Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Malin Magnusson

Malin Magnusson

Om mig

Jag älskar att träffa människor och tycker det är fantastiskt roligt att få hjälpa dem med deras bostadsaffär. Min erfarenhet, engagemang och drivkraft samt viljan att alltid ha nöjda kunder är mina största styrkor. Tillgänglighet, flexibilitet och service är mina ledord. Återkommande kunder samt rekommendationer är ett kvitto på att jag har skött mitt arbete på ett tillfredsställande sätt. Jag har varit verksam i branschen sedan 2008 och har sedan dess hunnit gjort hundratals lyckade affärer.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Sörahemsvägen 8, Söra, Österåkers kommun
  • Sön 5 maj kl 13:00

Sörahemsvägen 8

Villa
Söra, Österåkers kommun
Fastighetsbyrån Åkersberga
2 995 000 kr
120 m²
4 rum
202 m² tomt

Detta charmiga radhus erbjuder en unik möjlighet till total förvandling och skapande av ditt drömboende! Med en äldre standard och oändliga möjligheter för renovering, är detta hem det perfekta huset för att förverkliga dina visioner och skapa en modern och funktionell bostad som passar din livsstil. Entréplanet välkomnar dig med ett kök som väntar på att omvandlas till en kulinarisk oas, medan tvättstugan och gästtoaletten står redo att bli omvandlade till praktiska och stilrena utrymmen. Vardagsrummet med utgång till trädgården och uteplatsen som bjuder in till avkoppling. Med österläge och morgonsol är detta område perfekt för att börja dagen med en kopp kaffe i solskenet. På den övre våningen finns tre sovrum som väntar på att bli omvandlade till lugna och avslappnande reträtter, samt ett helkaklat badrum med dusch. Den insynsskyddade tomten på framsidan, vänd mot väster, erbjuder en perfekt plats för avkoppling och socialt umgänge, medan förrådet ger gott om utrymme för förvaring. Garage i länga med parkering utanför. Beläget nära förskolor, skolor, kommunikationer och affärer, är detta hemmet det perfekta valet för dig som söker möjligheten att skapa ditt drömboende. Ta chansen att förverkliga dina visioner och kontakta mig idag för att upptäcka alla möjligheter med detta radhus!

  • Plus
  • Uteplats
Söravägen 63, Söra, Österåkers kommun
  • Imorgon kl 13:00

Söravägen 63

Radhus
Söra, Österåkers kommun
Fastighetsbyrån Åkersberga
2 395 000 kr
107 + 13 m²
4 rum
219 m² tomt

Välkommen till ett enplansradhus med möjligheter för den som vill skapa sitt drömboende från grunden. Denna fastighet är i behov av totalrenovering och väntar på att förvandlas till något fantastiskt. Här välkomnas du av ett kök med generös matplats, perfekt för familjemiddagar och sociala sammankomster. Det rymliga vardagsrummet i vinkel erbjuder gott om plats för både avkoppling och underhållning. Tre befintliga sovrum samt möjlighet att omvandla del av vardagsrummet till ytterligare ett rum efter behov. Dessutom erbjuder fastigheten två badrum, en praktisk tvättstuga samt ett förråd för extra förvaringsmöjligheter med groventré . Baksidan är inramad av en trälagd uteplats som bjuder in till avkoppling under soliga dagar och kvällar. Dessutom finns en tillhörande gräsmatta perfekt för lek och aktiviteter. Direktutgång till områdets lekpark gör detta till en idealisk plats för familjer med små barn. Till bostaden hör också ett garage i länga. Med närhet till affärer, förskolor, skolor och kommunikationer blir vardagen både bekväm och smidig. Missa inte chansen att förvandla denna pärla till ditt drömboende! Kontakta oss redan idag för mer information och visning. Fastigheten säljs med besiktning, dolda fel försäkring och friskrivning för eventuella fel som ej täcks av dolda fel försäkringen.

  • Plus
  • Uteplats
Stenhagsvägen 61D, Båtstorp, Österåkers kommun
  • Imorgon kl 14:15

Stenhagsvägen 61D

Villa
Båtstorp, Österåkers kommun
Fastighetsbyrån Åkersberga
5 995 000 kr
166 + 16 m²
6 rum
708 m² tomt

