Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Fastighetsbyrån Årsta

Fastighetsbyrån Årsta

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Åmänningevägen 11, Årsta, Stockholms kommun
  • Sön 28 apr kl 11:00

Åmänningevägen 11

Lägenhet
Årsta, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Årsta
3 795 000 kr
80 m²
3 rum
vån 1/3
7 380 kr/mån
47 438 kr/m²

Varmt välkomna till denna rymliga gaveltrea i toppskick med nyrenoverade ytskikt, två badrum samt stor balkong med förmiddagssol och grönskande omgivning. Lägenheten erbjuder två rymliga sovrum med plats för dubbelsäng samt förvaringsmöbler. Rymlig möblerbar hall med Walk-In-Closet bakom spegelglasdörrar. Sällskapligt kök med köks-ö samt öppen planlösning mot vardagsrummet samt naturlig plats för större matgrupp. Med fönster i tre väderstreck skapas en ljus och trivsam atmosfär i lägenheten. Precis intill entrén finns ett rymligt förråd som hör till lägenheten. Här bor man i en välskött förening med bra ekonomi, perfekt belägen endast ett stenkast från Årsta torg där ni finner flertalet restauranger/caféer, mataffär, bibliotek, blomsterhandel, konditori, gym etc. Till och från lägenheten tar ni er enkelt med den vältrafikerade busslinjen 160 som pendlar mellan Gullmarsplan och Årstaberg där tunnelbanans gröna linjer respektive pendeltåget går för vidare resor. Även tvärbanan finns tillgänglig endast 300m från lägenheten och till Södermalm cyklar ni på ca 10 minuter.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Storsjövägen 34, Årsta, Stockholms kommun

Storsjövägen 34

Lägenhet
Årsta, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Årsta
1 650 000 kr
21,2 m²
1 rum
vån -1/3
2 053 kr/mån
77 830 kr/m²

Unik möjlighet att förvärva denna fina gavel-1:a från 2019 som är belägen på Storsjövägen 34. Lägenheten passar helt perfekt för dig som bara vill flytta in och trivas på direkten, här är allting i toppskick! Snabbt tillträde är möjligt om så önskas. Lägenheten har ett riktigt bra läge! Här bor du på en lugn gata med endast 200 meter till Årstafältets tvärbanestation som direkt tar dig vidare till knutpunkter så som Årstaberg, Liljeholmen, Globen, Gullmarsplan och Sickla. En COOP butik finns ca 150 meter från bostaden och Årsta torg samt naturreservatet Årstaskogen och Årstaviken finns ett par minuter från lägenheten. Varmt välkommen!

Årstavägen 23, 3tr, Årsta, Stockholms kommun

Årstavägen 23, 3tr

Lägenhet
Årsta, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Årsta
3 595 000 kr
63 m²
3 rum
vån 3/5
4 412 kr/mån
57 063 kr/m²

Varmt välkomna till denna rymliga gaveltrea med fina trägolv, stilrent renoverat kök samt ett helkaklat badrum med golvvärme. Lägenheten erbjuder två rymliga sovrum med plats för dubbelsäng samt förvaring i inbyggda garderober i originalutförande. Från sovrummen når man den fantastiska balkongen med trivsamt utsikt och fömiddagssol. Här bor man i en välskött förening med bra ekonomi, perfekt belägen endast ett stenkast från Årsta torg där ni finner flertalet restauranger/caféer, mataffär, bibliotek, blomsterhandel, konditori, gym etc. Till och från lägenheten tar ni er enkelt med den vältrafikerade busslinjen 160 som pendlar mellan Gullmarsplan och Årstaberg där tunnelbanans gröna linjer respektive pendeltåget går för vidare resor. Även tvärbanan finns tillgänglig endast 500m från lägenheten och till Södermalm cyklar ni på ca 10 minuter.

