Mäklare Philip Durling

Philip Durling

Om mig

Jag är en positiv och målinriktad person som brinner för mitt jobb och mina kunder! Jag gör alltid mitt yttersta för att hjälpa mina säljare att maximera sin affär och samtidigt göra mina köpare nöjda och glada över sitt nya hem. Ledorden som genomsyrar mitt arbete är förtroende, engagemang och affärsmässighet. Mina kunder beskriver mig som kunnig, flexibel, kommunikativ och närvarande!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Mariehällsvägen 30C, Mariehäll, Stockholms kommun
 • Sön 3 dec kl 11:00
Mariehällsvägen 30C, Mariehäll, Stockholms kommun, bild 2
Mariehällsvägen 30C, Mariehäll, Stockholms kommun, bild 3

Mariehällsvägen 30C

Lägenhet
Mariehäll, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Bromma
11 500 000 kr
122 m²
4 rum
7 126 kr/mån
94 262 kr/m²

Välkommen till denna nyproducerade lägenhet med 4 rum och kök med möjlighet till ytterligare ett sovrum, komplett med två helt fantastiska terrasser i absolut bästa solläge med milsvid utsikt över norra Stockholm! Denna bostad är en perfekt kombination av modern design, bekvämlighet och det där lilla extra som sällan finnes! När du kliver in i lägenheten möts du av en ljus och välkomnande atmosfär. Den öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök skapar en rymlig känsla och ger dig möjlighet att enkelt umgås med familj och vänner. Lägenheten är designad med genomtänkta detaljer och högkvalitativa material för att ge dig en känsla av lyx och komfort. Köket är modernt och stilrent, utrustat med toppmodern utrustning och praktiska arbetsytor. Här kan du utforska din passion för matlagning och njuta av att tillaga läckra måltider. Den angränsande matplatsen erbjuder en perfekt plats för trevliga middagar och samtal. Det soliga läget på terrasserna gör den till en idealisk plats för avkoppling och njutning. Här kan du starta dagen med en kopp kaffe eller koppla av efter arbetsdagen medan du njuter av solens strålar. Terrassen ger även möjlighet att odla blommor eller skapa en liten grönskande oas.

 • Premium
 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Emils gata 22, Annedal, Stockholms kommun
 • Sön 3 dec kl 15:00

Emils gata 22

Lägenhet
Annedal, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Bromma
3 295 000 kr
71 m²
2 rum
vån 4/4
4 268 kr/mån
46 408 kr/m²

Unikt tillfälle att förvärva Annedals bästa 2a med stor balkong! Denna bostad bjuder på en öppen och social planlösning mellan det moderna köket och vardagsrummet, en stor balkong med förmiddagssol och badrum utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Här finns även ett stort och ljust sovrum. Något som även präglar bostaden är den goda förvaringen i alla rum. Området är lugnt, grönskande och utanför porten finns den trevliga Lönnebergaparken. På ett behagligt promenadavstånd till Sundbyberg finner du allt från service, restauranger, butiker till mycket goda kommunikationer. Varmt välkomna!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Snörmakarvägen 45, Brommaplan / Åkeshov, Stockholms kommun
 • Sön 3 dec kl 14:00
Snörmakarvägen 45, Brommaplan / Åkeshov, Stockholms kommun, bild 2
Snörmakarvägen 45, Brommaplan / Åkeshov, Stockholms kommun, bild 3

Snörmakarvägen 45

Lägenhet
Brommaplan / Åkeshov, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Bromma
3 050 000 kr
58 m²
3 rum
vån 1/3
4 204 kr/mån
52 586 kr/m²

* Accepteras pris av säljaren * Missa inte denna pärla med gavelläge i ett lummigt och insynsskyddat läge! Lägenheten har en praktisk planlösning med tre rum och kök och den stora balkongen ger dig möjlighet att njuta av det grönskande området utanför. Lägenheten har stora fönster som släpper in mycket naturligt ljus och ger en öppen och luftig känsla. Köket är utrustat med allt du behöver för att laga mat, inklusive spis, ugn, kyl och frys. Det finns gott om skåp och bänkytor, så du har gott om plats att förvara köksredskap och matvaror. Lägenheten har två sovrum som båda är bekväma och i perfekt storlek! Stor inglasad balkong med infravärme som går att använda året runt. Läget är perfekt för dig som vill ha en avkopplande livsstil samtidigt som du vill ha närhet till allt du behöver. Lägenheten ligger nära Brommaplan med dess utmärkta kommunikationer och serviceutbud, och det finns flera mataffärer, restauranger och kaféer i närheten. Du har också nära till naturreservatet Judarskogen och andra grönområden där du kan njuta av promenader och friluftsliv. En lägenhet som passar perfekt för dig som söker en harmonisk och modern livsstil med närhet till allt. Välkommen att boka en visning idag!

 • Premium
 • Balkong
Mariehällsvägen 30C, Mariehäll, Stockholms kommun

Mariehällsvägen 30C

Lägenhet
Mariehäll, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Bromma
3 595 000 kr
62 m²
3 rum
vån 3
4 458 kr/mån
57 984 kr/m²

Välkommen till denna nyproducerade lägenhet med 3 rum och kök, komplett med en härlig balkong i ett soligt läge. Denna bostad är en perfekt kombination av modern design, bekvämlighet och naturligt ljus. När du kliver in i lägenheten möts du av en ljus och välkomnande atmosfär. Den öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök skapar en rymlig känsla och ger dig möjlighet att enkelt umgås med familj och vänner. Lägenheten är designad med genomtänkta detaljer och högkvalitativa material för att ge dig en känsla av lyx och komfort. Köket är modernt och stilrent, utrustat med toppmodern utrustning och praktiska arbetsytor. Här kan du utforska din passion för matlagning och njuta av att tillaga läckra måltider. Den angränsande matplatsen erbjuder en perfekt plats för trevliga middagar och samtal. Det soliga läget på balkongen gör den till en idealisk plats för avkoppling och njutning. Här kan du starta dagen med en kopp kaffe eller koppla av efter arbetsdagen medan du njuter av solens strålar. Balkongen ger även möjlighet att odla blommor eller skapa en liten grönskande oas. Lägenheten har två rymliga sovrum som erbjuder gott om utrymme för avkoppling och återhämtning. De är utformade för att vara lugna och bekväma och ger dig möjlighet att skapa en personlig fristad för vila och sömn. Läget ger dig närhet till bekvämligheter som butiker, restauranger och parker. Det är också lätt att ta sig runt i staden med goda kommunikationer och närhet till kollektivtrafik.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Margretelundsvägen 84, Traneberg, Stockholms kommun
 • Sön 3 dec kl 13:00

Margretelundsvägen 84

Lägenhet
Traneberg, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Bromma
4 695 000 kr
75 m²
3 rum
vån 1/3
3 650 kr/mån
62 600 kr/m²

** Accepterat pris! Visning söndag 13:00 3/12! ** Välkommen till denna ljusa och välrenoverade lägenhet med ett härligt läge i huset och med en mysig balkong! Lägenheten har renoverats med parkettgolv och ljusa väggar, ett nyrenoverat kök, renoverat badrum, två fina sovrum samt ett stort vardagsrum. En av få fastigheter i Traneberg med hiss! Välskött förening med god ekonomi och som äger marken! Här bor du i ett lugnt område nära till natur, skolor och förskolor, badmöjligheter och på behagligt promenadavstånd till goda kommunikationer samt bra serviceutbud vid Alviks torg. Varmt välkomna!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 5