Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Lennart Andersson

Lennart Andersson

Om mig

Målet i mitt arbete är att med erfarenhet, engagemang, trovärdighet och affärsmässighet hjälpa säljare och köpare till en smidig affär med nöjda parter. Jag har verkat som mäklare sedan 1992 och finns sedan 2005 på Fastighetsbyrån. På den fritid som gives så spelar jag gärna golf och tennis och umgås med familj och vänner.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Ytterbystrandsvägen 69, Resarö, Vaxholms kommun
 • Sön 21 apr kl 14:00
Ytterbystrandsvägen 69, Resarö, Vaxholms kommun, bild 2
Ytterbystrandsvägen 69, Resarö, Vaxholms kommun, bild 3

Ytterbystrandsvägen 69

Villa
Resarö, Vaxholms kommun
Fastighetsbyrån Vaxholm
12 000 000 kr
165 m²
5.5 rum
3 425 m² tomt

Fantastiskt läge på Resarö med vyer över Trälhavet och farleden från tomt och uteplats. Endast ca 50 m till badbrygga med liten sandstrand! Spännande och mycket charmig villa på en rejält stor och lekvänlig hörntomt i mycket lugnt läge. Isolerat dubbelgarage med gott om plats för både bil och hobby. Låg driftskostnad tack vare luft/vattenpump.

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Ytterbystrandsvägen 18, Resarö, Vaxholms kommun
 • Sön 21 apr kl 13:00

Ytterbystrandsvägen 18

Villa
Resarö, Vaxholms kommun
Fastighetsbyrån Vaxholm
5 500 000 kr
95 + 55 m²
3 rum
2 475 m² tomt

Härliga Resarö! Permanent- eller fritidshus, här kan du få både och eller antingen eller. Hus byggt 1977, tillbyggt 1985 till 95 kvm boa med ca 55 kvm i källare. Interiört underhållsbehov. Utöver huset finns en nyrenoverad gäststuga/attefallshus i mycket gott skick samt ett 1-bilsgarage. Stor tomt (ena sidan mot skogsallmänning) med "bygga nytt-potential".

 • Plus
Poppelvägen 26, Stava, Österåkers kommun
Poppelvägen 26, Stava, Österåkers kommun, bild 2
Poppelvägen 26, Stava, Österåkers kommun, bild 3

Poppelvägen 26

Fritidshus
Stava, Österåkers kommun
Fastighetsbyrån Åkersberga
3 100 000 kr
46 m²
3 rum
4 970 m² tomt

Enkelt men välordnat och charmigt fritidshus på rejält stor och lättskött skogstomt. Ostört läge. Tomten gränsar mot stort skogsområde, perfekt för hundpromenaden. Busshållplats på gångavstånd, direktbuss till bl a Danderyd och Humlegården. Från fastigheten är det nära till bad i Långsjön. Vatten från egen borrad brunn. Bredband via fiber indraget. Har du byggplaner är det bra att veta att fastigheten ligger utanför detaljplanelagt område.

 • Premium
 • Uteplats
Rådjursslingan 18, Rindö, Vaxholms kommun
Rådjursslingan 18, Rindö, Vaxholms kommun, bild 2
Rådjursslingan 18, Rindö, Vaxholms kommun, bild 3

Rådjursslingan 18

Villa
Rindö, Vaxholms kommun
Fastighetsbyrån Vaxholm
4 990 000 kr
112 m²
5 rum
1 942 m² tomt

En underbart charmig naturnära villa om 112 kvm med tillhörande boytor i gäststuga om 15 kvm och Attefallshus om ca 27 kvm. Allt i härlig atmosfär, mycket utrymme och närhet till både natur och stadsliv. Ett perfekt hem med härligt ljusinsläpp, öppen planlösning och öppen spis med kassett på entréplan, 3 sovrum och allrum på övre plan. Den vinterbonade gäststugan i direkt anslutning till bostaden är som gjord för tonåringen eller hemmakontoret. Attefallshuset ligger avskilt på tomten och lämpar sig väl för uthyrning eller varför inte generationsboende. Fastigheten har ett ostört läge i ett lugnt, tryggt och lummigt område med en inbjudande allmänning där bl a fotbollsplan och bouleplan finns endast ett stenkast bort. Underbar fastighet för familjen som värdesätter den pittoreska lantliga livsstilen samtidigt som man vill ha nära till service och bekvämligheter. Skola, affär och mysiga restauranger finns på ön. Bredband via fiber.

