Mäklare James Khan

James Khan

Om mig

James bor i Norra Ängby och har varit aktiv fastighetsmäklare sedan 2004 med bakgrund inom kommersiella fastigheter samt bostäder. Detta har givit honom spetskompetens inom fastighetsjuridik samt fastighetstransaktioner, en erfarenhet han gärna delar med sig utav. Han är en aktiv och driven person som älskar att knyta kontakter, se till att du som kund alltid blir nöjd och vara delaktig i hela processen från första tanken på att byta bostad till försäljning.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Trevingevägen 3 , Ulvsunda, Stockholms kommun

Trevingevägen 3

Radhus
Ulvsunda, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Bromma

7 695 000 kr

88 m²

4 rum

3 669 kr/mån

87 443 kr/m²

Söker du ett tryggt större boende nära stan? Där du med enkelhet kan släppa ut barnen för att låta de leka fritt utan att behöva göra ett helt projekt utav att gå ut? En plats där du har både natur, vatten, välrenommerade förskolor & skolor och gångavstånd till närmsta T-bana (Stora mossen)? I så fall är du välkommen till Brf Slottsallén. En plats som är uppbyggd med omtanke för barnfamiljen. Här bor du i en trygg miljö i en stabil förening som äger marken. Du har låga driftkostnader och är garanterad minst en parkeringsplats (ca 300 kr/mån) som så önskas. Entréplanet är bostadens sociala plan. Här har du en hall med plats för kläder och skor, ett badrum med badkar och wc samt en separat tvättavdelning. Köket är nyrenoverat och ligger med öppen planlösning mot matdelen och sällskapsrummet. Här har du plats för både familj och vänner. Tillhörande har du ett Atriumglashus som lämpar sig utmärkt som en extra matsal eller plats för fåtölj för lässtunder. Endast fantasin sätter gränsen för vad du kan göra med denna plats. Det övre planet är bostadens privata del. Här har du idag ett extra allrum med plats för bäddsoffa, tv samt en stor skjutdörrsgarderob. Detta rum kan med enkelhet göras om till ett tredje sovrum om så önskas. Sedan har du master bedroom med skjutdörrsgarderob samt utgång till en magisk terrass. Här blickar du mellan radhusens trädgårdar mot allén samt skymtar Ulfsunda slottspark. Sedan har du ett barnsovrum med plats för garderob. Här finner du även ett badrum med wc och dusch. Bostadens gavelläge skänker extra ljus och rymd och på framsidan av bostaden har du ett stort praktiskt förråd för förvaring av sommar- och vinterprylar, cyklas, resväskor etc. Välkommen till ett hem utöver det vanliga önskar James Khan, din mäklare i Bromma!

  • Balkong
Ebonitgränd 22, Beckomberga, Stockholms kommun

Ebonitgränd 22

Radhus
Beckomberga, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Bromma

7 195 000 kr

104 m²

5 rum

147 m² tomt

En barnfamiljsdröm! Mycket snyggt och smakfullt radhus i nyfunkisstil byggt 2007. Radhuset har utmärk planlösning med 3-4 sovrum, två stora badrum samt kök och v-rum. Egen tomt som vetter mot allmänning. Friköpt tomt med P-plats. Låga driftskostnader. Trivsamt område nära dagis, skola och kommunikationer. Välkommen till denna barnfamiljsdröm i trivsamma Beckomberga! Modernt och mycket smakfullt radhus i nyfunkisstil byggt 2007 med soltomt och balkong. Radhuset erbjuder en utmärkt planlösning med stort vardagsrum med mycket generöst ljusinsläpp och utgång till en trädäckad uteplats samt gräsmatta. Rymligt och välplanerat kök med stora fönster och mycket bra förvaring. Matplats för 4-6 personer. Hela entréplanet har justerbar golvvärme. 3 sovrum i övre plan samt allrum som med fördel går att dela av och skapa 1 sovrum till. Två bra badrum, ett på vardera plan med badkar, dusch och tvättavdelning. Balkong med kvällssol och trädäckad uteplats med sol från morgon till tidig eftermiddag. Uteplatsen och tomten vetter mot allmänning som erbjuder fria ytor helt utan insyn. Friköpt tomt med P-plats och mycket låga driftskostnader. Nära till dagis, skola och goda kommunikationer.

  • Balkong
  • Uteplats

Visar alla 2