Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Erik Hansson

Erik Hansson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Engelbrektsgatan 19A, Hagalund, Borlänge kommun

Engelbrektsgatan 19A

Lägenhet
Hagalund, Borlänge kommun
Fastighetsbyrån Borlänge/Säter
850 000 kr
61 m²
2 rum
vån 3/3
2 393 kr/mån
13 934 kr/m²

Välkommen till Engelbrektsgatan 19A, en charmig bostad om två rum och kök som erbjuder en unik möjlighet att sätta sin egna prägel. Med låga avgifter och en perfekt plats i centrum av Hagalund, är detta hemmet en idealisk plats för den som söker bekvämlighet. Den genomtänkta planlösningen skapar en öppen känsla samtidigt som den ger möjlighet att skapa avskilda rum för olika ändamål. Bostaden kan tillträdas så fort som möjligt. Läget på Engelbrektsgatan 19A ger närhet till såväl grönområden som bekvämligheter som affärer, skolor och kommunikationer. Här bor du i ett lugnt och trivsamt område samtidigt som du har enkel tillgång till stadens puls.

Sockenstugevägen 35, Gustafs, Säters kommun

Sockenstugevägen 35

Radhus
Gustafs, Säters kommun
Fastighetsbyrån Borlänge/Säter
2 195 000 kr
124 + 14 m²
5 rum
441 m² tomt

Varmt välkommen till Sockenstugevägen 35 i Gustafs! Här erbjuds nu ett stilfullt och renoverat kedjehus som stoltserar på en förtrollande hörntomt. Ett hem där modern elegans och komfort möts på en harmonisk plats. Här möts du av ett fasadbeklädnad i smakfull design som smälter samman med det omgivande grönskande landskapet. Detta charmiga renoverade kedjehus på hörntomt erbjuder en planlösning som omsluter en varm och inbjudande atmosfär. På entréplanet möts du av en välkomnande layout där de centrala funktionerna harmoniskt sammanstrålar. Ett omsorgsfullt designat vardagsrum med braskamin och utgång till en större balkong, ett modernt kök, ett sovrum och ett praktiskt duschrum skapar en behaglig vardaglig tillvaro. Huset har fortlöpande renoverats genom åren med bland annat en ny luft/vatten värmepump, nya 3-glasfönster för att nämnas. När du tar dig ner till souterrängplanet möts du av ytterligare tre sovrum, var och en utformad med omsorg och bekvämlighet i åtanke. Dessa sovrum erbjuder utrymme för både avskildhet och gemenskap, perfekt för familjen eller gäster att trivas i. Intill dessa finner du en nyligen renoverad tvättstuga som kombinerar modern funktionalitet med stilfull design samt en separat WC för extra bekvämlighet. Från souterrängplanet öppnar sig möjligheten till en fantastisk utomhusupplevelse. En generös glasdörr leder ut till ett rymligt trädäck, där varma sommardagar och stämningsfulla kvällar kan avnjutas i fulla drag. Detta tilltalande utrymme erbjuder en perfekt plats för avkoppling, underhållning och skapar en förlängning av hemmets värme till den friska utomhusluften. Med tillgång till detta stora trädäck blir ögonblicken av avkoppling och samvaro både tillfredsställande och minnesvärda. Denna smarta planlösning på två nivåer skapar en känsla av sammanhållning och möjliggör en behaglig boendemiljö för alla medlemmar i hemmet.

  • Plus
  • Uteplats
Sockenstugevägen 29, Gustafs, Säters kommun

Sockenstugevägen 29

Radhus
Gustafs, Säters kommun
Fastighetsbyrån Borlänge/Säter
1 795 000 kr
126 + 8 m²
5 rum
311 m² tomt

Välkommen till Sockenstugevägen 29 och detta rymliga radhus i souterräng från sena 70-tal med en öppen och lättskött tomt! Här ges nu möjligheten att förvärva ett lättskött radhus som erbjuder 5 rum och kök varav 3-sovrum med låga driftkostnader genom bland annat en ny luft/vatten-värmepump. Perfekt för dig som ställer höga krav på ett bekvämt husägande på lugn och barnvänlig gatan i populära Gustafs! Bostaden är besiktigad med dolda fel-försäkring via Anticimex. Se bland dokument för besiktningsprotokoll. Fördelarna att bo här är många, anmäl ditt intresse redan idag för att inte gå miste om denna möjlighet!

