Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Dennis Stenström

Dennis Stenström

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Kullgatan 5, Prästjorden, Avesta kommun

Kullgatan 5

Villa
Prästjorden, Avesta kommun
Fastighetsbyrån Avesta/Hedemora
2 195 000 kr
110 + 129 m²
5 rum
580 m² tomt

Otroligt fin villa i attraktivt läge nära både skogen och Avesta centrum. Med genomgående fina ytskikt, värmande kamin samt påkostat kök och tvättstuga från Claesson kök erbjuder huset en kombination av hög standard och en ombonad atmosfär. De senaste åren har även taket bytts, dränering utförts och nya fönster och dörrar monterats. Med lättskött trädgårdstomt, tre sovrum, möjlighet till ett fjärde och garage, passar denna bostad både familjer och par. Varmt välkomna på visning!

 • Uteplats
Malmgatan 33C, Centralt, Avesta kommun
 • Borttagen före visning

Malmgatan 33C

Lägenhet
Centralt, Avesta kommun
Fastighetsbyrån Avesta/Hedemora
595 000 kr
58 m²
2 rum
vån 2/3
3 298 kr/mån
10 259 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

 • Balkong
Markusgatan 29A, Centralt, Avesta kommun

Markusgatan 29A

Lägenhet
Centralt, Avesta kommun
Fastighetsbyrån Avesta/Hedemora
250 000 kr
38,5 m²
1 rum
vån 1/3
2 491 kr/mån
6 494 kr/m²

Välkommen till denna hemtrevliga 1:a som är centralt belägen med stor balkong mot innergården. Lägenheten ligger bekvämt på första våningen och bjuder på hall med inbyggd förvaring, kök med matplats, stamrenoverat badrum inkl. tvättmaskin samt vardagsrum. Väl genomtänkt planlösning och från samtliga fönster har du en mycket fin utsikt över innergården. Bredband ingår i månadsavgiften och tvättstuga och bastu nås från källaren. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
Götgatan 1, Centralt, Avesta kommun

Götgatan 1

Villa
Centralt, Avesta kommun
Fastighetsbyrån Avesta/Hedemora
3 600 000 kr
135 + 60 m²
6 rum
608 m² tomt

Mitt i stadens hjärta ligger denna underbara bostad med en trädgård som förvandlas till en fridfull oas på sommaren. Renoverat med omsorg och stor känsla för detaljer erbjuds ett kök utöver det vanliga, vackra trägolv och fönsterpartier, stilfulla ytskikt, garage samt en rymlig terrass där många sommarkvällar kan avnjutas. Detta hem är en idealisk plats för er som söker en harmonisk livsstil där komfort och stil möts på ett unikt sätt. Varmt välkomna att anmäla er till visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Myrgatan 36A, Centralt, Avesta kommun

Myrgatan 36A

Lägenhet
Centralt, Avesta kommun
Fastighetsbyrån Avesta/Hedemora
550 000 kr
51 m²
2 rum
vån 3/3
2 680 kr/mån
10 784 kr/m²

Välkommen till denna fina gavel 2:a med stor balkong och härligt ljusinsläpp från tre väderstreck. Här bor du med ett modernt kök med matplats, ett rymligt sovrum, stamrenoverat badrum, gott om inbyggd förvaring samt vardagsrum med ett extra fönster och utgång till balkongen. Stabil förening med låg månadsavgift som gör att du får mer pengar över till annat. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
Garmakaregatan 6A, Avesta - Centralt, Avesta kommun
 • Tis 7 maj kl 16:30

Garmakaregatan 6A

Lägenhet
Avesta - Centralt, Avesta kommun
Fastighetsbyrån Avesta/Hedemora
250 000 kr
38 m²
1 rum
vån 3/3
3 209 kr/mån
6 579 kr/m²

Stilrent renoverad 1:a med ny, attraktiv planlösning. Lägenheten totalrenoverades 2020, förutom badrummet som iordningställdes i samband med föreningens stamrenovering. Nytt kök med gott om förvaring, genomgående fina ytskikt, vardagsrum med praktisk sovalkov samt möblerbar balkong med eftermiddags/kvällssol. Varmt välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong
Klippstigen 12, Centralt, Avesta kommun

