Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Lovisa Bååth

Lovisa Bååth

Om mig

Jag har arbetat på Fastighetsbyrån Ale sedan 2016. Jag hoppas på att få hjälpa dig i din nästa bostadsaffär, vare sig du då är köpare eller säljare. Att få vägleda en person, ett par eller en familj i den kanske största affären i livet är något som jag verkligen känner en ödmjukhet inför varje dag. Mitt mål är att du ska rekommendera mig vidare till dina nära & kära, men givetvis även återkomma.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Kattleberg 290, Älvängen, Ale kommun

Kattleberg 290

Gård/Skog
Älvängen, Ale kommun
Fastighetsbyrån Ale
3 675 000 kr
100 + 72 m²
4 rum
3,2 ha tomt

Välkommen till denna gård, med bostadshus och tillhörande stall med nio boxar. Trots sin lantliga placering har fastigheten ett fördelaktigt läge med snabb och enkel tillgång till E45:an. På ca 20 minuter når ni Göteborg, där stadens utbud av shopping, kultur och nöjen väntar. Denna unika kombination av lantligt lugn och urban närhet gör detta till det perfekta hemmet för den som söker det bästa av två världar.

  • Balkong
Ängsullsvägen 7, Nol, Ale kommun

Ängsullsvägen 7

Radhus
Nol, Ale kommun
Fastighetsbyrån Ale
3 700 000 kr
121 m²
5 rum
4 680 kr/mån
30 579 kr/m²

Välkomna till Ängsullsvägen 7, en ståtlig BRF villa med ett stort vardagsrum, välutrustat kök och tre sovrum. Den sociala delen är beläget på entréplan medan övervåningen består av de mer privata delarna. Villan karakteriseras av gedigna materialval och är erbjuder er ett hem perfekt för barnfamiljen. Området är lugnt och tryggt och erbjuder en närhet till buss och pendelstation, där ni tar er in till centrala Göteborg på enbart 20 minuter.

  • Uteplats

Visar alla 2