Mäklare Rasmus Degard

Rasmus Degard

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Dyviksvägen 79B, Dyvik, Österåkers kommun
  • Sön 10 mar
Dyviksvägen 79B, Dyvik, Österåkers kommun, bild 2
Dyviksvägen 79B, Dyvik, Österåkers kommun, bild 3

Dyviksvägen 79B

Villa
Dyvik, Österåkers kommun
Fastighetsbyrån Åkersberga
4 750 000 kr
107 m²
4 rum
1 789 m² tomt

Bo billigt i nytt fint hus med havsutsikt!!! Omgiven av vacker natur och några minuters promenad från havet står nu denna fina enplansvilla i så gott som nyskick om 107 kvm med stor tomt och härlig altan med havsutsikt och bra solläge. Välisolerat och utrustat med solceller blir det extremt låga driftskostnader. Nytt garage med carport vid infart samt rymligt isolerat förråd som lätt kan göras om till kontor eller gäststuga. Stor härlig altan med vy mot havet på husets framsida. Kort promenad till bussen och bara 15 min körtid från Åkersberga med shoppingcenter och goda kommunikationer. Huset har öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som ger en öppen och luftig känsla samt tre rymliga sovrum. Stor tvättstuga med grovingång och rymligt badrum samt gäst-wc.

  • Premium
Åsättravägen 30, Åkersberga, Österåkers kommun

Åsättravägen 30

Villa
Åkersberga, Österåkers kommun
Fastighetsbyrån Åkersberga
6 495 000 kr
191 m²
6 rum
2 932 m² tomt

Med lugnt, fridfullt och naturnära läge finns detta välplanerade 1,5-planshus om 191 kvm, byggt 2016 som är bra planerat med 4 sovrum varav 2 på vardera plan. Väl innanför ytterdörren välkomnas man av hall med plats för avhängning och vidare in nås badrummet samt 2 sovrum. Praktiskt kök med öppen planlösning mot stort vardagsrum där modern braskamin finns som utgör husets hjärta och även minskar uppvärmningskostnaderna. Här finns plats för både soffgrupp och matbord. Från vardagsrummet når man även den stora altanen som är helt insynsskyddad och vetter mot naturen. Övre planet har 2 sovrum, stort allrum samt badrum. Utöver bostadshuset finns på fastigheten ett väl tilltaget dubbelgarage med indragen el samt avlopp om 70 kvm där man börjat inreda en lägenhet ovanpå. Garaget är perfekt för den som vill ha ett projekt eller verksamhet, värms med en ny luft/luft-värmepump. Frånluftsvärmepump, solpaneler och braskamin bidrar till ett boende med låga driftkostnader! Energiklass A! Tomten är stor om 2 932 kvm som är en blandning av natur- och trädgårdstomt med gott om plats för dig med bilar, båtar eller byggdrömmar. Här bor man lantligt med närhet till skog, strövområden, insjöar och havet. Även nära gångavstånd till busskommunikationer samt hästhagar. Ca 10 minuters bilavstånd till både Roslags-Kulla skola samt Skärgårdsstadsskolan.

  • Balkong
  • Uteplats
Torsvägen 21, Täljö, Österåkers kommun

Torsvägen 21

Villa
Täljö, Österåkers kommun
Fastighetsbyrån Åkersberga
5 495 000 kr
110 + 22 m²
4 rum
4 945 m² tomt

Bo på landet en kort promenad från Roslagsbanan i vackra och populära Täljö! Här får du det bästa av två världar. Huset om totalt 132 kvm med tre sovtum ligger uppe på en höjd med en härlig utsikt mot vacker natur, tomten är stor och fylld av möjligheter för den som vill bygga mer eller kanske även stycka av till fler fastigheter i framtiden. Tomten är på hela 4 945 kvm vilket gör detta till en unik möjlighet! Fastigheten omfattas inte av detaljplan vilket ger köparen möjlighet att utforma sitt eget drömboende utifrån rådande stads- och landskapsbild i området. Täljö ingår i planprogram för Täljö-Gottsunda och kommer troligen detaljplaneras framöver vilket innebär att den här fastigheten troligtvis kommer kunna styckas till tre tomter. Kontakta Österåkers kommun för mer information kring detta eller se länk: https://www.osteraker.se/ovrigt/sokspecial/sokpawebbplatsen.4.367d658917909e8fc2b2cf0.html?query=Täljö+–+Gottsunda Här finner du en charmig villa som från början var en liten sommarstuga som vuxit genom åren, nu är den på ca 110 + 22 kvm med permanentstandard. Huset har nytt yttertak -17, luft-vattenvärmepump -21 samt kök -20/21. I övrigt visst renoveringsbehov. Tomten är på hela 4 945 kvm vilket gör detta till en unik möjlighet! Fastigheten omfattas inte av detaljplan vilket ger köparen möjlighet att utforma sitt eget drömboende utifrån rådande stads- och landskapsbild i området. Täljö ingår i planprogram för Täljö-Gottsunda och kommer troligen detaljplaneras framöver vilket innebär att den här fastigheten troligtvis kommer kunna styckas i tre. Kontakta Österåkers kommun för mer information kring detta eller se länk: https://www.osteraker.se/ovrigt/sokspecial/sokpawebbplatsen.4.367d658917909e8fc2b2cf0.html?query=Täljö+–+Gottsunda

Visar alla 3