Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Philip Durling

Philip Durling

Om mig

Jag är en positiv och målinriktad person som brinner för mitt jobb och mina kunder! Jag gör alltid mitt yttersta för att hjälpa mina säljare att maximera sin affär och samtidigt göra mina köpare nöjda och glada över sitt nya hem. Ledorden som genomsyrar mitt arbete är förtroende, engagemang och affärsmässighet. Mina kunder beskriver mig som kunnig, flexibel, kommunikativ och närvarande!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Västerled 20, Äppelviken, Stockholms kommun

Västerled 20

Lägenhet
Äppelviken, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Bromma
2 095 000 kr
33 m²
1 rum
vån 1/3
2 096 kr/mån
63 485 kr/m²

Välkommen till denna mysiga bostadsrätt belägen i populära Brf Västerledstorget 1 i Stockholm. Här finner du en 33 kvadratmeter stor bostad med ett rum på första våningsplanet i en trevlig fastighet. Med närhet till stadspulsen men ändå avskilt från trängsel och stress får du det bästa av två världar. Området kännetecknas av en harmonisk atmosfär och har allt du behöver inom bekvämt räckhåll. Föreningen är välskött och du bor på bekvämt avstånd från service såsom affärer, restauranger och kommunikationer. Här kan du bo bekvämt och trivas omgiven av trevliga grannar och vacker omgivning. Denna bostadsrätt passar dig som söker en enkel och funktionell boendelösning i ett trevligt och populärt område i Bromma. Perfekt för dig som vill bo nära stan men ändå kunna njuta av lugnet och stillheten. Välkommen att upptäcka ditt nya hem!

Mariehällsvägen 30G, Mariehäll, Stockholms kommun

Mariehällsvägen 30G

Lägenhet
Mariehäll, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Bromma
3 595 000 kr
51 m²
2 rum
vån 10/12
3 821 kr/mån
70 490 kr/m²

Varmt välkommen till den perfekta tvåan! När du kliver in i lägenheten möts du av en ljus och välkomnande atmosfär. Den öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök skapar en rymlig känsla och ger dig möjlighet att enkelt umgås med familj och vänner. Lägenheten är designad med genomtänkta detaljer och högkvalitativa material för att ge dig en känsla av lyx och komfort. Köket är modernt och stilrent, utrustat med toppmodern utrustning och praktiska arbetsytor. Här kan du utforska din passion för matlagning och njuta av att tillaga läckra måltider. Den angränsande matplatsen erbjuder en perfekt plats för trevliga middagar och samtal. Det fantastiska läget på balkongen gör den till en idealisk plats för avkoppling och njutning. Här kan du starta dagen med en kopp kaffe eller koppla av efter arbetsdagen. Lägenheten har ett rymligt sovrum som erbjuder gott om utrymme för avkoppling och återhämtning. Läget ger dig närhet till bekvämligheter som butiker, restauranger och parker. Det är också lätt att ta sig runt i staden med goda kommunikationer och närhet till kollektivtrafik.

  • Balkong
  • Hiss
Essinge Brogata 12, 1,5tr, Lilla Essingen - Kungsholmen, Stockholms kommun

Essinge Brogata 12, 1,5tr

Lägenhet
Lilla Essingen - Kungsholmen, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Bromma
2 795 000 kr
34,5 m²
2 rum
vån 1,5
2 616 kr/mån
81 014 kr/m²

Varmt välkommen till en topprenoverad lägenhet på populära Essinge Brogata 12. Lägenheten har en enastående planlösning om två rum och kök i hög standard. Modernt kök med marmorskiva, diskmaskin och gott om förvaring. Stora fönsterpartier som ger ett härligt ljus in till lägenheten. Varmt välkommen till en optimal tvåa centralt på Lilla Essingen. * Renoverad * Bredband ingår * Vackra golv * Stora fönsterpartier * Låg avgift * Föreningen äger marken * Bra förvaringsmöjligheter * Stilrent badrum * Diskmaskin * Förråd

  • Plus
  • Hiss
Beckomberga ängsväg 4, Beckomberga, Stockholms kommun

Beckomberga ängsväg 4

Lägenhet
Beckomberga, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Bromma
2 995 000 kr
63 m²
2 rum
vån 3/4
4 014 kr/mån
47 540 kr/m²

