Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Nouhad Jalloul

Nouhad Jalloul

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Domaregatan 3, Östermalm, Borlänge kommun
Domaregatan 3, Östermalm, Borlänge kommun, bild 2
Domaregatan 3, Östermalm, Borlänge kommun, bild 3

Domaregatan 3

Villa
Östermalm, Borlänge kommun
Fastighetsbyrån Borlänge/Säter
4 495 000 kr
164 + 84 m²
5 rum
960 m² tomt

Välkommen till detta eleganta sekelskifteshus. Med sina generösa 164 kvadratmeter erbjuder detta hem en perfekt balans mellan elegans och modernitet. Det första som möter dig är den omsorgsfullt skötta trädgården som omfamnar huset med sin grönska. Väl inne i huset välkomnas du av det generösa ljusflödet som de stora fönstren släpper in, takhöjden på 2,7 meter ger en känsla av rymd och luftighet i varje rum. Det fräscha och öppna köket ligger i vinkel och är integrerat med matplatsen. Den öppna planlösningen skapar en naturlig och inbjudande atmosfär, perfekt för både avslappnade familjemiddagar och festliga tillställningar. Dessutom hittar du tre imponerande kakelugnar som sprider både värme och karaktär genom varje vrå. Den rustika gjutjärnsspisen tillför ytterligare en touch av autenticitet till hemmet. Huset är väl omhändertaget och skött för att behålla känslan av ett sekelskifteshus. Väl på övervåningen finner du två rymliga sovrum, ett allrum och ett smakfullt renoverat badrum. Allrummet kan mycket väl göras om till ett ytterligare sovrum för den som har behovet. Spiraltrappan tar dig upp till den inredda vindsvåningen, en flexibel och mångsidig yta som kan användas som gästrum, arbetsrum eller lekrum för barnen. Golvvärme i både entrén och köket ger en behaglig känsla under fötterna året om. Sammanfattningsvis erbjuder detta sekelskifteshus en unik kombination av historisk charm och modern komfort, perfekt för den som söker det bästa av både dåtid och nutid. Varmt välkommen med din anmälan till visning!

  • Premium
  • Uteplats
Häradsvägen 30 A, Östermalm, Borlänge kommun

Häradsvägen 30 A

Lägenhet
Östermalm, Borlänge kommun
Fastighetsbyrån Borlänge/Säter
750 000 kr
47 m²
1 rum
vån 3/3
2 143 kr/mån
15 957 kr/m²

En charmig och välkomnande 1 rok-lägenhet är nu tillgänglig för försäljning på Häradsvägen 38 B. Lägenheten präglas av genomgående ljusa ytskikt och det stora köket är ljust och luftigt tack vare två fönster som släpper in generöst med ljus. En nyligen avslutad renovering av balkongen har gett den extra utrymme och komfort, nu utbyggd och inglasad. Denna utökning har skapat ett extra rum och för att möta sommarens värme finns en automatisk markis tillgänglig. Det stora vardagsrummet erbjuder också flexibilitet; det finns möjlighet att skapa ett mindre sovrum där eller att skärma av en del för att rymma en säng om önskemålet är att ha ett separat sovområde. Detta tillför ytterligare anpassningsbarhet till boendet, vilket kan passa olika livsstilar och behov År 2014/2015 genomförde föreningen en stambytes renovering vilket resulterade i ett helt nytt duschrum i kakel och klinker. HSB Guldsmeden, där denna lägenhet är belägen, är en uppskattad förening med sitt centrala läge och gott om grönskande områden. Det erbjuder en trivsam miljö för boende med bekvämligheter som bidrar till en hög livskvalitet.

  • Balkong
Västra Flintgatan 7, Hagalund, Borlänge kommun

Västra Flintgatan 7

Lägenhet
Hagalund, Borlänge kommun
Fastighetsbyrån Borlänge/Säter
625 000 kr
42 m²
1 rum
vån 3/3
3 427 kr/mån
14 881 kr/m²

Varmt välkomna till Västra Flintgatan 7. En etta med ett "kontor" som kan användas som sovrum!! Denna kvadratsmarta bostadsrätt på 42kvm erbjuder en bekväm etta med alla nödvändiga funktioner. Det rymliga vardagsrummet har gott om plats för möblemang, vilket skapar en flexibel och mångsidig yta. Det praktiska köket har generösa arbetsytor och utrymme för en matplats. Förvaringsutrymmena är väl genomtänkta och ger gott om plats för att hålla ordning på dina ägodelar. Totalt sett är denna bostadsrätt en perfekt kombination av funktionalitet och komfort, perfekt för den som söker ett praktiskt och trivsamt boende. Den här bostaden passar perfekt för dig som letar efter en tvåa men kan tänka dig en större etta med ett något mindre extrarum som räknas som "extrautrymme/kontor osv." Här finns det även en rep fond på ca 5000 kr att renovera för! Välkommen med din anmälan till visningen!

