Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Johan Svahn

Johan Svahn

Om mig

Som mäklare tycker jag om att vara delaktig i kundens hela process, från första tanke på att byta bostad och hela vägen till försäljning. Det bästa är mötet med människor och att kunna göra skillnad i mitt arbete när det gäller att förmedla bostäder mellan säljare och köpare. Tack vare min tidigare erfarenhet inom finansbranschen vet jag att nöjda kunder inte kommer gratis, det krävs hårt arbete och engagemang för att nå bra resultat och nöjda kunder, vilket är mitt mål i varje bostadsaffär!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Stationsterrassen 7, lgh C704, Båstad, Båstads kommun
  • Sön 4 aug kl 16:00
Stationsterrassen 7, lgh C704, Båstad, Båstads kommun, bild 2
Stationsterrassen 7, lgh C704, Båstad, Båstads kommun, bild 3

Stationsterrassen 7, lgh C704

Lägenhet
Båstad, Båstads kommun
Fastighetsbyrån Båstad
650 000 kr
20 m²
1 rum
vån 1/2
2 346 kr/mån
32 500 kr/m²

Nu finns chansen att förvärva denna yteffektiva enrummare på ca 20 kvm, belägen på ett centralt läge! Lägenheten består av hall, badrum och ett rum med pentry, som har plats för både säng och ett mindre matbord. Den rymliga uteplatsen i sydvästläge bjuder på utsikt mot Hallandsåsen. Här bor du i ett lugnt område med gångavstånd till stranden, Malenbadet och flera restauranger. Föreningen riktar sig till fritidsboende och när du inte använder lägenheten själv har du rätt att hyra ut den. Välkommen att kontakta Johan Svahn för mer information eller boka en visning!

  • Premium
  • Uteplats
Prästgatan 12, Torekov, Båstads kommun
Prästgatan 12, Torekov, Båstads kommun, bild 2
Prästgatan 12, Torekov, Båstads kommun, bild 3

Prästgatan 12

Villa
Torekov, Båstads kommun
Fastighetsbyrån Båstad
4 195 000 kr
117 + 115 m²
4 rum
870 m² tomt

Hemtrevligt, välplanerat och inbjudande hus beläget på fridfulla och omtyckta Prästgatan. Här bor du havsnära, lugnt och attraktivt med skola, matbutik och busshållplats i närområdet. På Prästgatan 12 hittar du detta välplanerade hus från 1970 med sociala ytor, öppen spis som bidrar till en härlig mysfaktor och tre sovrum där hela familjen får plats. Här är det lätt att trivas! Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Postridarens väg 24, Östra Karup, Båstads kommun
  • Mån 5 aug kl 16:10

Postridarens väg 24

Villa
Östra Karup, Båstads kommun
Fastighetsbyrån Båstad
2 695 000 kr
121 + 67 m²
6 rum
541 m² tomt

Välkommen till detta trevliga hus i Östra Karup, ett boende som kombinerar funktionalitet med hemtrevlig charm. Här möts du av en smart planlösning med öppna ytor mellan vardagsrum och allrum, vilket skapar en luftig och inbjudande känsla. Vardagsrummet är en av husets hjärtpunkter, utrustat med en öppen spis som sprider värme och bidrar till en mysig stämning under årets kalla månader. Perfekt för avkoppling med en bok eller en kväll med familjen framför brasan. Köket är rymligt och välplanerat med en fungerande vedspis som ger en rustik touch och möjlighet till härliga matlagningsupplevelser. Här finns gott om arbetsytor och skåp, vilket gör det enkelt att hålla ordning och reda. Den intilliggande matplatsen är idealisk för att samla familj och vänner för gemensamma måltider och trevliga stunder. Bostaden erbjuder fyra sovrum, vilket ger plats för hela familjen och gäster. Det finns två badrum för att underlätta vardagen. Källaren ger extra ytor för hobbyintressen, verkstad eller förvaring. Här finns utgång till garaget. Möjligheterna är många för den som behöver extra utrymme eller vill skapa något eget. Huset ligger på ett bra läge för den som värdesätter närhet till skola och goda kommunikationsmöjligheter. Med E6 nära till hands kan du smidigt ta dig både norrut och söderut, vilket gör pendling enkelt och bekvämt. Detta är ett hus som verkligen erbjuder något för alla – från mysiga kvällar vid eldstaden till praktiska lösningar för vardagen. Välkommen att kontakta Johan Svahn för mer information eller boka en visning.

