Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Josef Khan

Josef Khan

Om mig

Josef har tidigare erfarenhet inom uthyrning av kommersiella lokaler i Stockholm och även husförsäljning i Spanien. Detta har gett honom en bred kunskap inom fastighetsjuridik. Han har ett brinnande intresse för fastighetsförmedling och fastighetsutveckling, vilket han läste på Kungliga Tekniska Högskolan. Den tävlingsinriktade personen i honom skapar dessutom ett väldigt driv för att prestera och förmedla. Tveka inte att kontakta mig, så kan vi tillsammans skräddarsy en plan som passar dig!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Registervägen 8, Abrahamsberg, Stockholms kommun
  • Sön 12 maj kl 12:00

Registervägen 8

Lägenhet
Abrahamsberg, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Bromma
3 000 000 kr
63 m²
3 rum
vån 3/3
4 282 kr/mån
47 619 kr/m²

Välkommen till denna charmiga bostadsrätt belägen i Abrahamsberg, Stockholm. Med en bra planlösning och nytt golv i hallen erbjuder denna bostad en hemtrevlig atmosfär. Här finns två rymliga sovrum som passar perfekt för den lilla familjen eller ett par som behöver extra utrymme. Balkongen ger möjlighet till frisk luft och trevliga stunder utomhus. Här finns det en unik möjlighet att förvärva en del av vinden. Närområdet erbjuder lugn och ro samtidigt som det finns gott om bekvämligheter i form av matbutiker, caféer och grönområden för avkoppling. Med närhet till kommunikationer är det enkelt att ta sig in till city för jobb eller nöje. Denna bostadsrätt passar de som söker en praktisk och trivsam hemmiljö med närhet till det mesta. Tillsammans kan vi utforska möjligheterna som Brf Registret har att erbjuda. Välkommen att upptäcka din nya bostad!

  • Plus
  • Balkong
Bällstavägen 51, Mariehäll, Stockholms kommun
  • Imorgon kl 15:00

Bällstavägen 51

Lägenhet
Mariehäll, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Bromma
2 495 000 kr
44 m²
2 rum
vån 1/3
3 624 kr/mån
56 705 kr/m²

Nyrenoverad - Söderbalkong - Nära till allt! Välkommen till denna nyrenoverade lägenhet med genomgående fina parkettgolv och vitmålade väggar och generös takhöjd på 2,70 m. Snyggt kök med vit köksinredning och stor matplats för många middagsgäster. Stort vardagsrum med plats för både matbord och soffhörna samt utgång till en stor balkong med ett härligt soligt söderläge mot föreningens lugna och gröna gård. Fräscht helkaklat badrum med golvvärme och handdukstork. Lägenheten renoverades under 2020 och har ett centralt läge i Mariehäll, ett stenkast från butiker, restauranger och kommunikationer. Även gångavstånd till Bromma Blocks och Sundbybergs Centrum.

  • Plus
  • Balkong
Lämmelgränd 5, Stora Mossen, Stockholms kommun

Lämmelgränd 5

Lägenhet
Stora Mossen, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Bromma
2 695 000 kr
33 m²
1.5 rum
vån 4/5
2 990 kr/mån
81 667 kr/m²

Välkommen till Lämmelgränd 5! Snart finns det chansen att förvärva denna fantastiska och optimalt planerade lägenhet i Stora Mossen. Vid entrén välkomnas du av en ljus hall med goda förvaringsmöjligheter. Hallen tar dig vidare till det fina, moderna köket. Den välplanerade ytan som ansluter köket med sällskapsrummet ger dig en hemtrevlig känsla med plats för socialt umgänge. Här har man även en balkong på hela 8 kvm i anslutning med sovrum och vardagsrum. Snyggt, stort och helkaklat badrum med kombimaskin. För mer information och bilder vänligen kontakta mig!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Nockeby backe 2G, Nockeby, Stockholms kommun

Nockeby backe 2G

Lägenhet
Nockeby, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Bromma
2 995 000 kr
52 m²
2 rum
vån 1/4
3 597 kr/mån
57 596 kr/m²

***Vänligen kontakta mäklaren för att boka en visning*** Denna stilrena tvåa ligger nära Mälarens glittrande vatten och natur med grönskande omgivning. Varmt välkommen till lägenheten med alla rätt! Bostaden har en stor härlig soldränkt uteplats samt gott om fönsterpartier som skapar ett härligt och rikt ljusflöde. Välutrustat kök, stort master bedroom samt badrum med tvättmöjligheter. Nockebyhov är ett av Brommas mest attraktiva område med närhet till både Drottningholm, Ängbybadet och ett stenkast från klipporna där man kan ta sig ett dopp under sommaren.

  • Plus
  • Uteplats
  • Hiss
Tummelisas gata 3, Annedal, Stockholms kommun

Tummelisas gata 3

Lägenhet
Annedal, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Bromma
2 695 000 kr
60 m²
2 rum
vån 2/2
4 466 kr/mån
44 917 kr/m²

Välkomna till denna tvårummare med Annedals bästa läge! Denna ljusa bostad har ett härligt ljusinsläpp med stora fönster, detta tillsammans med den öppna planlösningen ger hela lägenheten rymd och charm. Badrum med tvättmaskin och torktumlare, ett välutrustat kök som ligger i en öppen planlösning med vardagsrummet vilket bjuder in till socialt umgänge. Dessutom har du den mysiga loftgången som vetter mot väster och öst som ger sol från morgon till kväll! Trevligt område med både ICA- butik, flertalet restauranger och caféer. Behagligt promenadavstånd till Sundbyberg med goda kommunikationer och gott service utbud.

  • Hiss

Visar alla 5