Mäklare John Ekblad

John Ekblad

Om mig

Mäklare sedan 2013 och varit i Enköpings kommun under hela perioden. Vad är det bästa med att jobba som mäklare? Det bästa med mitt jobb är att man får göra människor lyckliga när de får köpa sitt drömboende. Varför ska man välja dig när man ska göra en bostadsaffär? Jag tycker man ska välja mig som mäklare för att jag har gott rykte och renommé. Väljer ni mig, väljer ni samtidigt en av Enköpings mest rekommenderade mäklare. Det ger er en professionell och trygg förmedling.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Långgatan 8B, S:t Ilian, Enköpings kommun

Långgatan 8B

Lägenhet
S:t Ilian, Enköpings kommun
Fastighetsbyrån Enköping

1 195 000 kr

49 m²

1 rum

2 838 kr/mån

24 388 kr/m²

Bra planerad 1,5:a med funktionen av en mini-2:a med perfekt pendlarläge. Här bor du en halv trappa upp i en fräsch lägenhet med fint kök i stabil förening. Gångavstånd till resecentrum, med både buss och tåg, samt närhet till centrum.

Vårfrugatan 2A, S:t Ilian, Enköpings kommun

Vårfrugatan 2A

Lägenhet
S:t Ilian, Enköpings kommun
Fastighetsbyrån Enköping

1 050 000 kr

30 m²

1 rum

2 600 kr/mån

35 000 kr/m²

Välkommen till denna pendlarvänliga bostad! Bara ett stenkast bort från tågstationen. Bo i historiska Hettemarkshuset på välplanerade 30 kvadratmeter. Kök i ljust utförande och en sovplats på uppbyggt loft. En stor terrass/balkong i söderläge med plats för loungemöbler eller långbord när man får besök. Varmt välkomna och anmäla ert intresse!

  • Hiss
Vällingevägen 1, Skolsta, Enköpings kommun

Vällingevägen 1

Villa
Skolsta, Enköpings kommun
Fastighetsbyrån Enköping

3 200 000 kr

119 m²

6 rum

972 m² tomt

Välkommen till Skolsta och denna utmärkta familjevilla med möjlighet till många sovrum om så önskas. Huset är i 1 1/2 plan samt källare som gör det möjligt för att antingen ha många rum eller förvaring. Huset Har ett renoverat kök sedan -13/14 och två "vardagsrum" för den som vill ha möjlighet att ha stora släkten över på fest. Tomten är plan och rymlig där det finns fruktträd och bärbuskar. Hörntomten ger dig mindre insyn från grannar och fin utsikt. Från Skolsta tar du dig enkelt med buss till Uppsala, Enköping och Västerås med avgångar flera gånger i timmen. Du kan också ta dig till Bålsta eller Enköping för att ansluta dit mot Stockholm. E18 nås på ca 5 minuter vilket för att man med enkelhet pendlar till Stockholm med bil på ca 45 minuter. I Skolsta finns en omtyckt skola upp till och med årskurs 6. Skolan genomgick en stor renovering 2013 och har även en idrottshall. Skolsta är en ort som växer och har bland annat ett helt nybyggt bostadsområde.

Verkmästaregatan 52, Verkmästaregatan, Enköpings kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Verkmästaregatan 52

Lägenhet
Verkmästaregatan, Enköpings kommun
Fastighetsbyrån Enköping

1 850 000 kr

73,5 m²

3 rum

5 291 kr/mån

25 170 kr/m²

Välkommen till denna fräscha trea med radhuskänsla! Här bor du i markplan med egen trädgårdstäppa på baksidan samt möjlighet till egen odlingslott i föreningens koloniområde. Stort uterum där du kan njuta till långt in på hösten. Även på framsidan, med förmiddagssol, finns en uteplats med trall. Lägenheten har dubbla förråd! Ett på framsidan och ett på baksidan. Lugnt och trivsamt område intill Fagerskogen med elljusspår och kolonilotter i grannskapet. Här finns även närhet till skola, kommunikationer och handelscenter i Romberga.

Fjärdhundragatan 31, Centrum, Enköpings kommun

Fjärdhundragatan 31

Lägenhet
Centrum, Enköpings kommun
Fastighetsbyrån Enköping

1 495 000 kr

54 m²

2 rum

3 266 kr/mån

27 685 kr/m²

Välkommen till denna fräscha lägenhet på Fjärdhundragatan med balkong mot grönskande baksida. Lägenheten disponeras via en hall med mycket förvaring, sovrum med plats för dubbelsäng, kök med matplats och vardagsrum med plats för rejäl soffgrupp. Beläget i förening med stabil ekonomi. Varmt välkommen!

