Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Johan Svahn

Johan Svahn

Om mig

Som mäklare tycker jag om att vara delaktig i kundens hela process, från första tanke på att byta bostad och hela vägen till försäljning. Det bästa är mötet med människor och att kunna göra skillnad i mitt arbete när det gäller att förmedla bostäder mellan säljare och köpare. Tack vare min tidigare erfarenhet inom finansbranschen vet jag att nöjda kunder inte kommer gratis, det krävs hårt arbete och engagemang för att nå bra resultat och nöjda kunder, vilket är mitt mål i varje bostadsaffär!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Floravägen 16B, Båstad, Båstads kommun
  • Sön 21 apr kl 13:00
Floravägen 16B, Båstad, Båstads kommun, bild 2
Floravägen 16B, Båstad, Båstads kommun, bild 3

Floravägen 16B

Lägenhet
Båstad, Båstads kommun
Fastighetsbyrån Båstad
2 195 000 kr
64 m²
2 rum
vån 2/2
4 071 kr/mån
34 297 kr/m²

Denna nyrenoverade pärla bjuder på det bästa av Båstad, med en perfekt placering som ger dig både närhet till stadens bekvämligheter och den avslappnade atmosfären vid strand och hav – allt inom bekvämt gångavstånd. Denna moderna bostad, som ursprungligen har 2 rum och kök, erbjuder även möjligheten att enkelt omvandlas till 3 rum och kök enligt dina behov. Med en tidlös design och genomtänkta detaljer som präglar varje hörn, har denna pärla allt du behöver för ett bekymmerfritt boende. Havsutsikten från denna bostad är inget annat än extraordinär. Varje dag väcker den ditt sinne med en spektakulär vy över det glittrande havet och skapar en atmosfär av lugn och ro som är svår att överträffa. Båstad är mer än bara en plats - det är en livsstil. Staden erbjuder en rik variation av aktiviteter som tillfredsställer alla smaker. Från världsklassig tennis och golf till vackra strövområden och havsaktiviteter, här finner du alltid något som passar din livsstil och passion. Här har ni oslagbar närhet till Båstads pulserande centrum, där trendiga restauranger, caféer och butiker väntar på att utforskas. Samtidigt ligger stranden och havet inom bekvämt räckhåll för dig som längtar efter naturens lugnande närvaro. Välkommen till Floravägen 16B – där din dröm om det perfekta boendet blir verklighet i kombination med Båstads aktiva och varierande livsstil.

  • Premium
Hallvägen 6, Båstad, Båstads kommun
Hallvägen 6, Båstad, Båstads kommun, bild 2
Hallvägen 6, Båstad, Båstads kommun, bild 3

Hallvägen 6

Lägenhet
Båstad, Båstads kommun
Fastighetsbyrån Båstad
695 000 kr
24,8 m²
1 rum
vån 1/2
4 051 kr/mån
28 024 kr/m²

På härligt läge i centrala Båstad finner du denna trivsamma enrummare! Här erbjuds ett koncept där du utöver ett härligt fritidsboende har möjlighet till en extra intäkt. Bostaden avser fritidsändamål och när du själv inte nyttjar lägenheten hyrs den ut av Pensionat Enehall. Här semestrar du med vackra grönområden och fina skogspartier alldeles runt hörnet. Från lägenheten har du gångavstånd till strand och bad, shoppinggator, restauranger och utomhusaktiviteter. Lägenheten erbjuder ett rum med plats för säng och sittgrupp samt badrum. Från vardagsrummet når du den stenlagda uteplatsen som gränsar till den lummiga trädgården. Ett bekymmerslöst boende för dig som vill kunna njuta av vad Bjärehalvön har att erbjuda och övrig tid erhålla hyresintäkter utan att själv sköta driften. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Köpmansgatan 103 B lgh 1102, Båstad, Båstads kommun

Köpmansgatan 103 B lgh 1102

Radhus
Båstad, Båstads kommun
Fastighetsbyrån Båstad
2 790 000 kr
69,9 m²
3 rum
4 457 kr/mån
39 914 kr/m²

Välkommen till denna trevliga lägenhet som har härliga sällskapsutrymmen med allrum, kök och matplats i en öppen planlösning. Vidare in i lägenheten hittar vi två sovrum, badrum och en klädkammare med goda förvaringsmöjligheter. Lägenheten ligger på 2:a våningen och har en trevlig balkong med ett sydvästligt läge, där man kan njuta av härliga soliga dagar. Lägenheten ligger på ett centralt bra läge med närheten till handel, havet, naturen och pulsen som man finner runt Båstad hamn. Tänk dig att då gå ner till havet i morgonrocken och ta ett morgonbad och på vägen hem köper du nybakat bröd till frukosten. Välkommen att kontakta Johan för mer information.