Denna mycket välskötta villa är en perfekt kombination av komfort och bekvämlighet. Med ett bra läge, erbjuder detta hem en perfekt livsstil för den som värdesätter både närhet till naturen, förskolor, skolor och kommunikationer. Med en totalyta om 182 kvadratmeter är detta hemmet välutrustat för familjen. På entréplanet välkomnas du av två generösa sovrum, ett ljust och luftigt allrum (som kan omvandlas till ytterligare ett sovrum vid behov), ett helkaklat badrum samt praktiska klädkammare och förråd. Den övre våningen bjuder på ytterligare ett sovrum, ett helkaklat badrum, en praktisk tvättstuga och ett stort vardagsrum i öppen social planlösning mot matplats och kök. Från den rymliga matplatsen/vardagsrummet når du även den stora balkongen som är delvis inglasad där du kan njuta tidiga vårar till sena höstar. En stor trälagd altan vid entrén där du kan njuta av solen i bästa syd-/västläge samt en lättskött trädgårdstomt med plats för både lek och avkoppling. I anslutning till huset finns ett garage och gott om plats för flera bilar. Här finns även ett isolerat gästhus med egen uppfart. Denna villa har en central belägenhet nära det bästa som Österåker har att erbjuda. Med Åkersberga Golfklubb inom gångavstånd och Garnsviksbadet en kort cykeltur bort finns det gott om möjligheter till rekreation och avkoppling. Dessutom har du nära till matbutiker, skolor, förskolor, utmärkta kommunikationer och vackra grönområden, vilket gör detta till det perfekta hemmet. För mer information eller för att boka en visning, kontakta Malin Magnusson, [email protected], 0768-540 261. Missa inte chansen att äga ditt drömhem i Österåker!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Borrarvägen 2, Skärgårdsstad, Österåkers kommun
  • Imorgon kl 12:00
Borrarvägen 2, Skärgårdsstad, Österåkers kommun, bild 2
Borrarvägen 2, Skärgårdsstad, Österåkers kommun, bild 3

Borrarvägen 2

Villa
Skärgårdsstad, Österåkers kommun
Fastighetsbyrån Åkersberga
5 795 000 kr
166 + 10 m²
7 rum
1 310 m² tomt

Välkommen till denna charmiga villa om 166 kvm som erbjuder ett fantastiskt läge i en naturskön omgivning. På entréplan möts du av en välkomnande hall med gott om plats för avhängning. Det generösa och sociala vardagsrummet är perfekt för både avkoppling och underhållning, med utrymme för en stor soffgrupp och matsalsmöblemang. Här kan du också njuta av mysiga stunder framför braskaminen under kyliga dagar. Köket är rymligt och erbjuder gott om förvaringsmöjligheter samt en matplats för 6-8 personer. Från köket har du även tillgång till ett intilliggande sovrum samt tvättstugan. Det övre planet består av ett rymligt allrum där du kan skapa en avkopplande atmosfär med plats för både en soffgrupp och en arbetsplats. Här finns tre sovrum, varav ett har en egen walk-in-closet. Nyrenoverat badrum med både dusch och badkar samt dubbla handfat. Ett garage med separat förrådsdel ger dig möjlighet att anpassa utrymmet efter dina behov, vare sig det är som ytterligare sovrum eller som hemmakontor. Den trälagda och insynsskyddade uteplatsen är perfekt för trevliga stunder utomhus, och här finns också en vedbod och ett växthus för den trädgårdsintresserade. Den plana och lättskötta trädgårdstomten är idealisk för lek och rekreation och passar perfekt för familjer. Husets fasad har totalt 9 armaturer med dubbla ljuskällor som lyser både uppåt och nedåt som är både snyggt och funktionellt. Bekvämt kopplade till både ljusrelän och astronomiskt ur. På garagebyggnaden finns totalt fyra armaturer. Denna villa är belägen i den natursköna Skärgårdsstaden med närhet till allt du kan önska dig, inklusive bussförbindelser, förskola, skola, marina och härligt havsbad. Här får du en härlig kombination av lugn och närhet till stadens bekvämligheter.

  • Premium
  • Uteplats
Ruggsättravägen 8, null, Österåkers kommun

Ruggsättravägen 8

Villa
Österåkers kommun
Fastighetsbyrån Åkersberga
6 995 000 kr
140 + 68 m²
6 rum
1 815 m² tomt

Välkommen till denna fantastiska tvåplansvilla, färdigställd år 2020, som erbjuder en hög standard och modern design. Med sina generösa fönsterpartier flödar naturligt ljus in och skapar en ljus och öppen atmosfär i hela hemmet. Utanför väntar en imponerande stor terrass som omger halva huset, perfekt för avkoppling och sociala tillställningar med en underbar utsikt som skapar en lugn och harmonisk miljö. Här kan du verkligen njuta av ditt eget utomhusutrymme i en avkopplande omgivning. Bostaden har ett praktiskt och bekvämt tvåbils garage med motordrivna portar, vilket ger både säkerhet och bekvämlighet till din vardag. Huset innehåller fyra rymliga sovrum, vilket ger gott om plats för hela familjen. Dessutom finns ett allrum som ger extra utrymme för avkoppling och umgänge. Köket är stilrent och modernt med en vacker stenbänk och är integrerat i en öppen planlösning med vardagsrummet, vilket skapar en social och inbjudande atmosfär. De påkostade materialvalen i hela huset ger en känsla av lyx och hög kvalitet. Du kommer att uppskatta varje detalj och den omsorg som lagts ned för att skapa ett hem av högsta standard. Ett extra lyft för detta hem är dess smarta teknologiska funktioner. Huset är utrustat med Plejd, vilket ger dig möjligheten att styra belysningen i hela hemmet via en praktisk app. Detta ger dig inte bara bekvämlighet utan också möjligheten att anpassa ljusstyrkan och atmosfären efter dina önskemål. Dessutom har fastigheten fiberanslutning, vilket säkerställer snabb och pålitlig internetuppkoppling för att möta dagens krav på kommunikation och underhållning. Denna tvåplansvilla är inte bara ett hem utan en livsstil. Här kan du uppleva komfort, modernitet och en avslappnad atmosfär i en perfekt kombination. Välkommen till ditt nya drömhem!

