Fastighetsbyrån Årsta

Fastighetsbyrån Årsta

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Årstavägen 57, 3tr, Årsta, Stockholms kommun
 • Sön 4 jun kl 13:30

Årstavägen 57, 3tr

Lägenhet
Årsta, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Årsta

3 095 000 kr

56 m²

3 rum

3 950 kr/mån

55 268 kr/m²

Högt upp över områdets takåsar finns denna mycket sällsynta och välplanerade 3:a. Vad sägs om att bo mitt på Årstavägen, men med samtliga fönster mot Siljansvägen? Här får man det bästa av två världar; att bo mitt i pulsen, men samma lugn som om man vore ute på landet. På bästa möjliga läge längs med populära Årstavägen finner du denna fullträff med alla rätt. Ostört läge som är fritt från insyn på våning 3/4 med balkong i sydväst. Kronan på verket är den mycket charmiga Karlsson på taket känslan. Här bor man perfekt i populär och välskött förening med ett stenkast till Årstatorg där all tänkbar service finns i form av restauranger, caféer och gym. Kommunikationerna är också bra med busshållplats på Årstavägen och tvärbanan bara några minuter bort. Vill man njuta av naturen så finns Årstaskogen/viken på 5 minuters avstånd. Ca 10 min gångväg till kommunikationsnavet Årstaberg och Södermalm på bekvämt avstånd genom cykel. Fiberbredband från Ownit ingår i avgiften. Hiss finns. Varmt välkomna!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Slätbaksvägen 21, Årsta, Stockholms kommun

Slätbaksvägen 21

Lägenhet
Årsta, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Årsta

3 195 000 kr

53 m²

3 rum

2 840 kr/mån

60 283 kr/m²

Varmt välkomna till denna stilrent helrenoverade och mycket välplanerade gaveltrea ett stenkast från såväl Gullmarsplan som Södermalm. Lägenheten har genomgått en totalrenovering under 2021/2022 och erbjuder en härlig kombination av klassiska 40-talsdetaljer och smakfulla moderna lösningar. Perfekt för dig som söker en stor lägenhet i litet format. Fint parkettgolv i original, fönsterbrädor i vacker natursten samt smarta förvaringslösningar. Såväl kök som badrum är stilfullt renoverat och erbjuder all ny maskinell utrustning och bekvämligheter du önskar. Lägenheten har genomgående härligt ljusflöde tack vare fönster i flera väderstreck, en härlig rymd med generös takhöjd samt en fantastisk balkong i västligt läge med efterlängtad eftermiddags -och kvällssol rakt ut mot en av de lummiga och grönskande gårdarna. I BRF Årstaterassen bor ni i en väldigt populär förening om 423 lägenheter med god ekonomi som sänkte avgiften med 10% under förra året. En kort promenad från lägenheten finner ni Årsta Torg respektive Gullmarsplan med flertalet butiker, restauranger, mataffär, apotek, bibliotek, vårdcentral etc. Samtidigt ligger Årstaskogen precis runt hörnet med sitt lugn, fina promenadstråk och badbryggor kring Årstaviken. Till och från lägenheten tar ni er enkelt med den vältrafikerade busslinjen 160 som tar er till Gullmarsplan på 5 minuter där tunnelbanans gröna linjer går för vidare resor. Till Södermalm cyklar ni utan problem på 10 minuter.

Järnlundsvägen 39, Årsta, Stockholms kommun

Järnlundsvägen 39

Lägenhet
Årsta, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Årsta

2 575 000 kr

55 m²

2 rum

3 464 kr/mån

46 818 kr/m²

Välplanerad tvåa i genomgående bra skick. Ett stort och ljust vardagsrum i söderläge och en trevlig balkong i samma väderstreck. Sovrums- och köksfönster är mot baksidan och är insynsskyddat mot en lummig gård. Badrummet renoverades under 2019, utrustat med kombitvättmaskin samt golvvärme. Smakfullt kök med goda arbetsytor. Stor och stabil förening som bildades under år 2000 där belåningsgraden ligger lågt på ca 1 952 kr/kvm som också amorteras ned varje år, extra vid försäljning av hyresrätterna. Föreningen har gjort vinster på ca 800 tkr i snitt de senaste åren. Ett bra sparande som f.n ligger på ca 9 mkr för framtida renoveringar. Från lägenheten är det mindre än 500 meter till pendeltåg, tvärbanan och bussar. På kort gångavstånd finns också butiker och restauranger.

 • Balkong
Borensvägen 9, 2tr, Årsta, Stockholms kommun

Borensvägen 9, 2tr

Lägenhet
Årsta, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Årsta

2 495 000 kr

45 m²

2 rum

2 630 kr/mån

55 444 kr/m²

Väldisponerad funkistvåa på våning 2 av 3 som erbjuder en härlig kombination av klassiska 40-tals detaljer och smakfulla renoveringar. Här finns tidstypiskt parkettgolv i ek, fönsterbrädor i vacker natursten samt inbyggda garderober i originalutförande. Lägenheten är uppdaterad med fräscha ytskikt, samtidigt som badrummet renoverades 2011. Högt upp i huset med härligt genomgående ljusflöde tack vare fönster i flera väderstreck, en härlig rymd och generös takhöjd samt en fantastisk balkong i direkt söderläge med sol från tidig förmiddag till kväll. I Brf Järnlunden 4 bor ni i en av Årstas bästa föreningar som inte bara har låga avgifter utan dessutom är helt skuldfria. Vid alla entréer finns sommartid ett vackert blomsterarrangemang och på föreningens grönskande baksida finns en trevlig grillplats med tillhörande möblemang. En kort promenad från lägenheten finns Årsta Torg med flertalet butiker, restauranger, mataffär, apotek, bibliotek, vårdcentral etc. Samtidigt ligger Årstaskogen med sitt lugn, fina promenadstråk och badbryggor kring Årstaviken en kort promenad bort. Till och från lägenheten tar ni er enkelt med den vältrafikerade busslinjen 160 som pendlar mellan Årstaberg och Gullmarsplan där pendeltåget respektive tunnelbanans Gröna linjer går för vidare resor. På gångavstånd finns tvärbanestationen Linde och Södermalm på 10 minuter. Varmt välkomna!