  • Balkong
Tinkarpsvägen 11, Hov, Båstads kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Tinkarpsvägen 11, Hov, Båstads kommun, bild 2
Tinkarpsvägen 11, Hov, Båstads kommun, bild 3

Tinkarpsvägen 11

Villa
Hov, Båstads kommun
Fastighetsbyrån Båstad
4 495 000 kr
150 m²
4 rum
1 069 m² tomt

Välkommen till denna trevliga enplansvilla som kombinerar komfort, stil och funktion på ett fantastiskt sätt! Det här är inte bara ett hus, det är ett hem som erbjuder dig och din familj hög mysfaktor och trevliga sociala utrymmen som är perfekta för att skapa minnen som varar livet ut. Det här hemmet har utformats med tanke på umgänge. Den öppna planlösningen förenar kök, matsal och vardagsrum till en gemensam, ljus yta med stora fönsterpartier och generös takhöjd. Perfekt för familjens dagliga liv och för att umgås med släkt och vänner. För att förstärka mysfaktorn under årets kalla månader finns här en trevlig öppen spis. Köket från Vedum är hjärtat av hemmet och är utrustat med kyl, frys, induktionshäll, varmluftsugn och diskmaskin och har en öppen planlösning som gör matlagningen till en njutning. Här finns gott om bänkyta och förvaring, vilket gör det enkelt att laga mat. Hemmet erbjuder tre sovrum, vilket ger dig gott om plats för familjen, från bostadens största sovrum når du både klädkammaren och det större badrummet. Huset har två helkaklade badrummen som har allt du kan vänta dig av ett modernt badrum. Lättskött och mysig trädgård i sydvästligt läge där du kan njuta av härliga dagar. Från vardagsrummet och köket når du trädäcket som blir en förlängning av de sociala ytorna under årets varma månader. Hov är känt för sin pittoreska omgivning och avkopplande atmosfär. Det här hemmet ligger i ett lugnt bostadsområde, med närhet till bekvämligheter, hav och natur. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Hemmeslövsvägen 80A, Hemmeslöv, Båstads kommun
Hemmeslövsvägen 80A, Hemmeslöv, Båstads kommun, bild 2
Hemmeslövsvägen 80A, Hemmeslöv, Båstads kommun, bild 3

Hemmeslövsvägen 80A

Villa
Hemmeslöv, Båstads kommun
Fastighetsbyrån Båstad
4 995 000 kr
112 + 86 m²
6 rum
2 379 m² tomt

Nu finns möjligheten att förvärva denna fastigheten i Hemmeslöv med flera byggnader med uthyrningsmöjligheter och ett tillfälle för dig som driver egen verksamhet eller har behov av verkstad och garage. Detta passar dig som vill ha ett eget boende och kan tänka dig att hyra ut dom byggnader/utrymmen som du inte själv nyttjar och få in hyresintäkter som ger ett tillskott till din egen boendekostnad. På fastigheten finns ett 1 1/2 plans bostadshus med källare, boarea 112 kvm och 86 kvm biarea. Detta hus är idag tillgängligt för uthyrning eller kan disponeras av ny ägare. På fastigheten finns dessutom två stora garage och ett mindre och en bilverkstad. På den grusade innegården finns det också en lägenhet om två rum och kök. Utöver detta finns det ytterligare ett fristående enplanshus på fastighetens nordvästligaste del. Hyresintäkter på 448 260kr/år när alla byggnaderna är uthyrda . Fastigheten har ett bra läge med goda kommunikationsmöjligheter både via tåg och bil. Välkommen att kontakta Johan Svahn för mer information.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Hans Gravares väg 1B, Hemmeslöv, Båstads kommun

