Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Nouhad Jalloul

Nouhad Jalloul

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Allfarvägen 87 A, Bullermyren, Borlänge kommun

Allfarvägen 87 A

Lägenhet
Bullermyren, Borlänge kommun
Fastighetsbyrån Borlänge/Säter
995 000 kr
65 m²
2 rum
vån 1/2
4 036 kr/mån
15 308 kr/m²

Varmt välkomna till denna ljusa bostad på bottenvåning med en rymlig inglasad balkong i söderläge. Nu finns chansen att förvärva en underbar tvårummare med en smart planlösning. Bostaden är hemtrevlig och har gott om utrymme för förvaring. Lägenhetens rymliga och lättmöblerade vardagsrum har ett fint klickgolv och direkt anslutning till den soliga balkongen. Badrummet är utrustat med kakel, klinkers, duschväggar och en tvättmaskin. Här är det bara att flytta in! - Stabil HSB förening - ljusinsläpp från flera väderstreck - närhet till förskolor/skolor - närhet till Maserhallen - förråd finns i lägenheten Som köpare av Allfarvägen 87a köper du inte enbart en bostad som är belägen i en stabil förening utan även ett väldigt bra läge med endast ett stenkast till Ica Trumpeten, närhet till bussförbindelser, gångavstånd till sportfältet där det även finns ett utegym, hundrastgård och fina promenadstråk. Varmt välkomna med er anmälan till visning.

  • Balkong
Ringen 4 C, Forssa, Borlänge kommun

Ringen 4 C

Lägenhet
Forssa, Borlänge kommun
Fastighetsbyrån Borlänge/Säter
875 000 kr
46 m²
1.5 rum
vån 1/5
2 712 kr/mån
19 022 kr/m²

Varmt välkomna till Ringen 4 C! Här erbjuds en digital förinspelad visning! Hör av dig till ansvarige mäklaren för att få ta del av den. Snart har du chansen att förvärva denna pärla på 46 kvadratmeter med 1,5 rum. Bostaden ligger på markplan med en altan i ett härligt läge! Med välplanerade kvadratmeter finns det gott om sociala utrymmen, men också möjligheter att stänga av sig från vardagsrummet och tillbringa tid i sovrummet. Bostaden har goda förvaringsmöjligheter, renoverat kök (ca 2018), dock nya vitvaror såsom kyl/frys samt diskmaskin från 2024. Badrum (ca 2018), enhetliga golv och infällda spotlights i tak. Om du söker en bekväm bostad har du hittat rätt! När du köper en bostadsrätt i Brf Ringen, så förvärvar du mer än bara en lägenhet. I föreningen finns flertalet aktiviteter man kan nyttja, som både solarium, bastu, ett välutrustat gym för 46 kr/månaden, det går även att hyra en festlokal för 300kr som är godkänd för 30 personer. På innergården finns boule, tennisbana, lekpark, kolonilotter och grillområde. Bostaden är belägen i ett väldigt centralt läge med närhet till både gymnasium, skolor, förskolor, Domnarsvallen, Forssa Centrum och har cykelavstånd eller gångavstånd till Borlänge Centrum och kupolen. Denna bostaden har ett utmärkt läge för att bo och trivas i oavsett vilket livsstadium man befinner sig inom, oavsett om man är gammal eller ung. I Forssa Centrum finns både restauranger, matbutiker och frisör. Fönster samt altandörr är planerade att bytas ut av föreningen i september månad. Varmt välkommen med din anmälan till visning!

  • Uteplats
Västra Flintgatan 7, Hagalund, Borlänge kommun

Västra Flintgatan 7

Lägenhet
Hagalund, Borlänge kommun
Fastighetsbyrån Borlänge/Säter
625 000 kr
42 m²
1 rum
vån 3/3
3 427 kr/mån
14 881 kr/m²

Etta med ett "kontor" som kan användas som sovrum!! Denna kvadratsmarta bostadsrätt på 42kvm erbjuder en bekväm etta med alla nödvändiga funktioner. Det rymliga vardagsrummet har gott om plats för möblemang, vilket skapar en flexibel och mångsidig yta. Det praktiska köket har generösa arbetsytor och utrymme för en matplats. Förvaringsutrymmena är väl genomtänkta och ger gott om plats för att hålla ordning på dina ägodelar. Totalt sett är denna bostadsrätt en perfekt kombination av funktionalitet och komfort, perfekt för den som söker ett praktiskt och trivsamt boende. Den här bostaden passar perfekt för dig som letar efter en tvåa men kan tänka dig en större etta med ett något mindre extrarum som räknas som "extrautrymme/kontor osv." Här finns det även en rep fond på ca 5000 kr att renovera för! Välkommen med din anmälan till visningen!

