Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare John Ekblad

John Ekblad

Om mig

Mäklare sedan 2013 och varit i Enköpings kommun under hela perioden. Vad är det bästa med att jobba som mäklare? Det bästa med mitt jobb är att man får göra människor lyckliga när de får köpa sitt drömboende. Varför ska man välja dig när man ska göra en bostadsaffär? Jag tycker man ska välja mig som mäklare för att jag har gott rykte och renommé. Väljer ni mig, väljer ni samtidigt en av Enköpings mest rekommenderade mäklare. Det ger er en professionell och trygg förmedling.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Slåttervägen 4, lgh 4-1002, Åkersberg, Enköpings kommun
 • Fre 3 maj kl 16:00

Slåttervägen 4, lgh 4-1002

Lägenhet
Åkersberg, Enköpings kommun
Fastighetsbyrån Enköping
990 000 kr
34 m²
1 rum
vån 0/3
2 517 kr/mån
29 118 kr/m²

Välkommen till denna mysiga lägenhet i Åkersberg. Här får du en ljus lägenhet med egen uteplats där du får plats med stor utegrupp och kanske elgrillen? Lägenheten erbjuder en bra standard och kvalité. Brf Albatrossen passar dig som uppskattar nybyggda och praktiska lägenheter. Samtliga golv är ekparkett och väggarna är målade i en ljus kulör. Badrummet är helkaklade väggar och klinkergolv med komfortgolvvärme samt tvättmaskin/torktumlare. I närheten finns en Enköpings golfbana och ligger utmärkt för dig som pendlar till exempelvis Uppsala och Stockholm.

 • Plus
 • Hiss
Litslena Västra Vällinge 17, Skolsta, Enköpings kommun
 • Sön 5 maj kl 13:45

Litslena Västra Vällinge 17

Villa
Skolsta, Enköpings kommun
Fastighetsbyrån Enköping
6 500 000 kr
200 m²
7 rum
8 577 m² tomt

Välkomna ut till en idyllisk plats! Här bor du i en villa med gränslös charmfaktor och en trädgård som pendlar mellan trädgårdstomt och parktomt. Bostadshuset som är cirka 200 kvm, innehar stora ytor för gemenskap och fester. Helt ny bergvärmepump och taket bytt för några år sedan. Övervåningen har en föräldradel med egen relax och balkong ut mot tomten. På tomten finns flera garage, gammal lada som gjorts om till hobbyrum och festlokal, samt pool med härlig oas Inget att tvivla på, här finns allt!

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Långgatan 58B, Centrum, Enköpings kommun
Långgatan 58B, Centrum, Enköpings kommun, bild 2
Långgatan 58B, Centrum, Enköpings kommun, bild 3

Långgatan 58B

Lägenhet
Centrum, Enköpings kommun
Fastighetsbyrån Enköping
1 550 000 kr
52 m²
2 rum
vån 1/6
4 583 kr/mån
29 808 kr/m²

Ljus fin 2:a med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Från vardagsrummet kan vi även ta oss till den inglasade balkongen som ligger i ett toppen läge med sol större delen av dagen. På långgatan 58B bor du bekvämt med möjlighet till parkering utanför bostadshuset, gångavstånd till nya ICA Westerlund samt till restauranger & butiker, gym och fina grönområden. Bra pendlingskommunikationer finns i närheten. Brf Pepparroten är en mycket omtyckt och stabil förening!

 • Premium
 • Hiss
Vintergatan 19, Gånsta, Enköpings kommun
 • Idag kl 18:00
Vintergatan 19, Gånsta, Enköpings kommun, bild 2
Vintergatan 19, Gånsta, Enköpings kommun, bild 3

Vintergatan 19

Radhus
Gånsta, Enköpings kommun
Fastighetsbyrån Enköping
1 395 000 kr
50 m²
2 rum
4 142 kr/mån
27 900 kr/m²

Välkommen till denna kvadratsmarta och praktiska lägenhet om 50 kvadratmeter med egen tvättstuga och rejält duschrum, belägen i naturnära och populära Gånsta. Här på Vintergatan 19 får du en lägenhet med öppen planlösning, vackert ljusinsläpp och en härlig balkong med eftermiddags-/kvällssol. Föreningens rödvita hus skapar en känsla av gårdsmiljö och här ges möjlighet till ekonomiskt boende med naturen som granne samtidigt som du har cykelavstånd till centrum. En parkeringsplats samt odlingsmöjlighet i gemensam kolonilott medföljer överlåtelsen och ingår i avgiften. Varmt välkomna på visning!