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Tunbyvägen 54, Torekov, Båstads kommun
Tunbyvägen 54, Torekov, Båstads kommun, bild 2
Tunbyvägen 54, Torekov, Båstads kommun, bild 3

Tunbyvägen 54

Villa
Torekov, Båstads kommun
Fastighetsbyrån Båstad
11 750 000 kr
120 + 6 m²
6 rum
935 m² tomt

Välkommen till Tunbyvägen 54 i Torekov - en plats där varje vägg, varje vrå andas historia med unika detaljer. Det här är inte bara ett hus; det är ett hem, en plats där du kan skapa minnen och leva din dröm. Det första som möter dig när du kliver in genom dörren är en känsla av varmt välkomnande. Ljuset strömmar in genom fönstren och lyser upp de vackra detaljerna i varje rum. Den öppna planlösningen bjuder in till gemenskap och samtidigt finns det utrymme för avskildhet när du behöver det. Köket är hjärtat av hemmet, en plats där dofterna från kulinariska mästerverk blandas med skratt och glädje. Intill köket hittar du det ljusa och härliga matrummet där det finns gott om plats för härliga middagar med familj och vänner. Vardagsrummet är en oas av lugn och komfort. En öppen spis sprider värme under de kyligare kvällarna medan stora fönster ramar in den vackra utsikten över trädgården. På övervåningen hittar du sovrummen, var och en unik på sitt sätt. Här kan du dra dig tillbaka och finna ro efter en lång dag. Utomhus är trädgården som ett vykort med flera trevliga platser som två altaner, det fristående uterummet och Bastugränd som är en vinskyddad innegård mellan de två husen. Här finns utrymme för lek och avkoppling, för odling och skapande. Torekov, den idylliska byn som omger detta hem, är som tagen ur en saga. Med sina charmiga gränder och sin närhet till havet är det en plats där varje dag känns som ett äventyr. Så låt Tunbyvägen 54 bli ditt hem, din oas och sommardröm. Här väntar möjligheterna på att utforskas och minnena på att skapas. Välkommen hem!

  • Premium
  • Uteplats
Krikonslingan 21B, Hemmeslöv, Båstads kommun
Krikonslingan 21B, Hemmeslöv, Båstads kommun, bild 2
Krikonslingan 21B, Hemmeslöv, Båstads kommun, bild 3

Krikonslingan 21B

Lägenhet
Hemmeslöv, Båstads kommun
Fastighetsbyrån Båstad
1 185 000 kr
34 m²
1 rum
vån 2/3
2 462 kr/mån
34 853 kr/m²

På havsnära läge i populära Hemmeslöv hitta du denna trevliga lägenhet med ett rum och kök. Lägenheten har högklassiga materialval och stilren färgsättning. Bostaden har ett helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Från vardagsrummet når du den trevliga balkongen med härligt solläge. Här får du ett nytt, bekvämt och trivsamt boende med närheten till havet, naturen och bra kommunikationer. Välkommen att kontakta Johan för mer information

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Ängalagsvägen 254, Torekov, Båstads kommun
Ängalagsvägen 254, Torekov, Båstads kommun, bild 2
Ängalagsvägen 254, Torekov, Båstads kommun, bild 3

Ängalagsvägen 254

Villa
Torekov, Båstads kommun
Fastighetsbyrån Båstad
9 200 000 kr
200 m²
7 rum
2,3 ha tomt