Rämensvägen 29B, null, Stockholms kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Rämensvägen 29B

Lägenhet
Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Årsta

3 095 000 kr

55 m²

3 rum

3 117 kr/mån

56 273 kr/m²

Tillfälle att förvärva lägenhet i ett av Årstas mest populära nybyggnadsprojekt, Gavelhusen från 2020 med varje kvadratmeter på rätt plats och hög standard. Perfekt disponerad mini 3:a med en härlig uteplats om hela 15 kvm som förlänger vardagsrummet! Stora fönsterpartier och öppen planlösning skapar en social yta med fantastiskt ljusinsläpp! Fullutrustat kök med genomtänkta tillval samt generöst sovrum med tillhörande mindre rum. Stabil förening om 144 lägenheter som äger marken, har en trivsam innergård samt hiss i fastigheten som tar er raka vägen ner till varmgaraget. Till och från lägenheten tar ni er enkelt från tvärbanestationen Valla Torg som är belägen endast 200m gångväg bort och tar er till kommunikationsnavet Gullmarsplan på 3 minuter där tunnelbanans gröna linje trafikerar för vidare resor. Södermalm och Globen finns på cykelavstånd. Välkomna!

 • Uteplats
 • Hiss
Årstavägen 79, 2tr, Årsta, Stockholms kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Årstavägen 79, 2tr

Lägenhet
Årsta, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Årsta

2 895 000 kr

56 m²

2 rum

4 195 kr/mån

51 696 kr/m²

Ljus 2:a med ett perfekt läge nära Årsta torg som med enkla medel kan göras om till en 3:a. Ljuvlig solsäkrad balkong i söder med sol större delen av dagen med fritt läge mot Siljansvägen. Välskött förening med god ekonomi. Hiss i fastigheten. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Sandfjärdsgatan 29, 4tr, Årsta, Stockholms kommun

Sandfjärdsgatan 29, 4tr

Lägenhet
Årsta, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Årsta

1 995 000 kr

27 m²

1 rum

2 237 kr/mån

73 889 kr/m²

Accepterat pris! Ring för privat visning. Välplanerad 1 rok i genomgående mycket gott skick med sovalkov och smakfullt minikök. Modern öppen planlösning mellan minikök och vardagsrum samt smarta lösningar med bl.a. platsbyggd bardisk för matplats gör detta till optimala förstagångs- eller övernattningslägenheten. Fantastisk fri utsikt från våning 4 med fri sikt. På gångavstånd når du vackra Årstaskogen och Årstaviken som bjuder på härliga promenadstråk och rekreation. Årsta torg med alla välbehövliga faciliteter såsom Ica, restauranger, apotek m fl nås på gångavstånd. Goda kommunikationerna med tvärbana ca 150 m från lägenheten med hållplats Valla torg samt buss nr 160 och 164 för vidare kommunikation. Du kan även cykla in till Södermalm på bara ca 15 min. Missa inte chansen till ett kvadratsmart boende!

 • Hiss
Sandfjärdsgatan 12, 7/12tr, Årsta, Stockholms kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Sandfjärdsgatan 12, 7/12tr

Lägenhet
Årsta, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Årsta

3 895 000 kr

88 m²

4 rum

5 897 kr/mån

44 261 kr/m²

Välplanerad gavel-4:a i ett slående skick på 7:e våningen med tre stora sovrum, ett fräscht och stambytt badrum från 2005, extra WC samt balkong i söderläge med milsvid utsikt över Årstafältet och närområdet. Här bor man i barnvänliga kvarter med närhet till tvärbana, naturområden på Årstafältet och Årstaviken samt naturreservatet Årstaskogen. Gångavstånd till service och restauranger vid Årstatorg och ca 10 min restid med tvärbanan till Liljeholmen. Bra kommunikationsmöjligheter vid Årstaberg och tvärbana från Årstafältet. På kort cykelavstånd når man södermalm. Två hissar finns i fastigheten. Varmt välkomna!

 • Balkong
 • Hiss
Sköntorpsvägen 128, Accepterat pris, Årsta, Stockholms kommun

Sköntorpsvägen 128, Accepterat pris

Lägenhet
Årsta, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Årsta

4 650 000 kr

77,5 m²

4 rum

4 641 kr/mån

60 000 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS 4 650 000:-. Kontakta mäklare för visning. Nära livfulla Årsta torg, alldeles invid lugna Årstaskogen ligger denna rymliga 4:a om ca 78 kvm med grönskande vy. Njut av förmiddagssol från balkongen i öst. Genomtänkt planlösning med rymliga sovrum samt ett renoverat kök med öppen planlösning mot vardagsrum, helt perfekt för den stora familjen! Huset är stambytt och även utrustad med 2 hissar. Mycket solid förening med låg belåning om endast 2190 kr/kvm samt 10 hyresrätter kvar (dold intäkt). Varmt välkomna till detta hem!

 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 9