Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Marcus Brunberg

Marcus Brunberg

Om mig

Marcus brinner för att göra båda parter nöjda vid en bostadsaffär. Med ett enormt driv så lägger Marcus extra tid på detaljerna vilket han vet är A och O vid en försäljning. Som tredje generations fastighetsmäklare vet Marcus hur viktigt det är att skapa förtroende hos sina kunder. Med förtroende kommer framgångsrika affärer. Han stortrivs i sin roll som fastighetsmäklare och vill att alla ska lyckas med sin bostadsaffär, så tveka aldrig att höra av er!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Dalgången 4, Nockebyhov, Stockholms kommun

Dalgången 4

Lägenhet
Nockebyhov, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Bromma
4 795 000 kr
106,5 m²
4 rum
vån 2/4
7 484 kr/mån
45 023 kr/m²

Modern och optimalt planerad 4:a i populärt område! Genomgående ekparkett och ljusa väggar. Välkomnande hall med utomordentliga förvaringsmöjligheter med utrymme för garderober/garderobsvägg. Stilrent och ljust kök med fullutrustade vitvaror, gott om skåp för förvaring, ny bänkskiva i keramik samt kakel ovan bänk och rymlig matplats intill fönster. Badrum med kakel/klinker, takdusch med glasvägg i industristil. Separat gäst-wc i anslutning till badrummet. Tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare. Luftigt vardagsrum med utgång till stor och härlig balkong i soligt läge. Tre välplanerade sovrum. Perfekt läge med närhet till Judarskogens naturreservat, badplatser, grönska, Drottningholms slott, fina promenadstråk, restauranger, livsmedelsaffär och goda kommunikationsmöjligheter från Brommaplan samt Ängbyplan.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Gustavslundsvägen 155B, Alvik, Stockholms kommun

Gustavslundsvägen 155B

Lägenhet
Alvik, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Bromma
4 495 000 kr
55 m²
2 rum
vån 8/8
4 810 kr/mån
81 727 kr/m²

Det här fantastiska boendet, beläget högst upp i huset, erbjuder dig inte bara en trivsam atmosfär utan även en underbar balkong som bjuder in till stunder av ro och avkoppling. Med sina 55 kvadratmeter välkomnar denna lägenhet dig med en känsla av rymd och komfort. Den öppna planlösningen skapar en luftig atmosfär där vardagslivet kan flöda fritt. Och när kvällen närmar sig kan du dra nytta av den generösa balkongen, där du kan slå dig ner och njuta av kvällssolen som målar himlen i vackra nyanser av orange och rosa. Gustavslundsvägen, har du också bekvämt nära till allt du behöver. Från mysiga kaféer och restauranger till grönområden och goda kommunikationer – här finns allt inom räckhåll för att göra ditt vardagsliv både bekvämt och trivsamt.

  • Hiss

Visar alla 2