Hans Gravares väg 1B

Radhus
Hemmeslöv, Båstads kommun
Fastighetsbyrån Båstad
2 975 000 kr
83 m²
3 rum
4 168 kr/mån
35 843 kr/m²

Nu finns detta trevliga bostadsrättsparhus till försäljning! Detta moderna boende om 83 kvm erbjuder en rymlig hall, stort helkaklat badrum, kök och vardagsrum i öppen planlösning samt två sovrum. Tilltalande planlösning, stilren interiör och fint ljusinsläpp. Från vardagsrummet slår du upp dörren till den härliga uteplatsen och trädgården. På framsidan möts du av en snygg stensättning, carport samt en stor uppfart med plats för flera bilar. Lugnt och familjärt område med cykelavstånd till hav, tågstation och affärer. Välkommen till Hans Gravares väg 1B!

  • Uteplats
Solkurvan 13, Hemmeslöv, Båstads kommun
Solkurvan 13, Hemmeslöv, Båstads kommun, bild 2
Solkurvan 13, Hemmeslöv, Båstads kommun, bild 3

Solkurvan 13

Radhus
Hemmeslöv, Båstads kommun
Fastighetsbyrån Båstad
3 385 000 kr
110 m²
4 rum
5 865 kr/mån
30 773 kr/m²

Välkommen till detta charmiga radhus om 110 kvm, fördelat över två våningar, där varje kvadratmeter är utnyttjad till fullo för att skapa ett hem som kombinerar modern design med funktionell livsstil.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Krikonslingan 21B, lgh 1103, Hemmeslöv, Båstads kommun
Krikonslingan 21B, lgh 1103, Hemmeslöv, Båstads kommun, bild 2
Krikonslingan 21B, lgh 1103, Hemmeslöv, Båstads kommun, bild 3

Krikonslingan 21B, lgh 1103

Lägenhet
Hemmeslöv, Båstads kommun
Fastighetsbyrån Båstad
1 275 000 kr
34 m²
1 rum
vån 2/3
2 462 kr/mån
37 500 kr/m²

På havsnära läge i populära Hemmeslöv hitta du denna trevliga lägenhet med ett rum och kök. Lägenheten har högklassiga materialval och stilren färgsättning. Bostaden har ett helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Från vardagsrummet når du den trevliga balkongen med härligt solläge. Här får du ett nytt, bekvämt och trivsamt boende med närheten till havet, naturen och bra kommunikationer. Välkommen att kontakta Johan för mer information

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Kiselvägen 19A, Östra Karup, Båstads kommun

Kiselvägen 19A

Radhus
Östra Karup, Båstads kommun
Fastighetsbyrån Båstad
2 125 000 kr
112,5 m²
5 rum
6 751 kr/mån
18 889 kr/m²

Låt mig presentera detta välplanerade bostadsrättsparhus i familjära Östra Karup! Denna rymliga bostad präglas av högklassiga materialval och smakfulla kulörer. Generösa sällskapsytor med kök och vardagsrum i öppen planlösning och fint ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Bostaden rymmer tre sovrum, två badrum, klädvård samt ett extra allrum på ovanplan. Här bor du med förskola och skola nära samt goda kommunikationer. En naturnära bostad där du med cykeln tar dig till havet och Båstads kärna. Välkommen att tontakta Johan för mer information.

  • Plus
  • Uteplats
Prästgatan 12, Torekov, Båstads kommun
  • Sön 21 apr kl 14:00
Prästgatan 12, Torekov, Båstads kommun, bild 2
Prästgatan 12, Torekov, Båstads kommun, bild 3

Prästgatan 12

Villa
Torekov, Båstads kommun
Fastighetsbyrån Båstad
4 495 000 kr
117 + 115 m²
4 rum
870 m² tomt

Hemtrevligt, välplanerat och inbjudande hus beläget på fridfulla och omtyckta Prästgatan. Här bor du havsnära, lugnt och attraktivt med skola, matbutik och busshållplats i närområdet. På Prästgatan 12 hittar du detta välplanerade hus från 1970 med sociala ytor, öppen spis som bidrar till en härlig mysfaktor och tre sovrum där hela familjen får plats. Här är det lätt att trivas! Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Ängalagsvägen 254, Torekov, Båstads kommun
Ängalagsvägen 254, Torekov, Båstads kommun, bild 2
Ängalagsvägen 254, Torekov, Båstads kommun, bild 3

