Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Helena Oscarsson

Helena Oscarsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Strömmer Oppestuga 1, Östervallskog, Årjängs kommun
 • Ons 1 maj

Strömmer Oppestuga 1

Villa
Östervallskog, Årjängs kommun
Fastighetsbyrån Årjäng
1 795 000 kr
105 m²
4 rum
4 455 m² tomt

Mycket fin fastighet nära Strömmersjön som är en del av den vackra Dalslandskanal. Sjön inbjuder till fina båtturer och är väldigt trevlig att paddla kajak i. Huset ligger högt och tomten är omsorgsfullt planerad och vid huset finns en stor ek med ett trädäck intill där man kan njuta fina sommardagar i den fina kvällssolen. Morgonsolen njuter man från den trevliga verandan. På fastigheten finns även en fin gäststuga med vin- och matkällare. I anslutning till gäststugan har det anlagts en fin trädgård med gärdsgård runt omkring. Rönnbärsträd är planterade och fina rabatter där det planterat rosor och bärbuskar och med stensättning runtomkring. På andra sidan den lilla vägen finns den praktiska bilparkeringen.

 • Plus
Skenhall Furuhäll 1, Lennartsfors, Årjängs kommun

Skenhall Furuhäll 1

Fritidshus
Lennartsfors, Årjängs kommun
Fastighetsbyrån Årjäng
695 000 kr
63 m²
4 rum
1 174 m² tomt

Trevligt beläget fritidshus! Nära till sjön Lelång och gångavstånd till bad. Inom cykelavstånd ligger centrala Lennartsfors med sin trevliga restaurang Bergstuga som även har liten affär med förnödenheter. I lennartsfors finns även slussen som förbinder Foxen med Lelång. Trevlig skogsmark runtomkring som inbjuder till svamp- och bärplockning och vandring. Tomten är lättskött och huset har en praktisk planlösning. Fiber finns tillgängligt och gräsmattan klipps av en robot. På en altan finns en badtunna.

Flottarevägen 8 C, Prästnäset, Töcksfors, Årjängs kommun

Flottarevägen 8 C

Lägenhet
Prästnäset, Töcksfors, Årjängs kommun
Fastighetsbyrån Årjäng
1 200 000 kr
86,6 m²
3 rum
vån 2/2
4 700 kr/mån
13 857 kr/m²

Bostadsrätt belägen på Prästnäset väster om Töcksfors centrum. Ligger helt nära sjön med en fantastisk utsikt. På området finns båtbrygga Lägenheten ligger 800m i från Töcksfors Handelspark och 2km i från Töcksfors shoppingcenter På området finns en grillkåta för upp till 16 personer som är disponibel för ägarna av bostadsrätterna

 • Plus
 • Balkong
Huken 801, null, Årjängs kommun

Huken 801

Villa
Årjängs kommun
Fastighetsbyrån Årjäng
1 100 000 kr
166 + 43 m²
8 rum
1,1 ha tomt

En mycket bra belägen fastighet för den som vill ha ett stort och rymligt bostadshus, verkstad och stor praktisk gårdsplan. Passar ypperligt för den som vill ha en hobbyverkstad och behöver gott om utrymme. Ligger lättillgängligt och nära in till centrala Årjäng.

Våxlanda 201, Våxlanda, Årjängs kommun

Våxlanda 201

Villa
Våxlanda, Årjängs kommun
Fastighetsbyrån Årjäng
1 300 000 kr
139 m²
2 850 m² tomt

Gammalt charmigt hus med gamla stilen bevarad. Huset ligger lättillgängligt i en lite "by" med närhet till Våxlandatjärn. Här kan man bo året runt eller använda det som fritidsboende. Trädgåden är fin och här finns många träd och buskar och perenna växter. Tulpanlökar i mängder! Fruktträd med äpple och plommon, bärbuska med både röda och svarta vinbär samt vildhallon. Gott om plats också för den som vill ha en egen köksträdgård. TIllgång till fiber

 • Plus
Furskog Byggningen 1, Furskog, Årjängs kommun
 • Lör 4 maj

Furskog Byggningen 1

Villa
Furskog, Årjängs kommun
Fastighetsbyrån Årjäng
1 525 000 kr
110 + 8 m²
5 rum
2 832 m² tomt

Vacker lantligt belägen fastighet endast 5 km från torget i Årjäng. Ligger vid Furskogstjärnet och har en fantastisk utsikt över vattnet. Tomten är trevlig och lättskött. Framför huset finns en gammaldags syrénberså där man kan duka långbord på sommaren! Bostadshuset är ett charmigt tvåplanshus och på fastigheten finns även ett härbre.