Välkommen till detta idylliska hem på Bjärehalvön med lugn, avskildhet och närhet till hav och natur. Beläget på en tomt om 2,3 hektar, erbjuder denna egendom en oas av fridfullhet omgiven av naturens skönhet. Huset har 7 rum varav 5 sovrum, perfekt för den större familjen eller för dem som värdesätter extra utrymme. En särskild charm är det inglasade uterummet, där du kan njuta av årstidernas skiftningar. Den omsorgsfullt anlagda trädgården är en fröjd för ögat och inbjuder till avkoppling. En privat pool utgör ett underbart sätt att svalka sig under soliga dagar och skapa minnesvärda stunder med familj och vänner. Detta hem erbjuder även möjligheter för den som önskar bedriva egen verksamhet. En separat ingång ger flexibilitet och privacy för arbete hemifrån eller för den entreprenören som vill kombinera boende med företagsverksamhet. Egendomen är strategiskt belägen på Bjärehalvön, vilket ger närhet till både natur och bekvämligheter. Här kan du njuta av den pittoreska omgivningen samtidigt som du har enkel tillgång till lokala butiker, skolor och andra nödvändigheter. Det här är inte bara ett hus; det är en möjlighet att skapa ett livsstil där harmoni och bekvämlighet förenas. Ta chansen att uppleva det bästa av Bjärehalvön i detta unika hem. Välkommen till din framtida oas!

  • Premium
  • Uteplats
Köpmansgatan 80I, Centralt, Båstads kommun
Köpmansgatan 80I, Centralt, Båstads kommun, bild 2
Köpmansgatan 80I, Centralt, Båstads kommun, bild 3

Köpmansgatan 80I

Lägenhet
Centralt, Båstads kommun
Fastighetsbyrån Båstad
2 495 000 kr
57 m²
2 rum
vån 3/3
4 305 kr/mån
43 772 kr/m²

Välkommen in till en ljus och modernt inredd lägenhet längst upp i huset. En öppen och trevlig planlösning med ett härligt ljusinsläpp och havsutsikt. Lägenheten ligger på ett centralt bra läge med närheten till närservice, havet, naturen och pulsen som man finner runt Båstad hamn. Ta på dig morgonrocken, promenera ner till havet, ta ett morgonbad och på vägen hem köper du nybakat bröd till frukosten. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Johan Svahn för visning.

  • Premium
Dammvägen 9, Förslöv, Båstads kommun
Dammvägen 9, Förslöv, Båstads kommun, bild 2
Dammvägen 9, Förslöv, Båstads kommun, bild 3

Dammvägen 9

Villa
Förslöv, Båstads kommun
Fastighetsbyrån Båstad
2 350 000 kr
65 + 45 m²
4 rum
849 m² tomt

Varmt välkommen till Dammvägen 9, med sina fyra rum och kök bjuder det in till ett hemtrevligt liv. Stig in i det ljusa vardagsrummet där solens strålar smyger in genom fönstren och skapar en inbjudande atmosfär. Kaminen sprider värme och skapar en mysig plats att samlas kring under kyliga kvällar. Trädgården i soligt söderläge är en fridfull oas av grönska och blommor, en plats för avkoppling och lek. Det charmiga gästhuset är en pärla i sig, med pentry, badrum och allrum. Perfekt för att välkomna släkt och vänner eller för att generera extra inkomst genom uthyrning. Beläget i det idylliska Förslöv, med närhet till natur, livsmedelsaffär och tågstation, utgör detta hem den perfekta platsen för att skapa fina minnen. Missa inte chansen att bli ägare till detta trevliga hus! Välkommen att kontakta Johan för mer information eller boka en visning.

  • Premium
  • Uteplats
Kungsbergsvägen 33, Båstad, Båstads kommun
Kungsbergsvägen 33, Båstad, Båstads kommun, bild 2
Kungsbergsvägen 33, Båstad, Båstads kommun, bild 3

Kungsbergsvägen 33

Villa
Båstad, Båstads kommun
Fastighetsbyrån Båstad
15 700 000 kr
200 + 100 m²
9 rum
1 588 m² tomt