Ängalagsvägen 254

Villa
Torekov, Båstads kommun
Fastighetsbyrån Båstad
Pris saknas
200 m²
7 rum
2,3 ha tomt

Välkommen till detta idylliska hem på Bjärehalvön med lugn, avskildhet och närhet till hav och natur. Beläget på en tomt om 2,3 hektar, erbjuder denna egendom en oas av fridfullhet omgiven av naturens skönhet. Huset har 7 rum varav 5 sovrum, perfekt för den större familjen eller för dem som värdesätter extra utrymme. En särskild charm är det inglasade uterummet, där du kan njuta av årstidernas skiftningar. Den omsorgsfullt anlagda trädgården är en fröjd för ögat och inbjuder till avkoppling. En privat pool utgör ett underbart sätt att svalka sig under soliga dagar och skapa minnesvärda stunder med familj och vänner. Detta hem erbjuder även möjligheter för den som önskar bedriva egen verksamhet. En separat ingång ger flexibilitet och privacy för arbete hemifrån eller för den entreprenören som vill kombinera boende med företagsverksamhet. Egendomen är strategiskt belägen på Bjärehalvön, vilket ger närhet till både natur och bekvämligheter. Här kan du njuta av den pittoreska omgivningen samtidigt som du har enkel tillgång till lokala butiker, skolor och andra nödvändigheter. Det här är inte bara ett hus; det är en möjlighet att skapa ett livsstil där harmoni och bekvämlighet förenas. Ta chansen att uppleva det bästa av Bjärehalvön i detta unika hem. Välkommen till din framtida oas!

  • Premium
  • Uteplats
Stallvägen 11, Båstad, Båstads kommun
Stallvägen 11, Båstad, Båstads kommun, bild 2
Stallvägen 11, Båstad, Båstads kommun, bild 3

Stallvägen 11

Radhus
Båstad, Båstads kommun
Fastighetsbyrån Båstad
1 795 000 kr
66,5 m²
2 rum
4 960 kr/mån
26 992 kr/m²

Välkommen till denna härliga bostadsrättslägenhet med 2 rum och kök och en härlig insynsskyddad hörntomt i sydvästligt läge. En ljus och trevlig lägenhet i ett plan som skapar det perfekta boendet för att kunna njuta av livet tillsammans med vänner och familj. Ta klivet ut på den härliga altanen och njut av soliga dagar och blicka ut över de härliga vyerna med åsen i bakgrunden. Här får du ett trivsamt, bekvämt boende i ett lugnt område med ett bra centralt läget och närhet till allt som Båstad har att erbjuda. Gå ner till havet för att ta ett morgonbad eller ta cykeln ner till hamnen och njut av allt som Båstad har att erbjuda. Välkommen att höra av dig till Johan för mer info.

  • Premium
  • Uteplats
Grönfinksvägen 1, Hemmeslöv, Båstads kommun

Grönfinksvägen 1

Villa
Hemmeslöv, Båstads kommun
Fastighetsbyrån Båstad
3 275 000 kr
85 m²
2 rum
916 m² tomt

Välkommen till Grönfinksvägen 1 i Hemmeslöv här hittar du detta trevliga enplanshus på 85 kvm med en härlig hörntomt. Ett hus för familj och vänner med ett perfekt läge i hjärtat av Hemmeslöv, där du bland annat har bageri och bistro en kort cykeltur bort. Här kan du njuta av allt som sommaren har att erbjuda med bara ca 500 m till havet, naturen och en härlig strandpromenad. I närområdet finns också joggingspår, fina skogspartier, padel- och tennisbanor, den nya tågstationen samt kollektivtrafik för att ta dig in till Båstad. Här finns alla möjligheter att skapa riktigt trevliga och härliga sommarminnen att bära med sig resten av livet. Välkommen att kontakta Johan för mer information och boka in dig på visning.

