Mäklare Rebecca Blocher

Rebecca Blocher

Om mig

Fastighetsmäklare – ett yrkesval jag verkligen brinner för! Min drivkraft är att varje affär alltid skall avslutas med nöjda parter. Målsättningen är att du som kund, efter avslutad affär, vill rekommendera mig till dina vänner. Jag värdesätter kommunikation och förtroende, vilket är grundläggande för en trygg affär. Med Fastighetsbyrån i ryggen erbjuder jag den bästa kombinationen av en mäklartjänst. Varmt välkommen att kontakta mig, Rebecca Blocher på Fastighetsbyrån!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Granhäcksvägen 12, Munksundet, Enköpings kommun

Granhäcksvägen 12

Villa
Munksundet, Enköpings kommun
Fastighetsbyrån Enköping
2 995 000 kr
87 + 57 m²
4 rum
1,9 ha tomt

Låt oss presentera denna unika fastighet med nära avstånd till centrala Enköping samt med utmärkt avstånd till motorväg som tar dig till närliggande städer. Total tomtstorlek på hela 19 330 kvm fördelat på 6 stycken sammanhängande fastigheter. Tomterna varierar ifrån 2730 kvm till 3260kvm, där 4 av tomterna till största del består av åkermark medan de andra två erbjuder ett bostadshus, ekonomibyggnader, en magisk skogsglänta och stora ytor för exempelvis plantering (tidigare varit potatisland bl.a.). Här möts ni av en lummig trädgård med buskar/bärbuskar och träd/fruktträd. I norr gränsar 2 av fastigheterna dessutom med Enköpingsån. Bostadshuset om 87 kvm boarea och 57 kvm biarea erbjuder bland annat möjlighet till 3 st sovrum, separat kök och källare med bl.a. gillestuga. På fastigheterna 2:15 och 2:16 finns även en länga med vedbod och snickarbod samt ett mindre garage. Här står även en plåtgarage med stor port, högre i tak och en gjuten platta (plattan har spruckit) Utanför plåtgarage finns också en minder förrådsbod. Vidare finns det både ett växthus samt en jordkällare som gömmer sig bland träden. Renoveringsbehov finns för samtliga byggnader. Fastigheterna sälja med friskrivningsklausul. Varmt välkomna att anmäla ert intresse redan idag! Kontakta Fastighetsbyrån för mer information.

Eklundavägen 15, Fjärdhundra, Enköpings kommun

Eklundavägen 15

Radhus
Fjärdhundra, Enköpings kommun
Fastighetsbyrån Enköping
1 600 000 kr
107 + 11 m²
4 rum
477 m² tomt

Nu finns möjlighet att förvärva parhus på den trivsamma gatan Eklundavägen i Fjärdhundra. Här bor du i ett välplanerat boende med plats för familjen. Härlig trädgård med eftermiddagssol som gränsar till skogsparti med närhet till motionsspår som tar dig till Fjärdhundrabadet och fotbollsplaner. Här bor du även med närhet till såväl förskola som skola och affär. Goda bussförbindelser till Enköping. Du pendlar smidigt med bil till Uppsala på ca 50 minuter och till Stockholm på ca en timme. Varmt välkomna att kontakta oss för att boka tid för en visning!

  • Uteplats

Visar alla 2