 • Premium
Torstuna Vappeby 4, Torstuna, Enköpings kommun

Torstuna Vappeby 4

Villa
Torstuna, Enköpings kommun
Fastighetsbyrån Enköping
2 400 000 kr
64 m²
4 rum
923 m² tomt

Välkommen till Torstuna Vappeby och ett hus där många renoveringar är gjorda. Här bor du i två plan med gott om sällskapsytor. Renoverat kök (2016), omdragen el (2017), Badrum (2018), nytt avlopp (2016), Ny vattenbrunn (2021). Garage finns för en bil i dagsläget, men med möjlighet att öppna upp för två bilar. Dessutom en mysig verkstad som idag används som keramikverkstad. Utmärkt läge på landet med ca 15 minuter in till Enköping. Varmt välkomna att anmäla ert intresse!

Rödingvägen 13, Märsön, Enköpings kommun

Rödingvägen 13

Fritidshus
Märsön, Enköpings kommun
Fastighetsbyrån Enköping
1 995 000 kr
57 m²
4 rum
1 648 m² tomt

På Rödingvägen 13 finns ett fritidshus med permanentmöjlighet som har en boyta på ca 57 kvadratmeter erbjuder en fantastisk möjlighet att njuta av det lantliga läget med närhet till brygga. Förutom de sovplatser som finns i huset finns även gästrum i garaget som är väl tilltaget. Med en stor tomt på hela 1648 kvadratmeter finns här gott om utrymme för avkoppling och rekreation. Närområdet kring Enköping bjuder på vacker natur och lugn atmosfär. Här finns möjligheter till sköna promenader i grönskan och utflykter i och kring Mälaren. bussförbindelse till Strängnäs och Enköping. Sammanfattningsvis erbjuder detta objekt en unik möjlighet att äga en bostad med närhet till brygga i vackra Enköping. Perfekt för den som drömmer om ett lantligt boende med gott om utrymme för avkoppling och rekreation. Välkommen att upptäcka potentialen i denna charmiga fastighet!

 • Plus
Husby-Sjutolft Kullinge 3, Ekolsund/Skolsta, Enköpings kommun
Husby-Sjutolft Kullinge 3, Ekolsund/Skolsta, Enköpings kommun, bild 2
Husby-Sjutolft Kullinge 3, Ekolsund/Skolsta, Enköpings kommun, bild 3

Husby-Sjutolft Kullinge 3

Villa
Ekolsund/Skolsta, Enköpings kommun
Fastighetsbyrån Enköping
2 995 000 kr
113 + 59 m²
4 rum
4 701 m² tomt

Är du egenföretagare eller har stort odlingsintresse? Välkommen ut till Kullinge och denna vackra plats med stor garagebyggnad och fin trädgård om ca 4 700 kvm. Den innehåller en stor variation av träd och växter och har ett utmärkt solläge för växthus eller andra odlingar. Kanske önskar du ha höns, får eller andra djur på fastigheten? Det energisnåla bostadshuset har modern luft/vattenvärmepump som jobbar tillsammans med solceller. Detta ger utmärkta driftskostnader! Huset är ca 120 kvadratmeter plus källare med flera stora renoveringar gjorda så som yttertak och fönster En utmärkt villa för dig som vill bo kostnadseffektivt och billigt. Garagebyggnaden är perfekt för dig som vill ha verksamhet eller hemmakontor. Här har det tidigare varit biodling med produktion och butik. Kullinge ligger väl placerat och pendlingsbart till många städer. Du har 20 minuter till Bålsta och Enköping. 45 minuter till Stockholm och 35 minuter till Uppsala eller Västerås. Utmärkt! Skola finns närmast i Skolsta F-6. Vill du ta dig ett dopp i Mälaren finns badplatsen Nylada ca 4 km bort.

