Mäklare Rasmus Degard

Rasmus Degard

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Malvavägen 21, Hacksta, Österåkers kommun
  • Imorgon kl 11:40
Malvavägen 21, Hacksta, Österåkers kommun, bild 2
Malvavägen 21, Hacksta, Österåkers kommun, bild 3

Malvavägen 21

Villa
Hacksta, Österåkers kommun
Fastighetsbyrån Åkersberga

5 495 000 kr

151 m²

5 rum

841 m² tomt

Välvårdad och trevlig enplansvilla med tillbyggd bostadsdel ovanpå garaget som nås via trappa från huset. Villan rymmer tre bra sovrum, två allrum, två helkaklade badrum, fräscht kök och rymlig tvättstuga samt ett praktiskt garage med elport och tillhörande förråd. Kvällssolen avnjuts på baksidan och kaffet i morgonsol på framsidan. Huset uppdaterades 2014 med nytt kök, nya badrum, nya golv och ytskikt. Taket är bytt, trädgården är uppväxt och lummig. Här bor du på promenadavstånd från Åkersberga centrum med full service och Roslagsbanan in till Stockholm city. Kort från huset finns också fina naturstråk med motionsspår, frisbeegolfbana och flera idrottsplatser. Huset är besiktigat och säljs med dolda fel-försäkring.

  • Premium
Murkelvägen 192, Skånsta, Österåkers kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Murkelvägen 192

Radhus
Skånsta, Österåkers kommun
Fastighetsbyrån Åkersberga

3 695 000 kr

172 m²

7 rum

219 m² tomt

Med högt och ljust läge i området finner du detta rymliga radhus i tre plan med plats för den stora familjen eller för dig som vill ha utrymme för kontor eller hobby. Här har du kvällssolen på baksidan. På populära Murkelvägen bor du familjevänligt med närhet till skolor, förskolor, butik, lekplatser och vackra strövområden. Säljarna har bott i huset sedan det byggdes och har tagit väl hand om det. Det senaste är nytt plåttak 2016, då installerades även nya takfönster. Varmvattenberedaren är också nyligen utbytt. Huset är besiktigat och protokoll ligger under Dokument.

Vegavägen 12, Tuna/Österskär, Österåkers kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Imorgon

Vegavägen 12

Villa
Tuna/Österskär, Österåkers kommun
Fastighetsbyrån Åkersberga

7 995 000 kr

212 m²

7 rum

1 228 m² tomt

Nu finns möjlighet att förvärva denna stilfullt renoverade villa med centralt läge i Åkersberga. Här bor du bara några minuters promenad från Åkersberga Centrum med allt man kan önska sig i form av kommunikationer, butiker och restauranger. Här bor man med infart från både Vegavägen där det rymliga dubbelgaraget står och Uranusvägen där det finns plats för flera bilar samt uppställning av båt eller husbil. Huset är topprenoverat och rymmer 7 bra rum varav 6 kan användas som sovrum, här är det bara att flytta in. Säljs besiktigad med dolda fel försäkring. När man bor här erbjuds man även möjlighet att vara med i Österskärs Villaägareförening med möjlig båtplats. Kontakta mäklaren för mer information.

  • Plus
Kantarellvägen 44, Skånsta, Österåkers kommun

Kantarellvägen 44

Radhus
Skånsta, Österåkers kommun
Fastighetsbyrån Åkersberga

4 195 000 kr

120 m²

6 rum

334 m² tomt

Här bor du ett stenkast från förskola, närbutik och kommunikationer. Promenadavstånd från skola och vackra strövområden. Detta välplanerade parhus rymmer hela fem sovrum och har ändå ett rymligt vardagsrum och kök med matplats för den stora familjen. Två helkaklade badrum och en praktisk tvättstuga, garage i länga med LADDSTOLPE samt ett bra förråd på framsidan. Altaner på både fram- och baksida. Huset säljs besiktigat med doldafel-försäkring.

Vitmossevägen 1B, Annarby, Skirhult, Gumrarö, Österåkers kommun

Vitmossevägen 1B

Tomt
Annarby, Skirhult, Gumrarö, Österåkers kommun
Fastighetsbyrån Åkersberga

1 895 000 kr

2 236 m² tomt

Nu finns det möjlighet att förvärva denna härliga tomt. Redan väl förberedd för byggnation med godkänt avlopp och långt gånget bygglov. Tomten är stor och har både plana ytor och en höjd så man kan placera byggnad efter tycke och smak. Nuvarande ägare har fält träd, byggt infart med förlängd grusning så långtradare ska kunna köra in till ”nya” huset, grovplanering av marken. Tomten är belägen i obeskrivligt vacker och rogivande idyll med öppna landskap som vy. Den vackra badsjön Skiren ligger bara en kort promenad bort, här man kan ta en skön bastu innan doppet vid byalagets privata strand. Stranden består av tre avdelningar, en sandstrand för dom minsta, en brygga med flotte att simma ut till samt en avskild del för dom som vill bada i fred, bastuhuset består av en trevlig bastu med vedeldad kamin samt plats för en liten relax vid duschen. Skiren är en unik sjö med rent källvatten, används som dricksvatten av flera i området. Byalaget ordnar gemensamt midsommarfirande för grannskapet. Här bor folk både permanent- och har fritidsboende. Här bor man i grönskande natur omgiven av härliga promenadstråk men ändå bar ca 10 minuter från Åkersberga Centrum med all tänkbar kommunikation, skolor, butiker mm Byggrätt: Kommunen har beviljat tillstånd för avloppsanläggning enligt nuvarande ägares ansökan. Avloppsanordningen ska bestå av slamavskiljare (volym 3 m3), pumpbrunn och efterföljande upplyft infiltrationsbädd med "In drän plus moduler". Dimensioneras för 1200 liter per dygn vilket motsvarar avloppsvattenmängden från ca 7 personer. Bifogat under dokument finner ni ritningar på säljarens tilltänkta enplansvilla om 175 kvm. Allt såg lovande ut hos kommunen enligt säljaren men nu är det dags för någon annan att få bygga sitt drömhus på denna magiska plats. Tomten ligger utanför planbestämt område vilket gör att det inte finns några bestämda begränsningar för vad man får bygga. Kontakta gärna bygglov på Österåkers kommun Telefonnummer: 08-540 810 00 E-postadress: [email protected] Säljarna har varit i kontakt med Kaj Niklasson så han är väl påläst om fastigheten. https://www.osteraker.se/byggabomiljo/bygganyttandraellerriva/bygglov.4.367d658917909e8fc2babe.html

Visar alla 5