Postvägen 9, Ornäs, Borlänge kommun

Postvägen 9

Villa
Ornäs, Borlänge kommun
Fastighetsbyrån Borlänge/Säter
1 995 000 kr
108 m²
5 rum
1 322 m² tomt

Välkommen till Postvägen 9, en pärla belägen i det natursköna området Ornäs. Denna fastighet erbjuder närhet till vacker natur och samtidigt bekvämt avstånd till stadens puls. Här får du möjlighet att bo i ett välskött hus med omsorgsfulla renoveringar som höjer boendestandarden. Köket är smakfullt utformat och utrustat. Här finns gott om plats för familjemiddagar och sociala tillställningar. De renoverade utrymmena har skapats med omsorg, vilket ger en trivsam och bekväm miljö för boende. Här finns även närhet till Ornäs hamn där möjligheten att hyra en båtplats finns. Detta gör det möjligt för båtentusiaster att njuta av den närbelägna naturen från vattnet och skapa minnesvärda stunder på sjön. Härifrån når du de centrala delarna av Borlänge på ca 7 min och ca 15 min till Falun. Gångavstånd till Ornäs båthamn, matbutik, förskola samt F-9 skola. Varmt välkommen med din anmälan till visning!

  • Uteplats
Faluvägen 57, Barkargärdet, Borlänge kommun

Faluvägen 57

Övrigt
Barkargärdet, Borlänge kommun
Fastighetsbyrån Borlänge/Säter
5 995 000 kr
320 m²
11 rum
1 187 m² tomt

Nu har du chansen att förvärva en hyresfastighet i Borlänge med utmärkt läge. Här kan du kombinera boende och företagsverksamhet. Uppvärmning sker genom en nyinstallerad bergvärmepump. Den har fem lägenheter, varav en vindsvåning & fyra två-rumslägenheter på ca 54.5 kvm. I källaren finns förråd samt garageplats. Byggnaden har fortlöpande underhållits såväl exteriört som interiört. 3-glasfönster med spaltventiler från Mockfjärdsfönster blev färdigmonterat under våren 2022. Nya kök har monterats i samtliga lägenheter. Det sista köket blev klar september 2022. OVK Besiktning Utförd 2021-08-21. Finns 5 förråd i källarplan, varje lägenhet har ett förråd var. Alla fem lägenheter är uthyrda. På tomten finns även grillstuga. Driftkostnader: Elnät+elhandel: 31 105 kr Renhållning: 8 914 kr/år V/A: 16 221 kr/år Husförsäkring: 10 925 kr / år Summa: 67 065 kr / år Hyresintäkter: 420 852 kr/år + 21 120 kr (Parkering) Summa = 441 945

Romansvägen 2, Forssa, Borlänge kommun

Romansvägen 2

Villa
Forssa, Borlänge kommun
Fastighetsbyrån Borlänge/Säter
2 995 000 kr
173 m²
5 rum
1 002 m² tomt

Välkommen till detta smart planerade enplanshus med en yta på 173 kvm. Hör av dig till mäklaren för privatvisning! Huset har genomgått kontinuerliga renoveringar över åren. År 2017 renoverades både badrummet, WC, och tvättstugan, vilket ger en modern och fräsch känsla till hela hemmet. Den mysiga atmosfären förstärks av en braskamin i vardagsrummet, perfekt för kalla vinterkvällar och skapar en härlig samlingsplats för familj och vänner. 3-glas fönstren ger både ett tystare och lugnare inomhusklimat. Huset erbjuder generösa rum och ytor, inklusive fyra väl tilltagna sovrum som ger gott om plats för hela familjen att växa och trivas i. För den teknikintresserade finns både fiberanslutning och fjärrvärme, vilket bidrar till en modern och effektiv boendemiljö. Dessutom finns en laddbox utanpå garaget för bekväm laddning av elbilar, vilket gör detta hem både miljövänligt och praktiskt. Forssa är ett område nära Borlänge centrum och Borlänges shoppingområde. Här har du nära till skolor, förskolor och lekparker. Inom snar framtid kommer även northwoltsfabriken öppna i Kvarnsveden vilket du enkelt tar dig till med cykel, buss eller bil då fabriken kommer ligga med cykelavstånd från denna bostad. Utöver detta erbjuder området fina grönområden med fotbollsplaner, fina promenadstråk och utegym. Hör av dig till mäklaren för privatvisning!