 • Premium
Skogsvägen 5, Fanna, Enköpings kommun
 • Tis 30 apr kl 16:00
Skogsvägen 5, Fanna, Enköpings kommun, bild 2
Skogsvägen 5, Fanna, Enköpings kommun, bild 3

Skogsvägen 5

Villa
Fanna, Enköpings kommun
Fastighetsbyrån Enköping
5 795 000 kr
120 + 79 m²
7 rum
936,7 m² tomt

Huset för dig som söker omåttlig charm och ett boende på lugna gatan! Här på Skogsvägen 5 finns denna stiliga 1930-talsvilla som renoverats omsorgsfullt i i tidstypisk stil. Villan tillbyggdes 2016 till numera generösa 120 kvadratmeter boarea och 79 kvm biarea i källare, vilket har gett möjlighet till fler sovrum och utrymme. Noterbart i huset är det exklusiva badrummet, mysiga eldstaden, trappan i snyggt ekutförande och vackra oljade trägolv som stämmer bra överens med husets ursprungliga uttryck. I källarplan finns egen ingång som lämpar sig väl för tonåringen som vill ha ett eget utrymme, egenföretagaren eller för dig som vill ha ett bra hemmakontor. Trädgården är fantastisk! På baksidans altan njuter du av sommarkvällarna och blickar ut över takåsarna i Fanna. Längre ned finns gräsyta i insynsskyddat läge för lek och spel. Välkommen hit - Välkommen hem

 • Premium
Enköpings-Näs 6, null, Enköpings kommun

Enköpings-Näs 6

Villa
Enköpings kommun
Fastighetsbyrån Enköping
2 995 000 kr
173 m²
5 rum
2 989 m² tomt

Välkommen till Enköpings-Näs 6! Längst in på återvändsgatan, genom ståtliga järngrindar, finner ni detta majestätiska gula hus med vita knutar. Husets 173 kvadratmeter fördelar sig på två plan med idag 3 sovrum som enkelt kan göras om till 4 eller 5 för den större familjen. Bostaden har ett rymligt kök som öppnar upp sig mot ett mycket väl tilltaget vardagsrum med ljusinsläpp från flera fönster. I vardagsrummet finns även kamin och utgång till härligt uterum placerat mot husets baksida. I entréplan finner ni även ett sovrum, duschrum med bastu samt tvättstuga. På husets övre plan finns idag 2 sovrum, ett badrum och stort allrum med gott om plats för umgänge med familjen. Härifrån nås även bostadens balkong. Utomhus finns en helt insynsskyddad tomt om nästan hela 3000 kvm. Framsidan är grusad och delvis stenlagd. Här finns både garage och carport. Bakom huset finner ni en stor lummig trädgård med en plan fin gräsmatta och inne bland träden gömmer sig bland annat en grillkåta. Bakom garaget finns även en uteplats under tak som familj och vänner kan samlas under för festligheter och trevliga stunder. Fastigheten ligger ca 13 minuter från Enköping och strax utanför tomtgränsen finns busshållplats. Varmt välkomna och forma din drömbostad!

Vårfrugatan 2A, S:t Ilian, Enköpings kommun

Vårfrugatan 2A

Lägenhet
S:t Ilian, Enköpings kommun
Fastighetsbyrån Enköping
950 000 kr
30 m²
1.5 rum
vån 2/4
2 938 kr/mån
31 667 kr/m²

Unik lägenhet med loftsäng tack care den generösa takhöjden! Bo i historiska Hettemarkshuset på välplanerade 30 kvadratmeter. Kök i ljust utförande och en sovplats på uppbyggt loft. En stor terrass/balkong i söderläge med plats för loungemöbler eller långbord när man får besök. Varmt välkomna och anmäla ert intresse!

