleganta uterummet känslan av rymd och ger möjlighet till användning året om, tack vare golvvärmen som sträcker sig över större delen av rummet. Från uterummet nås den förtrollande träaltanen i olika nivåer, komplett med en inbjudande pool, ett avkopplande spabad och generösa ytor för möblemang. Här kan du njuta av utomhuslivet på bästa sätt och skapa minnen för livet. Inuti huset möts du även av tre bra sovrum och ett loft på ca 16 kvm, där det ena sovrummet bjuder på en imponerande platsbyggd trevåningssäng som är en dröm att krypa in i. De två badrummen är omsorgsfullt designade, varav det ena är utrustat med både bastu och dusch för ultimat avkoppling. Inte nog med det, utanför entrén väntar även en praktisk tvättstuga för din bekvämlighet. Tomten rymmer även ett garage, flera förråd och en separat lägenhet ovanpå garaget som är fullt utrustad med två sovrum, kök och badrum. Här finns allt du behöver för att leva och njuta av livet till fullo. Fastigheten säljs besiktigad med dolfa-fel försäkring. Kontakta ansvarig mäklare vid intresse, Jessica Lasson 0707-294398

  • Uteplats
  • Energieffektiv
Poppelvägen 3, Stava, Österåkers kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Imorgon
Poppelvägen 3, Stava, Österåkers kommun, bild 2
Poppelvägen 3, Stava, Österåkers kommun, bild 3

Poppelvägen 3

Villa
Stava, Österåkers kommun
Fastighetsbyrån Åkersberga
5 200 000 kr
146 m²
7 rum
4 850 m² tomt

Välkommen till din drömbostad i hjärtat av det populära Stava! Ring mäklaren för visning! Denna delvis nyrenoverade pärla är nu tillgänglig för dig och din familj. Med 5 rymliga sovrum är detta hemmet perfekt för den stora familjen eller för de som älskar extra utrymme. Huset är till stora delar nyrenoverat, och ingen har bott här sedan renoveringen, vilket innebär att du har chansen att vara den första att kalla detta hem. Varje detalj har valts för att skapa en perfekt balans mellan stil och funktion. Fina materialval, och varje rum speglar en modern och ljus atmosfär. När du kliver in på entréplanet möts du av en välkomnande hall med gott om plats för avhängning och en praktisk tvättstuga intill. Köket från Marbodal är både stilrent och funktionellt, och vardagsrummet är ljust och luftigt med direkt utgång till den nya altanen. Här finns gott om plats för umgänge och avkoppling. På entréplanet finns även två sovrum och ett modernt badrum. Övre plan imponerar med tre ytterligare sovrum, varav ett större sovrum, ett mysigt allrum och en toalett. Här finns gott om utrymme för varje familjemedlem att trivas och skapa sina egna oaser. Den stora tomten ger dig möjlighet att förverkliga dina trädgårdsdrömmar och skapa utomhusutrymmen som passar just din livsstil. Dessutom ingår ett garage och förråd, perfekt för att skydda din bil och förvara dina tillhörigheter. Missa inte chansen att flytta in i detta fantastiska hus och uppleva det bekväma och stilfulla boendet i populära Stava. Kontakta mäklaren för mer information. Jessica Lasson 070-729 43 98 Renoverat/gjort vid: 2022/2023: Vattenpump Ytskickt invändigt Altan baksida Kök - begagnat kök som i nyskick Toalett ovanvåning - ny kommod, handfat och toalett Badrum nedre plan Golv ovanvåning/ delvis nedervåning Byggt ett till sovrum uppe Foggning och ventilation (pga. rök) Luftvärmepump 2020/2021: ECOBOC Ecotech avlopp Tak (entreprenör Tio i Tak)

  • Premium
  • Uteplats
Söderskogsvägen 23C, Ljusterö, Österåkers kommun
  • Mån 29 apr kl 14:00
Söderskogsvägen 23C, Ljusterö, Österåkers kommun, bild 2
Söderskogsvägen 23C, Ljusterö, Österåkers kommun, bild 3

Söderskogsvägen 23C

Villa
Ljusterö, Österåkers kommun
Fastighetsbyrån Åkersberga
4 595 000 kr
172 + 15 m²
5 rum
1 848 m² tomt