Olawers Gata 15, Forssa, Borlänge kommun

Olawers Gata 15

Lägenhet
Forssa, Borlänge kommun
Fastighetsbyrån Borlänge/Säter
799 000 kr
57 m²
2 rum
vån 2/2
4 854 kr/mån
14 018 kr/m²

Denna välutrustade tvåa på Olawers Gata 15 i Borlänge erbjuder en modern livsstil i en trivsam atmosfär. Med en yta på 57 kvadratmeter och en öppen planlösning ger det härliga sällskapsytor samt en känsla av rymd. Bostaden är renoverad mellan 2014-2015 och fått en fräsch och modern touch. Köket är fräscht, välutrustat och har gott om förvaringsutrymmen, samt en bekväm matplats där du kan njuta av måltider med familj och vänner. Belägen i ett gavelläge erbjuder bostaden en fantastisk utsikt och ljustflöde från tre olika väderstreck. De stora rummen ger gott om utrymme för vardagsliv. För den som värdesätter moderna bekvämligheter ingår bredband i avgiften, vilket gör det enkelt att hålla sig uppkopplad och produktiv i hemmet. Bostaden har ett centralt läge i Forssa, ett stenkast från affärer, restauranger, skola och förskolor. Här har man cykel och gångavstånd till bl.a. Borlänge centrum, Domnarsvallen och Högskolan Dalarna. Direkt utanför dörren finner man också lugnet och naturen vid det populära gångstråket runt Dalälven. Det här är ett perfekt läge för er som vill ha närhet till allt som kan önskas i form av skolor, natur, kollektivtrafik och bekvämligheter. Missa inte chansen! Anmäl dig till visningen redan idag!

Ringen 4 B, Forssa, Borlänge kommun

Ringen 4 B

Lägenhet
Forssa, Borlänge kommun
Fastighetsbyrån Borlänge/Säter
1 195 000 kr
64,5 m²
2 rum
vån 2/5
3 650 kr/mån
18 527 kr/m²

Välkommen till denna charmiga bostadsrätt på Ringen 4 B, belägen på andra våningen och tillgänglig via hiss. Med en yta på 64.5 kvm erbjuder denna 2 rum och kök en perfekt kombination av modern design och funktionellt utrymme. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en känsla av rymd och gemenskap. Renoveringen har präglats av noggrant utvalda moderna detaljer, från det stilrena köket till de nyrenoverade golv och väggar i eleganta kulörer. Med bekvämligheter som hissåtkomst till andra våningen och närhet till både service och natur är denna bostadsrätt en perfekt plats att kalla hem. Inte nog med det så finns även en stor inglasad balkong passar perfekt till morgonkaffet & förlänger sommaren! När du köper en bostadsrätt i Brf Ringen, så förvärvar du mer än bara en lägenhet. Fria p-platser finns längs vägen, möjlighet till att hyra en egen parkeringsplats och garageplats finns också. I föreningen finns flertalet aktiviteter man kan nyttja, som både solarium, bastu, ett välutrustat gym, det går även att hyra en festlokal som är godkänd för 30 personer. På innergården finns boule, tennisbana, lekpark, kolonilotter och grillområde. Bostaden är belägen i ett väldigt centralt läge med närhet till både gymnasium, skolor, förskolor, Domnarsvallen, Forssa Centrum och har cykelavstånd eller gångavstånd till Borlänge Centrum och kupolen. Denna bostaden har ett utmärkt läge för att bo och trivas i oavsett vilket livsstadium man befinner sig inom, oavsett om man är gammal eller ung. I Forssa Centrum finns både restauranger, matbutiker och frisör. Välkommen med din anmälan till visning!