Välkommen till en unik möjlighet att förvärva detta vackra och charmiga hus från förra sekelskifte, beläget i hjärtat av Båstad. En idealisk plats för dig som vill njuta av det bästa som Bjärehalvön har att erbjuda. När du stiger in i huset möts du av en härlig atmosfär med rymliga sällskapsytor som är perfekta för både avkoppling och sociala tillställningar. De stora fönsterpartierna släpper in rikligt med naturligt ljus samtidigt som de erbjuder en fantastisk utsikt över den omgivande naturen. Utanför huset finner du en vacker och välskött trädgård som inbjuder till både lek och lugna stunder i solen. Det finns flera trevliga platser i trädgården där du kan njuta av härliga sommarkvällar med familj och vänner, och den korta promenaden till havet och strandpromenaden gör det enkelt att ta ett dopp och en uppfriskande strandpromenad. Läget är oslagbart med närheten till Båstads tennisbanor, natursköna vandringsleder och charmiga butiker och restauranger. Bjärehalvöns rika utbud av aktiviteter och natursköna omgivningar gör detta till en idealisk plats för både permanentboende och fritidshus. Detta är en chans du inte vill missa! Välkommen att kontakta Johan för att boka en visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Hallvägen 6, Båstad, Båstads kommun
Hallvägen 6, Båstad, Båstads kommun, bild 2
Hallvägen 6, Båstad, Båstads kommun, bild 3

Hallvägen 6

Lägenhet
Båstad, Båstads kommun
Fastighetsbyrån Båstad
695 000 kr
24,8 m²
1 rum
vån 1/2
4 051 kr/mån
28 024 kr/m²

På härligt läge i centrala Båstad finner du denna trivsamma enrummare! Här erbjuds ett koncept där du utöver ett härligt fritidsboende har möjlighet till en extra intäkt. Bostaden avser fritidsändamål och när du själv inte nyttjar lägenheten hyrs den ut av Pensionat Enehall. Här semestrar du med vackra grönområden och fina skogspartier alldeles runt hörnet. Från lägenheten har du gångavstånd till strand och bad, shoppinggator, restauranger och utomhusaktiviteter. Lägenheten erbjuder ett rum med plats för säng och sittgrupp samt badrum. Från vardagsrummet når du den stenlagda uteplatsen som gränsar till den lummiga trädgården. Ett bekymmerslöst boende för dig som vill kunna njuta av vad Bjärehalvön har att erbjuda och övrig tid erhålla hyresintäkter utan att själv sköta driften. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Rosencrantz väg 2B , Hemmeslöv, Båstads kommun

Rosencrantz väg 2B

Radhus
Hemmeslöv, Båstads kommun
Fastighetsbyrån Båstad
2 800 000 kr
83 m²
3 rum
4 939 kr/mån
33 735 kr/m²

Nu finns detta trevliga bostadsrättsparhus till salu! Det moderna boendet på 83 kvm erbjuder en rymlig hall, ett stort helkaklat badrum, ett kök och vardagsrum i öppen planlösning samt två sovrum. Med en tilltalande planlösning, stilren interiör och fint ljusinsläpp blir detta hemmet för dig. Från vardagsrummet öppnar du dörren till den härliga uteplatsen och trädgården. På framsidan möts du av en elegant stensättning, carport och en stor uppfart med plats för flera bilar. Beläget i ett lugnt och familjevänligt område med cykelavstånd till havet, tågstationen och affärer. Välkommen till Rosencrantz väg 2B!

  • Plus
  • Uteplats
Krikonslingan 4C , Hemmeslöv, Båstads kommun

Krikonslingan 4C

Lägenhet
Hemmeslöv, Båstads kommun
Fastighetsbyrån Båstad
2 095 000 kr
58,3 m²
2 rum
vån 2/2
4 275 kr/mån
35 935 kr/m²

Lägenheten har en öppen planlösning och håller en genomgående hög standard. Bostaden rymmer kök, vardagsrum och ett sovrum samt ett helkaklat badrum. Här får du ett nytt, bekvämt och trivsamt boende med närheten till havet, naturen och bra kommunikationer. Via trappen till lägenheten når du din egna privata trädgårdstäppa som omges av en ligusterhäck. Utanför entrén finns möjlighet att möblera ytan med ett mindre bord och stolar, en plats att njuta på under soliga dagar. Ett fint och trivsamt sommarboende eller permanentboende med möjlighet att njuta av allt som finns att upptäcka på Bjäre. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Johan vid intresse!