  • Uteplats
Ängelsbäcksvägen 143, Ängelsbäck, Båstads kommun

Ängelsbäcksvägen 143

Gård/Skog
Ängelsbäck, Båstads kommun
Fastighetsbyrån Båstad
5 495 000 kr
110 + 95 m²
5 rum
10 000 m² tomt

Välkommen till denna idylliska havsnära gård i Ängelsbäck, där naturen möter lugnet och friheten. Med ett hektar mark och ett fritt läge som ger dig avskildhet och närhet till havet, är detta det perfekta boendet för dig som önskar en fridfull tillvaro utan nära grannar inpå.

  • Balkong
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Stationsterrassen 10, Båstad, Båstads kommun

Stationsterrassen 10

Lägenhet
Båstad, Båstads kommun
Fastighetsbyrån Båstad
675 000 kr
32,5 m²
1 rum
vån 1/1
4 826 kr/mån
20 769 kr/m²

Välkommen in i denna trevliga enrummare som erbjuds till försäljning möblerad. Rummet är rymligt och har en dubbelsäng, enkelsäng, bäddsoffa och soffbord med två fåtöljer. Det finns även en separat utgång till den egna uteplatsen. Badrummet, som även är handicap-anpassat, är försett med plastmatta på både golv och väggar, samt är utrustat med dusch, wc, tvättställ. Här finns ett litet kylskåp med frysfack och kokplatta samt mikro-ugn för den som önskar enklare tillagning. Lägenheten är belägen i ett lugnt område med gångavstånd till havet, Malenbadet och flera restauranger. Det här boendet är avsett för fritidsändamål, och när du inte använder lägenheten själv hyrs den ut av Pensionat Enehall, vilket innebär en intäkt till dig som ägare. Ett bekymmersfritt boende för dig som vill kunna njuta av allt som Bjärehalvön har att erbjuda, och samtidigt ha möjlighet till en intäkt när du inte själv är på plats. Tveka inte att kontakta ansvarig mäklare, Johan, för ytterligare information eller för att boka en visning!

  • Uteplats
Dammvägen 4, Förslöv, Båstads kommun

Dammvägen 4

Villa
Förslöv, Båstads kommun
Fastighetsbyrån Båstad
2 850 000 kr
100 + 20 m²
4 rum
900 m² tomt

Välkommen till denna trevliga villa, belägen i en lugn och eftertraktad del av Förslöv. Byggd år 1937, utstrålar detta hem en klassisk elegans med moderna inslag som gör det till den perfekta platsen att kalla hemma. Villan har fyra rum och kök och är omsorgsfullt renoverad under åren 2020-2021 för att möta dagens krav på komfort och stil. Vid ingången välkomnas du av en trevlig atmosfär, där det generösa vardagsrummet och det välutrustade köket erbjuder en perfekt plats för sociala sammankomster och familjemiddagar. På det övre planet finner du två mysiga sovrum, som båda erbjuder en plats för avkoppling. Här finns även ett modernt badrum, komplett med bekvämligheter för att skapa en härlig känsla. Tomten är en trädgårdsdröm med gott om plats för lek, trädgårdsarbete och avkoppling. På tomten finns en byggnad som erbjuder möjligheten att skapa ett gästhus, ateljé eller arbetsrum efter eget önskemål. Den intilliggande uteplatsen med ett överbyggt tak är en perfekt plats för utomhusmåltider och avkoppling i skuggan. Denna villa är mer än bara ett hem - det är en möjlighet att leva det ljuva livet på Bjärehalvön. Med närhet till natur, strand, närservice och bra kommunikationer är detta en plats där du kan skapa minnen för livet. Välkommen att kontakta Johan för mer information.

  • Uteplats
Köpmansgatan 80I, Centralt, Båstads kommun
Köpmansgatan 80I, Centralt, Båstads kommun, bild 2
Köpmansgatan 80I, Centralt, Båstads kommun, bild 3

Köpmansgatan 80I

Lägenhet
Centralt, Båstads kommun
Fastighetsbyrån Båstad
2 495 000 kr
57 m²
2 rum
vån 3/3
4 305 kr/mån
43 772 kr/m²

Välkommen in till en ljus och modernt inredd lägenhet längst upp i huset. En öppen och trevlig planlösning med ett härligt ljusinsläpp och havsutsikt. Lägenheten ligger på ett centralt bra läge med närheten till närservice, havet, naturen och pulsen som man finner runt Båstad hamn. Ta på dig morgonrocken, promenera ner till havet, ta ett morgonbad och på vägen hem köper du nybakat bröd till frukosten. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Johan Svahn för visning.

