Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Lovisa Bååth

Lovisa Bååth

Om mig

Jag har arbetat på Fastighetsbyrån Ale sedan 2016. Jag hoppas på att få hjälpa dig i din nästa bostadsaffär, vare sig du då är köpare eller säljare. Att få vägleda en person, ett par eller en familj i den kanske största affären i livet är något som jag verkligen känner en ödmjukhet inför varje dag. Mitt mål är att du ska rekommendera mig vidare till dina nära & kära, men givetvis även återkomma.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Gustav Larssons väg 40, Älvängen, Ale kommun
Gustav Larssons väg 40, Älvängen, Ale kommun, bild 2
Gustav Larssons väg 40, Älvängen, Ale kommun, bild 3

Gustav Larssons väg 40

Villa
Älvängen, Ale kommun
Fastighetsbyrån Ale
3 100 000 kr
113 + 5 m²
4 rum
235 m² tomt

Välkomna till Maden! På Gustav Larssons väg 40 presenteras denna villa med stor potential. Stora åtgärder/renoveringar är gjorda såsom takbyte och fasadbyte samt tilläggsisolering av fasad. Er nya adress ligger i ett trivsamt och familjärt område nära skola. Älvängen station når ni på promenad- och cykelavstånd eller med bil. Från centrum tar tåget er in till Göteborg Centralstation på 20-27 minuter. Välkomna!

 • Premium
 • Uteplats
Gullvivevägen 3, Surte, Ale kommun
Gullvivevägen 3, Surte, Ale kommun, bild 2
Gullvivevägen 3, Surte, Ale kommun, bild 3

Gullvivevägen 3

Villa
Surte, Ale kommun
Fastighetsbyrån Ale
4 495 000 kr
152 + 56 m²
6 rum
1 008 m² tomt

Belägen i lugnt och barnvänligt område erbjuds nu denna trivsamma villa, perfekt för barnfamiljen! Njut av plan och barnvänlig trädgård samt altan under tak i underbart söderläge. Interiört väntar kök, matplats och vardagsrum i öppen planlösning samt fyra sovrum med goda förvaringsmöjligheter. I närheten finner ni bland annat populära Surtesjöns badplats, Vättlefjälls naturreservat, förskola, skola, matbutik och Surte station som tar er till centrala Göteborg på knappt 15 minuter.

 • Premium
 • Uteplats
Lagaskiftesvägen 11, Älvängen, Ale kommun

Lagaskiftesvägen 11

Radhus
Älvängen, Ale kommun
Fastighetsbyrån Ale
2 795 000 kr
102 m²
4 rum
5 794 kr/mån
27 402 kr/m²

Om ni vill bo i något alldeles nyproducerat har jag nu bostaden för er. Ett bostadsrättsradhus i centrala Älvängen med trädgårdstäppa och uteplatser i en lugn och trygg idyll kan nu bli ert. Här bor ni med gångavstånd till såväl nybyggd förskola som service, fritidsaktiviteter och kommunikationer.

 • Uteplats
Fyrklövergatan 165, Nödinge, Ale kommun

Fyrklövergatan 165

Radhus
Nödinge, Ale kommun
Fastighetsbyrån Ale
3 695 000 kr
113 m²
5 rum
172 m² tomt

Välkomna till ert nya friköpta radhus i lugna och barnvänliga Nödinge, endast 20 minuter från centrala Göteborg. Ert nya hem bjuder på ljust kök, stora sociala ytor, många sovrum för den växande familjen samt lättskött trädgårdstomt. Med altan och veranda i olika väderstreck njuter ni av solsken från tidig morgon till sen kväll. Här bor ni med närhet till populära Vimmersjöns badplats, förskolor, skolor samt Ale torg med alla dess restauranger, butiker och goda pendelkommunikationer. Välkomna!

 • Uteplats
Brattåsstigen 8, Surte, Ale kommun

Brattåsstigen 8

Lägenhet
Surte, Ale kommun
Fastighetsbyrån Ale
2 425 000 kr
74 m²
3 rum
vån 2/11
5 295 kr/mån
32 770 kr/m²

Önskar du bo i något nyproducerat och undvika att renovera? Då skulle detta kunna vara lägenheten för dig. Belägen precis vid pendeln kombineras lugnet hemma med en restid till Göteborg på få minuter. Här bor du centralt med gångavstånd till både pendeltåg och mataffär.