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Fagerbol Fagersta 1, Karlanda, Årjängs kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Fagerbol Fagersta 1

Gård/Skog
Karlanda, Årjängs kommun
Fastighetsbyrån Årjäng
5 000 000 kr
265 + 44 m²
9 rum
4,2 ha tomt

Stort vackert hus med tillhörande fritidshus och ladugård samt mark som sträcker sig till Svalsjön. Vid sjön finns små gäststugor för övernattning och bra uthyrningsmöjligheter. Ett toppläge för alla som vill bo på landet och med möjlighet att hålla djur. Fastigheten lämpar sig även för familjer som helt enkelt vill ha ett vackert hem vid sjön. Fastigheten har vacker utsikt över innergården och två ingångar från gatan. Bra placering av byggnader med det stora bostadshuset mitt på gården och lilla stugan till vänster och ladugården bakom. Från fastigheten kan du se hela vägen till sjön. Du går över din egen åker och sedan in i en mysig skogsdunge, som leder till en trädbevuxen fastighet där de små gäststugorna ligger. En förskola finns på gång- och cykelavstånd och det går skolskjuts till närmaste skola.

Leverbyn Tomta 1, Holmedal, Årjängs kommun

Leverbyn Tomta 1

Villa
Holmedal, Årjängs kommun
Fastighetsbyrån Årjäng
1 400 000 kr
140 m²
1 114 m² tomt

Trivsamt hus som renoverats senaste åren med fint resultat. Stora sällskapsutrymmen och kök som är ljust och luftigt. Stor trevlig altan med plats för både möbler och grill Ligger lättillgängligt och bra väg ända fram. Jordkällare finns

Storgatan 22, Centralt, Årjängs kommun

Storgatan 22

Villa
Centralt, Årjängs kommun
Fastighetsbyrån Årjäng
1 875 000 kr
126 + 63 m²
6 rum
1 303 m² tomt

Trevligt hus helt nära centrum! Huset har från tomten utsikt över älven och fina promenadvägar. Huset har en praktisk planlösning med två våningar och inredd källarevåning/soutteräng. Idag är huset uppdelad på tre lägenheter och samtliga uthyrda.

 • Plus
Galteviken Torpet 1, Sillerud, Årjängs kommun

Galteviken Torpet 1

Villa
Sillerud, Årjängs kommun
Fastighetsbyrån Årjäng
495 000 kr
63 + 24 m²
3 rum
3 357 m² tomt

Lantligt och sjönära beläget hus med stor tomt. Huset har trevlig gammaldags stil som kan renoveras efter eget tycke och bli ett trevligt fritidsboende eller även permanent om man önskar. Uthusbyggnad med en praktisk jordkällare Huset ligger ca 7 km från E18 och bra väg fram.

Sveavägen 21, Töcksfors, Årjängs kommun

Sveavägen 21

Övrigt
Töcksfors, Årjängs kommun
Fastighetsbyrån Årjäng
3 000 000 kr
2 849 m² tomt

Fastighet mitt i centrala Töcksfors bebyggd med två hus som idag är inredda med lägenheter som hyrs ut. Praktisk parkering bakom husen. Tre lägenheter i vardera hus och samtliga är uthyrda. Gemensam tvättstuga i ett av husen.

Håltebyn, Karlanda, Årjängs kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Håltebyn

Gård/Skog
Karlanda, Årjängs kommun
Fastighetsbyrån Årjäng
2 200 000 kr
46,2 ha tomt

Obebyggd skogsfastighet på drygt 46 ha uppdelad på två skiften. Båda skiftena gränsar till vatten, det ena Rinnen och det andra Mosjön. Enligt nyupprättad skogsbruksplan uppgår den produktiva arealen till 44,8 ha och virkesförrådet är 5 639 m3sk. Fastigheten har en bonitet på 6,4 m3sk per ha. Jakträtt i Håltebyns VVO på 2200 ha.

