Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Oscar Månsson

Oscar Månsson

Om mig

Det är härligt att få jobba i kommunen som jag växt upp i, springa på gamla bekanta ansikten och se hur orten ständigt utvecklas. Jag trivs utmärkt i min roll som mäklare. Att kunna hjälpa kunder i deras kanske största affär i livet ser jag som ett privilegium. Det är härligt att se glädjen hos både säljare och köpare efter en avslutad affär. Jag är ert självklara val när ni behöver hjälp med villa eller bostadsrättsförsäljningen. Är även ansvarig för nyproduktion. Hör gärna av er!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Askegatan 12, Nyvång, Åstorps kommun
  • Kommande

Askegatan 12

Villa
Nyvång, Åstorps kommun
Fastighetsbyrån Åstorp
3 495 000 kr
123 m²
5 rum
737 m² tomt

Välkomna till Askegatan 12 - Din chans att äga ett nybyggt stenhus i fridfulla Nyvång! Denna rymliga, moderna bostad är byggd med kvalitet i åtanke och erbjuder gott om utrymme för bekväm boendemiljö. Med en yta på 123 m2 (och möjligheten till ytterligare ca 70 m2 om man inreder vinden), är detta det perfekta hemmet som kan växa med familjen. Här är det bara att flytta in och njuta av ett underhållsfritt boende i många år framöver! Varmt välkomna att anmäla ditt intresse idag till ansvarig mäklare.

Släntgatan 4B, Bjuv, Bjuvs kommun
  • Kommande

Släntgatan 4B

Lägenhet
Bjuv, Bjuvs kommun
Fastighetsbyrån Bjuv
895 000 kr
79,5 m²
3 rum
vån 2/3
5 925 kr/mån
11 258 kr/m²

Genomgående 3-rumslägenhet med centralt läge i populära Brf Gruvan. Renoverat praktiskt kök med bra matplats och utgång till solig balkong. Rymligt vardagsrum, två sovrum i bra storlek samt fräscht badrum med tvättmöjlighet. Klädkammare till förvaring. Boendeparkering i nära anslutning till lägenheten. Välkomna på visning! Mäklare Oscar Månsson, tel: 0732-30 92 42

Visar alla 2