  • Balkong
Månvägen 5, Hemmeslöv, Båstads kommun

Månvägen 5

Villa
Hemmeslöv, Båstads kommun
Fastighetsbyrån Båstad
5 485 000 kr
120 m²
5 rum
1 198 m² tomt

Charmigt 1 1/2-planshus med trevliga sociala ytor och gäststuga på bra och lugnt läge i Hemmeslöv. Välkommen till detta trivsamma hus, perfekt för dig som värdesätter både yta och funktion. Här finns allt du behöver för en bekväm vardag och umgänge med familj och vänner. När du kliver in genom entrén möts du av den välkomnande hallen och vidare till det funktionella köket. Köket ligger i anslutning till en mysig matplats som är beläget intill vardagsrummet med ett charmigt burspråk, vilket ger en ljus och luftig känsla. Här kan du njuta av måltider med familj och vänner i en hemtrevlig atmosfär. Vardagsrummet är utformat i vinkel, vilket skapar generösa ytor som enkelt kan anpassas efter olika behov och tillfällen. Här finns gott om plats för både avslappning och umgänge. Från vardagsrummet når du det trevliga tillbyggda rummet som badar i ljus tack vare flera fönster, inklusive ett takfönster och ett stort skjutparti. När vädret tillåter kan du öppna upp skjutpartiet och kliva ut på den stensatta uteplatsen – en perfekt plats för sommarens grillkvällar och avkopplande stunder. På ovanvåningen hittar du en möblerbar hall och två trevliga sovrum. Här finns även ett utrymme där det finns framdraget vatten och avlopp för att möjliggöra byggnation av en toalett/badrum. Den insynsskyddade och uppväxta tomten erbjuder en fridfull oas med många möjligheter. Här finns en carport med tillhörande förråd, vilket ger praktisk förvaring och skydd för bilen. För gäster eller som ett extra utrymme för familjen finns en gäststuga med två rum och ett badrum utrustat med wc, tvättställ och dusch. Huset ligger på ett bra läge med närheten till havet, naturen och bra kommunikationer. Detta hus är en perfekt kombination av funktionalitet, komfort och charm, redo att bli ditt nya hem eller sommarbostad. Välkommen att kontakta Johan för mer information.

  • Uteplats
Knopgränd 1, Torekov, Båstads kommun

Knopgränd 1

Villa
Torekov, Båstads kommun
Fastighetsbyrån Båstad
3 850 000 kr
70 m²
4 rum
1 049 m² tomt

Välkommen till detta trevliga och charmiga sommarboende, perfekt för den som söker ett hus med karaktär och mysfaktor. Huset ligger i närheten av den pittoreska byn Torekov, vilket gör det till en idealisk plats för avkoppling och njutning under sommarmånaderna. På entréplan möts du av det öppna vardagsrummet som är hjärtat av hemmet, där det finns gott om plats för både matbord och soffgrupp. En kamin bidrar till extra trivsel och värme under svala kvällar. En unik detalj i vardagsrummet är en lucka i golvet, täckt med pansarglas, som leder ner till en potentiell vinkällare – perfekt för vinentusiasten. Från vardagsrummet leder en trappa upp till ovanvåningen. Utöver vardagsrum som finns badrum, sovrum och kök på entréplanet. Huset har två separat ovanvåningar där du via vardagsrummet når en möblerbar hall som kan användas som ett extra sällskapsrum eller arbetsyta. Här finns också ett rymligt sovrum. Via en brantare trappa når du ytterligare ett sovrum samt en mysig möblerbar yta som kan anpassas efter dina behov. På tomten finns en extra byggnad som inrymmer en praktisk tvättavdelning, dusch och wc samt ett oinrett rum som ger möjlighet inred som ett sovrum så blir det en trevlig gäststuga. Detta hus är idealiskt för dig som söker ett sommarboende eller ett åretruntboende i ett charmigt och unikt hem med många möjligheter, beläget nära det mysiga Torekov. Välkommen att kontakta Johan för mer information!

