Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Magdalena Örtegren

Magdalena Örtegren

Om mig

Jag är sedan år 2010 specialiserad på Danderyds kommun och bor själv i området. Har lång erfarenhet av mäklaryrket sedan 90-talet och har varit med om många olika marknadslägen och har därför en unik kunskap som kommer väl till pass i en föränderlig marknad. Jag brinner för yrket och mina kunders försäljningsuppdrag engagerar mig alltid till 100%. Mina kunder brukar säga att det som särskilt utmärker mig är engagemang, kunskap och ärlighet. Kontakta mig gärna för ett personligt möte!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Mörbyhöjden 5,  6 tr. , Mörbyskogen, Danderyds kommun

Mörbyhöjden 5, 6 tr.

Lägenhet
Mörbyskogen, Danderyds kommun
Fastighetsbyrån Danderyd
3 975 000 kr
78,4 m²
3 rum
vån 6/9
4 938 kr/mån
50 702 kr/m²

Vill du bo högt och soligt med fin utsikt samt nära tunnelbanan? Då har vi lägenheten för dig! På 6 trappor finns denna fina 3:a med stor inglasad balkong i sydvästläge. Insynsskyddat och tyst läge med fin utsikt mot Stockholms stad i sydväst och mot Lidingö och Djursholm i öster. Kort gångavstånd cirka 5 minuter till Mörby centrum med tunnelbana. Från lägenheten är det kort och bekvämt avstånd till p-däck och garage och den välsorterade närbutiken Ica Myran ligger ett stenkast från porten. Det är också nära till Roslagsbanan, förskola och skolor i området, simhall, fina bad vid Edsviken och Stockholms golfklubb. Lägenheten har ett modernt och välvårdat kök i vitt med påkostade vitvaror från Miele och svart granitbänkskiva. Matplatsen med dess fina utsikt är något utöver det vanliga. Badrummet renoverades och stambyttes av föreningen år 2010 och har elslingor, dusch och tvättpelare. Två stora sovrum som båda rymmer dubbelsäng. Stabil och inbodd bostadsrättsförening som nyligen inredde en föreningslokal och gästlägenhet som medlemmarna kan hyra för särskilda tillfällen.

  • Balkong
  • Hiss
Vilans väg 13A, Danderyd Nora, Danderyds kommun

Vilans väg 13A

Tomt
Danderyd Nora, Danderyds kommun
Fastighetsbyrån Danderyd
9 800 000 kr
1 023 m² tomt

Tillfälle att förvärva en av Danderyds sällsynta tomter. Attraktivt belägen tomt om 1023 kvm i fina villakvarter. Här kan du bygga ditt eget drömhem på 10% av tomtytan, 6 m från tomtgräns i 2 plan plus källare. En ny byggnad på tomt är befriad från fastighetsavgift i 15 år! Intilliggande fina rekreationsområden såsom Ekebybsjön, Edsviken med gångavstånd till badplats och nära till populära Baldersskolan. Anslutning till V/A finns. Åk gärna förbi och titta själv! Kontakta Magdalena Örtegren 0705-747706 för närmare information.

Visar alla 2