 • Balkong
 • Hiss
Silvergatan 2A, Åkersberg, Enköpings kommun
 • Sön 5 maj kl 12:30

Silvergatan 2A

Radhus
Åkersberg, Enköpings kommun
Fastighetsbyrån Enköping
2 995 000 kr
119 m²
5 rum
5 860 kr/mån
25 168 kr/m²

Varmt välkomna till Silvergatan 2A! På hörnet finner vi detta radhus i bostadsrättform fördelat på två plan. På entréplan har vi kök, tvättstuga, badrum i kakel och klinker samt ett stort vardagsrum med utgång till den egna uteplatsen. Övreplan tillhandhåller fyra sovrum samt ett badrum i kakel och klinker. Här finns verkligen möjlighet att antingen ha det som sovrum alterntivt göra om till kontor eller gästrum utan att behöva tumma på tillvaron. Boendet är både mysigt och mordernt! Till bostadsrätten tillhör två parkeringsplatser. Här bor du verkligen i ett lugnt och bra område med närhet till blandannat Enköpings golfbana, grönområden och komunikationer. Ni har även väldigt nära till påfarten till E18 som ger goda pendlingsmöjligheter. Varmt välkomna med er intresseanmälan!

 • Plus
 • Energieffektiv
Badhusgatan 1, lgh 1201, Centrum, Enköpings kommun

Badhusgatan 1, lgh 1201

Lägenhet
Centrum, Enköpings kommun
Fastighetsbyrån Enköping
2 595 000 kr
101 m²
4 rum
vån 3/3
4 632 kr/mån
25 693 kr/m²

Tilltalande lägenhet med låg månadsavgift i välskött och populär förening. Här i ett centralt läge på Badhusgatan 1 finner ni denna gavellägenhet placerad högst upp i huset. Välplanerad layout om 101 kvadratmeter som bland annat erbjuder tre stycken sovrum, rymligt vardagsrum, två helkaklade toaletter och balkong. Centralt läge med restauranger, nöjesutbud och kommunikationer i den omedelbara närheten. Föreningen har god tillgång till garageplatser för sina medlemmar med tvätthall. Det finns dessutom övernattningslägenhet när man får gäster. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse!

 • Balkong
Tillinge Skinna 6 + 7, Hummelsta, Enköpings kommun
Tillinge Skinna 6 + 7, Hummelsta, Enköpings kommun, bild 2
Tillinge Skinna 6 + 7, Hummelsta, Enköpings kommun, bild 3

Tillinge Skinna 6 + 7

Gård/Skog
Hummelsta, Enköpings kommun
Fastighetsbyrån Enköping
6 495 000 kr
133 + 10 m²
4 rum
11,3 ha tomt

Vill du bo ostört på landet men ändå med under en kvart in till centrum? Här finns en gård med drygt 11 ha mark och 2 renoverade bostadshus om 133 kvm och 125 kvm boa där du har intäktsmöjligheter genom uthyrning eller om du hellre vill ha ett generationsboende? Ena bostadshuset kan eventuellt även vara lämpligt för avstyckning och säljaren är öppen för att försälja delar av fastigheten. Drömmer du om att ha hästar hemma på gården eller kanske får? Här finns både en lösdrift och ett stall med 4 boxar där det tidigare har stått islandshästar. I ekonomibyggnaderna finns flera bra utrymmen med möjlighet till både förvaring och verksamhet. Kräftskivan eller kanske bröllopsfesten håller du självklart uppe på logen. Trädgården är stor och härlig med många fruktträd, rabarber, buskar och andra planteringar och från altanen vid ena bostadshuset kan du sitta och njuta av fantastiska solnedgångar över de öppna fälten. Missa inte den här chansen! Välkommen med din intresseanmälan.

