Mäklare Lovisa Bååth

Lovisa Bååth

Om mig

Jag har arbetat på Fastighetsbyrån Ale sedan 2016. Jag hoppas på att få hjälpa dig i din nästa bostadsaffär, vare sig du då är köpare eller säljare. Att få vägleda en person, ett par eller en familj i den kanske största affären i livet är något som jag verkligen känner en ödmjukhet inför varje dag. Mitt mål är att du ska rekommendera mig vidare till dina nära & kära, men givetvis även återkomma.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Del av Häljered 2:7 (C) Villa Linnéa, Älvängen, Ale kommun

Del av Häljered 2:7 (C) Villa Linnéa

Villa
Älvängen, Ale kommun
Fastighetsbyrån Ale

4 959 000 kr

129 m²

4 rum

748,1 m² tomt

Linnéa är ett stort och luftigt enplanshus med tre sovrum som standard. För dig som gärna bjuder hem folk och som ser kök och vardagsrum som husets hjärta, är det här ett givet val. Här är sovrummen strategiskt placerade i ena änden av huset, liksom de två toaletterna. Se det som en social och en privat yta, en yta för vuxna och en för barn. Valet är ditt! Önskar du ytterligare ett sovrum placeras det i anslutning till övriga sovrum. Drömmer du om att flytta ut middagarna på sommaren smälter vardagsrum och altan ihop extra fint med helglasad balkongdörr och låga fönster som tillval. Tänk sommarkalas med uppsikt över barnen från soffan. Extra livsnjutarpoäng får du med tillvalet dusch även i den mindre toaletten. Och hur bra är inte groventré smidigt placerad i den rymliga tvättstugan. Till Linnéa, liksom alla våra enplanshus, finns flera exteriöra tillval. Som vårt takpaket som består av ett tak i 19 graders lutning i en tidlös bandtäckningsmönstrad plåt. Det annonserade priset är baserat på delvis uppskattade poster och slutpriset kan komma att ändras. Bilderna kan vara tillvalsutrustade. Plåttaket som visas på bilden är exkluderad i priset. Husförslaget i denna annons är endast ett förslag med tillhörande kalkyl, alltså Villa Linnéa: https://www.alvsbyhus.se/vara-hus/1-planshus/linnea/. Kolla gärna in Älvsbyhus samtliga husmodeller här: https://www.alvsbyhus.se/vara-hus/ Kan detta vara av intresse av dig? Åk gärna förbi tomten och återkom till mig om ni har frågor/funderingar. Följ Vikaredsvägen, så når ni tomterna längst in. Hör av er till Emelie Hamnes på Älvsbyhus på 0729-730395, [email protected] för mer information om hus och entreprenad.

Del av Häljered 2:7 (C), Älvängen, Ale kommun

Del av Häljered 2:7 (C)

Villa
Älvängen, Ale kommun
Fastighetsbyrån Ale

1 615 000 kr

748,1 m² tomt

Har ni en dröm att bo i ett alldeles nyproducerat hus? Då kan denna tomten vara första steget för den drömmen att gå i uppfyllelse. Förhandsbesked är sökt & beviljat för 3 tomter (A, B och C). Samtliga tomter är knutna till Älvsbyhus och tomternas priser är emellan 1 615 000 kr - 1 810 000 kr. Tomt C har vi valt att annonsera som ett hus och är endast ett förslag. Man måste inte välja just det huset. Detta är en mycket trevlig tomt med härlig vy över vacker natur. Här bor man naturnära, i populärt bostadsområde med bekvämt avstånd in till Älvängen centrum med dess stora servicebud. Från Älvängen centrum tar pendeltåget er till Göteborg på 20-25 minuter. Alla tomter kommer att få Kommunalt VA. När du bygger ett nytt hus, så slipper du att betala någon fastighetsavgift de första 15 åren. Bra va? Det är enkelt, tryggt och ekonomiskt att göra ett husköp från Älvsbyhus. Hos Älvsbyhus betalar du ditt hus först 5 dagar efter godkänd slutbesiktning. Kolla gärna in Älvsbyhus samtliga husmodeller här: https://www.alvsbyhus.se/vara-hus/ Kan detta vara av intresse av dig? Åk gärna förbi tomten och återkom till mig om ni har frågor/funderingar. Följ Vikaredsvägen, så når ni tomterna längst in. Hör av er till Emelie Hamnes på Älvsbyhus på 0729-730395, [email protected] för mer information om hus och entreprenad.

Långetorp 158, Hålanda, Ale kommun
 • Mån 12 jun kl 17:30

Långetorp 158

Radhus
Hålanda, Ale kommun
Fastighetsbyrån Ale

995 000 kr

61,1 m²

2 rum

4 394 kr/mån

16 285 kr/m²

Nu kan vi presentera ett sällan återkommande bostadsrättsparhus i Hålanda. Interiört erbjuds ett kök, ett vardagsrum, ett sovrum och badrum/tvättstuga. Här bor ni ett stenkast från förskola och busshållplats.

 • Plus
 • Uteplats
Göteborgsvägen 77, Surte, Ale kommun

Göteborgsvägen 77

Villa
Surte, Ale kommun
Fastighetsbyrån Ale

3 850 000 kr

130 m²

7 rum

790 m² tomt

Varmt välkomna till Göteborgsvägen 77 och denna trivsamma familjevilla med flera sociala ytor, tre sovrum och exemplariska förvaringsmöjligheter. Exteriört väntar en stor altan i soligt sydvästläge samt ett dubbelgarage. Här bor ni med kort gångavstånd till matbutik, bibliotek, café, Surtesjön och Surte station.

