Mäklare Sofia Rahmn

Sofia Rahmn

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Mangårdsvägen 28b , Båstad, Båstads kommun

Mangårdsvägen 28b

Lägenhet
Båstad, Båstads kommun
Fastighetsbyrån Båstad

1 995 000 kr

114 m²

4 rum

6 287 kr/mån

17 500 kr/m²

Nu presenteras chansen att förvärva detta centralt belägna parhus i Brf Mangården. Här har du nära till Båstad stadskärna som bland annat erbjuder fina promenadstråk, hav och strand, service och god kommunikation. Bostaden om 114 kvm rymmer fyra rum och kök fördelat på två våningsplan. Du har två uteplatser varav den ena i perfekt solläge samt en inglasad balkong med trevlig utsikt. Här har du ett mycket trevligt boende att flytta rakt in i där kök och badrum har renoverats. Välkommen till Mangårdsvägen 28B!

  • Balkong
  • Uteplats
Åselidsvägen 4, Förslöv, Båstads kommun

Åselidsvägen 4

Villa
Förslöv, Båstads kommun
Fastighetsbyrån Båstad

2 195 000 kr

114 m²

7 rum

912 m² tomt

Nu presenteras chansen att förvärva Förslövs gamla rökeri! Här har du ett hus med historia vars gamla charm finns kvar. Huset som byggdes 1916 är 114 kvm och rymmer idag tre sovrum, med möjlighet till fler. Du har vardagsrum och matsal i öppen planlösning, kök samt badrum. Tomten bjuder in till hopp och lek och har ett stort tralldäck för de varma sommarmånaderna. Här finns dessutom goda förrådsutrymmen och en uppfart med plats för flera bilar. Från bostaden har du nära till stationen, skola, matbutik och vacker natur. Varmt välkomna till Åselidsvägen 4!

  • Uteplats
Krikonslingan 15, Hemmeslöv, Båstads kommun

Krikonslingan 15

Lägenhet
Hemmeslöv, Båstads kommun
Fastighetsbyrån Båstad

2 395 000 kr

68 m²

3 rum

4 312 kr/mån

35 221 kr/m²

Bli den första att flytta in i denna trevliga trerummare om 68 kvm! Här står en mycket smakfull bostadsrätt inflyttningsklar med genomtänkt planlösning och fina materialval. Bostaden rymmer kök och vardagsrum i öppen planlösning, två sovrum samt ett helkaklat badrum med tvättdel. Från vardagsrummet slår du upp dörrarna till uteplatsen med härligt solläge. Här har du en naturnära lägenhet med närhet till fina promenadstråk, hav och strand, kommunikationer och evenemangsrika Båstad. Ett kvalitativt och lättskött boende som passar både den permanentboende som den fritidsboende. Välkommen till Krikonslingan 15!

  • Nyproduktion
  • Uteplats
  • Hiss
Äppelvägen 2, Hemmeslöv, Båstads kommun

Äppelvägen 2

Villa
Hemmeslöv, Båstads kommun
Fastighetsbyrån Båstad

5 195 000 kr

160 m²

5 rum

805 m² tomt

I populära Hemmeslöv kan vi äntligen presentera denna gedigna 1,5-plansvilla. En välplanerad bostad om 160 kvm med generösa sällskapsytor. Nedre plan erbjuder kök, matsal och vardagsrum i öppen planlösning, tvättstuga och badrum samt uterum. Husets tre sovrum är placerade på ovanplan samt ett rymligt allrum och toalett. Bostadens baksida har plats för både familj och vänner, här tänder du grillen medan barnen plaskar i poolen. De regniga sommarkvällarna flyttar ni in i uterummet. Bostaden erbjuder en insynsskyddad uteplats, lättskött trädgård och ett trevligt läge med närhet till både hav och evenemangsrika Båstad! Här finns dessutom ett garage samt uppställningsplats för flera bilar. Varmt välkomna till Äppelvägen 2, ett hem att trivas i!

  • Uteplats
Stationsterrassen 10, Stationsterrassen, Båstads kommun

Stationsterrassen 10

Lägenhet
Stationsterrassen, Båstads kommun
Fastighetsbyrån Båstad

450 000 kr

16,1 m²

1 rum

2 391 kr/mån

27 950 kr/m²

Varmt välkomna till denna ljusa och stilrena lägenhet på Pensionat Enehall! Här erbjuds en enrummare om ca 16 kvm på lugnt läge med närhet till salta bad, god mat och vacker natur. För den aktiva finns här både inomhus- och utomhusaktiviteter nära. Bostaden rymmer en stor säng med sängbord, badrum samt balkong. Lägenheten avser hotellanvändning och när du själv inte nyttjar bostaden hyrs den ut av driftbolaget. Inget extra arbete för dig och du får ta del av intäkterna! Ett perfekt semesterboende för den som söker något bekymmerfritt i centrala Båstad! Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Stationsterrassen 10, Båstad, Båstads kommun