 • Premium
 • Uteplats
Ågatan 28, Centrum, Enköpings kommun
 • Budgivning med BankID pågår
Ågatan 28, Centrum, Enköpings kommun, bild 2
Ågatan 28, Centrum, Enköpings kommun, bild 3

Ågatan 28

Lägenhet
Centrum, Enköpings kommun
Fastighetsbyrån Enköping
2 495 000 kr
84 m²
3 rum
vån 1/3
6 566 kr/mån
29 702 kr/m²

Välplanerad trea bara två kvarter från Stora Torget. Utmärkt läge med avskild uteplats mot den gemensamma innergården samt en liten balkong ut mot Ågatan. Två sovrum, kök och vardagsrum, rymligt badrum med tvättmaskin och torktumlare samt gäst wc. I BRF Gröneborg bor du i en trivsam förening med god ekonomi. Garageplats i huset finns att hyra från föreningen. Hiss finns! Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Uteplats
 • Hiss
Villa Granudden , Ekolsundsvägen 21 - Ekolsund, Enköpings kommun
Villa Granudden , Ekolsundsvägen 21 - Ekolsund, Enköpings kommun, bild 2
Villa Granudden , Ekolsundsvägen 21 - Ekolsund, Enköpings kommun, bild 3

Villa Granudden

Villa
Ekolsundsvägen 21 - Ekolsund, Enköpings kommun
Fastighetsbyrån Enköping
10 750 000 kr
207 + 108 m²
3 733 m² tomt

Välkommen till 200 kvadratmeter njutbart boende i anrika Ekolsund. Villa Granudden, vars delar har anor från mitten av 1800-talet från när "Brädgårds-Olle" lät uppföra denna ståndsmässiga byggnad med direkt utsikt över Mälarens infart i Ekolsundsviken. Byggnaden har därefter varsamt påbyggts i omgångar och har vid dagens datum en moderna byggteknik i traditionsenlig utformning och estetik. Den senaste utbyggnationen gjordes 2016. Villan uppmäter ca 207 kvadratmeter som fördelas på två plan. De stora fönsterpartierna i villan ger ett utomordentligt ljus in i huset, Tidstypiska detaljer finns bevarade så som två fullt fungerande kakelugnar. Dubbelgarage finns i sidobyggnad som på ovanvåningen har en fullutrustad lägenhet om ca 50 kvadratmeter. Utmärkt för dig som har långväga gäster. Endast privata visningar. Kontakta mäklaren för mer information.

 • Premium
Eriksgatan 16, Centrum, Enköpings kommun
 • Idag kl 19:00

Eriksgatan 16

Lägenhet
Centrum, Enköpings kommun
Fastighetsbyrån Enköping
2 195 000 kr
75 m²
3 rum
vån 5/6
2 528 kr/mån
29 267 kr/m²

Varmt välkomna till Eriksgatan 16! Det är min ära att presentera denna 3:a om 75 kvm på femte våningen! Vi tar hissen upp till femte våningen där vi finner denna trevliga bostad som fördelar sig på hall, ett sovrum med garderober, ett kontor som även kan användas som sovrum. Ett badrum i kakel och klinker som renoverades 2018, här finns även utrustning som tvättmaskin och torktumlare. Ett fräscht och tidlöst kök samt ett stort vardagsrum som har plats för både soffgrupp och matplats. Från vardagsrummet kan vi även ta oss ut till balkongen som vetter mot Eriksgatan. BRF Apotekaren lämnar lite att sakna och här bor du i en av Enköpings stabilaste föreningar med väldigt god ekonomi. Du bor även smidigt och bekvämt med matbutiker, restauranger, gym, idrottsanläggningar och gymnasiet ett stenkast bort. Enbart med några minuters promenad är du på grönområden så som Gröngarnsåsen och Kyrkåsen. Varmt välkommen med er intresseanmälan.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Bergsgatan 4, S:t Ilian, Enköpings kommun

Bergsgatan 4

Lägenhet
S:t Ilian, Enköpings kommun
Fastighetsbyrån Enköping
1 350 000 kr
58 m²
2 rum
vån 2/3
4 126 kr/mån
23 276 kr/m²

Söker du en rymlig tvåa när stationen? Här är lägenheten för dig! Lägenheten ligger på våning två i ett 40-talshus med en härlig charm. Stabil, välskött HSB-förening med god ekonomi. Lägenheten har ett exceptionellt stort kök fina detaljer så som originalparkett i vardagsrum. Perfekt läge med omedelbar närhet till Resecentrum och stadskärnan på ett kort promenadavstånd!