  • Uteplats
Lokal - Verkstad, Åselby, Borlänge kommun
  • 7 lediga bostäder

Lokal - Verkstad

Övrigt
Åselby, Borlänge kommun
Fastighetsbyrån Borlänge/Säter
fr. 1 150 000 kr
72 m²
1 rum

Fastighetsbyrån Borlänge presenterar ett unikt koncept med friköpta industrilokaler på ett strategiskt läge i Åselby Industriområde. Det kommer att byggas 14 enheter på en inhägnad tomt, varje enhet är en friköpt fastighet på ca 72 kvm (6x12m) med generös takhöjd på 4,45 meter vid nock. Varje enhet har en vikport på 4,2 x 4 meter (b*h) med fönster för bra ljusinsläpp och kommer att vara förberett för wc och handfat. Det kommunala VA och el är framdraget till varje enhet. Du kan inreda lokalen med exempelvis pentry och dusch. Om du behöver större ytor kan du köpa två eller flera enheter utan innerväggar eller med dörr emellan. Varje lokal är även brandklassade. Som företagare eller privatperson ger en friköpt fastighet lägre månadskostnad jämfört med att hyra en liknande lokal. Du bestämmer själv hur du vill använda lokalen - för egen verksamhet, förvaring, uthyrning eller försäljning. Varje enhet är en friköpt fastighet som du själv äger, vilket ger dig större frihet att anpassa lokalen efter dina behov. Lokalerna är anpassade för många användningsområden där fantasin sätter gränserna. Här kan företag exempelvis bedriva produktion, kontor eller lagerverksamhet. Privatpersoner kan använda lokalen som hobbylokal eller förvaring för bilar, båtar och motorcyklar mm. Du kan även gå ihop med andra personer och köpa en enhet tillsammans. Din fastighet är en del av en redan bildad samfällighetsförening där samtliga fastighetsägare ingår. Detta innefattar bland annat kostnaden för VA, fastighetsförsäkring, yttre skötsel, ekonomisk förvaltning av gemensamhetsanläggningen. Du blir även lagfaren ägare och behöver på så sätt inte betala någon hyra.

  • Nybyggnadsprojekt
Bragegatan 20 A, Forssa, Borlänge kommun

Bragegatan 20 A

Lägenhet
Forssa, Borlänge kommun
Fastighetsbyrån Borlänge/Säter
850 000 kr
61,5 m²
2 rum
vån 3/3
3 197 kr/mån
13 821 kr/m²

Välkomna till Bragegatan 20 A, här hittar ni denna hemtrevliga tvårummaren med väldisponerade kvadratmetrar om 61,5 kvm. Bostaden ligger belägen på tredje våningen med en balkong med soligt läge. Om ni är ute efter en lägenhet med smart planlösning och möjligheten att sätta er egna prägel så är det här något för er! Missa inte chansen att förvärva denna lägenheten som är belägen i en stabil förening med god ekonomi och har ett centralt läge i Forssa, ett stenkast från affärer, restauranger, skola eller förskolor samt cykel eller gångavstånd till bl.a. Borlänge centrum, Domnarsvallen. Gillar ni promenader kan ni även ta en runda runt Dalälven. Det här är en perfekt läge för er som vill ha närhet till allt som kan önskas av natur, skolor, kommunikationer, nöjen och bekvämligheter. Varmt välkomna med er anmälan till visning!

Thenstedtsgatan 12, null, Borlänge kommun

Thenstedtsgatan 12

Villa
Borlänge kommun
Fastighetsbyrån Borlänge/Säter
3 200 000 kr
113 + 52 m²
4 rum
958 m² tomt

Varmt välkomna till Thenstedtsgatan 12, en charmig bostad belägen i ett omtyckt område i Borlänge. Denna omsorgsfullt renoverade 1-½ plansvilla med källare sträcker sig över totalt 165 kvm och är nu tillgänglig för den som söker en modern och välkomnande hemmiljö. Huset har genomgått betydande förbättringar de senaste åren, vilket inkluderar en helt ny fasad och utbyte av fönster, vilket inte bara ger en estetiskt tilltalande yttre fasad utan också förbättrar energieffektiviteten. En utbyggnad har skapat ett nytt duschrum, vilket lägger till både bekvämlighet och modernitet till boendet. På den generösa gården möts du av en välbevarad attefallsstuga, vinterbonad och idealisk för uthyrning. Denna extra byggnad ger flexibilitet och möjligheter för den nya ägaren att använda den för olika ändamål, vare sig det är som gäststuga, arbetsplats eller för extra inkomst genom uthyrning. Här får du inte bara ett vackert hem utan även en trivsam trädgård och möjligheten att dra nytta av den extra byggnaden på gården. Thenstedtsgatan 12 erbjuder det bästa av både modern komfort och charmigt boende – en plats där du verkligen kan kalla för ditt hem. Kom och upplev allt detta under en visning och låt denna fantastiska fastighet bli din nästa adress i Borlänge.