Kvisslingbyvägen 93, Kvisslingby, Österåkers kommun

Kvisslingbyvägen 93

Villa
Kvisslingby, Österåkers kommun
Fastighetsbyrån Åkersberga
2 375 000 kr
35 + 20 m²
4 rum
3 910 m² tomt

Stor tomt om hela 3 910 kvm i underbar miljö med boningshus om ca 35 kvm samt inredd friggebod med två sovrum/rum om ca 15 kvm och extra gästhus på berget om ca 18 kvm. Boningshuset har genomgående vita väggar och parkettgolv. Fullt utrustat kök med induktionsspis (Electrolux), fläkt (Electrolux), diskmaskin (Electrolux), mikro samt kyl/frys (Cylinda). Vita skåpluckor och ljusgrå laminatbänk. Vitt helkaklat badrum med dusch bakom vikbara dörrar av glas. Handfat i kommod med spegelskåp ovan. Här finns även en förbränningstoalett, VVB samt tvättmaskin och torktumlare. Fönster i två väderstreck för ljusinsläpp och vädring samt klinkergolv med värme. Härligt loft perfekt som sovplats. Vita väggar och laminatgolv. Gästhus (2019) om ca 15 kvm. Här finns möjlighet att ha två ytterligare sovrum eller sovrum och kontor eller annan verksamhet. Vita väggar och laminatgolv. Gästhus (2019) på berget om ca 18 kvm i ogenerat läge. Här finns plats för säng och skrivbord eller mindre soffgrupp. Vita väggar och laminatgolv. Bra läge med närhet till populära Domarudden med bad, fiske, bastu, café och motionsspår. Även nära till flertalet hästgårdar, vandringsleder och samtidigt finns såväl skola, förskola, busshållplats och butiker inom gång/cykelavstånd. Området är ej detaljplanerat. För ytterligare frågor kontakta Bygglovsenheten på Österåkers kommun. För frågor kring bygglov kontakta: [email protected] 08-540 811 01 Telefontid måndag-fredag kl. 10-12

  • Plus
  • Uteplats
Sundsmaravägen 19, Skärgårdsstad, Österåkers kommun
  • Imorgon kl 11:00

Sundsmaravägen 19

Villa
Skärgårdsstad, Österåkers kommun
Fastighetsbyrån Åkersberga
8 995 000 kr
168 m²
6 rum
1 342 m² tomt

Välkommen till Sundsmaravägen 19, ditt drömboende med gångavstånd till havet i charmiga Skärgårdsstad. Detta fantastiska hus, byggt 2018, har allt du kan önska dig och mer. Här får du njuta av en smakfull och stilren design, generösa utrymmen och en härlig utsikt. Det här hemmet är en designmässig pärla med moderna inslag som harmoniserar med den natursköna omgivningen. Med sina 4 sovrum, ett generöst allrum och ett ljust vardagsrum har du gott om plats för familj och vänner. Från huset har du en fin utsikt mot havet som förändras med årstiderna. Här kan du njuta av soluppgångar och solnedgångar som är helt enastående. Den stora trälagda altanen och den generösa balkongen erbjuder gott om plats för utomhusaktiviteter och sociala stunder med vänner och familj. Här kan du även avnjuta ditt morgonkaffe. Fastigheten ligger på ett högt och fritt läge, bortom nyfikna blickar. Här kan du njuta av din privata oas i lugn och ro. Solen följer dig genom dagen och ger dig en ljus och trivsam atmosfär i hela huset. Här finns även ett fint attefallshus som är perfekt för den som önskar en extra intäkt eller ett eget gästboende. Det är praktiskt beläget på tomten, vilket ger gott om utrymme för huvudbostaden och andra ändamål. Här bor du med närhet till förskola, skola, bad, natur och skärgård samtidigt som du har en kortare bil- eller bussresa till Åkersbergacentrum med hela dess utbud. Där tar man sig vidare med Roslagsbanan in till Östra station. Det här är ett tillfälle som inte kommer åter. Ta chansen att bli ägare till detta fantastiska hem! Kontakta Malin Magnusson, 0768-540 261, [email protected] för mer information.

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats

Visar alla 7