Fröslunda Varsta 4, Örsundsbro, Enköpings kommun

Fröslunda Varsta 4

Villa
Örsundsbro, Enköpings kommun
Fastighetsbyrån Enköping
2 495 000 kr
75 m²
3 rum
1 683 m² tomt

Varmt välkomna till Fröslunda Varsta 4! Strax utanför Örsundsbro hittar vi detta enplanshus som fungerar för toppen för året runt boende. Huset är 75 kvm och fördelar sig tre rum och kök. Vi välkomnas in i en ljus och rymlig entré, sedan tar vi oss till badrummet i kakel och klinker som renoverades av tidigare ägare 2012. Efter det kommer vi till vardagsrummet som har en öppen planlösning mot kök och matplats. Även köket genomgick renovering vid 2012. Från vardagsrummet och matplatsen hittar vi utgångarna till altanerna på fram och baksida. I vardagsrummet finner vi även bostadens kamin som både ger värme och mysfaktor i höstmörkret. Bostaden tillhandhåller även två stycken sovrum samt en rymligt klädkammare. Utöver boningshuset lämnas lite att sakna då vi på den stora tomten finner både växthus, garage, friggebod samt en gäststuga som idag används som förvaringsutrymme. Huset har under 2012 genomgått större renovering av tidgare ägare. Fastigheten ligger lantligt omringad av skog och har ett otroligt bra läge för den som pendlar. Med ynka tre minuter med bil så är du på 55:an mot Uppsala eller Enköping. Ca 10 minuter till Grillby för påfart till E18 och 5 minuter med bil till Örsundsbro. Varmt välkomna med er intresseanmälan!

Råbyvägen 9C, Fjärdhundra, Enköpings kommun

Råbyvägen 9C

Villa
Fjärdhundra, Enköpings kommun
Fastighetsbyrån Enköping
1 995 000 kr
64 + 33 m²
3 rum
1 547 m² tomt

På Råbyvägen 9C finns möjligheten att bo själv i det ena huset, och hyra ut det andra. Eller har du kanske en tonåring som vill bo i det mindre huset. I hus 1 så välkomnas du av en långsmal hall och längre in kommer kök och vardagsrum i öppen planlösning. Stort sovrum med plats för dubbelsäng och garderober. I detta hus finns också duschrum med duschplats, handfat samt wc-stol. Möjlighet att dela av till fler rum om så önskas. I hus två som är ca 33 kvm finns kök och matrum i öppen planlösning även här. Dessutom en kamin för kraftfull uppvärmning. Dessutom sovalkov med plats för enkelsäng och nattduksbord. Duschrummet renoverade 2023 med våtrumsmatta och våtrumstapet. Trädgården är plan och med stora fina gräsytor. Tomten skulle möjligen gå att stycka i fler delar om så önskas.

Grillbyvägen 15, Skolsta, Enköpings kommun

Grillbyvägen 15

Villa
Skolsta, Enköpings kommun
Fastighetsbyrån Enköping
2 195 000 kr
77 + 104 m²
4 rum
1 062 m² tomt

Praktiskt hus med dubbelgarage, inglasad altan och en härlig tomt med bästa solläge på baksidan av huset mot allmänning. Här har du plats för både barnens bollspel och att låta gröna fingrar få trädgården att blomstra. Många av de stora dyra renoveringarna är redan gjorda, exempelvis är huset nydränerat under 2023, alla fönster i entrévåning nya sedan 2019 och taket bytt 2011. Invändigt är huset i renoveringsbehov och här kan du låta färg och materialval spegla ditt tycke och smak. När det är gjort har du ett toppenhus i Skolsta med gott om plats för förvaring och med både närhet till skola (F-6) och ett utmärkt pendlingsläge till Uppsala, Stockholm och Enköping. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

