Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Malin Ivinger

Malin Ivinger

Om mig

Jag har bott länge i Bromma och har därigenom en gedigen lokalkännedom. Med engagemang och noggrannhet vill gång på gång överträffa dina förväntningar, det är min ambition och stora drivkraft. Med min erfarenhet i området och min passion för mitt yrke, strävar jag efter att erbjuda dig en service som inte bara uppfyller utan överträffar dina förväntningar. Då varje möte är unikt värdesätter jag dina tankar, förväntningar och önskemål högt och jag ser fram emot att vara din guide.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Ålstensgatan 22, Ålsten, Stockholms kommun
  • Sön 28 apr kl 11:15

Ålstensgatan 22

Lägenhet
Ålsten, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Bromma
2 950 000 kr
37 m²
1 rum
vån 3/3
2 553 kr/mån
79 730 kr/m²

Nu har du chansen till denna vackra bostad på Ålstensgatan! Denna unika bostad, högst upp i huset med många tidstypiska detaljer och har en fin utsikt i sydväst över föreningens gemensamma trädgård. När du öppnar dörren möts du av tidlös charm, vackra detaljer och fina golv. Bostaden är välplanerad med ett rymligt kök med matplats, vardagsrum med härlig utsikt även sovalkov och förvaring i garderob. Ålstens underbara område erbjuder dig ett utbud av cafeér, restauranger, härliga promenader i natur och närheten till vatten samtidigt som det bara tar 20 min till city. Här finner du ett hem att verkligen trivas i. Varmt välkommen för frågor och visning!

  • Plus
Elias Lönnrots väg 7, Blackeberg, Stockholms kommun

Elias Lönnrots väg 7

Lägenhet
Blackeberg, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Bromma
2 290 000 kr
59 m²
2.5 rum
vån 3/3
4 620 kr/mån
38 814 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS! Välkommen till denna mycket välplanerade och mysiga lägenhet i hjärtat av familjära Blackeberg. Lägenheten är belägen högst upp på våning 3 av 3 och erbjuder perfekt planlösning där man enkelt kan göra lägenheten till en liten 3:a genom att göra matrummet till ett litet rum. Det ljusa och rymliga vardagsrummet välkomnar dig med stora fönsterpartier, fritt från insyn och utgång till den härliga balkongen. Här finns gott om plats för sociala ytor med plats för soffa, soffbord ,tvbänk och ett stort matbord med flera sittplatser. Det praktiska köket har gott om förvaring i skåp och bra arbetsytor. Badrummet är helkaklat och med ett härligt badkar, vädringsfönster och har bra förvaring. Med lägenhetens bra läge har man närhet till kommunikationer och grönområden vilket gör detta till en idealisk plats för familjen. Här har du ett hem att verkligen trivas i! Varmt välkommen att höra av dig för visning och frågor om bostaden!

  • Plus
  • Balkong
Söderberga allé 36, Söderberga Allé, Stockholms kommun

Söderberga allé 36

Lägenhet
Söderberga Allé, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Bromma
2 450 000 kr
91 m²
4 rum
vån 3/3
7 277 kr/mån
26 923 kr/m²

Accepterat pris! Nu har du chansen att förvärva denna välplanerade stora 4:ra på barnvänliga Söderberga allé. Vardagsrummet är ljust och öppet med utgång till den härliga balkongen. Köket är välutrustat med gott om plats för ett stort matsalsbord. Sovrummen är ljusa och rymliga med gott om plats för förvaring. Här har ni ett härligt hem för hela familjen! Varmt välkommen att kontakta mäklaren för frågor och visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 3