** Nytt Sänkt Pris ** Välkommen till denna fantastiska villa där stil, komfort och närhet till naturen förenas på ett harmoniskt sätt! Denna nybyggda pärla, uppförd 2021 av Älvsbyhus, sträcker sig över generösa 172 kvm och är det ultimata hemmet för en familj som värdesätter både modernitet och det pittoreska skärgårdslivet. Beläget på en fin höjd, bjuder detta hem in till en bekväm tillvaro med en magnifik utsikt över omgivningen. Med natur som granne och bara några minuters bilfärd till Ljusterö färjan och alla närliggande bekvämligheter, är detta verkligen en plats där lugn och ro möter bekvämlighet. Huset välkomnar dig med en ljus hall, vilken leder dig vidare till det öppna kök- och vardagsrumsområdet. Här smälter modern design och praktisk funktionalitet samman, och den mysiga kaminen i vardagsrummet skapar en hemtrevlig atmosfär. Köket är ljust och modernt med en praktisk köksö, perfekt för stora middagsbjudningar eller familjemöten. Altanen, nås från köket/vardagsrummet och erbjuder en fantastisk plats att njuta på. På entréplan finns även två rymliga sovrum, ett stilrent badrum med dusch och en praktisk tvättstuga med egen ingång för extra bekvämlighet. Övre plan, inredd 2022, erbjuder ett stort allrum som kan anpassas efter dina behov - kanske som extra sovrum, lekrum eller arbetsplats. Här finns även ett sovrum, wc, klädkammare och smart förvaring. Tomten är generös och välkomnar utomhusaktiviteter med en gräsmatta, rabatt, äppleträd, bär och dubbelgarage för din bekvämlighet, ett fint växthus och en altan som förlänger ditt boende ut i det fria. Fastigheten är besiktigat med dolda fel försäkring. Välkommen till ditt drömhem på Ljusterö, där skärgårdsliv och modern lyx möts i perfekt harmoni! Kontakta mäklaren för visning, Jessica Lasson 0707-294398.

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Stensviks bergväg 5, Ljusterö, Österåkers kommun

Stensviks bergväg 5

Fritidshus
Ljusterö, Österåkers kommun
Fastighetsbyrån Åkersberga
4 495 000 kr
82 m²
4 rum
2 112 m² tomt

Stig in i din dröm och låt dig förföras av denna unika pärla vid vattnet. Här, i detta charmiga fritidshus från Svenska Trivsel stugor, väntar en värld av lugn och ro tillsammans med en hisnande utsikt över det glittrande vattnet och den förtrollande skärgården. Oavsett om det är sommar eller vinter kan du vistas här. Huset disponeras över ett kök, ett vardagsrum med öppen spis, detta är den perfekta platsen att krypa upp och njuta av stunder av stillhet och gemenskap. Från vardagsrummet når du ett rymligt uterum/allrum (tilläggsisolerat) som kan användas året runt. Med tre sovrum, badrum med dusch, tvättmöjligheter finns allt du behöver för en bekväm vistelse. Utanför väntar en värld av möjligheter på den rymliga tomten. Här finner du inte bara en, utan två separata komplementhus som kan användas för gäststugor eller för att skapa din alldeles egna oas. Det ena huset friggeboden är enkelt men funktionellt, medan det andra huset på imponerande 24,2 kvm från sportstugor i gnarp erbjuder en egen veranda, utedusch, toalett (ej vatten), rum med plats för möblemang och kök med kyl, liten spis, vask och skåp. Denna fastighet är mer än bara ett hus – det är en livsstil. Med endast några minuters promenad till ångbåtsbryggan och möjligheter till sköna bad är detta en plats där du kan uppleva det bästa av naturen, när som helst på året. Buss kommunikation finns ca 700 m bort, nr 626. Man kan även åka inne från Stockholm via Vaxholm med Waxholmsbolaget. Ljusterö är en ö med rik historia och mångfaldiga möjligheter till rekreation. Här kan du utforska fiskelägen, besöka gravfält från järnåldern och njuta av det levande jordbrukslandskapet. Konst, opera, fiske, bad och båtliv är bara några av de aktiviteter som denna ö har att erbjuda. Det är verkligen en plats där du kan skapa minnen för livet. Du kan flytta in direkt. Fastigheten säljs besiktigad med dolda-fel försäkring. Ägaren har inlett dödning av skriftliga pantbrev inkl inteckningar för ett tag sedan. Kontakta ansvarig mäklare vid intresse Jessica Lasson 070-729 43 98.

