Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Emma Larsson

Emma Larsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Gamla Bangatan 11 C, null, Ludvika kommun

Gamla Bangatan 11 C

Lägenhet
Ludvika kommun
Fastighetsbyrån Ludvika/Smedjebacken
950 000 kr
77,2 m²
3 rum
vån 3/3
3 962 kr/mån
12 306 kr/m²

Nu finns chansen att förvärva denna centrala bostadsrätt med tre rum och kök på 76 kvm med alla bekvämligheter inom gångavstånd! Genomgående ljusa, bevarade ytskikt där möjligheterna finns att göra den till sin drömlägenhet! Planlösning: Välkomnande och stor hall, fint kök med plats för matgrupp samt utgång till den inglasade balkongen mot Ludvikas centrum, två stora sovrum med garderober, helkaklat badrum och rymligt vardagsrum med fint ljusinsläpp från stora fönsterpartier samt ev. möjligheten att öppna upp mellan kök och vardagsrum. Bostadsrätten är belägen centralt i Ludvika med närhet och gångavstånd till livsmedelsbutiker, affärer, restauranger, caféer, fina promenadstråk, Hitachi, kyrkogården m.m. Möjligheterna är stora! Varmt välkomna att boka er till visning!

Bergsgatan 10C, null, Ludvika kommun

Bergsgatan 10C

Lägenhet
Ludvika kommun
Fastighetsbyrån Ludvika/Smedjebacken
700 000 kr
51,5 m²
2 rum
vån 3/3
3 944 kr/mån
13 592 kr/m²

Lägenheten har genomgått en totalrenovering under 2024, där alla ytskikt, kök och badrum är renoverat med bra valda material samt smakfullt utvalda kulörer som sträcker sig genom hela lägenheten. Den där nyproduktionskänslan med allt nytt. Planlösning: Välkomnande hall med plats för förvaring, öppet och stilfullt IKEA kök utrustat bl.a. med vinkyl, induktionshäll, kyl/frys m.m. Stort och bekvämt sovrum med heltäckningsmatta på golv, snyggt badrum och till sist vardagsrummet i ljusa härliga kulörer med utgång till insynsskyddad balkong med fantastisk utsikt. Med öppen planlösning, genomgående ljusa ytskikt och enhetliga golv, upplevs bostadsrätten ha stor rymd. Bergsgatan 10 C är beläget på populära Högberget med närhet till naturen, skola, förskola, gymnasium, Hitachi samt Ludvikas centrum med bl.a. restauranger, affärer, caféer m.m. Även med alla bekvämligheter i närheten har man naturen bakom hörnet med fina motionsspår och sportfält som sträcker sig runt om Högberget. Denna lägenhet måste upplevas på plats! Varmt välkomna att visa ert intresse redan nu och boka er till visning!

Östra Storgatan 17 A, Centrum, Ludvika kommun

Östra Storgatan 17 A

Lägenhet
Centrum, Ludvika kommun
Fastighetsbyrån Ludvika/Smedjebacken
550 000 kr
62,5 m²
3 rum
vån 2/3
5 210 kr/mån
8 800 kr/m²

Välkommen till denna trevliga bostadsrätt belägen i centrala Ludvika. Välskött förening som skapar en trygg och trivsam miljö för sina boende. I närområdet finns promenadstråk att njuta av. Ludvika centrum erbjuder ett varierat utbud av butiker och service vilket gör vardagen bekväm och enkel. För den som gillar naturen finns även grönområden att utforska inte långt från bostaden. Denna bostadsrätt ger dig möjligheten att skapa ditt drömboende på ett centralt läge i Ludvika. Med balkongen som en extra bonus kan du njuta av frisk luft och vacker utsikt direkt från ditt eget hem. Passa på att bli en del av denna härliga gemenskap - välkommen hem! Visning går att ordna enligt överenskommelse

  • Hiss
Tingshusgatan 4, Centrum, Ludvika kommun

Tingshusgatan 4

Lägenhet
Centrum, Ludvika kommun
Fastighetsbyrån Ludvika/Smedjebacken
1 350 000 kr
64 m²
2 rum
vån 2/3
2 005 kr/mån
21 094 kr/m²