Amsbergsvägen 6, Kvarnsveden, Borlänge kommun

Amsbergsvägen 6

Villa
Kvarnsveden, Borlänge kommun
Fastighetsbyrån Borlänge/Säter
2 495 000 kr
128 m²
4 rum
1 534 m² tomt

Två Hus på En Fastighet – En Enastående Möjlighet på Amsbergsvägen 6! Välkommen till denna unika och charmiga fastighet på Amsbergsvägen 6, en plats som erbjuder både en känsla av en mindre gård och potentialen för ett generationsboende. Här får du två hus på samma tomt, vilket ger många möjligheter! HUVUDBYGGNADEN: Denna underbara fastighet är utrustad med fjärrvärme och fiberanslutning, vilket garanterar effektiv energiförsörjning och snabb internetuppkoppling. Huset har fyra rum och kök, inklusive tre mysiga sovrum på övervåningen. Kök och vardagsrum är ljusa och rymliga med fräscha ytskikt som skapar en inbjudande atmosfär. Det moderna köket från 2023/2024 är en riktig pärla. Det rymliga och fräscha badrummet renoverades 2011, och huset har ett nytt yttertak från samma år. Dessutom har huset delvis ny el och 3-glasfönster som bidrar till både komfort och energieffektivitet. UTOMHUS: På tomten finns även ett växthus, garage/verkstad, hönshus och en utomhuspool – perfekt för härliga sommardagar och gröna fingrar! EXTRA BOSTADSHUS/KONTOR/FESTLOKAL: Det extra bostadshuset erbjuder ett stort, rymligt rum som passar både för fester och som ett större kontor, komplett med en köksdel. Här finns vatten och avlopp, en varmvattenberedare i köket och en luftvärmepump i det stora rummet. Detta hus har goda uthyrningsmöjligheter, men saknar i dagsläget ett badrum. Alternativt kan det användas av en större familj som behöver fler rum. Huset har två våningar och en oinredd källare, med entréplan som använts för större sammankomster och ett enklare kök/pentry på ovanvåningen. Fasaden målades om 2023 och huset har endast kallvatten draget. UTHUS/GARAGE: I uthuset och garaget är elen ny från 2023, vilket bidrar till säkerhet och funktionalitet. LÄGET: Köper du Amsbergsvägen 6 får du inte bara en fantastisk fastighet utan även ett oslagbart läge. Du har närhet till badplats i älven, promenadstråk runt Mellsta med träningsanläggning, skolor, idrottsanläggningar och Kvarnsvedens Centrum med kaféer, restauranger, frisörer och livsmedelsbutiker. Denna fastighet är en dröm för den som söker flexibilitet, komfort och närhet till natur och stadens bekvämligheter. Välkommen med din anmälan till visning! Kontakta oss idag för att boka en visning och uppleva allt som Amsbergsvägen 6 har att erbjuda!

  • Uteplats
Stationsgatan 13, Östermalm, Borlänge kommun

Stationsgatan 13

Lägenhet
Östermalm, Borlänge kommun
Fastighetsbyrån Borlänge/Säter
1 250 000 kr
61,5 m²
2 rum
vån 3/3
3 506 kr/mån
20 325 kr/m²

Varmt välkomna till Stationsgatan 13! Mitt i Borlänge centrum hittar du denna fina bostad som är välskött och har genomgått många renoveringar. Här hittar du en smart planlösning med goda förvaringsmöjligheter. Bostaden har 2 rum och kök, och rummen är av god storlek. Med denna bostad finns flera fördelar såsom: * Totalrenoverat kök hösten -23 * Renoverat badrum med kombinerad tvättmaskin med torktumlare * Centralt i Borlänge * Ca 200 m till Högskolan Dalarna * Vindsförråd + källarförråd * Balkong Bostaden är belägen i hjärtat av Borlänge centrum med närhet till både skolor, restauranger, gym, livsmedelsbutik och apotek, samt i en trygg och stabil förening med god ekonomi som förvaltas av HSB. Bostadens läge ger möjlighet att enkelt med kommunikationer ta sig till: Falun - Linje 152 eller 151 Säter - Linje 101 Ludvika - Linje 296 Varmt välkommen att anmäla dig till visning eller hör av dig vid intresse till ansvarig mäklare Nouhad Jalloul, 070-279 24 62 eller [email protected]