 • Premium
 • Uteplats
Norrviksvägen 5, Ljusterö, Österåkers kommun
Norrviksvägen 5, Ljusterö, Österåkers kommun, bild 2
Norrviksvägen 5, Ljusterö, Österåkers kommun, bild 3

Norrviksvägen 5

Villa
Ljusterö, Österåkers kommun
Fastighetsbyrån Åkersberga
4 250 000 kr
98 m²
4 rum
2 013 m² tomt

Kårnäs på Ljusterö är en plats som lockar med sin fantastiska skärgårdsmiljö. Här kan man ta del av den vackra naturen, det lugna tempot och njuta av bad- och båtlivet. Det finns något för alla i Kårnäs, oavsett om man är ute efter avkoppling eller äventyr. Med sin närhet till vattnet är det perfekt för badentusiaster, där man kan simma och solbada på de fina klipporna. För båtlivet finns det gott om skärgårdsöar att utforska. Huset i Kårnäs är alldeles nyrenoverat och erbjuder en bekväm och modern atmosfär. Här kan man koppla av och njuta av den stora altanen där du kan slappa i solstolen eller umgås med familj och vänner under en härlig grillkväll. För familjer finns det en lekvänlig tomt där barnen kan springa fritt och leka eller spela spel men det finns även plats för blommor och blad. Det finns också fina stråk och natur i området för en promenad. Kårnäs och Ljusterö erbjuder en fantastisk skärgårdsmiljö med möjligheter till bad- och båtliv. Huset är i så gott som nyskick och erbjuder en stor altan där man kan njuta av den vackra naturen. Med en lekvänlig tomt är platsen perfekt för familjer som vill koppla av och njuta av allt som skärgården har att erbjuda.

 • Premium
 • Uteplats
Skutvikshagen 4, Centrala Vaxholm, Vaxholms kommun
Skutvikshagen 4, Centrala Vaxholm, Vaxholms kommun, bild 2
Skutvikshagen 4, Centrala Vaxholm, Vaxholms kommun, bild 3

Skutvikshagen 4

Lägenhet
Centrala Vaxholm, Vaxholms kommun
Fastighetsbyrån Vaxholm
4 950 000 kr
83 m²
3 rum
vån 2/7
4 824 kr/mån
59 639 kr/m²

Äntligen en 3:a med balkong och fönster mot havet till salu i Skutvikshagen! Tilltalande bostad med genomgående stilrena materialval. Fantastiskt läge med havet som granne! Här erbjuds en välplanerad bostad med två bra sovrum och två balkonger, den ena med lite morgon- och middagssol och den andra balkongen, som är inglasad, med utgång från vardagsrummet. Rymlig och luftig känsla i hela lägenheten med hela 2,70 i takhöjd.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Treuddsvägen 16, lgh 1401, Rindö, Vaxholms kommun
Treuddsvägen 16, lgh 1401, Rindö, Vaxholms kommun, bild 2
Treuddsvägen 16, lgh 1401, Rindö, Vaxholms kommun, bild 3

Treuddsvägen 16, lgh 1401

Lägenhet
Rindö, Vaxholms kommun
Fastighetsbyrån Vaxholm
4 450 000 kr
90 m²
3 rum
vån 5/5
4 850 kr/mån
49 444 kr/m²

Drömmer du om att bo och leva i en vindsvåning med skärgården som granne? Välkommen! Fin sekelskiftestrea, mysig med charmiga vinklar, synliga bjälkar i alla rum och mycket ljus, allt med en härlig känsla. Stor social yta, välplanerade rum och ett smakfullt badrum ger dig ett hem att trivas i. Magisk vy över Solöfjärden från fönster och två mindre balkonger. Trygg förening, låg belåning. Hiss. Bredband via fiber. Laddstolpe för elbil finns att hyra. Två källarförråd. Tillgång till bastu/relax.

 • Premium
 • Hiss
Vasavägen 10, Centrala Vaxholm, Vaxholms kommun

Vasavägen 10

Villa
Centrala Vaxholm, Vaxholms kommun
Fastighetsbyrån Vaxholm
9 990 000 kr
150 + 83 m²
6.5 rum
949 m² tomt

Fantastisk utsikt från högt läge. Barnfamiljsbra: Du når förskolor, skolor, badplatser, butiker mm på ett enkelt och trafiktryggt sätt. Här får barnfamiljen verkligen plats, det är välplanerat med många rum, stora ytor och många uteplatser med mycket begränsad insyn. Fjärrvärme.

 • Energieffektiv

Visar alla 8