Varmt välkommen till denna bostadsrätt på 64 kvm, belägen på andra våningen med utsikt mot Väsman. For information in English, contact Emma 070-205 71 45 / [email protected] Bostaden i korthet: Storlek: 64 kvm Våning: 2 av 3, med hiss Avgift: Väldigt låg månadsavgift, där allt ingår. Som ger mer pengar över till annat Interiör: Genomgående ljusa ytskikt som skapar en rymlig och inbjudande atmosfär Utsikt: Utsikt mot sjön Väsman och kyrkan med eftermiddagssol på balkongen. Bostadsrätten har genomgående ljusa ytskikt och består av en välkomnande hall med bra förvaring, kök med plats för matgrupp samt ev. möjligheten att öppna upp mot det stora vardagsrummet med utgång till balkongen. Fint badrum med bl.a. bidétoalett och ny kombinerad tvätt/torktumlare och sedan sovrum med garderober och utsikt mot sjön. En av lägenhetens absoluta höjdpunkter är den underbara balkongen med utsikt mot sjön Väsman. Där du kan njuta av morgonkaffet, soliga eftermiddagar och varma sommarkvällar med vänner och familj. Föreningen är välskött och har stabil ekonomi, vilket avspeglas i den låga månadsavgiften. Här bor du i en trygg miljö med närhet till både natur och stadens bekvämligheter. Gångavstånd till centrala Ludvika med dess butiker, restauranger samt bl.a. strandpromenaden, Hitachi, Engelska parken, kyrkan m.m. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Köpmansgatan 21A, Centrum, Ludvika kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Köpmansgatan 21A

Lägenhet
Centrum, Ludvika kommun
Fastighetsbyrån Ludvika/Smedjebacken
1 195 000 kr
88,5 m²
4 rum
vån 3/3
4 201 kr/mån
13 503 kr/m²

Nu har man chansen att förvärva denna fina bostadsrätt med fyra rum och kök på 88,5 kvm i populära föreningen Apollo. Bostadsrätten är smakfullt löpande renoverad med ljusa och genomtänkta ytskikt. Stora fönsterpartier som ger lägenheten rymd och en härlig atmosfär. I bostadsrätten har du en stor välkomnande hall, helkaklat badrum med nya vitvaror, hemtrevligt kök, fint öppet vardagsrum och tre fina sovrum, ett bl.a. med stor walk in closet och ett sovrum med utgång till stor inglasad balkong med utsikt mot områdets innergård. Bostadsrätten är belägen centralt i Ludvika med gångavstånd till allt man kan tänkas behöva, bl.a. affärer, livsmedelsbutiker, Ludvika station, skola, förskola, Högbergsgymnasium m.m. Varmt välkomna att boka er till visning!

Tre krokars gata 11 E, Högberget, Ludvika kommun

Tre krokars gata 11 E

Lägenhet
Högberget, Ludvika kommun
Fastighetsbyrån Ludvika/Smedjebacken
895 000 kr
74 m²
3 rum
vån 2/3
4 599 kr/mån
12 095 kr/m²

Nu har du möjlighet att förvärva denna fina lägenhet med tre rum och kök på andra våningen med balkongen i söderläge! Bostadsrätten har en spännande planlösning där dessa lägenheter tidigare varit en tvåa samt med ingång till en etta som de slagit ihop, därav två entréer samt tidigare wc som gjorts om till eget tvättrum med både tvättmaskin och torktumlare. Fint stort kök med bänk yta på båda sidor, två stora sovrum med bra förvaring, helkaklat badrum med golvvärme och vardagsrummet med utgång till balkongen i söderläge. Perfekta platsen att både umgås med nära och kära och att njuta av många soltimmar. Bekvämt belägen på Högberget med närhet till skola, förskola, gymnasium, Hitachi och fina motionsspår samt sportfält som sträcker sig runt om Högberget. Även med naturen runt hörnet så är det gångavstånd till Ludvika centrum med bl.a. livsmedelsaffär, affärer, restauranger samt Ludvika station. Varmt välkomna på visning!