  • Uteplats
Hallvägen 6, Stationsterrassen, Båstads kommun

Hallvägen 6

Lägenhet
Stationsterrassen, Båstads kommun
Fastighetsbyrån Båstad
1 075 000 kr
37,2 m²
1 rum
vån 1/1
6 077 kr/mån
28 898 kr/m²

På centralt läge finns nu möjligheten att förvärva denna kvadratsmarta bostadsrättslägenhet i ett eget hus om 37 kvm! Bostaden har ett renoverat badrum och pentry. I det väldisponerade allrummet finns förutom pentry även plats för dubbelsäng, soffa, fåtöljer och matbord. Huset har en trevlig farstukvist med sittplatser och en uteplats direkt i anslutning till entrén med ett härligt västerläge. Här bor du på ett lugnt område med gångavstånd till havet, Malenbadet och flera restauranger. Bostaden avser fritidsändamål och när du själv inte nyttjar lägenheten hyrs den ut av Pensionat Enehall och du får ta del av intäkterna. Ett bekymmersfritt boende för dig som vill kunna njuta av vad Bjärehalvön har att erbjuda och när du inte är där ha möjlighet till en extra intäkt.

  • Uteplats
Köpmansgatan 80G, Centralt, Båstads kommun

Köpmansgatan 80G

Lägenhet
Centralt, Båstads kommun
Fastighetsbyrån Båstad
2 395 000 kr
53 m²
2 rum
vån 2/3
3 838 kr/mån
45 189 kr/m²

Välkommen till Köpmansgatan 80G! Här möts du av en ljus och trevlig renoverad lägenhet med 2 rum och kök. Den charmerande entrén till bostaden nås via en loftgång, som elegant är inbyggd i föreningens byggnad och ger en känsla av lyxigt boende, nästan som på ett hotell. Lägenheten är centralt belägen med närhet till allt du behöver - närservice, havet, naturen och den pulserande atmosfären runt Båstad hamn. Här finns allt för den som söker både bekvämlighet och livskvalitet. Kontakta ansvarige mäklaren Johan Svahn för ytterligare information och för att boka en visning.

  • Balkong
Krikonslingan 6C, Hemmeslöv, Båstads kommun

Krikonslingan 6C

Lägenhet
Hemmeslöv, Båstads kommun
Fastighetsbyrån Båstad
1 950 000 kr
58,3 m²
2 rum
vån 2/2
4 275 kr/mån
33 448 kr/m²

Med härligt utsikt mot Hallandsåsen. Lägenheten erbjuder en öppen planlösning och håller en genomgående hög standard. Här finns kök, vardagsrum och ett sovrum, komplett med ett elegant helkaklat badrum. Det är en plats som erbjuder både komfort och trivsel, med närheten till havet, naturen och utmärkta kommunikationsmöjligheter. Genom trappan till lägenheten når du din egen privata trädgårdstäppa, omgiven av en vacker ligusterhäck. Utanför entrén finns möjlighet att inreda med ett litet bord och stolar, vilket blir en perfekt plats att njuta av soliga dagar. Detta är en underbar möjlighet för både sommarboende och permanent boende, där du kan ta del av allt som Bjäre har att erbjuda. Välkommen på visning!

Hemmeslövsvägen 80A, Hemmeslöv, Båstads kommun
Hemmeslövsvägen 80A, Hemmeslöv, Båstads kommun, bild 2
Hemmeslövsvägen 80A, Hemmeslöv, Båstads kommun, bild 3

Hemmeslövsvägen 80A

Villa
Hemmeslöv, Båstads kommun
Fastighetsbyrån Båstad
4 995 000 kr
112 + 86 m²
6 rum
2 379 m² tomt