 • Balkong
 • Hiss
Skönningared 6:40, 6:41, 6:42, 6:43, Skepplanda, Ale kommun

Skönningared 6:40, 6:41, 6:42, 6:43

Tomt
Skepplanda, Ale kommun
Fastighetsbyrån Ale
1 700 000 kr
1 335 m² tomt

Har ni en dröm att bo i ett alldeles nyproducerat hus? Då kan dessa tomter vara första steget för den drömmen att gå i uppfyllelse. Förhandsbesked är sökt och beviljat för 4 tomter. Utgångspriserna är från 1 700 000 kr. Skönningared 6:40 - 1335 kvm Skönningared 6:41 - 1350 kvm Skönningared 6:42 - 1770 kvm Skönningared 6:43 - 1462 kvm Detta är mycket trevliga tomter med härliga vyer över vacker natur belägen ca 3 km från Älvängen centrum. Här bor man lugnt och fridfullt men ändå med bekvämt avstånd in till Älvängen med dess diverse service såsom mataffärer, pizzerior, frisörer och pendelstation. Tåget tar er ifrån Älvängen station till Göteborgs Centralstation på ca 20-25 minuter. Tomten är knuten till särskild husleverantör. I detta fall CHN Bygg. Det innebär att man köper tomten av säljaren genom köpeavtal med Fastighetsbyrån. I köpeavtalet så är det villkorat att man som köpare måste teckna entreprenadavtal tillsammans med CHN bygg. CHN bygg har mer än 100 hus att välja bland i olika priskategorier. Som köpare genom CHN bygg kan ni ifrån startbeskedet få inflyttning inom ca 30 veckor. Om ni har frågor om husen hos CHN bygg, vänligen kontakta Lennart på 0707-702343. Väg finns fram till samtliga tomter. Kan detta vara av intresse av dig? Åk gärna förbi och kika på tomterna och kontakta ansvarig mäklare.

Del av Häljered 2:7 (C) Villa Frida, Älvängen, Ale kommun

Del av Häljered 2:7 (C) Villa Frida

Villa
Älvängen, Ale kommun
Fastighetsbyrån Ale
4 894 800 kr
107 m²
4 rum
748,1 m² tomt

Vi har i denna annons endast föreslaget Villa Frida med tillhörande kalkyl. Man kan givetvis välja en annan hustyp ifrån Älvsbyhus. Se nedan. Letar du efter ett genomtänkt och välplanerat hus kan Frida vara något för dig. Här finns tre sovrum där fokus ligger på master bedroom som stoltserar med eget badrum och klädkammare. Ytterligare två sovrum, perfekta som barnrum eller varför inte gästrum? Villa Frida erbjuder också kök och vardagsrum med öppen planlösning, här finns goda möjligheter till härliga bakstunder eller varför inte smakrika långkok som har tid att puttra under tiden du umgås med vänner och familj. Intill hallen finns husets badrum, perfekt med närhet för trippande barnfötter som har bråttom efter några roliga lektimmar ute på gården. Med egen ingång finns husets klädvård på gavelsidan, utmärkt för den som vill hänga tvätten utomhus. Det annonserade priset är baserat på delvis uppskattade poster och slutpriset kan komma att ändras. Bilderna kan vara tillvalsutrustade. Husförslaget i denna annons är endast ett förslag med tillhörande kalkyl, alltså Villa Frida: https://www.alvsbyhus.se/vara-hus/1-planshus/frida/. Kolla gärna in Älvsbyhus samtliga husmodeller här: https://www.alvsbyhus.se/vara-hus/ Kan detta vara av intresse av dig? Åk gärna förbi tomten och återkom till mig om ni har frågor/funderingar. Följ Vikaredsvägen, så når ni tomterna längst in. Hör av er till Emelie Hamnes på Älvsbyhus på 0729-730395, [email protected] för mer information om hus och entreprenad.