  • Uteplats
Tvärgatan 15, Mjälga, Borlänge kommun

Tvärgatan 15

Villa
Mjälga, Borlänge kommun
Fastighetsbyrån Borlänge/Säter
2 195 000 kr
110 + 60 m²
4 rum
1 090 m² tomt

Välkommen till Tvärgatan 15 i Borlänge! Detta charmiga 1,5-plans hus med garage och friggebod erbjuder 110 kvm boyta och 60 kvm biarea. Huset har dränerats 2015 och renoverats med ett nytt tak 2017-2018. I källaren finns ett stort hobbyrum, perfekt för kreativ verksamhet eller förvaring. Fastigheten är belägen i ett lugnt och familjevänligt område med närhet till skolor, mataffärer, grönområden samt dalälven. En idealisk bostad för familjen som söker både komfort och bekvämlighet. Missa inte chansen att bli ägare till Tvärgatan 15!

Vasagatan 12 C, Hagalund/Dagny, Borlänge kommun

Vasagatan 12 C

Lägenhet
Hagalund/Dagny, Borlänge kommun
Fastighetsbyrån Borlänge/Säter
1 195 000 kr
57 m²
2 rum
vån 2/8
2 486 kr/mån
20 965 kr/m²

Äntligen en lägenhet till salu på populära Dagny! En unik tvårummare med fina havs-detaljer, belägen på andra våningen upp i huset med låg avgift där även bredband ingår. Dessutom så finns det en rymlig balkong perfekt läge att koppla av på efter en lång dag! Adressen är belägen i ett av stadens mest centrala läge med promenadavstånd till bl.a. resecentrum, Kupolen, Norra Backa handelsområde, centrum och inte nog med det, högskolan dalarna. Utöver detta är bostadsrätten i en välmående förening med en väldigt god ekonomi. Med detta läget kan du enkelt promenera till stationen för att nå bussarna till: Falun - Linje 152 eller 151 Säter - Linje 101 Ludvika - Linje 296 Välkommen med er anmälan till visning!

  • Balkong
  • Hiss
Vasagatan 12, Säter, Säters kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Vasagatan 12

Villa
Säter, Säters kommun
Fastighetsbyrån Borlänge/Säter
1 595 000 kr
129 + 30 m²
5 rum
933 m² tomt

Välkommen till detta charmiga hus om 129 kvm i hjärtat av Säter centrum! Här finner du 5 rum varav 2-3 rymliga sovrum, perfekt för familjen. Vardagsrummet är hemtrevligt med en braskamin som sprider värme och mysfaktor under kalla vinterkvällar. Huset har ett nytt yttertak från 2014/2015, installerat av Swedala Tak, och bergvärme sedan cirka 2001, vilket ger en energieffektiv och kostnadseffektiv uppvärmning. De stora sovrummen erbjuder gott om plats för avkoppling och förvaring. Utöver bostaden finns även ett praktiskt uthus/garage för extra förvaringsutrymme eller verkstadsbehov. Missa inte chansen att förvärva denna centrala pärla med närhet till allt Säter har att erbjuda!

Sturegatan 20, Hagalund, Borlänge kommun

Sturegatan 20

Lägenhet
Hagalund, Borlänge kommun
Fastighetsbyrån Borlänge/Säter
1 495 000 kr
78,3 m²
3 rum
vån 3/3
4 932 kr/mån
19 093 kr/m²

Varmt välkomna till denna 3-rumslägenhet på 78 kvadratmeter i ett eftertraktat område. Lägenheten har en suverän planlösning, smakfulla kulörer på väggarna, öppen spis i vardagsrummet och badrum + WC! Två stora sovrum och ett härligt kök. *Totalrenoverad 2023/2024 *extra ingångsdörr, perfekt för en tonåring/gäster *öppen spis, *el-draget för tvättmaskin *centralt beläget i Hagalund *balkong mot innergården *goda arbetsytor i kök *stabil förening Varmt välkommen med din visningsanmälan!

