Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Ida Karlsson

Ida Karlsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Prästängsvägen 24 B, Centralt, Eksjö kommun

Prästängsvägen 24 B

Lägenhet
Centralt, Eksjö kommun
Fastighetsbyrån Eksjö
2 195 000 kr
94 m²
4 rum
vån 2/2
7 161 kr/mån
23 351 kr/m²

Återigen har vi nöjet att erbjuda en superhärlig lägenhet i nya området Portalen! Här bor man mycket naturskönt intill ekbacken och de lummiga omgivningarna. På bara några få minuters promenad når man badplatsen vid Hunsnäsen och likaså även Eksjös absoluta centrum. Här kan vi nu erbjuda en rymlig fyra på andra våningen med hiss. Inglasat uterum, delvis inglasad veranda och med den omgivande naturen precis utanför dörren. Interiören är ljus och luftig tack vare stora fönster och extra väl tilltagen takhöjd. Här erbjuds helt enkelt ett riktigt drömboende för er som inte nöjer er med något annat än det allra bästa!

  • Balkong
  • Hiss
Stockholmsvägen 13B, Norr, Eksjö kommun

Stockholmsvägen 13B

Lägenhet
Norr, Eksjö kommun
Fastighetsbyrån Eksjö
1 450 000 kr
74,5 m²
3 rum
vån 3/4
3 685 kr/mån
19 463 kr/m²

Vi har nu äran att presentera försäljningen av denna fina och fräscha bostadsrätt med attraktivt läge på Norr. Smakfullt helrenoverad hörnlägenhet i populär och välskött HSB-förening med låg månadsavgift och med närhet till stadens centrum, butiker och service. Här finns nu möjligheten till ett riktigt modernt och lyxigt drömboende!

  • Balkong
Forsgrensgatan 2 H, Lyckeberg, Eksjö kommun

Forsgrensgatan 2 H

Lägenhet
Lyckeberg, Eksjö kommun
Fastighetsbyrån Eksjö
800 000 kr
74 m²
3 rum
vån 2/2
3 999 kr/mån
10 811 kr/m²

Nu finns denna fina trea i Lyckeberg till försäljning! Här erbjuds ett bekvämt boende i välskött bostadsrättsförening. Välplanerad lägenhet med modern öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt härlig balkong med västerläge och kvällssol. Bostadsrätten är belägen i lugnt och barnvänligt område med närhet till naturen. I området finns fotbollsplan, lekplats, badplats, motionsslinga, ridhus och centrum ligger endast 3 km bort. Låg månadsavgift, där P-plats ingår! Fiber finns!

  • Balkong
Stockrosgatan 14C, Kvarnarp, Eksjö kommun

Stockrosgatan 14C

Lägenhet
Kvarnarp, Eksjö kommun
Fastighetsbyrån Eksjö
600 000 kr
66,8 m²
2 rum
vån 2/2
3 763 kr/mån
8 982 kr/m²

Välkommen till Stockrosgatan 14 C - till denna välskötta bostadsrätt på andra våning med balkong och söderläge. Här erbjuds ett bekvämt och prisvärt boende på 67 välplanerade kvadratmeter med toppmodernt kök, kaklat badrum, trevligt vardagsrum och separat sovrum. Belägen i lugnt område utan genomfartstrafik med bra gång- och cykelvägar till centrum. Närhet till skog och trevliga promenadstråk i Kvarnarp och Nifsarpsmaden. Måste ses!

  • Balkong
Hernlundsgatan 7, Bykvarn, Eksjö kommun

Hernlundsgatan 7

Villa
Bykvarn, Eksjö kommun
Fastighetsbyrån Eksjö
1 995 000 kr
124 + 80 m²
4 rum
983 m² tomt

På Hernlundsgatan 7 finner man det perfekta boendet med potential för dig som söker en lagom stor bostad och som värdesätter bekvämlighet och närhet! Här erbjuds ett praktiskt och bekvämt boende nära till stadens centrum, affärer, skola, sjukhus och service. En gedigen och välvårdad 60-tals villa mitt i stan med stor trädgård. Här finns alla möjligheter att forma sitt drömboende!

  • Plus
  • Uteplats
Ryssebo Berglund 1, På landet, Eksjö kommun
Ryssebo Berglund 1, På landet, Eksjö kommun, bild 2
Ryssebo Berglund 1, På landet, Eksjö kommun, bild 3

Ryssebo Berglund 1

Villa
På landet, Eksjö kommun
Fastighetsbyrån Eksjö
325 000 kr
2 025 m² tomt

Drömmer du om en röd liten stuga med vita knutar i de småländska skogarna och är intresserad av byggnadsvård? Eller kanske har planer på att bygga ny fritidsbostad? Då är det här projektet för dig! Vi kan nu erbjuda denna fina gamla torpstuga med stor potential beläget på ostört läge i vacker skogsglänta. En fridfull och vacker plats med naturen runt knutarna som längtar efter nya kreativa ägare med stora drömmar!

  • Premium
Stockholmsvägen 13 B, BV, Norr, Eksjö kommun

Stockholmsvägen 13 B, BV

Lägenhet
Norr, Eksjö kommun
Fastighetsbyrån Eksjö
485 000 kr
33 m²
1 rum
vån 1/3
2 008 kr/mån
14 697 kr/m²

Välkommen till Stockholmsvägen 13 B och denna fina 1:a! Här erbjuds en liten och behändig bostadsrätt i populära HSB-föreningen Dackehöjden på Norr, med närhet till både regementet och centrum. Bekvämt och prisvärt boende beläget på nedre plan med låg månadsavgift! Lägenheten har nyrenoverat och fräscht badrum. Perfekt som studentbostad eller övernattningslägenhet!

Kristinebergsgatan 7, Centralt, Eksjö kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Kristinebergsgatan 7

Villa
Centralt, Eksjö kommun
Fastighetsbyrån Eksjö
2 900 000 kr
232 + 50 m²
8 rum
1 127 m² tomt

Centralt beläget tvåfamiljshus i lugnt område med två rymliga lägenheter om 4 rum och kök på vardera ca 115 kvm. Här erbjuds en praktisk och bekväm bostad, med möjlighet att göra om till ett enfamiljshus. Nära till stadens centrum, affärer, skola, sjukhus och service. Huset är belägen på hörntomt som rymmer en härlig lummig trädgård med vackra buskar och träd. Lägenheten på nedre plan har ett trevligt uterum mot innegården. På tomten finns även ett stort gårdshus.

  • Balkong
  • Uteplats
Albert Engströms väg 34, null, Eksjö kommun

Albert Engströms väg 34

Villa
Eksjö kommun
Fastighetsbyrån Eksjö
995 000 kr
150 m²
7 rum
1 891 m² tomt

Välkommen till denna rymliga och trevliga villa på Albert Engströms väg 34 i Hult! Här finner man en bostad i två plan med stor tomt som huserar den gamla bysmedjan - en möjligheternas fastighet som bjuder på ett stycke av Hults kulturhistoria! På senare år har taket lagts om, nya fönster satts in och köket renoverats. Här finns nu tillfälle att ta vid och skapa ditt drömboende! Bostaden är belägen nära Eksjö, mitt i hjärtat av Hult, ett stenkast från den lokala affären och med närhet till bad vid Movänta camping och härliga strövområden i den omgivande naturen.

  • Balkong
  • Uteplats

Visar alla 9