Sveavägen 37, Centralt, Årjängs kommun

Sveavägen 37

Övrigt
Centralt, Årjängs kommun
Fastighetsbyrån Årjäng
1 725 000 kr
2 005 m² tomt

IOGTs lokal nära centrum utbjudes nu till försäljning. Huset har ett mycket bra läge och stora ytor för parkering, både på fram- och baksidan. På entréplan finns stor hall, kök och samlingssal som kan ta in 100 personer. I källaren/soutterängplan finns stora ytor och denna är idag uthyrd med en hyresintäkt på 12 000 kr inklusive drift. Varje våningsplan är på 170 kvm. Lokalen kan passa till många olika verksamhetsarter t ex butik, restaurang, kontor.

Kålleboda, Kålleboda, Årjängs kommun

Kålleboda

Gård/Skog
Kålleboda, Årjängs kommun
Fastighetsbyrån Årjäng
2 500 000 kr
34,7 ha tomt

Obebyggd skogsfastighet i ett skifte belägen i Kålleboda. Arealen uppgår till ca 34 ha och har ett virkesförråd på 4 890 m3sk. Hela fastigheten är lättillgänglig tack vare bra väg där man kan köra virkestransporter samt traktorvägar som ger åtkomst till hela fastigheten. Till fastigheten hör jakträtt i Kålleboda VVO Arrendeavtal är skrivet för ett säkerhetsområde av vindkraftpark som planeras på närliggande fastighet och detta kan på sikt ge bra arrendeintäkter

Prästnäsvägen 8, Prästnäset Töcksfors, Årjängs kommun

Prästnäsvägen 8

Tomt
Prästnäset Töcksfors, Årjängs kommun
Fastighetsbyrån Årjäng
425 000 kr
662 m² tomt

Tomt på Prästnäset med sjönära läge och fin utsikt över vattnet. Området är en halvö ut i sjön Töck som har förbindelse i Dalslandskanal. Till tomten hör båtplats vid bryggor nära intill. Fina belysta promenadstigar. Till fastigheten hör ena halvan i en dubbelcarport med tillhörande förråd.

Skiljevägen, Prästnäset Töcksfors, Årjängs kommun

Skiljevägen

Tomt
Prästnäset Töcksfors, Årjängs kommun
Fastighetsbyrån Årjäng
475 000 kr
913 m² tomt

Tomt på Prästnäset med sjönära läge och fin utsikt över vattnet. Området är en halvö ut i sjön Töck som har förbindelse i Dalslandskanal. Till tomten hör båtplats vid bryggor nära intill. Fina promenadstigar.

Skiljevägen 11, Prästnäset Töcksfors, Årjängs kommun

Skiljevägen 11

Tomt
Prästnäset Töcksfors, Årjängs kommun
Fastighetsbyrån Årjäng
475 000 kr
651 m² tomt

Tomt på Prästnäset med sjönära läge och fin utsikt över vattnet. Området är en halvö ut i sjön Töck som har förbindelse i Dalslandskanal. Till tomten hör båtplats vid bryggor nära intill. Fina promenadstigar.

Åsebyn Långås, Åsebyn, Årjängs kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Åsebyn Långås

Tomt
Åsebyn, Årjängs kommun
Fastighetsbyrån Årjäng
189 000 kr
3 547 m² tomt

Obebyggd fastighet med närhet in till Årjängs tätort. Fin natur runtomkring. Till tomten finns det elanslutning. Avlopp finns och detta delas med grannfastighet. Avloppet är beläget på denna fastighet Väg ända fram till fastigheten

Signebyn Sillerud, Sillerud, Årjängs kommun

Signebyn Sillerud

Tomt
Sillerud, Årjängs kommun
Fastighetsbyrån Årjäng
195 000 kr
1 300 m² tomt

Tomt med närhet till sjön Östra Silen. Ligger med närhet till bra väg och nära skola och lanthandel. På ca 7 km avstånd ligger Årjängs 18-håls golfbana.

Visar alla 19