 • Uteplats
Ängslyckan 57, Gånsta, Enköpings kommun

Ängslyckan 57

Radhus
Gånsta, Enköpings kommun
Fastighetsbyrån Enköping
2 990 000 kr
130 m²
5 rum
7 391 kr/mån
23 000 kr/m²

Bo på ett av Ängslyckans bästa lägen och i den perfekta kombinationen av hus och bostadsrätt! Huset färdigställdes 2016 och kännetecknas av ett stilfullt hem med genomgående trägolv med golvvärme i bägge våningsplan, två helkaklade badrum och ett snyggt kök med köksö. Med ett lantligt läge och gångavstånd till stan bor du i ett gemytligt område där barnen i området har många kompisar och gärna leker hos varandra. Ängslyckan 57 ligger insynsskyddat och har en stor altan mot skogskanten. Flera tillval är gjorda i detta hus, däribland förberedelse för braskamin! Välkommen med din intresseanmälan!

 • Plus
 • Uteplats
 • Energieffektiv
Källgatan 11 - LOKAL, Centrum, Enköpings kommun

Källgatan 11 - LOKAL

Övrigt
Centrum, Enköpings kommun
Fastighetsbyrån Enköping
1 995 000 kr
120 m²
7 772 kr/mån

Bostadsrättslokal mitt i Enköpings stadskärna. Lokalen har tidigare används som butik med hantering av livsmedel men kan också användas för exempelvis kontorsverksamhet. En utmärkt årsavgift (hyra) i en stabil bostadsrättsförening. Lokalen kan med enklare medel anpassas för att ha restaurangverksamhet. Se gärna den alternativa planlösningen för inspiration. Lokalen om 120 - 130 kvadratmeter och har en årshyra om 93 264 kronor. Lokalen renoverades 2008 med vissa förbättringar 2018/2019 och är godkänd för att behandla livsmedel. Lokalen omfattas av Butiksyta, wc, kylrum, kök med golvbrunn, förråd, omklädningsrum och ett källarförråd. Lokalen har ett bra skyltläge mot torget intill en busshållplats. Livsmedel tas smidigt in via lastkajen som nås från baksidan av lokalen. Perfekt så att inte gästerna störs av leveranser.   Driftskostnader utöver årsavgiften: • Försäkring ca 8000 kr per år Planritning över lokalen finns som bilaga samt hos mäklaren. 

Fjärdhundragatan 31, Centrum, Enköpings kommun

Fjärdhundragatan 31

Lägenhet
Centrum, Enköpings kommun
Fastighetsbyrån Enköping
1 395 000 kr
54 m²
2 rum
vån 1/3
3 593 kr/mån
25 833 kr/m²

Välkommen till denna fräscha lägenhet på Fjärdhundragatan med balkong mot grönskande baksida. Lägenheten disponeras via en hall med mycket förvaring, sovrum med plats för dubbelsäng, kök med matplats och vardagsrum med plats för rejäl soffgrupp. Beläget i förening med stabil ekonomi. Varmt välkommen!

Klippervägen 19 B, Bredsand, Enköpings kommun

Klippervägen 19 B

Radhus
Bredsand, Enköpings kommun
Fastighetsbyrån Enköping
3 395 000 kr
184 m²
8 rum
9 850 kr/mån
18 451 kr/m²

Välkommen till ett stort bostadsrättsradhus med låga elkostnader tack vare de 18 solpanelerna på taket. Här får du påkostad nyproduktionskänsla och väl tilltagna storlekar på alla rum. Härlig insynsskyddad stor uteplats i söderläge. Vattenburen golvvärme i båda planen. Här bor du i populära Bredsand, bara ett stenkast från skogen med härliga promenadstigar och där även Upplandsleden går förbi. Området är lugnt och idealiskt för barnfamiljer med nära till förskola och närbutik som är öppet dygnet runt. Till Enköping centrum tar du dig enkelt längs de belysta gång och cykelvägarna. Tillträde enligt ö.k. Välkommen att höra av dig för att boka en visning.

 • Energieffektiv

Visar alla 24