Säter Knutsbo 8:6 & Knutsbo 10:8, null, Säters kommun

Säter Knutsbo 8:6 & Knutsbo 10:8

Tomt
Säters kommun
Fastighetsbyrån Borlänge/Säter
150 000 kr
3 300 m² tomt

Nu ges möjligheten att förvärva 2 st fina tomter med ett trevligt läge i Säter! Fastigheten består utav 2 st tomter som är samtaxerade som utgör en totalyta om 3300 kvm. En toppen-möjlighet för er som vill bygga och skapa något eget! På tomten finns det en egen brunn för vatten. Förhandsbesked om byggnation åligger köparen att söka. Dessa kan komma att villkoras i kontrakt om så önskas. Till Romme Alpin tar det ca 30 minute, bekvämt pendlingsavstånd till Säter centrum, Hedemora, Borlänge och Falun.

Järpbo 11:5, null, Borlänge kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Järpbo 11:5

Tomt
Borlänge kommun
Fastighetsbyrån Borlänge/Säter
150 000 kr
1 556 m² tomt

Nu ges möjligheten att förvärva en fin tomt med ett vackert och rofyllt läge i Svartå! En toppen-möjlighet för er som vill bygga och skapa något eget! Perfekt för skidentusiaster och naturälskare! Denna tomt erbjuder en oslagbar plats med gångavstånd till BKs Fritidsområde Gyllbergen, känt för sina fantastiska skidspår som passar alla nivåer och längder. Dessutom ligger det bara 7 minuter från Romme Alpin, vilket gör det till den ultimata platsen för älskare av utförsåkning. Förhandsbesked om byggnation åligger köparen att söka. Dessa kan komma att villkoras i kontrakt om så önskas. Anslutningskostnad för el ligger på 44.375 kr för 16-25 Ampere säkringar.

Tångringsgatan 16, Hagalund, Borlänge kommun

Tångringsgatan 16

Lägenhet
Hagalund, Borlänge kommun
Fastighetsbyrån Borlänge/Säter
1 100 000 kr
60 m²
2 rum
vån 2/3
3 001 kr/mån
18 333 kr/m²

Nu finns chansen att förvärva en fin tvåa så centralt man kan komma i Borlänge, med närhet till allt du kan tänkas behöva. Bostadsrätt på 60 kvm med stilrent alldeles nyrenoverat badrum samt med genomgående fina ljusa ytskikt och låg månadshyra i en av Borlänges mest omtyckta föreningar, HSB Brf Lisselhagen. Gångavstånd till centrum, centralstation, handelsområde kupolen och Norra Backa samt gymnasium, skolor, lekparker m.m. Snabbt tillträde går att ordna. Varmt välkomna att boka er till visning!

  • Balkong
Norbovägen 21, Norbo, Säters kommun

Norbovägen 21

Fritidshus
Norbo, Säters kommun
Fastighetsbyrån Borlänge/Säter
495 000 kr
30 m²
1 rum
3 036 m² tomt

Varmt välkomna till Norbovägen 21! Här ges nu möjligheten att förvärva en fin och trivsam fritidsfastighet med en storstuga om 1 rum och kök med sovalkov samt en gäststuga och 2 st förrådsbyggnader i mysiga Norbo. Naturskönt läge med skogen som granne och en lummig tomt med gräsytor, träd och buskar på 3063 kvm som sträcker sig runt byggnaderna är detta den perfekta fritidsfastigheten för dig som söker en fritidsfastighet i en naturskönomgivning. Från Norbo är det ca 15-20 minuters bilfärd till Romme alpin!

Hagavägen 27, Hagalund, Borlänge kommun

Hagavägen 27

Lägenhet
Hagalund, Borlänge kommun
Fastighetsbyrån Borlänge/Säter
750 000 kr
28,5 m²
1 rum
vån 7/8
1 584 kr/mån
26 316 kr/m²

Välkommen till Hagavägen 27 och denna fina bostad! Här ges nu chansen att förvärva denna 1a i omtyckta och populära Brf Hagahus. Här bor man på sjunde våningen med en svårslagen utsikt. Perfekt bostad för dig som söker en första bostad med kort avstånd till centrala Borlänge! Bostaden erbjuder 28,5 välplanerade kvadratmeter som består utav ett allrum med sovdel, kök/kokvrå, badrum med kaklade väggar och klinkergolv samt hall med plats för förvaring. Låg månadsavgift om endast 1584kr!

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 11