  • Balkong
Bragegatan 20 A, Forssa, Borlänge kommun

Bragegatan 20 A

Lägenhet
Forssa, Borlänge kommun
Fastighetsbyrån Borlänge/Säter
795 000 kr
61,5 m²
2 rum
vån 3/3
3 197 kr/mån
12 927 kr/m²

Välkomna till Bragegatan 20 A, här hittar ni denna hemtrevliga tvårummaren med väldisponerade kvadratmetrar om 61,5 kvm. Bostaden ligger belägen på tredje våningen med en balkong med soligt läge. Om ni är ute efter en lägenhet med smart planlösning och möjligheten att sätta er egna prägel så är det här något för er! Missa inte chansen att förvärva denna lägenheten som är belägen i en stabil förening med god ekonomi och har ett centralt läge i Forssa, ett stenkast från affärer, restauranger, skola eller förskolor samt cykel eller gångavstånd till bl.a. Borlänge centrum, Domnarsvallen. Gillar ni promenader kan ni även ta en runda runt Dalälven. Det här är en perfekt läge för er som vill ha närhet till allt som kan önskas av natur, skolor, kommunikationer, nöjen och bekvämligheter. Varmt välkomna med er anmälan till visning!

  • Balkong
Buskåkersvägen 9 B, Romme, Borlänge kommun

Buskåkersvägen 9 B

Lägenhet
Romme, Borlänge kommun
Fastighetsbyrån Borlänge/Säter
2 395 000 kr
113 m²
4 rum
vån 3/3
7 379 kr/mån
21 195 kr/m²

Vi är glada att presentera denna fantastiska takvåning i Buskåker! Denna bostadsrätt ligger på tredje våningen med hiss och erbjuder en imponerande takhöjd på hela 4 meter, vilket ger en luftig och rymlig känsla som är svår att hitta någon annanstans. Här får du en bostad utöver det vanliga! Boendeytan är generös med 113 kvm boyta och en unik planlösning som verkligen skiljer sig från mängden. Den öppna planlösningen skapar en naturlig rörelse mellan de olika delarna av bostaden, vilket ger en känsla av samhörighet samtidigt som utrymmena är väl definierade. Bostaden inkluderar en vacker kamin i vardagsrummet som skapar en varm och inbjudande atmosfär, perfekt för mysiga kvällar. Dessutom finns här tre rymliga sovrum som erbjuder gott om plats för familj och gäster, samt två stilfulla badrum med moderna bekvämligheter. Två generösa balkonger kompletterar bostaden, där du kan njuta av morgonkaffet eller den vackra solnedgången. Denna bostad är perfekt för dig som söker det lilla extra och värdesätter komfort och exklusivitet. Dessutom ingår en carport med el-bils laddare samt ett förråd om cirka 5 kvadratmeter. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Betesgatan 9D, null, Borlänge kommun

Betesgatan 9D

Lägenhet
Borlänge kommun
Fastighetsbyrån Borlänge/Säter
995 000 kr
72 m²
3 rum
vån 1/2
4 297 kr/mån
13 819 kr/m²

Välkommen till Betesgatan 9D! Nu finns möjligheten att förvärva denna ljusa lägenhet om tre rum och kök fördelat på 72 kvm. Fullutrustat kök med fullstor kyl- och frys, samt plats för matgrupp. Balkongen ligger i anslutning till det ljusa och rymliga vardagsrummet. Från balkongen har du utsikt över ett lugnt grönområde. - närhet till bussförbindelser - närhet till matbutik - närhet till förskolor/skolor - närhet till Maserhallen - förråd finns. - härligt solläge på balkongen Som köpare av Betesgatan 9 D köper du inte enbart en bostad som är belägen i en stabil förening, utan även en bostad som ligger i ett väldigt bra läge. Med gångavstånd till sportfältet har du nära till utegym, mängder av fotbollsplaner, hundrastgård och fina promenadstråk. Varmt välkomna med er anmälan till visning!

