Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Ida Karlsson

Ida Karlsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Slånbärsvägen 23, Kaffekullen, Eksjö kommun

Slånbärsvägen 23

Villa
Kaffekullen, Eksjö kommun
Fastighetsbyrån Eksjö
1 650 000 kr
138 + 8 m²
5 rum
600 m² tomt

Välkommen hem till Slånbärsvägen 23 - en rymlig och trevlig familjevilla med attraktivt läge i Kaffekullen! Skyddad baksida mot lummigt grönområde, närhet till lekplats och med bra cykelvägar till skola/förskola och centrum. Entréplanet erbjuder stora härliga sällskapsytor och kök i öppen planlösning samt två sovrum. På övre plan finns ett rymligt sovrum samt ett stort öppet allrum med panoramafönster som bjuder på en härlig utsikt och ljusinsläpp. Här finns nu möjligheten att skapa familjens drömhem!

  • Uteplats
Albert Engströms väg 34, null, Eksjö kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Albert Engströms väg 34

Villa
Eksjö kommun
Fastighetsbyrån Eksjö
995 000 kr
150 m²
7 rum
1 891 m² tomt

Välkommen till denna rymliga och trevliga villa på Albert Engströms väg 34 i Hult! Här finner man en bostad i två plan med stor tomt som huserar den gamla bysmedjan - en möjligheternas fastighet som bjuder på ett stycke av Hults kulturhistoria! På senare år har taket lagts om, nya fönster satts in och köket renoverats. Här finns nu tillfälle att ta vid och skapa ditt drömboende! Bostaden är belägen nära Eksjö, mitt i hjärtat av Hult, ett stenkast från den lokala affären och med närhet till bad vid Movänta camping och härliga strövområden i den omgivande naturen.

  • Balkong
  • Uteplats
Storgatan 24, Ingatorp, Eksjö kommun

Storgatan 24

Villa
Ingatorp, Eksjö kommun
Fastighetsbyrån Eksjö
995 000 kr
290 m²
1 962 m² tomt

Missa inte denna unika fastighet med centralt läge i vackra Ingatorp! Här finns nu tillfället att förvärva en riktigt fin och välskött fastighet som är löpande renoverad - perfekt för dig som drömmer om att driva egen verksamhet i turistrikt och naturskönt område eller vill göra om till lägenhetsboende alternativt för dig som söker ett stort boende för den stora familjen. Möjligheterna är flera - endast fantasin sätter gränser! Digital visningslänk finns att tillgå, kontakta ansvarig mäklare.

  • Balkong
  • Uteplats

Visar alla 3