  • Premium
Rosencrantz väg 6A, Hemmeslöv, Båstads kommun

Rosencrantz väg 6A

Radhus
Hemmeslöv, Båstads kommun
Fastighetsbyrån Båstad
2 775 000 kr
65 m²
2 rum
3 867 kr/mån
42 692 kr/m²

Nu ges möjligheten att bli ägare till detta fina arkitektritade stenhus byggt 2020, en bostadsrätt med ett underbart läge nära naturen och genomgående hög standard. På Rosencrantz väg 6A hittar du detta ljusa kedjehus vars trevliga planlösning skapar ypperliga förutsättningar att bo bra och bekvämt. Kedjehuset är på 65 kvm och är väldisponerat med två rum och kök, de sociala ytorna gör det lätt för både familj och vänner att umgås! Bostaden har allt du behöver när det gäller trädgård och utemiljö, ett härligt uterum där du har bra plats för matgrupp eller soffgrupp. Här finns en lättskött och trevlig liten trädgård med flera uteplatser, två trädäck i sydvästligt läge där du kan njuta av solen och även en stenbelagd mindre yta på framsidan av huset. Bostadsrätten har ett bra läge med goda kommunikationsmöjligheter, närhet till hav och natur och fin utsikt mot Hallandsåsen. Här kan du flytta rakt in och börja njuta av allt som Båstad har att erbjuda! Välkommen att kontakta Johan för mer information!

  • Uteplats
  Hans Gravares väg 1A , Hemmeslöv, Båstads kommun

Hans Gravares väg 1A

Radhus
Hemmeslöv, Båstads kommun
Fastighetsbyrån Båstad
3 295 000 kr
83 m²
3 rum
4 168 kr/mån
39 699 kr/m²

Välkommen hem till detta moderna boende som erbjuder en trevlig öppen planlösning med två sovrum, kök/vardagsrum och ett helkaklat badrum. Ett tilltalande boende med en stilren interiör och detaljer som infällda spottar i taket, kamin och fint ljusinsläpp. Från vardagsrummet öppnar du upp dörren till det härliga uterummet som har en stor uteplats i direkt anslutning och den trevliga trädgården som har många soltimmar. På framsidan möts du av en snygg stensättning, carport samt en uppfart med plats för flera bilar. Parhuset ligger i lugnt och familjärt område med cykelavstånd till hav, natur, tågstation och affärer. Välkommen på visning!

  • Uteplats
Slättarödsvägen 437, Mäsinge, Båstads kommun

Slättarödsvägen 437

Gård/Skog
Mäsinge, Båstads kommun
Fastighetsbyrån Båstad
Pris saknas
218 + 25 m²
6 rum
9,5 ha tomt

På Slättarödsvägen 437 i Mäsinge hittar du denna gård om ca 9,5ha med boningshus i 1,5 plan om 6 rum och kök. Kliv in i huset och upptäck ett stort hem med möjligheter. Här erbjuds du ett insynsskyddat boende där det finns mycket att göra, men som samtidigt erbjuder fina möjligheter att skapa ett hem efter eget tycke. När du kommer ut på gårdsplanen finner du flera ekonomibyggnader för dig som vill driva egen verksamhet eller så kan du fortsatt arrendera ut marken och hyra ut de ekonomibyggnader som du själv inte har behov av. Åkermarken är idag utarrenderad fram till 2024-12-31. Två ekonomibyggnaderna är idag uthyrda fram till den 30/11- 2026 och möjlighet finns för ny ägare att fortsatt hyra ut dessa efter hyresavtalet har löpt ut. En trevlig plats i Mäsinge med närheten till havet, naturen och allt som Bjärehalvön har att erbjuda. Välkommen att kontakta Johan Svahn för mer information!