  • Plus
  • Uteplats
John Ekströms väg 4, Åkersberga Centralt, Österåkers kommun
  • Imorgon kl 14:00

John Ekströms väg 4

Villa
Åkersberga Centralt, Österåkers kommun
Fastighetsbyrån Åkersberga
5 495 000 kr
142 m²
6 rum
1 050 m² tomt

Välkommen till detta charmiga och praktiska hem med ett fantastiskt centralt läge i Åkersberga! Med sina generösa 142 kvm och hela 5 sovrum är detta hus det perfekta valet för den stora familjen som söker bekvämt och funktionellt boende. Huset imponerar med sina välplanerade utrymmen, inklusive ett kök med plats för bord och stolar. Dessutom finns två badrum, varav ett inrymmer en praktisk tvättstuga, vilket gör vardagen smidig och bekväm med egen ingång. badrummet på övre plan har en bastu. Vardagsrummet sträcker sig ut till en härlig altan, där du kan utav soliga dagar och skapa minnen med vänner och familj. Tomten är omsorgsfullt utformad och erbjuder både ett garage och en stor gräsmatta. Här har du gott om plats för lek och rekreation, vilket gör trädgården till en plats där både barn och vuxna kan trivas. Dessutom har du alla bekvämligheter inom räckhåll – skola, förskola, lekparker, matbutik och smidiga kommunikationer finns bara några minuters promenad bort. Här kan du njuta av trevliga promenadstråk och samtidigt ha tillgång till utmärkta transportalternativ. För pendlaren finns busshållplatser i närheten eller varför inte ta cykeln till centrum, på bara några minuter tar du dig till Roslagsbanan, som smidigt tar dig in till Östra station på endast ca 30 minuter. Detta gör din dagliga pendling till en enkel och behaglig resa. Huset kommer att säljas besiktigat och dolda fel försäkrat. Kontakta ansvarig mäklare för mer information, Jessica Lasson 0707-294398.

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Kråkbärsstigen 7, Åkersberga norr, Österåkers kommun

Kråkbärsstigen 7

Villa
Åkersberga norr, Österåkers kommun
Fastighetsbyrån Åkersberga
3 200 000 kr
71 m²
3 rum
2 495 m² tomt

Detta charmiga 1-planshus, uppfört år 1991 och delvis renoverat, välkomnar dig med en nybyggd praktisk hall som leder in till öppna och ljusa utrymmen. Huset erbjuder två mysiga sovrum, ett vardagsrum som smidigt flödar in i köket, komplett med en kamin för extra värme och atmosfär. Badrum och tvättstuga finns också för din bekvämlighet. Från det öppna vardagsrummet har du tillgång till en rymlig altan, nybyggd och utrustad med ett spabad för avkoppling. Altanen är också perfekt belägen med ett solig söderläge. Här kan du njuta av lugna stunder och sociala sammankomster i den friska luften. Tomten är lättskött med en grönskande trädgård som inkluderar blommor, bärbuskar, fruktträd och granar intill skogen. Genom skogen når du Domarudden, och på fastighetens ovansida finns ett förrådshus på cirka 30 kvm och en friggebod som kan omvandlas till ett gästhus med koppling till sommarvatten och el. Fastigheten har en egen borrad brunn och fri tillgång till sommarvatten genom föreningen. Föreningen själv är välkomnande och organiserar olika evenemang. Området är mycket barnvänligt med en lekplats och fotbollsplan. En närhet till badplatsen vid sjön Skiren erbjuder badmöjlighet. Nuvarande ägare har investerat i olika renoveringar och förbättringar. Huset kommer att säljas besiktigat med dolda fel försäkring. Kontakta ansvarig mäklare för mer information: Jessica Lasson, 070-7294398

  • Uteplats
Lilla Västanbergsvägen 24, Dyvik, Österåkers kommun
  • Imorgon kl 11:00

Lilla Västanbergsvägen 24

Villa
Dyvik, Österåkers kommun
Fastighetsbyrån Åkersberga
4 595 000 kr
155 m²
6 rum
3 498 m² tomt