  • Balkong
  • Hiss
Rämensvägen 27 B, Årsta, Stockholms kommun

Rämensvägen 27 B

Lägenhet
Årsta, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Årsta
4 495 000 kr
76 m²
3 rum
vån 3/6
4 793 kr/mån
59 145 kr/m²

Här presenteras en lägenhet i ett av Årstas mest populära nybyggnadsprojekt från 2020 med varje kvadratmeter på rätt ställe och mycket hög standard. Här bor man med ett fritt läge och har en fantastisk utsikt över den grönskande omgivningen. Denna trerummare (möjliga 4a) erbjuder bland annat fantastiskt ljusinsläpp med stora fönsterpartier, tilltagna sociala ytor med plats för hela familjen samt två fantastiska balkonger. Här bor ni i en stabil föreningen om 144 lägenheter som äger marken, har en barnvänlig innergård samt hiss i fastigheten som tar er raka vägen ner till garaget. Till och från lägenheten tar ni er enkelt från tvärbanestationen Valla Torg 200m bort som tar er till kommunikationsnaven Gullmarsplan och Årstaberg på under 5 minuter där tunnelbanans gröna linjer respektive pendeltåget trafikerar för vidare resor. Södermalm och Globen finns på cykelavstånd. Välkomna!

  • Balkong
  • Hiss
Sköntorpsvägen 115, 4tr, Årsta, Stockholms kommun

Sköntorpsvägen 115, 4tr

Lägenhet
Årsta, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Årsta
2 295 000 kr
32 m²
1.5 rum
vån 4/8
3 534 kr/mån
71 719 kr/m²

På en av Årstas lugnaste adresser saluförs nu denna välplanerade etta med stor inglasad balkong, walk-in-closet samt Årstaskogen som närmaste granne. Lägenheten kan med fördel nyttjas som en minitvåa där sovalkoven med enkla medel kan göras om till ett eget rum. Här bor man i stabil och välskött förening med endast några minuters gångavstånd till Årsta Torg med allt man kan tänkas behöva i form av - ICA, apotek, bibliotek, konditori, gym, restauranger samt skräddare. Till och från lägenheten tar ni er enkelt med den vältrafikerade busslinjen 164 som tar er till kommunikationsnavet Gullmarsplan på 6 minuter där tunnelbanans samtliga gröna linjer finns för vidare resor. Även tvärbanan samt pendeltåget finns inom behagligt gångavstånd. Varmt välkomna.

  • Plus
  • Hiss
Storsjövägen 43, 3tr, Årsta, Stockholms kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Storsjövägen 43, 3tr

Lägenhet
Årsta, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Årsta
2 695 000 kr
52 m²
2 rum
vån 3/3
3 866 kr/mån
51 827 kr/m²

Välkomna till en mycket luftig och ljus bostad, högst upp i huset på våning 3! Charmigt boende med stora rum, generöst kök med rymlig matplats, 2,7m i takhöjd och stambytt badrum från 2004. För den som önskar så går det att skapa en 3:a. Strategiskt beläget i ogenerat läge, längst in på lugna Storsjövägen, bortom stora vägar och buller och invid lummiga innergårdar. Svårslaget läge med endast 200m till tvärbana och 700m till pendeln. Runt hörnet ligger populära Storängsparken som mynnar ut i Årstaskogen och Årstaviken.

  • Balkong
Svärdlångsvägen 19A, Årsta, Stockholms kommun

Svärdlångsvägen 19A

Lägenhet
Årsta, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Årsta
1 895 000 kr
47 m²
2 rum
vån 0/1
5 902 kr/mån
40 319 kr/m²

Välkommen till en lägenhet för er med högt krav på ert boende. En verkligt unik 2,5:a med en härligt öppen och luftig planlösning, fantastisk takhöjd samt generösa fönsterytor. Hela lägenheten är mycket smakfull med genomgående välhållna ytskikt. Här bor man stilfullt och modernt i lugn del av det omtyckta Årsta! Lägenheten ligger mycket nära bra kommunikationsmöjligheter med bl a ca 30 m till busshållplats för buss 160, och ca 500 m till Årstabergs pendel- och tvärbanestation.

Siljansvägen 33, Årsta, Stockholms kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Siljansvägen 33

Lägenhet
Årsta, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Årsta
2 475 000 kr
45 m²
2 rum
vån 1/3
3 540 kr/mån
55 000 kr/m²

Fin funkis 2:a med balkong i solsäkert västläge mot lugn och lummig innergård. Här bor man helt perfekt på ostörd gata med närhet till Årsta torg och goda kommunikationer. Lägenheten är i gott skick med ett modernt kök och kaklat badrum. På bara några minuters promenad är du nere vid mysiga Årstaviken, med trevliga promenadstråk. I närheten från lägenheten går den vältrafikerade busslinjen 160 som pendlar mellan Årstaberg och Gullmarsplan där tunnelbanans gröna linjer går för vidare resor. Även tvärbanan finns tillgänglig endast ca 500 m från lägenheten.

  • Balkong

Visar alla 8