Langetoftsvägen 58, Förslöv, Båstads kommun

Langetoftsvägen 58

Radhus
Förslöv, Båstads kommun
Fastighetsbyrån Båstad
1 895 000 kr
82 m²
3 rum
4 888 kr/mån
23 110 kr/m²

Välkommen till Förslöv och detta moderna och nyligen producerade radhus om tre rum och kök. Här är det bara att flytta rakt in då huset stod färdigt 2023 och det praktiskt taget fortfarande är i nyskick. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Uteplats
Stallvägen 34, Båstad, Båstads kommun

Stallvägen 34

Radhus
Båstad, Båstads kommun
Fastighetsbyrån Båstad
2 500 000 kr
85,5 m²
3 rum
5 570 kr/mån
29 240 kr/m²

Välkommen till denna härliga bostadsrättslägenhet med en underbar insynsskyddad tomt. En trevlig bostad i markplan med bra planlösning om 3 rum och kök. Här finns ett ljust och härligt kök som är totalrenoverat 2022, vardagsrum och två sovrum. Här finns en stor härlig altan som gör att du kan njuta av solen från morgon till kväll. Här får du ett trivsamt, bekvämt boende i ett lugnt och centralt område med närheten till allt som Båstad har att erbjuda. Ta cykeln ner till havet för att ta ett morgonbad eller till hamnen och känn pulsen. Välkommen att kontakta Johan Svahn för mer info!

  • Uteplats
Krikonslingan 15, H2:3, Hemmeslöv, Båstads kommun

Krikonslingan 15, H2:3

Lägenhet
Hemmeslöv, Båstads kommun
Fastighetsbyrån Båstad
2 075 000 kr
68 m²
3 rum
vån 2/4
4 312 kr/mån
30 515 kr/m²

På havsnära läge i populära Hemmeslöv hittar du denna trevliga lägenhet med två rum och kök. Lägenheten är välplanerad med högklassiga materialval och tidlösa ytskikt. Bostaden rymmer kök, vardagsrum, sovrum och ett mindre sovrum samt ett helkaklat badrum med tvättdel. Från vardagsrummet når du den härliga balkongen som har ett bra solläge mot sydväst. Här får du ett nytt, bekvämt och trivsamt boende med ett perfekt läge i hjärtat av Hemmeslöv, där du bland annat har fina skogspartier, stranden, bageri och närhet till tågstation och kollektivtrafik. För mer information och visning kontakta ansvarig mäklare Johan.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Krikonslingan 15 lgh 1102, Hemmeslöv, Båstads kommun

Krikonslingan 15 lgh 1102

Lägenhet
Hemmeslöv, Båstads kommun
Fastighetsbyrån Båstad
2 150 000 kr
68 m²
3 rum
vån 2/4
4 312 kr/mån
31 618 kr/m²

Nu finns en unik chans att förvärva denna moderna och snygga lägenheten i populära Hemmeslöv! Lägenheten har en öppen planlösning och håller en genomgående hög standard med trevliga tillval i kök och badrum. Bostaden rymmer kök, vardagsrum och två sovrum samt ett helkaklat badrum. Från vardagsrummet når du den härliga balkongen med ett härligt solläge. Här får du ett nytt, bekvämt och trivsamt boende med närheten till havet, naturen och bra kommunikationer. Välkommen att kontakta Johan för mer information.

  • Balkong
  • Hiss
Klinkehögsvägen 1 C, Båstad, Båstads kommun

Klinkehögsvägen 1 C

Lägenhet
Båstad, Båstads kommun
Fastighetsbyrån Båstad
2 195 000 kr
66 m²
2 rum
5 076 kr/mån
33 258 kr/m²

Låt mig presentera denna rymliga tvårummare i hjärtat av Båstad centrum! En stilren bostad i markplan med en härlig uteplats mot innergården. Bostaden erbjuder ett stort vardagsrum i öppen planlösning med köket, ett sovrum med utgång till uteplatsen samt badrum med tvättpelare. Från bostaden har du gångavstånd till salta bad, utomhusaktiviteter, service och kommunikation. Välkommen till Klinkehögsvägen 1C!

  • Uteplats
  • Hiss

Visar 1 - 25 av 29