Välkommen till denna charmiga pärla i rött i Dyvik! Ett hem från Myresjöhus där lugnet omfamnar dig och där potentialen är lika stor som den vidsträckta tomten. Med sina 155 kvadratmeter fördelade över två plan erbjuder detta hus en väldisponerad yta, perfekt för familjer som söker både utrymme och bekvämlighet. På nedre plan hälsas du av en välkomnande hall som leder dig in i en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och den mysiga kaminen skapar en varm atmosfär. Ett sovrum på detta plan ger flexibilitet och möjligheten till ytterligare rum om behovet skulle uppstå. Praktiskt belägen tvättstuga med egen ingång och modernt badrum. Övre plan bjuder in till ett allrum och tre bra sovrum, varav det ena med walk-in closet. Även här ett modernt badrum i kakel och klinker. Den stora tomten på 3498 kvm öppnar upp för många möjligheter till utomhusliv. Här kan du njuta av soliga dagar på den träbeklädda altanen, hobby i det stora garaget eller förvara dina ägodelar i förrådet. Gräsmatta ger utrymme för lek och rekreation, och för den hästälskande finns flera gårdar och stall i närheten, vilket gör detta hem till det ultimata boendet för hästintresserade. Kontakta ansvarig mäklare för mer information, Jessica Lasson 0707-294398.

  • Plus
  • Uteplats
Myrvägen 17, Skånsta, Österåkers kommun
  • Imorgon kl 13:00

Myrvägen 17

Villa
Skånsta, Österåkers kommun
Fastighetsbyrån Åkersberga
5 495 000 kr
127 + 119 m²
7 rum
959 m² tomt

Välkommen till ditt nya hem i Skånsta! Detta hus med ett fint läge kan bli din perfekta fristad. Med en generös tomt och naturen som granne erbjuder fastigheten en unik livsstil. Med 127 kvm boendeyta och 119 kvm biarea fördelat över tre våningar ger detta hem utrymme för hela familjen att trivas. På entréplanet möts du av en rymlig hall med praktiska avhängningsmöjligheter i garderoben. Köket är välplanerat med plats för ett matbord. Här finns även två bra sovrum och ett stilrent badrum. Det stora vardagsrummet är ljust och luftigt, med fönster från olika väderstreck, vilket ger en härlig atmosfär. Här finns gott om plats för stora middagar och bekväma soffmöbler. På det övre planet finner du ytterligare två sovrum, ett allrum och ett till badrum. Perfekt för att skapa separata utrymmen för olika aktiviteter och behov. Källarplanet ger extra utrymme för kontor, förråd och tvättstuga mm. Fastigheten är utrustad med bergvärme och solfångare för optimal komfort året runt. Skånsta är ett trivsamt villa/radhusområde beläget endast 2 km från Åkersberga centrum med bil och 1,7 km via cykelvägen. Området erbjuder lugn och närhet till stora naturområden samt motionsspår. Flera förskolor och skolor finns i närområdet, och Akers Friskola årskurs F-9 är bara runt hörnet. Lekparker och fotbollsplaner skapar möjligheter till aktiviteter för hela familjen. Ica Skånsta är den närmaste matbutiken och goda kommunikationer finns inom räckhåll. Här har du chansen att skapa ditt drömhem i en trygg och familjevänlig miljö. Fastigheten säljs besiktigad med dolda fel försäkring. Vid intresse kontakta ansvarig mäklare för att få mer information. Jessica Lasson 070-729 43 98

  • Plus
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Gropgärdesvägen 23, Ljusterö, Österåkers kommun

Gropgärdesvägen 23

Villa
Ljusterö, Österåkers kommun
Fastighetsbyrån Åkersberga
2 795 000 kr
97 m²
4 rum
6 535 kr/mån