Brunsoppsgatan 20, Gånsta, Enköpings kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Brunsoppsgatan 20

Villa
Gånsta, Enköpings kommun
Fastighetsbyrån Enköping

3 995 000 kr

108 m²

5 rum

819 m² tomt

Varmt välkommen till denna enplansvilla med källare (dränerad 2015). Här erbjuds en rymlig villa med möjlighet till öppen planlösning som passar perfekt för dig som gillar att ta hem släkt och vänner. Entréplanet innehar kök, ett stort vardagsrum, tre sovrum och ett badrum. Källarplanet har en gillestuga där det tillbringats många mysiga filmkvällar. I övrigt finns ett stort rum till som kan göras till sovrum, bastu, dusch, wc tvättstuga samt hobbyrum. Man kommer också upp till garaget. Tomten är vackert planerad med stensättningar, rabatter och förråd. Baksidan är fantastisk med sitt privata läge med tallskogen som granne. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse!

  • Uteplats
Bergsgatan 96, Enögla, Enköpings kommun

Bergsgatan 96

Lägenhet
Enögla, Enköpings kommun
Fastighetsbyrån Enköping

850 000 kr

31,5 m²

1 rum

2 364 kr/mån

26 984 kr/m²

Söker du övernattningslägenhet eller ditt första boende? Här finns nu en utmärkt lägenhet på Bergsgatan 96 med bekvämt gång- och cykelavstånd till centrum och stationen. En renoverad lägenhet om 31,5 kvadratmeter med en utmärkt planlösning där du har ett praktiskt kök, sovalkov och renoverat badrum tack vare föreningens stamrenovering 2018/2019. En förening med stabil ekonomi och fin omgivning. Lägenheten ligger högst upp på våning 4 vilket gör att det inte är någon insyn och även fin utsikt. Välkommen att kontakta mäklaren: John Ekblad 0704-699770

Linjegatan 4, Centrum, Enköpings kommun

Linjegatan 4

Villa
Centrum, Enköpings kommun
Fastighetsbyrån Enköping

5 385 000 kr

142,1 m²

6 rum

647,7 m² tomt

Vill du också slippa fastighetsskatten i 15 år? Önskar du ett bekymmersfritt boende med några få tramptag med cykeln till centrum? Välkommen då till Linjegatan 4. Huset uppfördes 2022 och slutbesiktades december 2022. Ett välplanerad enplanshus som är både handikappvänlig, barnvänligt och praktisk för de flesta familjer. Tack vare en effektiv frånluftsvärmepump, som producerar värme till den vattenburna golvvärmen, är detta ett bostadshus med låg driftskostnad. Energiberäkningen visar en total förbrukning om ca 10 000 kwh per år. Huset har en generös takhöjd om 2,50 meter och många ljusinsläpp vilket ger en hög trivselfaktor i den i övrigt öppna och moderna planlösningen. Missa inte detta utmärkt läge att förvärva en helt nybyggd vill i centrala Enköping. Ett sällan skådat tillfälle. Byggnaden byggd av erkänd och lokal husleverantör Nyckelhus AB.

  • Nyproduktion
  • Uteplats
Slipar-Lasses gata 5, Fanna, Enköpings kommun

Slipar-Lasses gata 5

Lägenhet
Fanna, Enköpings kommun
Fastighetsbyrån Enköping

1 790 000 kr

55 m²

2 rum

3 277 kr/mån

32 545 kr/m²

På sjunde våningen finns denna utmärkta och hemtrevliga lägenhet om 55 kvadratmeter. Här njuter du av en öppen planlösning och milslång utsikt från den inglasade balkongen. Lägenheten ligger i ett pelarhus som med hiss och du har tvättmaskin inne i lägenheten för extra bekvämlighet och enklare vardag. Området inbjuder, förutom ett cykelavstånd till tågstationen, närhet till livsmedelsaffär och fina promenadstråk i skog och natur.

  • Balkong
  • Hiss
Korsnäbbsvägen 8 , Ekudden/Haga, Enköpings kommun

Korsnäbbsvägen 8

Tomt
Ekudden/Haga, Enköpings kommun
Fastighetsbyrån Enköping

1 575 000 kr

2 242 m² tomt

SNART MED EN ATTRAKTIV DETALJPLAN! Nu finns möjligheten att förvärva en tomt i direkt närhet till Mälaren och cykelavstånd in till Enköping. En stor tomt om 2242 kvadratmeter i plan terräng, omgiven av ekar och vackert naturområde. Kort promenad till Mälaren med där det finns en förening med båt- och badplats.

Visar alla 10