Nu finns möjligheten att förvärva denna fastigheten i Hemmeslöv med flera byggnader med uthyrningsmöjligheter och ett tillfälle för dig som driver egen verksamhet eller har behov av verkstad och garage. Detta passar dig som vill ha ett eget boende och kan tänka dig att hyra ut dom byggnader/utrymmen som du inte själv nyttjar och få in hyresintäkter som ger ett tillskott till din egen boendekostnad. På fastigheten finns ett 1 1/2 plans bostadshus med källare, boarea 112 kvm och 86 kvm biarea. Detta hus är idag tillgängligt för uthyrning eller kan disponeras av ny ägare. På fastigheten finns dessutom två stora garage och ett mindre och en bilverkstad. På den grusade innegården finns det också en lägenhet om två rum och kök. Utöver detta finns det ytterligare ett fristående enplanshus på fastighetens nordvästligaste del. Hyresintäkter på 448 260kr/år när alla byggnaderna är uthyrda . Fastigheten har ett bra läge med goda kommunikationsmöjligheter både via tåg och bil. Välkommen att kontakta Johan Svahn för mer information.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Köpmansgatan 103 B lgh 1102, Båstad, Båstads kommun

Köpmansgatan 103 B lgh 1102

Radhus
Båstad, Båstads kommun
Fastighetsbyrån Båstad
2 790 000 kr
69,9 m²
3 rum
4 457 kr/mån
39 914 kr/m²

Välkommen till denna trevliga lägenhet som har härliga sällskapsutrymmen med allrum, kök och matplats i en öppen planlösning. Vidare in i lägenheten hittar vi två sovrum, badrum och en klädkammare med goda förvaringsmöjligheter. Lägenheten ligger på 2:a våningen och har en trevlig balkong med ett sydvästligt läge, där man kan njuta av härliga soliga dagar. Lägenheten ligger på ett centralt bra läge med närheten till handel, havet, naturen och pulsen som man finner runt Båstad hamn. Tänk dig att då gå ner till havet i morgonrocken och ta ett morgonbad och på vägen hem köper du nybakat bröd till frukosten. Välkommen att kontakta Johan för mer information.

  • Balkong
Kiselvägen 19A, Östra Karup, Båstads kommun

Kiselvägen 19A

Radhus
Östra Karup, Båstads kommun
Fastighetsbyrån Båstad
2 125 000 kr
112,5 m²
5 rum
8 731 kr/mån
18 889 kr/m²

Låt mig presentera detta välplanerade bostadsrättsparhus i familjära Östra Karup! Denna rymliga bostad präglas av högklassiga materialval och smakfulla kulörer. Generösa sällskapsytor med kök och vardagsrum i öppen planlösning och fint ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Bostaden rymmer tre sovrum, två badrum, klädvård samt ett extra allrum på ovanplan. Här bor du med förskola och skola nära samt goda kommunikationer. En naturnära bostad där du med cykeln tar dig till havet och Båstads kärna. Välkommen att tontakta Johan för mer information.

  • Plus
  • Uteplats
Stationsterrassen 10, Båstad, Båstads kommun

Stationsterrassen 10

Lägenhet
Båstad, Båstads kommun
Fastighetsbyrån Båstad
675 000 kr
32,5 m²
1 rum
vån 1/1
4 826 kr/mån
20 769 kr/m²

Välkommen in i denna trevliga enrummare som erbjuds till försäljning möblerad. Rummet är rymligt och har en dubbelsäng, enkelsäng, bäddsoffa och soffbord med två fåtöljer. Det finns även en separat utgång till den egna uteplatsen. Badrummet, som även är handicap-anpassat, är försett med plastmatta på både golv och väggar, samt är utrustat med dusch, wc, tvättställ. Här finns ett litet kylskåp med frysfack och kokplatta samt mikro-ugn för den som önskar enklare tillagning. Lägenheten är belägen i ett lugnt område med gångavstånd till havet, Malenbadet och flera restauranger. Det här boendet är avsett för fritidsändamål, och när du inte använder lägenheten själv hyrs den ut av Pensionat Enehall, vilket innebär en intäkt till dig som ägare. Ett bekymmersfritt boende för dig som vill kunna njuta av allt som Bjärehalvön har att erbjuda, och samtidigt ha möjlighet till en intäkt när du inte själv är på plats. Tveka inte att kontakta ansvarig mäklare, Johan, för ytterligare information eller för att boka en visning!