Gamla bangatan 44 A, Marnäs, Ludvika kommun
  • Mån 5 aug kl 16:30

Gamla bangatan 44 A

Lägenhet
Marnäs, Ludvika kommun
Fastighetsbyrån Ludvika/Smedjebacken
695 000 kr
71 m²
3 rum
vån 2/3
4 831 kr/mån
9 789 kr/m²

Välkomna till Gamla Bangatan 44! Nu presenterar vi en härlig gaveltrea med inglasad balkong i bästa solläge. Bra läge nära centrum, livsmedelsbutiker och naturområden. Stor inglasad balkong. Ljus lägenhet tack vare gavelläget. Brf Jordbrukaren är Ludvikas största bostadsrättsförening med totalt 213 bostadsrätter och flera lokaler. Föreningen har en stabil ekonomi och låg belåningsgrad samt att de gjort flera större renoveringar och underhåll under de senaste åren. Föreningen tillhandahåller bland annat föreningslokal som medlemmarna kan hyra, bastu med relaxrum mm.

  • Plus
Generatorgatan 3A, Högberget, Ludvika kommun

Generatorgatan 3A

Lägenhet
Högberget, Ludvika kommun
Fastighetsbyrån Ludvika/Smedjebacken
775 000 kr
69 m²
3 rum
vån 2/3
4 662 kr/mån
11 232 kr/m²

Varmt välkomna till denna välplanerade bostadsrätt med tre rum och kök på Högberget i Ludvika. Harmoniskt ljusinsläpp genom hela lägenheten från tre väderstreck, ljust och bra utrustat kök, helkaklat badrum med både golvvärme och tvättmaskin, två stora sovrum, balkong mot innergård samt gå in garderob som man skulle kunna förvandla till ex. kontor. Bra förening där allt ingår i månadsavgiften (värme, vatten, hushållsel samt fiber) samt bastu/relax som föreningens medlemmar får nyttja. Bostadsrätten är belägen i närheten av allt man kan tänkas behöva som skolor, förskolor, gymnasium, Ludvika centrum med bl.a. livsmedelsbutik, restauranger, butiker samt inom gångavstånd till Ludvikas stolthet Hitachi. Varmt välkomna att boka er till visning!

Fagerbacken 4:10 (8) Tomt 2, null, Borlänge kommun

Fagerbacken 4:10 (8) Tomt 2

Tomt
Borlänge kommun
Fastighetsbyrån Borlänge/Säter
395 000 kr
2 000 m² tomt

Finns drömmen om att bygga ditt drömhus i ett naturnära och lugnt område med närhet till friluftslivet men även Borlänges centrum? Nu finns chansen att förvärva någon av dessa två tomter på ca 2 000 kvm på en återvändsgata mot skogen i fina Fagerbacken. På bara 10 min åker du bl.a. till Romme Alpin och Borlänges centrum. Fina nya cykel och gångbanor samt busskommunikationer finns efter Smedjebacksvägen. Med bra storlek på tomten gör detta till den perfekta platsen att skapa ett personligt boende som passar alla dina behov oavsett vad du önskar, ett mindre mysigt familjehem eller en rymlig modern villa. Förhandsbesked om byggnation åligger köparen att söka. Förhandsbesked om avstyckning finns (se detaljplan - förhandsbesked). Dessa kan komma att villkoras i kontrakt om så önskas. Kommunalt VA/Avlopp samt el finns inom området. Anslutningsavgift tillkommer. Kontakta ansvarig mäklare vid intresse. Visning kommer att ske löpande och det är OK att åka förbi själv och kika på tomterna. Emma Larsson 070-205 71 45 [email protected]