Del av Häljered 2:7 (C), Älvängen, Ale kommun

Del av Häljered 2:7 (C)

Tomt
Älvängen, Ale kommun
Fastighetsbyrån Ale
1 615 000 kr
748,1 m² tomt

Har ni en dröm att bo i ett alldeles nyproducerat hus? Då kan denna tomten vara första steget för den drömmen att gå i uppfyllelse. Förhandsbesked är sökt & beviljat för 3 tomter (A, B och C). Samtliga tomter är knutna till Älvsbyhus och tomternas priser är emellan 1 615 000 kr - 1 810 000 kr. Tomt C har vi valt att annonsera som ett hus och är endast ett förslag. Man måste inte välja just det huset. Detta är en mycket trevlig tomt med härlig vy över vacker natur. Här bor man naturnära, i populärt bostadsområde med bekvämt avstånd in till Älvängen centrum med dess stora servicebud. Från Älvängen centrum tar pendeltåget er till Göteborg på 20-25 minuter. Alla tomter kommer att få Kommunalt VA. När du bygger ett nytt hus, så slipper du att betala någon fastighetsavgift de första 15 åren. Bra va? Du har också möjlighet som köpare till 2-5 års amorteringsfrihet, beroende på bank. Det är enkelt, tryggt och ekonomiskt att göra ett husköp från Älvsbyhus. Hos Älvsbyhus betalar du ditt hus först 5 dagar efter godkänd slutbesiktning. Kolla gärna in Älvsbyhus samtliga husmodeller här: https://www.alvsbyhus.se/vara-hus/ Kan detta vara av intresse av dig? Åk gärna förbi tomten och återkom till mig om ni har frågor/funderingar. Följ Vikaredsvägen, så når ni tomterna längst in. Hör av er till Emelie Hamnes på Älvsbyhus på 0729-730395, [email protected] för mer information om hus och entreprenad.

Ängsullsvägen 7, Nol, Ale kommun

Ängsullsvägen 7

Radhus
Nol, Ale kommun
Fastighetsbyrån Ale
3 700 000 kr
121 m²
5 rum
4 680 kr/mån
30 579 kr/m²

Välkomna till Ängsullsvägen 7, en ståtlig BRF villa med ett stort vardagsrum, välutrustat kök och tre sovrum. Den sociala delen är beläget på entréplan medan övervåningen består av de mer privata delarna. Villan karakteriseras av gedigna materialval och är erbjuder er ett hem perfekt för barnfamiljen. Området är lugnt och tryggt och erbjuder en närhet till buss och pendelstation, där ni tar er in till centrala Göteborg på enbart 20 minuter.

 • Uteplats
Kaveldunsvägen 21, Älvängen, Ale kommun

Kaveldunsvägen 21

Villa
Älvängen, Ale kommun
Fastighetsbyrån Ale
4 700 000 kr
180 m²
6 rum
853 m² tomt

Varmt välkomna till Kaveldunsvägen 21! Här erbjuds en villa med stora sociala ytor i öppen planlösning samt många sovrum för den växande familjen. Ert hem får ytterligare karaktär och stil i form av genomgående synliga takbjälkar i båda våningsplan. Njut av två uteplatser i olika väderstreck samt en stor balkong. Till fastigheten hör även ett garage. Här njuter ni av ett barnvänligt område och i centrala Älvängen hittar ni både service, skola, butiker samt goda kommunikationer in till Göteborg.

 • Plus
 • Uteplats
Granhäcksvägen 22 , Surte, Ale kommun

Granhäcksvägen 22

Lägenhet
Surte, Ale kommun
Fastighetsbyrån Ale
1 550 000 kr
52 m²
2 rum
vån 2/3
4 689 kr/mån
29 808 kr/m²

Här bor ni på våning 2 av 3 i en lägenhet med låg avgift. I avgiften ingår VA, värme, parkering, fiber 100 Mbit och tv - kanalpaket stor. Stora renoveringar är gjorda av föreningen såsom takbyte, dränering, tilläggsisolering och säkerhetsdörrar till varje lägenhet. Från Surte finns nära anslutning till E45:an som tar dig enkelt vidare med bil. Från bostaden är det ca 15 min promenad till Surte centrum, där pendeltåget men täta avgångar tar er till och från Göteborg.

Visar alla 11