Toppmodernt och välplanerat boende i trevliga Beckomberga. Här finner du en modern lägenhet med öppen planlösning och ett stort sovrum. Lägenheten har en stor balkong i söderläge, som nås från 3 olika dörrar, med sol från morgon till kväll och utsikt över den fina naturen i Beckomberga. Stora fönsterpartier som erbjuder ett generöst ljusinsläpp i hela lägenheten under större delen av dagen. Kök och badrum är utrustade med all modern utrustning som behövs för ett enkelt och praktiskt boende. Lägenheten ligger nära kommunala färdmedel och har gångavstånd till Klockhusparkens grönska, flera matbutiker, skola och förskola.

  • Balkong
  • Hiss
Mariehällsvägen 30A, Mariehäll, Stockholms kommun

Mariehällsvägen 30A

Lägenhet
Mariehäll, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Bromma
5 895 000 kr
89 m²
4 rum
vån 8/12
5 693 kr/mån
66 236 kr/m²

Välkommen till denna lägenhet med 4 rum och kök, komplett med en härlig balkong i soligt läge! Denna bostad är en perfekt kombination av modern design, bekvämlighet och naturligt ljus. När du kliver in i lägenheten möts du av en ljus och välkomnande atmosfär. Den öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök skapar en rymlig känsla och ger dig möjlighet att enkelt umgås med familj och vänner. Lägenheten är designad med genomtänkta detaljer och högkvalitativa material för att ge dig en känsla av lyx och komfort. Köket är modernt och stilrent, utrustat med toppmodern utrustning och praktiska arbetsytor. Här kan du utforska din passion för matlagning och njuta av att tillaga läckra måltider. Den angränsande matplatsen erbjuder en perfekt plats för trevliga middagar och samtal. Det soliga läget på balkongen gör den till en idealisk plats för avkoppling och njutning. Här kan du starta dagen med en kopp kaffe eller koppla av efter arbetsdagen medan du njuter av solens strålar. Balkongen ger även möjlighet att odla blommor eller skapa en liten grönskande oas. Lägenheten har tre rymliga sovrum som erbjuder gott om utrymme för avkoppling och återhämtning. De är utformade för att vara lugna och bekväma och ger dig möjlighet att skapa en personlig fristad för vila och sömn. Läget ger dig närhet till bekvämligheter som butiker, restauranger och parker. Det är också lätt att ta sig runt i staden med goda kommunikationer och närhet till kollektivtrafik.

  • Balkong
  • Hiss
Mariehällsvägen 30C, Mariehäll, Stockholms kommun
Mariehällsvägen 30C, Mariehäll, Stockholms kommun, bild 2
Mariehällsvägen 30C, Mariehäll, Stockholms kommun, bild 3

Mariehällsvägen 30C

Lägenhet
Mariehäll, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Bromma
11 500 000 kr
122 m²
4 rum
7 126 kr/mån
94 262 kr/m²

Välkommen till denna nyproducerade lägenhet med 4 rum och kök med möjlighet till ytterligare ett sovrum, komplett med två helt fantastiska terrasser i absolut bästa solläge med milsvid utsikt över norra Stockholm! Denna bostad är en perfekt kombination av modern design, bekvämlighet och det där lilla extra som sällan finnes! När du kliver in i lägenheten möts du av en ljus och välkomnande atmosfär. Den öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök skapar en rymlig känsla och ger dig möjlighet att enkelt umgås med familj och vänner. Lägenheten är designad med genomtänkta detaljer och högkvalitativa material för att ge dig en känsla av lyx och komfort. Köket är modernt och stilrent, utrustat med toppmodern utrustning och praktiska arbetsytor. Här kan du utforska din passion för matlagning och njuta av att tillaga läckra måltider. Den angränsande matplatsen erbjuder en perfekt plats för trevliga middagar och samtal. Det soliga läget på terrasserna gör den till en idealisk plats för avkoppling och njutning. Här kan du starta dagen med en kopp kaffe eller koppla av efter arbetsdagen medan du njuter av solens strålar. Terrassen ger även möjlighet att odla blommor eller skapa en liten grönskande oas.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 6