Fagerbacken 4:10 (8) Tomt 1 , null, Borlänge kommun

Fagerbacken 4:10 (8) Tomt 1

Tomt
Borlänge kommun
Fastighetsbyrån Borlänge/Säter
395 000 kr
2 000 m² tomt

Finns drömmen om att bygga ditt drömhus i ett naturnära och lugnt område med närhet till friluftslivet men även Borlänges centrum? Nu finns chansen att förvärva någon av dessa två tomter på ca 2 000 kvm på en återvändsgata mot skogen i fina Fagerbacken. På bara 10 min åker du bl.a. till Romme Alpin och Borlänges centrum. Fina nya cykel och gångbanor samt busskommunikationer finns efter Smedjebacksvägen. Med bra storlek på tomten gör detta till den perfekta platsen att skapa ett personligt boende som passar alla dina behov oavsett vad du önskar, ett mindre mysigt familjehem eller en rymlig modern villa. Förhandsbesked om byggnation åligger köparen att söka. Förhandsbesked om avstyckning finns (se detaljplan - förhandsbesked). Dessa kan komma att villkoras i kontrakt om så önskas. Kommunalt VA/Avlopp samt el finns inom området. Anslutningsavgift tillkommer. Kontakta ansvarig mäklare vid intresse. Visning kommer att ske löpande och det är OK att åka förbi själv och kika på tomterna. Emma Larsson 070-205 71 45 [email protected]

Brittsandsvägen, Gonäs, Ludvika kommun

Brittsandsvägen

Tomt
Gonäs, Ludvika kommun
Fastighetsbyrån Ludvika/Smedjebacken
650 000 kr

I Brittsand, precis intill Väsman kan du skapa ditt eget drömboende med svårslagen sjöutsikt! I härligt naturläge och med fin utsikt ner mot Väsman har Brittsand Fastigheter AB bildat flertalet tomter med varierande storlekar där du har möjlighet att bygga ditt drömboende! Fortfarande finns chansen att köpa en tomt med mycket sjönära läge! Området är optimalt för dig som vill ha lite mer avskildhet från centrum men samtidigt bo i ett fritids- såväl permanentbostadsområde med hög standard. I det direkta närområdet kommer det finnas bland annat en lättillgänglig badplats och de boende kommer även ha möjlighet till egen båtplats i den planerade småbåtshamnen. Tomternas generösa storlek ger väldigt trevliga och fördelaktiga byggrätter. Från Brittsand ner till Gonäs är det knappa 2 km och närmsta förskola. Gonäs Förskola är belägen mitt i Gonäs by i trevlig och lantlig miljö, ca 7 km från centrala Ludvika och är en förskola som arbetar sedan ett par år med hållbar utveckling med utgångspunkt stiftelsen Håll Sverige Rent där skolan har utmärkelsen Grön Flagg. I övrigt är det inte långa bilfärden till bland annat Blötbergets skola med årskull F-6, Lyviksbergets handelsområde som är i en stor expansionsfas just nu samt Lorensberga skolan och Östansbo förskola. Tidsplan För att skapa naturligt tillträde till samtliga fastigheter görs befintligt vägsystem delvis om och nya vägar tillkommer. Se bilagd planbeskrivning och planförslag under dokument. Vatten/Avlopp/Fiber/El finns att ansluta vid tomtgräns. Ovanstående anslutningar tillkommer, för närvarande uppskattat pris 240 000 kr. Vägar En gemensamhetsanläggning för vägar kommer att bildas. Planområdet Över Brittsandsområdet finns en planbeskrivning som visar att bebyggelsen ska vara både för permanent- och fritidsboende. Inom planområdet finns idag redan 14 st avstyckade fastigheter, främst fritidsfastigheter varav några är från tiden då Brittsand var en fritidsby för anställda på ASEA, numera Hitachi ABB. Planområdet ligger på västra sidan av sjön Väsman och norr om Gonäs. Området är känt under namnet Brittsand som under många år var fritidsby för anställda på ASEA, numera Hitachi ABB. Till Brittsand är det 8-9 km från Ludvika centrum. Kommersiell service finns vid Lyviksbergets köpcentrum 5,5 km från området. Förskola finns i Gonäs, 2 km och grundskola i Blötberget 5 km.

  • Nyproduktion

Visar alla 11