Välkommen till denna fantastiska möjlighet att förvärva ett modernt och välbeläget bostadsrättshus på vackra Ljusterö! Ett stenkast från Ljusterötorg och med bekvämt avstånd till badplats, skola, busshållplats och sjö, erbjuder denna pärla på en av skärgårdens största öar en livsstil som få andra. Det stora huset, tillgängligt nu, är en sällsynt chans du inte vill missa. Med tre välplanerade sovrum, en wc och ett badrum komplett med tvättdel, erbjuder det en bekväm och praktisk layout för en modern livsstil. Den imponerande rymden med högt i tak i kök och vardagsrum ger en känsla av luftighet och lyx. Köksdelen med sin stora köksö inbjuder till gemenskap och samvaro. Här kan du njuta av måltider och skapa minnen med familj och vänner. Tomten, strategiskt placerad på sin hörna, är en av de största i området och erbjuder möjligheter för trädgårdsentusiaster eller de som önskar extra utrymme för lek och avkoppling. Om du värdesätter närhet till fiskelägen, järnålderns gravfält, levande jordbrukslandskap och en mängd kulturella aktiviteter, då är Ljusterö platsen för dig. Konst, opera, fiske, bad och båtliv blir en del av din vardag på denna ö med en rik historia och mångsidigt utbud. Sammanfattningsvis, detta hus på Ljusterö är inte bara ett hem, det är en livsstil. En möjlighet att bo nära naturen och samtidigt njuta av moderna bekvämligheter. Missa inte chansen att äga denna unika fastighet och uppleva skärgårdslivet på sitt allra bästa sätt! Läs gärna mer på: https://www.roslagen.se/ljustero https://www.ljusteroskargardsby.se/ Kontakta ansvarig mäklare Jessica Lasson, 070-729 43 98

  • Uteplats
Björnhuvudvägen 51, Björnhuvud, Österåkers kommun

Björnhuvudvägen 51

Villa
Björnhuvud, Österåkers kommun
Fastighetsbyrån Åkersberga
2 595 000 kr
57 m²
3 rum
3 013 m² tomt

** Nytt Sänkt Pris ** Välkommen till detta charmerande hus med en fin placering i Björnhuvud, nära vattnet och med högt läge. Det här är drömhemmet för dig som söker en fridfull tillflyktsort med pool, generös altan och fantastisk trädgård. Huset är en pärla med sina 2 sovrum och ett badrum med en avkopplande bastu. Slå dig ner i det mysiga vardagsrummet framför den öppna spisen och njut av den rogivande utsikten över skogen som sträcker sig nedför tomten. Köket är ljust och inbjudande med plats för måltider, och du har tillgång till en balkong som nås från vardagsrummet, perfekt för en kaffe i lugn och ro. Dessutom finns ett komplementhus med ett rymligt vardagsrum och sovdel, perfekt för gäster, familj eller som en extra plats att koppla av. Komplementhuset har ny el och ett nytt tak, ca 9-10 år sedan. Källare med förrådsutrymme och tvättmaskin. Utomhus har du en fantastisk uteplats där du kan koppla av vid poolen, njuta av solen på den stora altanen, ta hand om dina egna höns i det charmiga hönshuset, och ge din fyrbenta vän en egen plats att leka i hundgården och med ett isolerat hundhus. Och som en extra bonus ingår en båtplats (en liten strand man kan dra upp båten på) inklusive en liten roddbåt med en motor, perfekt för utflykter på det närbelägna vattnet. Det här är verkligen ett drömhus för den som vill kombinera charm och närhet till naturen. Tveka inte att kontakta mäklaren för att boka en visning och upptäcka allt som detta underbara hem har att erbjuda. Välkommen till din framtida oas i Björnhuvud! Kontakta mäklare Jessica Lasson, 0707-294398. Säljes med friskrivningsklausul.

  • Uteplats
Ekbacksvägen 47B, Åkersberga Centralt, Österåkers kommun

Ekbacksvägen 47B

Villa
Åkersberga Centralt, Österåkers kommun
Fastighetsbyrån Åkersberga
4 995 000 kr
66 + 30 m²
4 rum
1 285 m² tomt