 • Uteplats
Talliden 1, Surte, Ale kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Talliden 1

Villa
Surte, Ale kommun
Fastighetsbyrån Ale

4 195 000 kr

140 m²

6 rum

2 100 m² tomt

Välkomna till Talliden 1 och detta charmiga 30-tals hus! Njut av stor och fin trädgårdstomt med barnvänlig gräsmatta, generösa umgängesytor, uteplats med kvällssol, rymlig källare samt fyra sovrum för den växande familjen. Huset har bergvärmepump som ger låga driftskostnader. Bo med naturen runt hörnet i lugnt och barnvänligt område endast en kort promenad från populära Surtesjöns badplats. I närheten finner ni även bland annat förskola, skola, matbutik och Surte station som tar er till centrala Göteborg på knappt 15 minuter. Välkomna!

 • Uteplats
Gustav Larssons väg 40, Älvängen, Ale kommun
 • Imorgon kl 17:30
Gustav Larssons väg 40, Älvängen, Ale kommun, bild 2
Gustav Larssons väg 40, Älvängen, Ale kommun, bild 3

Gustav Larssons väg 40

Villa
Älvängen, Ale kommun
Fastighetsbyrån Ale

3 300 000 kr

113 m²

4 rum

235 m² tomt

Välkomna till Maden! På Gustav Larssons väg 40 presenteras denna villa med stor potential. Stora åtgärder/renoveringar är gjorda såsom takbyte och fasadbyte samt tilläggsisolering av fasad. Er nya adress ligger i ett trivsamt och familjärt område nära skola. Älvängen station når ni på promenad- och cykelavstånd eller med bil. Från centrum tar tåget er in till Göteborg Centralstation på 20-27 minuter. Välkomna!

 • Premium
 • Uteplats
Alkalievägen 9A, Bohus, Ale kommun

Alkalievägen 9A

Lägenhet
Bohus, Ale kommun
Fastighetsbyrån Ale

1 050 000 kr

44,5 m²

1 rum

3 182 kr/mån

23 596 kr/m²

Välkommen till denna väl tilltagna 1:a med balkong och riktigt kök i populär förening. Lägenheten är belägen i ett lugnt och omtyckt område. Härifrån är det gångavstånd till mataffär samt goda kommunikationer till både Göteborg, Kungälv och Trollhättan.

 • Balkong
Krokängsvägen 25, Nol, Ale kommun

Krokängsvägen 25

Villa
Nol, Ale kommun
Fastighetsbyrån Ale

4 800 000 kr

159 m²

6 rum

961 m² tomt

Nu har vi nöjet att presenteras denna enplansvilla med uterum och härligt trädgård. Ett drömläge med gångavstånd till busshållplats, barnomsorg och Ale Torg - och all dess service och butiker. Från fastigheten är det ca 2 km till närmsta pendelstation, Nödinge station eller Nol station, varifrån Göteborg C nås på ca 20 min.

 • Plus
 • Uteplats
Ängsullsvägen 7, Nol, Ale kommun

Ängsullsvägen 7

Radhus
Nol, Ale kommun
Fastighetsbyrån Ale

3 700 000 kr

121 m²

5 rum

5 251 kr/mån

30 579 kr/m²

Välkomna till Ängsullsvägen 7, en ståtlig BRF villa med ett stort vardagsrum, välutrustat kök och tre sovrum. Den sociala delen är beläget på entréplan medan övervåningen består av de mer privata delarna. Villan karakteriseras av gedigna materialval och är erbjuder er ett hem perfekt för barnfamiljen. Området är lugnt och tryggt och erbjuder en närhet till buss och pendelstation, där ni tar er in till centrala Göteborg på enbart 20 minuter.

 • Uteplats
Kaveldunsvägen 21, Älvängen, Ale kommun

Kaveldunsvägen 21

Villa
Älvängen, Ale kommun
Fastighetsbyrån Ale

5 000 000 kr

180 m²

6 rum

853 m² tomt

Varmt välkomna till Kaveldunsvägen 21! Här erbjuds en villa med stora sociala ytor i öppen planlösning samt många sovrum för den växande familjen. Ert hem får ytterligare karaktär och stil i form av genomgående synliga takbjälkar i båda våningsplan. Njut av två uteplatser i olika väderstreck samt en stor balkong. Till fastigheten hör även ett garage. Här njuter ni av ett barnvänligt område och i centrala Älvängen hittar ni både service, skola, butiker samt goda kommunikationer in till Göteborg.

 • Plus
 • Uteplats
Granhäcksvägen 22 , Surte, Ale kommun

Granhäcksvägen 22

Lägenhet
Surte, Ale kommun
Fastighetsbyrån Ale

1 550 000 kr

52 m²

2 rum

4 689 kr/mån

29 808 kr/m²

Här bor ni på våning 2 av 3 i en lägenhet med låg avgift. I avgiften ingår VA, värme, parkering, fiber 100 Mbit och tv - kanalpaket stor. Stora renoveringar är gjorda av föreningen såsom takbyte, dränering, tilläggsisolering och säkerhetsdörrar till varje lägenhet. Från Surte finns nära anslutning till E45:an som tar dig enkelt vidare med bil. Från bostaden är det ca 15 min promenad till Surte centrum, där pendeltåget men täta avgångar tar er till och från Göteborg.

Visar alla 11