  • Uteplats
Slättarödsvägen 437, Mäsinge, Båstads kommun

Slättarödsvägen 437

Gård/Skog
Mäsinge, Båstads kommun
Fastighetsbyrån Båstad
4 975 000 kr
218 + 25 m²
6 rum
9,5 ha tomt

På Slättarödsvägen 437 i Mäsinge hittar du denna gård om ca 9,5ha med boningshus i 1,5 plan om 6 rum och kök. Kliv in i huset och upptäck ett stort hem med möjligheter. Här erbjuds du ett insynsskyddat boende där det finns mycket att göra, men som samtidigt erbjuder fina möjligheter att skapa ett hem efter eget tycke. När du kommer ut på gårdsplanen finner du flera ekonomibyggnader för dig som vill driva egen verksamhet eller så kan du fortsatt arrendera ut marken och hyra ut de ekonomibyggnader som du själv inte har behov av. Åkermarken är idag utarrenderad fram till 2024-12-31. Två ekonomibyggnaderna är idag uthyrda fram till den 30/11- 2026 och möjlighet finns för ny ägare att fortsatt hyra ut dessa efter hyresavtalet har löpt ut. En trevlig plats i Mäsinge med närheten till havet, naturen och allt som Bjärehalvön har att erbjuda. Välkommen att kontakta Johan Svahn för mer information!

Langetoftsvägen 58, Förslöv, Båstads kommun

Langetoftsvägen 58

Radhus
Förslöv, Båstads kommun
Fastighetsbyrån Båstad
1 795 000 kr
82 m²
3 rum
4 888 kr/mån
21 890 kr/m²

Välkommen detta detta inflyttningsklara, moderna och trevliga radhus om tre rum och kök. Här är det bara att flytta rakt in då huset stod färdigt 2023 och det praktiskt taget fortfarande är i nyskick. Välkommen att kontakta Johan Svahn för mer information eller boka en visning!

  • Plus
  • Uteplats
Krikonslingan 15, H2:3, Hemmeslöv, Båstads kommun

Krikonslingan 15, H2:3

Lägenhet
Hemmeslöv, Båstads kommun
Fastighetsbyrån Båstad
1 975 000 kr
68 m²
3 rum
vån 2/4
4 312 kr/mån
29 044 kr/m²

På havsnära läge i populära Hemmeslöv hittar du denna trevliga lägenhet med två rum och kök. Lägenheten är välplanerad med högklassiga materialval och tidlösa ytskikt. Bostaden rymmer kök, vardagsrum, sovrum och ett mindre sovrum samt ett helkaklat badrum med tvättdel. Från vardagsrummet når du den härliga balkongen som har ett bra solläge mot sydväst. Här får du ett nytt, bekvämt och trivsamt boende med ett perfekt läge i hjärtat av Hemmeslöv, där du bland annat har fina skogspartier, stranden, bageri och närhet till tågstation och kollektivtrafik. För mer information och visning kontakta ansvarig mäklare Johan.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Krikonslingan 15 lgh 1102, Hemmeslöv, Båstads kommun

Krikonslingan 15 lgh 1102

Lägenhet
Hemmeslöv, Båstads kommun
Fastighetsbyrån Båstad
2 150 000 kr
68 m²
3 rum
vån 2/4
4 312 kr/mån
31 618 kr/m²

Nu finns en unik chans att förvärva denna moderna och snygga lägenheten i populära Hemmeslöv! Lägenheten har en öppen planlösning och håller en genomgående hög standard med trevliga tillval i kök och badrum. Bostaden rymmer kök, vardagsrum och två sovrum samt ett helkaklat badrum. Från vardagsrummet når du den härliga balkongen med ett härligt solläge. Här får du ett nytt, bekvämt och trivsamt boende med närheten till havet, naturen och bra kommunikationer. Välkommen att kontakta Johan för mer information.

  • Balkong
  • Hiss

Visar 1 - 25 av 30