Välkommen till Ekbacksvägen 47b – denna charmiga villa erbjuder det perfekta hemmet för både barnfamiljen och paret som söker en idyllisk tillvaro nära centrum och Åkers kanal. Rumsantalet är fördelat på entré- och nedreplan. Enligt taxeringsinformationen sträcker sig huset över 66 kvm, med ytterligare 30 kvm i boarea. Det undre souterrängplanet ger lika mycket yta som det övre planet men räknas inte som boarea, vilket ger en känsla av generositet och utrymme. Vid entrén möts du av en ljust och nyrenoverad hall. Det nyrenoverade köket från Marbodal imponerar med sina fina materialval som smälter samman perfekt med husets karaktär. I anslutning till köket hittar du ett rymligt matrum, perfekt för gemensamma måltider. Matrummet öppnar upp till det mysiga vardagsrummet, komplett med en värmegivande kamin som skapar en behaglig atmosfär. Från vardagsrummet når du den generösa altanen och den stora trädgården på baksidan, skapad för avkoppling och lek. På entréplanet finns även ett sovrum och ett badrum med dusch. Källarplanet erbjuder tre mångsidiga rum, perfekta som sovrum eller arbetsrum och generöst med förvaringsmöjligheter. Här finns också en praktisk tvättstuga/pannrum för ökad bekvämlighet. Tomten är en trädgårdsdröm med sol från morgon till kväll. Det inglasade uterummet och den stora altanen i olika nivåer ger möjlighet till härliga stunder utomhus året om. Dessutom finns en gräsmatta och ett garage för bekväm parkering och förvaring. Fd ägare hade en pool så kvar finns en motor. Bostad har nyligen uppgraderats med ett nytt värmesystem (Maj 2023), för att skapa energieffektiv uppvärmning i hela huset. Här har du möjligheten att bo i ett charmigt hem med ett oslagbart läge mitt i hjärtat av Åkerstorp! Med Åkers kanal bara ett stenkast bort, Garnsviksbadet inom en bekväm cykeltur och Österåkers golfklubb några minuters bilfärd bort, är detta verkligen ett privilegierat läge för den naturintresserade och sportiga familjen. Dessutom har du alla bekvämligheter inom räckhåll – skola, lekparker, matbutik och smidiga kommunikationer finns bara några minuters promenad bort. Här kan du njuta av trevliga promenadstråk och samtidigt ha tillgång till utmärkta transportalternativ. För pendlaren finns busshållplatser i närheten tex. Ekbacken, Ica trevehallen och Åkerstorps station, busslinje finns direkt in till city. På några minuter tar du dig till Roslagsbanan, som smidigt tar dig in till Östra station på endast ca 30 minuter. Detta gör din dagliga pendling till en enkel och behaglig resa. Huset kommer att säljas besiktigat och dolda fel försäkrat. Kontakta ansvarig mäklare för mer information, Jessica Lasson 0707-294398.

  • Plus
  • Uteplats
Isättraviksvägen 46, Isättravik, Österåkers kommun

Isättraviksvägen 46

Villa
Isättravik, Österåkers kommun
Fastighetsbyrån Åkersberga
8 700 000 kr
209 m²
7 rum
1 894 m² tomt

Välkommen till denna unika pärla vid Isättraviken och skärgården! Detta moderna och fantastiska hus erbjuder en magisk utsikt från sin höjd. Med en generös altan på cirka 100 kvm är detta verkligen platsen att njuta av storslagna sällskap både dag och kväll. Tomten gränsar till vacker natur, vilket ger en känsla av harmoni och lugn. De cirka 200 kvm av husets yta är smart fördelade över två plan. Vid entrén möts du av en öppen och rymlig hall som leder in till det stora och fina vardagsrummet. Här möts du av en öppen planlösning mellan vardagsrum och kök, där en välplacerad kamin skapar en varm och inbjudande atmosfär, och köksön gör detta till den ultimata samlingspunkten. Stora, magnifika fönster och glasdörrar öppnar upp till den imponerande altanen, där den hisnande utsikten tar andan ur dig. På sin väg mellan Stockholm och Åland samt finska fastlandet syns finlandsbåtarnas skorstenar när de passerar utanför på Saxarfjärden i Furusundsleden. Altanen erbjuder gott om plats för stora middagar och social samvaron. På det nedre planet finner du även två sovrum, ett modernt badrum och en praktisk tvättstuga. Övre planet bjuder på tre sovrum, varav ett större med generöst med förvaringsutrymme. Det lyxiga badrummet på övervåningen är en fröjd för ögat med sina stora fönster och en panoramautsikt över vattnet. Här kan du till och med njuta av ett avslappnande bad i badkaret medan du låter dig förföras av den omgivande naturen. På tomten finner du dessutom ett modernt gästhus om cirka 60 kvm, fullt utrustat med alla bekvämligheter. Detta kan hyras ut och utgör då en perfekt extra inkomstkälla. Hit kommer du i norr från 276'an mot Skärgårdsstad till Margretelundsvägen eller från söder via Söralidsvägen till Margretelundsvägen. I öster ligger havet där Skärgårdstrafiken på fastlandet endast angör Lervik och därefter endast angör öarna norrut mot Ljusterö. Österåkers sportfiskeklubb bidrar till reproduktion av havsöring i isättraviken. Här bor du i ett naturskönt område där man kan ha tillgång till båthamn, badplatser, bastu och väldigt mycket mer, läs mer på föreningens hemsida, se länkar under "Dokument & Länkar". Missa inte chansen att äga denna unika fastighet där modern design möter en spektakulär naturskön plats. Kontakta mäklaren för mer information och för att boka din privata visning. Här väntar ditt drömhem! Fastigheten kommer att besiktigas med dolda fel försäkring. Ansvarig mäklare: Jessica Lasson, 070-729 43 98