  • Balkong
Lindstigen 2, Nygårdarna, Borlänge kommun

Lindstigen 2

Lägenhet
Nygårdarna, Borlänge kommun
Fastighetsbyrån Borlänge/Säter
1 850 000 kr
117 m²
5 rum
6 992 kr/mån
15 812 kr/m²

Varmt välkomna till Lindstigen 2! Detta väldisponerade bostadsrätts-parhus har ett naturskönt läge och befinner sig i ett enastående område för den som önskar närhet till alla vardagliga bekvämligheter samtidigt som man kan njuta av den lantliga naturen. På bottenvåningen erbjuds en öppen planlösning med en rymlig hall. Denna moderna bostad erbjuder ett lättmöblerat vardagsrum, ett rymligt kök som är fullt utrustat med alla nödvändiga redskap för att laga fantastiska måltider. Det stora och fräscha badrummet på bottenvåningen är utrustat med både dusch och tvättmaskin, vilket gör det ännu mer praktiskt. På övervåningen finns tre sovrum, ett badrum och ett allrum. Allrummet har potential att omvandlas till antingen ett extra sovrum eller arbetsrum, beroende på dina behov. En stor fördel med denna bostad är de sociala utrymmena, både inomhus och utomhus. Uteplatsen är idealiskt belägen med ett härligt solläge, passar perfekt för att njuta och umgås härliga sommardagar. Denna bostad erbjuder även ett separat förråd, perfekt för att förvara exempelvis cyklar och skidor. Dessutom rymmer uppfarten två bilar, vilket är mycket praktiskt. Inte nog med det så finns det även aktiviteter som hålls av föreningen, såsom glöggmingel & kräftskivor! Välkomna med er anmälan till visning!

  • Energieffektiv
Faluvägen 57, Barkargärdet, Borlänge kommun

Faluvägen 57

Övrigt
Barkargärdet, Borlänge kommun
Fastighetsbyrån Borlänge/Säter
5 995 000 kr
320 m²
11 rum
1 187 m² tomt

Nu har du chansen att förvärva en hyresfastighet i Borlänge med utmärkt läge. Här kan du kombinera boende och företagsverksamhet. Uppvärmning sker genom en nyinstallerad bergvärmepump. Den har fem lägenheter, varav en vindsvåning & fyra två-rumslägenheter på ca 54.5 kvm. I källaren finns förråd samt garageplats. Byggnaden har fortlöpande underhållits såväl exteriört som interiört. 3-glasfönster med spaltventiler från Mockfjärdsfönster blev färdigmonterat under våren 2022. Nya kök har monterats i samtliga lägenheter. Det sista köket blev klar september 2022. OVK Besiktning Utförd 2021-08-21. Finns 5 förråd i källarplan, varje lägenhet har ett förråd var. Alla fem lägenheter är uthyrda. På tomten finns även grillstuga. Driftkostnader: Elnät+elhandel: 31 105 kr Renhållning: 8 914 kr/år V/A: 16 221 kr/år Husförsäkring: 10 925 kr / år Summa: 67 065 kr / år Hyresintäkter: 420 852 kr/år + 21 120 kr (Parkering) Summa = 441 945

Olawers Gata 15, Forssa, Borlänge kommun

Olawers Gata 15

Lägenhet
Forssa, Borlänge kommun
Fastighetsbyrån Borlänge/Säter
799 000 kr
57 m²
2 rum
vån 2/2
4 854 kr/mån
14 018 kr/m²

Denna välutrustade tvåa på Olawers Gata 15 i Borlänge erbjuder en modern livsstil i en trivsam atmosfär. Med en yta på 57 kvadratmeter och en öppen planlösning ger det härliga sällskapsytor samt en känsla av rymd. Bostaden är renoverad mellan 2014-2015 och fått en fräsch och modern touch. Köket är fräscht, välutrustat och har gott om förvaringsutrymmen, samt en bekväm matplats där du kan njuta av måltider med familj och vänner. Belägen i ett gavelläge erbjuder bostaden en fantastisk utsikt och ljustflöde från tre olika väderstreck. De stora rummen ger gott om utrymme för vardagsliv. För den som värdesätter moderna bekvämligheter ingår bredband i avgiften, vilket gör det enkelt att hålla sig uppkopplad och produktiv i hemmet. Bostaden har ett centralt läge i Forssa, ett stenkast från affärer, restauranger, skola och förskolor. Här har man cykel och gångavstånd till bl.a. Borlänge centrum, Domnarsvallen och Högskolan Dalarna. Direkt utanför dörren finner man också lugnet och naturen vid det populära gångstråket runt Dalälven. Det här är ett perfekt läge för er som vill ha närhet till allt som kan önskas i form av skolor, natur, kollektivtrafik och bekvämligheter. Missa inte chansen! Anmäl dig till visningen redan idag!

Visar alla 15