Stationsterrassen 10

Lägenhet
Båstad, Båstads kommun
Fastighetsbyrån Båstad

575 000 kr

19,9 m²

1 rum

2 955 kr/mån

28 894 kr/m²

Välkommen till denna ljusa lägenhet i Pensionat Enehall! Bostaden rymmer hall med bra förvaringsmöjligheter, ett rum med plats för en stor säng och sittmöblemang samt ett badrum. Dessutom har du en balkong där du njuter av eftermiddagssolen. Här erbjuds ett unikt koncept där lägenheten, som avser semesterboende, hyrs ut när du själv inte nyttjar den. Från pensionatet har du gångavstånd till Båstads vackra natur med spektakulära vyer, ett rikt restaurangliv samt utomhusaktiviteter och bad. Vi ses på visning!

  • Balkong
Järnvägsgatan 36, Grevie, Båstads kommun

Järnvägsgatan 36

Villa
Grevie, Båstads kommun
Fastighetsbyrån Båstad

2 300 000 kr

120 m²

4 rum

961 m² tomt

Nu presenteras möjligheten att förvärva ett anpassningsbart hus med flera användningsområden! Huset som idag används som bostad ligger i mysiga Grevie och rymmer fyra rum och kök. Bostadsytan om 120 kvm är bekvämt fördelat på ett plan, för den som söker större går det dessutom att inreda ovanplan. Har du ett fritidsintresse som kräver stor plats alternativt driver verksamhet är detta en perfekt fastighet för dig! Boningsdelen går med enkelhet att göra till ett kontor med flera skrivbordplatser, entré från gatan och bra med förrådsutrymmen. Här har du två garage, ett redskapsförråd samt en uppfart med plats för flera bilar. I anslutning till boningshuset finns dessutom en lagerlokal om 70 kvm. I Grevie bor du mitt på Bjärehalvön med en kort bilfärd till Båstad och Ängelholm. Här har du service och mysiga gårdsbutiker nära samt vackra grönområden. Välkommen på visning!

Alfred Svens väg 6, Torekov, Båstads kommun

Alfred Svens väg 6

Villa
Torekov, Båstads kommun
Fastighetsbyrån Båstad

3 650 000 kr

90 m²

4 rum

3 529 kr/mån

Unik möjlighet att förvärva ett fristående bostadsrättshus på populära Bjäreterrassen! Ljus och modern bostad om 90 kvm med kök i öppen planlösning med vardagsrummet, dubbla badrum och tre sovrum! Boendet erbjuder smakfulla materialval och ett härligt ljusinsläpp samt dubbeldörrar i glas som tar dig ut till den stensatta uteplatsen och trädgården! Du har även egen uppfart och förråd samt tillgång till föreningens poolområde, bastu, orangeri och tennisbana. Med närhet till mysiga Torekov, härliga bad och vacker natur finner du här ett bekvämt boende där du får ta del av bostadsrättens alla fördelar!

  • Uteplats
Köpmansgatan 80 K, Båstad, Båstads kommun

Köpmansgatan 80 K

Lägenhet
Båstad, Båstads kommun
Fastighetsbyrån Båstad

1 795 000 kr

47 m²

1 rum

2 499 kr/mån

38 191 kr/m²

Låt mig presentera denna stilrena lägenhet längst upp i huset! Här erbjuds ett bekvämt boende mitt i centrum med gångavstånd till strand och bad och allt vad Båstad city har att erbjuda. Här finner du trevliga promenadstråk, shoppinggator, restauranger och utomhusaktiviteter samt lättillgänglig kommunikation. Lägenheten har fina ytskikt och en trevlig utsikt över Malen och havet. Ett boende som passar både den permanentboende och sommargästen. Vi ses på visning!

Hallvägen 6, Båstad, Båstads kommun

Hallvägen 6

Lägenhet
Båstad, Båstads kommun
Fastighetsbyrån Båstad

850 000 kr

24,8 m²

1 rum

3 682 kr/mån

34 274 kr/m²

På härligt läge i centrala Båstad finns nu denna trivsamma enrummare till försäljning! Här bor du med vackra grönområden och fina skogspartier alldeles runt hörnet. Från lägenheten har du gångavstånd till strand och bad, shoppinggator, restauranger och utomhusaktiviteter. Lägenheten erbjuder ett rum med plats för säng och sittgrupp samt badrum. Från vardagsrummet når du den stenlagda uteplatsen som gränsar till den lummiga trädgården. Bostaden avser fritidsändamål och när du själv inte nyttjar lägenheten hyrs den ut och du får ta del av intäkterna. Ett bekymmerslöst boende för dig som vill kunna njuta av vad Bjärehalvön har att erbjuda och övrig tid ha möjlighet till en extra intäkt. Varmt välkomna på visning!

  • Uteplats

Visar alla 10