Skattkärrsvägen 2, Ljusterö, Österåkers kommun

Skattkärrsvägen 2

Villa
Ljusterö, Österåkers kommun
Fastighetsbyrån Åkersberga
2 800 000 kr
96 + 96 m²
4 rum
2 640 m² tomt

Välkommen till Skattkärrsvägen 2 på vackra Ljusterö, där drömmar om skärgårdslivet blir verklighet! Ring mäklaren för visning! Denna sutterängvilla erbjuder en unik möjlighet att bo på en av skärgårdens största öar, med närhet till allt som Ljusterö har att erbjuda. Med endast några minuters avstånd till Ljusterö färjeläge blir pendlingen till fastlandet en bris, och du har ändå hela skärgården som din spelplats. Detta hem är omgivet av naturens skönhet, med närhet till Kyrksjön och bara några minuters cykelavstånd till havet. För dig som älskar att bada finns baplatser, och för familjen finns skola och busshållplats inom bekvämt räckhåll. Dessutom är Ljusterö torg med sina butiker och restauranger bara en kort promenad bort, vilket gör detta till ett idealiskt läge för alla dina vardagsbehov. Själva bostaden är rymlig och fördelad på två plan, med en total yta om 96 + 96 kvadratmeter. På entreplanet hittar du en stor hall, två sovrum, ett rymligt vardagsrum och ett kök med matdel i en äldre stil. Här finns även ett badrum med ett badkar, wc och handfat. På källarplanet finns ett till sovrum, en extra wc, en praktisk matkällare, tvättstuga, garage, pannrum och en matkällare. Möjligheterna är oändliga och detta hus ger dig utrymme att skapa ditt eget paradis. Ljusterö är en ö med rik historia och mångfaldiga möjligheter till rekreation. Här kan du utforska fiskelägen, besöka gravfält från järnåldern och njuta av det levande jordbrukslandskapet. Konst, opera, fiske, bad och båtliv är bara några av de aktiviteter som denna ö har att erbjuda. Det är verkligen en plats där du kan skapa minnen för livet. Du kan flytta in direkt och med lite kärlek och din egen personliga prägel kan detta hus bli din absoluta pärla! Så varför vänta? Kontakta mäklaren Jessica Lasson på 0707-294398 och boka din visning idag för att uppleva denna fantastiska möjlighet till skärgårdsliv på nära håll. Detta är ditt tillfälle att skapa drömboendet på Ljusterö!

  • Uteplats
Gropgärdesvägen 36B, Ljusterö, Österåkers kommun

Gropgärdesvägen 36B

Villa
Ljusterö, Österåkers kommun
Fastighetsbyrån Åkersberga
2 195 000 kr
55 m²
2 rum
3 710 kr/mån

Välkommen till detta friliggande skärgårdshus med stor trädgård i olika nivåer. Ring mäklaren för visning! Du når detta hus endast några minuter från ljusteröfärjan. Här bor du ett stenkast från Ljusterötorg och med promenadavstånd till badplats, skola, busshållplats och sjö. Ljusterö är en av skärgårdens största öar. Här finns fiskelägen, gravfält från järnåldern, ett levande jordbrukslandskap - konst, opera, aktiviteter, fiske, bad och båtliv. Huset är optimalt med sina väldisponerade 55 kvm och med högt i tak och fin trädgård. Med sin öppna planlösning har du allt du behöver såsom kök, vardagsrum, stort badrum med tvättdel, kamin och rymligt sovloft. Fantastisk trädgård med olika nivåer som erbjuder många stunder för dig som gillar att vara utomhus. Stor altan med ena delen under tak som gör det möjligt att få skydd av sol och att kunna sitta ute långt in på sommarkvällar. Läs gärna mer på: https://www.roslagen.se/ljustero https://www.ljusteroskargardsby.se/ Kontakta ansvarig mäklare Jessica Lasson, 070-729 43 98

  • Uteplats

Visar alla 15