Klippstigen 12

Radhus
Centralt, Avesta kommun
Fastighetsbyrån Avesta/Hedemora
950 000 kr
144,7 m²
5 rum
6 961 kr/mån
6 565 kr/m²

Trevligt och centralt beläget bostadsrättsradhus med plats för hela familjen. På baksidan finns en stor takbelagd altan med förmiddagssol och en mindre insynsskyddad uteplats på framsidan med eftermiddags/kvällssol. Lättskött tomt med fristående förråd på framsidan och garageplats i länga ingår. Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Skillinggränd 25, Älvnäs, Avesta kommun

Skillinggränd 25

Radhus
Älvnäs, Avesta kommun
Fastighetsbyrån Avesta/Hedemora
2 100 000 kr
129 m²
5 rum
339 m² tomt

- Väl underhållet - Gavelläge med större trädgård - Inglasad uteplats - Altan och pooldäck i soligt läge - Takbyte 2020 - Extra bred uppfart - Garageplats i länga med elport - Möjlighet till grönt bolån Välkommen till detta välskötta radhus med gavelläge som erbjuder en härlig trädgård och alla bekvämligheter för ett komfortabelt boende. På framsidan har uppfarten breddats för att ge plats åt tre bilar och om du går runt huset kommer du till trädgården med stort pooldäck samt altan i sibirisk lärk med anslutande spabad. Här bor du nära bussförbindelser, förskolor, lekparker, Dalälven och Avesta centrum - med andra ord allt du behöver. Huset har energiklass B vilket innebär att du kan ansöka om grönt bolån med ränterabatt hos flera banker. Varmt välkommen att anmäla dig till visning.

 • Uteplats
 • Energieffektiv
Älvhemsstigen 12, Brunnbäck, Avesta kommun

Älvhemsstigen 12

Villa
Brunnbäck, Avesta kommun
Fastighetsbyrån Avesta/Hedemora
1 895 000 kr
90 + 90 m²
4 rum
949 m² tomt

Trevlig villa med pool och omgärdande trädäck/altan från 2022. Tak- och fönsterbyte har skett samt dränering. På entréplan finner du kök med matplats, tre sovrum, ett badrum, en gästtoalett, rymlig hall samt vardagsrum med utgång till altanen. Smart inredd källare med plåtreglar där du finner tre rum, tvättstuga, pannrum, verkstad samt praktiska utrymmen för förvaring. Här bor du nära Avesta båtklubb och det finns en fin gång- och cykelbana till Karlbo skola.

 • Uteplats
Uggelbergsvägen 3, Skogsbo, Avesta kommun

Uggelbergsvägen 3

Villa
Skogsbo, Avesta kommun
Fastighetsbyrån Avesta/Hedemora
3 095 000 kr
120 + 75 m²
4 rum
933 m² tomt

Rymlig och totalrenoverad villa med nyproduktionskänsla. Detta hus i Skogsbo har under 2022/2023 genomgått en förvandling till vad som nästan kan beskrivas som ett nybyggt hus. För dig som vill flytta in i ett boende med hög standard och ha cykelavstånd till centrum så är detta huset för dig! Det finns även garage med elport, stenbelagd uppfart och trädgården bör bli grön och fin till sommaren. För visning, kontakta Fastighetsbyrån Avesta på 0226-509 05.

 • Balkong
 • Uteplats
Krongjutaregatan 12, Prästjorden, Avesta kommun
 • Ons 8 maj kl 16:30

Krongjutaregatan 12

Villa
Prästjorden, Avesta kommun
Fastighetsbyrån Avesta/Hedemora
2 695 000 kr
166 + 90 m²
5 rum
1 088 m² tomt

Välkommen till detta rymliga 2-planshus med effektiv fjärrvärme som är mycket ekonomisk jämfört med andra uppvärmningssystem. På Krongjutaregatan 12 finns gott om plats för hela familjen med fyra sovrum, två badrum, en gästtoalett samt renoverat kök med anslutande vardagsrum. Stora renoveringar har utförts som bland annat tak- och fönsterbyte, dränering, byte av panel utvändigt samt renovering av kök och två badrum. Snabb uppkoppling via fiber!

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats

Visar alla 11