  • Balkong
Sköttmors Väg 19 F, Skräddarbacken, Borlänge kommun

Sköttmors Väg 19 F

Lägenhet
Skräddarbacken, Borlänge kommun
Fastighetsbyrån Borlänge/Säter
1 105 000 kr
102 m²
4 rum
vån 2/2
5 697 kr/mån
10 833 kr/m²

Välkomna till Sköttmors Väg 19 F. Nu finns chansen att förvärva denna fantastiska bostadsrätt i ett naturskönt läge. Här kan du njuta av lugnet och skönheten i omgivningarna. Bostadsrätten är rymlig med sina 4 rum och kök fördelade på 102 kvadratmeter. De tre sovrummen ger gott om utrymme för hela familjen eller för att inreda som gästrum eller kontor. Här finns också två badrum, vilket ger extra komfort och flexibilitet för hushållet. Det öppna och luftiga vardagsrummet ger gott om plats för umgänge med familj och vänner. Från vardagsrummet har du även utgång till balkongen, där du kan njuta av en kopp kaffe samtidigt som du blickar ut över den vackra omgivningen. Som köpare av Sköttmors väg 19 F köper du även en lägenhet som är i en stabil förening med god ekonomi som förvaltas av HSB. HSB Brf Birgits medlemmar har även tillgång till föreningens tvättstugor, cykelförråd och gemensamhets-/festlokaler, inte nog med det så finns det även en relaxavdelning man kan få tillgång till. Varmt välkomna med er anmälan till visning!

  • Balkong
Lunde mats gata 5, Hagalund, Borlänge kommun

Lunde mats gata 5

Lägenhet
Hagalund, Borlänge kommun
Fastighetsbyrån Borlänge/Säter
1 195 000 kr
76 m²
3 rum
vån 2/3
5 336 kr/mån
15 724 kr/m²

Välkommen till Lunde Mats Gata 5! Denna underbara bostad, som är rymlig och modernt inredd, erbjuder allt du behöver för ett bekvämt och harmoniskt boende. Här finns ett renoverat badrum från 2023, samt ett renoverat kök från 2023. Med tre rum och kök, och en yta på 76 kvadratmeter, har du gott om utrymme att leva och trivas i. Köket är fullt utrustat och har en praktisk köksö, vilket förenar matrummet med köket som gör det till en perfekt plats för matlagning och umgänge med vänner och familj. Föreningen har genomfört en stamrenovering och bostaden har fått ett nyrenoverat badrum som både är praktiskt och stilrent. I badrummet hittar du även en tvättmaskin för din bekvämlighet, och har även tillval såsom duschväggar. Dessutom ingår bredband i månadsavgiften! Vardagsrummet är stort och luftigt, och det är här du kan slappna av och njuta av trevliga stunder med dina nära och kära. Dessutom kan du enkelt komma ut till den inglasade balkongen direkt från vardagsrummet. Balkongen erbjuder en trevlig plats att njuta av ditt morgonkaffe eller kvällsmiddagar med en fantastisk utsikt över den härliga innergården. Det ingår även ett förråd som finns i källaren. Närområdet runt Lunde Mats Gata 5 är trivsamt och välbeläget. Här har du närhet till olika bekvämligheter, inklusive mataffärer, skolor, och rekreationsområden. Det är också lätt att ta sig till Borlänges centrum och andra delar av staden med kollektivtrafik eller bil. Varmt välkomna med er anmälan till visning!

  • Balkong
Hagavägen 25, Hagalund, Borlänge kommun
Hagavägen 25, Hagalund, Borlänge kommun, bild 2
Hagavägen 25, Hagalund, Borlänge kommun, bild 3

Hagavägen 25

Lägenhet
Hagalund, Borlänge kommun
Fastighetsbyrån Borlänge/Säter
595 000 kr
29,5 m²
1 rum
vån 5/8
1 708 kr/mån
20 169 kr/m²

Varmt välkommen till Hagavägen 25! Digital förhandsvisning finns inspelat! Kontakta mäklaren för länk. Välkommen till denna bostaden som har en balkong i härligt läge på våning 5! Här erbjuds det en chans att förvärva en mysig etta i ett av Borlänges mest centrala del. Bostaden är belägen i en väldigt stabil förening som har en väldigt låg månadsavgift. Här bor du med gångavstånd till bl.a. livsmedelsbutiker, restauranger, kommunikationer, Kupolen, centrum och högskolan dalarna inom framtiden. Passar perfekt för dig som vill ha en mysig bostad vare sig gammal eller ung! - Stabil HSB förening - Ett stenkast affärer - Bra med ljusinsläpp - Närhet till skolor - Attraktiv adress - Förråd finns - Tvättstuga Missa inte denna chansen, anmäl dig till en privatvisning redan idag!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 11